Fantasztikus helyeken jártatok 
2005.07.24 19:22
Február 23 pedig nagyon kafi dátum
Kis tavaszhozó lesz a bébi
, nem volt semmi gond. Aludt a gyerek egész éjjel, sőt ma du-án is 3és fél órát. Mi pedig jól éreztük magunkat, de megállapítottuk, ennél hosszabb időre nem nagyon mennénk nélküle, de ez meg már nagyon kellett nekünk, nekem.
2005.07.25 06:41
. Sok ilyen autó van
. Tudtam én, h Peti élvezni fogja a Nagyszüleit, és nem lesz semmi gáz! Hiszen Õ egy nagyon nagyon jó gyerek
! 2005.07.25 07:19
2005.07.25 07:47

Szóval szerintem mindig lesz egy kismama
Képzeljétek három óránként szoptathatnak és 10 percet lehet cicin a baba és nem ihatnak tejserkentő teát, amíg nem indul meg a tej. Én ezt nem értem!!! Miért? Emlékszem olvastam egy cikket. Nő Afrikában egy csecsemőt akart szoptatni (nem emlékszem pontosan miért, anyuka meghalt vagy ilyesmi?) ivott egy csomó gyógyteát gyakran tette cicire a babát és megindult a teje.. és ugye nem ő szült... 2005.07.25 08:49
Peti is jött velem, nagyon aktív, egy szavam se lehet! Érdeklődik, kiveszi a részét, utánaolvas, és kényeztet (persze ezzel nem élek vissza). Igazi aranybogár!
(dehát nem véletlenül imádom)

2005.07.25 10:29
A másik Peti meg ügyet sem vetett a fűre, lazán mászott benne, Bali még most is kissé tart tőle.
Mentek még valahova nyaralni? 2005.07.25 19:44
Ja, és a képek szuperek, írigykedem is miatta, de jövőre nem úsztok meg minket sem
!
, vicces volt, elég nagyot nézett, de azért annyira nem ijedt meg, h sírni is kezdjen
, most meg evés közben beájult, így leraktam, de sztem még mindjárt megébred, mert ez krumplinudli evészet se volt. 2005.07.25 20:05
A szerdát meg majd meg konkretizáljuk, és nagyon kafi, hogy te is jössz kismami!!!
És én is várom a szerdát nagyon
És úgy néznék róla képet, mert már rég láttam, és az az "autóversenyzős" annyira cuki.

