A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Vio!

Köszi én is szerencsére az Imrében szültem nem régKép csak aza durva hogy ehez képest a János lepukkant és mégis milyen"drága" bár valszeg pont ezért!
eszti25

Köszi Juc!

Most kipróbálom nézd csak Kép jó lett?? Kép

Mi jót tettél ma?

Apa mocizik má megint, a bab aluka anya meg Juccal diskurálKép
eszti25

Sziasztok!

Bendi sem kap mást, csak cicit, de ebben a melegben én is néha elbizonytalanodom, de hiába próbálok semmi mást nem fogad el.

Oxi

Nagyon ügyi a csajod. Kép

Nálam szerencsére nem járt a fotós. Kép

Unigue

Apuka a folyosót lezáró ajtóig mehet elvileg. Van egy társalgó oda bármikor ki lehet menni, de a babát nem lehet oda kivinni. Az ajtó pedig üveges, azon keresztül láthatja a babát.

Én amúgy Fülöp Tamáshoz jártam terhesgondozásra. De a szülést más vezette. Tasi Róbert, őt akkor láttam először.

És itt vannak a fotók a szobáról. Kép

Kép
Kép
ruzicsky

már látom jó lettKép
esztihálásjucusnakafelhomályosításértKép
eszti25

Szia Ruz!

Köszi. Most már tutira megnyugszom hogy nem az én Bendimmel van a gondKép se cumi, se cumisüveg, se tea, se tej, csak ciciből! De most hogy mások is igy vannak nyugodt vagyokKép
eszti25

Ruz!

Most tényleg tettél fel képet vagy csak akartál?Ugyanis képzeld én nem látok semmit.De ez nem csak itt van így hanem ma minden topikon.Szerintem már megint cicizik a kiszolgáló szerver.Tuti nem bírja a meleget.

Eszti!

Shoppingoltam volna ma,de csak Zapának kaptam egy gatyót.Minden le van pukkanva a kiárusítások miattKép
Miért nem alszik az az ember?Aztán meg fog majd panaszkodni,hogy fáradt!
20170114224602

Jucus!

Nem tudom mi van a gépeddel, de én látom őket, két fotót raktam fel.

ruz
ruzicsky

Eszter!

Nem akarok belepofázni de a profilodban a teljes nevedet is megadtad.Szerintem ezt nem kéne.Nézd csak meg Ruz profilját,na Ö aztán tud titkosítaniKép

Jucus
20170114224602

Ruz!

Akkor tényleg az enyémmel van a gondKép
Remélem nem akar meghalodni!
20170114224602

Juc!

Sosem alszikKép na jó de azért szokott. Elment este 6kor és sztem 2nél előbb haza sem eszi a feneKép ő már csak ilyen!

Bár 1szavam nem lehet mert ma mocizhattam én is! Azzal vitt le dabasra a kocsimért. Idén előszörKép mert ugye nagy pocakkal nehéz lett volna. Bár sok lehetőség volt esetleg háttal mögé ülhettem volna és gumipókkal kikötnekKép de inkább nem vállaltam beKép

A gépeddel lehet vmi mert 2kép van fent.
eszti25

Hát hogy ez nekem nem jutott eszembeKép
(tudom háttal nem kezdünk mondatot)Kép

Ruz! Gratula nekem bejönKép
eszti25

Ja és Jucus sajnálom hogy nem sikerült a vásárlásKép
eszti25

Na jó,akkor most kikapcsolom,hadd pihenjen kicsit.Reggel folyt.köv.

Jó éjt!
20170114224602

Én is tiplizeka jó puha ágyikómba! EgyedülKép

Jó éjt !

Sziasztok!
eszti25

Ugye Jucus, milyen rövid nevem van? Kép Írhattam volna az is, hogy Gipsz Jakab vagy valami. Kép

Ja képzeljétek a sógornőm ma szült. Kép Nem a Szent Imrében, bár én ajánlgattam neki, de ő máshoz ragaszkodott. A második gyerkőce született ma és kislány. Kép

