A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok,

Na elindultam gyógyszertárban, erre elkapott a vihar....

Szélcső? az meg mi a fene????

Ada: mi 11.keresek vagyunk..... de jöheccccccc ill. jöhettek bármikor. Bár mi megkérni nem tudjuk a kezét a kicsikének....

Oxi: igen ez nehéz, mert azért hurcolom, hogy elaludjon, mert sír, de hogy azért sír, mert fáj a hasa, vagy azért mert egyébként ezt nehéz kitalálni.... Túl sok inger sem jó, túl kevés sem... ilyenkor azt érzem, hgoy alkalmatlan vagyok az anyaságra. Nem nekem találták ki. Türelmetlen vagyok és ezt biztosan érzi a gyerkőcke is.....

Már irtam, hgoy úgy elfojnak a napok mintha semmit sem csinálnék, pedig csinálok a legszebbet a gyermekemmel vagyok, de mégis... többre vágyom. Tudom, hgoy gáz vagyok, de ez van... Tanácsot kérek....

Ja és ma gyerekem egy kicsit lefejelt a mérlegről, emiatt most meg teljesen para vagyok...Amig felirtam, hogy mennyi a súlya és elővettem egy új pelust, már huss lent is volt a kis feje a földön. Ja a mérleg is a földön áll, tehát max. 3-4 cm... de akkor is... Hát milyen anya az ilyen? És mi lesz még később...

Gyakorló anyák, ha már nagyobb a gyerek, nem is lehet egy percre sem levenni róla a szemedet?

Johi a tanácstalan és béna anya

Kép
Kép
johanna1975

Ancsi!

Nem rossz ötlet a kollektív reklamálás. Én felhívtam a vevőszolgálatot, mondtam, hogy a blokkot sajna nem őriztem meg. Azt mondta a csaj menjek be megnézik. De még nem tudom mikor megyek. Én az Árkádban vettem. És nem a XI. kerben lakom, hanem a X. ben, az Örs van hozzám közel. Itt van a málnalevél. Kép

Az én manóm megfordult magától, már nem emlékszem mikor, de a 30. héten már meg volt fordulva, de utána is a feje mellett volt a lába. De először a fejét dugta ki. Kép Aztán pedig annyi volt, hogy a lábfejei kifelé-felfelé néztek, elég bizarr volt. De megnyugtattak, hogy majd elmúlik és el is múlt. Kép

Johi

Minden babának más jön be, ha nyűgös és sírós, hasfájós. Sztem ha a babakocsi megnyugtatja, akkor hagyd benne aludni nyugodtan. Nálunk is sokszor fél éjszakát abban volt. Kép Neki bejött még az autósülésben ringatás, meg a mama mellkasán alvás is. Kép

ruz
ruzicsky

Szia Juc!

Ok váromKép

Ildi!

Igen tegnap voltunk fél 4re mentünk. Csak nem te is voltál?

Megyek mert Domi valamiért egész dután sírt és most sem tesz kivételtKép

Pusz
eszti25

Johi: Ugyan, nem vagy rossz anya, csak egy kicsit be vagy depizve... Türelmetlennek viszont nem szabad lenni. Nem tud valaki segíteni? Anyukád, anyósod valaki? Ha néha elveszik a gyereket, és meg tudsz nyugodni, az már fél siker. Engem is elzavartak az első időben a kert végébe, és szép lassan megtanultam. Most már szinte csak nálam nyugszik meg, ha túlhergelte magát, szóval bele lehet jönni Kép Béna anyának szerintem mindenki érzi magát. Önbizalom, kiartás, már csak pár nap/hét és jobb lesz Kép Iszod a teát, amit ajánlottam a múltkor? És Ruznak igaza van, ha a babakocsiban tud elaludni, akkor abban alszik el. Most épp az enyém is abban alszik dél óta, szopi után is visszakérte magát Kép Most még nem kényezteted el, és mindenkinek jobb (neked is), ha ő is, te is pihensz.
Nah, nem oszotom az észt én, a másik béna anya Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Jah, a szélcső, az egy gumicső, a gyógyszertárban lehet kapni. Brutálnak hangzik a használata, de azért nem olyan nagy gáz, és nekünk is nagyon bejött Kép Popsikenőccsel beken egy kicsit és egy határozott mozdulattal a popsiba felnyom. Általában azonnal jönnek a gázok, sőt, nekem volt, hogy a kaka is "kilőtt" Kép Utána még van 5 perc egyre csendesedő sírás, és utána vagy szopi jön (mert felhangzik az "éhes vagyok" sírás), vagy bealvás Kép

KépKép
oxigen
Györköny

juc,blaye,
mail ment
Vendég

Jucus!

