A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ada!
Már nem emlékszel, hogy a kh-ban én is meglátogattalak Titeket Manóval és Pocakkal együtt, amikor Oxi is ott volt a nagy hasijával. Kép Na, mindegy, én megismerlek. Megyek is szopiztatni, hogy idejében ott legyünk. A boltnál talizunk! cupp
ficánka

Sziasztok!

GigiKép
Orulok,hogy meg mindig tetszik a FiamKépKép

JohannaKép
Minyuek nagyon jol vannak.Nandi baba sok-sok-sok anyatejcsit eszik,szerencsere Minyunak sok teje vanKépNandi szep husis baba.
Mindjart keresek egy kozos kepet.
Ez 1 honapja keszult,azota annyi a valtozas,hogy mindketten nagyobbak mar es Akos elol kopasz lettKépKép

Ime:
Kép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Jucus,

Én itt olvasgattam gyomorbajok miatt: http://www.gasztroenterologus.hu/
de az orvost szerintem sem kerülöd el. Egyébként én is keresek gasztroenterologust, ha tudok valamit szólok.

Szeparációs félelem: Brúnónál van, elég rendesen, és ez meddig tart?
zsebi2004

Fic: ne haragudj, dehogynem emlékszem Kép csak a kh-ban olyan zizike voltam Kép
Te akkor a bolthoz jössz? Okés.
Pocakkal a Körút/Mester sarkon találkozunk. Szóval 2 körül érünk kb. a bolthoz.

Tali ott, addigis csóka.
Ada
ada007

Ancsi, az elodasokon nem szoktak tul sokan lenni, mindenkinek szokott ulohely jutni. Mondjuk kivetel ez alol pont ez az eloadas volt,ami ma lesz, akkor iszonyu sokan voltunk. Ugy latszik sokakat erdekelt az egyuttszules temaja.Kép

Johanna! A Budai Skala jatekosztalyan nagyon klassz jatszoszonyegeket lehet kapni, 7500Ft korul! Harom felet lattam, de ket kulonbozo helyen vannak, a jatekosztaly bal oldali vegeben. Igaz meg pocakban a gyerek, de gyorsan beszerztunk egyet.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Gyerekek, mi lehet KÓKUSZDIÓVAL?? Az ikrek biztos nem nagyják unatkozni, és biztos a segítökészség is alábbhagyott az eleinte lelkes ismerösöknél.. én legalábbis erre tippelek.
Kókusz, ha csak read only is vagy, legalább azt megírom, hogy hajrá, ahogy nönek, biztos könnyebb lesz, föleg, ha majd együtt járnak bulizni. Kép

FOGtündér tényleg mindenhol jár mostanában. Votiv írta, Istinek 2 jött egyszerre. Munka meg van böven, szokás szerint.

Ancsi!
Az a fagyi nagyon jól néz ki, nyami!

Vannak valahol minireceptek a minibabáknak? Néha úgy érzem, ötletszegény vagyok, ha 2x szopizik meg 2x tejpépet kap, egy föttkaja még jár hozzá (ebéd) de nem akarok unalmas lenni.
neet
neet

KépKép
oxigen
Györköny

<font color="0000ff">Ancsi!
Én már voltam ezen a című előadáson, és az asztalon kellett ülnöm, igaz, pon időre érkeztünk férjemmel. Viszont most is el akarok menni, mert most a dokim tartja.
Itt van a térkép: bemész a mentőbejárónál, balról megkerülöd a C épületet és bemész az F épületbe, majd elsétálsz az L alak túlsó (térképen jobb felső) részébe.
Kép

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Zsebi!

Jó a link,már vagy 6 féle halálos kort felismertem magamonKép

Brúnónál 16 éves korára tuti elmúlik a szeparációs cuccKép

dr.JucKép
20170114224602

Oxi!

Méltem reggel neked,megkaptad?

