A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci,
asszem ha rájövök kihez kell vinni a barátnőmet elkíséremKép valaki csak tudja már az elérhetőségét.....isKép már annyira nem emlékszem rá hogy milyen volt az arca,csak nagyon jó stílusa volt.engem folyton "a mosolygós kismamánk"-nak hívottKép Kép Kép vajon miéééééééééééééééért? szülés után mikor már majdnem letelt a 2 óra és kikerültem volna akadt egy kis gebasz és a dokim addigra már nem volt ott ő jött be.aztán jól elszórakoztattuk egymástKépjobb dolgunk nem lévénKép
most valami eszembe jutott,nem lehet hogy péter??????????????????????valamiért ez most így beugrott ahogy írtam......

fog:akkor no fogkrém,csak víz+kefeKépde az én gyerekem eszi a fogkrémet,ő úgy gondolja az jó neki,szereti,most akkor vonjam meg tőleKép?te is adsz neki fluor tablettát?az miért jó?hol szerezhetek?na ha egyszer ráveszem magam hogy elmenjek a fogdokimhoz leinformálom.lehet hogy előbb szülök még néhányat...Képaztán majd utánaKép
Vendég

Gigi!
igen, asszem Péter. Nekem is az rémlik...És tényleg nagyon klassz stilusa van!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Akkor tudja valaki annak az ausztriai helynek a nevét, ahol olyan olcsón lehet beszerezni a babacuccokat. Most készül oda valaki, csak nincs időm visszaolvasni.
Köszi Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak!
www.scs.at
(Shopping Center Süd) ez egy nagy bev.közp. Bécs mellett

ill.
Parndorf, de ez amolyan outlet, mint itt Biatorbágyon, vagy hol; majdnem a határ mellett.
ada007

Sziasztok!
Mindenkinek köszi a dícséretet Vincenzó nevében, aki most szopizott, és a karomban van, ezért 1 kézzel pötyögök.
Leteszem, aztán jövök, hanyugi van!
cupp Kép
ficánka

Köszi Ada!
Apukám megy hétfőn valószínűleg, nem bizti, de azért körülnézek a honlapon!

pocakpacni

Proone!
Még van egy két adat, amit nem adtam meg:
igy teljes a lista:
Borisz: 3820g 57cm
Igor: 3500g 59cm
köszikösziköszi
Képet hova tudok küldeni?
Pocak!
A bev.központ pontos neve Shopping CITY Süd...Kép Csak, hogy apukád el ne tévedjen. A lényeg, hogy dél fele van a várostól...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

KösziKép
Egyenlőre Bécsbe készül, munka miatt, de megpróbálom rábeszélni, hogy nézzen be oda is. Szerintetek pl. kókuszmatrac van ott valahol? Most éppen azt akarok venniKép

pocakpacni

Ada!
Nincs a profilodban emilcím, írj nekem a zsuzsannapontromankukacfreemailponthura! Kép

Pocak!
Te is jössz erre? De jóóóóóó! Kép

Oxi, Ildi!
Méltem!

Most megyek Madagaszkárt nézni dvd-ről, mert azt imádom!! Kép

cupp,
fic.
ficánka

Fic: én is küldhetek mélt erre a címedre?
Egyébként próbálom Adát meggyőzni, hogy menjünk együtt turibulira Kép
Madagaszkárt én is, én is! Nekünk nincs meg, de emlékszem, amikor mesélted/írtad, hogy apával mentetek moziba megnézni Kép

pocakpacni

Ildi, gratula a fogacskához!Kép
zanza

Elszállt minden az elöbb,nincs kedvem újra leírniKép
zanza!

Ennyit az optimizmosról vagy simán lusta vagyok?Kép

Eladósorba kerül lassacskán a kedvenc zenélö,villogó,több magassági fokozatba állítható ,jó masszív Fischer Price babatornáztatónk.Ha esetleg valakit érdekel,képet tudok küldeni vagy ide is feldobhatom.

Juc
20170114224602

Jucus mi a helyzet autóügyben?