Nekünk is jön fel a habtapi sárga széle!Kép

Lindi!

Én volt, hogy fürdetőkrémet használtam a popsikenőcs helyett, de volt, hogy semmit csak törlőkendőt nature! Sőt mostanában nem használok törlőkendőt, inkább vizes pelenkát! Szerintem úgy agyon vannak pacsulizva!

Eszti!

5-re mentünk, de kint a folyosón nem volt senki! Így elkerültük egymást!Kép Kár!

Képzeljétek! Azthittem megzabálom Timcsit!
Hanyatt feküdt a habtapin, aztán oldalra fordult és annyira hasra szeretett volna fordulni, hogy össze-vissza kapálózott meg nyögött, meg már a fejét teljesen ellenkező irányba tekerte, de a kis (nagy) sejhaját nem sikerült átbillentenie! Aztán megszántam Õt és átbillentettem!Kép Szegény már biztos érzi a nyomást, hogy mindenki a megfordulást sürgeti nála!

Mostmár a fejem is fáj! Biztos front van!Kép
ildi76

MEgjöttem előadásról. Hát, nem nevezném tömegnek azt, ami ott volt. Egyébként beszereztem új infókat, de kiszemelt szülésznő nem volt jelent. Kép Úgyhogy kicsit hiába mentem. A vihar engem szerencsére a buszon ért, így mire odaértem, már nem is esett. Kép

KépKépKépKép
proone

Juc!
chicco cuccok a kikában és a recontrában.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Proone!
ki a kiszemelt???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Mára is megvolt a kalandmennyiség, bár nem olyan vészes, mindössze azt hittem, hogy Marci bárányhimlős, ezért elrohantunk a rendelőbe, de "szerencsére" csak valami csípések, bár elég ronda!
Hisztizett is egy szépet megint, igaz azt látom rajta, hogy zavarják a csípések, viszket neki. Olyankor még be is dühödikKép

Mi olyan habtapit is vettünk ami szétszedhető és a hátoldalát leragasztottuk széles ragasztó szallaggal (hány L?) Így nem lehet kiszedni, mert nagyon jól megfogja. Van másik fajta is, sárga, de arról Rampusz a 2. percben leszedte a képet, és ráadásul nagyon csúszott, akkor kezdett járni tanulni. A szétszedhetőset azóta sem tudta szétszedni, pedig mindent megpóbál, amit csak lehet!

Proone: Én is szeretnék tááblázatban lenni, az olyan jóóóó! Kép
Pocakpacni, 26 éves, lakhely: XIII. ker.
1. gyermek: Daniella Alexa 1998.11.20. Szent Imre, Dr. Szőnyi István választott, Terka (nem tudom a teljes nevét) ügyeletes
2. gyermek: Marcell Olivér 2004.04.21. Szt. I. Dr. Szőnyi választott, Váradi Sándorné Ica választott
3. gyermek: Barnabás Ádám kiírt időp. 2005.09.01. Doki, sz.nő ua. mint Marcinál

Köszi: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Gigi: én is szeretnék cd listát, de én nem vagyok szerintem semmilyen listában. A címem: hajnaldk kukac freemail pont hu.

Pussz: Pocak
pocakpacni

Zsanci!

De olyan kajacsináló izét nem láttam KIKAban.Recontraban szerinted?

