A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Már megtaláltam a számukat.Nincs nekik.Majd veszek valahol Zalában.

Dancsi!
A férjem fél ezektől az internetes rendelésektől továbbra is.Már rendelni akartam,aztán az utolsó pillanatban azt mondta,hogy majd veszünk inkább valahol.Nem értem,hogy miért aggódik.
Megjött az utazóágyatok?

Ildi
tfildiko

Sokszor lutri az internetes vásárlás, de nekem nem volt még gondom vele. Általában korrektek, kedvesek. Mondjuk sokmindent még nem vettem ott.

AMúgy nem jött még az ágy, valszeg csak holnap kapom meg. Tegnap adták fel. Most elég dühös vagyok a Tescos akció miatt. Kép(( De mi mindig így járunk......
Vendég

Dancsi!

Ne legyél dühös olyan nagyon...Mi 20000Ft-ért vettük.Most én is mérges vagyok ám,hogy a Tescóban olcsó...
Akkor jobb is,hogy nem rendeltem.Péntekre nem ért volna ide...

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Mi sokszor vásároltunk már interneten, a férjem mindenféle számítógép-alkatrészeket, volt hogy a fényképezőgépbe aksit Amerikából rendelt, de pl. a konyhai szagelszívónkat is a netről rendeltük. Kiszámoltuk, olcsóbb volt jóval mint máshol. Sőt a hűtőnket is a netről rendeltük. Én könyveket szoktam még, az is néha olcsóbb mint "élőben" megvenni.

Szóval nekünk még soha semmi problémánk nem volt az internetes rendeléssel, csak ezt akartam mondani. Kép

Gira: Egyet értek Virággal, gyakran tedd cicire Rékát!!! Drukkolok nektek! Nekem is rémálmom a tápszer.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Van egy német oldal, az unokatesómék onnan rendeltek egy csomó mindent. Pl. az a gyerekülés, ami itthon 70 ezer, ott 40 ezer, légzésgfigyelő bébiőrrel ajándékba 100EUR, itthon 50 rugó.... A ruhákról, babakocsikról nem is beszélve.

AMúgy a Tescos utazóágy biztos nem olyan, mint amilyet én vettem. Ennek előnye, hogy emelhető a matraca és van kereke, ez nekem azért fontos, mert szerintem ha meglesz a tesó, akkor felállítom a földszintre, és ugye nekem is könnyebb (főleg császár után, ami szinte tuti), ha fent van a matrac és nem kell hajolgani.

Járókát nem akarok, mert ha már nem használom, akkor nagy helyet foglal.
Vendég

Sziasztok!

pár kérdés.:
érdemes szülésznőt fogadni?
mikor?
csak azért kérdezem, mert ahogy magamat ismerem ezt is az utolsó pillanatban ejteném meg és az már késő.

Zozo
Vendég

Zozo,
Érdemes, de asszem előtte 2 hónappal nekik le kell jelenteni, mert limitálva van, hogy hányat vállalhatnak havonta. Én a dokimtől kérdeztem meg, hogy kit javasol, kivel szeret együtt dolgozni. De ha nincs szülésznőd az sem tragédia, a legtöbb nagyon nagyon rendes. Nekem mondjuk az ügyeletes egy dög volt, és róla sok rosszat hallottam, de mindenki más, akinek nem volt fogadott, csak jókat mondott arról, akihez éppen került.

Hány hetes vagy?
Vendég

Ildi: Ez érdekes, hogy a Micimackóban azt mondták nincs csúszásgátló ugyanis én tegnap láttam, méghozzá egy tök szép béka formájút, asszem 1500 ftért, viszont kicsi volt avagy egy nagy kádba, legalább 2 de inkább 3 kellene belőle.....
Ott láttam ahol a babaágyak vannak kirakva az oldalsó résznél, a kiskádakba volt benne, és volt több fajta is, de én csak ezt az egy békásat néztem meg mert, tetszettKép Elugorjak holnap, megnézzem?? Kép

Gira: De legközelebb már nem lesz steril a műtősruha, nem? Akkor is használhatjátok?? Újrahasznosítható? A szomszédoméknak nem adták oda...!

