A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

http://vg.hu/index3.php?app=cikk&datum=2005-07-28&d=2005-07-28&c=119&fr=hk

Tegnap bedöglött a kocsink, még nem tudom, kész lesz-e vasárnapra Kép Pilisvörösvárról máshogy meg nem igazán tudunk bejönni ilyen melegben...
png

Png Kép
Valahogy oldjátok meg légyszi! Kölcsönkocsi?

wish

Png! Wish a számból vette ki a szót: oldjad meg légyszilégyszi!!!!!
lkt

WishKép LKTimcsike egyedül jön, és nem eszik sok husit. Köszi a készülődést!!!!
lkt

WishKép

Köszi megkaptam az emilt. Mi hárman érkezünk, jön a férjem is. Persze kérdezete, hogy lesz e más pasi is, mert azért ennyi nő közé egyetlen pasinak nem jönKép A kis pasival nem kell számolnod ő sokkal fincsibb dolgokat eszikKép

LktKép
Nálunk van szerencsére medence így este nyolckor mikor a férjem hazajött, belemásztunk hárman. Napközben nem merem kivinni mert annyira tűz a nap. Már így is 60-as napteje van, de még emelett is képes leégniKép Kicsit fehér bőrű.

Vasárnap találkozunk!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Akinek a férjét azt tartaná vissza, hogy forma-1-et akar nézni, az nyugtassa meg,hogy vannak más sportrajongók is, úgyhogy a tv be lesz készítve, (vagy ki lesz készítve? végül is kinn leszünk), hogy el ne mulasszanak valami fontosat Kép

Gyerekek itt meg lehet dögleni olyan meleg van....

wish

Valamikor délután elvileg be tudnak hozni, csak nem tudom, hogy mikor. Kérhetek egy telefonszámot? És akkor odacsörgök, hogy tart-e még a buli Kép
png

WishKép

Itt is meg lehet dögleni. Eddig nem mertem bekapcsolni a klímát a törpe miatt, de most már muszály volt. Szegénykémről ömlik a víz.
Az én férjem nem egy nagy forma 1-es, de most tuti nézni fogja.

Puszi

KépKép
gigi28

Png Kép
Írj a mailemre és akkor elküldöm a telefonszámomat.

Stella híradó
Stella hiperstimu miatt kórházban van. Tegnap este bedurrantak a petefészkei és ma reggel bement. Most infúziót kap.
Hát ha Dévai intelmeire gondolok, akkor biztos babák ludasak a dologban, Dévai mindig azt mondta, hogy ha megtapadnak, akkor tuti hogy jobban bedurranak a petefészkek.
Néznek neki HCG-t is, majd jelentezik ha tudja az eredményt.

Wish

wish

Pfú, ez nagyon izgi, Stella!!!! Mondanám azt, hogy Te szegény, még a hiperstimu is kínoz, de hátha bölcs Dévainknk lesz igaza. Olyn nagyon jóóóóóóóóóóóóóóó lenne!!!!!!
Nagyon várom, hogy jelentkezz!!!
Köszi, Wish a közvetítést!!!!!
lkt

Stellának a transzfer utáni 9. napon 96 a HCG-je Kép Ez tuti baba KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Azt kéri még szorítsunk tovább, hogy így is maradjon Kép

wish

StellaKép
Juúúúújjjjj de jóóó! Végre, végre! Nagyon szorítok!!
Petyaanya

Kép
petyaanya

Pfú Stella, nagyon-nagyon jóóóóóóóóóóóóóó!!! Olyan nagyon jó ilyen híreket hallani, szorítok Neked, sőt NEKTEKKépKépKép én is 1000-rel!!!!!!!!!
lkt

StellaKép

Millió puszi, vigyázz magatokra!!
Kép

KépKép
gigi28

SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Farkasok visszatértek, de továbbra sem kell reszketnetek!
Jól vagyunk, jók vagyunk.
Visszaolvasunk és jeleentkezünk még!

Puszi puszi na jó 3 puszi mindenkinek!

