A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hajneszkám! Nagyon várlak az eredménnyel!!

Wish! Neked mikor kell visszamenned a dokihoz, illetve Vasshoz?

Eldöntöttük Apával, augusztust is kihagyjuk, ezt a hónapot is a fejrendbetételre szánom, aztán majd a szeptembert meglátjuk.
lkt

Apropó! Találkozunk vasárnap?KépKép
lkt

Wish! Már tudom, hogy ma vagy dokinál!!KépKép Mit szólsz Vass dr-hoz?? És főleg mit mondott?KépKép
lkt

Megjöttema dokitól, természetesen nincs semmi, de nem is vártam mást. Majd szeptemberben jön a követlező menet.

Timi Kép
Szimpi volt a Vass doki. Csak sajna ez most nem elég a boldogságomhoz. Jól teszed, hogy kihagyod az augusztust, ha nem érzed még magad késznek. Majd annál sikeresebb lesz a szeptember Kép

Vasárnap természetesen lesz tali.
Viszont van egy nem túl népszerű bejelentésem. Kép Azt hiszem, Keksz kutya társaságáról le kell mondanunk, mivel a házirend miatt nem lehet semmilyen állatot levinni a kertbe. Ha meg rossz idő lesz, akkor úgyis lakásban leszünk.

HajniKép
Légyszi jó hírekkel gyere! Kép

wish

WishKép

Fel a fejjel! Szemptember máris itt van. Addig meg élvezd ki a nyár minden örömét! A vasárnapról írhatnál pár szót. Hánykor, hol, mit vigyünk? Szeretnétek e babázni, vagy most túl fájdalmas lenne?

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi Kép
Persze hogy szeretnénk babázni. Nehogy otthonhagyd Olit!
Az csak a fájdalmas, hogy nem sikerült, de szeretnénk megdögönyözni a jól sikerült bemutató darabot Kép

[color=#ff0000][b]
Helyszín: Budapest, XIII. Szekszárdi utca 9. Az 1/12-be csengessetek be.
Ital: Amit hoztok.
Étel: Én sütök husikat. Salira és süteményre szívesen veszem a felajánlásokat Kép
Időpont: Érkezés dél és kettő között. Etetés kettő után.

Hozzátok a férjeteket is ha van kedve eljönni, Judité, Enigmáé és az én párocskám itt lesz Kép

wish

Stella Híradó Kép
Stella otthon pihizik, kűzd a hiperstimuval, egyelőre még fáj tőle a pocija. Szorgalmasan issza a vizet és eszi a fehérjét, úgyhogy reméljük hamarosan elmúlik neki.
Ha minden igaz tegnapra megtapadtak az ikrek.KépJövő hét szerdán megy majd vérvételre.
Mindenkit puszil.

wish

Wish! Ott leszek, Apát még meginterjúvolom. Kekszet én így is itthon szerettem volna hagyni.
Én vállalok görög salátát meg fincsi Stahl féle meggyes sütit.
lkt

WishKép

Akkor viszem a mintadarabotKép Csak most már tessék lekoppintaniKép Férjemet majd megkérdezem, hogy van e kedve jönni. Olivér délben ebédel, úgyhogy utána tudunk elindulni.
Valami sütit és innavaló viszünk mi is.

KépKép
gigi28

WishKép
Majd én is kitalálok valami salit, meg viszek üdcsit is. Most nem kísérletezek a muffinnal, jó? Kép Szólok Apának is.
Szorítunk StellaKép!!! +++++++++++++++++++++++++
TimiKép
Azért képet feltétlen hozz, ha tudsz, jó!? Nagyon szeretném látni, mekkorát nőtt az az eb!!! Kép

(Csajok, mindenkinek köszönöm a drukkokat, de sajnos nem tudok Nektek jó hírekkel szolgálni, negatív.)
GigiKép Mostantól Te leszel a kabalám!!! Ugye negyedikre nekem is sikerülni fog??? Kép
hajnesz

HajniKép

Ez nem is kérdés!!!!!!!! Naná! Addig élvezd ki az utolsó független heteket. Mert aztán csak pislogsz, hogy egy kis terrorista irányítja az életedetKép
Már előre örülök a vasárnapnak, Olivér végre mást fog nyúzniKép Készüljetek csajok, be lesztek fogva!!!!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

