A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Hú Lányok!
nagyon köszönöm.
Írjak többet? Hát ne kelljen 4-5 órákat vérni rá egy UH miatt, személyesen vizsgáljon meg mindig, legyen következetes és ne legyen brutál vizsgálatokkor. És értse a dolgát, ha van valami cikis dolog, ismerje fel és ne találgasson. A pénz nem érdekel. Elmennék Telkibe is (ahol 500e a szülés), csak már nem bízom az ottani dokimban. A gyerkőc az első.
Ennyi infó elég, vagy még mire gondoltok? Kép
Mennyi az egyágyas szoba?
Az 50e sztem nem sok... Kép

GreenoliveKép
Köszi a gratulációt! Kép

Amúgy tiszta szívetekből tudjátok ajánlani a Szent Imrét?
Úgy hallottam, hogy a kismamagondozás 5eFt/hó, de megyek szívesen magánrendelésre is, csak jobban megbízom a kürházi felszereltségben Kép

Köszi

Unique

KépKép
unique

vio,
üdvKépfigyu,figyu,te hogy tudtál H-n belül dokit váltani?????????ez nagyon érdekel,nem mintha szeretnék,csak volt itt olyan akinek nem sikerült....

unique,
üdv neked isKép
barna doki után( a fiatalabb,asszem) én is nyomozok a barátosnémnek de senki nem segíííííííííítKép na jó,senki nem tud róla semmit vagy csak előlem titkoljákKépszóval ha megtudsz valamit,konkrétan az elérhetősége kéne szóljKép
Vendég

rájöttem a fiam a fejőgépem hangján alszik a legjobbat.....
manó27

manó,
porszívót próbáltad márKép?egy ismerősömnek az jött beKép
Vendég

Gigi!

Ki az az ismerös?KépÉs hajszárító is RULEZ!

Jucus
20170114224602

tegnap termekmintat kaptunk a liberotol. ti is szoktatok ilyeneket kapni? en ruhellem ezt. megis, honnan a francbol tudjak a cimem, meg, h mekkora baba van itt???

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Panna megkapta a Tesco-s utazóágyat,most abban játszanak mindketten.Tök jó és az utolsó darabot hozták el nekünk!

Jucus
20170114224602

Recca!

Kórházban kitöltött papírokból tudják és néha még fognak küldeni,de azt hiszem lehet kérni,hogy NE tegyék.Valamit visszaküldeni és beixelni,hogy nem járulsz hozzá.Na ha nincs ilyen cetli akkor még számíthatsz rá és Milupa is és Nestle is és még nem tom ki fog zargatniKép
Mondjuk Benke tegnapi figyelése óta biztos voltam benne,hogy rövidesen beszélni fogKépOlyan tudományosan áll hozzá a világ felfedezéséhez.

Jucus
20170114224602

juc,
Képaz egyik házaspár akikkel együtt népitáncoltunk!nekünk bejön a rázom a popiját és micimackót énekelek hozzáKép

recca,
igen és én is tök kivagyok tőlünk!!!!!múltkor a változatosság kedvéért én kaptam egy halom betétet meg tampont(haját tépő szmájli)és nem tom ki adja ki a címünket de szerintem sérti a személyiségi jogaimatKépnekem biztos mert nem vagyunk benne se telefonkönyvben a számunk titkosított....nem véletlen!!!!!!
Vendég

Recca !
nekem senki sem küld semmi ilyesmit .
Lehet hogy a bent töltött két és fél nap alatt nem töltöttem ki vmi "létfontosságú " papírt Kép

Kép
Kép
greenolive

Gigi!

Azt hittem rám célzolKépTudod,mind két kölköm eleinte így csinálta,de már elmúltKép

Juc
20170114224602

Sziasztok Vio és Unique!
Sztem szt imre rulez, és már irtam a másikba, hogy én is februári baloghos mami vagyok.
50 ezer ft sztem NAGYON sok, de izlések és pofonok...Kép De én is szeretem a Balogh dokit! Kép És tényleg korrekt.
Pannának gratula az ágyikóhoz!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Jucus, szerencsere nem lattunk se korhazat, se korhazi papirokat.Kép ugyhogy ez kilove. es pont ezert nem ertem teljesen a dolgot...

