A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Eszti, Jucus, köszi a bíztatást, beszámolót! Most meg kitaláltam, hogy a magzatvíz szivárgástól félek. Kép Így 2,5 héttel a szülés előtt ugye természetes, hogy ilyen egy állat vagyok??
Mellesleg a hétvégén jöttem rá, hogy egy hatalmas bálna a nevem, mindig is dundus voltam, de soha nem volt gondom a hajlékonysággal, most meg úgy mozgok, mint egy figura, akinek már beígérték a darut, ha nem fogy le. Közben "ehhh, ahh" hangokat adok, már a törölközés is nehezemre esik, pedig sűrűn kell zuhanynom, mert közben meg izzadok, mint egy ló. Mindezekkel szemben azt kívánom a picúromnak, hogy maradjon a hasamban, amíg csak jól esik, viszont mozoghatna többet, mert pár napja nem túl aktív.

ancsipancsi

Ilyenkor Panka nem fertőzi meg Somát? Lehet, hogy ő is azért volt minap "zombi", nem? Kerülgethette a nyavalya.

ancsipancsi

Soma már volt lázas kb.2 hete.Lehet,hogy Pannán most jön ki de ugye ez csak találgatás.

Zombiság ettől független,sajnos.

Ja és szülés elött ált.nem mozognak már olyanaktívan a babák.Magzatvíz szívárgás nem tom milyen,nekem csak kidöltKép

Juc
20170114224602

már odáig fajultak a dolgok, hogy rázogattam és gyúrogattam az előbb a hasam, mert eddig legalább kaja után rugdalt kicsit. szerdán megyek NST-re, remélem produkál nekem valamit a kőc.

Jucus! nem írtál, hogy volt-e katéterezés, és hogy az milyen.

ancsipancsi

Ancsi!

Azt hiszem volt mert mütéthez kell,de én semmit sem éreztem belöle!Se berakásnál,se kivételnél.Kép

Juc
20170114224602

Na, amik történtek, dióhéjban:
Eszter miután kiitta a fél tavat, megtanult egyedül felülni és úgy maradni. Már nagyon ügyesen esik el, nem csak eldől, mint egy zsák. És imádta a vizet, mi meg őt. Kép Pici színt is kapott, bár baromira vigyáztunk, 30as faktor, árnyék, sapi, stb, mégis. Kedvence a tetris meg a távkapcsoló, ki se lehet szedni a szájából.Kép És a nagyanyja meg a dédije minden vacakkal megetette, pörkölt meg ilyenek, és falta mind, és 10szer annyit aludt lent, mint itthon. És megtanult integetni és ilyenek. Anyuék valamit jobban csinálhatnak nálam... Kép
neet, akinekmégvantanulnivalója
PS: Kérdés: másnál is előfordul, h ha sokat lóg a gyerek lába (pl ölben van) ellilul a vádlijától lefelé?
neet

Oxi, köszi, már csak egy kérdés, helyileg hol van a magánrendelés?

Neet, Esztinek nagy gratula az üléshez.
zanza

Oxi, köszi, már csak egy kérdés, helyileg hol van a magánrendelés?

Neet, Esztinek nagy gratula az üléshez.
zanza

Bocsesz, véletlen volt.
zanza

<font color="0000ff">Sziasztok!
Visszajöttem nyaralásból.
Itt a tábla, ki szeretne még belekerülni?

<center></center></font>

KépKépKépKép
proone

neet,
esztinek gratulaKépazt hittem már ennyire read only vagyKép

zsebi,
érdekel a kecskeméti vera,gigi83kukacgalambpontnet-re,ok?nem tom már melyik hozzászólásom voltKépén sem találomKép

green,
na asszem valami ilyet keresek,aki mindent elmond de úgy hagy isKép de mégis azért szól is hozzám vamaitKépés ő végig téjékoztatott hogy mi történik meg mi fog?és minden megkérdezett hogy akarod e vagy oké e?szóval ha nincs kedvem zuhanyozni nem mondja el még 3szor hogy de az milyen szuper....uncsitesóm annó mondta hogy na azt mindenképpen próbáljam ki mert felére csökkennek a fájások.hát ki is próbáltam és tyűűűűűűűű de sz@r volt,rohantam is ki a zuhiból..szóval ezt a következőnél kihagynám....

oxi,
köszi,valaki mondhatna róla többet isKép én kicsit talán túl alternatívnak hiszemKépmert én nem vagyok azKép
Vendég

Eszti!
Kutacs: ha "be van horpadva" az állítólag azt jelzi, hogy folyadékra van szüksége, azaz szomjas, tehát akkor kell megszoptatni/megitatni...

Neet!
Átugrottad a Donifotót, amint Esztinapozóban piheg?

