A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kép

wish

Hajni Kép
Milyen husi és hogy sütöttétek? Én már két hete grillezett husit eszem. Finom, de azért jó lenne már mást is enni néha.

wish

Png,
Valamikor most mondjátok el a szülőknek, mert most van házassági évfordulótok????

Hajnesz,
Szerintem ki kellene nyomtatni a képet és kitenni lombikos intéztekben!!!! NAgyon tuti!Cicmicek hajrá!!!!
Már éhes vagyok és húst ennék, a szalámis dolog nekem is bejön, milyest veszünk azonnal ennem kell belőle 10-15 dkg-t, mert annyira kell.
Hallom mégiscsak hétfőn mész dolgozni, hova is?Csak lájtosan!!!! Farkcsóva.

Wish,
Kösz a jégkrémet, azóta már 2-szer hívott Irénke, hogy a közösképviselőt mielőbb megtaláljuk adott címeket. Még csúfra jóban leszünk. Remélem ti mindannyian jól vagytok. Jó volt tegnap dumcsizni. CSak pozitívan ahogy eddig is csináltad, nagyon büszke vagyok Rátok. Hajrá, hajrá!

Stella,
Mi az ábra? Tüsszencsek?

Vanda,
Egy kis mozgás és beindul a folyamat, de a sok víz is nagyon jó, mert elnyomja az éhségérzetet. Lassan nektek is szorítanunk kell.

Roxi-foxi,
Remélem begörbült és kiengedhetsz egy kicsit.

Lkt,
Feltöltötted a telcsit, mert úgy érzem valaki állandóan próbál üzizni de nem jön. Vagy csak lemerült az aksi.

Enigma talán ma jön haza a nyaralásból vagy holnap.

Puszi mindenkinek Farkasok J

Kép
farkasok

Még megvárjuk a hétfői UH-t, és utána kezdődik a beavatás Kép Nagyon gyorsan megy az idő!
Wish, remélem, hétfőn jó hírekkel vársz minket! (Azóta már két álmom bevált, úgyhogy hajrá Kép)
png

WishKép
Marha hátszín a husi, a pác: olaj, mustár, curry, bors, pici vegeta. Husit beszúrkáltuk, bekentük páccal, éjszakára hűtőbe tettük. Másnap hogy íze is legyen, fagyasztott szalonnával (mert azt könnyebb betuszkolniKép) megtűzdeltük, ahol előzetesen beszúrkáltuk. Aztán 2 órán át sült. Ja, sütés előtt a tepsiben kicsit át kell forgatni tűzön, hogy ne engedje sütés közben a nedvességét.
A grillezett husit is imádom! Kép
FarkasokKép
Szégyellem, de nekem sem gond 15dkg szalámit leküldeni egyszerre! Az uram képes 4 szeletet egy hétre beosztani, én meg magában megeszek min. 10-et egy hűtőnyitásra. Kép
Hétfőn sajna kezdődik az ügyeletem, de ez elég lájtos, csak egy kis irodai munka. Ha nem csörög annyit a telefon, még feküdni is tudok majd egy bídermejer sezlonon! Kép
Na megyek és levédetem a képet, aztán eladom a Dévai meg a Kaáli Intézetnek!Kép
hajnesz

Lányok!

Begörbült, pedig nem sokat adtam volna érte. Szóval már végzős vagyok. Kép Farkasok, Vanda köszi a drukkot, használt.

Wish!
Pszihé sok mindenre képes. Negatív gondolatokat elkergetni, nem lesz semmi baj. Sok husi, sok víz, s pihenés, a babók meg tapadnak.

Hajni!
Szép ez a husi. Kedvet kaptam, bár mióta leállhattam, inkább nem eszem húst. Valahogy elegem lett Kép

Png!
Ez nagyon izgi, de jó lesz bejelenteni Kép

Én sem leszek hétvégén, megyünk Békéscsabára a férjem szüleihez. Hétfőn viszont várom Wish zebrás tesztjét.

Eszter
Kép
roxal

Roxálkám,
HURRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
ezentúl dr Roxál leszel, csakúgy megelőlegezem Neked a titulust. Ne is próbálj lebeszélni róla.