Na most már én is megyek, bemegyek Bendihez aludni, mert a hálóba bejött egy szöcske, nem olyan nagy, mint az a múltkori, de ettől is félek és egy elég nagy jukkára (nem biztos, hogy így kell írni) fészkelte be magát, így nem látom, hogy egyáltalán hol van. Így nem tudom elzavarni se. Úgyhogy nálam a szöcske is titkosította magát. Ezért ma ebben a szobában nem merek aludni. Kép

ruz
ruzicsky

Sziasztok,

Most már tényleg jobb, "alakulgatok" odabenn. Kép

RuzKép
Szép a szoba. A 2 ágyasnál se jöhet be apa? Nem valami családbarát megoldás... Akkor apa egyáltalán nem is foghatja a kezébe a pöttömöt? Kép Csak ha már kijövünk? Kép
Bocsi a hülye kérdésért...
Amúgy nincs kifogásom a 2 ágyas ellen sem, az is tuti, nagyon szép. Kép

Nahát, azt hittem, ha kérdezősködöm doki ügyben, lesz 1-2 konkrét nevem azt annyi. Erre most kiderül, hogy az imrében MINDEN DOKI JÓ! Kép
Nem könnyű...
Írjatok nekem pár szót egyikről-másikról, mert behülyülök, kéne választanom lassan... Kép

Ilyen korán elaludni... Nahát Kép

JucusKép
Mit szerettél volna venni? Vagy csak olyan körülnézekmeglátokvalamitmegtetszik lett volna? Kép

EsztiKép
Ez a János-kórházosdi tényleg elég durva. De sajna nem lep meg (magyar egészségügy... Kép Kép Kép ).

Na én is rongyolok az ágyikóba lassan...

Pusza mindenkinek!

(kezdek talán belejönni a nevekbe... Kép)

Unique

KépKép
unique

De nekem meg Zapa megjavította a gépet.Tudjátok a remény és az én gépem hal meg utoljára!

Juc
20170114224602

Unique!

Úgy,úgy!Meglátokmegtetszikjórám vásárlás lett volna!

Jó éjt!
20170114224602

Sziasztok!
Cimkiadas: En siman visszaadtam a csecsemosnek a biztositos babanaplot.O meg szo nelkul visszavette.Mellesleg nalunk is jat fenykepesz.Apa kemenyen szamonkerte,hogy honnan vette a cimunket erre csak habogott,hogy szomszed utcaban egy kismama adta meg...HABLATY! Kép

Gyermekorvos valtas: mi is szamtalanszor valtottunk es most is epp valtani keszulunk,mert a 2 hos oltason elegge ledobbentem a hozzaallashoz Kép

Innivalo - Pancsi is csaj cicizik. Es ami meglepo,hogy csak picit ker gyakrabban mint amugy, ugy kell a szajaba tuszkolni, amit azert sosem utasit vissza Kép

Jucus- ha lesz pici idom irok konyv ugyben, gyonyoruek!

Oxi
Nagyon ugyes a csajszid! Kép

Gigi - megkaptad a mailem?

Jovo7en vegre mi is megyunk nyaralni! Kép

Norka
norkini

első!!!

ez a FÉNYKÉPÉSZES sztori nagyon durva!szerencsére én megúsztam, viszont a kórházban volt egy kis afférom a babanapló miatt: ugyanis jó bölcsész módra végigolvastam az űrlapját, és ott az állt, hogy a kitöltése nem kötelező, viszont olyan rubrika az egész papíron nem volt, hogy nem használhatják fel az adataimat reklámcélra. Erre én szépen üresen visszaadtam, épp egy másik csecsemős volt bent, mint aki adta, és amikor kérdezte, hogy miért nem töltöttem ki, mondtam, hogy itt áll, hogy nem kell. Aztán visszamentem a szobába, és kb. fél óra múlva beront a másik csecsemős (ő volt az egyetlen rossz élményem a kórházi személyzettel kapcsolatban) és elkezd velem (egy éppen pihenő szoptatós anyával!!!!!) kiabálni, hogy mi az, hogy nem töltöm ki az adatokat. Mondom, hogy ott áll, nem kötelező. Erre ő, hogy de neki "el kell számolni" és hogy ha nem vagyok hajlandó a kitöltésre, akkor adjam vissza a babanaplót... erre jól hozzávágtam a babanaplót, ő meg elviharzott... szóval ha lehet tippem, hogy honnan vannak meg fűnek-fának az adataink, akkor talán innen...
A termékminták egyébként annyira nem is zavarnak, hiszen azokat egy mozdulattal ki tudom dobni - meg mondjuk a múltkor kaptam libero bugyi-pelenkát, kipróbáltam, és annyira bejött, hogy most már azt használjuk Kép A személyes megkeresést (telefon, becsöngetés stb.) viszont UTÁLOM.