Kép B a magyarazasrol most attert az izmai gyurasara (fekvotamasz), de ez sokkal rosszabbul megy neki. lehet, h marad az intellektualis hoditasnalKépKép

Coolio
recca

Gigi, ja olyat is kaptam multkor. jaj.
a telefonos baromsagok meg a masik fele. allandoan hivogatnak. mondjuk a mi szamunk nem titkos, de jeleztem, h nem szeretnek resztvenni semmilyen felmeresben, piackutatasban, stb. na ez annyit ert, mint halottnak a csok. akkor minek van ilyen lehetoseg? na mindegy.

Juc, akkor eleg massziv az agy, nem?Kép

Coolio
recca

Green, ami kesik... meg kaphatsz. a lenyeg, h kitoltened SEMMIT sem kell(ett) hozza!Kép
esetleg atkuldjem neked a mienket?KépKép bar annyira nem nagy szamKép

Coolio
recca

Recca!

Akkor Önkormányzattól vagy védönötöl tudják az adataidat.Ezek ilyen nyomozó fejüekKép

Juc
20170114224602

hat, igen. nyilvan valami hasonlo. ennyit a szemelyisegi jogokrol...Kép

Coolio
recca

Gigi!

Soma nehezményezte,hogy nem kapott oroszlános csipesztKépTudod,kisujjadat nyújtod és a karod sem elég!
Most tesszük fel a neveket.

Jucus
20170114224602

Proone, a nyuszim meg mindig nincs 1 eves a tablazat szerint, ez hogy lehet?

Sziasztok uj mamik, en Urban Marta doktornonel szultem tavaly, nagyon elegedett voltam vele.

En anno azon akadtam ki teljesen, hogy mikor meg csak par napos volt a lanykam, itthon csongetett valami fazon, hogy a babafotozas miatt jott (ugy mondta, mintha en hivtam volna), mire en, hogy nem kertem, pa, es akkor meg eloadta, hogy x.y.t keresi (=en), meghogy itt szuletett nemreg kisbaba, nem? Hat, a hajam egnek allt! Csak a kaputelefonon beszeltem vele (amit mondjuk biztos hallott minden epitomunkas, aki a hazunk alatti kiskozert elott alkoholizal), de akkoris, verlazito, bunkosag, es tenyleg tud errol az ombudsman? raadasul esetleg eppen aludnal, vagy szoptatsz vagy mittomen... kar, hogy nem kerdeztem meg akkor, hogy milyen cegtol van es kitol kapta meg az adataim, mert tuti feljelentem zaklatasert. ezek utan a postai kuldemenyeken mar fel sem haborodom...

A felragaszthato szunyoghalo mennyire stabil? Nekunk ajtos van, es a macska siman nyitogatja. Egyebkentmeg Ancsi, meggondoltam, intezhetsz huvoset, csak nagy szel ne legyen, meg mindennap eso, jo? Ejjel alig aludt a csajom, ugy szenvedett a melegtol es napkozben is egy pelusban van, de szornyen izzad... meg a vegen le kell vagni a helyes furtjeit is, o jaj Kép
moosejaw

Vagy ilyet nem tud, es holnap viszont mar azt fogja kiirni, hogy 361 nap a kovetkezo szulinapig? Eleg fura.
moosejaw

Vagy azt hiszik, ennyire komas egy kismama, hogy majd azt hiszi, biztosan csak nem emlekszik ra, hogy megrendelte a fotost? Szal ha beolvassak a nevet meg minden, akkor "beugrik" neki, hogy ja tenyleg? Hu, most megjobban felhaborodtam. Nalatok nem probalkoztak ilyesmivel?
moosejaw

Mire ideértem teleírtátok a topikotKép
Nekünk a modernebb szúnyoghálónk van, olyan aminek tokja van az ablakon és lehúzható meg felengedhető. Lehet csak szúnyogháló vagy redőnnyel kombinált nekünk az utóbbi van, amióta van szúnyoghálónk semmi nem jön be se légy se szúnyog se semmi.

