A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

LoraKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MarcsikaKép
Sajnálom.....ne szomizz, tudod most Neked kell tartanod a barátnõdben a lelketKép És tessék jó példával elöl járni!!KépKépÉn is este fogom beszedni a vitamintKép Talán kevésbé hízunk elKépKép
VandaKép
Megosztozunk, nekem a fele is elég lesz majd megnövesztemKép
NoémiKép
Köszi a segítségetKép

Puszi: Doris
doris

Lora!

KépKépKépKépGRATULALOKKépKépKép

Kriszitnka
kriszti

Névtelen,
Nagyon ritkán de azért elképzelhetö, hogy a 6. napra esik a peteérés. Lehet, hogy te is pont ilyen vagy. A helyedben most van 21-e, várnék legalább 4-5 napot és mondjuk jövö hét elején még1x tesztelnék. Ha nem hagytad, hogy sokáig álljon a teszt és akkor elképzelhetö, te is olyan cipöben jársz mint Lora Kép Ha valóban a 6. napon fogant akkor már ideje, hogy legalább egy halvány csíkos tesztet produkálj. Hödet mérted?

Lora,
Nem is tudom, hogy mondjam el mennyire örülök. Tudtam, hogy babás vagy. Az a halványka kis csík a teszten az magától értetödö volt.

Marcsi,
Mi kéz a kézben járunk! Neked is elmarad, nekem is. Ne aggódj! 1 hónap ide vagy oda már nem számít. Fel a fejjelKépKépKép engem is elkeserített, hogy a margitban elromlott a gép, de hát ez van KépKép

Pusszancs,
Moni
mj

Lányok !

Azt hiszem ez a mai nap már két embernek a világ leg boldogabb napja. Az egyik az Lora a másik pedig ÉN lennék.

Vettem egy tesztet, mert már kedden megkellet volna jönni.
Az eredmény két csík. Babát várok. Ez hihetetlen !!!!!!!!

Lora nagyon gratulálok neked !

Szami
Szami

Szami! Kép
Itt is garulálok! Amióta telefonáltál egyfolytában vigyorgok! Kép Nyugi nem lesz semmi baj!
Puszi, Szonja
Szonja

Szami, Lora,KépKépKép
Nagyon örülök Nektek és gratulálok!
Tessék mostantól kezdve csak stand by-ban dolgozni!Kép
Breki
Breki

Hûûû a mindenit lányok én megmondtam hogy az idén gyarapodni fogunkKépKépKép
Mindenkinek tiszta szívbõl gratulálok és vigyázzatok ám magatokraKépKépKép
Mostmár nekem is összejöhetne valami.
Puszi mindenkinek
Alice
Alice

Szami Kép
Nincsenek szavak, csak KépKépKépKépKépKép
mj

SzamiKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Szívbõl gratulálok Neked isKép Orvoshoz mikor mész?

LányokKép
Ne szomizzatok!! Nézzétek meg, még csak február van és már ennyi babás van köztünkKépKép

doris

Szami!
Megnéztem a bogyót amit szedtél a fogadra: csak 1+ erõsségû és csak a 3-ik trimesztertõl ellenjavalt!
Szonja
Szonja

Szami! Kép
GRATULÁLOK Neked is!! Hogy titkoltad az esélyt eddig?? Kép Kép

Lányok, még valaki esetleg?? KépKépKépKépKép Még nincs vége a napnak!!Kép

Vanda
Vanda

Szami!

Nagy gratula nektek is KépKépKép

Marcsi
Marcsi

Lora, Szami
GRATULÁLOOOOOOOOOOOKKKKKKKKK!!!!!! :o:o:o:o

Mikor mentek az orvoshoz, hogy hivatalossá tegyétek a csíkocskákat? KépKép
Húúú, nem birok magammal, egyfolytában csak vigyorgok. KépKépKép

Puszi,
Edelweiss
edelweiss

Lányok!Kép

Most már tényleg csak elköszönni ugrottam be, de hát nem tudtam nem észrevenni ezeket a fantasztikus híreket!KépKépKép
Lora, Szami!KépKépKép
Óriási gratula Nektek!!KépKép Nagyon vigyázzatok Magatokra!Kép
Lora!Kép Ez a Tapolca tényleg egy csodatévõ hely!Kép Lehet, hogy én is elmegyek oda??!Kép

Elköszönök több, mint egy hétre. Remélem, hogy ez a sikerszéria nem marad abba, és mire visszajövök még újabb kismamáink lesznek!Kép
Ja, Edelweiss lécci engem dobj vissza az aljára, mert nap közben bepirosodtam!Kép

Jók legyetek!
Pusz, Sien.
Sien

Vanda, Szonja, Alice, Beszti, Marcsi, Krisztinka, Doris, Móni, Edelweis és a többiek! Nagyon köszönöm a gratulációkat, annyira boldog vagyok, hogy el sem tudom mondani! Egyfolytában fülig ér a szám! Szerencsére én alapból is vigyori vagyok, így nem szúr szemet.