Png,
Jól van engedélyezve még a titkolózást, remélem hétfőn tudsz majd képet feltenni a picurról.Látszik már a pocid, vagy csak befelé építessz?

Wish,
Jégkrém-hús-víz-jégkrém-hús-víz.Feltétlen a jégkrémmel kezd mert akkor összekavarodsz.

Farkasok J
puszik Farkasok

Kép
farkasok

Sziasztok lányok!
Itt nálatok még uj vagyok,csatlakozhatok?
Most volt az elsö lombikunk,multhéten hétfön volt a punkció és pénteken egy hete kaptam vissza 2 babot.Remélem má jo erössen megkapaszkodtak.Én nagyon nehezen birom ezt a várakozást ti hogy vagytok vele?
Hajni,Wish,Stella,Emi nektek is megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
akiknek már sikerült azoknak gratulálok
akiknek ezután kezdödik sok sikert

Kép
póci

Roxal Kép
JuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhéééééééééééééKép
Tudtam én, hogy sikerülni fog Kép Gratulálok.

JuditkémKép
Barátkozzál csak az Irénkével, olyan szépen lenyírta az "apukája" ma is a füvet. Kurva rövidre Kép, de legább negyed kilenkor elkezdték, hogy ne tudjak aludni.
Ma torta is van a jégkrém mellé, mert itt járt barátnőm és a keresztfiam és hoztak egy nagy adag sütit Budapest egyik legjobb cukijából Kép
Mindjárt jönnek mégmásik barátaink is látogatóba, úgyhogy ma sűrű nap van Kép

HajneszKép
Mikor fogsz tesztelni vagy vérvételre menni?

wish

Szia Póci Kép
Persze, hogy csatlakozhatsz Kép
Mi miatt kellett nektek a lombik?
A várakozás meg megy, csak próbálj meg ne magaddal foglalkozni. Foglald el magad. Én olvasok és tévézek és gyorsan elmennek a napok. Egy hét múlva már te is tesztelhetsz Kép

wish

RoxalKép
Én is gratulálok, látod, bejött a drukkcsapat! Remélem, a másik két címzetthez is odaér!!!
Szia PóciKép
Én most éppen a Jóbarátokkal kötöm le magam.Kép Tényleg rohadt nehéz a várakozás, legalább valami bíztató és egyértelmű jelet kapnánk közben, de csak a találgatás megy, hogy ugye rendben van minden??? Drukk Neked is!!! ++++++++++++++++++++++++++
WishKép
De jól tartanak Téged! Jégkrém, torta!!!Kép
Júli 25-én van a vérvétel. Tesztelni meg előtte egy nappal fogok, ha merek. Nekem jövő kedden lenne NEM esedékes a mensim, annyira be vagyok tojva.
hajnesz

Hajni Kép
Nekem ma lett volna esedékes a mensi Kép

wish

Roxal! Nagyon-nagyon-nagyon ügyi vagy!!!KépKépKép Nagyon büszke vagyok Rád, dr. Roxal (most már igazán itt egy lépésre). Innentől jöhet a nagy nyaralás, és pillanatok alatt már itt is lesz a köv. babagyártásKép

Wish! Nem is lesz egy darabig még esedékesKépKépKép

Farkasok! Kártyák feltőltve (ahogy ígértem), de nem mindig megy a kutyuknak a telefon tökéletes használata, ezért lehet, hogy nem tudnak utolérni, csak próbálkoznak veleKép De ezek szerint próbálkoznekKépKép

Hajnesz! Ezek szerint sikerült megszerezni a Jóbarátokat? Akartam épp felajánlani, hogy a talura átveszem.

Póci! Hol volt a lombikotok?

