Új privát üzeneted érkezett!

Szia Lolita!

Köszönöm kérdésed, de sajnos még nem gyógult meg teljesen a kezem. Jelenleg könyékig vagyok begipszelve, plusz a hüvelyujjam félig, szerencsére az utolsó ujjperc és az izület már szabadon van. Így már legalább a könyökömet tudom használni, nem mint az első 6 hétben, amikor ugyanilyen gipszem volt, csak vállig érő. Sajnos elég szerencsétlenül törött a csont, úgyhogy már az elején 10-12 héttel "bíztattak". Ráadásul még utána egy darabig gyógytorna, bár arra már most is járok. Kedden kell legközelebb visszamennem, majd meglátjuk...
Már nagyon várom, hogy túl legyek rajta, így 9 hét után már elég rendesen tud a kezem viszketni alatta. Viszont félek is egy kicsit, hogy ilyen hosszú idő után mennyire lesz a csuklóm és a hüvelykujjam megmerevedve, illetve milyen állapotban lesz a bőröm és az izmok. A felkarom és a könyököm az elmúlt 3 hétben egész jól rendbe jött, úgyhogy bízom benne, hogy egy 5-6 hét alatt a csuklóm is rendbe jön. Mindenesetre az elmúlt 9 hét 4 gipszelése után semmiképpen sem szeretnék egy ötödiket.
Mivel a kezemet még mindig nem érheti víz, és begipszelt hüvelykujjal fogni sem nagyon tudok, szegény páromra még mindig elég sok feladat hárul, de abszolút türelmesen viseli. A hajmosásban még mindig szokott segíteni, közben reggelente, a hajam "rendbeszedésében" is. Egyedül sajnos nem sok mindent tudok vele kezdeni, bár az utolsó hetekben kimondottan megszerettem a hajpántot, amit azelőtt nem szoktam használni: egyszerű, praktikus, gyors, sőt még nekem sem kell segítség hozzá.

Csbabo: talán igazad van, tényleg tudunk "furcsa" dilemmákban szenvedni. Bár szerintem a férfiak is, csak ők másmilyenekben...
Abban egyetértek Veled, hogy függetlenül a hosszától, az a legjobb frizura, amiben jól érezzük magunkat. Szerintem ebben a fórumban mindenkinek van összehasonlítási alapja (ahogy olvastam, mindegyikünknek volt már hosszú és rövid haja egyaránt), a kérdés csak az, hogy ki hogyan érzi magát jobban, és miért?

Na jól "kibeszéltem" magam!

Sziasztok
Kati
 
 


Sziasztok!
Ha minden igaz hétvégére újra lessz saját gépem, akkorra igérik, hogy elkészül. -Végre-.....

Kati! Örülök, hogy gyógyul a kezed,de ez egy elég hosszadalmas folyamat. A párod a sok segítségért legalább 4 "pirospontot" érdemel, rendes tőle..
A haját meg mindenki úgy és olyan röviden v, hosszan hordja ahogy neki jobb. Én most már inkább rövid párti vagyok.

Sok jót mindenkinek.

Lolita
 
 


Kár, hogy így kihalt ez a fórum ...

Kati
 
 

 
 

Hahó,
sziasztok,
kösz a kedves szavakat. Hosszú-rövid: ahogy olvastalak benneteket, ez nagyon relatív, nekem még a vállig érő is hosszúnak számít, mivel nagyon rövid, nyakban jól felszedett bubiról indultam Kép Most úgy nagyjából az államig ér, már ahol a leghosszabb, mert persze rétegesre van vágva, és gyakran kell igazíttatni, mert nagyon gyorsan kimegy a formájából (éppen várandós vagyok, nő mint a gomba). Nekem amúgy olyan huszonkét éves koromig hosszú hajam volt, a végén majdnem derékig érő, szerettem is, magam vágtam a végét, volt benne egy kis természetes hullám, levegőn száradt mindig, az egyetlen "macera" az volt vele, hogy télen nem mászkálhattam vele, amíg vizes volt Kép De hát ez már harminc évesen nem az igazi, egy húsz körüli lány rohangászhat vizes lobonccal, én már nem érezném így jól magam. Kb. fél évvel azután, hogy összekerültem a párommal, gondoltam egyet, és levágattam kleóra. Az igazság az, hogy már nem volt igazán szép, meg állandóan összekötve vagy feltűzve hordtam. Egyetemista voltam, napközben zavart, ide lógott, oda lógott, és pl. nagyon idegesített, hogy ha ültem előadáson, mindig beszorult a szék háta meg az én hátam közé Kép Azóta hol egy kicsit megnövesztettem (pl. esküvőre, a konty miatt), hol megint levágattam. Most már három éve ez a felszedett bubi van, nagyon szerettem, végre valami, amit magam is be tudok szárítani, de valahogy már meguntam. Mivel a második gyerkőc jön, akkora nagy növesztést most nem akarok, mert nemigen lesz időm vele foglalkozni. Most olyasmi formája van, mint Renee Zellwegeré a Pokolba a szerelemmel-ből, ezt szeretném kicsit hosszabbra. A páromnak jóformán mindegy, persze legjobban annak örülne, ha szőkére festetném (sosem voltam szőke, nem is tervezem), egyébként ami jól áll, azt díjazza, kb. ennyi. A lányom - két éves - amúgy totál be van sózva, ha fodrászat közelébe megyünk, legutóbb neki nem is akartunk vágatni, de amikor látta, hogy bemegyünk, ragaszkodott hozzá, hogy neki is legyen frizurája Kép

