A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lili Kép Ági tanácsát fogadd meg. Ha nem akarsz pénzes helyre menni, javaslom a BMC-t, én is (mi is) oda járunk. Itt olvashatsz róla és nagyon profik. www.lombik-baby.hu
Be kell jelentkezni konzultációra az eddigi leleteiddel, (kb. 1 hónap) mert nagyon sokan vannak. Szilva is oda jár.
Vendég

k.lili@freemail.hu

Előre is köszi.
klili

Noémi

köszönöm, itt a vizsgálatok teljesen ingyenesek, vagy van valamilyen költség?
És mindenkivel foglalkoznak, vagy kell az egy év próbálkozás?
klili

ment az e-mail

Kép

Kép
pkagi

Lili Kép minden vizsgálat ingyenes, TB alapon csinálják. Általában 1 év után lehet menni, de szerintem nyugodtan mondj mondjuk 9 hónapot (kegyes hazugság), meg vidd a leleteid. Itt már senkinek sem mondják azt, hogy probálkozz még x ideig. Ez biztos. Aki elmegy egy ilyen helyre, azt már nem váratják tovább. Sajnos a nőgyógyász más... Kép
Vendég

Lili Kép
Ha a BMC-be mégy, akkor mondd azt, hogy 1 éve próbálkoztok, akkor komolyan vesznek.
Nekünk anno, amikor először voltunk konzultáción azt mondták, hogy 1 év után foglalkoznak a dologgal.
Minden vizsgálat ingyenes, és szerintem jó szakemberek, és gyorsan is mennek a dolgok.
Egyetlen hátránya, hogy néha sokat kell várakozni.

Kép
Kép
szilva069

Lili Kép
Ha a BMC-be mégy, akkor mondd azt, hogy 1 éve próbálkoztok, akkor komolyan vesznek.
Nekünk anno, amikor először voltunk konzultáción azt mondták, hogy 1 év után foglalkoznak a dologgal.
Minden vizsgálat ingyenes, és szerintem jó szakemberek, és gyorsan is mennek a dolgok.
Egyetlen hátránya, hogy néha sokat kell várakozni.

Kép
Kép
szilva069

Bocs Lányok, 2x küldtem el!

Kép
Kép
szilva069

Lányok, tényleg nagyon köszönöm az infókat.

Ma még elmegyek a szakrendelőbe és kicsikarok a dokiból egy hormonvizsgálatos beutalót (ha esetleg pénteken megjönne, akkor is tudjak a 3. v. 4. cn-on menni vérvételre), azt el nem ronthatják Kép
Kiértékelem magamnak a neten talált női hormontábla alapján (tudom, nem szép dolog Kép ), aztán v. közben bejelentkezek az ajánlottakhoz.
klili

Lili Kép a hormonvizsgálatnak csak akkor van értelme, ha a 21. 24. napi hormonokat is nézik.
A BMC-ben a konzultáció után ez lesz az első dolog, amire elküldenek téged (olvasd el, hogy még mire a honlapon). Tehát, hiába értékeled (értékeljük) ki a 3. napi eredményeket, sajnos túl sokra nem megyünk velük. Õk is csak akkor fogadják el ezt a vizsgálatodat, ha mellé teszed a másik két vérvizsgálat eredményét is.
Csak azért írtam le, hogy tudd. Ha nem akarsz kétszer menni (nekem iszonyú vénáim vannak, 2x is meggondolom, hogy mikor megyek vérvételre Kép sokszor kellett emiatt a kézfejemből venni a vért) akkor talán kérj még két beutalót most a dokitól.
Puszik
Vendég

Akkor vénák terén sorstársak vagyunk Kép
Bár én bírom, csak akik vért vesznek, azok szoktak szörnyülködni Kép

Igen, én is háromszor gondoltam, a 3. napot csak azért írtam, mert PCO-nál az LH/FSH arány a 3. napon magas (normálisan közel azonos a kettő), viszont azt nem tudom, hogy a doki képben lesz-e, hogy nekem a 21. ill. 24. nap ált. még mindig tüszőrepedés előtti napnak számít.
Vagy ilyenkor is fix. a 21. és a 24. nap?
klili

Lili Kép ez jó kérdés. Hátha valaki tud rá mondani valamit. Szerintem fix, mert ez lenne a normális.
Engem különben hiába szúrnak, egy csepp vér sem jön. Nagyon profinak kell lennie annak, aki legalább egy fél kémcsővel le tud venni KépKépKép
Vendég

Wish!