Zsanci!
A fodrász Tündinek nincs véletlenül egy Judit nevű tanárnéni nővére? Mert ha igen, akkor ismerem őket...

na, megyek, mozgalmas napunk van...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Nem ugrottam át, csak előszőr nem kapcsoltam, mert ez sose volt Esztin, jól látod, tél volt. Kép De aztán beugrott, hogy jé, ismerős. Kép Örülök, h tudjátok használni.

Melegfolt rajta is sok van (meg rengeteg szúnyogcsípés, Bogárka, nálatok sem írtották idén? Mert itt nem, és iszonyat!!!) de egy langyi fürdő meg a hintőpor csodát tesz. Mi elsősorban medizünk, de a kiskád is nagyon megfelelő. Sokkal jobban eszik és alszik pancsolás után. Mióta ilyen meleg van, mi is csak pelusban vagy anélkül tartjuk, csak tenni kell egy kis rövidgatyót vagy bugyellárist a pelusra, mert imádja leszedni.
Kutacsról én is azt tudom, h ha kiszáradás fenyegeti a babót, akkor horpad be, de gondolom, ez már a brutál horpadás, egy kis befele pukli még nem lehet olyan veszélyes. Én mindenestre ebben a melegben sok vízet adok neki, mert cici már csak 2-3szor megy egy nap, ez meg kevés folyadék.
neet
neet

Sziasztok!

Green!
Áron nagyon helyes!

Neet!
Esztinek gratula, nagyon ügyes a csajszi!

Juc!
Remélem Panna már jobban van!

Emma napról-napra helyesebb, már többször fordul a hasáról a hátára, és rengeteget dumál, igazi kis huncut csajsziKép Egész jól átvészeltük a meleget is, remélem ez a hét elviselhetőbb lesz, mert ilyen melegben még netezni sincs kedvemKép

Kép
Kép
manoka11

Úgy látszik, a másik Szent Imrés topic végleg megdöglött... szombat óta senki nem ír oda. Ez így nagyon unalmas.

Kép
vio

Vio!

Azért gyere ide !Kép Itt tutira nem fogsz unatkozni!
Panna még mindig lázasKépde jó kedvű.

Neet!

Nagyikáknak könnyebb,mert csak néha kell dedet nevelgetniük és azért látszik úgy,hogy ügyesebbekKép

Juc
20170114224602

Gigi!

Nekem meg használt a zuhany és amikor elmúlt a hatása az volt Tyűűűűűűűűűűűűűde sz@r!Soha többet szülés!

Juc
20170114224602

juc,
deeeeeeeeeeeeeeeeeeee,soksoksoksok szülés nekemKépcsak zuhany nélkülKépmert úgy jóKépnekem az jött be ha derékszögben voltamKép mást nem is kívántamKép szóval hajrá én,szülésKép
te meg ne szüjé' má' mert irigy leszekKép

örülök hogy panna csaj vidám,pusziljuk őt mindenhol és jobbulást neki!de add át az üzit,mert ha legközelebb talizunk és panaszkodik a kisasszony irgum-burgum leszKép
Vendég

ÉrtettemKép

Juc
20170114224602

Pannának sok gyógypusszancsKép

Info: A corában (törökbálinti)tök jó melegítőalsók vannak 549 Ft-ért disney-s pamut.
zsebi2004

Zsebi!

Köszi!110-s gatyó is van?

Juc
20170114224602

Jucus!
Pannának én is minden jót! Kép

Bogárka!
Ma a naptárra nézvén azt hittem, névnapod van. Kép Kicsit félreolvastam a Boglárkát...biztos a 4 napi nethiány miatt... Kép

Valamelyik este Eszter is lázas volt, ezt írtam is, de nyomtalanul eltűnt a láz. Viszont ami előkerült, az a hosszú űűűűűű és őőőőő betűm!!! Le tudom írni, hogy HÛTÕ!!! Kép Kép Kép
neet
neet

Moose, Kisün, mélek jöttek-mentek ma párszor. Kép
neet
neet

Juc,

Jó kérdésKép Én 18 hósat (86) vettem, volt ennél nagyobb mert lentebb ért a száraKép de hogy mekkora volt azt nemtom.
Ja és volt 5 darabos (100 % pamut) hosszúujjas body 2290 vagy 2390 pénzért - blokk a kocsiban maradt - , már vettem ilyet korábban és akkor bevált, ezért vettem most is.
zsebi2004

Helló, Vio!

Írtam a "másikba"! Jelentkezz!

A többi Szt. Imrésnek üdv! Olvaslak Titeket, csak nem nagyon akarok zavarni.
Három lányom szültem (ill. nem szültem, csak császároztak) a Tétényi úton, a negyediket még csak tervezzük! Éppen az erő, az önbizalom és a tapasztalat-gyűjtés időszakában járok... Olykor már apró-cseprő gondjaitokat is irigylemKép

Sziasztok!
Minden jót, vigyázzatok magatokra és a babákra!

