A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

<font color="0000ff">Ancsi!
Én azért jelentkeztem be hétfő estére, hogy tudjam vinni a páromat. Bár a múltkori hétfőn nem volt igazán elemében a doki, ugye 8-ig rendel akkor és már 20:05-kor mentünk be hozzá, pedig 19:20-ra voltam bejelentkezve, most is ilyesmire lehet számítani... Én úgy vettem észre (akkor találkoztunkmásodszor) hogy kissé fáradt lehetett valami miatt, de attól függetlenül bent voltunk 20 percet és még ugye utánunk is voltak...

Hú, ciki... Most kerestek az SZTK-ból, hogy 6 hetesen volam utoljára a nőgyógyásznál, mi van velem... Hát, nem tudtam, hogy ki kellett volna onnan jelentkezni...
De azért az is furcsa, hogy 14 héttel később keresnek fel, hogy mi lett velem... Hmmm...
Ráadásul még a rákszűrésem eredményét is el kéne kérnem, mert azt is folyton elfelejtem. Kép
Olyan lüke tudok lenni. Kép

Ada! Jó tervezgetést! Jó is pocakosnak lenni! Kép (Legalábbis egyelőre... Nagyobb pocakom még sosem volt. Kép)

Proone
20+3</font>

KépKépKépKép
proone

Juc!
mél megy, köszi...remélem hamarost...
Lindi!
érvelj azzal, hogy akkor nekünk is hozhatnátok babaszéket...ha Adáék nem tudnak...Kép
Nem birom letenni Igit!!! Kép B-t lepasszoltam apukáméknak, útban van Pécs felé...Kép És olyan hülye vagyok, sirok, mert sztem nem kötötte be a babaszéket rendesen, de ő állitja, hogy jól kötötte be. De nem tudtam lemenni, mert ugye Igi beteg...Kép
Tudtok vmit a húgyuti fertőzésről??? Attól félek, hogy Iginek az van...nem tom...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

<font color="0000ff">Tétényiek! Anyu mondta, hogy van valahol Tétény központjában egy turkáló, ahol kismamaruák is vannak. Tudtok erről valamit? Érdemes elmenni?

Ez meg hátha érdekel valakit, még nem voltam itt:
Kép

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Zsanci! Nem akarlak elkeseríteni, de olvastad mostanában az nlc-s topikot? Ott Darbuka fiának húgyúti fertőzése van, és 1 hét kínlódás után 41 fokos lázzal a kórházban kötöttek ki. Doki látta már Bigit? ha nem tudod letenni, kösd magadra, én ilyenkor Grétit mindig magamra veszem a kenguruval.
A bécsi babaszéket meg még megbeszéljük, mert Petinek úgyis mindig kilóméterhiánya van, úgyhogy úgyis az lesz a vége, hogy megyünk. (legalábbis remélem)
Ha megyünk még írok, és veszek fel rendelést.

KépKép
KépKép
lindicita

Ada: csak vigyáz! Kép Barni is így kezdődött. Marci épphogy kibújt apája már kis középsőnek becézte. Mármint középső gyereknekKép
Mikor akarsz turitalira menni Ficcel? Kedden torna után elmennénk arra Marcival!

Pussz: Pocak
pocakpacni

KépKép
KépKép
lindicita

Kicsit nagyon meleg van Kép Én ezt már nem szeretem! Most elmegyünk séta, este még jelentkezekKép

pocakpacni

Azért is lesz tuti ez a tunéziai nyaralás, mert anyukámnak szeptemberben lesz a 50-ik születésnapja, és ezt az utazást kapják ajándékba apukámmal (plusz mivel jól viselkedtek, megkapnak még minket is ráadásként). Kíváncsi leszek maj a reakciójukra, mert még sose ültek repülőn, és eddig sehogy nem bírtuk rávenni őket, hogyrepcsivel menjenek valahová. Hát most jönnek.
Így ők is unokázhatnak is a nyaralás alatt, mi meg lehetünk picit kettesbn is.