Zsanci, ismeritek a lakótelep alján a spiller cukrászdát? Oda is mehetünk finom a fagyi, isteni a sütiKép és közel van!!!!
zsebi2004

Bocs az ossze-vissza csapongasert.

Zsebi ablakon nekunk is lehuzhato van, de sajnos csak egyik szarnyon a harombol. Tenyleg nagyon hatekony. Bruni meggyogyulta magat?
moosejaw

Húúúúúúúúúú gyerekek, itt aztán zajlik az élet, nemrég írtam és máris kígyózik a sor alatta.
Jucus! Hanyadikán? Én 25.
Gigi! Nem lehet, hogy azért nem tudott váltani, mert a magánrendelőjébe járt? Vagy pont azért nem vállalta el a másik, mert nem a magánrendelőjébe ment??? Én a Faludinál és a Baloghnál is Sztk-ba jártam. Mikor a Balogh-hoz mentem, észrevette, hogy Faludinál szültem és megjegyezte, aztán kérdezte, hogy nem szeretnék hozzá járni? Én mondtam, hogy nem, erre mosolyogva azt kérdezte: "Nem fog ezen a Faludi doktor megsértődni?" Én mondtam, hogy szerintem nem, és ennyi volt.
Semmi gáz nem volt.
Vio

Kép
vio

Proone, Bruninak meg azt irja, Happy First Birthday, pedig majdnem egy hete volt az ove. Es tortat megsem o, hanem az 1, 2 meg 5 honaposok kaptak! Nagyon furcsan mukodik ez az ize...
moosejaw

Moose, a táblázat miatt voltam bajban Nyuszi szülinapjával, gondoltam, hogy onnan lesek de gyanússá vált a dologKép

Egyébként nem értem, hogy miért nem "lehet" kórházon belül orvost váltani? Miért kellemetlen a dokiknak, hiszen a beteg dönt így és nem ők beszélnek rá minket a dokiváltásra. Ha valaki a dokiváltás mellett dönt valószínűleg meg van az indoka, ha nem tetszik az elhagyott dokinak akkor ne az újra nehezteljen hanem vegye a bátorságot és kérdezzen rá a betegnél.

Brúnónak kutya baja, én haldoklom még a torkommalKép ma már felállítottam a nappaliban a medencét és volt nagy pancsolás délelőtt, panelben a 8.-onKép
zsebi2004

Vio!

19-én.

Juc
20170114224602

Vio!

De Zsanci meg szerintem pont akkor a mikor Te,de majd jön és felhomályosít!
Ugye Zs?!

Juc
20170114224602

Moose, akkor még nem Boldog Szülinapot Kép majd ha a táblázat is azt mutatja! Kép

Ezeket a reklámokat én is "csípem" . Pedig mindig beixelem, hogy nem járulok hozzá, aztán csak gyün... Lehet, hogy nekik az x az azt jelenti, hogy küldeni kell? Bár asszem címet sem írtam, na mindegy. Lesz megint próbapelus, meg kiskanál, meg előke. Legalább nem kell venni, a papírhalmot meg leviszem a papírgyűjtő konténerbe, legalább újrahasznosítják, hátha jobb dologra!

Azért a melegnek is van határa! Éjjel nem sokat aludtam, Barnus meg helyezkedik szépen lefelé, csak ez a fránya idegrángató érzés ne lenne hozzá. Olyan, mintha a lábamból húzná ki az ideget, aztán meg össze akar csuklaniKép De ilyen volt Bendinél és Marcinál is!