Juc
20170114224602

Proone,
Emlékszem tavaly is volt egyszer egy előadás amit közös dokink tartott, nyüzsögtünk a teremben a nagy hőségben, többen voltunk ott olyanok akik hozzá jártunk, nagy várakozás előzte meg az előadást, azután belibegett egy szülésznő és közölte, hogy a Doktor úr szülést vezet és most van a kitolási szakasz, előreláthatólag nem ér ide az előadásra. Annyi elszongyolodott anyukát -köztük magamat is Kép - és apukát régen láttam.
Utána ezzel húztam egy darabig, hogy beharangozza az előadást, azután meg mindenféle átlátszó indokkal nem jön el.

De neked biztos szerencséd lesz.

Zsanci jössz délután a gyógyszertárba? Mikor? 6 körül, lehet, hogy hazaérek addigra.
zsebi2004

Jucus nem vagy kicsit hipohonder?? Kép Kép
zsebi2004

Juc: Igen és továbbítottam az illetékesnek Kép Csak kicsit szerteszórt vagyok ma.
Mit lehet tenni migrén ellen? A szokásos gyógyszerem nem szedhetem szoptatás alatt, én naiv azt hittem, hogy már sosem lesz migrénem, mert a terhesség alatt elkerült Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Zsebi!
és más helyes, jóképű dokit nem tudtak volna találni??? van ott egy csomó...Kép
Előreláthatólag megyek gyógyiba 6 fele, v inkább utána. Neked mikor lenne jó????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Oxi!
homeóbogyó!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsebi!

Remélem az vagyokKép

El sem meséltem még,hogy tegnap amikor hazajöttünk a játszóról egy óriási,emberevö lombsáska trónólt a függönyön.És én szépen kikísértem az erkélyre.Aztán megtudtam róla,hogy emberesz.Gondolhatjátok,hogy milyen hösnek érzem most magam.Még az Index is írt róluk!

Jucus
20170114224602

Oxi!

A terhesség alatt nekem sem volt migrénem! Érdekes! Viszont most visszajött és egyre gyakoribb! Kép A homeós füzetben vannak bogyók tünetek szerint! Én a Belladonnát próbáltam ki többször, de biztos más kell, mert az nem használt!

TURISTÁK!

Jelentkezzetek, ha visszaértetek! Kíváncsi vagyok tényleg olyan jó-e az a turi!
És senki nem jelzett nekem vissza a kérésemmel kapcsolatban!Kép Lehet, hogy túl KIS BETÛKKEL ÍRTAM!KépKép

Juc!

Adsz már Pannának gyümit? Nem tudod, hogy a ribizli mennyire fog? Mármint nem színileg, hanem székletileg? Meg nekem a védőnő azt mondta meggyet adjak, de az naggyon savanyú! Nem?
ildi76

nem alszik, nem birok vele, mar hisztisebb vagyok nala, mindjart megorulok, aaaaaa.....
moosejaw

Namost nekem sem homeósfüzetem nincs, sem a közelben homeós patika, okosügyes gyógyszerésznénikkel. Szóval akkor így jártam? Kép Csak elmúlik, a gyerek addig kicsit táncol még rajta...

KépKép
oxigen
Györköny

vigyem le setalni? vagy ez hulyeseg?
moosejaw

Moose: Abban elfárad talán... hátha...

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Gratula a fogacskákhoz! Nálunk még csak nyügi van, de nem sokára...

Mindjárt indulunk Surányba nyaralni, csak a hétvégére jövünk meg.

Pusz Mindenkinek
zanza

Vegre elaludt erre maris folytatjak a furast, biztos csak erre vartak. Egesz nap nem hagytak szegenykemet Kép

Ancsi, te nagyon nem birsz magaddal? Kép

Jucus, drukkdrukk, de menjel dokihoz akkoris, ha most eppen jol vagy! Helyettes korzeti biztos van, azt nem lehet, hogy senki nincs, en is jartam mar ilyennel.

Johanna, szerintem Giginel nem valt be a fa jaroka, ha jol emlekszem.