Oxi,
kis tornászlányod van Kép

Unique,
a párod egyáltalán nem mehet be a szobákba, akár egy, akár kétágyasak. Én személy szerint támogatom ezt, mert ha egy szál semmiben szoptatsz, akkor nem épp jó, ha a szobatársad férje belibben Kép gondolom, azért nem engedélyezik az 1ágyasakba a látogatást, mert akárki mondhatná, hogy az anyuka egyágyasban van, aztán jól besurranna máshová Kép tényleg, erre nem is gondoltam, de a látogatók kitiltása gondolom a tolvajoknak sem kedvez... amiből sajnos a kórházakban elég sokan vannak Kép

de hogy valami vidámabbat mondjak, itt már gyülekeznek a FELHÕK!!! Kép

vera
kisün

norka,
nemKép
Vendég

Akkor egy kis off Giginek Kép Bemasolom a mailt ide,semmi titkos nincs benne...

Elarulod,hogy mibol keszulnek ezek a csuda dolgok?Nagyon szeretnek a csajsziknak valami hasonlot. Nem surgos, annyi,hogy 18 eves korukig meglegyen Kép Vallalnad??

Enyem cim a profilban Kép

Norka
norkini

Jó reggelt !
Köszönjük a bókókat ! Kép Gigi ! Igen már várjuk a névtáblát ! Kép Mikor tudtok jönni ?

Fotós : nálunk is járt , feleslegesen , persze ,és baromi rosszkor is . Ráadásul abban a szerencsés helyzetben vagyunk hogy a férjem húga profi fotós , de még így is nehéz volt lerázni Kép
Ja meg múltkor kerestek az ÁB Aegontól hogy mi lesz ha Áron 18 lesz hogy fogunk neki segíteni lakást venni , gondoskodni kellene róla . Mondtam hogy köszönjük , de egyelőre 3 hónapos Kép

Kép
Kép
greenolive

Látom, mindenki ugyanazokat az ügynököket kapja Kép Az egonost én konkrétan elzavartam telefonon. Megkérdezte, zavar-e, mondtam, hogy igen, és csak folytatta... Odavittem a telefont az üvöltő lányomhoz és mellétettem, hagy hallgassa Kép Egy idő után nem volt vonalban Kép

Anycimat ideiglenesen hétfőig kiengedték, de ha nem lesz rosszul, akkor hétfőn sem kell bentmaradnia Kép

Vikka köszöni a gratulációkat, most már nem is tudom hasaltatni, 1 perc sem kell, hogy ismét háton legyen Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi!

Csupa jó hír!

Jucus
20170114224602

Oxi,
anyukádnak jobbulást!! Kép

vera
kisün

Oxi, tetszik ez a hogyanrazzukleatelefononzargatokat megoldasKép
a lanyod nagyon ugyi! csak azt aruld mar el, miert teszed hasra, ha o nem szeret ugy?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Oxi, tényleg jó megoldás.Kép Gratula Vikka új tudományához.

Mi kötöttünk megtakarítási szerzödést Rékának. Nem lesz sok mire 18 lesz, de egy kis induló tökéje lesz.

Senki nem tud segíteni veszélyeztetett terhes problémámban?Kép
zanza

Recca: Mert erősítem a hátát Kép Nekem van elég gond a hátammal... Ahogy tartja a fejét hason, erősödnek a gerinc melletti izmai, ez is a napi torna része, csak ezt nem szereti annyira Kép

Zanza: Én írtam, hogy én is veszélyeztetett voltam, a dokim vállalt. De nem tudom, ott mi a gond, írj mailt, megadom a számát Kép

KépKép
oxigen
Györköny

aha, ertem. o meg most jol ugy dontott, h mar eleg erosKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Oxi köszi, küldöm az emilt.
zanza

Oxi!

Akkor Panna állati erös lesz hátilag,mert non-stop hason nyomja,illetve már próbálkozik a felülésselKép
És valami elképesztö mennyiséget meg tud enni gyümölcsböl,föziböl.Ma pl.benyomta a krumpli+öszibarckját kb.180ml és még 2 db s.répát szétmajszolt.De szerencsére ez nem látszik rajtaKép

Juc

Jucus
20170114224602

Ja és Oxi!

Oxi apa említett valami listát (DVD).Lehet?