SZAMI, örülök, hogy osztozhatunk a boldogságban! Vigyázz magatokra! Késõbb, majd együtt mehetünk a "friss kismamák topikja"-ba.

Hát, tegnap írtam, ma folytatom. Egész éjjel nem aludtam, úgy izgultam. Felkeltünk a párommal reggel, és megcsináltam a tesztet. Kedden Gabriellel, most pedig Medi-Lab-bal. 5-10 perc van ráírva, de kb 15-20 mp után igen erõs, második csík jelent meg, majd egyre erõsödött. Rögtön írtam egy SMS-t a dokimank. Ma el is kezdtem szedni a duphastont, 2x1-et, és a kismama vitamint is. Megnéztem, és 1 mg folsav van benne. Telcsiztem Tapolcára, majd jövõ héten csütörtökön megyek 11-re, akkor lesz Uh. Akkor már 6 hetes kismama leszek, ha minden igaz. Annyira boldog vagyok!

Majd elolvasom miket írtatok eddig, és jelentkezem. Ugye itt maradhatok még egy darabig? Majd igyekszem, és húzlak benneteket. (holnapra havat mondanak :-))

Lora
Lora

Vanda!
Én nem titkoltam Azt mondák ezelõtt pont három héttel, hogy semmi esélyem nincs, hogy teherbe essek, mert van egy méhszájsebem. A páromnak a leletei baromi rosszak voltak. Ez a hónap volt amire tényleg elmondhatom, hogy azon voltunk, hogy ne legyek terhes. Ugyanis, szedtem kb. egy levél cataflant, mert begyulladt a fogam. Használtam a betadin kúpot a méhszájsebre. Szóval most nagyon izgulok, hogy a babának ne legyen semmi baja. Ja és most náthás vagyok fáj a torkom.

Szonja!
A Cataflant, és a Betadin hüvelykúpot nézd meg légyszíves.
Holnap hívlak.

Szami
Szami

Szami Kép
Nem tudtam az elõzményeket!
Hát igaz lenne, hogy amikor egyáltalán nem számít rá az ember(lánya), és esetleg úgy gondolja pihentet egy hónapot, akkor üt be a krach, akarom mondani a bébi Kép KépKépKép KépKép
Ne félj, nem lesz semmi de semmi baj veletek! KépKép
Azért elküldöd a tábládat alkalomadtán? Kép

Lányok, szóval nekünk is ezt kellene, nem görcsölni! KépKép

Vanda
Vanda

Lora, Szami!

Nagy-nagy gratula. Amint az ember leveszi a szemét a babanetrõl, rögtön két ilyen csodálatos hírt is lehet olvasni. Vigyázzatok nagyon magatokra.

Lányok!

Csak így tovább!!!

Moni, Marcsi,

Hát most mesélhetek én a HSG-rõl. Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze, de majd legközelebb, ha még egyáltalán szükség lesz rá.Azt hittem két élménybeszámolóból is összeszedhetem a fontos információkat. Azért most egy kicsit be vagyok t...va. Na de sebaj, fõ az, hogy túl leszek minél elõbb rajta és majd megpróbálok minden hasznos információt összegyûjteni nektek. Remélem feleslegesen.

Lányok!

Még mindig nem tudom, hogy nézhetném meg a zebrefarmot.

Alma
Alma

VandaKép
Igazat beszélsz! Nem szabad annyira görcsölni a témán, mert a fejben döl el egy csomó mindenKép
Lora, SzamiKép Persze, hogy maradjatok még köztünk és húzzatok minket isKép

doris

Lora, Szami! GratulalokKépKépKépKépKépKép

orsoly
orsoly

Alma Kép
E-mail ment neked.

Doris KépKépKépKépKépKép

Vanda
Vanda

Szami!

Ez igen!KépKépKépKépKép
Gratulálok neked is!KépKépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Vanda,

Köszi szépen, e-mailt megkaptam, de nem sikerült megnyitnom, azért még próbálkozom.
Köszi mégegyszer is. Már azt hittem senki nem fog nekem válaszolni.