Zsanci Te csak ne gondold át a dolgot a skacok helyében, mert ahogy olvasom az elmélkedésed, akkor Brúnó hoppon maradKép
zsebi2004

Zsebi!

Mai autó levesbe,de holnap is megyek megnézni egyet.

Juc
20170114224602

Juc!

Köszi Kép

Hála az égnek már sokkal jobban van és szebb a cicijeKép Te hogyi vagyi? Ja és ha esetleg érdekel tettem fel friss képeket az albumba (Domi Bendi)

Zsanci!

Köszi mégegyszer rendes csajszy vagy te isKép!!!
Szerencsére jobban van BendiKép

Remélem Igi is jobban van márKép

Ada köszi igen már nem is piros, bár egy pici duzzadt még, de már istenesKép

Pocak!

Ha ajánlhatok "olcsón" kókuszmatracot, ami jó is a KIKÁban 8990.- Mi ott vettük és tök jó. Egész Bpesten nem találtam ennyiért.mindenhol 12-13ezernél kezdődik. Ja és ez 70x140es. A kisebb
60x valamennyi az olcsóbb.

Na jó éjt jányokKép Puszi
eszti25

Juc

Ja és mostmár szorítok neked nagyon autó ügybenKép
eszti25

Eszti!

Köszi,aztán majd itt állok egy jó kis Puntoval és nem merek amjd elindulni vel!Most ez az új fóbiám,tudod ,egy hete nem vezettem!Kép

Pocak!

Eszti jól beszélt matracügyileg,nem érdemed kintröl cipekednie apukádnak.

Juc
20170114224602

Eszti!

Bendi még mindig nagyon helyes,de apájának van egy fejeKép!

Juc(bocs ,nem tudtam kihagyni)
20170114224602

Hát ez nem akarom meghallani még1szer, hogy nem mersz elindulniKép

Hát mit csináltok ti Bendi Apával ha nem vezettek? Kép

Legyél optimista és igenis megtudod majd 1dül is csinálni!! Nagyon ügyi vagy és ezt komolyan mondom! (és mint kezdő oktató)Szóval ügyes vagy és kész, és megfogod csinálni!! Megértettük 1mást? Kép
eszti25

Igen apa nem nagyon fotogénKépno hariKép
eszti25

Juc!

Elhúztam csicsikájni mert naon álmitos vadjok.

Jó éjt holnap jövök.

Puszika
eszti25

Jucus, puntóra hajtasz? Imádom azt az autót, de sajnos én nem azt kaptam, de ez egy hosszú történet.....
Na akkor majd a tiédet fogom nézegetni. És persze, hogy mersz vezetni, majd minden napra találunk neked autós elfoglaltságot.

Eszti, hol tudom megnézni a képet DomiBendiről? Vagy nekem nem lehet?Kép
zsebi2004

Eszti!

Értettem!Mit,mit?Mindig (ki)oktat engem az a jó emberKépDe ez csak vicc!

Zsebi!

Igen,Puntovicsot szeretnékKépMajd ha meglesz akkor jól elviszem megmutatni,ok?
Az albumban keress rá:Domi Bendi név alatt .
Juc
20170114224602

Jucus!
Mi lenne, ha első utad az új autóval hozzánk vezetne????? Forulóra pontosan le tudnám ám neked írni sávváltásokkal együtt, hogy hogy kell idejutni, na mit szólsz?
Mission: FP tornáztató házhozszállítása Kép
Küldesz nekem képet az adrienn_szabokukachotmailpontcom-ra, oszt lebótoljuk Kép

Fic: holnap ígérem írok.

Pocak: nekem oké az fél 2 óra, mondjuk a körút Tompa sarkon? kedden (hőség szempontjából nincs jelentsége annak ha esetleg 2-kor, vagy 3-kor találkoznánk, 6-ig meg gondolom nincs kedvetek a környéken barangolni, annyira azért nem olyan jó), Ficánka, Ti is gyertek, meg Dora, Te is közel laksz ám (kis rídonli) !!!!!
Ja, és csak a leírásból tudom merre van, még soha nem jártam ott Kép

Zsan: jóvannna annyira a bevásárlóközpontra koncentráltam, hogy city helyett center lett, no Kép
azé' remélem Bigi jól van Kép
ada007

Sziasztok Csajok!
Én vagyok ma az első? Kép

Pocak!
Igen igen, írj nekem mélt!! Kép
Azt is írd meg, hogy van-e Nektek dvd lejátszótok.