Női hajas problémák: ez szerintem meglehetősen korfüggő, az én nemzedékemben a fiúk - már a normálisabbja - nem sokat foglalkozott-foglalkozik a hajával (kivéve ha kopaszodnak Kép ). A fiatalabbak, úgy vettem észre, többet, hát ez most a "korszellem", a fiúk is csináljanak feltűnőbb, figyelemfelkeltőbb dolgokat a külsejükkel. Nekem van két kis rokonom, mindkettő 16 éves, az egyik fiú, a másik lány...kb. ugyanazt játsszák el a hajukkal, a ruhákkal, a szértelenítéssel stb. Na jó, a srác nem sminkel és nem annyira ékszerez Kép

Üdv
Kriszi
 
 


Sziasztok!

Nagyából végigolvastam a topikot.Nállunk pont fordított a hejzet mint Lolitánál.A párom hosszúhajmániás. Végülis én elvagyok vele, igazán rövid hajam sosem vot, bár az elmult tíz évben sikerült a derékigéröröl, hátközépigérőre jutnom Kép
Azthiszem nekem ez az egyszerübb, nem vagyok az a tükörelőtt áldogálós fajta, hajszárítót is csak akkor használok, ha ki kell menni a hidegbe hajmosás után. Párhavonta vágatok a végéből. Általában itthon, meg a melóba fel van csatolva, úgyhogy akár rövid is lehetne.
Én úgy gondolom, ez így most teljesen jó nekem, de ha idősebb leszek majd levágatom rövidre.
Na jó nyáron azért meleg, de már megszoktam Kép

krimo

Kép
 
 


Szia mindenkinek!

Krimo! Köszöntelek itt a mi kis társaságunkban.
Örölök, hogy megtörted a "csendet", de azt hiszem valamilyen műszaki probléma is volt az oldalon. Vagy csak nálam?
Kati! Veled mi van meggyógyult a kezed? Hosszú még a hajad?
Kriszti! Egy időben szerettem volna, hogy a férjem ne szoljon bele abba, hogy hogyan hordom a hajam, de mostmár nem bánom. Amióta a kedvéért levágattam a hajam, sokkal figyelmesebb hozzám. Képzeljétek tegnap ismét vágattam a hajamból, mert már kezdett lenőni. Hátul géppel felnyírattam, ilyen még nem volt. Én aki mindíg "oroszlán sörényt" hordtam, a legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer megteszem. Nagyon érdekes érzés, de nagyon kellemes. Lehet, hogy a tavasz tehet mindenről???
Mondtam már? Van egy jó fodrászom.

Most megyek lepihenni.

Lolita
 
 


Sziasztok!

Én is örülök, hogy végre megint megélénkült egy kicsit ez a fórum.

Lolita! Köszönöm kérdésedet, már majdnem teljesen rendbejött a kezem. Bár amikor 12 hét után levették a gipszet, legszívesebben sírva fakadtam volna, ahogy kinézett. Végre megint mindent meg tudok csinálni egyedül, bár már a vége felé - egy-két dolgot leszámítva - a gipsszel is egész jól ment minden. Azért csodálatos érzés volt először úgy zuhanyozni, hogy nem kellett arra vigyázni, hogy ne érje víz a kezemet.
A hajam pedig időközben lassan kb. a derekamig ér. Januárban voltam utoljára fodrásznál, úgyhogy a végére megint ráférne egy kis igazítás. Pár héten belül mindenképpen tervezem a fodrászt, de most akarok a végéből vágatni 10-15 centit, mert már egy kicsit hosszú.

