Ma megyünk a gyerekorvoshoz és megkérdezem, hogy jó bekenni a fenekét, de biztos vagyok benne, hogy vékonyan jó (tapasztalt szülők mondták). Na látod milyen jókor ment a védőnő. Annyi mindenben jó lenne, ha segítene. Épp eszembe jutott a hőmérőzés is, csak úgy csinálom, ami talán jó. De hogy pontosan, hogy jó azt nem tudom 100%-osan. Meg jó lenne, ha látná havonta, hogy megfelelően fejlődik. Valaki mesélte, hogy mindig mondta neki a védőnő, hogy most hogy játszon vele, mert ezt és ezt a készség fejleszti adott korban.
Mit dolgozol?
Aranyhold
Azt hiszem rájöttem miért jött meg ilyen hamar: volt ugye a tejtestvér, de külföldre utaztak aug. végéig. Minden szopi után üresre fejtem adott cicit, és éjfélkor felkeltem mindkettőt lefejni, így napi fél liter plusz volt. Tejtesó el, fejéseket is abbahagytam, hogy álljon be Kori mennyiségére. Eleve csökkent a kereslet, ráadásul jött az a nagy meleg és persze Kori sem evett annyit, szóval szerintem ez lehet az oka, hogy megjött, de most már mindegy.
A bőröndös fotó tényleg nagyon jó. Hmmc-t tényleg lehet, hogy nem fárasztja eléggé a két gyerek?
Parti: mi erről lecsúszunk

De végül ki lesz ott?

Szuper(wo)mant nagyon szeret játszani.
Régebben csak ilyen morcosan nézett minket.
Gondolkodóban.