A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ada!

A Fehérvári úti megállónál kell leszállni.És most 4-5 közötti találkozóról beszélünk egyenlöre.

Juc
20170114224602

Ma 5 hónapos a ketteske. Ennek örömére ki is nyomta a második fogát!!
Szombat nekünk nem jó, mert nem leszünk Bp. közelében. Akkor már inkább a jövő hét!
Puntóban nincs légkondi??Kép hozzá kell szokni ehhez az időhöz!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezem: megjöttünk a Balcsiról, és bár nem volt kifejezetten strandidő, mi nagyon jól éreztük magunkat. Emma óriásiakat aludt a jó levegőn és nagyot nőtt. Ma megkapta a kéthós oltást (kicsit megkésve), szegénykém ahhoz képest egész jól viselte, nem is sírt sokat, most meg már jó ideje alszik.

Remélem itt mindenki jól van! Visszaolvasni nem tudok, de azt látom, hogy valami tali készülődik?! Ha valamiről lemaradtam, írjátok meg legalább címszavakban! Ugye senki nem szült időközben?

Most már igyekszem rendszeresebben jönni
dumcsizni:-))

Manóka

Kép
Kép
manoka11

Zsanci!

De van, automata klimás!Bi-bi-bi!De ki is ki is kéne szállni belöleKépés ottan már nincs klimatizálás.

Juc
20170114224602

Juc!
de lent árnyékban állsz meg, aztán a shopping centerben már megint van klima...Kép legyen csütörtök!! Kép okés?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Akkor kávézás csütörtökön? Lehet, hogy nem tudom Brúnót lepasszolni, vihetem? Vagy inkább akkor ne menjünk?
zsebi2004

Kép

Lehet hogy sikerül felraknom képet???
zsebi2004

és akkor még egy Kép

Kép
zsebi2004

Ada, Pocak: okés, akkor megint tali fél kettő körül nálunk, vagyis a Bokréta fitnessnél Kép Viszem a dvd-t!

Juc: jajdejó!!!! éljen, hogy leesett Pannáról az a micsoda! Kép

Ancsi: itt a finisben már simán legyél lusta dög! Kép a gyümölcs meg még jobb is, mint a főtt kajcsi, de bevallom, amikor olvastam neet költeményét, összefutott a nyál a számban, pedig most vacsoráztam. kíváncsi vagyok, mit mutat az uh, és persze folyamatosan drukkolok Neked, Dórának és Pocaknak! Kép asszem már kérdeztem, de most megint: caulot, masszázsolajat vagy málnalevélteát használsz? hogy állsz a homeóval?

Johi: bulást, bulást! sztem homeó csodás, és a pihenés meg még annál is csodásabb! én szoktam aludni mindig napközben is a babóval. Kép okés, írj majd, de tényleg csak akkor, ha már meggyógyultál, és pihent vagy!

Oxi: Te tök szupi csajszi vagy, hogy a babóca és az ápolgatások mellett még főzicskézel is! Kép ja, meg még mailt is írsz, meg babanetezel. én mindig alváshiányosnak érzem magam.

OFF, lépek füröszteni!
cupp,
fic.
ficánka

Zsebi: jujjdeédi! KépKépKép
ficánka

Fic: Én is annak érzem magam Kép Ezért aztán szoktam akár 5 perceket is aludni, amikor csönd van Kép És ma szupercsajszim volt, 4 óránként volt szopcsi (130-160 g), nagy mosolygások és abszolút önállóság jellemezte, elnézegette a játékait, beszélgetett velük, vigyorgott. Kép Kb 5 percet volt a kenguruban, de nem volt rá szüksége, elvolt az ágyában, meg a babakocsiban a teraszon. Úgy hogy arany életem volt Kép

Holnap meg csavargunk bibííííííííí Kép Meg megyek a dokihoz 6hetes kontrollra felétek Kép

Juc: Hogy nézett ki az az izémicsoda?

Na cupp, most már bujcsis a csaj, elaltatom (meg magam is)

KépKép
oxigen
Györköny

Zsebi: Naggggyon édes Kép Úgy megnézném már élőben is...

