A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

MarcsiKép
Én is azt a Folsavat vettem meg tegnap amelyiket Te és úgy gondolom 1 db-ot szedek egy nap. A tájékoztató szerint felnötteknek napi 1 max.2 db-ot lehet beszedni. Ezért most 1 db-al indítokKép Abból nem lehet gondKép Drukkolok, hogy minden rendben legyen a HSG-nKép
LoraKép
Mi hír Rólatok?

Puszi: Doris
doris

Marcsi,
Biztos lemaradtál. Képzeld rossz az rtg gép a Margitban. Úgyhogy ez a HSG most elmarad. Ez az én szerencsém. Marad az élvezet Kép

Ne légy elkeseredve, tudom nehéz lehet.

Tudjátok hány olyan párt ismerek akiknek jóideje nem sikerül a babát összehozni? 3-at. És ez csak az ismeretségi köröm + én és a párom (persze titeket nem számoltalakKép, mert az hamis eredményt adna). Szóval hol is van az a Magyarországon a "meddõ" párok rátája 15-20%-ra tehetö. Nekem inkább 40%-nak tünik.

Üdv,
Moni
mj

Szia Moni,
Leírnád, hogy végzik azt a HSG vizsgálatot?
Breki
Breki

Breki,
Ha arról nekem lenne fogalmam!

Valahogy úgy, hogy:
adnak/nem adnak fájdalomcsillapítót/elaltatlnak vagy nem altatnak el/ágyra fektetnek vagy nem fektetnek és nem tologatnak, de az mindenesetre biztos, hogy felfektetnek egy nögyogyi asztalra. A méhszájba egy katétert helyeznek. Utána vagy átsétálsz, vagy áttolnak az rtg helységbe. Ott feltöltik a katétert 1-2 ml folyadékkal, és közben röntgeneznek. Aztán katéter ki, pihizel, vagy azonnal hazamész, kórházfüggö.

Az eredményt kiértékelik és te örülsz, vagy sírsz.

Üdv,
Moni
mj

Sziasztok lányok!

Breki Kép Kép
Nagyon kedves és önzetlen vagy, hogy szívesen elkísérnél az MR vizsgálatra. Természetesen a párom jön velem, és ennél jobb nincs. Kép Köszönöm azért!
Azóta már rájöttem, hogy nem lehet rágózni......
Otthon lefeküdtem a földre és próbáltam mozdulatlan fejjel feküdni, hát nem bírtam még öt percig sem. Nekem az a fejpánt jól fog jönni Kép sajtkukac vagyok.
A mensi dologra nincs ötleted?
A doki olyan furcsán közölte, hogy a kontrasztanyagra szükség van. Azért remélem nem automatikusan adják!

Ha az MR vizsgálat negatív lesz, nekem is jön a HSG! (És közben a páromat is elinvitálom matyivizsgálatra.)

Lora!! Kép Kép
Megöl a kíváncsiság! Milyen lett a teszt??

Vanda
Vanda

Moni,
Ezt nem értem a doki nem mondta el milyen lesz a vizsgálat???????

Vanda,
A kontraszt anyag beadása elõtt nyilatkoznod kell, hogy engeded-e, nemcsak a vizsgálatot hanem külön rákérdeznek a kontraszt anygara is. Én ne járultam hozzá, de így is megcsinálják.
Nem értem, hogy ha a prolaktinra szedsz már Bromo-t akkor miért kell még az MR? A bromo után nem mérték vissza a prolaktin szintedet?
Breki
Breki

Vanda,
Ja a mensi. Hát én pl. a fájdalmakra szedek fájdalom csillapítót és az a kontraszt anyaggal (ha engeded) nem tudom hogy jön össze?
Breki
Breki

