A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jitter!
Szegedre a Kaáliba járok!
Elnem tudom képzelni, hogy kivizsgálás nélkül, hogy szedethettek veled bármiféle gyógyszert, mindennek megvan a maga folyamata.Én eddig meg voltam elégedve, a Kaáli intézet melletti Női Klinikára jártam, szuper orvosom volt, ill. remélem nála is fogok szülni.Általában rossz tapasztalatom van a női orvosokról!!
Velem esetleg még akkor kedvesebbek (főleg a nővérek!),ha megmondom, hogy eü.-s vagyok!!Ez szomorú!!!
mihone

Sziasztok Kép
Bocsi, hogy nem jelentkeztem, kicsit el voltam foglalva magammal.
Egyelőre továbbra is csak pecsételek, de szerintem ez már csak az utrótól van, ha abbahagynám tuti megjönne azonnal, de hát a dokim azt mondta használjam tovább.

SacKép
Mész 30-án avivára? Ha igen, akkor én is elmennék.

Wish

wish

Kép
Kép

wish

Jó ég, lányok, az élettől is elmegy a kedvem ennyi rossz tapasztalat hallatán!
Saci, neked a Szabolcsban mondták, hogy "meg szokták hálálni"?
Velem szerencsére még nem fordult elő, hogy vki konkrétan utalt volna a zsebpénzre, de én sokszor adok is, viszont nem mindig, és változó összeget.
Én is kérdezős fajta vagyok, de csak akkor merek kérdéseket feltenni, ha látom a dokin, hogy készséggel feleni fog. Illetve, akkor is felteszem, csak lehet, hogy ott is hagyom. Kép
kisegér

Vmit akartam kérdezni. Miért nem csinálják meg vérből a terhességi tesztet a 14. nap előtt? Hiszen ott még a 0.05 hcg mennyiséget is ki tudják mutatni...! És ha van hcg, van terhesség is, nem?
kisegér

Kisegér Kép
Azért csak akkor, mert a tüszőrepesztő inekció tartalmaz Hcg-t és akkora már tutira kiürül az a szervezetből. Ezért nem szabad előbb sem tesztelni, mert tévesen mutathat a teszt pozitív eredményt.

Kép

Kép
pkagi

Hali mindenki!
Teljesen lemaradtam miután kb 4 hétig nem voltam. (Akinek még rémlik Angliában voltunk Kép...szerencsére 4 nappal a robbantások előtt hazajöttünk. Mivel Angliában jól megfáztunk, most Szoboszlón nyaraltunk. Szóval pihi volt.)Ma csak ezt az oldalt olvastam végig...majd visszaolvasok hamarosan.Remélem sokaknak sikerült újjab babócákkal gazdagodni ezidő alatt!
Puszi mindenkinek:Kriszta

Kép
vizkriszisback

Krisz - orulok, hogy nem lett bajotok A.ban

wish - sajnos mi masnap jovunk haza,,de ha te tudsz,,menjel

Kepzeljetek egy baratnomnek a 3. inszem sikerult !!! 35 evesek, 100 fele bajuk volt,,es megis osszejott ! szoval van remeny ! ilyenkor annyira orulok mindig !! Kép

Kiseger - a VAjdanal voltam. Elotte direkt folhivtam a korhazat, hogy mennyibe kerul ez meg az. Mondtak, hogy a gyogyszert kiveve minden ingyenes ! mondtam, hogy jo. A doki elmondta a fel oras monologjat, a vegen pedig mondja, hogy 10 000 ft !!! mert hogy en a maganrendelesere jottem !! nem is tudtam rola..merthogy a bejeletkezesnel nem mondta az asszisztens. Akkor elmeseltem, hogy en azert jottem at mashonnan, mert nem tudjuk tovabb finanszirozni. Erre azt mondta, hogy naluk minden ingyenes,,kiveve az elso konzultacios beszelgetest es hogy azert a vegen MEG SZOKTAK HALALNI. es kis mosoly.
nem semmi ! elegge elvagta a doki magat nalam...
sajnos most a penztarcam es az erzelmek,igazsagossag kuzd egymassal Kép Kép
tsaci

TSaci Kép
Tegyél fel egy e-mail címet, küldeni szeretnék neked egy privit.