Szombaton megyek a szülésznőmhöz, remélem most már megtudok valamit az elkövetkező hetekről. doki bácsi szabin lesz, azt mondta, hogy ráérek utána menni hozzá, pedig akkor már "papíron" 38 hetes leszek Kép Igaz, Õ szept közepi szüléssel "kecsegtet" Kép

Egyébként én is kávéztam tegnap, ahogy minden nap mikor apa hazaérKép Na, legközelebb, ha nem lesz ilyen meleg, akkor én is megyek! Szombaton viszont kihagyom a babanetes talit én is! Innen sem jön senki, akkor nem mászok át 2x a városon.

Pusz: Pocak 35+1 a táblázat szerintKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Zsebi!

Ez nagyon tetszik 8.-on medence:-ÖÖÖ

Moose!

Nagyon tetszik a kép, nagy nagy gratula a csajodnak!

nagyon gáz a Manó nem akar elaludni most is itt eszünk...
manó27

nekem sem sikerült anno dikit válltani, ezért nem is itt szültem...de ma már nem bánom.... de szemétség volt az tuti....

Kép
Kép
johanna1975

diki egyenlő doki csak félkezes vagyok

Kép
Kép
johanna1975

Szerintem ez a dokiváltásosdni dolog felsővezetésileg van szabályozva, kiadták, hogy nem lehet és kész.

medence: hát nehogy már szegény Brúnó hátrányoshelyzetű legyen, mert panelban lakikKép, a medence meg jó játék üresen is abban üldögél meg ki be mászik, néha elkezd csapkodni, és értetlenül néz rám miközben azt gondolja: na de anya hol a vizecskeKép

De hétvégén megyünk rokonyokhoz kertes házba lehet fürdeni órákon át, meg vizezni.
zsebi2004

Zsebi!

Szerintem nem felsö szabályozás.Egyszerüen a kollegák nem szívesen veszik át más páciensét ilyen-olyan okokból.Tudod van szakmai féltékenység meg hasonlóak.
Igaz kedves olvasóink?

Jucus
20170114224602

VIO!
ÉN IS 25-ÉN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És akkor biztos te voltál az a kismama, aki előttem szült. A Molnár Gabi volt a szüléasznőd, igaz??? Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

hat azert ez biztos, h nem ilyen egyszeru, h nem lehet orvost valtani es kesz. valoszinuleg inkabb az adott korulmenyektol fugg: kirol kire, magan vagy sztk-s, hanyadik heten, esetleg milyen okok miatt stb. van pelda sikeres valtasra is. nem kell azert ezt eltulozni. szerintem.
(en 3 orvost is "kiprobaltam", aztan megsem ott szultemKépKépKép)

Coolio
recca

Hello Lányok!

Ez iszonyat, ami kint van Kép...sajna muszáj volt 9-11-ig kint kószálnunk (pl. nagybabakocsi kereke durrdefektes, holnap meg elutazunk), de inkább 3 kiadós harakiri, minthogy ma még egyszer kidugjuk a nózinkat...

Kiújult a kötőhártyagyusszantásuk, viszont kislábujj megjavult...ennyi apró nyavalya a világon nincs....irrgumburrgum, hogy mindent össze kell szedni....Majd jól elporolom LizaHanna aprócska valagát Kép

Juc: jól emlékszem ti voltatok könnycsatorna-mosogatáson? hanyadik visszatérő gyuszi után jön az? meg milyen? meg hol voltatok kinél? meg elmúlt?

No, visszanézek, látom új mamijaink is vannak Kép

Ja, és fordulunk ám már rendszeresen hasról hátra és HannaManna nyüszög, meg méltatlankodik, ha beragad a karja, nagyon pofa...először meg úgy megijedt, amikor átfordult, hogy elkezdett bömbizni Kép

No, csóka és pá
ada007

Doki váltás:
nekem is volt egy ismerősöm, aki első gyerekét a Rabóczki doktornőnél szülte volna, de aztán bementek egyszer az ügyeletre és akkor ott Bálint S. volt, és akkor megkérték, hogy legyen inkább ő a doki, és mondta, hogy terhesség közben nem vehet át beteget (etikai megfontolás) de a másodikat szülhetik vele. És igy is lett...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

En gyerekdokit akarok valtani. Az is ilyen nehez ugy?