Sziasztok Lányok!Kép

Kicsit le vagyok maradva a történésekrõl,ráadásul most is rohanok! Holnap meg már nem is jövök dolgozni, úgyhogy több, mint egy hét pihi vár rám!!Kép
Doris!Kép Azért néha jó dolog örülni a mensinek is, nem?Kép Most akkor húzzatok bele!!
Szonja!Kép Remélem ez a gyogyi most már nálad is meghozza végre a mensit! Drukkolok, hogy minél elõbb belekezdhessetek az inszembe!Kép
Lora! Szorítok, hogy tényleg baba legyen a dologban!Kép Olyan jó lenne!!!Kép
Remélem Caldeánál is mindent rendben találtak a hiszter-en és végre beindulhat a lombik!!
Nálam úgy néz ki, hogy ma megjön, legalábbis a hangulatom és a görcseim egyértelmûen erre utalnak, tegnap meg tegnapelõtt meg már megvolt a barna trutyi is. Lehet, hogy visszaállok a 28 napos ciklusokra? Tudom, hogy hülyén hangzik, de ilyenkor majdnem, hogy örülök, hogy ha megjön, akkor legalább egy kicsit elõbb jön meg! Így is nyerek egy pár napot!
Amúgy ha a barna trutyi tényleg progi hiányra utal, akkor azt a hõbõl nem kellene észrevenni? Az enyém végig 37 fölött volt, ma ment le 36,9-re...
Most egyenlõre eldugulok, remélem azért még tudok jönni a nap folyamán, ha másért nem, legalább elköszönni a síelés elõtt!!Kép

Pusz, Sien.
Sien

Breki!
Én is úgy gondolom, hogy nyilatkoznom kell! Azt hallottam, hogy magát a kontrasztanyagot vénás injekcióval (??) adják be, nem fáj, csak a vizsgálat után fáradékonyabb vagy. Milyen veszélyei és elõnyei vannak ennek a kontr.anyagnak? (Biztos le lesz írva abban az aláírandó tájékoztatóban, de jobb felkészülten menni, és nem ott rágódni, hogy most mi legyen.)Sajnos E. dokinõ egyenlõre nem tudott mit mondani, de tök rendi, hogy utánanéz.

A Bromot három hete szedem még csupán, és jövõhéten megyek vissza a dokimhoz. Tehát kb. olyan két hét múlva tudok menni az elsõ kontroll vérvételre - annak meg az eredménye ki tudja mikor érkezik meg.
Addig tartom majd az elért napi egy szem Bromot.

Jól emlékszem, te napi 2 szemet szedsz, és mióta?

Azért akarok M-t is szedni (ez csepp, elvileg 2*30csepp a napi adag), mert bár vényköteles, de homeopátiás készítmény, és nincs is oly mellékhatása mint a Bromonak. Nem is gyógyszer. És nekem nagyon nagyon magas a prol.szintem (felsõ határ háromszorosa). Nekem szimpatikusabb ez a megoldás, mint hogy napi két szem Bromot szedjek. Hátha így sikerül normalizálni!

Egyébként azt hiszem Gabó is így szedi.

Vanda
Vanda

Sien,
Erazmusz szerint a barnás trutyi lehet krónikus gyulladástól is. Gynevac kúrát csináltál már? Érdemes lenne.
A höd az jól állt ahhoz, hogy ne trutyizz. De biztosat csak a hormonvizsgálat tud mondani.

Breki,
Nem volt idöm konkrétan megbeszélni vele a dolgokat, mert nem is volt nagyon értelme a rossz gép miatt. Különben azt mondta, hogy 7-re megyek, hálóinggel és tartozékaival és hazamehetek délután. Én úgy látom, hogy a Margitban elkábítanak a vizsgálat alatt. Szerencsére Kép

Üdv,
Moni
mj

Lanyok

beszeltem gaboManoval es Ancsival isKép

GaboMano uj helyen dolgozik,nincs net de allitolag lesz.A terdet nem mutik es mar egesz jol van,lassan beindul az inszemKépKép

Ancsiek superjol vannak szedi a duphastont es nincs semmi trutyi.Sokat van rosszul de nagyon boldog