Találkoztam ma az egyik szomszédommal (jobb ha úgy mondom, hogy egy utcában lakunk), akit ma végre kifaggattam, mert csak annyit tudtam róla, hogy lombikosak az ikrei. Szóval Kaális (Krizsás) babák, akik az első lombikra sikerültek, meg van egy halom fagyibabó, és mivel hithű katolikusok mindet vissza szeretnék majd kérni. Az szép leszKép Azt mondta a csajszi, hogy nagyon szép lesz nagy családdal az élet. Ja, ők az inszemes utat járták, a 6 inszemet a Sote II-es csináltatták.
De jó lenne, nem hasonlóan végezni. Még 5 inszem...nem vagyok elragadtatva egyáltalán az ötlettől.
Nem baj, most építjük keményen a hiteimet a lélekturkálások alkalmávalKép Hiszek abban, hogy hamarosan sikerül. Hiszek abban, hogy hamarosan sikerülKépHiszek abban, hogy hamarosan sikerülKép
lkt

Wish!
Ugye nincs semmi! Megy a drukk+++++++++++++!

Roxal!
Ügyi vagy! Ez milyen suli? Még folytatod jövőre is vagy ez valami záróvizsga volt?

Póci, csak írj nyugodtan. Te hová jársz? Dévaihoz?

Emi
emi31

Sziasztok! Ma a szokotnál termékenyebbek Kép voltatok, legalább tudtam mit olvasgatni.
Png!
Olyan jó, hogy ma írtál mert szeretnék kérdezni valamit. Jó múltkorában azt hiszem te írtad, hogy neked is PCO-d van. A kérdésem: szokott neked időközönként (kb. 3 hét) "valami barnás váladék jelentkezni? Bocsi a többiektől. Kép Amikor pisilek akkor látom, ilyenkor kellene mensinek lenni? Nem tudom mire vélni, és a neten sem találtam erre választ.
És még megírnád nekem, hogy mi az irányított hónap pontosan?

Roxal!
Ügyi voltál, gratula, már csak 1 év.

Wish!
Én sem ölöm meg magam a testmozgással, pedig kellene. Én dolgozom, bár ott sem mozgom túl sokat. Csak soha nincs időm semmire. Egyébként Olaszba megyünk, Bibione-ba, még ott nem voltam, csak Riminibe. Biztos jó lesz, ha csak egész nap pihizek, akkor is.
Ha neked ma lett volna esedékes a mensi, akkor szerintem ez jót jelent. Kép Kép Kép Kép Kép
Azért a tortát hanyagold, én úgy tudom tőletek, hogy csak husi és víz.

Farkasok! Remélem igazatok lesz, és télllleg hamarosan elkezdődik nálunk is, és lehet szorítani.

Hajni husikáját én is kifogom próbálni, de nem most. Ugyanis tele vagyok zöldbabbal, és azzal kell telepakolni a fagyót, meg a spájzot. És még főzni a jut bőven, de nem gond, mert szeretjük.
Szia Póci! Neked is megy természetesen a drukk, várjuk a fejleményeket. Kép
vanda978

WishKép
Tudom, írtad korábban, azért írtam én is, hogy melyik naptól rettegek legjobban.

TimiKép
A Jóbarátok a tévében megy, egyelőre ott nézem, de előbb utóbb beszerezzük itthonra is. Most éppen Sex és New York dvd maratont tartok. Kép
Érdekes ez a hithű katolikusság, én úgy tudom, hogy az egyház ellenzi a lombikot, de tetszik az ismerősödék hozzáálása.Kép
Timi, HAMAROSAN SIKERÜL!!!!
hajnesz

Enigma Híradó,
Megjöttek Enigmáék. A férje még mindig a jól néz ki. Most szállítmányozzák fel a cuccot a kocsiból, hogy ez a sok minden hogy fért el?

Hajnesz-pajtás,
Na kik vagyunk?????? Keksz hívja Hajneszt, Hajnesz jelentkezz! Vétel-vétel.
Nálunk jó idő van, Rágcsa totál összement, nem értem én ezt, pedig alig mozog. Biztos nem pedigreet eszik, nekem mindig jó finom falatokat adnak kajára. Láttam a húsod, barátom ez nem semmi, remélem a csontost részt azért átdobod majd, hogy leadjam a receptet a pácoláshoz Lkt-gazdinak. Lassan szülinapom lesz és akkor annyi kutya lesz itt, igaz Lkt-gazdinak még nem is mondtam, hogy szülinapot tartok, bár fogalmam sincs, hogy mi az.
Wish, dobjál már egy kis tortát, lefojtom a húst egy kis nyalánksággal. Rágcsa ma még nem jött át, így nem kell osztozni vele, lehet hogy igaz a mondás "irigy kutya" Na jó van mert elfogy a 160 karakter, a kártya meg megint lemerül.