Kriszta
Vendég

Rabkri, miért zavarnál??????
Én is utólag csatlakoztam - de ki nem??? - ide, és ha néha nem figyelünk egymásra akkor bizony hangosan jelezzük, hogy nemáááááááááááááKép
Szóval szerintem csatlakozz nyugodtan.
zsebi2004

Rabkriszta!
Üdv neked is, és zavarj, ha van kedved! Kép Attól még szültél, hogy császárral, ne tessék ledegradálni a dolgot. 3 gyerkőc után sincs elég tapasztalat? És én még Jucuson csodálkoztam, hogy a ketteskéhez tanácsokat kér, azt hittem, ott már profi lesz az ember lánya... Kép
neet
neet

Sziasztok!
Baján voltunk hétvégén, kb. 100 EZER darab csipés van rajtam, szúnyogok un-rulez-nak.
Bogárka!
Tündinek van egy Judit nevű nővére, de azt nem tom, hogy tanárnéni e????De elképzelhető. Egyébként L-lel kezdődik a vezetékneve. Igy már ismerős??? Kép
Na, most rendesen visszaolvasok, remélem nem irtátok halálra magatokat!!!
Pusza

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok, Melcsi vagyok, vki üzent a másik topicból hogy jöjjek ide.
Szia Kriszta, nem is irtad ezelőtt(bár nem kérdeztem) hogy at Szt.Imrében szültél. Én most oda készülök, Parragh dr.-hoz. Ismeri vki? Csupa jókat hallottam róla, itt rendel Érden, a védőnők dicsérik és ismerős is ajánlotta aki nála szült.
Üdv mindenkinek, válaszoljatok, hogy megjöjjön az önbizalmam!

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Melcsi!

Parragh dokihoz nem volt szerencsém,de biztos rendben van!Kép

Neet!

Bogárka névnapjával én is így jártam.Szerintem nevezzük ki a mai napot Bogárka napnak!Isten éltessen BOGÁRKAKép

Ja ,és lehet,hogy más,normális nem kér tanácsot ketteskéhez,na de ismerjük JucuskátKépTényleg,mihez is kértem?

Juc
20170114224602

De arik vagytok!!! Kép
Köszönöm a köszöntést!!! Egyébként nem az első eset, hogy "összemosnak" a Boglárkával, Anyukámat is Boginak hívták valamelyik munkahelyén, és az újak azt hitték Boglárka, rám is hitték már azt, mert bemutatkozásnál ez maradt meg Kép

Neet!
igen, gondoltam, hogy nem volt Esztin a napozó Kép, de Donin nagyon jól áll, olyan kis díjbírkózós benne Kép

Zsanci!
igen ők azok... közben meg is kérdeztem tesómtól, hogy hol lakik az anyukájuk, és ott ahol Ti! Kép Ja, merthogy tesóm havernői, meg a Judit anyukám kolléganője is. Egyébként tegnapelőtt volt az esküvője, nagy muri volt, ahogy hallottuk...Kép

Kriszta!
Mi egy nagyon nyitott csapat vagyunk ám! Kép És mindenki így kezdte, úgyhogy csatlakozz! Én majd két évig voltam readonly, aztán egyszercsak bekotyogtam, és így maradtam Kép

Na léptem aludni...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Na, visszaolvastam, de semmi okosat nem tudok mondani...Kép talán csak azt, hogy én is igény szerint, és én is elgondolkoztam, hogy adni kéne neki tejjját, mert akkor nem ragadnánk össze állandóan, és nem harapna teljes erővel a táplálékot adó forrásba, csak mert épp nem az kell neki, amikor sir...ugye mondtam már, hogy ketteske csak táplálékfelvételre használja a CICIT????
Egyeske Baján maradt a nagyszülőkkel, megy a lelkiismeret furdi, otthagytam a nővel, aki csak a SZEBBIK kezével tud enni...Kép meg különben is, elég türelmetlen vagyok...na, megyek, mert lefordulok....

Kép

ZsanciKép
zsancikant

<font color="0000ff">Szia Melcsi!

Én Parragh dokinál jártam 6 hetesen, de nekem nem jött be. SZTK-s rendelésen voltam. Előtte én is csak jót hallottam róla, viszont miután úgy döntöttem, hogy nem jön be nekem (nagyon szótlan, mindenre rá kell kérdezni nála, magától nem nagyon beszél) azután rosszakat is hallottam róla. Egy embert ismerek személyesen, aki ugyan nem hozzá járt, de nála szült és nem volt rá panasza.
A rosszakat, amiket hallottam, inkább magánban írnám le, ha érdekel.
Szóval jót is rosszat is hallottam róla, szeritnem menj el hozzá és döntsd el magad!
Kép Vigyél harapófogót! Kép (ezt úgy értem, készülj fel, hogy nem fog neked regélni, kérdezned kell!)

