2002.02.19 22:35
2002.02.19 23:20
Rögtön eszembe jutott szegény kis Hápi-babánk, bár velem legalább nem voltak ilyen undorító bunkók az orvosok!
2002.02.19 23:21
Szemüveggel egy ideig bizonytalan voltam, mivel három vizsgálaton voltunk, és ebbõl két helyen azt mondták állandóan kell hordani. De az öcséd és a saját példámból kiindulva mégis a harmadik doki tanácsát fogadom meg. Nekem kb. 10 éve állapították meg a -1-et, és azóta nem romlott semmit, pedig nézettem többször is. Nagyon ritkán hordom. Egyáltalán nem zavar, ha nem látom meszirõl az utcanév táblát... közelebb megyek
Azért nem lóg egész éjjel a cicin, de egyre korábbra sikeredik az elsõ rácuppanás. Egy éjjel Alex fogta a cókmókját és keresett másik alvóhelyet, ui. Kittitõl nem tudott aludni. Na azóta nem próbálkozom semmivel... Majd ha megint nem lesz itthon...
Tomin begyógyultak már a rózsa tüske nyomok?
)! Szemüvegkeretes tanácsot köszi, de attól tartok amíg nem véglegesedik a fejmérete elég sûrûn kell majd szemüveget cserélni.
Örülök, hogy Lili jobban van! Júj, én nagyon rossz anya vagyok úúúúútálom a májat, és sose csinálok, még szegény Kitti sem kapott...
Jobbulást továbbra is!!!
Csüt du jó?
Nyaralás elõleget ma elküldtük.
a mondatom végére biggyesztek. Bocsi, és értem én a dörgést
... de attól még ki vagyok akadva...
Ácsihoz gratula! 

Pályázat megszerkesztéséhez gratula! Te is ritkán vagy mostanában...
2002.02.20 00:29
Hugom elsõ babája elég hasonló eset volt. Különbség, hogy császározták, és nem csomó volt , hanem egyirányba tekeredés túl sok a köldökzsinóron (vagy vmi ilyesmi). Rettenetes, erre nincsenek szavak... 
Nagyon édesen akarta, de csak harapni tudott. Érdekes, milyen gyorsan elfelejtette...
))
2002.02.20 05:58
2002.02.20 13:18

BEN!!!!! 

:a férjemnek megint haza kell utazni hétvégén,mert disznót vágnak a nagyszülei! 
,hogy Lilike kezd helyre jönni!Majd júliusban is felköszöntöm Lilikét!Nem felejtem el!!!!!
,hogy ismét itt vagy! 

napokat!!! 
.Nagyon sajnálom Adriánt, hogy allergiás lett szegénykém!Dóri a latexes pelusra allergiás!Mi ez a XXI.század betegsége ez a sok allergis!!!

ít!!!
muszáj volt,mert nem tudtam volna elindulni annyira nem láttam!!! 
,hohy ismét tudsz netelni!Pocak lakó hogy van?Remélem nagyon ficánka,mint egy igazi fiú! 
! 2002.02.20 14:00

De ez nagyon nem lenne jó, mert pl. Anna lányom anno erre allergiás volt, annyira, hogy abba is kellett hagynia. És ha Bánk is így reagál rá, akkor meg tök felesleges az átállás. Drukkoljatok, hogy holnapra már nagyfokú javulást mutasson és ne kelljen egy erõsebb gyógyszer! A jobbulás-kívánásokat köszi nagyon, most már tényleg ránkférne.
És ez is orvosnak mondja magát!

2002.02.20 14:02

De ez nagyon nem lenne jó, mert pl. Anna lányom anno erre allergiás volt, annyira, hogy abba is kellett hagynia. És ha Bánk is így reagál rá, akkor meg tök felesleges az átállás. Drukkoljatok, hogy holnapra már nagyfokú javulást mutasson és ne kelljen egy erõsebb gyógyszer! A jobbulás-kívánásokat köszi nagyon, most már tényleg ránkférne.
És ez is orvosnak mondja magát!