Kép

Kép
pkagi

saci

Na jó ezt most nem értem .
Tsaci=Saci ????
Vagy két külömböző személy?

Kép

Kép
pkagi

Lányok, szurkoljatok és szorítsatok értem!
Holnap reggel, ha minden igaz leszívják a petesejteket és nagyon parázok!Most 5 órától már nem ehetek és éjfél után már nem ihatok!Valaki tud esetleg valami hasznos tanáccsal szolgálni holnapra??Előre is megköszönném!!
mihone

Ági Kép
Tsaci=Saci, csak valamelyik gépről ahonnan írni szokott nem tudja használni a Sacit Kép

wish

Wish - de edi vagy ! Kép ja,,en vagyok,,immar mar a regi kis gepemmmel, vegre megcsinaltak !!!

Agi Kép varom a levelet

Wish - vegul mesz az avivara? hogy vagy azota? nem akarom feltepni a sebet,,de mar ujra erore kaptal? nagyon remelem
pusz saci
saci

Agi Kép koszi es erdekel

jo ejszakat mindenkinek...
saci

Mihone Kép
Bocsi valahogy átsiklottam az üziden. De ha még olvasod, akkor nyugi!
Szépen elalszol és mire felébredsz túl vagy az egészen. Semmit nem fogsz érezni belőle. Utánna egy picit kellemetlen de ki lehet bírni. Drukkolunk neked Kép

wish

Mihone Kép nagyon drukkolok ! Biztos minden ugy lesz, ahogy a Wish mondta...

mi holnap megyunk egy kicsit pihenni, jovo heten jovok,,ha addig nem beszelunk, akkor mindenkinek sok sikert ! Kép

saci
saci

Köszi lányok a biztatást!Már túl vagyok rajta és itthon is vagyok!Kicsit a hasam fájdogál, de ennyi!!2 petesejtem van és holnap kell érdeklődni, hogy megtermékenyültek-e ill. osztódnak-e!!!!Remélem kedden már vissza is kapom őket.Röviden ennyi, most pihenek és majd jelentkezem!Aki nyaralni megy annak jó pihenést, aki itthon marad jó hétvégét és erőteljes hétfői munkakezdést kívánok!!!!
Puszi mindenkinek!!!!!!
mihone

Mihone Kép
Szurkolok, hogy szépen osztódjanak, aztán jelentkezz mi van a lurkókezdeményekkel. Kép

Saci Kép
Dobtam e-mailt.

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!

Lenne 1-2- kérdésem.
- Amikor elmentetek nőgyógyászhoz akkor ti kértétek a különféle vizsgálatokat: átjárhatósági, hormontükrözés, peteéréses? Ezek közül valamelyik fájdalmas, vagy műtéttel jár?
- A férfiaknak hova kell menniük?
- Milyen viszgálatokat érdemes még kérni?
- ma vagyok a 12cn-n,
Ha most kérnék időpontot az jó lenne nem?

Kép
lara26

Mihone Kép
Remélem szépen osztódnak a kicsikék. Majd jelentkezz ha van híred róluk.

Lara Kép
A hormontükör az 3 vérvételt jelent ciklus elején, közepén és végén. Abból látszik az is, hogy adott hónapban van-e pé, de jobb helyeken ezt UH.al is ellenőrzik a ciklus közepén.
Az átjárhatósági az egy kisebb kórházi tartózkodással járó viszgálat, ami kellemetlen vagy fájdalmas is lehet.
A férfiaknak andrológushoz kell menni. Nekem a nőgyógyászom adott oda is beutalóta páromnak, de szerintem csak úgy is el lehet menni.
Szerintem ha most kérsz időpontot, az következő ciklusban lesz jó hormontükörre. Az átjárhatóságival úgyis megvárják a hormoneredményeket és a férjed eredményét.

wish

Sziasztok!Úgy néz ki, hogy az egyik petesejt már megtermékenyült, a másikról még nem tudtak egyértelmű tájékoztatást adni!Reméljük holnap reggelre már biztatóbbat mondanak!Egyébként a visszahelyezés keddre várható!Remélem mindketten rendben lesznek!!!!!!