Juc
20170114224602

Ada, en is a 9. ker-ben lakom, Ficcel egy hazban - csak engem ritkan latni erre, inkabb olvasok, mint irok.
Egyebkent nagyon tudneri a kis Vince, szerencsere mar volt alkalmam latni.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jucus!
A recontra honlapján meg tudod kérdezni, és akkor ir vissza a csaj, hogy van é, és mennyiért?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sokat írtatok megintKép

Ada, jelentkeznénk a hirdetésedre, dicsérő szavaim helyettKép inkább egy kép Brúnóról aki mindjárt betölti az egy évet.

Kép
zsebi2004

Jucus,
Itt is vannak chicco termékek:
www.interstore.hu
zsebi2004

Ancsi, Ruz,

én manóm is pontosan így feküdt ,ő a 32. héten már fejvégű volt, aztán mikor jött az eksön és meg kellett volna születni, mégis csak faros volt Kép
Az UH-os néni (nem volt túl kedves, még a Baross-ban), csak annyit mondott, "fű, de rondán fekszel te kislegény"... ez többek között azért is marha "jól" esett, mert -a hangnemen kívül- még szóltam is előre hogy nem szeretnénk tudni a nemét... Kép Kép
zozi

ja igen, és ami miatt írtam az egészet, hogy utána pár hétig tényleg kicsit nyomibb volt az egyik lábfeje (pont úgy, hátrafelé-kifelé), de masszírozgattam neki naponta többször és egyik napról a másikra teljesen helyreállt! Azóta focizik ezerrelKép olyan jó hogy az ilyen kezdeti kis döccenéseket hipp-hopp kinövik és már nem is emlékeztem rá csak hogy most így előhött a téma!Kép
zozi

Sziasztok!
Nem akarok dicsekedni, de mégis fogok: 4 és fél hónapos fiam MÁSZIK. Igaz, még nem tökéletes a technikája, feje még lent marad, de egész jól csúszik, fenék felcsap, és lábbal tol előre...Bizonyiték is van rá: leraktam elé a labdáját, mire bementem már a fenek felé volt a labda. És nem gurult el!!!! Csak a gyerek. Utána láttam, hogy csinálja. Igaz, irtam már, hogy megfordult, de mióta irtam, azóta kb. 3x csinálta össz-vissz. Viszont imád állni (persze csak, ha tartjuk) és elkezdett ugrálni is...Kép Szóval mi is benevezünk Dóci vőlegénységére...Kép És mivel még nem államvizsgáztam angol szakon, semmi hátsó szándék nincs benne...Kép
Borisz meg irt egy dalt, melyet elő is adott, cime: Fekete villám elcsapta a' eget! Dal hangra és tojásszeletelőre...Kép
Ma nagyon jó napunk volt. Ezért nem értem, miért pisilt a nagy a szoba közepére, és miért firkálta össze magát zöld filctollal. Talán túl sokat foglalkoztam vele????

És képzeljétek: ma vhol az 5-en csőtörés volt és a liften folyt, azaz ömlött a viz. Ezért kikapcsolták a liftet, mi meg lent ragadtunk az udvaron. Végül is lent hagytuk a babakocsit, és felcipeltük a kőcöket. Barátnőmnek pech-je volt, ő a 9-en lakik...Kép
Zsebi!
Holnap????

Zsanci, aki 30. szülinapjára kapott egy fényképet, aláirással a Farkas Bertalantól. Ugye ti még tudjátok ki volt??? A házban lakó 12 éves fiú már nem...és ez azért egy kicsit szomorú...Kép de hát ilyen az élet...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Csajok!

Egyeske ma nagyon lefárasztott föleg agyilag,kivagyok mint egy liba.

Zsebi!

Köszi,ott találtam is de ez gagyibban néz ki mint a nemzetközi oldalon lévö.Ez miért van?Talán régebbi típus,de az ára aranyKép

Jucus
20170114224602

Hol találkoztál Te a Bercivel?Vagy csak küldött neked képet?