HajniKép

Ez nem is kérdés!!!!!!!! Naná! Addig élvezd ki az utolsó független heteket. Mert aztán csak pislogsz, hogy egy kis terrorista irányítja az életedetKép
Már előre örülök a vasárnapnak, Olivér végre mást fog nyúzniKép Készüljetek csajok, be lesztek fogva!!!!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Hajni Kép
Ez így nem igazság Kép. Már maganak is ezt mondtam, de Neked már pláne nem tudok mást mondani.
Nem aszondom, hogy midenkinek sikerüljön az első, na de a harmadik?!
Mikor akarod kezdeni a következőt. A dokiddal beszéltél, mondott valamit?

wish

GigiKép
Köszi Kép, holnap már szaladok is a talpmasszőrömhöz és kezdődik az élvezet!
WishKép
és mi még csak az első néhány lépcsőfoknál tartunk, meséltek már nekem 7. sőt még 11. lombikról is, ami végre sikerült. Nem tudom, a vége mi lesz, egyik nap abba akarom hagyni az egészet, másik nap (pl. ma is) úgy vagyok, hogy 40-ig van még idő, annyi minden töténhet még, és szétvet az optimizmus. Kép
A dokit most fogom hívni, nem hiszem, hogy tud mondani bármi kézzelfoghatót. Még nem tudom, mikor akarom folytatni, legkorábban október.
hajnesz

Hajni Kép
11. lombik... Én azt tuti nem bírnám ki meg szerintem a munkahelyem sem Kép. Meg anyagilag is elég rázós, kb 40 éves lennék addigra ha annyi lombikot kellen csinálni. Bár az is igaz, hogy inkább kenyéren és vizen csak haladjunk Kép.

Ma vettünk egy édes könyvet a leendő csemetének. Bár kb. két éves korában lesz majd jó neki, de addig majd mi kiélvezzük Kép
Tiszta dilinyósok vagyunk, már legó is van neki bedobozolva a szekrényben. Megvettük, mert tetszett és hátha addigra majd nem lehet kapni ezt a fajtát.

PóciKép
Veled mi van, nagyon hallgatsz. Minden renben?

wish

Wish

11 lombik?????? Szerintem azt ép ésszel ki sem lehet bírni. Azért ez nagyon kirívó eset. Bár nem tudom, hogy meg tudtam volna állni az öt támogatott után. Nem hiszem. Mi soha nem vettünk előre játékot. Annál babonásabb voltam.

Puszi

KépKép
gigi28

Hajnesz!
Szeretem az optimizmusodatKépKép Az olyan nagyon fontos, és meg is fogja hozni az erdeményétKépKép

Wish! Ez a vásárlásosdi tetszik, de valahogy én is Gigi oldalán állok, majd ha már itt lesz a pocakomban. Habár az is igaz, hogy az én gyerekemnek nem lesz olyan legója, mint a Tiédnek, mert akkor már nem lehet kapniKép

Gigi! Bízd csak ide a babódat, sok kiéhezett kéz várjaKép
lkt

Lkt Kép
Majd kölcsönadjuk azt a legót, ezen ne múljon Kép
Azért ne gondoljátok, hogy már mindent megvettünk a gyereknek. A legó dolog pl. úgy volt, hogy egyszer kifogtunk egy leértékelést és egy kisvödrös legót 1500 pénzért adtak, úgyhogy vettünk vagy egy tucatot, mert éppen jött a karácsony, és sok gyerek van a családban. Aztán két doboz megmaradt és akkor úgy döntöttünk, hogy azt eltesszük a saját gyerekünknek. Ennek már két éve.
Van rengeteg plüssállatunk is, azt nem a gyerkőcöknek vettük, hanem egymásnak, Laci szerint nem is fogják megkapni őket, de szerintem ő lesz az első, aki odaadja majd őket Kép

Gigi Kép
Szerintem a negyedik lombikig is nehéz lehetett Neked.
De szerintem mindenki csinálja a sikerig, illetve amíg bírja lelkileg és anyagilag. Remélem Dévai varázsol valamit legközelebb, mert ha az sem sikerül, akkor nem tudom, hogy fogok bízni tovább.
Laci szerint, ha a kövtekező nem sikerül akkor azt inkább hagyjuk ki és folytassuk az azt következővel. Ez ám a jó csel Kép

wish

Wish! Nem semmi ravaszdi róka férjed vanKép
lkt

Sziasztok lányok!