Lara!
Ha bejelentkezel a nőgyógyászhoz és elmondod, hogy mi a problémád, akkor Õ már tudni fogja a teendőket!Csatlakozom az előttem szólóhoz, először egy UH, majd attól függően, hogy melyik napon vagy hormonvizsgálat, aztán petevezetékátfújás (nekem nagyon fájt, de itt vagyok!), aztán persze, a vizsgálatok folyamán úgy is kijön, hogy hol van a hiba, aszerint folytatódik a dolog tovább!(persze, ha közben nem leszel terhes, ez is előfordul)Inseminációk esetleg lombikbébi stb!Nyugodtan vágj bele, aztán majd folyamatosan segítünk, ha tudunk!!!
Sok szerencsét!!
mihone

Sziasztok!
Rég jártam erre....Üdv az újaknak!
holnap megyek ET-re remélhetőleg minden oké lesz!

Pkági!
Köszi a biztató szavakat a másik topikban!
Vendég

Szia Lara26!
Sajnalattal olvastam, hogy mi tortent veled!!! Legfokeppen azert figyeltem, hogy veled mi ujsag van, mert ugyanigy jartam!!!! Pontosan ugyanigy. Mar eppen elhittem, hogy terhes vagyok, csak a tesztek nem mutattak meg, mert mind negativ lett. A hom fent maradt, a menszesz kesett tobb, mint 1 hetet. Az a legrosszabb, hogy mikor kezdesz hinni benne, hogy VEGRE, hogy LEHETSEGES, hogy anya leszel, akkor jon a hideg zuhany, hogy NEM.
Teljesen aterzem, hogy milyen lehetett neked. Nagyon sajnalom a dolgot, de fel a fejjel, mert NEM VAGY EGYEDUL!
Szia!

Lilypie Pregnancy tickers
babszi

Sziasztok!
Örömmel olvastam, hogy akad köztetek szegedi Kaális is. Én a doktornőnél vagyok, de eddig semmi rosszat nem mondhatok róla. Sőt!
Nekem ez lesz az első lombikom. Most épp a hormonkezelés elején járok. És nagyon remélem hogy a tíz napi hormon elég lesz. Láttok erre esélyt? Mindig négy napra teszik vissza a babókat?

Mihone: nagyon szorítok én is hogy a másik is megtermékenyüljön, na és persze hogy meg is tapadjanak! Kép

KépKép
jiny

Vikimi Kép
Drukkolok nektek.
Nem írtad meg végülis, a másik topikba hogy hogy vannak a kicsik, de ezek szerint minden rendben.
Holnapra nyugi, a transzfer után meg csak könnyedén mindent. Sikerülnie kell! Kép

Mihone Kép
Neked kitartást keddig, nemsokára te is visszakapod őket.

Lányok nagyon drukkolok mindenkinek!

Jiny Kép
Én nem kaális vagyok, én egyszer 2 egyszer 3 napra kaptam vissza az embikéket. Nálunk attól is függ, hogy hányan vannak, ha csak kevés osztódik, akkor inkább visszateszik hamarabb, mert odabenn jobbak az esélyeik, mint a táptalajon.

wish

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezésig tudok írni, estére talán vissza tudok olvasni ...

Dolgozom mától, úgyhogy jövök rendszeresen Kép

Múlt hét csütörtökön megvolt az inszemináció, előtte két nappal láttak egy 20 mm és két 15 és 13 mm-es tüszőt. A 20-as meg is repedt az inszemre. Augusztus 8-án megyek vizeletvizsgálatra, most nem kértem vérvételt Kép

Mindenkinek nagy drukk, visszaolvasom a sok-sok zebrát ma!

