Sziasztok!
Az elõbb elszállt egy hosszú levelem...

Gyöngyöske
E-mailt -többet is- küldtem neked is még anno, nézd meg lécci, és ha nincs, jelezd!
krizsi
Üdvözöllek, és gratulálok a pocaklakódhoz!
Caldea
Valszeg hétfõig nem olvasod, de azért szurkolok a hétfõi lombik megbeszéléshez. Mi történt, mesélj!
mzsperx
Szia, jó kis csapatra leltél, üdvözöllek én is! Ezt a pálcikás dolgot, amit említettél nem értem. Mit akartál ezzel mondani?
Tücsi
Mi volt ma a bpesti dokinál? Szimpi volt?
Szami
Ez legyen a legkisebb baj, hogy nem tudsz babás görbét küldeni

Meg van bocsájtva

Nekem is ezt kellene, nem mérni, és aztán örülni!!
Klári
Köszönjük a görbét! Klassz!
Breki
Amit ide kopiztál, én is olvastam az int..honlapján. Számtalan kérdést, és hozzászólást elolvastam és nem kritikaként, de a doktor úr válaszából sugárzik a negativizmus és a lenézés, bár belátom nem könnyû a neten való diagnosztizálás és tanácsadás.
Az MRI-vel kapcsolatban csodás dolgokat találtam a neten, klassz rajzokat fotókat. Ilyen egy egészséges agy, ilyen egy SM-es, stb.. Még le is rajzolták magát a szerkenytyût. Bár több forrást elolvastam, nem találtam választ arra a kérdésemre, hogy milyen hátrányai és elõnyei vannak a kontrasztanyag beadásának. (Egy elõnyt igen: részletgazdagabb képet ad- ennyi. De mi a hátránya??)
Lehet, hogy elmaradtam, meg van a hormoneredményed?
Gabómanó
Ne csüggedj, fel a fejjel! Itt küldöm a pozitív sugarakat ++++++!
Lora
Megviccelt téged ez a görbés tábla, nem is látni a 4-10. napi hõmérsékletedet.
Az emilt megkaptam, de sajnos hibás a csatolt file, meg nem tudja megnyitni a lotus-os dolgokat....

Nem tudod másképp?

Jó hétvégét mindenkinek!
Vanda