Zozo: Én fogadnék szülésznőt mindenképpen, asszem a 30. hétig meg kell fogadnod, hogy a szülésznő le tudja adni a klinika igazgatójának a "privát" szüléseinek a számát.....
Jól vagy? Pocak növöget? Már egy ideje igéred a képet, de még nem ért ide.....Kép

Virág: Majd megszereti az ízeket a picilányod, nem sürgős, mivel szopik, más a helyzet a tápis babáknál...
Sütőtököt próbáltátok? Az is mehet már ekkora babának és nagyon fincsiKép

Megyek füröszteni!
Pusz
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Dancsi!
írtam közben.
22.hét.
majd megkérdezem a dokit, úgyse ismerem egyiket se.

Enikő!
igyekszem, ellopták a laptopomat, telefont, pénzt, a mi hibánk nyitva maradt a garázsunk és amíg szunyáltunk éjszaka szépen elpakolt valaki.
azóta csuklik biztosan már sok "szépet" kívántam neki. szóval a gépen voltak a képek, meg a fényképezőn is megvannak, ill. remélem tesómék nem törölték le, mind1, most nincs fényképezőm, de majd elkérem csak akkor tudok küldeni.
jól vagyunk.

Zozo
Vendég

Ildi!

Nagy kádba lehet kapni csuszásgátlót a praktikerben,baumaxban és szerintap az obiban is

Sziasztok
révi

Zozo!

Érdemes szülésznőt fogadnod.Igaz,én császárral szültem,de ott volt velem a műtőben.

Enikő!

Megnéznéd?Köszi.Nagyot szeretnék.
A Noémi 5 hósan 6580g és 66cm volt.(Megnéztem gyorsan.)Szép méretei vannak a csajszidnak.

Révi!

Megnézzük holnap a Baumaxban,ha nem lesz a Micimackóban.

Bea!

Majd egyszer kipróbálom a rendelést a netről is.

Ildi
tfildiko

Sziasztok,
Bea,
küldtem levelet, nagyon - nagyon elnézést kérek, remélem, azért tudok segíteni vmit.

Gira,
picit beleolvastam itt a beszélgetésbe, látod van szopi problémád, íme néhány recept, de amit Virág ír, az úgy van, ha többx rakod mellre a babucit, több tejet fog termelni a szervezeted, és valóban, ha menses ideje van, akkor még úgy is lehet kevés tej, ha meg sem jön. Van ilyen nő, ezzel együtt kell élni, elhúzodhat akár 1 éves koráig is, de át lehet hidalni.

Tejserkentés
•

Kép
Ágci

Ildi: Bogi 5 hósan 6850 gr volt és 63,5 cmKép! Kis töpszliKép! Ezért nem jók már Rónára a Bogi 8-10 hós ruhái.....KépKép
Teljesen új ruhatárat kellett venni, mert a Bogi nyáriait nem tudtuk használni, mert amikor jó lett volna, akkor nem volt meleg Kép Úgyhogy én a csajnak előre nem merek vásárolni Kép
Holnap megnézem a csúszásgátlót!!!

Zozo: Uhhhh sajnálomKép Ez nagyon gáz Kép Nagyon magam alá tudok kerülni, ha hallok ilyesmiket, hogy valakitől ellopnak valamitKép Olyan mintha egy részed tűnne el, nem? Kép nagyon sajnálom! remélem hamar tudjátok majd pótolni az eltűnt dolgokat! Merre fele laktok???

Ágci: SziaKép Sajna nem tudom a S.J. számát, de nagyon jókat írtálKép!!! Pusz Gabónak!

Jóccaka
E

ceniko
Szeged

Zozo!

Sajnálom...Hogy milyen emberek vannak!!!

Ágci!

Köszi.Ma megyek a Tescóba,megnézem ott is.
Nem tudom a doki számát.

Enikő!

Én megjártam a ruhavásárlással.Még tavasszal vettem neki egy szép rózsaszín ruhát.1 évesre vettem,hogy jó lesz a nyáron.Aztán kicsi rá...Másfél évesre való kabátot vettem neki a héten.Pedig nem is kövér,de magas...

Ildi
tfildiko

Szülészeti Klinika porta: 545-493, felkapcsolnak.

kicsit én is félek a netes vásárlástól, de csak akkor, ha bankkártya számot kérnek, akkor eleve nem is megyek bele
bár úgy tudom, hogy meg lehet csinálni, a bank mobilon kér engedélyt az átutaláshoz
úgy már esetleg tetszik a dolog
H
babamama

Hajni,
nekem mobilom küld egy kódot minden utalás előtt. Így tök biztonságos.
Vendég

Dancsi: Meg tudnád adni annak a klinikán dolgozó nővérnek a telefonszámát, elérhetőségét, aki segített neked mellgyulladáskor?

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Ágci!

