Sziasztok!
Vatera szakértők: Hogy van ez a kikiáltási ár, meg minimál ár? Addig megy a licit amíg a minimál árat eléri, de akkor mi a kikáltási ár. Spec. egy testvérkocsi kikiáltási ár: 5000, minimál ár: 40000, a villámárat (45000) már értem, hála nektek.
Proone, elfelejtettem szólni, hogy a nagylány már elmúlt 6 éves! Egyébként tök jó a táblázat!

Teszek fel egy képet a Lányzóról is, nehogymár pont ő ne legyen rajta!
Tetszik ez a vőlegényesdi-menyasszonyosdi

Aztán a gyerkők tojnak majd anyáik fejére

Anyu idejében még a lépcsőházban mentek a fórumok, volt is egy család akikkel összejártunk, az ő fiuk volt a jelöltem, de mindig lecsúsztunk egymásról

Szerencsére!!!
Ancsi: ez már tényleg a célegyenes, mármint amikor az ember elkezd NST-re járni
Oxi: én ráérnék holnap, de csak mindkét gyerkőccel! Hány óra tájban lenne jó neked? Előtte lehet hogy még elmegyek vérszívásra

De, ha neked van más közelebb, az is jó. Fót nincs is annyira messze Angyalföldtől
Ada: én is tapasztaltam, hogy van amelyik babkocsit nem szeretik a babák. A nagy kétfunkcióssal nem volt gond, de az előző sportkocsit utálta Marci, azt hittem, hogy csak önállósodik és inkább menni akar, de amikor megvettük a mostanit és átraktuk, akkor vége lett a balhézásoknak. Most már csak akkor van gond, ha túl sokáig van benne, de ez érthető.
A szomszédomnak a lánya a vadiúj babakocsitól sírt, ezért 1 hét próbálkozás után eladta. Van ilyen
Nem-választás: Öcsém a negyedik gyereke apunak, én vagyok a harmadik lánya. Anyu sírva mondta apunak a születésem után, hogy lány lettem

Ehhez képest én segítek/segítettem az autószereléstől a barkácsolásig mindenben apunak, és nagyon szerettem ilyeneket csinálni, a tesóm utálja ezeket a dolgokat, ill. nem érdekli őt. És szerintem, ha én fiúra sikerülök, akkor most nincs egy tök jófej öcsém, akit imádok.
Egyébként egyetértek a dologgal, hogy nem biztos, hogy ettől tööb 3. gyerek lesz, bár én könnyen beszélek

, viszont volt olyan ismerősöm aki megmondta, hogy ha 100% tudná, hogy a 3. lány lesz, akkor bevállalná, de egyébként nem!
Na tessék, kisregény nektek
Pocak 34