KépKép
oxigen
Györköny

Csajok!
Ismeritek a google earth programot??? Itt letölthető: http://earth.google.com/downloads.html. Valami fantasztikus!!! Kép Rá lehet zoomolni a Föld bármelyik pontjára, de olyan részletességgel, hogy a házunkat is láttuk. Szóval nagyon tuti! Egész hétvégén erre volt rákattanva az egész család Kép. Csak vigyázzatok, nehéz tőle szabadulni!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Haló,
az én beírásomat átugrotta mindenki? Vagy már utáltok? Kép

Oxi!
Mint fentebb írtam, Emma ma kapta a kéthós oltást, amennyire eddig látom, nem nagyon viselte meg. Persze sírt rendesen, de ahogy megkapta a szurit felkaptam és 1-2 percre rá abbahagyta. Aztán rögtön elbóbiskolt úgy 15 percre, addig tartottam kézben, és ahogy felébredt szopizott utána meg teljesen bealudt vagy 4 órára. Este meg nagyon fáradtnak tűnt, hamar el is aludt. Én nem adtam neki semmiféle kivezetőszert. A dokink szerint ez az oltás nem olyan vészes, nagyon ritka, hogy belázasodjanak a gyerkőcök. Borogatást azért tettem rá, de nem vittem túlzásba.

Ada!
Most már Emma sem hízik olyan rohamosan, mint az első időszakban, de ez normális, egyre csökkenni fog a hízás mértéke. A 8 centi viszont király, mi csak 4-et nőttünk.

m

Kép
Kép
manoka11

Fic, Ada: okés a fél kettő!

Aranyos Brúnó, a szülinapos!!!

Fic: ezeket a dolgokat holnap megdumáljuk és összeírom végre!

Én sem bírom ki: Kép
Kép

Elaludt a drágaKép
Kép

No comment:
Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

15 hós oltásra van kivezetőszer? hogy tudom beszerezni? Az első oltásoknál még másik dokinénink volt és ő adta azt a pár bogyót amire szükség volt, de a mostani doki nem ilyenKép Õ is foglakozik homeopátiával, de szerintem még nem túl régen.
Manóka én örülök neked Kép Bár a H-ban csak egyszer találkoztunk, de ez még behozhatóKép Van akivel még egyszer sem!

Jó éjt mamák és babák!

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Zsebi, Pocak!
Édesek a srácok!!!
Zsebi!
Hozd őt is! Én sem tudom lepasszolni őket olyan korán asszem.
Pocak!
15 hós oltás kivezetője az MMR nevű nozóda...Kép ugye Votiv???
Bogárka!
Máris nézem!! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hello Lányok!

Sajnos, Lizzit megviselte ez az oltás.....hülyén hangzik, de lelkileg. Komolyan. Este olyan sikítást lerendezett az aoukájának, mintha még egy szurit kapott volna....mini hőemelkedést mértünk (37) és bazi nehezen aludt el...kapott mindenféle homeos golyszlit, meg Viburcol-t.
Szegénykém.
Utálom az oltásokat.
Mi lesz a többinél, ha ezt ilyen rosszul viselte a kiscsaj????? Bruhahaaaaaaa

Na, visszaolvasok, hogy mire jutottatok savoya, meg holnapi-tali ügyben. Látomképek is vannak Kép
ada007

Manóka!!!!!
Éljen, éljen, hogy itt vagy. Emmáról fotót kérünk.

Zsebi: hozzad csak Brúnót, meg kell, hogy ismerje LizaHannát, hisz neki ígértük, nemde? Vagy hogyisvoltez? Képek isteni aranyosak.....és azok az igéző szemek ...... Kép

Zsan: Bigi már 5 hónapos? meg két fogas???
Gratula és puszmák a kobakra.

Pocak, Fic: fél kettő Bokréta Fitness, vettem. Ott leszünk, hacsak nem lesz rosszabb ez a buta oltás uténi láz.

No, lépek aludni....drukkoljatok, hogy jól teljen az éccaka.
ada007

Manóka!
Nem eltünni megint!

A 2 és 3 hós oltás minket sem viselt meg annyira, a 4. az nagyon és az 5. megint türhetőbb volt.