Köszi a segítséget! Remélem, hasznomra válik.

Enikő!

Mi amikor kaptuk a ruhát szerintem nem volt steril. De ha steril is volt, akkor amikor Milán felvette biztos desterilizálódott Kép Egyébként úgy volt, hogy akkor a szülésnél odaadták, aztán amíg a klinikán feküdtem, végig csesztettek, hogy fizessem már ki. Még a dokinőt is a nyakamra küldték, akinél szültem. Milán meg nem akarta kifizetni, mert a törvényben benne van, hogy 1 személy bent lehet velem (ingyen Kép ), és TB-t meg fizetünk, úgyhogy undorító húzás, hogy ha be akar jönni, akkor fizet Kép

Gira
Vendég

Enikő!

Nagyon rendes vagy hogy megnézted.Délután vagy este elrohanok a Tescóba.
Ha visszajöttünk Zalából,majd kellene talizni,mert szeretném odaadni azt a pár bébikaját a Violának.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Ildi: Nagyon szivesen máskor is!Kép Igazán nem esett nehezemre! Okés, babakaja jöhet minden mennyiségben, ez a kis zabagép felfal mindent KépKép KöszönjükKép

Gira: Hát ez tényleg szemétség! Vajon miért vezették be, ennyire rosszul áll a klinika?Kép Jól vagytok? Réka még mindig olyan gyönyörű, mint volt?Kép Lőhetnél fel egy friss képet!

Én nagyon sokat vásárolok neten. A legtöbb babacuccot, gyereholmit mostanában mindig a neten veszem és sokmindent el is adok amire már nincsen szükségünk. Eddig még sose csalódtam!! (kopp-kopp)

pusz
E

ceniko
Szeged

Bea,
elküldtem a számot
Vendég

Hello lányok! Ezer éve nem írtam, de bőszen olvaslak ám benneteket.
Nálunk nagy hírek vannak: Lottinak január végén kistesója lesz!!!KépKép -január 31-re vagyunk kiírva-. Ma vagyok UM szerint 11+1, az UH szerint 11+4. Minden rendben van vele, nagyon jó érzés volt látni a monitoron!KépKép
CRL:47,6 mm, BPD:17,1 mm, nucha: 1,0 mm, mellkas:16x15 mm, mellső fali placenta, magzatvíz norm,amnion feszes, szívműködés van, szívfrekvencia 188 /min, mozgás van, köldökzsinór 3 ér, vastagsága 5,6 mm.
A Vasasban csináltattam az uh-t, mivel nagyon késői időpontot kaptam a klinikai 6hetes uhn. Kértem én korábbit amint észleltem, de elküldtek a .....ba,vagy a VasasbaKép Mellesleg a Vasasba be sem kell jelentkezni, nem is vártam sokat.

Lottinak nagyon hamar megmondtuk, hogy baba van anyu hasában. Gyakran puszilgatja, "szia babácskám". "Anya ha a kistesóm megszületik, majd segítek sokat.Kidobom a kakis pelusát, mert ő még bekakilhat, de én nem, mert én már nagylány ovis vagyok".

Lotti "kijárta" a bölcsit. Napközben szobatiszta, éjjel még van pelusunk, nem is erőltetem, hogy ne legyen. Nagyon várja az óvodát.
Egyébként nagyon sokat nőtt az elmúlt időben, 95 centi és 14 kilo. Nagyon édes, rengeteget beszél, énekel, mondókázik. Egy "hibája" van, amit remélem kinő, mert a korral jár, iszonyú hisztiket tud levágni.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda: Hűűű ez aztán a jó hír KépKép Gratulálok kistesóhoz. Kívánok problémamentes terhességet és egy gyönyörű, egészséges hugicát vagy öcsikét Lottinak Kép
Mennyi korkülönbség lesz a gyerekek között? Hogy januárra mennyien várnak babát....Kép

Nagyon kis drága Lotti Kép Tüneményes lehet ahogy dumál! És milyen nagy márKép Friss képet kérünk!!
Tesódéknál mi a helyzet? Jól vannak???

E

ceniko
Szeged

Dancsi: még nem kaptam semmit, jó címre küldted?

Volt ma Ágci nálunk! Kép Ezúton is köszönöm neki!
Diagnzis: Gréti jól szopizik. Valószínűleg érzékenyebb a mellbimbóm, és Gréti ínye is erősebb. Kép
Megoldás: Váltott mellből szopi, több pozícióban.

Asszem nálunk nem lesz tesó.