Nálunk a párom ennyire határozottan nem képviseli sem a hosszú, sem a rövid álláspontját, ennek ellenére örül neki, hogy hosszú. A felnyírt fazon pedig meg már abszolút sok lenne neki.
Napközben én is legtöbbször összekötve vagy befonva hordom. Esténként viszont imádom kibontani, a párom is, én is nagyon szertünk együtt így tévézni.

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
Kati
 
 


Szia Kati!
Szívből örülök, hogy meggyógyult a kezed és lassan úgy használod mint azelőtt. Mindenben visszaveti, akadályozza az embert egy ilyen sérülés, még akkor is ha minden segítséget megkap a párjától.
Most már túlvagy a nehezén, vigyázz kicsit jobban magadra. A hajad a hosszúságán kívül biztosan szép és ápolt. Aranyosak lehettek együtt, kettesben esténként a TV előtt. Egyébként hova jársz fodrászhoz? Van saját bejáratott helyed?
Szívesen olvastam a jó híreket, most megyek kenyeret venni.

Lolita
 
 


Fú csajok, ha nekem valaki azt mondja, hogy egyszercsak ennyi ilyen nőre találok, aki ennyit foglalkozik a hajával, akkor kinevetem. Sőt, meg is sértődtem volna, azt gondolván, hogy engem akar piszkálni. Sose hittem, hogy rajtam kívül ez valakinek téma. A frizura az igen, azt tapasztalom, de az hogy hosszúból rövidre vágassa-e valaki, az nem hittem, hogy másnak is ekkora "lelki probléma" tud lenni. Nekem nagyon sokáig fenékig érő göndör sötétbarna hajam volt, ami mindig vörösre volt festve, aztán tönkre is tette a házi festés. Le kellett vágatni, és nagyon rossz volt, mindenki sajnálkozott, hogy de kár, tehát egyértelmű volt, hogy nem áll jól. Meg nekem sem tetszett, de akkor már mindegy volt. Álmomban mindig hosszú volt, és rossz volt felébredni. Aztán megszoktam és egész sokáig rövid, félrövid volt, majd újra megnövesztettem. De furcsa mód sose lett már olyan szép göndör, csak a gyenge mása volt a régi szép hajamnak. Persze azért jó volt, szerettem. Most pár hónapja már megint derékig ért, mikor terhes lettem, és elkezdtem gondolkozni hogy le kéne vágatni. De mindenki azt mondta, ne. Aztán el kezdett rettentően hullani, minden tele volt a lakásban hajszálakkal, és fakult is, csúnya lett. Aztán eszembe jutott, hogy szegény babám is majd állandóan tele lesz hajszálakkal, ha meg mindig összekötöm, akkor minek hosszú, és levágtuk Anyukámmal. Most megint rövid, és most egyáltalán nem "fájt" de lehet, hogy a baba miatt, mert leginkább rá gondoltam, és arra hogy most mindegy milyen a hajam a lényeg, hogy jó anya legyek. Na mindegy, csak gondoltam leírom. Azért egyszer még szerintem megnövesztem majd, bár kétségtelen, hogy sokkal könnyebb a rövid hajjal bánni. Mosni, szárítani, főleg, hogy az enyém ugye göndör, tehát nagyon beszárítani se kell, úgyis arra bongyorodik, amerre akarKép
Lolita, azért előtted le a kalappal, örülök, hogy jól sikerült és hogy így boldogabbak vagytok a pároddal.

Zsófi

Kép
Kép
 
 


Hello Hölgyek!

Férfiként örömmel olvasgatom ezt a topic-ot.
Sajnos ma gúny, megvetés tárgya az a férfi, aki felvállalja, hogy érdeklik a női frizurák, hajak, hajvágás. Majdnem olyan bűn ez, mintha pedofil lenne.
Pedig engem is érdekelnek ezek a dolgok, én csinálom a feleségem frizuráját, vágom a haját, amit ő is élvez....
Gyakran aztán kezdhetem előlről ugyanazt a frizurát megcsinálni, már az élvezet után Kép
Hölgyeim ! Bátoritsátok párotok, barátotok, hogy legyen mersze kimondani, beszélni arról, hogy esetleg szivesen foglalkozna a hajatokkal, lehet, neki is lenne elképzelése, milyen frizurát képzelne el párjának, csak ezekről nem mer beszélni.
Az oldalt olvasva van még pár társam, akit érdekel a párja haja, frizurája, még ha ezt titkolja is.
De kezdeményezzetek, legyetek fogékonyak a változásra !