Lara, neked külön is!
BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!
(Ja azt nem mondtad, hogy Köztársasági ösztöndíjas is voltál :-))) - utána(d) néztem)

Farkasok

Judit és Krisztián

Kép
farkasok

Wish!
Biztosan tudod Enigmától, de inkább szólok: Szani is jön a férjével együttKépKép

A meleg elviselhetetlen. Főleg a tetőteres lakásunkban, fent 4561 °C van!!! Jövőre már biztos a légkondi vásárlásKépKép
lkt

Timi Kép
Itt is bődületes meleg van. Ráadásul elég vacakul voltam reggel, fájt a hasam és hányingerem volt. Úgyhogy még ebben a melegben is sikerült az eleöbb aludnom két órát Kép, ami használt is. Úgyhogy megyek bepácolom a husikat Kép

wish

Jöjjenek, kérem holnap szorgosan, mert nálunk most iker eső van.
Az elöbb négy tojásból kettő iker volt dupla sárgával, aztán a fokhagyma és a hagyma is iker volt, amit megpucoltunk Kép

wish

Lányok!
Sajna-bajna Stáhl fincsi meggyes sütije kissé leégett, nélküle kell a holnapi napot eltöltenünkKép
Nagyon dühös voltam, mert olyan nagyon finom, csak elkutyáztam az időtKép, ahelyett, hogy a sütőre figyeltem volnaKép
lkt

WishKép

Ez ám az égi jel!Kép Én akkor ezekből inkább nem kérek, mert úgylátom, hogy bőven elég lesz az idegrendszeremnek Olivér ördög is.

KépKép
gigi28

Wish!
Nem tudom hogy fent vagy-e már, majd később felhívlak. Nem tudok menni a talira olyan rosszul lettem, hogy az ügyeletet kellett kihívni, fájt a fejem hánytam nem tudom mi lelt adtak szurit attól jobb lett, de a fejem még mindig maj szét szakad!
Sajnálom és remélem megértitek. Mindenkinek jó szórakozást!

Puszi Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Wish!
Nem tudom hogy fent vagy-e már, majd később felhívlak. Nem tudok menni a talira olyan rosszul lettem, hogy az ügyeletet kellett kihívni, fájt a fejem hánytam nem tudom mi lelt adtak szurit attól jobb lett, de a fejem még mindig maj szét szakad!
Sajnálom és remélem megértitek. Mindenkinek jó szórakozást!

Puszi Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok

Örülünk, hogy megismertünk titeket. Nagyon jól éreztük magunkat!

Wish, nektek jó nyaralást!

puszi

KépKép
gigi28

Csatlakozom Gigihez, nagyon jó volt megismerni végre (szinte) mindenkit!!

Wish, Enigma! Köszönjük a vendéglátást, Wish Nektek a nagyon fincsi ebédet!KépKép

Gigi! Olivér egy tünemény!! Valamit tud ez a mi DévainkKép, na meg nagyon ügyes anyukája van ennek a szőkeségnekKép

Enigma! Ahogy már mondtam, nagyon jó volt látni Téged, mert nagyon szép és csinos, stramm kismama vagy!

Olivért mint végcélt, Enigmát és Szanit mint terhes anyukát állítom magam elé célként!!KépKép

Farkasok! POntosan olyan szimpatikusak vagytok, ahogy gondoltam. Humorotok lenyűgöz!Kép

Roxal, Hajni, Wish! Titeket nagyon jó volt újra látni, tartsuk meg ezt a jó szokástKépKép
lkt

LányokKép és FiúkKép!
Jó volt látni Titeket!!!
WishKép és LaciKép köszönjük a konyhatündérkedést, nagyon fincsit ettünk!!! Enigmának és Zuxxnak pedig az üdítő 25 C fokot!!! Kép
GigiKép Olivér nagyon hősiesen viselte a vendégeskedést, nagyon jó kis kölök és is ilyet kérek!!!Kép
ZsebiKép
Remélem, jobban vagy már. Kár, hogy nem tudtunk találkozni. De majd a következőn! Kép
hajnesz

Lányok!
Örülök, hogy jól sikerült a tali!

Hajnesz!
De jó hogy megjöttél a másik topikban már hiányoltalak!!!!!
Remélem legközelebb találkozunk!
Már jobb a fejem, ha ülök vgy fekszek akkor már alig érzem, de azért ha holnap is gáz akkor megyek a dokihoz!