Hajni nagyon sajnálom,de örülök hogy optimista vagy továbra is.

Stella neked meg megy a drukk++++++++++++++++++++

Wish sajnos semmi jot nem tudok irni most egy kicsit magamba zuhantam de azért olvaslak titeket.A barnázásom átváltott pirosasra igaz még nincs sok csak ha wc-re megyek,reggel hivom a dokit majd meglátjuk mit mond de gondolom biztos be hiv.

Kép
póci

PóciKép

Neked is csak azt írhatom, hogy fel a fejjel!

WishKép
Férjed a cselesKép Nálunk inszemnél mondta a doki, hogy férjem anyaga mindig jobb a második napon erre én mondtam neki, hogy akkor rögtön a második nappal kezdjük.

LktKép
Olivért edzem a vasárnapi gyömöszölésreKép Szerencsére imádja ha dögönyözik és nem fél az idegenektől.

Puszi

KépKép
gigi28

Póci Kép Vanda Kép
Benneteket is szívesen látunk ám a talin.

wish

WishKép
Én már biztos kibontottam volna a legót, imádok házakat tervezni és megépíteni, ha látok legközelebb ilyen akciósat, biztos veszek 2 vödörrel, ...aztán ha muszáj, odaadom majd a gyereknek. Kép Plüssök? Ajaj, hát nálunk sem kell már venni, ha jön a baba! (Csak még egyeeet!...)Kép
PóciKép
Sajnálom, hogy nem javult a helyzet, remélem, hamar talpraállsz és optimistán jössz velünk tovább a cél felé!!!
AnnaKép
Ha olvasol, (de ha nem, akkor is Kép) Sok boldog névnapot!!!
Kép
hajnesz

AnnaKép
Én is boldog névnapot kívánok neked Kép
Még nem is tettél fel képeket a nyaralásotokról és alig jelentkezel. Ugye minden rendben van?

Póci Kép
Beszéltél a dokival?

HajniKép
Te már dolgozol?

Én beszéltem a munkahelyemmel, egyelőre még azt sem tudom milyen munkát fogok csinálni (ők sem). Rám akartak bízni egy projektvezetést, de az 3-4 hónap úgyhogy a közepébe-végébe esne a következő lombik. Ezt mondtam is nekik, úgyhogy az szerintem kilőve. Lehet, hogy megtartom azt az opciót, hogy elmegyünk két hét szabira.

És képzeljétek, a mensim csak arra várt, hogy abbahagyjam a gyógyszereket és teljes lelkesedéssel beindult egyből. Sajna hozta magával kis pajtását a görcsöt is, de szerencsére egyelőre csak az enyhén komisz fajtáját.

wish

Sziasztok lányok!

Tegnap este megjött rendesen,ma láttam elmenni az egyik petezsákot(bocsánat hogy igy leirom)kiborultam nagyon de megigérem összeszedem magam és küzdök tovább optimistán veletek.Holnap megyek Vass dokihoz kontrol uh-ra.Csak tudnám minek semmi kedvem hozzá.

Wish köszönöm a tali meghivot naagyon aranyosak vagytok de vendégeink jönnek és sajnos nem tudok elmenni,pedig ugy elmentem volna.De remélem lesz még ilyen tali és akkor ott leszek.

Annáknak boldog névnapot!

Stella hogy vagy?++++++++++++

Kép
póci

PóciKép

Teljesen természetes, hogy kiborúltál. Hát ez sajnos ilyen. De sikerülni fog, ne aggódj. Fel a fejjel!!!!!!