Juc
20170114224602

OxigenKép
Azta, nagyon tetszik ez a biztosítós-lerázós módszer! Kép Képzelem, hogy majd legközelebb felhív pl. engem (na jó, majd később), előadom neki ugyanezt, ő meg elgondolkodik: juj, de ismerős... Kép Szabadalmaztatni kellene! Kép

VeraKép
Hát, ha másképp nem megy, akkor természetesen apa kinn marad. Jó esetben úgyis csak 2-3 napról van szó (remélem Kép).

Talán a jövő hetünk kegyesebb lesz hozzánk, én már érzem a hűvös szellőket! Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Jucus!

Jucimama főztjét látom túléltétek!

Fabrika
fabrika

Fabrika!

Még ne kiabáld el,Panna lázasKép
Milyen volt a party?

Jucus
20170114224602

norka,
mail mingyá' megyKép

zanza,
sajnos én nem tudok segíteniKép

apropó csajok,én is kértem segítséget és megint nem segített senkiKépszülésznő ügyben....valahol korábban leírtam a pontokatKépplííííííííz!legyünk már ON-ok meg tényleg kéne az infóKép

juc,
Kép jobbulást a kis tündérkének!!!!!!

gigi el......
Vendég

Gigi!

nekem nem volt sznőm,ezért nem tudok segíteni!
Most kapott egy Germicidet és várok a hatásra.

Juc
20170114224602

Moose, megpróbáltam időjárás ügyben intézkedni, de a bürokratizmus csapdájába estem, ráadásul ma el kell hagynom otthonomat a legnagyobb melegben, úgyhogy ki is írom a kispapának az asztalra, hogyha megszülök a villamoson, hova írja be nektek Kép Mindenesetre a hivatalban hétvégére igértek rosszabb időt, de az meg kitolás.

Green! baromi jók ezek a fotók!!!! Kép

Jucus! már elkezdtem fosni a császártól, úgyhogy remélem majd segítesz egy-két jótanáccsal, ha tényleg arra kerül sor Kép . pl. katéterezés lesz? fáj az? egyáltalán mire lehet számítani császár esetén? hogy jönnek a fájások? jönnek?

Gigi! csak én hittem (meg a szülésznő), hogy befordult, de a feje a jobb bordámnál a tappancsai meg a jobb és bal bordáim között vannak

Vera! köszi a biztatást!

Oxi! nálunk klíma nélkül is 25 fok van, de én soknak találom.

Fotós - biztosítós: mivel a melóhelyen is sok ilyen ügynökhiéna keresett meg, megtanultam lerázni őket. ha nem értenek az első szép szóra, egyszerűen lecsapom a telefont. (nem beszélve róla, hogy olyan számot fogok megadni, ami nem is létezik :D )

Tegnap este éles mozgásszerű nyilallást éreztem a hüvely legfelső részén. utána kicsit összeszorítottam (mint az intimtornán) és a baba mozgással válaszolt. most is néha a mozgás már ott lenn érzem, és éjjel pisilnem kellett. lehet, hogy megy lefelé a méhem?

ancsipancsi

ancsi,
jaaaaaaa,én meg úgy emlékeztem hogy a 3. UH-n már befordulva volt!de akkor módosítom a memóriámatKép
lövésem sincsen hogy milyen az mikor leszáll a méh,mert nekem nem történt meg,akkor illeszkedett be a feje mikor repedt a burok.....
Vendég

SZIASZTOK!Kép
Hazatértünk a Balcsiról, ahová kurtánfurcsán, szó nélkül elindultunk csüt.ön. Majd egyszer visszaolvasom a termést, csak most sok a dolog. Szuper volt lent, ezt biztos elhiszitek! Éljen a nyáááár!!!
neet
neet

Sziasztok !

Neet ! Gondoljuk hogy jó volt ! Kép

Ancsi ! Köszi a bókot ! Kép
Ne izgulj , egyrészt még befordulhat ( hallottam már ilyet ) , másrészt a császárral is kijön a baby , a lényeg meg úgyis ez ! KépÉn nem éreztem ilyesmit , bár én azt sem hogy feszítette volna szülés előtt a buksija a kijáratot .

Gigi ! Én maximálisan meg voltam elégedve a szülésznőmmel ( is ), dícsértem is sokszor .
Õ csendesebb fajta , hagyta hogy azt csináljam ami nekem jó , végig mellettem volt és őszintén válaszolgatott a kérdélseimre , nekem ez fontos volt . Csizmadia Erika . A következőt is vele meg a dokinőmmel szeretném , már mondtam is nekik Kép

Kép
Kép
greenolive

Jucus: jobbulást nektek....remélem hamar használ a kúp.