Panna is csinálja a felsoroltakat csak Ö hátrafele halad.De ugrál állva ö is és szép is és okos is és aranyos is és.....KépKépKép

JucakinemkapottFarkasbercitölsemmitKép
20170114224602

Jucus!
Mit csinált egyeske??? Akkor jól sejtem ,hogy már gyógyult????
Nekem holnapra van segitségem, itt van az egyik húgom...
Zsanci, a LemezLovas

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!
Megvan a pihiszék!!! Kép A chicco a kikából!!! Tényleg nagyon szuper! Kép Igaz a főpróba csak holnap lesz, mert mire visszaértünk már vacsi-fürdés-altatás volt, de szerintem olyan tuti ez a szék, hogy Doni imádni fogja! Kép

Pocak!
Afféle pszichomókus volnék, és egy örökbefogadó szülőket segítő alapítványt vezetek (már amikor éppen nem vagyok nagyon látványosan várandós, nem szülök, és nincs pár hetes/hónapos bébim Kép )
Szóval csak ezért írtam, hogy mesélhetnék életeket ... Kép

Ficánka írt nekem mélt, nagyon jól vannak, már nagyon élvezi a babázást, Vince pedig nagyon jó baba!!! Kép

Most viszont elhúzok...még lutri, hogy a ma éjszaka milyen lesz...

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Csak küldött egy képet...Apukám ezt szerezte nekem a 30. szülinapomra! Úgy szeretem!!! Na, jó, néha tök kiakadok rajta...Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

CSak a szokásosat,de tudod,egyszer elfáradsz a folyamatos kérdésektöl,mozgatástól.Na nekem ma jött el ez a pillanat.

Juc
20170114224602

Juc!
Dobok felétek egy kis energia-bombát!!! Kép Kép
Mennyé és feküdj le korán!!!! Kép

Tud vki vmit az allergiákról? Van olyan, hogy a napnak egy bizonyos részében erősebb?? Pl. este??
Hetek óta nem múló torokfájásom van, ami este igen durva, hangom is elmegy, napközben viszont mintha semmi nem lenne...Hát, akármi is ez, már ideje le lecserélni a padlószőnyeget...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsebi:
Brúnó elfogadva Kép
Kisün:
tessék dolgozni a fiúcskán, mer a nagy korkülönbséget nem szeressem ám!, pláne ilyen irányba

Juc: a Recontrának vannak Chicco dolgai, most nyitottak egy BabyPlanet nevezetű áruházat Újpesten, mi voltunk ott hétvégén....dre akkor még nem tudtam, hogy ilyet keresel....

Johi: nem vagy béna anya, csak elsőgyerekes, meg csak anya, és kész! mindannyian így kezdtük

Ada a nagyontapasztalt2hónapjagyakorlóanya Kép

Ja, és persze ma, hogy írtam, hogy kezd múlni a pocakbuli, akkora műsor volt, hogy már megint csoordogált a könnyem, pedig azt hittem ezt már kinőttem Kép

De azért az élet szép Kép ja, tralllala lemaradt
ada007

Zsan:
javíthatatlan hipochonder vagy Kép

Na jó, persze lehet hogy nem, de ez a mai teniszkönyök, meg allergia....Kép ööööööö illetve Kép.....de sajnállak ám !!!!!!!!!

Bogár. örülök, hogy jó lett a chicco szék Kép
ada007

zsanci,
mail mentKép
Vendég

Kisün!
Köszi . Kép

A kérdezett szó egy el. ("l") Már nem tom, tán a szalag volt?

Éljenek a béna, tehetségtelen anyák! Kép

Éljenek az ügyesedö babák! (Timi, Igor és a többiek)Kép

Éljenek a hipok! Kép

Éljek én és éljen a férjem és a lányom és a kutyám! Kép
neet
neet

<font color="0000ff">Zsanci!
Két szülésznőt ajánlott az orvosom, de egyik sem volt jelen... Szerintem az lesz, akit előbb elkapok valahol... Telefonszámom nincs. Érdemes bemenni és megkérdezni, hogy mikor van(nak) ügyeletben az illető(k), és úgy lecsapni rájuk..? Ideje lenne már a 20 héten, ugye?</font>

KépKépKépKép
proone

Proone,
mél ment Kép

Neet,
élj!!! Kép

Zsanci,
teniszkönyök: pingpongos ismerősöm mondta, hogy teniszkönyökre rá kell erősíteni, szóval mars, 100 alkaremelés igisúllyal KépKép ja, és látom ám, abszolút semmi hozományvadászat-hátsó szándék (ld. államvizsga) nincs KépKép