Mindketten puszilnak mindenkitKépKép

Pucur
Kosssz a kepeketKépmegirnad kik az ujak???A regieket termeszetesen felismertemKép

puszi Kriszitnka
kriszti

Vanda,
Én napi kettõt szedek, de a napi kettõig fokozatosan jutottam el. ma lesz eredményem és talán kiderül menniyre ment vissza.
Egyébként január közepe óta szedem. Már elfogyasztottam két dobozzal.Kép Ugyhogy nagyon remélem, hogy használt. A cseppeket annak idején én is megkérdeztem, de azt mondta, hogy nincs értelme ilyen magas prol. szint mellett szedni, ui. sokkal hatásosabb a Bromo.
Breki
Breki

Cikk, népszabadság 2002 feb 21 (26. oldal)

Fiú vagy lány?
Három hét elött is megállapítható a magzat neme

"Izraeli kutatók észrevették, hogy a HCG szintje az anyai vérszérumban akár háromhetesnél fiatalabb terhesség esetén is csaknem egyötödével magasabb leány-, mint fiúmagzatok esetében. ... most derült fény, hogy a hormonszint már a megtermékenyítést követö tizenhatodik napon is eltérö ... a magzat nemének a terhesség nagyon korai szakaszában történömeghatározása segítségével a súlyos, nemhez kötött rendellenességeket hordozó szülök esetében már ilyen korai stádumban meg lehetne állapítani."

Kiváncsi vagyok, hogy annak arányában kinek, mikor mutatott igent és vagy negatívat a tesztje és mégis terhes volt, milyen gyermeke született Kép
Üdv,
Moni
mj

SienKép
Köszi, hogy együtt örülsz velemKép Bele is húzunk jó alaposan. Az orvosom és E. is azt javasolta, hogy mindent tegyünk meg a babáért. A Páromnak mondtam, hogy jövõ héten még utazhat de utána már marad a popsiján itthon vagy visz magávalKépKép Örülök, hogy a ciklusaid rövidülnekKép Nagyon jó kikapcsolódást és pihenést Nektek aztán újult erõvel biztosan összejön végre az a babuciKépKép
LoraKép
Jelentkezz!!!!!Kép

doris

Sziasztok Lanyok!

Vacakol nalunk a net, de remelem most mar menni fogKép

Hmmm, en 4 mg-os folavat kaptam a gyogyotarbanKép

Lora, Szonja: MOninak igaza van, a Duphaston abszolute nem kavarhat be a teszt eredmenyebeKép Lora, teszteltel akkor ma reggel? Egyebirant szerintem hamis pozitiv tezst csak ugy lehet, hogy megis volt megtermekenyulse, csak a baba nem tapadt meg jol, es gyakorlatilag a 4-5. heten a verzessel tavozik, igy eszre sem lehet venni hogy ez terhesseg volt. En legalabbis igy kepzelemKép

Holnap kezdem a clostytKép Jajj de kivancsi vagyok ra, hogy mi lesz a 14. napi UH-nKép

Edelweiss: ketsezr is benne vagyok a tablazatban, a fentit leci vedd kiKép

orsoly
orsoly

Breki!
Szorítok, hogy jó legyen a hormoneredményed. Kicsit élenjáró példám vagy, érted.. Kép magas prolaktinosok klubja Kép
Az elsõ kontroll eredményemig tartanom kell az egy szem Bromot. Addig is segít a Mastodynon. Akárhogy nézem, legalább még egy hónap, mire vissza tudok menni a dokihoz a kész eredménnyel; - sajnos itthon min. három hetet kell az eredményre várni.

Lányok! Barbi elküldte a babás görbéjét, majd ez is megy a farmra! Olyan jó volt nézni..

Lora! Halihóóóóó Kép Kép

Nem tudom ki kérdezte, - de vény nélkül csak a 3mg-os folsavat adják.