Lolita, ugye megéri !?


Üdv: Hair1
 
 


Megint kihalt itt mindenki? Kép)
 
 


3 hetente egy hozzászólás ... Kép
 
 


Kár, hogy tényleg nem aktívabb ez a fórum.
Bár őszintén szólva már én is már régen jártam erre...

Lolita
Kérdésedre visszatérve, már legalább 10 éve mindig ugyanoda járok fodrászhoz. Úgy kb. 3 havonta szoktam menni, akkora már a végére mindenképpen ráfér az igazítás.
Utoljára május elején voltam, akkor az volt a tervem, hogy vágatok a végéből egy jó 10 centit. Aztán a párom rábeszélt, hogy még ne, majd inkább legközelebb, úgyhogy csak a vége lett megigazítva...
Viszont biztos, hogy hamarosan vágatok belőle, mert derékig érőnél hosszabb hajat már én sem szeretnék.

Mindenkinek szép hétvégét!

Kati
 
 


Sajnos megint sehol senki :-(
 
 


Sziasztok! Most találtam rátok.

Hát, az én férjem is rövid haj mániás. Volt/van nekünk is ebből konfliktusunk, bár én rögtön a megismerkedésünk után 1-2 hónappal levágattam a hajam a kedvéért szinte teljesen kopaszra (4 mm), de persze azóta is téma, hogy hogyan kellene majd legközelebb csinálni. 5 éve vagyunk együtt.

Engem nem nagyon érdekel előre, szívesen rábízom magam a fodrászra, illetve hagyom, hogy a fodrász javasoljon frizurát, ehhez képest a párom szereti előre megtervezni, hogy milyen is lesz a következő frizura. És szegény meg van sértődve, amikor én közömbösen nézegetem vele az elképzelt hajcsodákat.

Hair1! Szerintem nem gúny tárgya az ilyen férfi, én is elfogadtam ilyennek a párom, bár az igaz, hogy sokszor nem tudom átvenni a lelkesedését. De szeretem őt olyannak, amilyen, sőt, néha már én is figyelem az utcán a rövid hajú lányokat aszerint, hogy milyen a frizurájuk. És soha nem jutna eszembe ilyesmin gúnyolódni.

Tök jó, hogy mások is vannak hasonló helyzetben, mint én. Eddig pl. ezzel se foglalkoztam, hogy keressek egy "hajmániás pasik párjai" fórumot, de ha már így rátok találtam, gondoltam én is hozzászólok.

Ja, és épp most várjuk első babánkat!

Bodza
32+0

Kép

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy megint feltűnt valaki, és sajnálom, hogy a "régiekről" már olyan rég óta semmit nem hallani.

Bodza! Csodállak, hogy így meg szeretnél felelni a párodnak, azt hiszem, hogy én a 4 mm-t még az ő kedvéért sem vállalnám be. Kíváncsi lennék, hogy azelőtt milyen hosszú hajad volt.

Hair1! Szerintem Te is egy érdekes színfolt vagy közöttünk, úgyhogy remélem, hogy még sokáig üdvözölhetünk a fórumban.

Kati
 
 


Megint kihaltunk. Hetek óta nem jár erre senki?
 
 


Én időnként be szoktam nézni. De a forgalom sajnos tényleg elég gyér :-(

Emő, mi újság Veled?

Kati
 
 


Elfelejtkeztem erről a topikról, bocsi!

Kati! Hát, volt derékig érő hajam nekem is még gimis koromban, aztán volt vállig érő hajam, ezt vágattam le 4 mm-re. Azóta "normális" rövid hajam van, csak az esküvőnkre növesztettem meg. Azesküvőnk másnapján persze menni kellett fodrászhoz, mert férj már nagyon várta, hogy ismét rövid hajam legyen. Kép

Egyébként elég sok mindent megtesz értem a párom (segít a háztartásban, mindent meg lehet vele beszélni, mindig figyelembe veszi az én igényeimet) úgyhogy végül is én miért ne tenném meg érte ezt - ennyi jár neki.

Na, igyekszem még majd jönni.

Bodza 39+3

Kép

Kép

Kép
 
 


Szia Bodza!

Meg tudlak érteni, ha a párom kérné, valószínűleg én is elgondolkodnék a dolgon. De azért örülök neki, hogy ő nem rövid haj "mániás", és nálunk ez a dilemma nem merült fel.

