ma megjöttünk a 4 napos franciaországi kirándulásunkról is
Egérke, lehet, hogy a Closty meg a túl gyors tüszőnövekedés tehet erről a relatív endo-vékonyságról, még ne légy lemondó. Van egy lányzó, neki Vajda csinált úgy ikreket, hogy meg sem csinálta neki az inszemet, mert tüszőrepi napján 6 mm-es volt a nyhártya. Aztán... 2 hónapja születtek meg. Azért a baby-Aszpirint szedd csak.
Ami engem illet, viszont nekem csüt-pénteken nagyon pé-s tüneteim voltak, ami viszont a 14.nap (utólag számoltam vissza, hihi), holnap reggel megnézem a hőt, ha ez beigazolódik, akkor tényleg nem is tudom, mit gondoljak! De előbb hadd lássam, tényleg volt-e.
Pszichoról szólva: egyelőre még csak beszélgetünk. Első alkalommal általában beszéltünk a meddőség dologról, most meg a párkapcsolatom történetét meséltem el, meg anyámról, viszont már most rávilágított egy-két dologra. "Diagnosztizál" most. Igazság szerint kicsit ijesztő, hogy 2 ülésen vagyok túl, és még lesz vagy 30, bőven lesz itt idő mindenre...
Verona, köszi szépen

Egyszerűen nem hiszem el, minden klappolt, de ezek szerint nem repedt meg. Volt már ilyen, januárban. Elegem van az egészből!