Sien Kép
Annak idején E. írta azt, hogy az alacsony progeszteron szint kiolvasható az ébredési görbébõl (ha betartott szabályokkal méri): méghozzá az utalhat a sárgatesthormon elégtelen mûködésére, ha második szakaszban a görbe nem tartósan, vagy egyáltalán nem éri el a 37,0 fokot. Mivel nálad eléri, valószínû a barna trutyinak valamilyen gyulladás az oka, nem pedig az alacsony progi. Szerintem.
De mivel már megcsináltad a Gynevac kúrát, sajna nincs ötletem Kép

Vanda
Vanda

Orsoly Kép Kép Kép
Szijjja!
Nekem határozottan állították, hogy "csak 3mg-os folsav"! Na errõl ennyit.... Kép
Emilt is írok hamarosan, ígérem! Kép

Vanda
Vanda

Vanda,
Nagyon jó lett a prol.Kép eredményem, de ettõl fügetelnül még egy darabig szednem kell ezzel az adaggal és majd fokozatosan szabad csak csökkenteni.
Doki bácsi nemcsak a folsavat de a polibé tablettát is javasolta szedni.Kép
Breki
Breki

Vand,
Örömömben a magyar helyesírás szabályait is elfelejtettem "függetlenül" a helyes szó. Az érték a ref. tartományon belül van.
Breki
Breki

Sziasztok Lányok!

A "terhességi vitaminokat" este lefekvés elõtt kell bevenni, hogy jobban beépüljön a szervezetbe és ha nagyon éhes lennél tõle, akkor azt átalszod. A Folsav mellé vasat is szedjetek (ha már besikerült a baba) addig csak folsav. Azért kell a terhesség elejétõl szedni, mert a terhesség alatt fokozatosan hígul a vér és a terhesség végére több mint egy literrel meg is nõ a mennyisége és ha nem szeditek akkor könnyen kóros vérszegénység alakulhat ki. E. is ezt tanácsolta nekem, meg a dokinénim is ezt mondta és adta.

Doris!KépKép

Szóval megjött végre a várva várt mensiKépKép Az uncsitesómat hétfõn mûtötték másodszor az endóval. A petefészkére rávolt csavarodva a petevezetõ az endónak köszönhetõen. Szerencsésen sikerült szétszedni neki és a petevezetõjét átjárhatóvá tenni. A másik oldala teljesen hiányzik. Most júniusig spontán próbálkozás. Júniustól a II. nõi klinika kap egy teljesen új fejlesztésû szupi bogyót, ami állítólag sokkal hatékonyabb mint a donoval és egész jól visszaszorítja az endót. Ja és csak 3 hónapig kell szedni!!Kép Ha érdekel akkor tudom javasoni a dokinénimet.

Alice!

Õszinte részvétem, a tesódnak pedig drukkolok, hogy minden rendben legyen!!

Krisztinka!

Hosszú sima haj Sien
Félhosszú göndörkés Doris

ugye jól írtam??

Orsoly!KépKép

Hát nagyon várom a fejleményeket az UH után!!

Pussz, Pucúr

UI: a fõnök külföldön, cincoghatnék és lóghatnék a neten egész nap, ha nem gondoskodott volna róla, hogy legyen egy halom munkám + még ide is telefonál minden nap, hogy miket intézzek még el soron kívül Kép
Pucúr

Orsoly, VandaKép
Én is csak 3 mg-os Folsavat tudtam venni a patikában de azért meglepett, hogy szigorúan orvosi rendelvényre felírat olvasható rajta és az adagolást is orvosnak kell meghatároznia... Még jó, hogy vény nélkül kaphatóKép
Lora????Kép???
MarcsiKép
Ha lesz majd idõd, a korábbi levelemre is válaszolsz majd ugye?Kép

doris

Breki,
Ha beállt egy szintre a hormonszinted, akkor ha csökkented az adagot várhatóan megint rossz lesz az eredményed! Ez egy állandó dolog amit folyamatosan szedni kell abban az arányban ami bevált. A helyedben rákérdeznék E-nél erre a csökkentés dologra!
Moni
mj

PucúrKép
Köszi a drukkotKép Én is szeretnék már pocakot növeszteni mint Te, hogy aztán elmondhassam, hogy a .."fele a nadrágom"...KépKép Vasat milyen formában kell majd szedni? Recept nélkül is kapható vagy csak receptre? Köszi a tippet, a vitamint majd este szedem be. A dokim most 3 hónap spontán próbálkozást írt elõ, tehát a többit majd utána meglátjukKép Drukkolok az unokatesódnakKép
KrisztinkaKép
Én csíkos pulcsikában vagyok a fotókonKép

doris

Alice! Részvétem Kép ...