2002.02.20 19:51
!
. Örülök, hogy jobban vagytok
2002.02.20 21:31
Ez ám az életre nevelés. Már éppen kérdezni akartam, hogy miért jársz te ennyit ilyen helyekre. Mostmár világos. Látlak még pocakosan?
De jó újra hallani felõletek. Hát nálunk még mindig megy a fenyõ rángatás, csak elõtte sandán rámnéz...
Gratula Pötyike ügyességéhez.
a szomszédnak. Éppen ma mesélte anyósom, hogy egy baráti párnak most halt meg a 4 hónapos babájuk bölcsõhalálban. Ez egy ilyen nap? Õk hason altatták. Adrián allergiás, vagy az immunrendszere miatt tiltották el?
Köszi! 2002.02.20 21:44

. Akinek ilyen sok mindent köszönhetek... Csak viccelek ilyenkor azért vannak a fejek is. Vigyorgók 
Ha meg akarsz bántani emilben leírom neked mivel tudsz
Aztán azt is, ahogy rászól Áronra 

Aztán átment az Apukájához, aztán hozzám és még többször az este folyamán próbálkozott. Szóval jó napunk volt ma. 2002.02.20 22:38
múlt hét óta, amikor is egész zuhanyzás alatt meg akarta fogni a fütyijét
2002.02.20 22:43
Jött szegény sírva, hogy "váj, váj!" Pedig tudom, hogy érzékeny rá, és ezért mindig rögtön kiszedjük a kakiból. Az a baj, hogy ilyenkor tök mindegy, mit adok rá, papír, textil egyremegy. Talán pucéron kéne hagyni sokáig, de ahhoz meg nincs elég meleg. Hát most kenegetjük.
Aztán mikor Hannussal várandós lettem, elkezdtem nagyon kívánni, és azóta is csomószor fõzök. Szóval még minden lehet!
). De most rutinosak voltunk, mert mindennek levehetõ és mosható a huzata. Igaz, még gyûjtöm rá a foltokat, mielõtt kimosnám
Emilcím egyelõre uaz. Jövõ hetet még megnézem.
És igen, a ronda csótányokról volt szó!!!! 2002.02.20 22:56
Nyugtassatok már meg egy kicsit, hogy ez még nem a világ vége!
2002.02.20 23:36
2002.02.20 23:55
Neurológián hogy vizsgálnak?
. Lányod meg már kész nõ, haját még nem festi?
2002.02.21 00:32

2002.02.21 11:26
2002.02.21 11:51
2002.02.21 14:05
2002.02.21 14:09
A pukkantáshoz nincs szag..
Szerencsére!!

Édes lehet Dávid, olyan "keményfejû", mint az én Tomim..Én kis terminátornak is szoktam hívni, mert nincs elõtte akadály, ill. ha mégis azt nagyon a szívére tudja venni! 
Hurrá!! Ez nagy szó!!
Így egy idõre letettünk arról, hogy Bp.-en vegyünk ki üzletet, maradt a legközelebbi "város": Dabas..Itt találtunk is, (fele annyiért), így -ha minden hatósági papír meglesz- heteken belül meg tudjuk nyitni a haszn. gyermekruházati kisbótunkat
Nagyon izgatott vagyok, mert rettentõ nagy terveink vannak, szeretnénk "bababarátok" lenni, nem nagy árréssel dolgozni..Szóval szeretném, ha szeretnének hozzánk járni!
Szurkoljatok, hogy ne bukjunk bele!! 

3 éve van a mamájánál, mostanra sikerült elérni azt, hogy nyugodtan alszik, de szellemileg még mindig le van maradva a kortársaihoz képest
De nagyon jól érzi itt magát, a mamája rajta kívül még 3 állami gondozottat nevel és szemmel láthatóan szeretnek nála lenni
Kívánom ennek a kisfiúnak, hogy soha többé ne kelljen szemét emberek miatt szenvednie!! 2002.02.21 18:04

, meg le is szívta. És kaptunk egy erõsebb antibiotikumot is. Állítólag ha már eredetileg azt kaptuk volna, akkor már régen túl lennénk az egészen. (Ugyebár még a Heim Pálban kaptuk az eredeti antibiotikum-receptjét.) Szóval most már Zinnatot eszünk, és holnap újabb vizsgálat, de most már remélhetõleg az utolsók egyike. Orrszi-porszit továbbra is rettentõ nehezen viseli. De hát muszáj, mert innen húzódott a fülére a fertõzés. Az okozója meg mint kiderült Streptococcus volt. 