Még nem kértem időpontot. Szerinted ha azt mondom neki, h 4-5 hónapja probálkozunk akkor is fog ilyen komolyan foglalkozni? Vagy menjek másik dokihoz és annak mondjam hogy 1 éve szenvedünk? nem akarom az ördögöt a falra festeni. Általában rosszul szoktak elsülni akkor a dolgok.

Kép
lara26

Lara Kép
Szerintem ha normális az orvosod, akkor nem fog akadékoskodni, egy spermavizsgálat és egy hormontükör igazán alap szerintem. Mond meg, hogy szeretnél nyugodt lenni, hogy ezen a téren minden rendben és ha fél év múlva még mindig nem jön össze a baba, akkor továbblépni. Meg mondd el azt is, hogy milyen volt a mostani ciklusod.
Ha nem korrekta, kkor menje el másik dokihoz, de akkor alapból meddőségi szakemberhez és ott mond azt hogy egy éve próbálkoztok.

Lili Kép
Szerintem ezt beszéld meg a dokival. De nálad akkor lehet,hogy több vérvételt csinélnak majd.

Ági Kép
Nem vagytok még fiatalok a gyerekvállaláshoz? Kép
Szerintem jó az ha fiatalabbnak néznek, sokáig engem is annak néztek, néha még most is, bár már elkezdtek gyűlni az ősz hajszálaim Kép

Noémi Kép
A páromat a múltkor öt helyen szúrták meg, mire sikerült levenni tőle a vért. Úgy sajnáltam szegényt.
De ezek szerint téged is szeretnek a laborosok Kép

wish

Wish Kép imádnak, mint Medárd után az esőt Kép
Hogy vagy?
Vendég

Noémi Kép
Köszi megvagyok. A héten még itthon, és jövő éten talán szabira megyünk, ha minden jól megy, utánna meg munka.
Szépen megjött a mensim, a hasam meg görcsöl, mint állat. De remélem ez az utolsó elötti-elötti egy darabig Kép

wish

Sziasztok!
Almási Tamás Sejtjeink című filmét keresem. Nem tudja esetleg valaki hogy honnan lehetne ezt megszerezni. A lombik programról szól.

Köszi

KépKép
jiny

Jiny Kép a BMC-ben biztosan lehet kapni. Én 8-án megyek legközelebb, ha az jó neked.
Megnézheted még a www.infertility.hu oldalon is, meg a www.oviklub.hu oldalon, úgy emlékszem ott is lehetett kapni.

Wish Kép Biztosan ez lesz az utolsó előtti! Nagyon szorítok!!! Esetleg átvehetnéd a Babaprojektes táblicskut is KépKépKépKép
Vendég

Noémi22 köszi az infot. Én szegedi vagyok, nálunk nincs BMC. Így valószínűleg marad az internetes vásárlás.
Mikorra lesz biztos eredményed?

KépKép
jiny

Mármint hivatalos, mert biztosnak már most is biztos.Kép

KépKép
jiny

Lányok!

Voltam tegnap a szakrendelésen kb. 3 órát vártam (vittem olvasnivalót Kép ), amit én jó jelnek vettem, ugyanis ez alatt mindössze 5 beteggel foglalkozott a doki, és még csak fogigátlót sem adott senkinek, ha nem volt egy éven belül rákszűrése és laborja. Tudom, ez lenne a természetes, de ált. nem ez van.
Aztán bementem, és tényleg normális doki volt, fiatal és lelkes. Végignézte az összes diagramomat, adott beutalót a kért hormonvizsgálatokra, sőt magától újabb uh-ra.
Azt hiszem, adok neki még egy kis időt, aztán ha nem változik semmi, akkor tényleg irány egy meddőségi szakorvos.
klili

Lili Kép
Örülök, hogy végre találtál egy normális dokit!
Szerintem sem baj, ha még néhány hónapig próbálkoztok, és addig a vizsgálatok egyrészét is meg lehet csinálni. Sok minden kiderülhet közben. A 4 hónap próbálkozás meg tényleg nem sok. Mi 1 év után mentünk szakemberhez.
Sok sikert kívánok nektek, és remélem nem juttok el a meddőségi szakrendelésig!

Noémi Kép
Hogy vagy? Még mindig vannak fura érzéseid?
Szörnyű, én erőm teljében vagyok, semmi különös érzés. Járok tornázni is, csak a hasazást hagyom ki. No meg a jövő héten megyünk evezni!

Kép
Kép
szilva069

Jiny Kép 8-án viszek vizeletet, de már 7-én reggel megcsinálom otthon a tesztet.