Ja, asszem valaki kerdezte: en azert utaltam Tuneziat, mert r.h.dt piszkos (a tengerparton a homok vegig tele volt szemettel, a varosban meg siman az utcara ontottek) es a helyiek r.h.dt tolakodoak (mar elore kifigyelnek es allandoan le akarnak lejmolni , ugyhogy ne fizess nagy cimlettel! pl ha megerkezel, szo nelkul elveszik a borondod es felviszik az emeletre es aztan fizetned kell, mert az nem a hotel alkalmazottja am, aztan ha meglatnak a szallodan kivul, maris elkalauzolnak a varosban, erre nezzel, arra, most valami unnep van stb es hirtelen egy bazarban talalod magad, ahol ha barmire ranezel, azt a bolt kozepere pakoljak egy kupacban es kotelezo alkudoznod, hiaba mondod, hogy nem vasarolsz es nincs szukseged semmire, meg felgyujtjak a hatizsakot, hogy lasd, ez tenyleg tevebor, meg is kell szagolnod, egyebkent tudjak, hogy tegnap egy szazdollarost valtottal fel a recepcion, ja es a vegen meg annak a faszinak is kell fizetned, aki a bazarba terelt, merthogy milyen jo vasart csinaltal ugye es neki tiz gyereke van otthon, szoval...), raadasul meg dogunalmas es tokronda hely is Kép Szerintem pont hogy ne maszkaljatok sehova (mi meg el is vonatoztunk egy masik varosba, annyira unatkoztunk), ok majd ugyis bemaszkalnak a hotel kertjebe es neznek meg rohognek, amig teniszezel vagy uszol. Ja, demokracia van, ugyhogy arrol a fazonrol, akinek a kepe minden boltban meg egyeb helyen ki van akasztva semmit ne kerdezzetek, mert mar csak azert is bevisznek a rendorsegre, ha beszeltek rola! Ez komoly! Decemberben naluk 21-22 fok van es akkor mar telikabatban maszkalnak, na az legalabb vicces Kép hat oke, lehet hogy csak en voltam rossz helyen, talan valami allinclusive hotel egy helyiek szamara megkozelithetetlen szigeten esetleg meg jo is lehet... a, ezt nem is gondoltam komolyan, remelem hogy mindenkit egy eletre lebeszeltem errol az orszagrol, vagy meginkabb az egesz tersegrol.
moosejaw

Moose, tuti front van
ha nem ettől menne szét a fejem,
akkor attól, hogy 2 napja légkalapácsozzák+aszfaltozzák az ablakunk lakásunk előtti útszakaszt Kép
->tehát még nem költöztünk Kép

puszi Mindenkinek!

próbálok visszarázódni, miután annyit hiányoltalak Benneteket, és már Jucus, meg Neet meg Oxi is rámszólt Kép

Istivel ez történt: 2 foga egyszerre kijött a 7hós szülinapján
kúszik és mászik, és mindenféléket kajál
tényleg, Oxi, megnéztem ezt a linket, amit az előbb fellőttél a Babaszoba receptgyűjteményről, csupa cukor, liszt, tehéntej, meg krumpli... Kép

erről jut eszembe, Isti ösztönösen kiköpte mindig a krumplit, 2 napja meg a dietet ismerősöm aszonta, még jó hogy, mer' a legújabb visszensáftlihe eredmények szerint, a babapociban 1 éves kor előtt nincs meg az az enzim, amely le tudná bontani a burgonyát.
én elhittem neki. de szóljon, aki nem ért 1et.

Kérlek, meséljetek, annyira le vagyok maradva... Hogy van Petra? És Doni? És Nyúl? És Viki? És Eszti? És Soma? És Panna? És Igi? És Borisz? És Bendegúz? És Benke? És Timi? És Dóci? És Lizi? És Gréti? És Ákos? És Ancsi pocaklakója, akinek én még nem tudom a nevét?

és Ruzi, kérlek ne haragudj, hogy a bulira nem jutottunk el, ha nem aznap kapcsolok, talán még sikerült is volna, mea maxima culpa.
de a legközelebbire már biztos megyünk! úgyhogy reszkessen minden csaj, mert jön Mac-Daddy-Isti! Kép

pusz,
v

votiv 8)
votiv

Oxi, China rubra 9CH
sztem.
általánosságban ajánlják kimerültségre és migrénre, főleg gyermekágy ideje alatt

papa nem tud vinni neked a városból?

votiv 8)
votiv

Ildi!