Jaj csajok már végre nem azt akarom írni, hogy fel a fejjel!!!!
Megyek mert a gyerekem a teraszajtóba verdesi a fejétKép

Puszi

KépKép
gigi28

Hello csajszikKép

HajnikámKép, WishKép Úgy sajnálom. Hihetetlen erősek vagytok, büszke vagyok rátok!!! Én csöndben szurkolok tovább és tudom, hogy nemsokára sikerül nektek is!!!
WishKép Miben tudunk majd segíteni??? Szólj és Zuxx mindent intéz!!! Ki jön akkor? Szólok a Szaninak is, jó??? Most néztem a mailem is. KösziKép
HajneszkaKép Megvolt a bónusz shopping?? Üzenem az uradnak, hogy most mindent megérdemelsz... legyen az baseball labda, vagy bármiKép....
StellusKép Drukkhegyek!!!
PóciKép Sajnálom, hogy nem sikerült, nagyon. Tarts velünk 2-3 hónap múlva megint nekivághatsz a csajszikkal!!!
GigiKép Végre talizunkKép Végre meggyömöszölhetjük az Olit is, sajna nem emelgethetem, de no problem. Diáék jönnek?

Ma hívtam az intézetet, hogy bejelentkezzem a Vasshoz. Ki vette fel??? A Dévai. Kész. Csak ő volt bent, 2-től mindenki lelép. Kérdeztem, hogy nem horgásznia kellene éppen most???

AnnusKép Boldog névnapot!!!

pusza
enigma
enigma

EnigmaKép

Diáék nem jönnek, mert vidéken vannak. Csak vasárnap este jönnek haza. Szerintem itt mindenkinek te lehetsz a jó példa! Mert hát ugyi nem voltál egy egyszerű esetKép

Puszi

KépKép
gigi28

WishKép
Általában nem dolgozom, de pl. holnap is be kell mennem szerződéseket gyártani, aztán remélem, hamar elszabadulok, mert már alig várom, hogy dobbantsak haza kis falumba és egy kicsit megint csak az Anyukám kislánya lehessek! Kép Azért vasárnap igyekszem vissza a talira, remélem, nem jön közbe semmi!
Nekem is csak a gyógyik tartották vissza a mensit, "végre" piros...
Lányok, talpmasszázson volt egy kis lélekápolás is, és arra jutottunk, hogy meg kell tanulnom elengedni. Azt hiszem, valahol megvan bennem ez a képesség, mert fel tudok állni hamar a padlóról, de úgy egészében mégsem sikerül, hiszen már lassan 2 éve csak erről a görcsös akarásról szól az életem és ketyeg az a rohadék óra, pedig tudom, hogy manapság már nem probléma ha nem szül valaki 30 alatt. Ezt kellene valahogy rendezni magamban. Szóval most a legjobb az lenne, ha egy évet kihagynék és valamibe belekezdenék, csak még meg kéne találnom, mi is az, amihez kedvet éreznék. Meg kéne találni valami utat. Jöhetnek az ötletek! A masszőröm kezdetnek az agykontrollt ajánlotta.
EnigmaKép
Elképzeltem Dévait, ahogy tűkön ülve várja a hívásokat. Kép Ezt nevezem elhivatottságnak!!!
Bónus shopping? Ajjaj! Friends első évad, Holnapután, Amelie csod. élete, Waczak szálló első évad. Ma vettem egy Saucony futócipőt is!!! Kép Több pénzem nincs...
hajnesz

HajniKép

Én az első lombik után kihagytam egy évet. De nem is bántam meg. Nem maradtam le semmiről. Persze Dévai jól leszídott. A Jóbarátok 9. évadád nézem most. Az első 8-at a terhesség alatt végeztem ki.

KépKép
gigi28

Az jutott eszembe az Anna névnap kapcsán, hogy ugya az ma van, és ugye itt tele vagyunk Anna rajongókkal (Hajnesz, Wish, Roxal, jól emlékszem ugye???). Na most mindhárman szeptember-októberben kezdetek, ez viszont nagy gond, mert így nagyon közel lesz a születendő gyerkőcöknek a névnapja a születésnapjához, és az olyan nagy kiszúrás, mert kevesebb ajándékot jelent (én december 9-én születtem, és csomószor összevonták a szülinapomat a mikulással vagy karácsonnyal, persze nagyobb volt az ajándék, de csak 1 volt. Ezt a traumát a mai napig nem dolgoztam fel). Azt hiszem jobb, ha elkezdetek új lánynéven gondolkodni, mert a következő sikerül ugye, és akkor meg kell ezzel a nagy problémával is küzdeniKépKép Vagy a másik megoldás, hogy az első sikeres lombikra kisfiúkat kell kérni, a következő lányos szériát pedig úgy ütemezni, hogy ne legyen közel a születés az Anna naphozKép