2005.07.26 07:00
Most megy az éjszakai ciciről leszokás, volt, hogy már eredményes volt, mert 10-5ig aludt. Egyébként mostanában napközben is sokat nyűgösködik, lehet, hogy a foga, nem tudom...De így nem könnyű vele, remélem nincs semmi baja. 2005.07.26 07:34
Mi is kirúgunk a hámból szombaton, most lesz a sógornőm esküvője, és úgy tervezem, hjogy Balit hazahozom 8 körül, lefektetem, majd anyukámra bízom, aztán megyek vissza bulizni úgy éjfélig. Szegény anyukámnak necces lesz, ha felébred Bali, dehát edződnie kell(mármint Balinak), az élet, kérem szépen, nem habostorta.
2005.07.26 08:10
kopkopkop
! Vasárnap este volt 4360g, és én 58cm-nek mértem,de ezt a hossz dolgot nem tudom sosem jól csinálni. Persze, h hordja a 62-s rucit, küldtem is képet Neked, nem kaptad meg? Meg itt is fent van, asszem az előző oldalon. Ja, de van amikor még nagyobb ruha van rajta, sztem tök eltérő a méretezés
! Nappal mikor hogy, Kata még nem látta ágyban fekve
. De mindig az van,h cici után 1órával elalszik, dél körül 1órára, délután pedig 30-40percekre, este meg 10körül alszik el, és 5-6között ébred, eszik, aztán így nyomja, tegnap 9-ig, p-sz-v 10-10.30ig.
! De úgy hallottam, Anyukáddal jól elalszik
! 2005.07.26 08:52
És akárki akármit mondd, kell néha egy kis kettesben eltöltött romantikázás.
2005.07.26 10:06
És amúgy sem kell mostanság nekem emelgetnem! 
2005.07.26 12:33
2005.07.26 13:52
2005.07.26 14:58
, próbálok túlélni minden újabb napot egyben. Nagyon remélem, hogy még jó sok lesz!!! Rajtam nem fog múlni, úgy szeretném, hogy minden rendben legyen és, hogy elkerüljük a koraszülést.
Hát nagy gratula!!! Ez szuper fantörpikus, vigyázz magatokra. Aztán ha majd szépen kiírattad magad, jöhetsz sokszor hozzánk
Jól vagy, drága??? Gyönyörűek a képek!!
Boldog névnapot!! TAlán te kérdezted, hivatalos dátum okt. 17. Szept 20 utánnal kiegyeznék. Ehhez kellenének még a megadrukkok. Mentek még nyaralni???
Édi fiad, hogy van?? Engem már biztos elfelejtett. Tessék neki mondogatni a nevemet!!! És tessék meglátogatni!!!! Majd az uramat leküldöm valamikor az örzőért meg a sterilizálóért. Figyi. Még egyszer említettél egy kengurut is... az áll még??? Ú, olyan ciki, hohy így kuncsorgok..., de próbálok savelni. Most kértünk ajánlatot a bútorra, hááát.
Mindig nézem az ikres sorozatot, nem semmi dolgok vannak benne. Egyszer mér azt hittem nem lehet űberelni a dolgokat, mikor is megjelent Erzsike a maga 45 évével, 65 éves férjével, 3 gyerekével (köztük egy ikerpár) és terhes 3as! ikrekkel. Durva. De szépen kihordta őket a 34.hétig, szegény a végén már sírt. Na mindegy, te láttad. A csaszi is elég durva. Kérdezted, hát sajna, szerintem az lesz. Bár szrintem biztonságosabb így az ikrekkel, ezért nem bánom. Vágásom már úgyis van...
Puszi nekik!!!
Puszi nektek is. Hát így lennénk. Próbálom túlélni ezt a meleget!!!
Már beszéltünk, de azért pussz. 2005.07.26 15:10
Ez komoly!!!

2005.07.26 15:28
2005.07.26 15:39
!
a csajok! Ne félj, meglesz a szeptember vége! És a császár miatt se aggódj, a lényeg Panna és Zsombi! 2005.07.26 18:51
Képeket csináljatok!
2005.07.27 07:34
, aztán akkor kapott enni, erre 1/4 8-kor ugyanúgy ugyanott ébredt, most meg ficánkol, biztosan érzi, várja, h jöttök csajok! 2005.07.27 07:59
Szopi után állandóan elaludt és amikor felkelt állandóan felült és nem volt kedvem(ünk) sírni hagyni... Nem használt a cumi, nem aludt vissza tőle, mint azelőtt... Ráadásul tök sokszor alszik velem (rajtam) Hát ez van. Lesz még ennek böjtje 
2005.07.27 08:58
)végigolvasni az utolsó bejelentkezésem óta.
(mint utóbb utánaszámoltam)neki volt a birthday party-ja, igazi családi esemény. Nagyon szerteágazó családról van szó, talán ez az egyetlen alkalom, hogy összejönnek, velünk oldalbordákkal együtt.Na itt voltunk vasárnap. Kata, kicsit maszekoltunk, igen... 2005.07.27 08:59
Még a múltkori nagy esőzés kosza rajta volt és nagyon utáltam..
Mármint nekem "rossz" mert ha vele alszom nem tudok semmit csinálni napközben így mindig odakészítek egy könyvet és olvasok ha nem tudok aludni. Aha előről kell kezdeni, de álltalában ilyenkor gyorsabb az átállás2005.07.27 16:27
De Hanci "beszégetett" Velük és mosolygott Rájuk
!
Eszti csokibarnára sült, éhes kismama
! 
! 2005.07.27 18:53
. Bali nagyon pörgött ma, igazi rosszcsont volt. Peti édes, mint mindig, és természetesen jó fiú, csak a barackért volt egy kis hiszti.
Szóval klassz volt a mai nap, leszámítva ezt a meleget. 2005.07.28 09:00
!
! 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|