Jucus!
Muti a babatornáztatót!!!!! Nekem mélre is jöhet, stipstopp! Kép Jaj, most látom, hogy Ada már rácsapott. Így jár, aki későn ébred ... vagyis inkább korán fekszik. De azért láthatom?

Ada!
Tehát akkor kedd kora délután tali? De jóóóóó! Kben Dórival egy házban lakunk, most elment vidékre a 7végére, de jövő héten őt is elcsaljuk!!! KépKépKépKép

Fic.
ficánka

hali,
mi ez a pangás egész hétvégén??????????
végre apa itthon van,tudnék egész nap netelni erre sehol senkiKép
ez nagyon csúúúúúúúúúúnya.....Kép
Vendég

szijjjjjjaaa gigi!
én itt vagyok! biztosan nem fogod elhinni, de péntekről szombatra álmomban megjelentél, szomorú voltál, sírtál, és kérdeztem, hogy mi a baj, és azt mondtad, hogy "az én siralmas életem", vagy lehet, hogy más volt a jelző, nyomorúságos vagy szomorú vagy ilyesmi, és én vigasztaltalak, és erre egyszer csak elkezdtél nevetni, hogy hogy bekajoltam, és én egyáltalán nem haragudtam az átvágásért, hanem örültem, és jól megölelgettük egymást. na ehhez mit szólsz?
fic.
ficánka

Ildi!
Ha neked is jó a kedd a turira, csatlakozz!!!!
fic.
ficánka

sehol senki? na én is lépek, megyek vízszintbe!
cupp
ficánka

Sziasztok!

Kérdezni szeretnék a tapasztaltabbaktól...
A terhesség 8. hetében vagyok, tehát nagyon az elején. Sajnos megfáztam, ezért fáj a torkom és hőemelkedésem lett.

Szerintetek mit csináljak? Szenvedjek és várjak, hogy elmúljon magától, vagy beszedjek valamit?

Mariannka

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mi reggel ügyeleten kezdtünk. . . no persze semmi súlyos:
A Heim Pálban egy nagyon kedves dokibácsi vizsgálta meg Lizzit, végig nevetett rá a Pocok :-)
Kiváltottuk a Neomycin-t, mert kötőhártyagyuszi van, ahogy sejtettem. A reggeli anyatejes, Pulsatilla-s kezelés azt hiszem hatott, de nem merjük megkockáztatni, hogy ne adjunk neki antibios szemcseppet, így marad a 3 oldali támadás.

Ja, és dokibá azt mondta, hogy nem javasolja a kamillás törölgetést, pláne, ha allergiás van a családban, mert az allegia esetén rosszabodhat a szemgyuszi. Csak, hogy tudjátok. Szóval marad a forralt vizes törölgetés. Csak, hogy ha valakinek majd hasonló 'panasza' lenne, mint nekünk.

Lizzi egyébként jókedvű, nagyon nem viseli meg a téma :-)

Visszaolvasok.
Aztán szopi, kaja, stb, stb, stb.
Malacka Vik meg kiment a Szigetre futni....na, majd jól lelépek, ha hazajön.
Csóka
ada007