Szilva Kép a párom nekem még azt sem engedi, hogy a nehezebb (több, mint 2 kg Kép) szatyrokat felvigyem a negyedikre. Tüneteim nincsenek igazán, bár nagyon sokat járok pisilni és nem bírok ránézni a húsra, meg az édességre. Amit viszont kilószámra eszek az gyümölcs és zöldség. Ez a meleg miatt is lehet,... de azért örülnék, ha nem KépKép.
Vendég

Szilva Kép az is lehet, hogy az én "tüneteim" nem is tünetek. És neked sikerült Kép
Ma 7 napja az inszemnek Kép, mostanra már minden eldőlt Kép
Vendég

Hahó! Van itt valaki??? Vagy mindenki a melegben van odakinn??? Kép
Vendég

Szia Noémi,

Nem tudom emlékszel-e rám, úgy örülök hogy eltudtátok kezdeni az inszemet, remélem megérzéseid nem csalnak tiszta szívemből kívánom neked hogy teljesüljön a vágyad.

Puszi Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép de jó, hogy benéztél ide! Kerestelek, de nem találtalak!
Mizújs veled? Ha jól tudom, túl vagy a műtéten.
Vendég

Noémi,

Túl vagyok a műtéten, jól sikerült a doki szerint lehet hogy a pco-m is megszünt ezzel a műtéttel. Most várokozó állás ponton vagyok doki szerint próbálkozunk magunktól de ha akarunk menjünk vissza BMC-be. Nem tudom mi legyen jővő hét vége felé kellenne megjönnie és mehetnék A BMC. Szeretném ha magunktól sikerülne de nem igazán bízok a dokikba és már az időt se nagyon szeretném húzni. Igaz műtét óta nem voltunk együtt a párommal pihit írt elő a doki de lassan talán próbálkozunkKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép nem tudom kihez jársz, én a három hónap után épp csak kontrollra mentem vissza (még be se jelentkeztem, csak bementem egy péntek délután, hogy akkor mi a további lépés). Az én dokim (K.) szabin volt, úgyhogy Z.hez irányítottak. Õ rögtön UH-ot is csinált és javasolta, hogy folytassuk, (nekem ő csinálta a műtétet is, mert ügyeletes volt) és nagyon bízom benne, szimpatikusabb is mindkettőnk számára. Sajnos amúgy nem tudok átmenni hozzá, mert a főnökéhez járok. Úgyhogy megragadtuk az alkalmat, és belevágtunk. Olyan gyorsan történt, hogy észre se vettem és már túl is voltam az inszemen.
Szóval, szerintem keress egy dokit akiben bízol és utána minden sokkal egyszerűbb lesz, nem fogsz görcsölni rajta. Így is elég stressz maga a BMC az bőven elég, az orvos miatt már nem lenne szabad aggódni.
Neked hogyan sikerült a baba?
Vendég

Noémi Kép
Nem tűntem el, itt vagyok, csak dolgoznom is kell néha.
Azért ezek tünetek, nem hiszem, hogy te generálod! A férjem kicsit dühös volt, mikor hétfőn du. felhívott, és megtudta, hogy tornázom, de megnyugtattam, hogy lájtosan formálom a testem. Különben meg én azt gondolom, hogyha a barackmag meg akar tapadni, akkor nem azon múlik. Persze azért szekrényeket én sem tologatok.
Drukkolok neked!!!! (és persze magamnak is)

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép bárcsak mindkettőnknek sikerülne most. Klassz lehet áprilisban szülni nem? Sok tavaszi virág, gyönyörű virágzó fák, rügyek... KépKépKép
Együtt szülnénk ... Kép
Vendég

Teljesen be vagyok zsongva, nem bírok dolgozni.
Lekapcsolom a netet estig. Kép
Vendég

Barbi, bocs, hogy beledumálok... Tudod, én már 3 dokit hagytam ott, szerintem ui. nagyon fontos a bizalom. Ha nem vagy 100%-ig biztos az orvosban, sürgősen keress mást, mert még azt se tudja ilyenkor az ember jól fogadni, amit amúgy tényleg jól csinál a doki... Én csak tudom :-)
jitter

Noémi Kép
Tök jó, hogy ilyen pozitív vagy.
Én biztos vagyok benne, hogy most sem sikerült.
Ne szidj meg, de érzi ezt az ember, hidd el

Kép
Kép
szilva069

Lányok, aki mind kétszer műtőt abba bízok de az nem foglalkozik meddősségel, A BMC-be Tanárúrhoz járok( Ko..), inszemmel sikerült, saját nőgyógyászom van akibe bízok és akinél majd egyszer szülni szeretnék csak ezt a futószalag dolgot nem szerettem, hogy annyi kérdésem lenne a dokikhoz és nincs idejük velünk foglalkozni velünk, úgye értitek hogy mire gondolok.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szilva Kép miért szídnálak meg? Azért még titkon drukkolhatok? Csak halkan ... Kép