Viszont tapasztalt mamák! Éjjel 38.7 volt popóban mérve Eszter láza, (ha fél fokot levonok, még mindig sok) kapott egy kúpot, reggelre kutya baja, ez akkor mi volt? Fog??? A felsö metszöfogak brutálisabbak?? Csak erre tudok gondolni, mert alkalmanként nagyon felsírt, majd 2 perc után nevetett tovább, mert persze ott ugráltunk mellette még hajnali 1kor is. Evett is egy szép adag pépet, szvsz nagy gond nem lehetett, csak baromi meleg volt és nem is izzadt, csak a kúp után. Hm? (Most mértem, alig ment 36 fölé)
neet
neet

A képek fenomenálisak:Kép
neet
neet

Ada 007!

16 hetes kismami vagyok, és most kezdek vásárolni rucikat a babómnak, aki jan. elején fog születni.
Volna egy nagy- nagy kérésem:
Megírnád, honnan kapta a kiscsajod azt a gyönyörűséges halacskás rózsaszín bady-t? Amiben a fotója van a profilban.
Olyan szép, hogy szeretnék én is egyet! Meg azért is, mert természet és vízimádó vagyok.
Várom nagyon a válaszod!!!!
Köszi: Cic.

Kép
cicabo

Zsanci!

Nem a csütörtöki meleg miatt sírt a szám hanem a szombati miatt!Szabadban nem jó lenni 38 fokban,de tudom Te nem vagy itthon szombaton és ezért olvasol félre!

A képek isteniek!

Juc
20170114224602

Naakkor most legyek okosabb oltás ügyben, de azt hiszem nem ez lesz az az oltás, amikor kipróbálom a kivezetőszereket Kép Kipróbáljuk, milyen nélküle Kép Köszi az infókat!

Szegény LizaHanna, biztos vannak rossz emlékei, vagy lehet, hogy épp csak egy érzékeny napon kapta? Remélem már semmi baja Kép

Manoka: Én csak azért nem írtam, mert sárga vagyok az irigységtől, hogy ti már nyaraltok Kép
Meg azért is, mert mindenféle minitalit szerveznek csütörtökre, és nem tudok odamenni a Savoyába.
Meg mivel szombatra melegrekordokat emlegetnek, a másik tali is kiesik valószínűleg. Kép (Ada, hallod?)

Neet: Én nem tudom, mi lehetett, de ha már nincs baja, láza, akkor én is fogra tippelnék, hiszen az SS csajnak nem lehet nagy baja Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Fic! málnalevelet még nem kaptam, mert hiánycikk, mást nem vettem még. egyelőre nem tudom, hogy miben higgyek Kép . tegnap készítettem lecsót, és nem is esett jól! papinkó meg inkább meghívott pizzázni. az tetszett, de már régen nem tudok annyit enni (hálistennek) mint eddig.

Bogárka! én még nem tölöttem le, de a neten is fenn van a butított változata. én is nagyon rákattantam Kép, csak kicsit régi, még a Savoya sincs rajta. de a házunk igen ;-)

Pocak! milyen huncut ez a baba már megint Kép egyszer én is elaludtam így, csak én benn a szekrényben. anyukámék jól megijedtek, mert nem találtak sehol.

Zsebi! milyen klassz tortát kapott az ünnepelt!

Neet! lázas még az expunk?? ha igen, akkor vidd dokihoz inkább.

ancsipancsi

Sziasztok!

Nekem is jo a mai tali, de ilyen melegben en csak az udvarra mennek le, setalni meghalnek - raadasul mar rovid tavon is kemenyedekKép. Szoval ha bejottok - akar seta utan-, akkor lemegyek szivesen!Kép

Ancsi, nem tudom merre laktok, de a Ferenc korut elejen, a Mester utcai 6-4-es villamosmegallonal van egy biobolt, ahol lehet malnalevelteat kapni.
Holnap delelott a korhazban leszek, ha arra jarsz viszek neked.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dorka! sajna épp NST-n leszek, de máshol, nem a kórházban! azért köszi! én hiszek a sorsban Kép. ha nem kapok, az azt jelenti, hogy nincs rá szükségem. utána néztem amúgy, hogy a bél perisztaltikáját növeli ez a tea (ezáltal hat a szomszédos gátra), és lehet, hogy nekem hasmarsot okozna Kép