Mindenesetre ha a Bánk már végre kilábal ebbõl a fül-nyavalyából, akkor majd azt hiszem én is el fogom vinni Julcsit, remélem azért hogy az derüljön ki hogy minden rendben van. Én ugyan nem vagyok szemüveges, de az apja az, úgyhogy azért van esély arra hogy nem minden tökéletes.
)

De remélem hogy nemsokára már mi is megint egészségesek leszünk! Az üzlethez sok sikert!
2002.02.21 20:32
/és araszolgat lépésenként a bútorok mentén. Egész nap be nem áll a szája és ha valamit mondok vagy kérek, nagy részben érti. Napról-napra fejlõdik, olyan jó az anyukájának lennem
Nem tudok szemüveg ügyben mit mondani, mert nekünk nics, de meglátod ha idõben elkezdik télleg ki is nõheti. Nekem van olyan ismerõsöm aki azért hord ablaküveget, hogy fõnökösebb legyen a kinézete
Ne szomorkodj, mert a kicsi is megérzi.
Akár Katiékkal is.
2002.02.21 21:41

Kitartás! 
. Ügyi ez a Panka lány jövõhéten elmegyek személyesen megnézni. Milyen volt a Kati buli?
2002.02.21 22:30
), plussz kocsit veszek (na, jó, Trabantot
), és akkor még Bori meg minden más.
2002.02.21 23:49
Annyira édes!
Aztán még Maci Kávét is készített mellé, és olyan kis büszke volt magára!
Azóta is. 2002.02.22 10:35

2002.02.22 11:59
Mostantól kezdve ígérem, naprakész leszek!
, de úgy látom, szerencsére vidám is van
!
2002.02.22 14:13

Amilyen túlon-túl jószívû ember vagyok és nem utolsó sorban lelki ismeretes én máshogy állok már most a dologhoz,pedig még nem is biztos,hogy sikerül a felvételim!Szurkolj
!Másik:Dórikám néha még mindig köztünk alszik,de már csak akkor amikor nagyon fáj valamilyen!Képzeld megérti,hogy csak akkor lehet nálunk aludni ha fáj!
Eltudom képzelni a kisfiadat Õ egy igazi fiú
neki!Az öcsém is ilyen volt kicsinek,és most kitünö tanuló! 

!! 

bennne! 

napokat erre a szomorú dologra!Neked pedig minden nap dicsérd és mond el neki innen már csak jobb lesz!!Hamarossan szaladgálhatsz és focizhatsz!!Ezt kívánom neki!!!! 

ra!Disznóvágás! 2002.02.22 15:16
Köhög (bár ma már nem köhögött
), és folyik az orra, de a kedve egyre jobb. Most én kezdtem el benáthásodni. Na, majdcsak túl leszünk ezen is! 2002.02.22 16:13

2002.02.22 16:34
Nálunk azért még korai lenne a dolog (persze nem mondom, hogy nem örülnék neki!) 2002.02.22 17:23
Olyan kíváncsi vagyok!
Szorítok Nektek! 2002.02.22 18:19
, aztán Emese, Geri, Adri, Norcsi, Móni, Ildi, Barika, Cory, Évi, Andi3 és én sem vagyunk pocakosak... 

, ja, és apájuk beleegyezett, hogy idén tesója legyen Borinak...
ÉS a teszteken az van írva, hogy nem a színerõsség számít, hanem az, hogy mennyit látsz, egyet vagy kettõt

2002.02.22 19:16
De ki sem tisztították a fülét? Hol voltatok, csak nem a "kedvenc" kórházamban? Nálunk sajna a fül-porszívózás (nem tudom hogy mondjam másképp, de ez így talán a legérthetõbb) ma sem maradt el, de szerencsére már csak nagyon kis mennyiséget tudott kiszívni.Utána meg becsöpögtette valamilyen fülcsöppel is. Hétvégén is tovább szedjük a Zinnatot, és hétfõn mennünk kell még, remélem most már utoljára! 2002.02.22 20:13
.
. Ha az agyunk vegere leteszem, 10 mp mulva mar az agy elejen van. Hihetetlen, tiszta mobil lett! De olyan buszke vagyok ra! Ezekutan mi is lejjebb eresztettuk a kisagy szintjet. Na es epp, mikor azt hittem, hogy az also ket fog vegre kint van, talan most mar jobban alszunk, ma eszrevettem, hogy elindult a felso metszo fogacska is. Szegeny picim. 2002.02.22 20:53

Nem is tudom mit írjak, kitartást nektek, remélem Donát viszonylag jól viseli majd a dolgot! 

2002.02.22 21:27
Lilié a jövõ héten lesz meg, hát, kíváncsi leszek...
Jó pihenést a barátoknál, aztán gyere! Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|