KépKép
KépKép
lindicita

Pocak: nekem kedd teljesen jó...mit jelent a torna után ???????

Oxi: én stipistopp egy hely, plusz baba a kocsiban a talira, stipistoooooooooooooooooppppp

Zsan: honnan gondolod a húgyuti fertőzést? azt honnan lehet tudni?????

Lindi: hú, a debreceni szuperturi címére nagyon kíváncsi lennék ám!!!!!!!!
ada007

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gyógyi üziketKép

Szerencsére már valamivel jobban van, mert már nem fáj neki, és egy picit kissebb lett a csomó is.

Juc!

KösziKép remélem is hogy csak az én hülye hormonjaim miatt van. De úgy sajnálom szegényt, miért kellenek ezek a r....t gondok???
És te hogy vagy? Remélem már jobban!

Nem értem mi van itt?!
Mindenki "beteg"? Ahogy olvasgatom csak azt látom hogy vagy a mamák vagy ababók nincsenek jól.

Mindenkinek JOBBULÁST akinek bármi baja van!

Ada!

És amikor nektek volt mit csináltál babó cicijével? Tettél rá vmit? Én most kamillás borogatást teszek rá. Az jó nem?

Neet!

A mellgyulladás a pici mirigyei begyulladnak, tüzel, piros, megdagad, és van benne egy csomó
(nekünk diónyi nagyságú) és kb 4-5 cm átmérőjü Kép
Remélem ez másokat elkerül majd!

Johi, Lindi Köszike!! Már picit jobban vanKép

Ancsi!

A dokinéni sajna csak azt mondta hogy borogatás, és egy pár nap alatt elmúlik. De ha mégsem vagy esetleg hirtelen rosszabb lenne és bedurranna neki akkor irány a kórházKép
Szegénykém még csak 1hónapos, és már most szenvedtetemKép
eszti25

Eszti!
Nekünk nem volt piros a cici, csak egy kicsit meg volt duzzadva, még borogatni sem kellett...de ne legyél már butus és ne hibáztatsd magad, Te lány!!!!
ada007

Zsanci!

Még nemkaptam meg emiledet.

Jucus
20170114224602

Eszti! Nem te szenvedteted, és biztos hamar elmúlik.
Mondjuk én is totál ki voltam magamtól, amikor Grétinek 6 napos korában begyulladt a köldöke, mert nem tisztítottam ki rendesen, a doki meg már vérmérgezéssel ijesztgetett. De szerencsére ő megmutatta, hogy kell rendesen fülpiszkálóval kitisztítani, és már másnap sokkal jobb volt. De én is csak sírtam, hogy milyen gondatlan anya vagyok,pedig nem is, csak ő az alső gyerek, rajta gyakorlatozunk.

KépKép
KépKép
lindicita

Zsanci!

Valaki árul olyan Chicco kocsit amilyet venni szeretnél.Már ráugrottam a témára.Majd értesítelek a fejleményekröl.Persze nem kell megvenned csak gondoltam,hogy érdeklödöm helyettedKép

Juc
20170114224602

Oxi!

Jó a kép, amit felraktál!Kép

Zsanci!

Én olvastam a húgyúti fertőzésről! Ami rémlik: Amikor pisil a baba, akkor sír, mert csípi Õt és hogy szúrós szagú a vizelet! Szerintem hívd ki az ügyeletet! Vagy csak amiatt is megéri felhívni Õket, hogy mit tanácsolnak! Lehet, hogy a láz miatt rögtön kijönnének!

Ficánka!

Köszi, mostmár világos az útvonal!Kép

Proone!

Ha jársz abban a turiban, írd majd meg milyen!
ildi76

Köszi lányok a bíztatástKép !!

Sajna néha pedig azt hiszem hogy nem leszek jó anya mert nem tudok segíteni neki mindigKép van hogy csak sírok én is vele mert tehetetlen vagyok. Persze tudom hogy első babánál ez "normális" de olyan kellemetlen érzés.

