Örülök, hogy ez bejött neki
pussz
2005.07.14 13:14
) adatai végre kiderültek! Igaz 4 nap múlva 13hónapos, de ma 9200gr, 79cm és 45cm fejtérfogattal rendelkezik a legény! 2005.07.14 14:18
[
[2005.07.14 21:17
És közben mindig nagyon vigyorog, egyszerűen meg kell zabálni!
És a sétálást is nagyon szereti, van hogy egyáltalán nem akar leülni!
2005.07.15 08:33
miatt ugrok be, ne haragudjatok! 2005.07.15 10:55
Hogy mikor jottok, nekem teljesen mindegy.
En olyan 9-10 korulire gondolok, ahogy Andreanal volt. De maradni lehet egesz napra is, hiszen raerek.
Aki delben tud csak jonni, jojjon nyugodtan, csak nem biztos, hogy mindenki itt lesz meg, de en igen.
), Aniko, Mese, Macs, Nanda, Bori. Vera-nak nem, mert jól ismeri.
Minden nap fel hatkor kelek, hogy tudjak tanulni. De nem tart mar sokaig, viszont most muszaj. Most itt vannak az anyosomek, maradnak is megy egy darabig, de en is sokmindent intezek. Fodrasz, kozmetika, pedikur, papirok intezese a varosban stb..
A Bak a Bakkal nagyon jol kijon.
Bencusnak jobbulast! Remeljuk most mar jobb hirekkel jossz.
Marmint neki, nem nekem.
2005.07.15 12:02
Az én lányom sem eszi meg a nem finom ételeket. Hamar átszokott az emberes ízekre..

Ezek szerint fotós vagy?
gyermek(ek) születési dátumok 2005.07.15 18:20
CSak így tovább.
Elöbb utóbb lehull a lepel!
Bevallom, már nagyon hiányzott a net. Sajnos be kellett a városba jönnnöm /3,5 óra dugó ide, 2 vissza...
/ és ha már it voltam, eljöttem anyuékhoz netezni. Most azért vagyok itt mert nagy családi vacsi lesz. A nagy felhöszakadás nálunk is mindent feláztatott, a kertet is eléggé elmosta, de most már jó az idö, ma már pancsiztunk is a kis felfújható medencénkben
. A hétvégén nem leszünk itthon, de a jövö héten ha jöttök felénk csatlakozhatna Esztike is!
Megadom a mobilom, ha gondolod csörögj rám bármikor /ha nem veszem fel, akkor lenémítottam mert a törp alszik, ha kiirja a számod, vissza szoktam hívni/: 20/455-1320
/Nomen est omen/. Lili kapott pénz kiscipöre a nagyitól, sajnos kiscipöt még nem, mert nem találtunk a lábára valót..
Kapott egy kisnyuszit és a szülinapjára meg a párját fogja megkapni tölünk, a hugi meg csozsogós mocit vesz majd neki..
A nyuszit imádja!!!
És tök szobatiszta, visszamegy a kerecbe a dolgát intézni!
/sajnos a nagy esök miatt beázott megint, de a hét elejére igérték magunkat!/
Már csak a hotmail-os e-mailem müködik, és azt is csak akkor tudom megnézni, amikor a bnetet, de az útvonalat még tudom!
2005.07.15 18:40
Én jan.15-én születtem.
Bence teljesen anyafüggő lett,állandóan rajtam lóg,egy pillanatra nem lehet letenni.
,és nekünk is állandóan mocskos
,de nagyon aranyosak a nővérkék,cserélgetik.Nem kaptunk sínt,csak boxkesztyűnk van szerencsére.
Remélem most már megússza a vénája,eddig nem volt gond.
2 hét múlva meg mennénk lagziba,szerencsére ide a kerületbe,és anyuék vállalták,hogy itt alszanak Bence miatt.De így semmi értelme nem lesz,mert ahogy odaérek,már jöhetek is vissza.
Így lehet tényleg töltődni.
A kórházzal én is nagyon elégedett voltam,a dokival kevésbé.Szabó Györgynél szültem,de még a rákszűrésre sem tudtam magam azóta rászánni,olyan volt.
Most keresnék másik orvost,de szívem szerint maradnék a MÁV-ban a Kisfalvynál,csak hülyén jönne ki,ha ott meg összefutnánk.
Hónapok óta ezen filózok,pedig már nagyon ideje lenne menni.
Bocsi akire nem jutott idő. 2005.07.15 20:45
[
[2005.07.15 21:12
Gergő megint nagyon élvezte, ráadásul most jobb idő is volt, így beengedtük a tóba is, nem csak a melegvizes medencébe. Igaz, a tónak csak a szélén volt, de annyira élvezte!
Nézegette a köveket és az iszapot, olyat most látott először és nagyon cukin morzsolgatta az ujjai között.
Meg nem állt egy percre sem, a fűben egyfolytában mászott, ha meglátott valahol egy strandlabdát, akkor rögtön arra vette az irányt, így jó pár családdal megismerkedett. Mindenki csak nevetett rajta, olyan cukin ment a labdák után.
Sikerült 2 szálkát összeszednie a térdébe, de este már nem bírtuk Neki kiszedni, remélem reggel hagyni fogja! Kicsit idegesít, de most már fel kell az ilyenekre készülnöm. Állandóan mocskos, a térde és a lábfeje (vagy a zoknija, ha van rajta), úgy néz ki mindegyik, hogy az ihaj!
Ne csodálkozz, hogy Bencus le sem száll Rólad, valahol megértem szegénykét! Véna ügyben szurkolok! 
Muszáj lesz valamit kitalálnotok, mert tényleg nem fogod bírni.
Köszi
2005.07.15 22:56