Oxi: tecccccccccccik a lerázós megoldás, sajna néha még ez sem jön be. Olyna pofátlanok, hogy csak na. A pofám leszakad néha.

Kép
Kép
johanna1975

Jucus!

Parti szokásos uncsi, de elsőszülött jót játszott Andrissal. Hogy van Panna??

Neet! Tényleg szörnyű lehetett ebben a hőségben a Balcsin!!

Fabrika
fabrika

Jucus,
Pannának jobbulást, helyzet?

Gigi, nem találom a szülésznős kérdésedKép Én Kecskeméti Verával szültem ha ő érdekel valami akkor mondok részleteketKép

Gyakorlott mamák kérdéseim lennének:
Melegkiütéssel lehet valamit kezdeni, Brúnó borzalmasan néz kiKép Csak pelus van rajta egész nap, ha lehet akkor azt is leveszem róla.

Mikortól adtatok rendes tejet a gyereknek, és milyen formában? Brúnó a síma tejet nem issza meg, lehet, hogy az a gond, hogy nem édes Kép Tápszer sem kell mindíg neki.
zsebi2004

Zanza: Mail ment! Kép

Juc: Ezen a héten isibizi megcsinálom a listát Kép
Panna jobban van?

Unique: Nem hiszem, hogy mindenkit ugyanaz hív fel, úgy hogy hajrá Kép

Ancsi: Nekem is sok a 25 fok, de a Vikka ezt szereti. Kép Mindent a csajért Kép
És igen, lehet hogy száll lefelé, az nekem is ilyesmi volt Kép Bár nekem addigra azért befordult, így lehet, hogy más volt mégiscsak Kép

Neet: Dehogyis irigykedem... Kép

Gigi: Én ügyeletesnél szültem, nem tudok javasolni, mondjuk nekem a Nyulas Jolán volt a legszimpibb, mert én nagyon sokat voltam bent előtte is.

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Bogárka!

Hogy van az a kutacsos dolog? Ha "behorpad" akkor lakott jól? Lécci írd már le nekem. Köszi
egybutuskaanyukaKép

Juc!

Jobbulást Pannababának!!!

Ancsi!

Én császárral szültem 7hete, és nekem beindult a szülés magától, voltak fájások, elfolyt a víz. A fájások olyanok voltak mint egy nagyon erős menstruációs fájdalom. 10 percessel mentem be a kórházba és 5percesek voltak mielőtt felvágtak. kb ez 2óra volt nagyon gyorsak voltak. Úgyhogy szerintem ne aggódj mert hipp-hopp tul leszel rajta és észre sem veszel semmit, csak hogy az előbb még bent volt a baba, most meg már kintKép
Amúgy tényleg van olyan hogy az utolsó pillanatokban fordul meg(nekem nem tette)
Azért sajnálom, mert nem tudtam természetes úton szülni,és nem élhettem át azt az élményt, de viszont nagyon sok örömet leltem benne igy isKép Számomra gyönyörű volt amikor kiemelték és felsírt, és nem volt rossz érzésem a műtét miatt!
Amúgy pedig téged ott lent sokmindentől megkímél, meg a babát is!

Puszz
eszti25

Hali!

Pannát látta orvos,mondta valami vírus torkában.Ha szerdán is lesz láza akkor vissza megyünk.Kúp hatott,de azért csak megmutattam.Most megint kezd melegedni.

Ancsi!

Ha s szülés beindul magától akkor vannak fájások,nekem nagyon voltak és erre mondta nemmondjukkianevét doki,hogy mit keresek én ott,nem is szülök.Szerintem a császár nem gáz,még utána sem annyira.

Most el,gyereket ápolni.

Fabrika!

Pusza nektek!

Jucus
20170114224602

JUC!
Szegény Panna!!!KépKépKép Millió sok puszi nektek és jobbulást! Pedig ma elakartam ugrani hozzátok.
eszti25

Eszti!

Jöhetnél,de azért szerintem várjunk még egy napot,nehogy Domi elkapjon valamit!Vagy csak egyedül jönnél?Itthon vagyunk,ha gondolod akkor csörögj!

Jucus
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?