Azért hibáztatom magam mert az én hormonjaim miatt van szegénynek fájdalma. Inkább nekem fajna mindenem mint hogy ő neki akár 1szempillájaKép

De nagyon aranyosak vagytok és köszönöm. Remélem ez volt az első és utolsó hogy ilyet kellett mondanom az anyaságomról.
Remélem én is úgy gondolok majd vissza erre 1szer mint te Ada!

A köldöktől én is nagyon féltem, de nekünk szerencsére (Csilla csecsemős nővér) tök jól elmagyarázta meg megis mutatta.

De ezzel még nincs vége a félelmeimnek. A fütyikéje. Attól nagyon félek a szükület miatt. Remélem jól megmutatják majd mit kell vele csinálonom meg hogy hogyan.

Juc!

Küldtem mailt, és benne 2 képet a ciciről. Sajna ide nem tudom feltenni. De kiváncsi lennék a véleményetekre.

Pusszzy mindenkinek és arik vagytok kszikeKép)
eszti25

Sziasztok!

Lindi, jól vettem ki a szavaidat? Bébikompot keresel?

Juc, gyógyulj meg!

Ada, a baba-mama (v. fordítva?) tornára mi jelentkezünk.

Gratula az ügyesedö csemetéknek!

Bogárka, Doni hihetelen aranyos.

És egy kicsit dicsekszem én is: Réka 4 napja magától ül, már kipróbáltuk az etetöszéket is, nagyon rendesen viselkedett, csak párszor nyúlt bele a tálkába. Egyébként meg böszen gyakorolja a mászást.
zanza

Zsanci!
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=61718;BXID=972A29E6-DC4434B7-F486BEB4-

Eszti!

Fütyi dologtól még rá érsz parázni,Somának 2 évesen csinálták meg és egy fél perc volt és azóta szobatiszta.Még nem szabad macerálni neki legalább 1 éves koráig.Nyugi!
Képet ha akarod eset felteszem ide de most megyünk bringázni.

Juc
20170114224602

Jucus, fütyitémában egy kérdés: amit Somának csináltak az nem a letapapdásos buli volt? Mert a kettő nem ugyanaz, mármint a letapadás meg a szűlület.A letapadásos buli az tényleg ráér, de a szűkülettel nem jó várni, én most viszem Brúnót vissza ellenőrzésre szűkület miatt és nem vagyok bizakodóKép

Ja és a július 30-i össznépi buli elvileg nekünk jó, menjünk!!!! NA légyszi légyszi csajok!!!!
zsebi2004

Lindi!
Pont azért gondoltam rá...Darbuka miatt. Mert egyébként semmi baja (torok, nátha) viszont néha felsir, hogy fáj vmije...
Na, de ezt még az orvos előtt irtam, voltunk, azt mondta piros a torka, kapott cecloretát, amit nem váltottam ki, lesz, ami lesz...vettem viszont egy csomó germicid kúpot, mert abból hiány van nálunk mindig. És azt mondták a gyogyótárban, hogy adjak neki Belladonnát, meg Echinaceát. Hát, ha holnapig nem javul, kiváltom a cecloretát. Bár nagyon antibió ellenes vagyok, és mivel neki hirtelen jött a láza, ez egyértelműen virusra utal, de ha nem múlik holnapig, akkor egy fene, belenyomom a baktérium killert!!!
Ada!
Azért gondoltam húgyuti fertőzésre, mert azután kezdett el veszettül sirni, hogy pisilt...de ennek ehhez lehet, hogy semmi köze...
Na, megyek vacsit főzök, meg ilyen huncutságok...
zs.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Megérkezett Viki pihenőszéke Kép L. Rossi a Megatoysból, OxiApa motorral, a hátán hozta haza Kép
Megyek, mert most meg én kezdek rosszul lenni. Talán a fáradtság, nem aludtam szinte semmit az éjjel, ma meg nem tudtam napközben, úgy hogy lassan elájulok Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Juc!
Méltem!
Eszti!
Nektek is jobbulást!!! És tényleg nem vagy rossz anya, csak nem végeztél orvosi egyetemet, de hogy megnyugtassalak, orvosit végzett barátnőm SOKKAL parább, mint én!!! És a hormonjaidról meg tényleg nem tehetsz!!!
Egyébként ez a "miattam szenved, rossz anya vagyok" érzés sajnos nem múlik el első gyerekkel. Most, hogy beteg a pici, egésznap rágom magam, hogy hl betegedhetett meg, és hogy miért hagytam megbetegedni...Kép
Zsebi!
De a szűkület is csak az után derül ki, hogy hátra húzták a fütyit. Minden komoly fütyi szakértő azt mondja, hogy egy, de inkább két éves koráig nem nyúlunk hozzá, mert ha ne adj Isten nincs szűkület, csak rosszul húzzák hátra, akkor hegesedik, és máris kész a szűkület, és akkor jöhet a szike...Kép Tehát szerintük jobb várni 2 éves korig, a szűkület műtétet akkor is el lehet végezni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