Puszika
Noémi
Vendég

Noémi Kép
Üdv újra itt! Szorítottunk érted a múlt héten, remélem nem hiába!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Vettem egy QuPIDo gyorstesztet. A kontroll vonal sötét lila, a terhességet igazoló vonal világos rózsaszín. Ez most mit jelent? Terhes lehetek, vagy sem? Köszi!
Zitu
hozi

Hozi Kép
A halvány csík is csík szoktuk mondani.
Érdemes venned egy másik fajta tesztet és azt is megcsinálni. Kép

Noémi Kép
Ez fantasztikus! Kép Kép
Nagyon szurkolok neked. Kép

Kép

Kép
pkagi

Köszi! Holnap jelentkezem... :-) !
hozi

Nem ismerem a qupidot- Általában a két csík, más terhességi teszteken terhességet jelez, akármilyen halvány vagy más árnyalatú. Olvasd el figyelmesen a tájékoztatóját!

Saci, én hallottam már arról, hogy a Szabolcsban pénzéhesek a dokik, de azért ez túlzás. Utána is járnék, hogy tényleg magánrendelés-e, én nem hiszem... kórházban...
Na mindegy, a Vajda már csinált nekem egyszer egy terhességet, nem ügyetlen a kérdésben. És ami még jó ott, hogy gyakran lehet menni uh-ra.
Ha meg nem tetszik, átmehetsz a Murányihoz is.
Majd meglátod.

Én holna reggel tesztelek, de rezignált vagyok, nincs kedvem megcsinálni. Azt hiszem, negatív lesz.
Remélem, rosszul sejtem.
kisegér

EgérkeKép
Drukkolok nekedKép Nem feladni még tesztelés előtt!!!

Mi most jöttünk vissza a dokitól, mostmár hivatalosan is sikertelen a máodik lombikunk. Szeptemberben mehetek megint majd. De szeptemberig már nincs olyan sok idő, talán gyorsan eltelik.

wish

Kisegér
Segíts, te spontán vagy, vagy segítséges?
Minden esetre drukkolok a + teszthez!

Pénteken megcsinálták az inszemet, sajnos a dokim szabin van, úgyhogy más végezte a beavatkozást. Mondjuk Õ is nagyon rendes volt, csak éppen nem csinált elötte UH-ot, ezért azt sem tudom, hogy megrepedt-e a tüszőm, vagy, hogy a másik kevésbé reményteljesből lett-e valami.
Hát ez van.

Kép
Kép
szilva069

Na, vissza olvastam, szerencsére pörög a topik. Próbálok mindenkinek válaszolni Kép
Először is mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat!!!

Üdv az újaknak! Remélem nem maradtok itt sokáig zebra nélkül KépKépKép.

Bogi Kép mérhetetlenül örülök, hogy babát vársz!!! Gyönyörű pocakosodást kívánok neked!!!

Tündi Kép nagyon kedves vagy, köszi a bókokat, remélem talál nekem Wish Kép egy zebrát augusztusra. Jó pihenést nektek!!! És szép évfordulőt!

Saci Kép nálam nem is volt soha PCT vizsgálat, de inszem már 3 is. Szerintem gyógyír lesz nektek is az inszem. Nagyon drukkolok, örülök, hogy nálatok is elindultak a dolgok a pocakosodás felé. Remélem azóta megtaláltál minden infot.
www.lombik-baby.hu a BMC hivatalos oldala. Semmilyen vizsgálatra nem kell külön fizetni. Én mostanság hálát sem adtam. Más úgyis ad eleget, én most nem adtam. Majd ha túl leszünk a 12. héten adok, addig nem.