HA Zsanci nem olvas akkor elmondonóm,hogy igen,De ribizlit nem mert az macerás meg ugye aprómagvas.Vagy az nem számít annak?Én rossz,hanyag,lusta anya vagyok mert egy adag meggy kimagozása,összeturmixolása és átpaszírozása után feladtam.Majd inkább adok neki bio meggylevet mert megcsinálni állati macera.Viszont szerntem szeretik a babák a savanyút,föleg ha nem magában adod hanem pl.öszibarack ,alma.

Votiv!

Én az újborgunyáról hallottam,hogy nem jó adni kölöknek.És tök jó,hogy itt vagy!

Jucus
20170114224602

Votiv!! Kép Kép Vegre!! Nyul egyebkent koszoni jol van, egyfolytaban bontja a rendet, nagyon apas lett, meg nem ertjuk amit mond es csak kezenfogva lepked, de o mindent ert, amit mi mondunk, a kezugyessege es a gondolatmenetei pedig lenyugozoek. Ja, persze mindent eszik, krumplibol viszont csak a donpepes sultet szereti. Tehat aug 29en Bogarkanal, szamitunk ratok! Lesz egy ossznepi babanetes tali 30an, biztos kaptal rola melt, de arrol meg nem nagyon volt szo.

Lindi, remelem a parod nem szereti a teveket, mert kettot biztos adnanak erted, amilyen csinos vagy, de lehet, hogy tobbet is Kép jaj, ugy feltem Gretit, hogy ilyen szornyu helyre viszitek... muszaj neki is menni?
moosejaw

használ valaki Ikeás etetőszéket?

csak mert nem akarok súlyos tízezreket kiadni érte a Megatoys-Brendonban...

titkos tipp?

votiv 8)
votiv

Votiv!

Nekünk ilyen van,összecsukható,székre tehet&#337;.Megatoys mögött van egy használt cuccos bolt és ott 5000FT körül van.De árulnak a Neten is.Volt szép,drága Peg Perego de rájöttem,hogy felesleges!
Kép

Moose!
30-s Délelöttröl beszéltünk,Oxi és Ada és JucusKép
20170114224602

Juc, koszi, es az hany ora?

En rajongok a pegperegomert, csak ne kene allandoan takaritanom. De ez nem a szek hibaja, hanem a gyereke, aki hangyakat tart itthon! Este teljesen kiakadtam, annyi volt. Meg se beszeli velem, milyen haziallatot akar es most nem is tudom, mivel harcolhatok ellenuk, ami a negykezlab maszo gyereket viszont nem irtja ki...
moosejaw

De az apja is eteti a hangyakat, ugyhogy eleg rosszak az eselyeim: maganyos szarvas vagyok ket malac es millio hangya ellen Kép
moosejaw

Moose!

Konkrét idöpont még nincs de gondolom 10-11 között.
Hangya ellen sütöpor!

Jucus
20170114224602

Ez komoly? Es attol megdoglenek, vagy csak elmegy a kedvuk? Szorjam a foldre?
moosejaw

Elmennek!Szord körbe a konyhát!

Jucus
20170114224602

Moose, 30-áról mélt nem kaptam, a hotmélem nyűglődik, elküldenéd nekem a chellós címemre? köszi!

Tök édi, hogy Nyúl szereti a sültkrumplit!
Isti meg imádja a savanyú uborkát...
és a meggyet is - szóval Jucusnak igaza van, ezek a kölkök bírják a savanyúságot...

votiv 8)
votiv

Zsanci, már itthon vagyok küldj sms-s, hogy mikor indulsz és akkor megyek én is a gyógyszertárbaKépMár ha még megvan a számom. 7-ig ráérek utána már kezdődik az esti ceremónia.

Mi van én nem is mehetek 30-án bulizni veletek? Na milyen dolog ez?

Votiv, egy dologra figyelj szerintem főleg ha Isti mozgékony, hogy legyen zárt az oldala, olyan mint amit Jucus felrakott, nekünk olyan van aminek oldala nyitott és Brúnó állandóan mocorog benne átrakja a lábát megfordul stb. És persze ezt is érdemes nézni a netenKép
zsebi2004

Sziasztok !!

Juc!

na mi újsi a tütükével? vmi fejlemény? hogy vagy?