Ildi,
Timi milyen ügyes!!!! Kép

Zsebi,
végre látom Brúnót, nagyon helyes huncut kissrácnak látszik!!! Kép

Johi,
eszedbe ne jusson, hogy nem vagy jó anya!!!! Igenis JÓ ANYA vagy, itt csak jó anyák vannak Kép viszont ha tudsz, menj el otthonról 1 kicsit, bízd párodra a babát, és töltődj!!! Meglátod, egy-két óra séta-egyedüllét hihetetlen mód fel tud tölteni!! Kép

Ada,
igenis, megyünk dolgozni Kép

vera
kisün

Ildi! azért igen megalázónak tartom a kórháziak viselkedését, a véres lepi ügyében. eléggé sajnáltalak, mikor olvastam Kép MIlyen édes lehetett Timcsi, mikor fordulni akart Kép))))

Lindi, akkor titeket nem annyira érint a leírás Kép

Jucus! köszi a Votiv híreket!

Johi! jó ötlet, hogy a fődön volt a mérleg, szerencse! így biztos nem küldenek a csajok a mókusok elé. Apukám, aki nem egy gyereknevelő fenomén, azt mondta múltkor - mikor mondtam, hogy de jó, majd ő kiviheti a tanyájára a kisgyerkőcöt, az meg órákat bóklászhat magában a kertben - hogy egyetlen másodpercre sem szabad magára hagyni, ha más nem elkezd bogarat enni, meg füvet, de a gyerek igen találékony.

Ruzi! a X. kerület igen messze van, habár csak egy római egyes választ el minket Kép). sajna én egy másik C&A-ban vettem, de lehet, hogy együtt el kéne mennünk az Árkádba? hány van neked? nekem asszem 2-3 db.

Zozi! mekkora kö...ög volt az a nő, te jó ég! és a dokinknál szülted meg a faros babát? mert ő azt mondta, hogy a farost is levezeti természetes úton! egyébként már kedd óta érzem, hogy másképp fexik. akkor be is írtam, hogy nagyon dolgozott este órákig Kép . aztán remélem a szülésznő már tapintásból meg tudja mondani a jövőhéten, és így nem kell izgulnom a 38. heti uh-ig.

Proone! mindenki azt mondja, hogy korán kell elkezdeni a szülésznő választást, de én balga módon kb. 2 hete hívtam fel először, aztán lassan egy hónap múlva szülök. Kép nekem megvan Kecskemétiné mobilszáma, ha kell.

ancsipancsi

Csajok!!!!!!!!!!!!
No, most nagyon komlyan kérdezem:
KI AZ, AKI ÚGY GONDOLJA, HOGY SZEPTEMBERTÕL BE TUDNÁ VÁLLALNI A BABA-MAMA TORNÁT??????????
HELYSZÍN: Ferencvárosi Művelődési Ház
IDÕPONT: képlékeny, de hétköznap délelőtt
Valószínűleg fizetni kellene egy kicsit érte (no, nem nekem ám!), mert a két szép szememért nem kapunk helyet, de mindenképpen 500 alatt lenne.
Léci emilben is jelezzetek vissza azzal együtt, hogy kinek melyik nap lenne jó, no meg hány órától!!!!!!!
Tudom, hogy nem mindenkinek a legjobb a helyszín, sőőőőőőőőőőőőőőőt, de a Nagyvárad téri metrómegálló (kék metró) 3 percre van gyalog !!!!!!

Ada
ada007

Habtapi: az csak egy dolog, h kijön a közepe, de a lányom a perforációt rágja ezerrel. Na, azt hogy ragasszam le?
neet
neet

Ada!