Szilva Kép nagyon drukkolok neked a 3. inszemre, remélem a lombikra már nem lesz szükség. A szabi biztosan jót tett és kipihenten várhatod a pocakosodást! Ne tessék feladni!!! Irgum-burgum! Én hétfőn voltam UH-on múlt héten, kerestelek, de ezek szerint te kedden voltál. Egy nap a különbség az inszemünk között. Kép A 11. cn jó, a 16. és a 14. szerintem is késő volt, nyugodj meg. Ez egy plusz remény, hogy együtt kapjuk meg azt a zebrát augusztusban!!! Ugye???? Te is 8-án mész vissza???

Vikimi Kép nagyon szorítok a mai ET-hez!!! Babatapasztókat is küldök!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mihone Kép végigkövettem az elmúlt két hét történéseit veled, nagyon drukkolok, hogy mindkét petécske elkezdjen osztódni és holnap visszakapd őket!

Wish Kép mi van veled? Megjött már? Vagy még mindig nem? Azt írtad, hogy ma kell visszamenned. Remélem jó hírrel jössz.

Hozi Kép véletlenül nincs második csík, halk gratu.... neked. KépKépKépKépKépKép

Ági Kép olyan jó, hogy itt vagy velünk. Köszönöm a drukkokat. Nagyon várom már a 8-át, előtte tesztelni is fogok. Az inszem napján nekem annyira görcsölt a hasam, hogy megmozdulni sem tudtam egész délután, pedig ilyen még nem volt előtte. Szerencsére kevesen voltak, 9:30-kor volt az inszem reggel. Remélem a görcsölés jó jel. Neked volt? Hogy van a kis ficánkád? És te???

Puszik
Délután még írok
Noémi
Vendég

Noémi Kép
Nekem is 8-án kell visszamennem, de sajna nem tudok, mert kenu-túrán leszek, és csak 9-én jövünk haza. Azért reménykedni fogok, hogy akkor már ott fog lapulni a pocakomban az apróság.
Neked is ugyanezt kívánom. Kár, hogy megint nem találkozunk. De, fogadjuk meg, hogyha mindkettőnknek sikerülne az inszem, akkor összefutunk valahol!
Akkor az elkövetkezendő közel 2 hétre sok-sok szerencsét kívánok magunknak!
Ja, az Újvári doki csinálta az inszememet. Tudsz róla v.mit? Neked ki?

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Wish, Szilva- köszi a biztatást!
Inszemem volt pont 2 hete- első volt.
Noémi, hatalmas drukkok neked a pozitív teszthez és egy könnyű, problémamentes terhességhez!
(Végre megtaláltam az albumos oldaladat, teljesen véletlenül leltem rá. Már hónapokkal ezelőtt meg akartam nézni a képeidet, amelyekre hivatkoztál, de soha nem találtam. Szépek vagytok!)
kisegér

Kép
Kép

wish

Kisegér Kép nagyon drukkolok én is nektek!!! Teszt? Hajrá-hajrá!!! Babatapasztókat is küldök neked!!!! Köszönöm a bókokat a képekről!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szilva Kép jó kenutúrázást! Remélem friss 3. sikeres inszemesként össze tudunk futni augusztusban KépKépKépKépKépKép Drukkolok magunknak!

Wish Kép mi van veled?? Barnázol még? Teszt? Vagy doki? Nagyon izgulok érted.
Vendég

Noémi Kép
Nekem is volt görcsölgetés. Kép
Mi jól vagyunk. A pocim rohaos ütemben nő. Meg is szokták jegyezni, hogy biztos két baba van benne, pedig csak egy. Kép
Kilóban csak két kilót szedtem fel, de a pocim az óriási. Kép
Jó itthon lenni. Azt hittem unatkozni fogok, de nem. Hál istennek. Kép

Kép

Kép
pkagi

Szilva Kép nekem az Újvári csinálta a HSG-t annakidején. Semmit sem tudok róla, mikor nekem csinálták az inszemet (nekem Z. csinálta most, aminek nagyon örültem), Újvári is csinált inszemeket másoknak. Ne aggódj, szerintem az inszemet nem lehet elrontani, a stimuláció a lényeg és a tüszőrepesztő. Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön neked (isKép)!

