Az én B-m is ilyen volt, és engem sem zavart, csak 1 éves kora után...aztán megpróbáltam leszoktatni az éjszakai cicről (sikertelenül
) aztán beletörődtem, de 2 évesen már keményebb voltam, és 1 hét alatt leszokott az éjjeli ciciről. Akkor azért már értelmesebb volt, bár fájlalta, megértette, hogy anya kaputt...
Aztán 1 hónappal később a napközbeni ciciről is le kellett állni, és életemben egyszer hallgattam a hülye tanácsra, sajnos védőnőtől, és akkor rászoktattuk a cumisüvegre, azóta is abból nyomja a tejet. Sokszor éjjel is követeli, de már kezdjük leszoktatni...
Johi!
Köszi a segitséget, remélem azért nem lesz baj a 2 szurival sem, bár úúúúúúúúúúúúgy sajnálom szegényt. De B is megkapta, és megúszta. Remélem most sem lesz baj.
Képzeljétek, B ma teljes erőből lefejelt egy libikókát. szörnyű volt nézni...
remélem nem lesz semmi baja, mert nem tűnt úgy, hogy gond lenne, de a kisördög nem alszik. Adtam neki Arnicát, meg Traumeel kenőcsöt. Ti azonnal rohannátok orvoshoz???Annyira félek, hogy csak én vagyok ilyen gondatlan anya. De még a kocsi sincs nálam...na, ahogy irom, egyre jobban mardos a lelkiismeret... Megyünk du körzeti orvoshoz, azért megmutatom neki...
És egy kis dicsekvés:
Igi már 2-3 napja gyakorolja a 4kézláb állást, olyan édi, ahogy felnyomja magát és tartja is néhány mp-ig.
na megyek, megnézem egyeskét, miért nem kel még fel.

)!!!