Elhiszem, hogy kivagy, de azért próbálj meg elmenni a mulatságokra neked is ki kéne kapcsolódni, ha csak pár órára de akkor is!A Mávos topikba szoktam írni a csajokkal, és sokat dícsérik Szabót, én csak látásból ismerem nem tudom milyen, de biztos megvan az okod, hogy ha nem szeretnél menni többet hozzá!!!Azzal meg aztán ne törődj, hogy mi van ha találkoztok?! Mi lenne, semmi!Õ biztos nem fogja megkérdezni tőled, hogy mért nem hozzá mentél??Ezt elhiheted, de amúgy is szerintem különböző napokon vannak a rendelések, kis esély van, hogy összefutnátok!De azért menj el vkihez, mert a rákszűréssel nem szabad játszani!Én a Kelemen Csaba főorvoshoz járok, de konferencián volt amikorra jött a baba, és előre megbeszélt embernél szültem, a Tidrenczelnél!Kelemen azért jó, mert ő műtött engem már régebben egy méhenkívüli terhességgel, és 9 hónapig teljesen meg voltam vele elégedve, a Tidi meg azért, mert őt ugye igazán a "mélyvízbe "ismertem meg a szülésnél! Én 11 órát vajúdtam, de nagyon rendes, figyelmes, segítőkész, türelmes volt velem végíg!!!Én nappal vajúdtam, de állandóan bejött a szülőszobára rámnézni, meg letelefonálgatott, hogy mi van velem, hogy haladunk!Csupa jót tudok róla is zengeni
Amúgy ma du. mi is fürdiztünk a kismedencébe, ha akarod ti is átjöhettek, de majd leegyeztetjük!Meg perzse Andinak is ígértem egy talit már
_
2005.07.16 07:15
Ha szeretnel mindenkivel talalkozni, gyere 10-re. Egyszer lehet kivetelt tartani. Lili mindig ebed utan alszik, de nagyon sokszor volt, hogy nem jott ossze az ebed utani alvas egy program miatt, de nem volt sose semmi gond. Ronit le fogja kotni a sok gyerek, eszebe se jutna aludni, raadasul ugy ki fog faradni, hogy hazafele aludni fog mint a bunda. Szerintem egyszer nyugodtan tegy kivetelt.
Aki akar johet elobb, ha el akarja kerulni a varosi dugot. 2005.07.17 10:24
Csak nagyok voltrak Míra lábára.
Attila elhoz titeket?
Nem semmi lehetett a fatüzeléses fűtés
Még emlékszem rá milyen volt mikor Gödre költöztünk még nálunk is az volt.ti is jöttök a talira?Torkoddal mi a helyzet?Megfogod műtetni?
,de nem teszünk ellene semmit hogy ne legyen
De azért még szeretném ha Míra egy darabig egyke legyen hagy élvezzem ki minden pillanatát
állandóan sasolja a férfiakat huncutkodik,bájosan mosolyog rájuk
Csak én nem láttam
Annyira élveztem
Késő délután meg megsétáltattuk a babakocsit mert a csajszi a saját lábán volt csak hajlandó jönni
utca végén azért beraktuk a babakocsiba mert különben soha nem értünk volna le a Dunára