Nem is tudtam,hogy az a Recontra boltja.Köszi az infot!
Torna:én nem zárkozom el,bár szeptemberben kezdem beszoktatni Somát az óviba.Ki tudja,hogy meddig fog tartaniKépDe én csatlakozhatom késöbb is ugyi,vagy olyan bonyolult koreográfiák lesznek,hogy aki egyszer kimarad az lemarad?Kép

Éjjel megint haldokoltam.A gyomrom.István már ügyeletet akart hívni.Mi lehet ez,gyomorfekély,epebaj vagy vírus vagy mi az istenverése?KB.2 órát tudtam aludni miután 2 Bilagittól hánytam kétszer.Muszáj volt bevennem mert bitang rossz volt!Most persze ki semlátok a szemem helyén az álmosságtól.Egy hete úgyan igy jártam és azóta többször volt gyengébb kivitelben.
Nem akarok gyomortükrözést!Kép

SzomorúJuc
20170114224602

Jucus!
Hát persze, hogy jöhetzs bármikor....koreográfia meg nem nagyon lesz ám, csak amolyan lájtos.

Gyomor Kép.....mindenképpen nézetsd meg, nem bizti, hogy azonnal tükörre küldenek ám!!!!!!
ada007

MIlyen dokihoz menjek?Gyomordoki?És mikor ez a másik dilemma.
20170114224602

Jucus,
Kép szerintem is nézesd meg... a gasztroenterológus a szakdokija, de lehet, hogy első szinten sima belgyógyász is megteszi, és majd ő továbbküld, ha kell. GYÓGYULJ MEG KépKépKép

Ancsi,
igen, dokinál lehet faros babával is természetes úton szülni, nyilván az ésszerűség keretein belül, de akkor is tökjó, hogy nem császároz alapból! Kép
kisün

Jucus! Most megint van valami, legalábbis én egész héten fájt a hasam, és hasmarsom volt, éjjel-nappal rohangáltam a wc-re. A hét elején nagyon szar volt, mert nem volt tekintettel arra, hogy mondjuk Gréti éppen éhes, de mára már javult a helyzet. Annyit profitáltam az egészből, hogy fogytam 2 kilót, és ezen felbuzdúlva elkezdzem diétázni, ha már úgy is túlestem egy tizstítókúrán.
Mindenesetre dokihoz azért menj el, mert a te eseted komolyabbnak tűnik.

KépKép
KépKép
lindicita

Ancsi! Nekem Gréti nagyon sokáig haránt fekvésű volt, és én izgultam, hogy merre mozdul el. De a kedvenc dokink megnyugtatott, hogy a faros babát is simán meg tudom szülni, sőt ő azt jobban is szereti. Hogy miért, nem tudom, mindenesetre engem megnyugtatott.

Proone! Nekem megvan Vera és Jolán mobilszáma, de ha legközelebb mész a Medimomba, ott adnak névjegyet is a recepción. Én a 28-ik héten hívtam fel a Verát, és még elvállalt.

KépKép
KépKép
lindicita

Kisün,Lindi!

Olyan kár,hogy nem azt írtátok,hogy kutyabajomés csak honder vagyok a hiperebbik fajtából mint ZsanciKép

Juc
20170114224602

juc,
remélem már dokinál vagy.....
szerintem először belgyógyászhoz menjél!és elsözör minden lehetőséget próbálj ki és a végén ne engedd a gyomotükrözést ha nem érzed úgy hogy itt a végKépnekem voltKépsoha többetKépés semmit nem találtakKépKép??????????

megyünk vásárolni,bibibibííííííííííííííííí
meg megyek fodrászhoz isKép
szép leszekKép

gigi
Vendég

Jucus! A hipohonderség már Zsancié. Keress magadnak más szórakozást! Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Szijjasztok!

Köszi a sok hozzászólást és a kedves fogadtatást! Kép

Zozi: Akkor ilyesmit keresek! Kép

Jucusmamus: Sajnálom, hogy értelmetlenül szenvedtél!Kép Érthet&#337;, ha nem fogsz ódákat zengeni…