Szép álmokat!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Siasztok Kép
Nagyon köszi mindenkinek hogy eljött Kép, nagyon jól éreztük magukat Kép
Bocsi, hogy ilyen hőség volt a lakásban, nem így terveztem, de jó, hogy Enigmáék megmentettek minket Kép
Mostanra becsomagoltunk és útra készen vagyunk. Persze az még kérdés mikor fogunk tudni felkelni, egyelőre a 6 órát tűztük ki, aztán meglátjuk.
Puszi mindenkinek:
Wish és Laci

wish

Stella Híradó,
Most hívott Wish, hogy Stellának még 2-3 hetet kórházban kell lennie, mert nagyon sok víz termelődik a hasürgében. Tegnap leszívtak 4 litert, és de most időszakonként szívják neki, közben meg kapja az infúziót. Mondták neki, hogy a 9. napon kb 20 a HCG szint neki meg 96 volt, tehát nagy valószínűséggel több babóca van. Mindenki küldje az energiát, hogy mihamarabb hazakerüljenek mindannyian. Ha tudok valamit szólok, Ma már jó kedve volt, de tegnap nem volt a legrózsásabb.
Majd írok csajok, csak próbálom kiásni magamat a munkahelyen.

ui. Állati volt a tali, külön puszkó minden pasinak (Attila, Zuxx, Laci, Szili, Lajos, Viktor, Krisz)remélem mihamarabb tudunk újra együtt talizni és jókat vidulni, remélhetőleg Lkt fiú is tud jönni, kajagyárosoknak köszi az ellátmányt.

Puszkó Farkasok J
még nem olvastam végig az előző hetet.

Kép
farkasok

Sziasztok

Fényképészek! Hol vannak a fotók?
Mi is szívesen látnánk vmikor titeket! Nem lakunk messze.
Stella csajszi igencsak belehúzott!
Gyerekem épp most tépte le a shift gombot. Segítséééééééég!Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi! Részemről szívesen megyek Hozzád, elbúcsúzásképpen azt beszéltük Wishsel, hogy valamikor szeptemberben kellene találkoznunk következőre. Nekem nagyon lenne hozzá kedvem, mert tök jó ez a társaság!!! LKT fiút is megpróbálom elcsalni a követezőre, habár amikor mondtam neki, hogy mekkora Forma 1 rajongás volt, akkor láthatóan belopta a fiúgárda a szívébe magát.
Fiacskádat imádom a találékonysága miatt, még a shift billentyűt is megtaláljaKépKép

Stella!! Nagyon szorítok Nektek, nehezen indul, de ez azt jelenti, hogy jó vége lesz!!!! (tudod, főpróba-előadás)
lkt

Zsebi!

Először is jobbulást neked.

Wish!
Bár már úton vagytok remélhetőleg, jó pihenést és feltöltődést. Kép
Nagyon köszönjük a fincsi kaját, s a társaság kárpótolt a melegért.

Enigma!
Mint már mondtam, nagyon szép kismami vagy, szurkolok, hogy minél tovább bent maradjon Panna és Zsombor. Isteni idő volt nálatok, s úgy elszaladt az idő, hogy észre sem vettük.

Hajni!
Képek? Nagyon kiváncsi vagyok rájuk. Nyaralás? Ugye lesz, rátok férne.

Farkasok!
Nos valóban pont olyanok voltatok, amilyennek elképzeltelek titeket.

Gigi!
Oli egy tündér, tényleg prototípus Kép Ilyenekre törekszünk mi is.

Timi!
Ezek szerint elérted a vonatot, izgultunk érted. Kár, hogy a férjed nem jött, na de ugye legközelebb.

Szani is nagyon szép kismami. Na meg ugye nagyon szerencsés.

Nagyon remélem, hogy hamarosan összehozunk egy újabb találkát, s arra még több ember tud eljönni (na meg ugye még több megszületett baba, meg pocakos anyuka Kép)

Szaninak meg hajrá, jobbulást, s babásodást. Legalább tudja, hogy miért küzd. Puszi nektek.

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok!
Örömmel olvasom,hogy jól sikerült a tali.KépDe egy kicsit szomorú is vagyok,hogy én kimaradtam.Kép
remélem egyszer én is mi isKéptalizunk személyesen!Kép
Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Lldicsi!