2005.07.17 13:29
[
[2005.07.18 08:01

2005.07.18 09:52

2005.07.18 17:38
Én már úgy izgulok,szeretném nagyon emlékezetesen megünnepelni Bencuskámat.
Már alig várom a találkát!!!Zita is jön? Hurrá!!! Bori?
Míra lépései.
Bár most csak kétszer volt fenn éjszaka,ez nem is olyan rossz.
Tudod egy kicsit kifáradtam,kb.2 hónapja vagy magamat,vagy valamelyik gyereket ápolom.Azért ez egy kicsit sok volt.Remélem már vége.
Remélem nekünk nem lesz több felszúrás.
2005.07.18 17:48
MI is hárman vagyunk erről a lakótelepről,(Vali,Nalika és én),de sokáig nem is tudtuk.
Nalikával meg először akkor találkoztam,amikor Õ megszült,én meg pont mentem vizsgálatra.Meglátogattam,bemutatkoztunk egymásnak
,és mondta,hogy készíti a helyemet.Másnap hajnalban megszültem én is.Nagyon sokat segített,amíg bent voltam.
2005.07.18 19:12
2005.07.18 19:55
De már jól van szerencsére, most úgy látom az apján van a sor.
Aztán betegségekből kilábaltunk, erre elkezdett fájni a fogam. Ma voltam fogdokinál. Kihúzták. Most épp ömlik a számból a vér...fujjjj. Persze előrevetítette, hogy miket kellene csinálni a fogaimmal. Fogkőleszedés, fogszabályzás, húzás a szabályzáshoz, fogkrémváltás. Hát elkezdtem kalkulálni...onnan indulok ki, hogy nála egy húzás négy- azaz négyezer forint. A gatyám rá fog menni a fogaimra, bár a műfogsorra több kellene...legalábbis asszem.
2005.07.18 22:20
2005.07.18 22:26
2005.07.19 06:14
,apának meg jobbulást!
Vigyázz,nehogy visszakapjátok!
2005.07.19 08:09
(kop-kop-kop)
Én is jártam már náluk. Régen élelmiszer diszkontjuk volt.
2005.07.19 09:12
2005.07.19 10:59
2005.07.19 12:31
Legalabbis azt irta, hogy nagyon szeretne es jonni fog.
2005.07.19 13:16
[
[2005.07.19 15:40
2005.07.19 20:13
Viszont én totál kipurcantam, mert ebéd után indultunk és Gergő alvás után volt, így végig fárasztott az úton. Csomószor ki kellett vennem az ülésből, pedig azt nagyon utálom, de már annyira raplizott, hogy nem akartam Karcsit zavarni a vezetésben. Az ölemben viszont mászott rám, mindent meg akart kaparintani és már akkora, hogy ez rendesen fizikai erőfeszítés nekem, pedig én sem vagyok kispályás!
Nem tudom mekkora lesz ez a gyerek és mi lesz nagy korában, de egy vasgyúró és olyan ereje van, hogy csak nézünk!

Még mindig nem tudom mit vegyünk Neki ajándékba.
Különben mi élből 20-as mérettel kezdtünk, kb. 1,5-2 hónapja.
Akkor kicsit hátrébb volt az ujja, most már végigér, szóval örülök, ha a nyarat kihúzzuk ezzel.
Fotókat még kell kicsinyíteni, de mindjárt nekilátok és azt is teszek fel.
2005.07.19 20:27
2005.07.19 22:39
2005.07.20 10:32
:
De regebben en is sokszor kivettem es szerintem meg fogom is, de olyankor tenyleg nagyon nehez vele, pont ahogy Orsi irta, ugyanazt csinalja o is. 2005.07.20 13:55
Tudom, hogy sok píz, de szerintem vegyetek mégegy szandit. Szerintem mi is így leszünk nyár végére, de azért reménykedem, hogy hátha mégis kibírja ez a szandi. Én tépőzárasat vettem és csak ajánlani tudom Neked is, ilyen husi lábacskákra szuper kényelmes! Mármint a mamáknak is.
Én is a kocsiban szoktam adni, amikor nagyon nics el és nem tudom kivenni.
Csak ugye egész úton nem akartam azzal etetni, így muszáj volt átmennem mászókába.
, az asszisztensnő kikapta a kezemből, hogy muszáj megfognia, Gergő meg tüneményesen mosolygott, nagyon cuki volt.
Mekkora lesz egy évesen???
Alig várom a holnapi talit!!!!!
Szerintem elbénáztam, mert nem igazán jöttem rá, mennyi zselatint tegyek bele, de majd csak 4-5 óra múlva derül ki, hogy megköt-e, vagy marad folyós.
Ha nem fixál meg, akkor még megpróbálkozom a másik zacsi zselatinnal, ami itthon van, de ha az sem segít, akkor muszáj leszek venni valamit holnap reggel. Pedig ez tényleg nagyon fincsi!
2005.07.20 14:15
de legközelebb biztos ami biztos dupla adag zselatint tettem bele és beraktam egy kicsit a hűtőbe mielőtt ráraktam volna a babapiskótára. Úgy már sikerült. Hatalmas a fiad
[
[2005.07.20 14:30
2005.07.20 18:30
Szerintem az íze a fontos és az jónak tűnik.
Holnap TALIIII!!!!!!
2005.07.20 23:54
2005.07.21 12:18
2005.07.21 14:15
Lányod tündéri és nagyon barátságos.
Mert Õ nagyon szeretne ott lakni.
Félelmetes,hogy mennyit változtak a babák,mióta nem találkoztunk.
2005.07.21 16:09
), hogy találkoztunk!

2005.07.21 16:38
a gyerekek meg egytől-egyig imádnivalóak
), nem tudom a piros szemet a Nagy Közös Képen korrigálni
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|