Ki az a Roxál-foxál, csak nem te is egy blöki vagy? Vagy Dr Roxi?

Cicmicek testépítést 1-2, 1-2.

Póci,
Üdv a fedélzeten. Írj magadról Wish meg ha akarod berak a táblába.Pihi-husi-víz. Tessék követni a tanácsokat.

Farkcsóva Keksz és Rágcsa

Kép
farkasok

Lányok, nem hiszem, hogy lesz hétfőn zebra. Az éjjel elkezdtem vérezni. A ma reggeli teszt tök negatív.

wish

Sziasztok lányok!
Aranyosak vagytok ,köszönöm a drukkot és a szivélyes fogattatást!

Wish sajnálom de még ne add fől hátha.

Rolam:5-ik éve probálkozunk,közben két és fél éve volt egy méhenkivüli terhességem (ami nagyon megviselt)aztán azota se semmi.Egy nagyon kedves ismerös el vitt a Dévai dokihoz,neki is nála sikerült a baba 3 vetélés után (és mér 5 éves elmult a nagyfiu)Szokásos vizsgálatok,igazábol amit talált a jobboldali petevezető bizonytalan átjárhatosága és a párom nem 100% -os spermaképe de nem is annyira rosz.Aztán csináltunk 3 ovulácio-indukciót,4 inszemmet és továbra is semmi.Doki javasolta hogy ne kisérletezzünk probáljuk meg a lombikot.Hát itt tartunk.Punkcionál 11 pete mind megtermékenyül,6-ot sikerült lefagyasztani 2 babot visszakaptam.Nagyon szépen megtermékenyültek mondta a doki:akkor mi volt a gond eddig kérdem én? Csak bizunk benne hogy nem a megtapadással van gond és a két babo már erössen kapaszkodik a pocimba.Nagyon reméljük!
Hát röviden ennyi!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
póci

Wish, nem is tudom, mit mondjak, ami ki tudná fejezni, mennyire szomorú vagyok, úgy bíztam Bennetek. Nem igazság.
hajnesz

Wish! Most van az, mikor ülök a gép előtt, és a szavakat keresem... Nagyon megszerettelek Téged, és igazán nagyon drukkoltam. A francba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lkt

Wish, mindig jövök és nézem, hátha írtál valami bíztató hírt, ez most már biztos??? Nem tudok semmi okosat mondani. Benéztem a Kaálisba, láttam, Zsebi írta a bort, azt mindenképp igyál.
Dévait felhívod?
hajnesz

Wish!Borzasztó. De ugye ez még nem biztos? Ne add fel!
vanda978

Jaj Wish!
Nagyon sajnálom!KépBenéztem mert buzdító képcsokrot akartam felrakni de így nem teszem.Kérlek ne add fel!Nagyon szomorú vagyok!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Wish!

Nem hiszem el! Ez veled nem történhet meg! Kérlek írj, hogy mi van veled!

Eszter
Kép
roxal

Emi!

Pázmány egyetem jogi karára járok, most leszek utolsó éves. Féléves vizsgáim vannak még, meg államvizsga.

Mindenkinek nagyon köszönöm a sok biztatást. Rengeteget segített.

Póci!
Neked is megy a drukk, mint Hajninak, Wishnek, Eminek, Stellának. Most értetek kell izgulni.

Lkt!

Mikor kezdtek? Augusztus már majdnem itt van! Próbálj a munkától távol maradni, sokat számít!