Hajnesz! Gyere el a talira feltétlenül, nagyon szeretnék Veled beszélgetni!! LÉgyszilégyszi!!!!!!!!!!!!
lkt

GigiKép
Ezt jó volt olvasni, remélem, én is így fogom érezni, hogy nem maradtam le semmiről, és remélem eredménye is lesz egyszer. Írj még ilyeneket!!! Kép
Miért szidott le Dévai? Nem hisz a lelki épülésben? Furcsa. Azt gondolnám, ezt a dokik is helyeselnék, mindent az ideális állapot megteremtéséért. Persze megértem, ha azt mondja, azért, mert fiatalabbak már nem leszünk...
hajnesz

LktKép
Megyek a talira, csak azt nem tudom, pontosan mikor fogok beesni, mert közvetlen előtte jövök vissza Pestre. Muszáj egy kicsit otthon lennem, de nagyon fogok igyekezni!!! Kép
Ami a névnapokat illeti, tényleg muszáj erre gondolni, már többektől hallottam, hogy hasonlóan élték ezt meg. Ha nekünk most sikerült volna, és fiunk lett volna, valószínű, nekünk is meg kellett volna változtatni az eredeti tervet, mert a tuti befutó Áron névnap lehet, hogy egyben a szülinapja is lett volna szegénynek...Kép
hajnesz

Kép

wish

Timi Kép
Van egy barátnőm, akinek Anna napon született Anna nevű kislánya három évvel ezelött Kép
Azt hiszem egyébként, hogy van másik Anna névnap valamikor. Meg legfeljebb majd fizetem a gyerek pszihológusát Kép

Én arra jöttem rá, hogy ha tényleg szeptember végén, október elején kezdjük a következőt, akkor Apával majdnem egyszerre lesz a szülinapjuk Kép(vagy akár egyszerre is lehet) Remélem csak emiatt várakoztatott meg minket a büdös kölke Kép Bár most meg Apa szülinapján költöztették be őket a hasamba és az sem volt elég jó. Szerintem el vannak kényeztetve és kéretik magukat... Rossz Anya vagyok, rosszul nevelem a gyerekem már most, segítség!!! Aztán tényleg fizethetem majd nekik a pszihológust Kép

wish

SziasztokKép

Olivér október 28-án született és november 21-én van Olivér nap. De mi úgy csináljuk, hogy van többször is egy évben (az internetről okoskodtam ki)így július 1-én tartjuk. Igaz idén még nem volt semmi mert túl pici. Anyósommal szúrtak ki rendesen. Decemberben született és Juditnak hívják (ami szintén decemberben van) a karácsonyról már ne is beszéljünk. Mondjuk az én szüli és névnapom között is egy nap van, de mivel van második nevem is - miután lettem olyan okos, hogy rájöjjek, hogy ez így nem jó- ezt tartjuk.

HajniKép
Tényleg úgy érzem, hogy nem maradtam le semmiről, hogy 29 évesen szültem. Úgysem akartam 5-6 gyereket, úgyhogy mindegy is. Dévai azért volt morc mert állandóan azzal riógatott, hogy egyre kevesebb az esélyem. 30 alatt legyen meg az első. Meg hát mindent újra kellett csinálni (HIV, tüdőszűrés, ekg.....stb) Meg hát gondolj bele, hogy ha meg lesz a pici akkor a hátralevő életedet vele töltöd el. Na az meg még elég sok, úgyhogy addig élvezkedj!Kép

WishKép
Ó az én lombikjaim is mindig köthetőek voltak valamihez. Pl: az egyiknél a transzfer napra pontosan 9 hónappal a szülinapom elött volt. Aztán másik transzfer apósom (aki már nem él) névnapján. Szóval én is gyártottam az elméleteketKép Csak végre megsegítsen már valami, valaki. Persze az utolsó lombiknál semmi ilyen nem volt. Csak mondogattam, hogy ha megszületik végre a büdös kölke akkor jól megverem, hogy eddig szórakozott velünkKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

png

Szia Png Kép
Ügyeletes sajtóiygelő Kép
Hogy vagy, hogy bírod ezt a meleget? Babával minden rendben? Jöttök vasárnap? Kérdezzek még?Kép