Alma
Alma

Lora, Szami!
Reszemrol is nagy-nagy gratula!!!!
Es el ne tunjetek. Ti es az ilyen dolgok tartjak bennem a lelket. Ma nagyon rossz napom volt, de miutan sikerult vegigolvasni a mai napi iromanyokat, sokkal jobban erzem magam.

Sok-sok puszi mindkettotoknek!!!

Andi
andi28

Szami,
mailt megkaptam, ma válaszolok rá. Képzeld, nekünk is ilyen hónapunk volt! Totál eszembe se jutott, hogy babás lehetek. Majd elküldöm a hõgörbémet, abból tutira azt mondanám, hogy nincs baba.

Úgy elmondanám mindenkinek, de tudom, hogy még korai. Majd szédszakadok a boldogságtól.

Lora
Lora

Lora, Szami,
Nagy gratula!!!!

Moni,
kerdesedre, hogy a korai HCG-teszt kimutatja, hogy lany-e vagy fiu.... Nekem a 10. napon pozitiv lett a teszt, a 14-en mar hatarozottan eros csik volt. Szoval az HCG szint magas volt, megis fiu lett a baba.

Marcsi,
Nekem is elmarad az HSG, mert a biztositotol meg nem kaptam engedelyt a vizsgalatokra. Jovo honaptol viszont aktiv probalkozas, Clomidot kapok (szerintem ua mint a Closty). Inszem nem lesz, mert a parom nem akarja.

Alma,
En tudok neked meselni az HSG-rol, mert 2 eve mar volt egy. Nekem adtak fajdalom csillapitot (gorcsoldot)amit 1-2 oraval a rontgen elott kellett beszedni. Felfektettek az asztalra, belem vezettek a katetert es elkezdtek tolteni a kontrasztanyagot. Eloszor csak az egyik oldalt nezik es toltik, csak aztan a masikat. Az asztalt es a rontgent is tudjak mozgatni ill donteni a kivant szogbe. Az egesz nem tart 10-15 percnel tovabb. Ha atjathatok a petevezetekek, nem fajdalmas egyaltalan. Akkor lehet kellemetlen, ha elzarodas van.

Doris,
Koszonom a levelet es Erazmusz valaszat. Gondoltam, hogy hasonlot fog irni. Azt hiszem varok meg egy-ket ciklust, es utana "megzsarolom" a parom az inszemert. Orulok, hogy megjott es mostmar beall minden a normalisba. A dokid meg csak gyorsitani sem akarja a folyamatot hormonokkal? Szerintem keress egy masik orvost is....

Cipomama
Cipomama

Ja!

Megkerhetnek valakit, hogy kuldjon az emilemre 1-2 talis kepet? Olllyan kivancsi vagyok. (En sem tudom behozni a Zebrafarmot.)

Koszonom
Cipomama
Cipomama

Lora, Szami Kép
Én is szeretnék babás hõgörbét az e-mailemre !!!!!!! Please KépKépKépKép

Vanda
Vanda

Lora, Szami! Gratulálok Nektek, kellemes pocaknövesztést kívánok!

Doris! Hõgörbém nincs, mert nem mértem.

Vanda! Milyen táblácskáról van szó?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Edelweiss!
Köszi!
KISMAMÁK!
Gratulálok! Szerintem az esélytelenek nyugalmával indultatok azért sikerült.De jo nektek!
Pucur!
A doki nénidröl kérdeznék? Sok jot hallottam már rola töled. Fogad még uj beteget? Magánba mentél vagy a klinikára?
Köszi Jutka
khjutka

Sziasztok!

Gratulálok a kismamáknak!!!Kép
Én új vagyok ezen a fórumon, de valahol nagyon jó olvasni Titeket. Nem olyan rég akadtam rá erre az oldalra... Nem tudom, hogy melyik topic áll közelebb a szívemhez(kismamás, vagy TI), mert nekem is volt sajna már két vetélésem és ... Mindkét terhességem a 39. napon szakadt meg. (nem tudták megmondani, hogy miért) Viszont Nekem Valentin hozta meg a gólyahírt. És persze eléggé félek attól, hogy most sem lesz másképp.
Lora gratula ezerrel. Jó mosolygást!!!

Maradhatok Veletek, vagy térjek át a másik topicra???

Üdv: Krizsi
krizsi

Lora,Szami!
Teljes szivembõl gratulálok, és nagyon sok boldogságot kivánok a babaváráshoz!KépKép
(Nekem ma van a szülinapom, de ti még egy fokkal boldogabbá tettetek, úúúúúgy örülök az ilyen jó hireknek!KépKép)
Sok puszi mindenkinek!
Barbi
Barbi

Barbi!
Boldog szülinapot!
Jutka
khjutka

Sziasztok Lányok!