Doris és Krisztinka!

Köszönönöm Ancsiékról és Gabómanóról az infót. Örülök, hogy Ancsinál minden +an (=pozitívan) alakul.
Nagyon jó, hogy Gabókának nem kell mûteni a lábát. Drukkolok Neki, hogy sikeres legyen a következõ inszem. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Vanda! Pedig en bementem a patikaba, hatarozottan azt mondtam, hogy kerek egy doboz folsavat es 4 mg-osat kaptamKépKépKép

orsoly
orsoly

GyöngyöskeKép
SzívesenKép Veled mi újság?

doris

Doris!Kép

A vasat nekem a doktornõ írta fel. Maltofer Fol a neve és ebben már a szükséges folsav is benne van. Mivel a kezdetektõl ezt szedem, nem tudom, hogy kapható-e recept nélkül vas. Folsav az igen, mert még a baba elõtt hónapokig azt szedtem. A 3 hónapot pedig a terhesség elõtt azért mondják, mert a vitaminraktáraknak fel kell töltõdni. Kb. a 16-20 héttõl eszi azt a baba amit te, addig csak a szükséges anyagokat veszi ki a testedbõl. Ezért nem is kell hízni semmit az elsõ 3 hónapban.

Gyöngyöske!

Ritkán jössz! Tessék sûrûbben járni!

Marcsi!KépKép

Hangulatod már megint a béka feneke alatt! Ejnye-ejnye!!

Javaslok neked valamit, ami nekem nagyon bevált egy nagyon sz...r idõszak után. Mindenben keresd a jót!! Vedd észre a szépet. Pl. reggel énekelnek a madarak, süt a nap, láttál egy szép virágot, szomszéd gyermeket szül, az enyém is ilyen lesz, még jó is, hogy itt van közel és elleshetsz pár praktikus dolgot, ami késõbb jól jön.
Szóval csak pozitívan és meglátod, egyre több jó dolog fog történni veled, egyre jobban fogod érezni magadat és egyre közelebb kerülsz a hõn áhított babához!!

Csak vedd észre az apróságokat is és tanulj meg örülni nekik!!KépKépKép

Egy kis pozitív energia mindenkinek, akinek még szüksége van rá: KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Pucúr
Pucúr

Sziasztok

Bocsánat hogy így belezavarok a nagy beszélgetésekbe,de néha olvasgatni szoktalak benneteket.
Hatalmas az én gondom:Tehát 6-án elmult a mensim és most úgy éreztem hogy kell vennem egy tesztet pedig még nem kell megjönnie csak kb.március 1,2-án.Na most a tesztre az van irva hogy az eredményre 10 percet kell várni.Én vártam ,vártam és 15 perc után látszódik egy tûnyi vastagságu második csík.
Most mit tegyek??????????????????????????????????
Névtelen

Ja és azt elfelejtettem odairni hogy elég halványan látszik a csík.
Üdv.Névtelen
Névtelen

Kép Breki! Kép

Nagyon örülök!!! Kép Kép És a többi hormonszinteddel is minden oké?

A Bromot szerintem ne csökkentsd és ne is hagyd abba, mert felugrik még magasabbra a prolszinted, mint amilyennel kezdted.

Úgy tudom, szedni kell, amíg babás nem leszel (!), és akkor is még 12 hétig, - de úgy hogy a 12. hétre csökkenjen le negyed szemre (folyamatosan kell abbahagyni)és utána nem kell szedni.

Ez a polibé az amire gondolok? Kis piros gyogyi, már gyermekkoromban is volt. (komplex B vitamin?) Ez miért kell? Én néha "natúr sörélesztõ tablettát" veszek be, ami tartalmazza kompletten a B vitamincsaládot. Ez is jó?

Lányok, Loráról tudtok valamit? Remélem jó hírei vannak, és azért nem jelentkezett eddig.

Vanda
Vanda

Kedves Névtelen!
Milyen tesztet használtál? Március 1,2-, amikorra meg kellene jönnie, az hanyadik nap? (Hány napos ciklusaid vannak?)