én is tök így vagyok, mint te, hogy nem bírom már a meleget. tegnap sétáltunk kicsit a párommal, de olyan kemény volt végig a hasam, hogy úgy mentem, mint a nagy romacsalád élén a vajda felesége.

ancsipancsi

ancsi: bocsi a kisbetűért,de fanni kézben van.. nekem van 1 csomaggal málnalevél, ha kéred.... gyere érte.

neet: te hogy vagy?és a kiscsaj_remélem jól...

bogárka: mi is pont a múlt héten fedeztük fel...tök jó.

most akkor mikor van kávézás?

johi

Kép
Kép
johanna1975

nagyon köszi Johi, meglátom Kép

lusta és valamilyen rejtélyes oknál fogva fáradt Ancsi

ancsipancsi

Jó reggelt Lányok!

Nehéz este után hosszú és nyugodt éjszakánk volt és a mai nap is vidáman indult Kép

Bebeeeeee, mi ma talizunk Fic-cel, meg Pocak-kal, meg Dora-val Kép
ada007

Sziasztok!

GigiKép
Vegul arra jutottunk Apjukkal,hogy nem visszuk magandokihoz Akost,de koszonom az infot,jo,hogy megvanKép

NeetKép
Gratula a maszashozKépAzuram ezt varja a legjobban,hogy masszon AkosKép

ZsebiKép
Bruno nagyon Edes!!Kép

2 hos oltas:
mult csutortokon mi is megkaptuk es Akost nagyon megviselte.Egesz du sirt,5 percekre aludt el es orditva felriadt folyamatosan,pedig O sosem ebred sirva.
Borogattam a labikojat es kapott egy fel lazcsillapito kupot(37,5),aztan masnapra kutya baja lett,-szerencsere.
En is nagyon tartok a tovabbi oltasoktol...

Most,hogy igy olvasom,hogy Oxi Vikije van,hogy 160at eszik,kicsit elbizonytalanodtam.Nekunk max ennyit szabad enni a gyerekorvos szerint,pedig Akos siman megeszik 180-at is.Vagy ez azert van,mert Akos tapszert kap??

TanacstalanKriszta es:

Kép

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Neet: lázat a marslakók hozták és vitték...ennél okosabbat nem tudok

Cicabo. szomorú hírem van.....a rózsíszín body egy debreceni kínai boltól tévedt hozzánk...viszont a jó hír az, hogy szombaton (lányok, nekünk 30-i tali ezáltal lőve!!!!!! hallod Oxi?) megyünk haza Debrecenbe 3 hétre (jó ég, hogy fogok visszaolvasni, azt nem tudom) és akkor megnézem neked és ha van, akkor kapsz egyet....ha meg nem, akkor neked adom a mienket, mert így nyárra egy kicsit vastag is...

Dora: ebben a melegben énis csak a Bokrétáig mennék, szóval nekem oké a lenti kerti tobzódás

No, csóka, ébredezés van.
ada007

Neet,
Még korábbi kérdésedre válaszolva: meggyet a biopiacon is vettünk szombaton, de keveset, viszont korábban sokat-sokat kaptunk nagymamától, aki szerintem a Kelenföld-Városközpontnál található piacon vásárolta... Szóval szerintem volt, bár talán drágábban, mint máskor.
Éjszakai láz: szerintem tuti, hogy a fog miatt volt. Unokatesóm babájánal is hasonló volt, neki azt mondta a gyerekdoki, hogy ha egy hétnél tovább tart, akkor baj, mert akkor biztosan más okozza, de ilyen rövid ideig (és ha nincs más tünet) akkor újabb fogacskák jőnek... De remélem, jól van Eszti azóta, és többet nem lesz ilyen prb.

Fényképek szuperek!!!

Sziasztok,
Blaye
blaye

hahó,
na akkor most mi is vanKépcsüti 4-5 között?????

képek olyaaaaaaaaaaaaaaan édik,imádom a képeket!!!!!!

neet,
ilyen volt bálintnál is de én nem adtam neki semmit és reggelre elmúlt...szerintem a nagy meleg....

ancsi,
te különcködszKép????hát maga huva jár nst-reKép?
Vendég

Köszi a lázas hozzászólásokat! Kép Reggelre nyoma sem volt, így a doki szóba se került.

Oxi!
Maradjunk az egy db S betünél....
neet
neet

Sziasztok!