oxi,
mail ment

johi,
holnap küldöm a listát.

most rohanok tovább mert bálint még itt ugrál,holnap jövök,addig mindenki gyógyuljon megKép

gigi
Vendég

Zsanci!

Köszönöm a bíztatást. De látom rád is rád férneKép

Sajna tudom hogy ez az élet rendje de ehez az 1hez nem tudok hozzászokni. Az pedig hogy a manókád megbetegedett tényleg nem rajtad múlt. Ebben a rohadt világban csak a "hordozók/fertőzőek" "tehetnek valamiről is. Amikor még nem volt kocsim és BKV ztam a kapaszkodót nem mertem megfogni mert 1szer láttam valami nagyon elrémisztő dolgot 1"szegény" beteg emberrel és azután tényleg nem fogtam meg.

Nagyon sajnálom a babódat, hogy betegKép remélem nem komoly a baj, és ti is hamar meggyógyultok! Mielőbbi jobbulást!

Szerencsére ma már mondhatom hogy szépen javul Bendi babám cicikéje!

Pussz mindenkinek és Jó éjt!

Jucus mondta hogy valaki vett a Rossmannban kengurut!

Lécci ird meg nekem milyen!! Köszi!

Eszti
eszti25

Bendi mellgyulladása:
Kép

Oxi!
Oxi apa egy hös!

Zsebi!

Igen,valóban letapadása volt Somának,de az teljesen és így olyan volt mintha szük is lenne.
Nem irígyellek titeket mert olyan rossz ha orvoshoz kell vinni a kölköket.Én az oltástól is kivagyok,nem hogy mástól.

Juc
20170114224602

Eszti!
Bendinek hajrá hajrá! Remélem holnapra már ilyen sem lesz. Igi végre alszik. Hányt egy hatalmasat, mert szegénynek fájhat a torka és köhög. Na, sikerült annyit köhögnie a végén, hogy az uzsi is kijött. Most viszont alszik a kis nyuszi. A nagy nyuszim meg Pécsen alszik az öcsémmel! Kép Kép
Zsebi!
Képzeld, Brúnó szülinapján ünnepel az én 20 éves tesóm is!!! És mi is ünneplünk, mert aznap van Borisz neve napja!! Éljen július 23.!!! Kép Kép És persze minden egyéb szépséges nap az évben!!!
Sziasztok!
Moose!
Hol voltál???
Ja, és abban tök igazad van, hogy jobb, ha mi vesszük meg a gyerek ajcsiját, mintha hozzák a sok szart!! Tapasztalat! Kép Már alig férünk el a sok használhatatlan játéktól. És már mennyit kidobtam...mi meg azért harcolunka családdal, hogy vegyék azt, ami a listán rajta van. Ezt a listát mindnekinek kiküldjük, de vannak rokonok, akik juszt is mást vesznek. De hát ők sokkal jobban ismerik a fiaimat. 4-5 havonta látják őket 1-2 órát...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Pocak! Tök jó, írj sms-t!

Johi! Helló Neked is, remélem jól vagytok, már várom, hogy láthassam a gyönyörű leánykádat, és jól kidumcsizzuk magunkat!

Ada! Okés jövő héten a tali!