Vanda
Vanda

Pucúr!

Aranyos vagy, hogy hiányolsz. Kép
Szinte minden nap elolvasom, hogy kivel mi újság, de nem tudom, hogy nem kellemetlen-e valakinek olvasgatni ebben a topicban a pocakosokról. Viszont a "friss kismamáknál" meg még nem igazán érzem "otthon" magam, talán majd a 13. héttõl kezdve megnyugszom. Kicsit babonás vagyok.

Ma 10 hetes a pocakbébink. Igazán nem érzem semmi jelét, a terhességnek. Se mellfeszülés, se reggeli hányinger, se illatok nem tetszése. A lányomnál szinte onnantól, hogy nem jött meg, nagyon érzékenyek voltak a cicijeim. A 9-16. hétig reggelente öklendezések (hányás nélkül, de így is elég kellemetlen volt), ill. a kávé illatát nem bírtam elviselni, és más erõs illatú ételeknek sem.
Holnap megyek vérvételre Kép , márc. 8-án pedig UH-ra Kép , már alig várom, hogy lássam a kicsim, ill. halljam a szívhangját. Aznap lesz a párom államvizsgája. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske Kép
Egyáltalán nem zavarsz, butaság! És ha már itt vagy, kapok az alkalmon, hogy rákérdezzek: mikor küldöd a táblácskát? Kép
Vanda
Vanda

Kedves Vanda!

A teszt neve midi-csepp és 28-30 napra szokott megjönni.
Névtelen

Moni,
A gyógyó abbahagyásáról szó sem volt csak a csökkentésérõl. A napi kettõról fogja csökkenteni, de csak majd azután, miután három hét múlva újra kontrolálja az eredményt.
Utána pedig csak fokozatosan veszi vissza, úgy hogy a napi egy szemet érje el. Sajnos tudom, hogy ezt szedni kell a 10-12 hétig, és azt is, hogy ha abbahagyja az ember akkor akár a triplája is lehetKépKép
Ez van, meg kell tanulni Bromo-val érni a terhességig.
Vanda,
A polibé-re még ma délután még rákérdezek, mert ha van benne B12 és B6 akkor elég szomi leszek, mert nem akarom, hogy nagyobb legyen az étvágyam.
Névtelen,
Szerintem baba van a dologban, de hogy jutott eszedbe most tesztelni, amikor a mensidnek csak márc 1-2 körül kellene megjönnie.?????
Breki
Breki

Lányok,
Ti középidõben szoktatok fájdalmat észlelni?
Breki
Breki

Breki!

Azért jutott eszembe tesztelni mert az az igazság hogy nem védekeztünk a párommal,csak én nemtudom hogy a mensi elmulását követõ hatodik napon már teherbe lehet esni.Igaz nagyon örülnék a picikének.De én úgy hallottam hogy a 14 napon van peteérés.
Névtelen

Kedves Névtelen!
Akkor most ezek szerint kb. a ciklus 20-22. napján vagy.
Tudni kell, hogy
- a ciklus két részre osztható: egy elsõ idõszak (aminek latin nevét sajna nemtom) aztán peteérés és a második idõszak, ami ha szabályos minden 14 napig tart. (Az elsõ idõszak hosszabb rövidebb egyaránt lehet)
- Ezek alapján, ha 28-14=14. napon avagy 30-14=16. nap, vagyis a ciklusod 14-16. napján // aközött volt valószínû a peteérésed.
- Ha azon a napokon együtt voltatok védekezés nélkül, és meg is történt a megtermékenyítés, még legalább 3 napig úszkál a kis zigóta, mire leér a méhig és beágyazódik a méh falába az is plussz napok. (Szumma hány nap, nem tudom, talán 5-6 nap.) Addig nem mutatható ki a terhesség! Neked még nagyon korai lenne.
- Szerintem túl sokáig hagytad állni a tesztet, és az a csík valami reakció, de nem a HCG (terhességi) hormon jele a szervezetedben. Nem hiába írják rá, hogy pl. nézze meg 5 perc múlva, majd dobja el, nehogy az idõn túli elszínezõdés téves pozitivitásra adjon örömet vagy bánatot..