Melinda: Gratulálok! Örömteli pocakosodást, és problémamentes szülést kívánok az egészséges babához!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő: Hol vásárolsz neten babacuccokat? Kezdek kiakadni. Dorka elérte a 80-86-os méretet, és képtelen vagyok neki normális ujjatlan tipegőt venni. Lehet, hogy az ekkora méretű gyerkőcök nem hordanak már tipegőt? De egy hat hónaposra mi a csodát adjak?
Sütőtököt nem próbáltuk még, majd inkább, ha szezonja lesz. Én nem nagyon bízok a babakajás dolgokban, így nem merek venni sütőtököset.
kissvirag

Bea,Enikő! Köszke.

Enikő! Kis híjján 3 és fél év lesz a 2 csemete közt.
Tesómék jól vannak,próbálok képet feltenni, ha sikerül lekicsinyítenem, mert nagy méretű képek vannak a gépünkön. Rubinik cicifüggő!Kép

Ruben a középső baba:
Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!
Dancsi, így már elfogadható szerintem az átutalás. Neten sosem adnám meg.

Melinda, mégegyszer nagy gratula!!!!! A lányod csodaszép és nagyot nött, mióta nem láttam.
Rubinik édipofa:-))) Egyébként jól alszik?

Szerintem az a klinikai adok-kapok hihetetlen. Leginkább nevetnék egy nagyot, ha nem látnám az egészségügy tragikus helyzetét.

Ildi, bocs ha nem vagyok képben, mikor indultok?
H
babamama

Végre találtam egy gyereknapi képet a lányomról
Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Hajni!

Szombaton indulunk,és két hétig leszünk.

Melinda!

Nagyon gratulálok!!!
Nagyon édes a lányod.

Enikő!

Vettünk csúszásgátlót.Köszi.

Ildi
tfildiko

Bea,
átküldtem az axeleros címemről is.
Vendég

Melinda,
hatalmas gratula. Akkor lehet együtt szülünk, én ma vagyok 12+2! Kép Január 25. a célidő talán....
Vendég

Sziasztok

Melinda, gratulálok a pocaklakóhoz Kép. Első harmad jól telt? Munkát bírod?

Engem is érdekelne, hol vásároltok a neten?

Voltunk ma 4d-n a kórházban Kép, 5000 Ft-ért. Negyed óra és nagyon jól kivehető minden, Czank csinálja. (1,5 éve a klinikán voltunk és nem voltak ilyen szuperek a képek, alig lehetett kivenni.) A felvétel még nincs kész, azt később írják ki cd-re, de a kapott képek nagyon jók.

Virágot is elérte a hányás, hasmenés, tegnap jött ki rajta, ma már jól van szerencsére.

Gigi
gigi1

Dancsi! Kösz. Én is gondoltam erre.Kép Vízöntők lesznek. Én is az vagyok, szülhetnék a 32. szülinapomon is akár (jan.26.).
Kinél is szülsz?

Gigi! Köszi jól vagyunk. Minden olyan eddig, mint Lottival. Semmi hányás, csak émelygés, de pár napja alig van. A szagokra viszont háklis vagyok, némely kaja nem nagyon jön be.. A munkát bírom.A héten szabiztam, a jövő héten jelentem be a főnökömnek.
Tudjátok már a pocaklakó nemét? Neveitek vannak? Mikorra vagy kiírva?

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda: Nagyon édes Lotti,olyan nagy szekértelemmel nyúl bele a sminkkészletbeKép
Kisfiúra gyúrtatok vagy kislányra? Mit szeretnétek? Én is meg Viola is vízöntők vagyunk. Sztem tök jó jegy! A párom meg Bogi kosok, borzasztóKép Tényleg nagyon örülök, hogy ismét baba lakik a pocakodban, jó helyre fog születni, te olyan igazi anyatipus vagy!Kép Ez a 3,5 év elég kemény lesz (enyim tapasztalat)! Csak szólok, hogy rákészülj! Én úgy gondolom, kisebb korkülönbséggel könnyebb! A nagyobb gyerek pszihés dolgai miatt...pont ez a 3-3,5 év a kritikus kor....De adja Isten, hogy nálatok ne úgy legyen Kép++++++++++
És nektek vannak neveitek?
Hogy Rubinik már mekkora! Hihetetlen, hogy repül az idő! Melit is üdvözöljük! Írhatna néha ő is...Kép

Gigi: Ugye, hogy szupi az a 4D uh a kórházban? Nekem is nagyon bejött! Virágnak gyógyulást!++++++

TFIldi: Szivesen! Szerencsés utat és kellemes kikapcsolódást! Megkaptad a mélem??