Oxi! Pedig ma néztem a mailt, és nem láttam. A zsuzsanna.roman-ra írtál? Megnézem megint!

Ildi!
Jó, akkor majdan mélek, és talizhatunk is, ha épp úgy alakul!

Zanza!
Rékának gratula! Mondtam már, hogy másodiknak mi is Rékát szeretnénk? Kép

Mindenki gyógyuljon meg, igyekszem holnap is jönni!

cupp,
fic (a nagyonbüszke és naggggyooon boldog anyu)

És most két kedvenc képemet megmutitom, ezek kb. 1 hete készültek.

KépKép
ficánka

Jaj, de jó, sikerült!!!!! KépKépKép

Mindenkinek jó éjszakát és cupp!
ficánka

Szépjóreggelt, ha már én lehetek az első Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Fic: Nem arra, hanem ami a profilodban meg van adva, nem jutott eszembe a másik Kép De mindegy, csak hiányoltalak, erre másnap már itt is voltál Kép
Nagyon szép a kisfiad!

Kezdek izgulni, parázni. Pakolok ezerrel, a fél gyerekszobát, mert csak holnap jövünk haza, ma a rómain alszunk szállodában, hogy ha alszik a gyerek én is tudjak végre kicsit bulizni Kép
Remélem minden elviszek, amire szükség lesz.

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!

A Római azért nem a világvége!Ha otthon hagysz valamit majd hazaugrasz érteKép
Jó bulizást!

Fic!

Ded gyönyörüséges!Kép

Most megyünk megnézni egy újabb autókát,hátha hétföre ezt is leviszik az orrunk elölKép

Juc
20170114224602

Fic!
Tényleg nagyon édes a picid!
neet
neet

Neet!

Itthon vagytok ma?Nem biztos,hogy megyünk arra,de ha igen akkor felhívhatlak ?Csak beugrás szintjén zavarnálak.Kép

Juc
20170114224602

sziasztok!
jobban vagyunk!Kép kopp kopp

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jó reggelt lányok!
Örülök, hogy mindenki jobban van.
Tegnapelőtt sétáltam Grétivel, de mostanában utálja a babakocsit, úgyhogy mindig a kenguruval viszem, hát olyan sikere volt. Az, hogy mindneki aki szembe jön vigyorog, mint a vadalma, már megszoktuk. De most jött szembe egy kocsi, és megállt mellettünk, kiszállt a nő, hogy ezt a gyönyörű gyereket közelről is meg kell néznie. Aztán mentünk tovább, egy hapi megint megáll, és elhűlve mondja: "hát ezt festeni lehetne, olyan gyönyörű".
Na, ennyi felveztés után kinek kell a lányom?
Zsanci Igi bébijét már 1x ide igérte, d most valami hátsó szándék miatt Dócihoz húz a szive.
De Brúnó baba kis huncut mosolyával nagyon bejön (nekem).
Bár jövő héten megyünk Blaye-ékhez, és lehet hogy szerelemre lobbannak a fiatalok. Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Moose!
Nem kaptam mélt!
Vagy most már nem beszélünk, hogy nem hallgatok rád? Azt az egyet megígérem, hogy stabil etetőszéket veszek. Ez így jó?

KépKép
KépKép
lindicita

zsanci,
Kép Kép Kép

fic,
Kép Kép Képééééééééééédes,ugye még nem hallottad tőlem hogy én isKép?

johi,
mail ment
Vendég

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Hi Babes!
Lakás csili-vili, gyerök ainak lepasszolva, szóval hálidéj, szánsájn, meg ilyen nyalánkságok.

Bendi szegénykém, nagyon kis piros a cicije....de biztos mára már nem is Kép

Zsan: örülök, hogy gyógyulgattok Kép

Juc: fenyegetsd meg az eladót, ha tetszik a tütü, hogy nehogy másnak adja...mi is ma du. megyünk autókát nézni Kép

Lindi: nem csodálkozom, hogy dicsérik Grétit.....bár rég láttam, szóval felrakhatnál egy új képet Kép

Fic: király, akkor kedden tali?