Barbi Kép én is ebben a cipőben járok Kép, ugyanahhoz a dokihoz járunk. A lelki oldalát sajnos nekünk kell megoldanunk, mert az orvosoknak nincs ideje már erre. Láttad a falon a statisztikát? Egy évben 1000 lombikot csinálnak. 1,5x annyit, mint bárhol máshol. Az inszemről nem is szólva. Az első inszemem után én is teljesen begubóztam. 9 hónapig gyűjtöttem itt a topikon az erőt és hónapról hónapra reménykedtem, hogy talán spontán is összejön. Nem jött. Aztán felvértezve januárban visszamentem, hogy történjen már valami. Már a futószalag sem érdekelt, csak az, hogy a szaktudásukkal kisbabánk legyen. Az ottani futószalag körülményt megpróbáltam kikapcsolni és csak az eredményre koncentrálni / gondolni. Sajnos más orvosnál sem jobb, csak esetleg nekik más a személyiségük. K-val ez a helyzet, én most Z-nél voltam, talán még kevesebb ideje volt, mint K-nak. Nem irigylem őket. Szilva Kép Sz-hez jár. Õ még fiatal, és kevesebb betege van. Rajta még lehet látni nyugodtságot, a többiek mind sietnek, hogy mindenkire jusson idő. Talán kapnak majd segítséget meg pénzt, hogy a körülményekre is tudjanak figyelni.
Vendég

Pco-gyanús lányok! van még egy metformin nevű hatóanyag, ami néhány, cukorbetegeknek szánt gyógyszerben van benne. A google-n találtok róla több infot, írjátok be a metformin+pco-t.

Mint már az Ági által beszúrt cikkből is kiderült, a pco gyakran okoz inzulin-rezisztenciát is. (lehet, hogy fordított az összefüggés, de ez a lényeg szempontjából végülis mindegy.)
Szóval ez a gyógyszer rendezi a cukoranyagcserét+a hormonokat is segít rendbe tenni.
Kevés orvos írja fel, mivel ez még nem törvényesen elfogadott gyógymódja a pco-nak, sőt, vitatott.(na meg mi lenne a sok meddőségi kp-tal, ha hirtelen a sok pco-s "meggyógyulna" ettől a gyógyszertől..?)

Szóval nekem a Kaáliban írták fel, és azóta majdnem mindig van peteérésem és majdnem rendszeres a menzeszem. Nagyon hatékony gyógyszer. A gyógyszer szedése mellett hatékonyabban is lehet stimulálni. Olyannak írják fel, akinek inzulin-rezisztenciája is van a pco mellett, de van olyan orvos, aki enélkül is felírja. Az inzulin-rezisztenciát pco-soknál nem minden helyen nézik, érdeklődjetek ennek is utána.
kisegér

Noémi Kép
Nagyon egyetértek veled. Nem szabad megorrolni a dokikra, hogy nincs mindig idejük és türelmük ránk, azért szerintem a BMC-ben is meg lehet találni a módját, hogy az emberrel odafigyelve beszéljenek. Nekem még nincs rossz tapasztalatom, de azt érzem, hogy mikor kérdezhetek hosszabban és többet...

Kép
Kép
szilva069

Nyári pangás?

Kihal a topik KépKépKép
Vendég

Szia Noémi,

Én itt vagyok, hogy bírod ezt a nagy meleget?
Én tudom hogy türelmesnek kell lennem, de néha nagyon nehéz. Már várom hogy megjöjjön hogy tudjuk folytatni.
Hődet méred vagy most teljes nyugalommal várod a 7-t.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szia Barbi Kép

Utálom a meleget, hál' istennek a munkahelyen egész nap klímában ülök. Te hogy bírod?
Nagyon drukkolok, hogy mielőbb megjöjjön és tudjátok folytatni. Sosem mértem hőt, most sem teszem. Kép Majd' kibújok a bőrömből, úgy várom a 7-ét! Figyelem a testem minden mozdulatát, próbálok úgy étkezni, mint máskor, de nem megy. ma is kitúrtam a húst a tányéromból ebédnél, nem bírtam rá se nézni a grizestésztára, pedig máskor biztosan azt választom ebédre. Esténként érzem a hasam, reggel korán felkelek pisilni. A férjem persze nyugalomra int, azt mondta, ne várjam a jövő vasárnapot, csak nyugodtan legyek. Mert úgyis sikerülni fog. Az idén biztosan. Levett egy csomó terhet a vállamról az utóbbi napokban, folyton meglep valamivel. Kívánom ezt neked. Meg mielőbb egy zebrácskát is neked!