Nagyon hiányoltuk Olivér mellől Domit. Remélem azért nem csuklott szegény olyan nagyon... Következőn remélem találkozunk Kép

Eszter
Kép
roxal

Azt elfelejtettem írni, hogy a drága gyermekem hazafelé az autóban végig pápázottKép Ha kellett ha nem. Csak az anyját égeti be ha az majmot akar belőle csinálni!Kép
Megyek mert nagy a vísítás...

Puszi

KépKép
gigi28

Kedves Mindenki!
Tettem fel néhány képet a profilomban található linkre a tegnapi taliról. Nagyrészt Olivérről, a prototípusról szólnak, de hát ez is a lényeg, nem? Kép Azért van némi Forma 1 is. Kép
Kicsit sajnálom, hogy nem erőltettem legalább egy csoportképet, így nincs mindenki rajta. De a legközelebbin - amikor remélhetőleg kivétel nélkül mindenkivel találkozhatunk végre - könyörtelenül össze lesztek terelve és még Enigmának is rajta kell lennie!!! Kép

Egy kis ízelítő:
Kép
hajnesz

Szegény Stella, ebben a melegben...Nagyon szorítok, hogy hamar túllegyen a hiperstimun! Babócák, kapaszkodjatok!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gigi, oké, szeptemberben megyünk hozzátok!!! Kép
Dia, akkor már biztos látunk titeket is, ugye?
Roxal, azt hiszem, egy kicsit elbénáztam a szabimat, ugyanis most telik éppen, Siófokon kéne lennünk, de sajnos sürgős munka miatt berendeltek a céghez.Kép Talán szeptemberben elengednek pár napra.
hajnesz

Farkasok! Nyami-nyami fincsi csontok, köszi, hogy rám is gondoltatok. Most is csak épp beszaladtam a kertből, nyomulok vissza szopogatni a vaddisznó cupákot, mert gazdi persze tök fukar, és nem adta oda az összeset, ha jól láttam, még holnapra is rakott belőle a hűtőbe.
Rágcsát sajnos nem tudom megvendégelni, mert a Balcsin nyaral. Ha tudná, miről marad le...
Keksz
lkt

Sziasztok lányok!
Nem nagyon jártam mostanába erre fele de most itt vagyok.
Nagyon jo volt olvasni hogy ilyen jol sikerült a tali örülök neki,jo lett volna ott lenni de majd legközelebb ha lesz és ti is szeretnétek én is el megyek.
Gigi nagyon aranyos igy képen keresztül is az Olivér,gratulálok!
Wish tudom már nem olvasod de azért jo nyaralást kivánok nektek.
Stella nagyon szorittok++++++++++++++++++++++++++
Hajni én is megnézhetem a képeket,hogy lehet megnézni kell hozá jelszo ha igen megkaphatom?Bocsi de egy kicsit béna vagyok az ilyensmihez.
Én ma elkeztem melozni,hát egy kicsit rossz volt visszamenni 3 hét után de annyibol jo hogy egy kicsit elvonja a gondolataimat a babárol.
Na jo éjt mindenkinek!
Megprobálok majd sürübben jönni.

Kép
póci

PóciKép
Persze, hogy megnézheted a képeket, micsoda kérdés ez?? Kép Eddig még nem jelezte senki, hogy kellett volna jelszó, csak kattints rá a Hajnesz-ra, ott lesz a link ("saját weboldal"), katt rá és már nézegetheted is az albumokat!
Természetesen rád is számítunk a következőn!

EnigmaKép
Bőgök. The end, elfogytak a lemezek. Szerintem még holnap is fogok bőgni, ha eszembe jut. Jó volt!!!
hajnesz

Sziasztok,

Néhány kép a tegnapi taliról ala Farkas.
Timi bocsi valahogy lemaradtál.

Remélem ezt nem mondod meg Keksznek, és nem fog megharapni érte.
Illetve remélem senkit nem zavar ha megjelenik az oldalon.

A prototípus

Kép

Kép

Kép

Wish a vendéglátók egyike, s jó szomszéd!
Kép

Hajnesz és Lajos, illetve aki titkolózik...plusz Laci kezelába
Kép

Balról Roxal család, jobbról Szani család

Kép

S végül a kanok (Zuxx - köszi a vendéglátást, Viktor - Gigi ura, prototípus apa, Roxal papa), illetve LKT "darab" - bocsi!