Farkasok!
Vajon Kexék honnan tudták meg a számotokat? Kép

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Kép
Beszéltem a dokival, azt mondta holnap menjek be és megvizsgál.
Úgyhogy holnapig várakozás van és reménykedés Kép
Még mindig pecsételek és görcsölget a hasam, ami túl sok jót azért nem jelent sajnos.
Nagyon köszönöm az üzeneteiteket, sokat jelent, hogy érzem nem vagyok egyedül Kép
Na fekszem vissza, csak gondoltam írok, ha már zuhanyozni úgyis felkeltem.

wish

Wish!

Pecsételés még semmit nem jelent! Holnap mikor mész? Persze, hogy nem vagy egyedül...

Eszter
Kép
roxal

Wish, remélem, holnap jobb hírekkel jössz!

Vanda! Az irányított annyit jelent, hogy a ciklus asszem 5. napjától gyógyszert kell szedni annak érdekében, hogy több tüsződ nőjön, a doki pedig kétnaponta megnéz UH-val, hogy minden rendben van-e. Ha nem teljesen elégedett az eredménnyel, szurit is ad néha mellé (ez egy hónapban 2-3-at jelent). Aztán szól, hogy mikor kell akcióznotok otthon, és ennyi Kép
Én nem voltam PCO-s, csak egyszer volt egy cisztám. Amúgy barna folyás nálam is jelentkezett három hetente, a mensi beharangozójaként, és eltartott 4-5 napot.
png

Stella híradóKép
Stella túl van a punkción. 27 petesejtet sikerült leszívni Kép

wish

Szia lányok!
Megjöttünk pénteken, ahogy a Judit is írta. Mostanáig nem tudtam netezniKép.... Most meg visszaolvastam.

Wish, drágaKép Nem is tudom mit mondjak. Még nem akarom írni, hogy sajnálom, mert még nem szabad feladni, még bármi lehet. A Lara is hetekig vérzett, aztán mindjárt szül, nem??? Kérlek ne add fel még. Igazából le vagyok törve, én annyira biztos voltam benned. Szóval, várjuk meg a holnapot!!!
HajnikámKép Gratula a cicákhoz!!! Ez fantasztikus!!! A kép is szuper, csak így tovább. Sokat gondolok rád!!! (Tegnap egész nap Szex és Ny-ot néztem. Zuxx jókat derül, hogy mennyit kuncogokKép)
Stellus ma van pungin??? Fú, ezer drukk neki, remélem kapunk hírt hamar róla!!
RoxalKép Nagy gratula a sikeres vizsgákhoz!!!
Judit, drágaKép Vigyázz, mert a sportman uramnak mindig elmondom ám, hogy mit írszKép, zavarba is jön rendesenKép Köszi a házfelügyeletet!!! Fussunk össze valamikor!!! Persze Wish-el együtt - egy kis dumcsira!!!
PóciKép Üdv itt!!! Nagy drukk neked! Mikor tesztelsz??

Nekem jó a 31.
Puszi,
Enigma
enigma

Wish

Ne add fel! Még nincs semmi veszve, de ha ez mégsem sikerült, akkor majd a következő fog.

Puszi, mindenkinek megy a drukk!

KépKép
gigi28

Stella!

te jó ég! Ez nem semmi mennyiség. Remélem minél több babó leszbelőle. Fagyasztotok is?

ENigma!
Hogy vagy? remélem jól kipihented magad.

Eszter
Kép
roxal

WishKép
Annyit gondolok Rád, nagyon szorítok holnapra!!!
StellaKép
Remélem, jól vagy ez után a mennyiség után, most sok-sok pihi szigorúan és nagyon nagyon drukkolunk a sok szép embrikéért!!!
EnigmaKép
Jó volt a pihi? Remélem, tudtál egy jót lazítani. A Szex és Ny szuper választás!Kép Imádom, szépen be is osztottam 2 hétre minden napra.
hajnesz

Sziasztok lányok!
Wish a pecsételés még nem jelent semmit reméljük ott kapaszkodik valaki a pocidba.Megy a drukk holnapra.
Enigma üdv neked is ,nem tudom mikor tesztelek ugyterveztem csak péntek környékén,elvileg szerdán nem kéne megjönnie akkor akartam de egy kicsit félek,majd meglátom.
Stella ez nem semmi,ennyi petike,szép volt!
Roxal neked is köszi a drukkot.