Mariann:
egyelőre szerintem mézes hársfatea, ágynyugalom, sós vízzel öblögetés....
ha feljebb megy a lázad (38 fok felé), akkor úgy tudom, hogy szedhetsz be algopyrint, mert akkor már azzal teszel kevesebb rosszat...
én ennyit tudok segíteni, de mindenképpen kérdezd meg orvostól, leginkább a saját házi v. nődokidtól, ha őket nem éred el, akkor pedig hívd fel az ügyeletet, vagy esetleg a szentimrében a csecsemősöket, vagy ilyesmi.
Ne aggódj, egy kis megfázás nem árt ám a babóknak. Habár picikék még, de erősek, mint a bivaly.
ada007

huhh, még valami:
A gyogyótárban rákérdeztem a babavízre és nagyot csalódtam, habár sejtettem, hogy ennyit ér:
felbontás után 48 óráig tartható el hűtőben egy 1,5 literes dobozú kiszerelésben, ha ezen túl akarod használni, akkor ugyanúgy fel kell forralni, mint a csapvizet...szóval ugyanott vagyunk Kép
Habár, lehet, hogy van akinek a babája meg tud ekkora mennyiséget inni 2 nap alatt,de azért no.
Igaz, a nagyobbak már többet isznak.....
ada007

Fic. mail ment....
Valaki még?
miniTURI-TALI:kedd, fél kettő, nagykörút, Tompa utca sarok!!!!!!!!!!!

Megyünk júl 30-án talira????? Mi csak akkor tudunk menni, ha valaki elvisz ótókával.....
ada007

Eldugultam, mert a végén egy egész oldalt kitesznek majd a hsz-eim.
ada007

Kép
ada007

mariann,
nekem azt mondta a nődokim(szerintem őt kérdezt,mert a háziorvosok mindenre azt mondják hogy nem lehet szedni,mivel nem kockáztatnak mert ők ugye nem szakorvosok....és közben nagyon sok mindent lehet!!!!) hogy ezeket az új keletű gyógyszereket nem lehet szedni,pl panadol,nurofen meg ezek.a régi jó öreg szereket lehet,ugye mint pl algopyrin,kalmopyrin........és szerintem ez egy enyhe náthára bőven elég is...negró meg tea.de ha felhívod a nődokidat szerintem telefonon keresztül is simán elmondja hogy mit szedjél vagy éppen ne szedjél.én ennyit tudok.

fic,
Kép Kép Kép
majd írok mailt,eddig nem mertem,mert nem akartalak zavargászni......de akkor most már lehet,neeeeeeeeeeem?

cupcupcupcuppppppppp

gigi
Vendég

Sziasztok!

Ma elmentünk a nagyimhoz, és két kopasz csávóval tértem haza Kép Lenyírtam a fiúk hajátKép Édesek lettek, mondjuk apa borostája kicsit ront az összképen, de Marci tündéri lett! Nem teljesen kopasz! Egész jól tűrte, bár a végén már sírt egy kicsit, meg ugrált, de azért kibírta.

Ada, Fic: akkor kedd, fél kettő, Mester u. körút sarok feljegyezve Kép Ildi te is gyere, meg aki még szeretne Kép Minitali, turibuli!

A júli 30 is oké, sajna nekünk ugyan van autó, de azzal én nem megyek át a városon, viszont apát fűzöm, hogy ne csináljon más proramot, és akkor ő tud segíteni babakocsizniKép

Pusz

Pocak

pocakpacni

Ja, és köszi a kókuszmatracos infót. Még jó is, mert két sarokra lakunk a Kikától. A neten találtam egy olyant, hogy interstore.hu, ott is elég olcsó dolgok vannak, csak én még nem ismerem az ilyen neten való rendelés menetét. Ott 8450 a kókuszmatrac, de 500 forint már mindegy Kép Mégsem 10-12e.

pocakpacni

ADa,Fic!

Fotot elkutyultam,nem lelem újat kell készítenemKépDe meg lesz hamarosan!
Ada!
Elmennék én,sávváltás sem mumus,de tudok-é parkingolni vagy amig körözök addig Te leszaladsz és kidobom neked?KépJa és még nincs nálunk autó,alszunk egyet rá,bár nagyon pipi és szeretném csak hát a fóbiám!!!!

Jucus
20170114224602

Sziasztok Csajok!

Juc!

Hát még szép hogy értettedKép)

Ezért most kivételesen nem szólok apának hogy ilyet mondtálKép

OKÉ?? Kép

Na jó viccet félretéve ilyet tényleg ne mondj mert ügyi csajszy vagy és hidd el hog megy az majd 1dül is!