Kati
 
 


Hello Bodza !

Örülök, hogy van hasonló érdeklődésú férfi még rajtam kivül.
Csak az a fura, hogy ezt milyen kevesen merik bevallani.
Külföldi oldalak szerint rengeteg ilyen férfinemű van igy Kép
Én pl. egy nőn mindig a frizuráját, haját nézem meg. Ez nagyon sok mindent elárul róla.
Más a melleit, fenekét, stb.

Remélem fellendül ez a topic...
 
 


Hát nem úgy néz ki! Mindenki eltűnt, bár én 1-2 hetente ránézek a topicra, de semmi változás.
 
 


Sziasztok!

Most találtam erre a fórumra, és gondoltam, hogy akkor már én is hozzászólok.
Hét évvel ezelőtt ismertem meg a páromat - most már a férjemet. Azelőtt mindig rövid, legfeljebb vállig érő hajam volt, soha nem is szerettem volna hosszabbat. Õ viszont mindenképpen szerette volna, hogy megnövesszem. Elég nehezen, de egy idő után beadtam a derekam, hogy max. 10-15 centit növesztek rajta, és ez olyan jól "sikerült", hogy azóta bőven hátközép alatt, majdnem derékig érő hajam van.
A párom persze örült, örül a dolognak, de most már én sem bánom. Az elmúlt évek alatt megszoktam, hogy hosszú, igaz, hogy néha kényelmetlenebb és több gond van vele, de egyelőre nem zavar. Valószínűleg egyszer, később majd én is levágatom megint rövidre, de egyelőre biztos, hogy nem.

Niki
 
 


Sziasztok!

Hölgyeim ne fogják vagy fogjátok vissza magatokat, csak bátran vágassátok rövidre a hajatokat Nekem nagyon "bejön", de tényleg gerjedek rá.
Elegem van a hosszúhaj = nőiességből.!!!
Mindíg nagyra tartottam a határozott, vagány, bevállalós Nőket.
Mindenkinek minden jót... Porba a copfokkal.!!!

Gábor
 


Sziasztok!

Végre megint egy kicsi élet.

Izomagyú
Szerintem a legtöbb férfi még mindig inkább a hosszút szereti, bár éppen ennek a fórumnak a léte mutatja, hogy nem mindenki. A hosszú haj még mindig a nőiesség egyik legfőbb jelképe, és nem hiszem, hogy ez a közeljövőben jelentősen megváltozna, annak ellenére, hogy - Hozzád hasonlóan - egyre többen éppen a rövidet szeretik / tartják praktikusnak.

Niki
Isten hozott a fórumban, ott hol a hosszú haj már egyre ritkább...

Üdv
Kati
 
 


Hello !

Szerintem már nem a hosszú haj a nőiesség jelképe, hanem az ápolt, szép haj. Hiába hosszú a hajad, ha csak összefogva hordod, attól még nem vagy nőies.
De egy ápolt, egyéniségedhez illő frizurától sokkal inkább nézel ki nőiesebbnek.
Szerencsére egyre több nő ad a frizurájára is.
Általában mindenkinek a fejét látjuk először, a többit nagyrészt ruha takarja, fedi, ezért egy szép frizura, jó smink nagyon meghatározó.
Szerintem...
Az már kevésbé, hogy hosszú vagy rövid a haja valakinek.

Hair1
 
 


Szia Hair1!

Szerintem az ápoltság önmagában alapvető "követelmény", és nem csak a hajra vonatkozik, hanem az egész megjelenésedre (pl. kéz, körmök, ruha).
Az, hogy hosszú vagy rövid a hajad, illetve milyen a frizurád, az - egy tényezőként - az összképhez vagy hozzáad, vagy elvesz belőle. Szerintem megfelelő alkalomra, megfelelő ruhával akár egy sima "lófarok" is lehet akár elegáns, akár nőies.

Üdv
Kati
 
 


Sziasztok!
Az "örökbebabára várva beszélgessünk" topicosok nevében szeretnék figyelmetekbe ajánlani egy jótékonysági koncertet, ha tudjátok, terjesszétek és gyertek el! KÖSZÖNJÜK!!!


"Muzsikával az újszülöttekért!"

Különleges eseménynek, a Gólyahír Egyesület javára szervezett gálakoncertnek ad helyszínt hamarosan a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme!
Valóban különleges koncert ígérkezik ez estére, ami így is van rendjén: a segítendő cél sem hétköznapi!