Dancsi: Neked is küldtem mélt, megkaptad?

Jóccaka
E

ceniko
Szeged

Enikő! Hát szó, mi szó, Lotti tiszta lány. Na meg látja reggelente, ahogy festem magam, innen a szakértelem.Kép
A vízöntő szerintem is jó jegy, na nem azért, hogy sztároljam magam.Kép Nekem a férjem kos, Lotti meg oroszlán.
A korkülönbség nehéz kérdés, szerintem nem lehet kimondani feketén-fehéren, hogy a kicsi vagy nagyobb a jó. Több tényezőtől függ: anya, apa, nagytesó, nevelés, környezet stb.
Én azokat csodálom valamilyen szinten, ahol kicsi a korkülönbség (2 év alatti). Lotti imádja Rubiniket, őrzőangyala neki, nem hiszem, hogy gond lesz vele.Elég nagy, és okos már ahhoz, hogy be lehessen vonni a baba körüli teendőkbe.De ez saját vélemény, nem akarok csetepatétKép
Neveken még agyalunk, ötletszinten áll a dolog.
Ja, jól esett amit az anyaságomról írtál.Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Szaisztok,
gratulálok a kismamáknak. Gondtalan, szép terhességet kívánok. Vagy inkább áldott állapotot!Kép

Bea,
és hogy alakult a napotok? Várom majd a leveled.
Holnapra szép napot mindenkinek:
Ági

Kép
Ágci

Melinda: Ez így igaz! Maximálisan be lehet vonni Bogit is a kicsi körüli teendőkbe! Nagyon nagy segítségem ám Õ nekem!!Nem is tudom mit kezdenék nélküle..Kép Mindig ott sürög forog, lehet rá számítani, nagyon rendesKép Igazából az a nehéz ebben a korban szerintem, hogy a nagyot meg kell tanulnod kezelni, a kis lelkét! Ez a nem egyszerű! Bele kell jönni.....Kép De nem véletlenül írja a szakirodalomban, hogy ez a 3 év elég kritikus kor! De igazad van abban, hogy rengeteg dologtól függ, elsősorban sztem a nagytesó személyiségétől, és sok sok egyébtől is!
Akiknél kicsi a korkülönbség, szerintük nekik a legnehezebb, akiknél 3 év szerintün, ez, akiknél több azok szerint meg az Kép És sose tudjuk meg milyen lenne ha, kevesebb/több lenne...mert minden gyerek más.....Kép
Na ezt jól megaszontamKép
És a férjed milyen? Nálunk is pont ez a felállás, én vízöntő a párom kos! Háááát, elég viharos a kapcsolatunk (mondjuk van egy hülye természetemKép), néha nagyon tudjuk utálni egymást, néha nagyon tudjuk imádni egymástKép De egyelőre jóval, jóval több az amikor imádjukKép
Nálatok mi a helyzet??? ha nem vagyok indiszkrétKép

E

ceniko
Szeged

Enikő,
most olvastam csak. És válaszoltam is.
Vendég

Sziasztok lányok!

Én is szeretnék újra csatlakozni hozzátok, leginkább a pocakosodó részleghezKép

Tegnap csináltam tesztet, és pozitív lettKépKépKépKépKép

5 hetes és 4 napos terhes vagyokKép Ultrahangra 1-e után kell mennem. Bence meg a kicsi között nem lesz három év, mert március 13-ra leszek kiírva, Bence meg ugye Június 27-ei. Lányok én annyira boldog vagyok! Hiszen már tavaly április óta próbálkozunk....

Melinda, neked is gratula a pocaklakóhozKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Holnap reggel utazunk.Majd 31-én jövünk vissza.Ma már nem jövök ,mert megyek a fodrászhoz,és csomagolok.

Vigyázzatok magatokra!

Zsófi!

Gratulálok!!!

Ildi
tfildiko

Zsu,
gratula! Kép

Ildi,
jó utat nektek.

Képzeld, nem jött még meg az utazóágy. AZ előbb hívtam a boltot, állítólag kedden adták fel. Nem mintha most kellene, de ha jövő péntekig nem érkezik meg, akkor nemtom mi a fenét csinálok, akkor megyünk a Balcsira.
Vendég

Bea!