Kép

Mégegszer köszi mindenkinek, nagyon jó volt látni is benneteket!

Farkasok

Kép
farkasok

Lányok, jók lettek a képek, biztos nagyon jól éreztétek magatokat! Olivérről még az elején készültek a képek, vagy ennyire jól bírta a nyúzást, hogy még a végén is mosolygott? Sajnálom, hogy megint kimaradtam, de ahogy látom, nem vagyok egyedül Kép
Wish, remélem, jól telik a pihenésetek!
Stellának drukk, hogy minden rendben legyen, minél hamarabb kiengedjék a kórházból!
png

Sziasztok!

Elnézést, hogy idepofátlankodtam. Stellának küldjük a sok drukkot, hogy minden rendben legyen!

Enigma Kép Talán még emlékszel rám a megint megjöttös topikból. Stella miatt lestem be ide, és nagy örömmel láttam, hogy ikreket vársz, már nem is olyan nagyon sokára Kép. Szívből gratulálok nektek!!! Annyira örültem, mikor megláttam az írást! Nagyon sok boldogságot a babákhoz. Ugye küldesz majd képeket a megint megjöttbe is?

A többi babavárónak is küldök még drukkokat!
A pocakosoknak pedig pocaknövesztőt Kép.

Puszik
Noémi
Vendég

Lányok! A Kaális topicban olvastam híreket Stellaról: valszeg több baba van a dologban, minden nap szívnek le tőle vízet, ami megviseli, de nagyon örül, hogy mindannyian drukkolunk neki, úgyhogy csak így tovább, mindenki küldje neki a sok-sok pozitív energiátKépKép

Roxal! Milyen a hangulat a munkahelyeden?? Érződik a történtek hatása vagy normalizálódott a helyzet?
lkt

Timi!

Nálunk most leállás van, hétfőn még voltak a jóindulatú kolléganők, aztán azóta pár raktárossal tartom a frontot. Főnök rám van utalva, úgyhogy per pillanat nyugtom van. De ezt tudtam is, szeptemberig biztos nem lesz semmi, akkor meg megyek lombikozni, s remélhetőleg utána már nem jövök Kép

Eszter
Kép
roxal

Szevasztok,
elnyom az idő és nem megy a gép, mennék haza hogy valami értelmeset is csináljak, mert ennyi erővel maradhattam volna otthon is és akkor legalább haladtam volna.
Holnap megyünk a Kaáliba megbeszélni a következő lombik forgatókönyvét. Kissé beparáztam. Esetleg valaki ha lecseszne annak örülnék.
Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Kép
hajnesz

Hajni Kép

Farkasék Juditja, ugyan már, nem lesz semmi gond. Mitől kellene parázni??? Nem is értem Kép Tudod, prototípus-vasárnap stb...

Eszter
Kép
roxal

HajniKép

Nem semmi csaj vagy. Röhögtem egy jót! Gondolom Farkas csajszi is így teszKép

Prototípus anyuka mindenkit jól seggbe rúgdos ha igénylitek. Csak tessék sorba állni!

Puszi

KépKép
gigi28

Juditkám! Én kicsit lelkizősebbre akartam venni a figurát, jól rákészültem, gondoltam majd este... Hajnesz után erre nincs szükségKépKép Meg állj sorba protptipus anyukánál isKép

Hajni! Imádlak!!!!!!!!!!
lkt

Üdv mindenkinek!

Megérkeztünk a nyaralásból, azóta próbálok visszaolvasni, több-kevesebb sikerrel. Látom, hogy volt tali, a fényképek alapján szuper volt (hajnesz link-jét is megnéztem, ha nem gond), gondolom lesz még ezután is.

Stellának nagyon szurkolok, küldöm az éteren a poz. energyt.

Örömmel konstatálom, hogy a hangulat ismét a régi, csak így tovább...
Most itthon vannak a nővéremék, a kis keresztfiammal, úgyhogy kedvemre játszhatok akár egész nap. Néha még sok is, mert egy hétördög.

Majd rakok fel magamról képet (mármint ha valakit érdekel), csak még nem mentettem gépre.
vanda978

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?