Egyebkent meg most hallottam, hogy usaban valami cserkesztalalkozot tartottak 39 fokban es tobb gyerek belehalt, tobben meg meg korhazban vannak... Kép Kép

Egesz nap dontom a gyerekbe a vizet, meg o is magaba illetve magara. Ancsi, ha barmit tudsz intezni idojarasugyben, rajta! Mostmar a szelet meg az esot se bannam...
moosejaw

Ada!

Könnycsatorna átmosás nem kötöhártyagyuszi függö!Ez azt jelenti,hogy születéstöl fogva csipás ,váladékos a szem és hiába minden kence-vice,nem múlik.
Tömö utcai szemklinikán voltunk,ha naqgyon el akartok menni akkor megadom aranyos doki néni számát.Lizinek piros szeme?mert enyém kölköknek nem volt csak simán csipás!

Ringatós üzenetemet vetted?Kép

Jucus
20170114224602

Moose, az nem olyan nehézKép ha megvan a kiszemelt doki akkor az ír egy papírt a jelenlegi dokinak, hogy kéri a gyerek kartonját, és ezt a levelet csak be kell vinni a dokihoz és ő postázza a kartont.

Dokiváltás: egy a lényeg, nehéz ügy, de szerencsére mi elégedettek vagyunk ugye???!!!Kép
zsebi2004

Most olvastam egy másik topikon a "tupirböske" Képkifejezést.nekem nagyon tecc!Ez olyan hülye p...a-féle.

Juc
20170114224602

Sziasztok!
Olyan meleg van, hogy netezni sincs energiámKép

Ada!
Néztem a Ringató honlapot, láttam írtál a fórumra is, akkor most melyik foglalkozásra mentek végül? Mert mi is mennénk!!!
És mennyibe kerül? Mert arról nem láttam infót, igaz csak átfutottam az oldalt.

Babaúszást még nem tudom, szeretnénk, de nagyon drága, lehet, hogy a Camponába megyünk.

Kép
Kép
manoka11

TupirböskeKépKép
ez tényleg jóKép

Kép
Kép
manoka11

Zsancikant!!! Ez nem semmi!!!De honnan tudod?! Emlegetett a Doktorúr?!Netán olyan hangos voltam? Te hányra mentél be és mikor szültél meg?Én 4 ujjnyival értem be (pedig itt lakunk a Bánk bán utcában), és 12:30 körül értünk be, 13:53-ra született meg. Akkor már ott voltál? Lehet, hogy láuutk is egymást??? Van kórházi képed?
Vio

Kép
vio

Sziasztok csajszik köszi hogy belóghatokhatok közétek.
Tegnap már nem "figyeltem", ma meg kinyúltunk a melegtől! Prószálom beleolvasni magam a topikba.
Magamról röviden annyit, két lurkó mamija vagyok: 3 éves Zorán, 6 hó Maja. Bár nem az Imrében szültem mellette laktam egészen júliusig. Elköltöztünk, most hiányoznak a jófej mamik pl. Jucus .

Fabrika
fabrika

Fabrika!

Guruljatok át hozzánk,finom klimás az idö!

Juc
20170114224602

Lányok, tényleg ennyire borzasztó odakinn??? Mert a férjecském estefele Auchanba akar menni velünk (autóval). Ugyanis nálunk a lakásban bent 26 fok van. Látom, kint 35. Meggondolom, hogy kimegyek-e.
Zsancikant! Igen, a Gabi volt a szülésznő, jobbat nem is álmodtam volna. Mi fölvettük kamerára...
Vio