Hányadik cn-on vagy most? K. augusztusban már dolgozik. Örülök, hogy a folytatás mellett döntöttetek. Ha jól számoltam, nektek is a 3. inszem lesz, ugye?
Vendég

Lányok!
Elköszönök, mert 2 hétig szabin leszek.

Noémi Kép Nagyon fogok érted izgulni a kellő időben, bízom benne, hogy sokerülni fog!
Vigyázz magadra!

Barbi Kép Neked sok sikert kívánok a továbbiakban, és remélem mielőbb babás leszel!

Szilva

Kép
Kép
szilva069

Noémi,

Nem nekünk már a 4-dik inszemináció lesz, ma vagyok a 22 napon. Én is figyelem a testemet hogy érzek e valami változást a műtét miatt de nem igazán veszek észre semmit.

Az én párom is azt mondja hogy még idén sikerülni fog, nagyon sokat segít nekem is a napi dolgokba.

A munkahelyemen nekem is van légkondi különbe nem is bírnám ki.

Pusszi Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szilva KépKépKép

Nagyon jó pihenést nektek!!!!
És GIGAMEGADRUKKOKAT küldök nektek 9-ére! Azért tesztelsz valamikor? Vagy megvárod az eredményt majd?
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Barbi Kép akkor mégjobban szorítok!!! Cat Kép írta a napokban, hogy a csodababákra vigyáznak odafönn, a mieink is azok lesznek úgy érzem, úgyhogy sikerülni fog, mert már várnak ránk Kép
Szorítok!

Elnézést az érzelgősségért. De nagyon hiszem, hogy sikerülni fog nektek is! Alina Kép idézete jutott eszembe "aki keserűt nem ízlelt, nem tudja mi az édes".

Én is hazamegyek most, hétfőn találkozunk. Addig is sok-sok puszi!!!

Noémi
Vendég

Noémi
Én nem tesztelek, úgysem lesz rá szükség Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép

Ne legyél ilyen...én remélem hogy szükség lesz rá!!
A 2 hét szabi miatt nagyon irigyellek, és nagyon jó pihenést kívánok.Kép
Remélem tiszta szívből hogy jó hírekkel jössz vissza.Kép

NoémiKép
Én már tök vártam a hétfőt a tesztelésed miatt...de úgy tűnik elnéztem a dolgot. Hát majd akkor várom a a 7-ét.Kép és persze drukkolok a manócskádnak addig is.Kép
Te mindíg olyan kedveseket írsz mindenkinek, biztos nagyon jó anyuka leszel! Kép(vagy már az is vagy?!!) ÚÚÚgy legyen.

BarbiKép
Már most drukkolok a köv inszemhez!!Kép

A.
Vendég

Sziasztok Kép
Húú, ebben a melegben nem nagyon ültem le a gép mellé, inkább takarítottam Kép

Barbi Kép
Jó hogy jelentkeztél Kép Drukkolok a következő inszemedhez.

Szilva Kép
Ne add fel kérlek, nem szabad feladni, amíg nem biztos a dolog. Az nem fer, hogy mi drukkolunk, te meg feladodo Kép

Noémi Kép
Remélem nem a gyógyszerektől vannak a tüneteid.

wish

Sziasztok, mindjart visszaolvasok,,nagyon lemaradtam Kép
ma vagyok a 2.cn on,,de legalabb nem remenykedtem, a +pct utan..Kép
minden rosszban van vmi jo ?? Kép

hogy vagytok LAnyok??

puszi saci
saci

Sziasztok lányok Kép
Megjöttünk. Nagyon klassz volt minden. Jó sok programot szerveztünk magunknak, úgyhogy nem unatkoztunk. Reggel úgy örültem, mert Sopronba már pulcsis idő volt, de sajna ide még nem ért.
Megjártuk az ausztriai bababoltokat is, de nem vettünk semmit, mert minden drágább, mint itthon. Kép
Veletek mi újság látom nagyon pang a topik, biztosan mindenki víz mellett hűsöl. Kép Jól teszitek. Kép

Barbi Kép
De jó látni, hogy visszajöttél közénk.
Én elmennék a dokihoz, de ezt úgyis tte tudod.

Noémi Kép
Tudod a pozitív hozzáállás fél siker. Kép Örülök, hogy nem vagy mélabús és csak úgy kering körülötted a sok pozitív energia. Kép

Szilva Kép
Jó pihit. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok Kép
Mi holnap elutazunk öt napra Horvátországba, reggel még megpróbálok feltenni egy táblát, ha lesz időm.
Pusza mindenkinek:
Wish

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?