Kép
póci

Wish! Holnap nagyon-nagyon-nagyon drukkolok neked!

Png! Köszi a választ, kielégítő volt.
vanda978

Wish! Annyira de annyira drukkolok holnapraKépKép

Póci! Már Neked is ilyen közel van a tesztelés ideje? Mindjárt Érted izgulunk, hogy mi lesz az eredményeKép

Stella! Ez aztán a... Hihetetlen mennyien vannakKépKép Hányat terveztek visszakérni?

Enigma! Ugye hogy tök jól telt a pihenés? Kellett a gyerkőcöknek is már valami új, nem mindig a megszokott levegőKép

Hajneszünk! Megint, ahogy eljöttem Hajni zebrája előtt, azt súgta a fülembe, hogy el ne felejtsem megmondani Neked, hogy üdvözöl és már elindultak Feléd a kollegáiKép

Roxal! Ja, már mindjárt itt a 2.kör, addig még 2-3-szor fejtegetjük lelkem titkait, nagyon szeretném hogy segítsenKépKép
lkt

Sziasztok!

WishKép
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond a doki! Sokan vérezgettek és mégis sikerült, remélem Te is közéjük tartozol!
Vigyázz magadra!

EnigmaKép
Jaj, de jó, hogy megjöttetek! Hogy vagytok? Minden rendben ugye? Keményedések vannak még?

HajneszKép
Sok drukk a kiscicáknak, már biztos jól berendezkedtek odabennt Kép!

RoxalKép
Gratula a vizsgádhoz!!! NAgyon ügyes voltál!

Lányok!
Köszi szépen mindenkinek a drukkokat, nagyon jól jöttek!
A pénteki vizsgálaton már jó nagyok voltak a tüszők és végig azon paráztam, hogy meg fognak repedni.
Pungi előtt is tök remegtem az izgalomtól!
Aztán mikor felébresztettek az altatásból az volt az első szavam, hogy "minden rendben volt?"
Aztán jött a dokim és odasúgta mindenkinek az eredményt.
Mázsás kő mínuszKép!
Amikor odaadta a zárójelentést, csak mosolygott. Azt mondta, hogy ez több, mint kívánatos, de várható volt.
Szóval, szerinte is hoztam a formám.
Mire hazaértünk Tapolcáról alig tudtam járni, pedig egész úton ittam.
Éjjen tök sokszor fel kellett kelnem, mert este megittam vagy 4 liter vizet. De ennek köszönhetően most jobb, sőt már alig érzem.

Képzeljétek, volt ott egy nő, akinek ez volt a második stimuja. Iszonyatos mennyiségű szurit kapott és még így is csak 2 petesejtje lett, de ennek úgy örült, hogy azt elmondani nem lehet. Mondta, hogy első alkalommal 3 tüszője volt, de egyikben sem volt petesejt Kép!
Hihetetlen, hogy mennyire nem vagyunk egyformák. Csak viszonyításként: én napi 2 Gonalt kaptam és ennyi lett, tőle. Õ pedig napi 6!!!! Gonalt és több napon keresztül!

Ma 10 után lehet telefonálni és megtudjuk hány embriónk lett.
Transzfer csütörtökön!
Még egyszer köszi mindenkinek mindent!
Stella

Kép
stella9

Bocsi, egy csomó mindenre nem reagáltam.
Az első stimukor még nem írogattam hozzátok, azért sokan küzöletek nem tudhatják, hogy nekem múltkor is ilyen sok volt a tüszőm (29 db), úgyhogy tényleg nem volt meglepő ez az eredmény!

LktKép
4-et írtunk a papírra, de szerintem csak 3-at fognak beültetni. Majd kiderül.
Pusza

Kép
stella9

WishKép
Nagyon izgulok Érted! Úgy szorítok!!!!
LktKép
Nagyon szépen köszönöm!!! Már beöltöztem safariba, nehogy elriasszam őket, ha meglátnak! Kép
StellaKép
Mindjárt telefonáltok! Nagyon izgi! Nekem is rendesen fájt most a pungi után, pedig nem volt olyan sok tüszőm, szerintem attól is függ, hogy és hol szurkálnak össze minket. Én kifejezetten a tűszúrások helyét éreztem ahogy leültem/felkeltem.
hajnesz

Stella!