Kép
vio

Juc: ringatós néninek már írtam is, szeretettel várnak bennünket...amúgy maga a honlap nekem sem tetszik, kicsit fennhéjazó a stílus, de remélhetőleg jól megtanulunk majd ringatni Kép dejódejó, hogy jöttök velünk Kép
A múltkor, amikor khgyuszi volt, akkor amolyan zöldes randa csipa ragasztotta össze a szemét reggelre, aztán 5 napi neomycin kúra második napján elmúlt.....másfél héttel rá, azaz ma reggelre megint összeragadt a szeme, de most olyan sárgásfehér a csipa....piros nem volt egyszer sem, csak csipás és könnyezik, meg a szemhéja széle piros....
Én azt hallottam, meg védőnéni is mondta, hogy ha folyamatosan vissatér, akkor át kell mosni a csatornákat....hát, részemről inkább, minthogy még 1× antibiotikumos szemcseppet kelljen neki adni Kép
Egyébként úgy döntöttem, hogy ezt most nyomatjuk megint 5 napig (Neomycin), aztán vettem Occuloheel (homeos) cseppet, azzal csinálunk egy 1 hetes kúrát, meg kap Euphrasia-t, és ha ezek után kiújul, akkor irány a Tömő u.....szóval majd kérem azt a számot akkor....de az is lehet, hogy még Debrecenben leszünk és akkor ott kell kimosatni a kis csatornácskákat....
Egyébként hogy csinálják?

Zsan: hívom a Rubint nemsoká és megkérdezem a szeptemberi csopit, hogy van e két hely? menniyre érdekel? teljesen komolyan, vagy még csak gondolati szinten Kép
Ja, és irattam fel Bactroban-t a Te tanácsodra Kép

dokiváltás: én is inkább etikai gátakat érzek ebben, mint felsőbb parancsot....habár a főnök igen nagy ember a szentimrében Kép

új mamik: én Urbán Márta dokinéninél szültem, mint Moos, teljesen meg voltunk vele elégedve, ő inkább a konzervatívabb iskolához tartozik, de benne van az alterkodásban is, de csak módjával, meg az 'ésszerűség' határain belül; korrekt, szókimondó, amolyan katonás, nem anyáskodó....
Ennyit tudtam segíteni.

Bogárka: aranygyermeked van, hagy aludni Kép

Manó: te is jársz erre? Zsombiról pattints fel képet, légyszi!

Manóka: király lehetett a Balatonnál

Zsebi: medenceötlet királyság Kép

Na, most azt hiszem, hogy hunyok egyet, mert kezd leragadni a szemcsim.

csóka, ada
ada007

Sziasztok!

Húúú, de meleg van. Bendi alig alszik napközben valamit. Ez normális? És nem csak a melegben ilyen. Régebben legalább néhány nem alvós nap után beiktatott egy alvósat, de mostanában még az sincs. Ha elpilled, akkor alszik fél órát aztán újra ébren van vagy 2-3 órát. Kép Én meg ki vagyok dőlve. Kép

Üdv az újaknak.

Kála

Szerintem is a Fülöp Tamás a meddőségi szaki, amúgy én hozzá jártam, nagyon kedves doki, csak a szüléseken nem mindig van ott. Kép ha más dolga van amikor éppen szülsz, akkor lepasszol.

Amúgy meg orvosváltás, hát én ezen kiakadok, hogy mi az, hogy nem lehet váltani kórházon belül? Lehet, hogy egy-két doki ódzkodik átvenni más páciensét, de sztem le lehet kommunikálni. Annyira nem lehetnek hülyék, hogy ne lássák be, hogy ha valaki már nem szimpi, akkor nem szimpi, kinek lenne jó erőltetni, egy ilyen orvos-beteg kapcsolatot? Akkor meg nehogy már kiszúrjon a kismamával, hogy más kórházba kelljen mennie emiatt. Ennyire nem lehet kisstílű egy orvos. Amúgy meg, ha a kerületben lakik valaki, akkor kötelesek abban a kórházban ellátni, orvost pedig lehet szabadon választani, úgyhogy eleve csak akkor utasíthatnak el, ha nem oda tartozol, akkor lehet szó ilyen nyavajgásokról.

ruz
ruzicsky

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?