Tájékozódni szeretnék.

Szüléshez a házassági kivonat milyen régi lehet? 300 nap a határidő? És ha a személyim meg lett csináltatva a férjezett nevemre, de a taj kártyámat nem cserélték ki az gond lehet?

Köszönöm!
mkatus

Johi!
tali csüt. 4-5 között savoya park maya kávézó.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Gigi
Most neztem a profilod es annnyira de annyira megtetszett ez a Balint felirat! Kép Mi ez? Honnan lehet ilyet szervalni? Vagy Te muveszkedted?

Norka
norkini

Hello Lányok!

Mai minitali különböző okok miatt részben meghiúsult....

Lizzire szegényemre rájár a rúd, a tegnapi oltáspara után ma délben észrevettem, hogy be van gyulladva a nagylábaujján a körömágy...uzsgyi le a dokinénihez, semmi súlyos, de azért bekente valami piros micsodával...attól el kell múlnia...elvileg. Állítólag gyakran előfordul, úgyhogy aki ilyet tapasztal, annak üzenem, hogy no para, de azért kissé ilyesztő, amikor a gyereked nagylábujja helyén egy piros mogyorót találsz Kép

Fic Vincéje egész délelőtt nem aludt, hanem pont tali előtt hunyt be a kiságyában és Fic már nem akarta zargatni, így ő emiatt maradt le, Pocaknak meg szóltunk, hogy sorra kidőltünk, de úgy hallottam, hogy nem bánta...

Kendővel voltunk lent, természetesen csurom vizesek lettünk mind a ketten...iszonyat ez az idő....

No, most pihentetem a hátam, közben mindjárt beszélek az oktatási minisztériummal gyed alatti tanulás ügyben....

Csóka Lányok!
Akinek van rá lehetősége, az ki nemmerjen ma szállni a kertimedencéből, helyettünk, medencétlenek helyett is tessék pancsikolni!!!!!!!!!
ada007

Gigi!

Csipeszeket esetleg hozod csüti?Kép

Juc
20170114224602

ilyesztő=ijesztő

ssssssssszörnyű
ada007

Lanyok, en meg kint alltam a Mester Bokreta sarkan 20 percig!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Basszameg Kép
Ne haragudj Dora, én úgy értelmeztem, hogy akkor szóljunk fel neked, ha ott vagyunk, mert te csak az udvarba jössz le.
Sajnálom, részemről félreértés....szegény pocakod Kép
ada007

Sziasztok!

Ma délelőtt nekünk is ki kellett menni ügyeket intézni, kenguruban vittem Emmát, rendesen leizzadtunk mindketten. Azt hiszem a délutáni sétát kihagyjuk. Ráadásul ma nyűgösebb az átlagnál, nagyon éberen alszik, gondolom a tegnapi oltás hatása, de azért nem vészes. Reggel jókedvűen ébredt, csak akkor görbült le a szája, amikor ráraktam a pelenkázóra (ott kapta a szurit), szerintem emlékezhet rá, mert ma nem a pelenkázó volt a legjobb barátja.

Hogy mi miért nem erre a hétre terveztük be a Balcsit.... KépKépKép

Ada,
3 hetet nem kell visszaolvasnodKép Majd valaki összefoglalja neked!

Kép
Kép
manoka11

Dora!!!!!!!!!!!!!!

Megtennéd, hogy átdobod nekem emilben a teloszámodat, én is küldöm az enyémet....ezek után sohasoha többet nem fogok úgy lemondani talit, hogy fel ne hívjalak, bármi van.....

adrienn_szabokukachotmailpontcom
ada007

Dora_
Kép... elég félreérthetö... vagy csak én értek MINDENT félre? Kép
neet
neet

Hoppá, így már nem is olyan vicces... bocs, Dora_, nem olvastam végig... így inkább Kép
neet
neet

Ada, azert tuleltem, csak nem tudtam, hogy mi van. Bar gyanakodhattam volna jobban, mikor Fic a harmadik hivasra sem vette fel a telcsijet.
Kuldom a szamot!

Jobbulast a kicsinek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Neet, a 36. hetben mar legfeljebb csak a ferjem kivan meg!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Pannának Boldog Névnapot!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?