Enitõl írok nektek (köszi Eni és azt is, hogy informáltad a lányokat).

Minden jó volt, nem féltem sõt még vigyorogtam és poénkodtam is. Nem fájt semmi csak estére a vállam.
Minden rendben van belül!!!
Olyan pozitív vagyok. Hétfõn lombik megbeszélés. Úgy érzem sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!

Köszi mindenkinek a szorításért. Jövõ héten már leszek.

Caldea
Caldea

sziasztok lányok!

néhány napja olvaslak benneteket, szeretnék én is csatlakozni!

mi fél éve próbálkozunk eredménytelenül....

jártasak vagytok pálcikákban?
ebben a hónapban kipróbáltam, és nem lett lh-csúcsom..... :-( mi lehet az oka (a nyilvánvalón kívül???)

KépKép Kép
mzsperx

Lora, Szami!!! Kép Kép Kép Gratula!

Szia Krizsi!
Valahogy úgy érzem ez a baba egészségesen meg fog születni! De maradj velünk ameddig akarsz, sok megértö emberrel fogsz találkozni.

Holnap megyek Pestre dokihoz. Tudom, hogy már irtam, de nagyon izgulok...

Puszi mindenkinek! Tücsi
Tücsi

hogy ez milyen hülye... ideírja a teljes nevem... :-(((

KépKép Kép
mzsperx

na, így már más!

bocs az offért!

KépKép Kép
mzsperx

Sziasztok!!

Lora, Szami !

Tegnap este, mikor olvastalak titeket ugy orultem nektek!! En is szerettnek nektek gratulalni!!

De tegnap este meg elhataroztam, hogy ha a reggeli hom meg mindig 37 folott jar, akkor en is csinalok tesztet, mert akkor ez a 16. nap hogy fent van. Szoval reggel mertem es 37 volt. Igy meg csinaltam!!
POZITIV LETT!!
Alig akartam hinni a szememnek. Baratom mar lent volt ugy szoltam utanna, hogy jojjon fel. Olyan boldog vagyok lanyok. Eletem elso pozitiv tesztjet produkaltam. Mar alig akartam hinni, hogy van is ilyen teszt Kép.
Szoval akkor megsem sikerult elszamolni. KépKép

Klari es remelem hamarosan hivatalosan is egy kis picur a pocimban.
Klari

Lányok!

Úgy nézem mozgalmas napoknak nézünk elébe!

Szami, Lora, Klari
Hatalmas gratula. Úgy örülök nektek! KépKép
Megint beindult a babaesõ? Tudjátok, hogy épp egymás alatt vagytok a listában is? Még a bejelentésetek sorrendje is az. KépKép Ha folytatjuk a haladó hagyományokat, akkor most Edi következik Kép
Még nem veszlek ki benneteket a listából kabalából, csak ha már hivatalosan is kijelentik, hogy bent van a kis pocaklakó, jó?

Beszti
Biztos nem láttad ebben az izgalmas forgatagban, azért nem válaszoltál. Kép Mondd, mennyit szedtél a Macából?

Puszi,
Edelweiss

<pre>
Kisvuk 4c 84 cn Svájc 27 év
Újpocok 8c 70 cn Budapest 33 év
Gabó 31c 68 cn Miskolc 27 év
Monchy 7c 50 cn Budakeszi 32 év
Sugár 4c 48 cn Salgótarján 23 év
Lora 16c 35 cn Várpalota 25 év
Szami 12c 33 cn Budapest 30 év
Klari 9c 32 cn Budapest 31 év
Edi 11c 29 cn Maglód 33 év
Timea 3c 29 cn Miskolc 29 év
Fércegér 5c 28 cn Dunaújváros 27 év
Vanda 10c 27 cn Szolnok 26 év
Mamacs 14c 24 cn Budapest 24 év
Alice 36c 23 cn Budapest 29 év
Alma 8c 23 cn Györ 29 év
Melinda 7c 21 cn N-o. 26 év
Éva 34c 16 cn Nyíregyháza 27 év
Eni 6c 14 cn Pécs 27 év
Khjutka 41c 13 cn Vidék 30 év
Edus 5c 12 cn Svajc 25 év
Moni 10c 11 cn Törökbálint 28 év
Indigo 4c 11 cn Budapest 25 év
Cipomama 5c 10 cn Los Angeles 35 év
Kamilla 5c 9 cn Budapest 26 év
Marcsi 5c 7 cn Budapest 27 év
Edelweiss 11c 4 cn Szeged 32 év
Doris 11c 4 cn Budapest 29 év
Orsoly 3c 4 cn Nagytarcsa 27 év
Sien 18c 2 cn Budapest 29 év
</pre>
edelweiss

Kedves Szonja, Lora, Vanda Barbi, Beszti, Orsol, Gyöngyöske, Andi28,Alma és persze az összes leendõ kismama !