Drukk-drukk!!!! KépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Ági Kép mióta is vagy otthon??? Van fotód? Az albumban nem láttam pocis fotót. Én is már szívesen otthon kuksolnék, rossz volt visszajönni 2 hét szabi után. Csak a babanetezés vonzott igazán KépKépKép
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat, hogy igy ismeretlenül idepofátlankodok. Csak azt szeretném megkérdezni, hogy nincs-e szüksége valakinek Puregon Pen-be való patronokra (600NE/0,72 ml). A sógornőmnek maradt meg, és szeretné eladni 20.000 Ft-ért (eredeti ára 30.600 Ft).
Ha valakit érdekel, a rappoldr@invitel.hu cimen érdeklődhet.

Köszi,
Réka
remka

Wish,

Sajnálom, hogy nem sikerült, de majd a következő biztosan sikerül fog. Én úgy vagyok ezzel a baby dologgal, hogy addig megyek dokihoz, vagy dokikhoz amig nem fog összejönni. Úgy érzem soha nem fogom feladni.Gondolom te is igy vélekedsz erről a dologról. Endometriózis vizsgálatot csináltak már neked? Sokszor az az oka, annak, hogy nem tapad a meg a baby. Barátnőmnek 4 sikertelen lombik után, egy laporoszkópiás mütéttel segitettek a próblémáján, utána spontán terhes lett 3 hónap múlva.Kép

Noémi,
Nagyon drukkolok az inszemhez, két hét múlva kell tesztelned? Mi is megyünk augusztusban...már alig várom.Kép

Kisegér,
Hajrá ....izgulok érted is.. Kép

Fruzsi

fruzsina32

Noémi Kép
Pár üzivel a tábla fölött írtam, hogy nem sikerült. Szerintem pont még írtad az üzidet, amikor postoltam.

Fruzsi Kép
Én is úgy vagyok vele, hogy addig megyek, amíg nem lesz kisbabám. Sajnos most nem tudtam a dokimmal beszélni, mert szabin van, de majd augusztusban megyek hozzá és akkor rákérdezek, hogy nem lehetne-e valamit tenni még az ügy érdekében. Nálam gyakorlatilag csak hormontükör volt, mivel a páromnál van a bibi.

wish

Noémi Kép
Májustól itthon vagyok. 5-6 hetes lehettem, amikor a munkahelyem miatt itthon maradtam.
Nincs még pocis kép az albumban majd pótolom. Most úgyis megyünk vagyis szerdán este indulunk Sopronba és ott leszünk vasáárnapig. Biztosan ezer fotót készít majd a párom. Kép
Milyen az új lakás?

Kisegér Kép
Ne tessék feladni. Miből gondolod, hogy nem sikerült???

Wish
Kép Fagyibabák nem lettek???

Kép

Kép
pkagi

Noémi, most raktam össze az infókat. Azt mondtad, most csüt-ön volt az inszemid, és csak 8-án hívtak vissza vizelet vizsgálatra... ha jól számolom, az vmi 19 nap az inszemtől számítva. Ennek mi értelme?
kisegér

Noémi Kép
Az UH-ot nekem is a Z. csinálta, és Õ lőtte be az inszem. időpontját is. Remélem jól számolt!
Elhiszem, hogy nem túl jó dolog 2 hét szabi után belevágni újra a munkába, de talán már nem sokáig kell dolgoznod... Különben meg én örülök, hogy itt vagy, nagyon kihalt volt a múlt héten a topic.
Én a jövő héttől megyek 2 hét szabira. Már nagyon várom! Az a baj vele, hogy hamar elmegy az a 2 hét!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Ági Kép
Sajna nincsenek fagyibabák. Négy volt összesen és hármat kaptunk vissza. Egyet nem fagyasztanak.

wish

Wish Kép
Ezek szerint már semmi esély.
Ha ez így van, akkor nagyon sajnálom, tudom a sajnálattal már tele a padlás, de mást nem lehet ilyenkor írni, azt meg szeretném ha tudnád, hogy együttérzek veled.

Kép
Kép
szilva069

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?