Jajjjaj, kicsi műsor van apánál, megyek besegítek.
(Tegnap későn jött haza, egyedül fürdettem, altattam, vacsiztam, morcos voltam ám nagyon....habár meg kell szokni a gyűrődést, nem?)
ada007

Fic, köszi! Vince nagyon aranyos. És mi lesz a neve, ha mégsem copfos lesz?Kép

Juc, szeretem benned ezt a határtalan optimizmust.Kép
zanza

Sziasztok!

Jó délelőttöt Kép
Már megjártam a piacot, vettem kedvenc krumplit (pucolva van Kép)

Kérdés: annak az ausztriai olcsó babás cucc beszerző helynek mi a neve? van honlapja?

Ada: a torna a Szent Imrés kismamatornát jelenti, az 11-12 ig van délelőtt, de ált. fél 1 mire elindulok onnan, tehát kb. 1 óra-negyed kettő mire a Mester utcához érek, de ha nagyon meleg van akkor halaszthatjuk délutánra, mert addig apával csámborgok a környéken Kép

Oxi: jó bulizást!

Jó hétvégét: Pocak

pocakpacni

Proone: engem nem szeretsz? Vagy direkt nem írsz a táblázatba, hátha "lekopok"? Kép Kép
Légyszííí!

Adatok:
Pocakpacni, 26 éves, lakhely: XIII. ker.
1. gyermek: Daniella Alexa 1998.11.20. Szent Imre, Dr. Szőnyi István választott, Terka (nem tudom a teljes nevét) ügyeletes
2. gyermek: Marcell Olivér 2004.04.21. Szt. I. Dr. Szőnyi választott, Váradi Sándorné Ica választott
3. gyermek: Barnabás Ádám kiírt időp. 2005.09.01. Doki, sz.nő ua. mint Marcinál

Köszi! Kép

pocakpacni

<font color="0000ff">Pocakpacni!!!

Be vagy írva!!!</font>

KépKépKépKép
proone

Proone: BOCSI, BOCSI! Rosszul néztem meg, nagyon jó, csak én voltam a béna!!!! MEA CULPA!
Húú, ez nagyon ciki!

pocakpacni

Kép
Semmi baj.

KépKépKépKép
proone

tapasztaltabb anyukák,
mikor kell elkezdeni mosni a kőc fogait?bálintnak most 5 van és vettem neki brahiból fogkefétKépmeg fogkrémet.de használhatom is már?tegnap ugyan kipróbáltuk,megmostam a fogát,tetszett is neki,csak nyeli a fogkrémt.....én is ettem a gabi fogkrémet mikor kicsi voltam,no de mennyit ehet belőleKép?
mert ugye nem tudunk öblíteni,hanem lenyeljük a vizetKép....

még valami:mikor szültem egyik nap ügyeletes volt egy barna doki és vele beszélgettem az ajtó elött, mikor bekukkolt a barátnőm.és aztán 3 beszélgettünk és a barátnőm el szeretne hozzá most menni.....de kettő barna van,nem?én szerintetek melyikkel beszélgettem?volt pár szál ősz haja de én olyan 35-40 körülinek mondanám.szóval valaki szánjon meg és árulja el a titkot hogy barna XXX? és mi az elérhetősége!

kösziiiiiiii
gigi (a tapasztalatlan és tudatlan)
Vendég

Lindi,
Már nagyon várom, hogy lássam Grétit, hát még Vince! Õt is mindenki imádja, bárhová megyünk... Kép

A júli 30-i tali helyszíne nagyon közel van hozzánk, szeretnék is menni! Viszont szombatra esik, és ált. hétvégén vannak a nagyszülős programok, és még nem tudom, hogy két hét múlva is jönnek-e unokázni...

Ada,
A baba-mama tornára én is úúúúgy mennék, de a helyszín nagyon messze van tőlünk, esetleg nem lehetne kicsit közelebb, itt Budán?!.... Kép

Fic,
Vicenzo nagyon-nagyon édes!!!

Betegeknek jobbulást!