Nagyon köszönöm a gratulációkat. Remélem, hogy tényleg semmi baj nem lesz a babával. El sem hiszem, hogy igaz. A párom tegnap este ajándékként megkapta a tesztet. Nagyon örült a hírnek. A családnak majd csak akkor mondom meg, ha túl vagyok a 12. héten.

Vanda !
Sajnos nem tudom elküldeni a görbémet, mert most nem csináltam. Annyi bajom volt ebben a hónapban, hogy eszembe sem jutott, hogy hõmérõzzek. Sajnálom.

Lányok !
Ha bármiben tudok segíteni, csak írjatok.

Puszi mindenkinek

Szami!
Szami

Jo reggeltKép

KLARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eljen-EljenKépKépKépKépNagyon orulok nektekKép
Oriasii gartula!!
Closti volt a dologban???

puszi mindenkinek Krisztinka/aki megint vacakul van/
kriszti

KláriKép
Hát én csak ámulok meg bámulokKépKépKépKépKép Nagy gratula Nektek isKép A talin már babás voltál és nem is tudtukKépKépKép
Lányok tessék követni gyorsan a többieket!!Kép Kicsi táblázatot akarok!!!!!!KépKépKép
Krizsi és MZSKép
Legyetek üdvözölve és maradjatok amig kedvetek tartjaKép Bár azt kívánom tiszta szívbõl, hogy ez ne tartson sokáigKépKép
CipómamaKép
Próbáltam, de nem tudom elküldeni a képeket...sajna. Sajnálom, hogy elmaradt a HSG-d, a többit majd magánbanKép
CaldeaKép
Nagyon ügyi vagyKép Egy igazi hõsKép Szuper lett az eredményed!!Kép Drukkolok a lombikraKépKép
KismamákKép
Akinek van hõgörbéje olyan teherbeeséses meg elötti akkor azt várom nagyonKép

doris

Szia Edelweiss!

Koszi! Es jo lesz, hogy meg nem veszel ki a listabol. Meg nem szeretnem, amig nem hivatalos. Azt hiszem kedden megyek a drno-hoz. Eleg rossz ejszakam volt. kb 3 orat aludtam, de most meg meg inkabb nem tudok aludni. Olyan hihetetlen szamomra. Azert is irok, hogy valamit csinaljak. Kép

Klari
Klari

Kriszti!
Koszi! Igen Closty! Gyogyszernek hala olyan szep hogorbet produkaltam, hogy csak na. Eddig sosem maradt 12 napnal tovabb 37 felett, ezert is remenykedtem. Bar azt mondtam, hogy ha 14 napig fenn van akkor mar megerte az egesz, mert a ciklusom tenyleg rendbe lett teve.
Aki keri,annak szivesen elkuldom a gorbem. Meg az is letszik, hogy trifazisu(?? Moni hogy is irtad?) Excellben van. Csinaljak kepet belole vagy jo lesz igy is?

Klari
Klari

Klári,
Hihetetlen! Úgy örülök. Vigyázzatok magatokra KépKép

CaldeaKépKép
Úgy drukkoltam, hogy minden rendben legyen. Aztán kérünk beszámolót majd a lombik menetéröl. Most fogamzásgátlót fogsz szedni 1 hónapig? és utána stimulálnak?

Krisztinka,
Mi vaaaaaaaaaaaaaaaann???? Mi a baj? Miért vagy elkeseredve! Csak fel a fejjel. Írj magánban, ha nem publikus.

Puszi mindenkinek,
Süt a nap és 2 nap alatt 3 kismamánk van! KépKépKép Boldog vagyok.

Moni
mj

KlariKép
Én is kérem nagyon-nagyonKép Jó lesz így isKépKép

doris

Klári Kép
Küldd el elmilbe nekünk, vagy inkább írd be ide a görbédet!!!! Nagyon fontos lenne!
Moni Kép
mj

Lányok,
Ma nem tudok jönni Kép

Klári KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ez fantasztikus!!!!!!!!! Gratulálok!

Vanda
Vanda

Klári!

Nagyon nagyon GRATULÁLOK KépKépKépneked is,és vigyázz a picurkáraKépKépKép

Írd be ide is a görbédet léccci léccci léccci KépKépKépKép

Na lányok most mi jövünkKép