Gigi Kép
Nálunk eddig mindet lehetett kötni valamilyen családbeli időponthoz, de a család mérete miatt szerintem ez így is marad. De nem baj, egyszer csak meggondolja magát a gyerek és beköltözik.
Végül is jól megverted aztán Olit, vagy még vársz vele egy kicsit? Kép

wish

Sziasztok!
Olvastam, hogy sokan készülnek a szombati babanetes találkozóra...
Természetesen lesz (www.babanet.hu/talalkozo.htm), megrendeltük a napsütést, de ha gond támadna az időjárással, van ott egy sportcsarnok, amit megszállhatunk és zavartalanul talizhatunk!
Várunk mindenkit,sziasztok!
apa Kép
apa

LányokKép
Most egy darabig nem írok, mert nem leszek netközelben, jó lesz kicsit kikapcsolni. Stellától viszont csak egy marathoni távra (Pécs-BonyhádKép) leszek, úgyhogy a szomszédból kaphatja majd a sok babatapasztó energiát. Kép
Vasárnap találkozunk!
Megy valaki a szombatira?
Pusszantok mindenkit!
hajnesz

WishKép

A büdös kölke eddig még megúszta a náspángolástKép Bár lehet, hogy lassan elkezdem mert épp a függönyt akarja letépni. A lakásotokban a földszintes dolgokat majd légyszi pakold el mert olyan mint egy kis gyík, nagyon fürgeKép Bár lehet, hogy kézről-kézre fog járni????KépKép

HajniKép
JÓ pihenést!!

Puszi

KépKép
gigi28

GigiKép
Hát a lakás az nem éppen gyerekbiztos egyelőre, csupa izgi dolgok vannak fölszintközekben, de engem nem zavar, ha átrendezik a lakást a kicsik. Általában a szülőket jobban zavarja a dolog, mint minket Kép
De majd pakolok egy kicsit.

wish

GigiKép
Hát a lakás az nem éppen gyerekbiztos egyelőre, csupa izgi dolgok vannak fölszintközekben, de engem nem zavar, ha átrendezik a lakást a kicsik. Általában a szülőket jobban zavarja a dolog, mint minket Kép
De majd pakolok egy kicsit.

wish

Na ha még Hajnesz is itthagy minket, akkor igencsak pangósnak ígérkezik az elkövetkező néhány nap, de majd vasárnap pótolunk!!!

Ezt a névnapos-szülinapos dolgot azért nem szántam véresen komolynak, valahogy nem sikerül így írásban közölni, amit akarok...Kép
lkt

Timi Kép
Én értettem! (Azt hiszemKép)
Egyébként meg tényleg, mostantól csak semmitmondó dolgokat szabad írni, különben mi lesz a téma vasárnap Kép

wish

Köszi wish, az útbaigazító emalit.
Képzeljétek, Lányok Wish mellékelt nekem térképet meg képet a házukról, hogy nehogy eltévedjek. Annyira jó fej vagy, Wish, hogy tényleg mindenre gondolsz!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKép
lkt

WishKép

Nekem is dobhatnál egy emilt, mert elég bénák vagyunk térképészkedésben. Ide kérném: tillygigi@freemail.hu

Köszi

KépKép
gigi28

Hékások!!!!!!!

Mindenki elment strandolni???

KépKép
gigi28

Gigi! Bárcsak!!!!!!!!!! Dógoztam, aztán irány Bp, az egészségfilozófus, fincsi volt vonatozni ebben az időben!!! Hogy bírjátok kicsi fiaddal ezt a hőséget, remélem, ti voltatok strandolniKépKép
lkt

Sziasztok Kép
Én Enigmával töltöttem a napot, nekik van légkondijuk Kép
Ment a mail Gigi Kép

A húsmennyiség végett légyszi jelezze aki jön, hogy párosan avagy a maga páratlan nagyszerűségében érkezik-e.

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?