Bogárka!

Nagyon közi a meghívást, mindent megteszek hogy ott lehessek!! küldesz nekem 1 infomélt? hamorieszetr@freemail.hu-ra? Köszi!

Ancsi!

Köszike, már hála az égnek rendbe jett DomikaKép

Most nyügi korszakát éliKép , de amúgy tényleg minden OKÉ!

pusszz
eszti25

Moose: Kérdezted, hogy mikor kezdek megint dolgozni, csak elfelejtettem válaszolni Kép Szóval szerintem szeptember vége felé, addig csak különleges és SOS eseteket tudok vállalni, le vagyok foglalva és amortizálva is.

Votiv: Tudna apa hozni, de sosem fogom elszánni magam a homeobogyóra. Egyszerűen nem hiszek benne.

Tali: Én még nem merek semmit mondani, nem néztem anno, hogy szombat lesz a babanetes bulinap, de ha megyünk, akkor Adáékkal együtt Kép Sztm jó a délelőtt.

Zsebi: Miért ne jöhetnél? Mi van?

KépKép
oxigen
Györköny

Bogárka!

hamorieszter@freemail.hu

MÉg a saját nevemet sem tudom leírniKép)
eszti25

Koszi Oxi, csak eszembe jutott, pihenj csak, meg olyan pici az a lanyka. Tehat osszel.

Votiv, en csak a hotmailedrol kaptam toled, Zsebinek meg semmilyen cimet nem ismerem, ugyhogy a lenyeg:

Nyári Babanet - találkozó
2005. július 30. 9.00 - 18.00-ig

HELYSZÍN:

II. kerület Hárshegyi út 3
A VI. kerület nyári tábora, illetve évközben a
12 karátos gimnázium területe (ha valaki így jobban ismeri).

De ha mondtok cimet, akkor elkuldom az egesz levelet.

Es tokjo lenne Zsebi, ha jonnetek, mert akkor vegre egy pont nyuszival egyidos babat is megismerhetnenk Kép
moosejaw

Sziasztok!

Három napja csak fárasztom magunkat, állandóan császkálunk valahol. Ma már kicsit sok volt mire hazaértem Kép Viszont tök jó a turi, vettem két rövidújjú bodyt, pedig hosszújjút akartam Kép Az majd csak pár hét múlva jön. De nagyon jó a bolt! Csak a nevét nem tudom, a másikba meg nem tudtam bemenni, mert Marci egyfolytában rohangált, meg földet evettKép

Babanetes talira én is megyek, valószínűleg apával, meg a másik két gyerkőccelKép

Ki volt délelőtt tornán? Mi voltunk Marcival, csak nem tudtam, hogy jön-e más is.
Nem tudom, hogy mit akartam még írni, majd ha eszembe jut jövök.

Pocak 34

Pussz: Pocak
pocakpacni

Ja, tündériek a babák, Adáé és Ficé is. Vince végigaludta a talit Kép Ada babája meg tündérien nézelődött Kép
Fotógépet meg elfelejtettem vinni Kép

pocakpacni

Elegeeeeem van Kép A lányom HISZTIZIK Kép

pocakpacni

Pocakpacni!
Ne keseredj el, biztos ilyenje van. Pár (hó)nap múlva csak nevetsz rajta, és amikor 16 évesen nem akar otthon aludni majd, örülnél egy ilyen hisztis napnak.

OFF: mit szóltok a 3.ded nemének meg6ároz6óságához? (Milyen hosszú szót írtam...)
Én tökre ki vagyok akadva, lassan el akarják teljesen gépesíteni a szaporodást?? Pont a lényeg kallódik el, a várakozás, az öröm, a titok, a csoda... vagy nagyon konzervatívan látom?
Ki emlékszik a Téli Berek (Tüskevár folytatása) ezen gondolatára?:
De minek is mindent megtudni? Mert például mióta tudjuk, hogy a könny csak só és víz, azóta már sírni sem érdemes, hiszen csak só és víz.
Vagy valami ilyesmi.
neet, a filozófus
neet

Neet, azert bizonyos esetekben lehet ertelme: pl. egyes nagyon sulyos betegsegeket pl. csak a fiuk orokolnek. igy ha valakinek 2x fia lett volna, de elvetette, h ne majd gyerekkent kelljen szerencsetlennek meghalnia, akkor valszeg harmadszorra mar nem szeretne ugyanezt a forgatokonyvet...Kép viszont egy biztos lany megnyugtato megoldas lehet.
reggel beszelgettek errol a radioban a Czeizellel, o mondta ezt.