Zsebi!

Dehogy nem lehet megnézni Domit!!
SQt én örülök hogy érdekelKép

De láttam Jucus leírta hogy hol találod. Köszi
Juc!

Basszus most látom hogy te gréti vagy?
Vicces! 21 éve lakom ott. Azaz már diósdon lakom!
Talán még ismerjük is 1mástKépén a RegQs közben laktam a hugommal. Sokat járok még vissza hozzá, meg apuék is ott lakanak a törökben.

Irsz magadról vmit?

Pussz
eszti25

Juc!
Mi a fóbiád? De jó, hogy a sávváltás a barátod!!! majd őt is hivd meg bulizni, én is megbarátkoznék vele. Egyébként mikor is megyünk elhajlásba???
Ada!
Köszi, Bigi jobban van, különben nem tudtam volna veled kekeckedni!! Kép
És remélem Lizi is a gyógyulás ösvényére lépett, szemügyileg.Egyébként a kamilla elfelejtése tök jogos, nekem mindkét fiam szemén rontott. Egyiknek kötőhártya gyuszija volt, a másiknak könnycsatorna szüki. Mindkettőnél először ment a kamilla, kutya rossz lett, utána csak hidegvizes lemosi, és pikk pakk rendbe jött. Na, meg a szemcsepp, ami nagyon kellett! Egyébként homeóbogyóból a Euphrasia jó még kötőhártya gyuszira.

FONTOS!!!
Hepa filteres, porzsák nélküli vagy vizes porszivót vegyünk?????????Nem tudjuk, melyik miért jobb a másiknál. De ti biztos tudjátok!! Osszátok meg velem!!! Köszi!!!

Egyébként ma porszivóztam, és egy rántással kikaptam a konnektort a falból. De nem ám úgy, hogy lógott, hanem tutira kijött az egész, és húztam volna azt is, ha tudok porszivózni. Csak egy nagy luk tátongott, amiből félve kukucskált ki néhány drót. Apa annyit mondott: SZERETLEK!! Kép
Na, megyek, van még egy-két konnektor, és a porszivózással sem végeztem...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci! Kép
Éljenek a konnektorok. Kép

Megfázás: én is úgy tudom, h egy lázcsillapító több jobbat tesz, mint rosszat, mert ha te szarul érzed magad, akkor a baba is. Ettöl független én (szoptatáskor) hidegvizes pelust tettem a homlokomra, sürü cserékkel, mert 39 voltam, de ezzel is levittem valamennyire.

Mi a jóisten az a vizes porszívó???

Ada!
A babavízzel (többek közt) nekem is az a bajom, hogy túl sok túl rövid idöre, úgyhogy én forralok, oszt annyi. Nagyobb gyerek meg igya a csapvizet és erösödjön immunilag, oszt annyi.

Jucus!
Elsö utad lestoppolták, a 2. jöhet ide. Kép

Ma csináltuk egy csomó digitképet, éljenek a tesók, hozzátartozók, volt kertibuli, medivel, majd rakok képet, ha megkapom. Még vidi is készült, de azt biztos nem tudom itt megosztani. Hát ez a cicalány egy hableány tulképp. Kép Kép
ÉS a ragulevest (zöldség+csirkecici) úgy falta, hogy én se különbül. Kép
neet
neet

Mariann!

Én 2szer voltam megfázva az elsQ 3hónapban. Nem szedtem semmit. Csak tea, tea, tea, és sok sok pihi. Nekem beváltKép
Azóta megszületett egészségesen a kisfiam. Szerencsére rá nem volt hatással.