A Magyar Állami Operaház művészei - jelenlegi és volt énekkari művészek, korrepetitorok - a Gólyahír Egyesület nemes és önzetlen tevékenységének segítésére muzsikálnak majd ez alkalommal!
A koncert fővédnöke Medveczky Ádám, a Magyar Állami Operaház karmestere.

A Gólyahír Egyesület a nem kívántként születendő újszülöttek életben maradásához és családba kerüléséhez nyújt segítséget.
Válsághelyzetbe került várandós anyák fordulnak hozzájuk, ezért egy ingyen hívható krízisvonalat működtetnek, mely Magyarország területéről az év minden napján reggel 6-tól este 22 óráig ingyen hívható.
Megyénként egy mobiltelefonos karitatív munkatárs végez szolgálatot, mely önfeláldozó munka nélkül megannyi sorsára hagyott várandós anya és születendő gyermek sorsa maradna továbbra is kilátástalan.
Fennállásuk óta végzet munkájuk eredményességéről legékesebben a tények beszélnek:

Az elmúlt öt év alatt:
- 234 anyát sikerült elhelyezniük anyaotthonban, hogy fedél legyen a fejük felett
- 311 esetben gondoskodtak kelengyéről a rászoruló újszülöttek számára

A Gólyahír Egyesület által gondoskodásba vett terhességek közül:

- 112 gyermeket előzetes örökbeadási szándékának megváltoztatásával végül
saját családja vállalt
- 220 újszülött alig egy hetesen örökbefogadó családokhoz kerülhetett
- 620 házaspárt világosítottak fel az örökbefogadással kapcsolatban.
- 39 családi találkozót szerveztek örökbefogadó családoknak Budapesten, Tatabányán, Veszprémben, Százhalombattán és Székesfehérváron
- 3 konferenciát is tartottak a nyílt örökbefogadásról szakemberek számára
- folyamatosan biztosítanak ellátást és szállást a krízishelyzetbe került várandósoknak
- 2004-ben könyvük jelent meg GÓLYAMESÉK címmel
- Az újságokban, rádiókban, televíziókban, 5 év alatt 145-ször esett szó munkájukról
Sajnos azonban az állami támogatás megvonása miatt mostanában igen nehéz anyagi körülmények között kénytelenek küzdeni pártfogásukba vett várandósaik és aprócska újszülöttjeik sorsáért.
A 2006. február 6-án, 17 órától tartandó jótékonysági operagála teljes bevétele ezen nemes tevékenység támogatására kerül majd felajánlásra!
Az este műsoráról Töreky Katalin, a koncert szervezője mesélt nekünk:

"A gálakoncert műsorának összeállításakor fontosnak tartottuk, hogy minden kedves megjelent számára emlékezetes pillanatokat jelentsen majd ez a korafebruári hétfő este!
Választásunk végül az operairodalom négy remekművére:
- Mozart: A varázsfuvola,
- Rossini: A sevillai borbély,
- Bizet: Carmen és
- J. Strauss: A denevér című művére esett.

Az opera műfaját jól ismerők bizonyára örömmel hallgatják majd e méltán népszerű művek felejthetetlen pillanatait, az operai dallamokkal ismerkedők pedig olyan ízelítőt kaphatnak, mely reményeink szerint kedvcsináló lehet az opera műfajának mélyebb megismeréséhez!
A koncert sikere a népszerű dallamokon túl természetesen az előadóművészeken is múlik.
Személyes érintettségem okán külön figyelemmel igyekeztem az operakórus olyan tehetséges művészeit - énekeseket, korrepetitorokat - megnyerni ez estére, akik személye már önmagában is garancia, hogy színvonalas és szórakoztató koncertnek lehessünk majd részesei!"


A Jótékonysági operagála időpontja tehát: 2006. február 6. (hétfő) - 17 óra.
Helyszíne a Magyar Állami Operaház Jókai utcai különterme - Bp. VI. ker., Jókai u. 4. (az Oktogontól 1 percre!)
Jegyek 2006. január 9-től kezdve válthatók a Magyar Állami Operaház jegypénztáraiban és szervezési osztályán (Bp. VI. ker., Andrássy út 22.), valamint beszerezhetők a Gólyahír Egyesület segítségével (tel. 06-30-529-8329, bankszámlaszám: 64800073-10705005).

Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokak döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni a remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával - melyek ára 1400 Ft - segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!