Miért nem akarsz tesót Grétinek? Én úgy képzelem, hogy az a sok szépség, amivel az első gyerek megajándékoz, ösztönöz a következőre. Téged nem?

Nálunk 2 év volt köztem és az öcsém között, de én a mai napig úgy emlékszem, hogy az öcsém számomra egy nem kívánt jövevény volt, akinek az árnyékától többé nem szabadultam. Persze ez később oldódott, de a kisebbségi érzésem megmaradt. Állítólag, ha nagyobb lett volna a korkülönbség, jobban vettem volna a születését.

Gira
Vendég

SziasztokKép
Nem tudom emlékeztek-e még rám, még decemberben írtam védőnő ügyben...
Nos közben megszülettek a lánykáim végülis itt Írországban, kicsit korán (35+6 napra), de szerencsére minden rendben volt/van velük. Emese 2080 g-mal, Réka pedig 1840 g-mal született.
Most is a segítségeteket szeretném kérni, éppen gyerekorvos-választás előtt állunk. Tudnátok esetleg ajánlani valakit? Újszegeden lakunk (ha otthon vagyunk), de igazából ez nem szempont, jó a város másik részén is.
A gyerekek nagyon szépek, szoktam nézegetni a képeket amiket feltesztek!Kép Minden pocakosnak gratula!Kép
Köszönöm előre is!

Gyöngyi

bgy

szia Gyöngyi!

mi ismerjük egymást! Gratula az ikrekhez! Kép Kép
Vendég

DancsiKép
Igen-igenKép
Gratula a pocaklakóhoz! Meg JozsóhozKép is, nem is találkoztunk azóta...Kép

Gyöngyi

bgy

Zsu! GratuKép Hogy érzed magad?

Enikő! Nálunk én vagyok az "idegbetegebb" típusú, a párom nagyon nyugodt természet. Kisebb viharokat hamar elcsitítunk, ezért is vagyunk már együtt nagy boldogságban 9.éve.

Gyöngyi! Grat a lányokhoz! Mikor születtek? Tehetnél fel képet.

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Gyöngyi,
én ajánlanám a dokinkat, de 2 hét múlva megy szabira és csak aug. végén lesz megint. Szal ő nem jó nektek.

Meddig vagytok itthon? Tényleg összefuthanánk. Mi pénteken utazunk el a Balcsira. Utána meg a Bükkbe, szal valamikor aug. közepétől vagyunk itthon megint.

Tudtad, hogy a nővéremnek is ikrei vannak? Kedden voltak 1 hetesek. Vegyespáros. Kép Kép Meg van egy 1,5 éves kislánya is.

Hú, évek óta nem láttalak.

Megjött az ágyunk. Tök szuper. Csak nem tudom kinyitni. De férjem mindjárt hazajön és ő 1 perc alatt megoldja az ilyen dolgokat.

Meg tök jó, anyukám holnap hazajön egy egész hétre, a tesómnak segít most a 3 gyerek mellett.
Vendég

Dancsi! Nem is tudtam, hogy megvannak az ikrek.Kép Mi a nevük? Minden rendben velük? Tesód?

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

MelindaKép
Köszi szépen a gratulációt. Május 25-én születtek császárral, mivel nem nőttek az utolsó két hétben.

DancsiKép
Nem gond ha most megy szabira, mert csak szept. végén megyünk haza. Mi a csajokkal nov. elejéig maradunk. Tényleg jó lenne találkozni!Kép
Melyik nővérednél? Nem tudtam róla... nevek, méretek? Kitartás neki, nekem hétfőn lesz az első nap, hogy teljesen egyedül leszek a csajokkal... előre kitör a frász tőle.
Az utazóágyakat mindig trükkös kinyitni, nekem is ritkán sikerült eddig...

És a csajok.
Kép

Gyöngyi

bgy

Melinda,
Annamária és Bátor a babák neve. 38 hétre születtek, 2400/2450 grammal. Minden okés velük, szépen esznek, alszanak.

Gyöngyi,
Nagyon aranyosak a lányok! Van segítséged?

G-nak vannak az ikrei. Kép Kép

Az utazóágyat sikerült végül kinyitni és összecsukni. Tegnap napszúrást kaptam és iszonyúan fájt a fejem, valszeg azért nem ment. Ma elsőre sikerült megoldani.
És azt hiszem Jozsó is azt kapott, mert nagyon gáz éjszakánk volt. Vigasztalhatatlan volt, cicizni már nem tud, úgy tűnik elfelejtette, így nem tudtam azzal sem megnyugtatni.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?