Jobbulást! Ja és igen algopirint szedhetsz, ha muszáj.
eszti25

Mariann!
Én is voltam beteg, de én algopirinre allergiás vagyok. Maradt a homeóbogyó, és egészséges kisfiam született!! Kép Kép Tehát, nekem az vált be.
Neet!
Ki-S-csaj nagyon KlaSSz csaj lehet!!! Uszizás, raguleves RULEZ!!!
Várjuk a képeket.
Vizes porszivó: a viztartály a "szűrő", oda megy a por. Utána a sarat csak kiöntöd!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!
Kicsit eltűntem, mert a péntek mozgalmas volt, a hétvége meg Apáé Kép

Eszti!
Én is a Réten laktam ám!!! Kép 6 évig (86-92) a frankhegyben, utána még 7 évet a ltp melletti utcában. Csak nem suliba is oda jártál??? Kép

Gyors körkérdés: ki hogy altatja/altatta picinyke gyermekét??? Háton avagy hason??? Doni ugyanis imád hason aludni, azt vettem észre, hogy úgy nagyon nyugodtan, és nagyon nagyokat alszik... és ez napközben megy is, de éjszakára én hülye nem merem úgy rakni... és ma elgondolkodtam, hogy lehet, hogy ha hason lenne, akkor nyugisabbak lennének az éjszakák. Múlt éjszaka ugyanis kétszer is csak arra ébredtem, hogy nyekereg, és reflexesen szoptattam, pedig látszott rajta, hogy nem is éhes igazán, inkább csak egy puki, vagy büfi bántotta, ami ugye hason kijött vóna.
De ez a hülye bölcsőhalálos para... Kép ... szóval emiatt nem merem hasra rakni. Szóval? Aki hason altatt (pl. Ruz, mintha Te írtad volna nemrég), annak mindenkinek van légzésfigyelő ketyeréje?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Jucus, semmi para, elmeséljem a tegnapi vezetös bulimat? Igaz, utána még annyira sem akarnál vezetni.Kép De komolyan no para! Különben is a Puntok nagyon okosak, és ha kapsz bele beszélgetös kütyüt, akkor a tiéd hétnyelven beszélö lesz.Kép

Neet, micsoda csaj! Nem hiába S-baby.Kép

Zsanci, még mindig itt nyihogok apa reakcióján.Kép
zanza

Bogárka!

HASON!MIndkettö kölköm only hason szeret aludni.Pannát már a kórházban hasra tették!Van légzésfigyelönk,3 laposos Képde éppen eladósorba került Ő is mert sohasem kapcsolom beKépmert elfelejtem!

Neet!
Nagyon édi bédiKép lehetett a medi és vidiKép-velspékelt buli!

Zanza!

Kütyüröl sajnos most nincs szó,bár én nagyon!

Zsanci!

Már majdnem minden porszívó HEPAs ,persze amikor én akartam venni ilyet akkor még aranyárban volt.Ez is jó,de nekem tetszödik a vizes is.A Te döntésed,ezt neked egyedül kell tudnod eldönteniKépKép

Jucus
20170114224602

Bogárka!
HASON!!! Kép Kép NO PARA!!! Én azért gyakran megrázogatom, hogy él e...hát általában felkel rá...Kép Egyébként háton ugyanúgy meghalhatnak, csak picit több a hason...Kép Erről volt egy cikk a mostani Kismamában. Rajta van a neten is: www.kismama.hu

Zanza!
Hogy s mint????? Rég hallottalak, vagy csak béna vagyok???Ugye nem kaptátok el a virust a gépeteken tőlünk?????????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bogárka!

A törökbe jártam általánosba. Te csiki v török?
Milyen kicsi a világ, hogy az ember 1-1 véletlen mondatból talán még régi ismerQsökre lel. Mi régen ott "bandáztunk" a frankhegy mögötti téren. Ha itt az albumban megnézed a Domi Bendi albumot asszem ott van rólam is kép. Persze nem a legjobb mert a szülés utáni napokban készült, de hátha felismerszKép ha ismerhetjük 1mást.

A babót én pl hason szoktam altatni, mert neki az a legjobb. Én nagyon parázok a bölcsöhaláltól, de azt mondják nem teljesen ez a befolyásoló tényezö. (nem tudok hosszú ö+ü betüt írni vmiértKép) megpróbálok feldobni 1cikket a minap találtam érdekes. Ha nem tudom akkor elküldöm maiben.
eszti25

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?