A tavaszi babások válaszoltak
Mert ők azért már elég sok mindenen túl vannak
Bemásolom a válaszokat!
Elég hosszú lesz, ezért bocsi!
Angelani
Én vettem hálósat, de nem Tena márkájút, lehet kapni másfélét is, jó volt, hogy csak kidobtam, nem kellett a mosással vesződni, de igazából megteszi ha van régi már viseltes bugyid és nem sajnálod. Betétből pedig én többféle méretet vettem Tenából a legnagyobb a normál volt, az is jó vastag, aztán mini plus, mini ezekből lehet kapni 10 db-osat is és mindig egyre kisebbet használtam, végül itthon már allwayst, de abból jó sokat, mert vagy 5 hétig kellett.
Angelani,
én is használtam hálós bugyit. Jó, mert mivel a hasad is össze megy, nem tudod a méretedet előre. És tuti véres lesz. Tena betéttel használtam, abból a kórházban nekem sok kellett. otthon Allways éjszakai és lassan egyre kisebb méretek. Nekem 6 hétig kellett. És a baba ezt a vérzést nem érzi. Ez tisztulás. És van, akinek 2 hét után megjön szotatás mellett és van, akinek hónapokig nem, pedig nem szoptat (pl nekem még semmi).
Angelani,
Nekem 4 hétig volt folyásom, kb. 3 hét vérzés, és utána sárga folyás. Én is vettem hálós bugyit, az első kettőt ki is dobtam, ahogy voltak, a többit már mostuk. Én Tena Lady normal betétet vittem be, itthon meg elhasználtam az összes maradék betétemet, az always nighttal kezdve.
Létezik egyébként olyan bugyi, amin van egy rugalmas hasi rész, ami tartja a hasad szülés után. Sokkal jobb, mint a haskötő, és nekem pl. majdnem fájt az elején, ha csak úgy lógott a hasam. Én kettő ilyet vettem, és a rendes bugyira húzva viseltem. A Maternelle-ben lehet kapni, kb. 5.000 Ft.
Amikor megjön, akkor a hormonváltozás miatt változik a tej íze, nem a vérzés miatt.
Angelani
Szia! A vérzés nálam kb 6 hétig tartott, és Always éjszakai betétet használtam nappalra is. Az elején pedig Tenát. 4 hónapos lesz most a kicsi, csak szopizik, és még nem indult el újra a vérzésem (hálistennek).
Szerintem elég ennyi
Engem meggyőztek
Sziasztok!
Angelani
32+0