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Johi! sajnos nem kertes házban, vagyis igen, de társasház kerttel. Kisünéktől pár utcára Kép. Amúgy az az áthidaló izé lehetne a fittness nudliból, mert az puha polifoam, nem úgy, mint a sátornak a merevítője. én meg tudnám szerintem varrni, csak iszonyat lusta vagyok. Kép

Ada! A miénk meg nagyon jó a négyzeten, igaz 3x annyiban volt, mint a Tiétek, de az Olympus önmagában fogalom. Tehát a 50eFt-osok simán frankók fotózgatni!

Dóra! ma is nagyon sokan voltunk, de nagyon megérte, mert BARDÓCZY MARHA JÓ ELÕADÁST TARTOTT. Kép Mindig ámulok bámulok milyen frankófej a figura.

Neet! képzeld, ez jegeskávé. van benne kávé, tej, vaníliafagyi meg tejszínhab. fini tényleg! Kép

Proone! köszi a térképet, sajna már nem láttam, de nagyon gyorsan megtaláltam a helyet. jó sokan voltak, mi? akik hátrébb álltak, nem is nagyon jutott mindenkinek hely. előttem ült egy csajszi, aki az előadás végéig foglalt egy széket a tatyójával. hát... :/

Jucus! ugye csak vicc volt ez a sáskatéma? mert ha nem, én besz..ok!

Moose! Tunéziával kapcs. majdnem egyetértünk, csak kezelni kell tudni őket! azért érdemes egyszer megnézni a várost, hogy láss vmit az országból. érdekes látni, hogyan tékozolják el a műkincseiket. a "no thanks" folyamatosan ömlött belőlünk, még akkor is mondta a párom egyszer véletlen, mikor jó étvágyat kívántak a vacsorához. lett nagy röhögés. Kép én előre elolvastam mindent a neten ezekről a dolgokról, így nem ért meglepetés, és időben leszereltem az összes önjelölt idegenvezető fickót, a bazárból is sikerült kimenekülnünk, a taxissal mindig előre megalkudtunk, és a tengerparti részünk a többi részhez képest tiszta volt. babát nem hiszem, hogy vinnék, elég nekünk magunkat megvédeni. de bármikor visszamennék az országba. ilyen klassz tengerhez ritkán jutunk el, viszont a sok rossz történet miatt újra csak a "mi szállodánkba" mennénk.

HANGYÁK: tégy le hangyacsapda nevű izét, amit anyukám használ. egy műanyag kis domború valami, lukakkal. abba belemennek a hangyák, és beviszik a lábukon a szert a lukba. persze a csapdákat se Nyúl közelében telepítsd. ezen kívül sütőpor és hintőpor. ezt mind beszívják a marhák, és kinyúvadnak.

Votiv! érdekes ez a krumplitéma, hisz az első közt lehet adni elméletileg a dednek! hiányoltunk ám nagyon!!! majd nézd meg a profilomban, hogy néz ki a kőköm. Kép 1 hónap, és kiadom magamból. Kép Kép Kép nagyon édes gyerek, nem rossz meg ilyesmi, élvezem, ha mocorog, csak az zavar, hogy hanyatt fexik, lába a nyakában egyenesen. félek, hogy nem fogom tudni megszülni rendesen.
A Bergonban (Szentmihályi út 58.) 6900,- Ft a később asztallá székké alakítható fa etetőszék.