Kivételek mindig vannak, lehet az elõzõ mensid már nem is az volt, és már babás vagy pár hete. Erre utalhat a szokatlanul rövid és kevés mensi, ami ezek szerint nem az volt. De ha normális volt a mensid, kizártnak tartom a terhességed ilyen korai kimutatását ebben a ciklusban.

Ha meg kell jönni, márc.1 +10 napot várj még, akkor ismételd meg a reggeli vizelettel a tesztet. Ha akkor pozitív, az a biztos. Sok sikert!

Kép Lányok KépBocsánat, nagyon hosszú voltam!!

Vanda
Vanda

Jajj, baki : "Erre utalhat a szokatlanul rövid és kevés mensi. PONT. De ha normális...... stb"
Nincs ez a "ezek szerint nem az volt". Hogy került oda?? Ahogy javítgattam a szöveget..

Vanda
Vanda

Vanda!
Köszönöm a pontos leírást akkor még várok és ha van valami akkor jelentkezem.
Névtelen

Sziasztok,

Örömmel értesítelek benneteket, hogy ma reggel 5:03 perckor kétcsíkos tesztet produkáltunk! Apa legnagyobb örömére, és meglepetésére. A duphastont szedem, késõbb még írok.

Boldog vagyok!

Pusz, Lora
Lora

Lora Kép
TUDTAM, éreztem!! Hát ez CSODÁLATOS!!! Borzasztóan örülök Nektek!! Gondoltad volna, hogy még fel sem tettem a táblát a farmra, de máris téged át kell "pakoljalak" a "Már Babások" közé? Kép Kép

Vanda
Vanda

GyöngyöskeKép
Gyere közénk nyugodtan hisz kikrõl fogunk példát venni, ha Ti pocakosok nem jártok elõ jó példávalKépKép Nincs meg esetleg a teherbe esésed hónapjának a hõgörbéje?
NévtelenKép
Türelem, még két hetet ki kéne bírnodKép
VandaKép
Én is szeretnék kicsi uszikáló ZigótátKépKép

doris

Sziasztok!

Én még nem jártam itt "nálatok", csak chattelni szoktam. Viszont találtam egy honlapot, ami talán egy kicsit segíthet tájékozódni a hormonszinteket illetõen (bár, ahogy olvasni szoktalak Titeket, sok mindent tudtok). Lehet, hogy már más is rátalált, de azért megírom: [url=http://www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html" TARGET="_top]http://www.fertilityplus.org/faq/hormonelevels.html[/url]#female

Remélem, volt akinek tudtam segíteni.

Üdvözlettel

Noémi
noémi

Doris Kép
Már én is szeretnék egy icipici Zigi-t Kép Kép Nem vagyok telhetetlen látod, nem is kérek nagyot, csak egy icipicit Kép Kép
Vanda
Vanda

Lora!

GRRRRRRRRRRATTULLLLLLLLLLLÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLOOOOKKKKKKKKKK
Alice

Loraaaaaa!
Igen-igen! Én is tudtam! Kép Kép Kép
Nagy-nagy gratula! Vigyázz magadra!
Pusz, Szonja
Szonja

Pucúr,

Minden erõmmel azon leszek hogy jobb legyen a hangulatom, de sajnos most kaptam még egy rossz hírt, miszerint egy ismerõsöm babája elhalt és holnap lesz a mûszeres befejezés.Kép

Az esti vitaminszedés tényleg jó ötlet mert én is már anniyt híztam ettõl a sok gyogyótól.

Lányok!

Nekem sem lesz sajna ebben a hónapban HSG-m mert az uh-os HSG-hez való feltöltõ folyadékot külföldrõl kell behozatni.
Hátha a jövõ hónapban már nem is lesz szükségem HSG-reKép

Marcsi
Marcsi

Lora!

Egész nap erre a hirre vártunk!KépKép
Gratulálok!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Lora!

Kép Gratulálok Nektek!!!Kép