Elmúlt tíz, mi a helyzet?
Nekem 2 gonaltól 8 petesejtet tudtak leszívni. Én keveseltem Kép

Wish!

MIKOR ÉRSZ HAZA????????? Tessék írni, hogy mi van!

Timi!
Lehet, hogy veled fogok összefutni a második körön. Én 16-án megyek Dévaihoz! Előtte meg szabin van.

Hajni!

Te hogy vagy most? Sokat pihensz, s husit eszel vízzel?

Eszter
Kép
roxal

TelefonáltamKép
24 volt megtermékenyíthető nagyságú és abból 21 meg is termékenyült.
Az embriológus lány szerint akár 4-et is visszakaphatunk Kép!

WishKép
Légyszi jelentkezz! Úgy izgulok érted!
Stella

Kép
stella9

StellaKép
Szupeeeer!!!! Úgy örülök!!!! Kép
RoxalKép
Csendben meghúzom magam, nem akarok egyelőre semmit mondani, félek, hogy elkiabálnám. Hihetetlen, milyen babonássá tesz a lombik, nem tudom, Ti hogy vagytok vele.
A pihi még mindig nagyon jól esik, egyáltalán nem vágyom kimozdulni sem, mondjuk most épp a munkahelyemen "pihizek", de amint hazamegyek, a kanapén elnyúlok és dvdzek! Szerencsére csak 1-2 napra lettem beosztva ügyeletre, így folytatódhat a pihi. A husit sikerült egy nap alatt betermelnem, annyira jó volt, azóta kicsit visszavettem a mennyiségből. Kép
hajnesz

Wish!!! Nagyon izgulok ÉrtetekKépKép

Stella! Olyan nagyon jó hírek ezekKépKép Igazán nagyon ügyes voltálKép
lkt

Hajni!

Csak így tovább, nagyon ügyes vagy!

Stella!

Gratula, ez nagyon szép eredmény. Fagyasztás is lesz? Drukkolok nagyon.

Wish... aggódom, írd meg, hogy mi volt!

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Kép

StellaKép
Gratulálok, nagyon jók az eredményeitek Kép

Nálunk nincs semmi pozitív hír.
Reggel csináltam egy tesztet, ami negatív volt. A doki megnézett UH-on, de nincs sárgatest. Viszont azt mondta, hogy ez a pecsételés semmi és ő nem úgy látja, mintha olyan nagyon meg akarna jönni. A petefészkeim még mindig nagyobbak a normálisnál.
Azt mondta, mivel negatív a teszt és nincs sárgatest szinte biztos, hogy nem vagyok terhes, de nagyon ritkán előfordul, hogy sárgatest nélkül is terhes valaki (na, még egy hajszál amibe lehetne kapaszkodni).
Szóval konkluzióként azt mondta, bár szinte biztos hogy nem vagyok terhes szedjem tovább a gyógyszereket és hétfőn menjek majd vissza, ha addig nem jön meg rendesen. Szeptemberben kezdhetünk újra.
Hát ez van. Köszi a drukkokat, küldöm őket vissza a soronkövetlező kismamiknak, Hajni zebráját meg még őrizgetem egy kicsit mielött továbbadnám.

wish

WishKép
Ez tényleg nem túl bíztató, de én azért adok még egy esélyt annak a hajszálnak!
Vörösbor és pihi!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Én inkább nem kapaszkodok bele, akkor max. kellemesen csalódhatok.

wish

Sziasztok!

Wish hátha néha az utolso hajszál hoz szerencsét.

Stella gratulálok szép eredmény!

Ugy döntöttem reggel tesztelek,nagyon félek de nem birom ki hétvégéig ezt a bizonytalanságot.

Kép
póci

Kép

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?