Recca! kissé gáz ez, hogy kétszer fia lett volna, de elvetette. nem is tudom mi a jó megoldás, de biztos, hogy azok a fiúk örökölték volna a kórságot? így próbálkozni folyton folyvást... lehet, hogy inkább nem is tudom micsnálnék. tényleg jobb a nemmeghatározás.

ancsipancsi

Votiv, ez a krumpli dolog eleg vadul hangzik nekem. en csak arrol hallottam, h ha a heja alatt zolden elszinezodott, akkor az nem adhato a babanak. egyebkent meg konnyen emesztheto es nagy taperteku es ez a legjobb a baba fozelekeinek suritesehez... es ezt reszemrol csak megerositeni tudom. ha anyam nem krumplival, hanem buzaliszttel suritett volna (pedig akkoriban meg nem nagyon voltak ilyen "mindenttiltolistak"), ma mar problemaim lennenek a letezesselKép
ugyhogy nem is tudom. nekem a krumpli rulezKép

egyebkent meg jo, h itt vagy ismetKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Jucus, Zsebi, nagyon köszönöm a tanácsokat!
Juc, a Soroksári úti Mega mögött?

Moose, ezt véletlen tényleg megkaptam emailben...

ha megy valaki, akkor megyünk mi is.

Neet, nem vagy konzervatív! Kép szerintem is van egy kis sci-fi jellege a dolognak, de én liberális gondolkodású emberként rábíznám mindenkire, hogy döntsön róla saját maga
meg se kéne kérdezni - az államot... Kép

a Czeizel szerint évi 20 ezerrel lenne több baba
szerintem azért ez túlzás, és sokkal kevesebben élnének vele, amint valós lehetőség lenne rá Kép
mert "így megy ez", ahogy Kurt Vonnegut írná,
pusz Zsancinak! Kép

votiv 8)
votiv

<font color="0000ff">Ancsi!
Férjecském is kellemetlenül érezte magát, hogy ült, először az ölébe akart ültetni. Bele is ültem, de nagyon bnának éreztem magam úgy, amögöttem levők meg nem is láttak volna ráadásul, úgyhogy nem voltam hajlandó az ölében maradni, mondtam, hogy ha nagyon zavarja, akkor álljon fel... Mi lett volna a jó megoldás?
Egyébként a jobb oldali oszlop előtt ültem, balra mellettem a férjem.
Doki tényleg jó kis előadást tartott, nekünk is tetszett. Tetszik a hozzáállása a dolgokhoz (pl.: minden szülés szép, meg hogy minden helyzetben mérlegel és nem csak egy megoldást ismer) Meg az is szimpi, hogy egy csomó dolognak a miértjét megmagyarázza. Pl. eszembe nem jutott volna, hogy ha a kijövő buksit megérintem, akkor utána több erőm lesz befejezni a szülést...
Ilyen pszichológiai dolgokat nem sokszor hallok szüléssel kapcsolatban - már ha ez konkrétan pszichológia...

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Recca!
Akkor mi uazt a rádiót hallgatjuk!!!! Kép Kép
Én is pont ezt akartam mondani Neetnek!!! Mo-n nem tiltják, hogy a beteg gyereked elvetesd, de azt tiltják, hogy egészségesed lehessen...Kép
Zsebi!!!
Sorrrrrry...sajnos azt utsó üzidet nem vettem már, mert elmentünk buszozni, igy én szépen odaslattyogtam 18.10 körül és maradtam 30-ig, de senki Brúnó forma fiút nem láttam, igy eljöttem...Kép Holnap Bogárkáékhoz megyünk, ha áll még a dolog, de utána esetleg???
Ancsi!
Sajnos vannak olyan betegségek, amiket a fiúk BIZTOS, hogy örökölnek, ha az anyjuknak van. És nőknél nem okot problémát!! Kép De egyébként nekem nincs jogom megtudni, milyen egy édi-bédi kislányt nevelgetni, csak azért mert a férjem egy tesztoszteron bomba???? És 4 generációra visszamenőleg CSAK fiúk vannak a családjában??? És én már megszültem 2 fiút. Most már lányt AKAROK!!!!!
Votiv!
Egy big welcome back neked!!!! Hát ne dógozz már annyit!!! Egyébként azt a fúrogatást, amit most nálatok csinálnak, nálunk most hétvégén fejezték be. És nekünk pluszban még van az erkély-projekt is!! Kép
Gratula a fogakhoz!!! Igy a szopizás is biztos izgalmasabb!!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?