azt kérdezném, hogy szerintetek mennyire cél az, hogy 1 ciciből szoptassak? mármint jó erre törekedni? mert képzeljétek, az éjjel csak 1x kelt manócskám, már majdnem szétdurrantak a melleim (6,5 órával azelőtt evett utoljára), és elég volt neki a bal oldalam
vagyis tulajdonképpen én gondoltam, hogy talán elég, mert éreztem, hogy rengeteget evett belőle, jóval többet, mint máskor 2 ciciből együttvéve, és nem is kínáltam meg a másikkal, hanem leraktam aludni, gondoltam szól, ha éhes maradt...de szépen elaludt, és még 3 órát békésen szunikált. Pedig szerintem ha megkínáltam volna, evett volna a másikból is, és akkor meg azért nem aludtunk volna, mert annyira feszített volna a pocija. mit gondoltok erről? aztán mikor felébredt, akkor meg elég volt neki a másik (ami már annyira tele volt, hgy spriccelt
)...Vagyis az a kérdésem, hogy mindig meg kell kínálni a babát a másik mellel is? mert én eddig mindig megkínáltam, de akkor láttam is rajta, hogy még enne (ki-be kapdosta a kiszipákolt cicit...). de pl ma ebben a két esetben ezeket nem csinálta, csak békésen elengedte...Jó az, ha át tudnék állni az 1 mellből való szopira? vagy felesleges? és olyan jó érzés volt, hogy éreztem, "tele van a tőgyem tejjel
", én ilyet már nagyon rég éreztem: ha két mellből szopizik kb 3 óránként, akkor sosincs ez a tele érzés...Meg azért is gondolom, hogy jó az 1cicis szopi, mert akkor tutira nincs az, hogy csak az elsőtejet szívja ki...de lehet, hogy rosszul okoskodom
maminti