Blaye
blaye

Ha valaki szeretne egy nagyon édes, fehér alapon kicsi szürke foltos cicát, akkor itt a nagy lehetőség! Mi nemrég fogadtunk örökbe egy utcán talált kóbor kismacsekot (és már volt is egy másik), és néhány napja egy még kisebb is ideköltözött (pontosabban a párom autója alá fészkelte be magát, ami nem túl ideális hely), úgyhogy kicsaltuk, kapott enni stb, de nekünk 3 macska már kicsit sok! Most itt a kertünkben tanyázik, szerintem kb 7-8 hetes lehet, vagy elveszett vagy kidobták (ami a valószínűbb). Na, ki örülne egy kis játszópajtásnak a ded mellé? Kép Tudunk képet is küldeni róla...

Gigi,
Fogmosásról én azt hallottam, hogy eleinte fogkrém nélkül kell fogat mosni, amíg megtanul öblíteni és megtanulja a fogkefe használatát. Utána pedig csak a fogkefe tetejét kell megkenni a krémmel, tehát nem kell rányomni nagyobb adagot, mert az is elég...

Blaye
blaye

Sziasztok!

Fic!

Nagyon édi a deded!Kép
Oké! Akkor írd meg a telcsiszámod!

Lindi!

Igen, tegyél fel képet Grétiről!

Zsanci!

Drukkolok, hogy ma már jól legyen Igi!

Jucus!

Gyomroddal mi a helyzet?

Ancsi!

Voltam ma biopiacon és kíváncsiságból kifaggattam a banánárust!Kép A biobanánt Peruból hozzák a németeken keresztül és nem sugarazzák a határon!Kép
Csak hátha mást is érdekel ez az életbevágóan fontos infó!Kép

Ma adtam Timinek sárgabarit (remélem meglesz a hatása, mert 2 napja nem volt kaka) és állandóan megakadt a kanál valamiben! A hüle anyja meg a kanalat nézegette, hogy mi baja lehet, aztán rájött, hogy kezd kibújni a fogacska alul! Egyelőre még csak egy kis recénk van, de már ez is valami!Kép

Tegnap meg pelenkáztam Timit és közben elkezdtem csuklani! Olyan édi volt, minden csuklásnál hangosan felnevetett és várta a következőt! Azt hitte direkt szórakoztatom!

Jó hétvégét!
Pihenjetek!
Puszi

Ildi
ildi76

ILDI!
Éljen a fog!!! Kép hamarosan igy fog mosolyogni...Kép Kép
Lindi!
Átgondoltam a dolgot. Dócihoz korban jobban passzolna a Borisz, és ő is nagyon szép és ókóóóós meg minden, sztem Vera nem bánná...Kép És akkor Igi maradhat Grétié! Főleg, hogy én, számitó nagymama, csak KÉK szemű menyeket fogadok el!!! Hátha lesz egy-két kékszemű unokám...Kép Na, jó az sem baj, ha barna szemű...Kép Sőőőőt!!! A lényeg, hogy nagggggyon szeresse a fiamat!!!
Gigi!
Sztem te a fiatalabb Barnával beszéltél. Hát, én is gondolkodtam a doki váltáson, amikor találkoztam vele...Kép A kerszteneve nem ugrik be sajnos...Kép
Fogmosás:
Én fogorvost kérdeztem meg, mert B nem volt hajlandó nagyobb (1 év felett) fogkrémmel fogat mosni, és már láttam, ahogy az összes foga elromlik. De nem! A fogdoki mondta, hogy ő a saját gyerekeinek a fogát ovis korig csak vizes fogkefével mosta. Mert nem igazán egészséges a fogkrém. Viszont ő adott a gyerekeknek fluor tablettát 2-5 éves korukban. Ja, és azt is hallottam, hogy Japánban sem használnak fogkrémet, úgyhogy megnyugtatott. hogy a gyerek tudja, mi jó neki, és ezért nem akarja a fogkrémet!! Kép És azt is tudja már, hogy a jégkrém és a csoki is nagyon jó neki!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?