Zsebi: Tudom egyik doki sem szereti, ha nem nála kezdesz. Nyilván van benne rizikó, hogy esetleg az elözö elnézett valamit, nem végeztetett el valamit, vagy csak másképpen döntött, mint ahogyan ö tenné, de szerintem ez nem függ a 20 héttöl, elvileg teljesen mind1, hogy elötte vagy utána szurnak el valamit. Nekem egy nagyon gondos dokim van, úgy tele van írva a kiskönyvem, hogy aki látta csodájára járt, minden idöben el lett végezve, ezzel biztos nem lenne gond, csak hát nem csak ez a lényeg…és hát a korház…az még rosszabb, tisztára olyan mint a kommunizmusban! Kép Kiváncsi leszek mikor ébrednek rá, hogy a „mi pénzünkböl élnek” és ezen kívül is a barátságos bánásmod nekik is el&#337;nyükre válik… Kép

Zsanci, Bogárka, Ruzicsky:

Igen éppen erre gondoltam, íme egy szolgáltatás (különszoba), amiért megint mi fizetünk és ilyen értelmetlen korlátokat állítanak fel!? Én két különböz&#337; korházban szültem és mindkettöbe be lehetett jönni. Az egyikben 4 ágyas szobába sikerült helyet kapnom, mert teltház volt, nem volt gond, miel&#337;tt egy látogatót behívtunk megkérdeztük, hogy zavar-e valakit. Hozzáteszem volt egy borzalmas szobatársam, de ezt még &#337; is tiszteletben tartotta (különben meglincseltük volna Kép). Egyébként én is arra gondoltam, hogy külön szobába nem fog érdekelni a „szabály”. A társalgóba kivinni a babát nagyon gáz? Sokan szoktak lenni?

Kisün:

Húúha, de lehet, hogy így sem vállal el…Igazából annyira tanácstalan vagyok. Nagyon tetszik az Imre kh., sajnos nagyon messze van és nem is ismerem a dokikat, így mások véleményére tudok csak alapozni. Az nem kétség, hogy váltanom kell, de hogyan? Azon is gondolkoztam, hogy most hívjam föl, hogy szeretnék hozzá menni, elvállal? Szóval olyan abszurd az egész. Sajnos nem valószín&#369;, hogy az el&#337;adásra el tudok jutni, pedig ott lehet, hogy lenne lehet&#337;ségem elkapni pár szóra. Ha van okos ötletetek szívesen veszem! Más doki is érdekel, aki hasonló stílusu és esetleg nem ragaszkodik a „20 héthez”, akiröl jo tapasztalataitok vannak.
Közben rájöttem, hogy nem látszik a mail-em, ha valaki anyagi infókat is küldene, megköszönném! picurr@freemail.hu

A profiljaitokban csupa gyönyörü gyereket láttam, irigykedem!
Jo babázást nektek mára, ti szerencsések! Kép
allics

Jucus: Pontosan mi fáj és hol?
Gyógyulást!
allics

Jucus: Jajja, nem hangzik jól, mars dokihoz (én elsősorban a háziorvosod ajánlanám, majd ő megmondja, merre menj tovább, az a dolga)

Ti is kaptatok valami meghívót össznépi babanetes bulira? Gondolom azok kaptak, akiknek be van írva az emailcíme, de ha érdekel valakit, továbbküldöm. Juteszembe, nem megyünk el? Olyan messze van még aug 29 és ez júli 30-án lesz Kép

KépKép
oxigen
Györköny

<font color="0000ff">Azért kezd lassan szöget ütni a fejembe, hogy itt 'mindenki' Verához megy szülni... Vajon miért van ez?

Lennétek olyan kedvesek, megírnátok a telefonszámaikat? Aztán gyorsan kitalálom, kit hívok fel előbb, ha mégsem tud elvállalni, jöhet a másik. Az a baj, hogy még csak nem is láttam őket (csak Jolánról egy képet a Kismama újságban). Medimomba csak augusztus 1-én megyek, addig szeretnék már választani.
Köszi!

Proone
20+3</font>

KépKépKépKép
proone

Proone! aug 1-jén kihez mégy? mintha a doki egész augusztusban csak szerdai napokra jár be, különben nyaral. vagy 1-jén még lesz? szerintem nem mindenki Verához megy szülni, nézd meg a táblázatot, szinte mindenki másnál szült. Kép

Allics! jövőhéten kedden tart a doki előadást. gyere el rá, és nézd meg magadnak. aztán előadás végén kapd el, ha megtestzik.

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?