KépKép


Sajnos megint eléggé kihalt ez a fórum :-(

Kati
 
 


Sajna...
 
 


sziasztok!én most bukkantam erre az oldalra,érdekesnek találom.főleg,hogy Ti fiúk is jelen vagytok.az én barátom is bukik a rövid hajra.de csak havonta irogattok....???
 
 


ma sem írt egyikőtök sem.vagy már nem is foglalkoztok a frizurátokkal?!?pedig azt gondoltam végre pár ember.............de azért még reménykedem!!!!
 
 


Szia Nutika!

Pont ma néztem rá a fórumra, pedig mostanában elég ritkán szoktam. Örülnék, ha megint kicsit feléledne a téma.
Sajnos legjobb esetben is havonta max. egy-két hozzászólás van, ráadásul akik régen itt voltak, már nincsenek.

Üdv
Kati
 
 


helló Kati80!nna végre már,hogy beesett valaki!őszintén örülök neked.Te vagy a Soproni,ugye?már mint nem a sörös.még mindig hosszú a hajad,min.hátközépig?mult év nyarán voltam Te városodban.hááát nállatok aztán van fodrász bőségesen.persze fogdoki és kozmics is rendesen...üdv.Nutika.
 
 


Szia Nutika!

Bocs, hogy csak most írok, de nem voltam itthon a hét végén.
Jól emlékszel, valóban soproni vagyok, bár a sörhöz nem sok közöm van.
A hajam még mindig elég hosszú, most már egy jó ideje kb. derékig érő. Most éppen azon filózok, hogy augusztusban, az esküvőnkre milyen frizurát csináltassak belőle.
Remélem azért tetszett a városunk. Én két éve jártam Egerben, sajna csak pár napra.

Üdv
Kati
 
 


Szia Kati! a sört csak poén volt.tudod a 4 "barom" a reklámban.rengeteg esküvői hajat találtam,biztos tudsz majd valamit választani.konty,feltűzött,csavart....vagy rövid??hiszen ez az oldal arról szól...


szia.
 
 


Szia Nutika!

Bocs, már értem a sörös utalást, elsőre nem esett le.
Már én is elég sokat nézegettem frizurákat (is) az interneten, még kissé tanácstalan vagyok, hogy milyen legyen. Elsősorban kontyra gondoltam, bár nem csak elég hosszú, hanem vastag is a hajam. Néha kísérleteztem már "házilag" konttyal, de általban nem sokáig tartott, túl nehéz volt a hajam hozzá.
Ha láttál valami jó ötletet, szívesen veszem.
Õszintén szólva a rövid frizurán még elég keveset gondolkodtam Kép

Üdv
Kati
 
 


Szia Kati.

Mivel én rövid párti vagyok,őszintén szólva ha taalálok is ilyen oldalakat csak átfutom,igazán nem is nézegetem.itt nállunk tudnék Neked olyan fodrászt,aki fél-egész napot is elpróbálgatna a hajaddal,de hát ő itt van Egerben,Te pedig ugye...De hát egy ilyen napra-mint az esküvő-min dig mindenből a legtökéletesebb szokott lenni,így lesz ez a hajaddal is.Én tegnap voltam vágatni.jó 5 centit már lehetett és kellett is.így már hátul tépett,oldalt körbe vágva,fent pedig kicsit felállós lett. most kedvére "turkálhat-simizhet" a párom.ilyenkor még hulla fáradtan is sokkal figyelmesebb velem-persze amúgy is-hát megadom neki ezt az örömet.meg én is jobban érzem igy magam.így olyan "énes" vagyok."csak megmosom és már indulok is..."na jóóó,azért kicsit vasalok rajta,de végül is jó a vágás és beáll magától is. Neked pedig a sok kisérletezés bizonyára meghozza a gyümölcsét,kitartás és sok sikert hozzá!!


Üdv:Nutika,de egyébként Ágnes vagyok,csak a párom hív igy.tudod,kellett vmi azonosító.
nnna szia.
 
 


Szia!

Bocs, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem, a napokban nem voltam gépközelben.
A sikerben amúgy én is nagyon bízom :-) Szerencsére nekem is elég jó fodrászom van. Múltkor már beszélgettünk a frizuráról is, mondta, hogy először inkább válasszam ki a ruhát. Jó lenne, ha egy körülbelüli elképzelésem a frizuráról is lenne, és akkor megnéznénk, hogy az elképzelés mennyire passzol a ruhához, illetve mit kell alakítani rajta. Plusz ugye valamikor ki kellene próbálni élőben is.
Egyébként ilyesmi kontyot szeretnék: http://www.bridalinsider.com/PhotoSwap_View.asp?PhotoID=493
Nekem ez a virágos megoldás nagyon tetszik, virágot én is mindenképpen szeretnék. Én egy félig feltűzött megoldást is tök szívesen el tudnék képzelni (természetesen virágokkal), de erről anyukám próbál meg mindenáron lebeszélni (bár ettől még nincs kizárva). Azt hiszem, a fodrászom szava lesz a döntő, melyiket ajánlja inkább a ruhához.

Üdv
Kata
 
 


hosszú,hosszú /na nem hajak/ és nagy csönd.lehet,hogy ez a topic is meghalt???.....
 
 


Remélem, hogy előbb-utóbb azért betéved valaki.
 
 


Szia Kata!

Tudsz még esetleg ilyen témájú oldalt vagy oldalakat? Amit eddig találtam az még mind NOÉ időszakában keletkeztek.Vagyis jó régiek....
Úgy tűnik már a "fanatikusok" is elhagytak bennünket....
Hogy haladtok a frizu próbákkal?Van még türelmed hozzá?
 
 


Szia!

Sajnos nem ismerek más fórumot, erre is egyszer véletlenül akadtam. Max. a Google-t tudom javasolni, hátha van valahol valami.
Szép lassan kezd minden összeállni, bár hamarosan nem a türelemmel lesz baj, hanem az idővel.

Üdv
Kati
 
 


K I T A R T Á S ! ! ! ! !

Tudod,azon a napon minden róllad szól,s csak érted történik.Na de addig....

Szia.
 
 


Hello !
Esetleg tegyél fel egy képet magadról, mert látatlanban nehéz elképzelni milyen frizura állna jó az arcodhoz.
Bp-en nagyon jó fodrászok vannak, csak kérdés, hogy hogy jutsz haza a frizurával, vagy ott ki tudja megcsinálni ha nem itt laksz...
 
 


nna hello emberek!!! :)


megint, vagy még mindig a süketség a jellemző erre a vidékre :?: :!:
mi van veletek rövid és hosszúhajú csajok??
már nem látogatjátok ezt az oldalt?
 
 


Szép állapotú, 20cm-nél hosszabb NŐI hajat veszek jó áron, és / vagy hajvágásért cserébe, budapesten vagy pest megyében. Ne kótyavetyéld el hosszú évek munkáját ingyen, vagy szinte semmiért a fodrászoknál!

Üdvözlettel:
John

gedeonbacsi@levele.hu


Hello Mindenkinek !

Mindenhol pangás van, itt is !

Ja... Gedeon, egy hajvágás se roszz egy hosszú női copfért :-)
Potyázol te is, he-he-he.
 
 


Sziasztok!
Véletlenül találtam rá erre az oldalra. Úgy gondoltam fiú létemre én is csatlakozom ehhez a témához. Arról még nem írt senki, hogy nemcsak lányok hordanak hosszú hajat. Kb. három évi növesztés után jó hátközépig érő hajam lett ( olyan 40-45 cm lehet ). Akinek van gyakorlata a hosszú haj gondozásában adhatna egy-két tippet, hogy például milyen gyakran érdemes, egyáltalán érdemes-e vágatni. Az enyém ugyanis az elmúlt 3 év alatt ollót nem látott. Jó lenne kb derékig megnöveszteni.

Péter
 
 


Szia Péter!
Nekem ugyan már nincs hosszú hajam, de sokáig volt, így a gondozásába is belekóstoltam :)
Szóval érdemes vágatni a végét rendszeresen, hogy ne legyen töredezett, fénytelen. A minőségétől és a hosszától függ, milyen gyakran. Ha nagyon sok, nagyon sűrű, akkor ráér ritkábban (egy nagyhajú barátnőm évente egyszer vágatta), ha nem annyira sok vagy vékonyabb szálú, akkor gyakrabban (akár hat hetente is, de éppen csak a végét). Ugyanakkor ha nagyon sűrű és vastag szálú, akkor a hajhagymák nehezebben bírják a súlyát, így nem ajánlatos annyira hosszan tartani. De ezt te tudod, hogy milyen a hajad.
Volt egy időszak, amikor én sem vágattam évekig, de aztán már kezdett látszani rajta, nem volt szép, úgyhogy muszáj volt rendbehozatni.
Szerencsés növesztést,
üdv
Kriszi
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

cron