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Szia Jucusmamus! Lehet hogy irtad feljebb, de még nem vagyok gyakorlott olvasó sem, nemhogy iró.
Mikor szültél, és hány gyerkőcöd van?
Melcsi

melcsi1967

Szia Proone!
Én már ismerem valamelyest a dokit, hiszen hozzá járok, a harapófogó igaz.De már kicsit oldódtunk, mivel van egy kis üzletházunk, ahol pizzéria isvan (bérlik tőlünk), a doki meg idejár néha a feleségével. Igy kicsit beszédesebb talán. Érdekel a rossz is, bár nála fogok szülni, mert velem emberséges, tudja a bajaimat, és megjegyzés nélkül hagyta a kezdő súlyomat is, ami jó pont nálam.
A cimem:melcsi1967@citromail.hu (valahogy a kukacot nem rendesen irta ki)
Várom a leveled,remélem el is tudom olvasni majd.(Irtam már feljebb, hogy kezdő vagyok.)
Üdv.Melcsi

melcsi1967

Melcsi!

Februárban szültem ketteskét (Pannát),Balogh doktornál.Soma pedig 3 és fél éves,nem itt született.Ja és mindkettő császár volt!

Jucus
20170114224602

Szia Jucusmamus!
Gratulálok a kicsiidhez! Közben megnéztem mit tudhatok Rólad és láttam a babádat. Nagyon aranyos!
Ha már ott szültél, milyen a bánásmód, a csecsemősök?
Mikor én utoljára szültem(16 éve) a babát csak pontosan 3 óránként lehetett felvenni és etetni, ciróka tilos volt. Pedig babás szobában voltam, akkor indult a Péterffyben. Azóta nagyot változott a szemlélet, azt tudom, de ebből mit vett át a gyakorlat?
Arról álmodozom, hogy még az ágyamba is befektethetem majd, és akkor dajkálom amikor szeretném.
Mi van a látogatással? A babát is megnézheti közelről (kézből) a család? Itt csak a férjre, gyerekre gondolok természetesen!
Várom válaszod,de majd csak holnap nézem meg, megyek aludni.
Üdv.Melcsi

melcsi1967

Melcsi!
azért az utca házszámodat ne írd be, ha nem akarod, hogy a doki legközelebbi vizitnél mosolyogjon rád, ugyanis előszeretettel olvassák ők, vagy "megbízottaik" a Babanetet.

A kezdősúlyomat nekem is szó nélkül hagyta a dokim, illetve először kikérdezett a havi dolgokról, és látta, hogy amúgy minden oké, csak kissé molett a sziluettem.

Tegnap egész nap NEM MOZGOTT A BABÁM, aztán este beindult, olyan érdekes alienes mozgásokat észleltem a hasamban, hogy csak úgy biztattam a gyerököt, még-még-még. Holnap NST, remélem produkálunk valamit, mert ha nem, akkor állítólag tovább küldenek valahova. Nincs kedvem mászkálni.

Tényleg! Ha valaki túlhordja a gyereket, akkor utána sűrűbben kell NST-re járni? Mert hagyján, hogy most hetente (jó drága/alkalom), de ha mondjuk egy héten minden nap kéne mennem, arra a gatyám is rámenne.

ancsipancsi

MELCSI! Én ugy tudom, terminus túlhordás után gyakrabban nézik a gyerkőcöt, de nem hinném, hogy ugyanannyit elkérnek. Ehhez nem értek, mert sztk-ba jártam. Szerintem sztk-ban is ugyanolyanok az nst-gépek. Oda nem tudsz bejelentkezni? Csak nst-re. Durva, hogy még ezért is pénzt kérnek.
Vio

Kép
vio

Vio, sztem holnap megkérdezem, hogy mi a helyzet. Nem örülnének, ha az sztkba járnék Kép, most a terhesgondozás egyben van ezzel. Mikor meg lejár az idő, majd kérem, hogy inkább ...

ancsipancsi

Jó reggelt mindenkinek!

Melcsi akkor meg fogsz lepődni, hogy mennyit változott a világ, legalább is a Szent Imre kórházbanKép Nincs 3 óra, van babusgatás amennyit csak akarszKép Viszont nem nézheti meg kézből a babát még a közeli család sem, csak üvegajtón keresztül, persze lopott pillanatok szerezhetőekKép

Ancsi, azt, hogy túlhordás esetén milyen gyakran kell nst-re meg egyáltalán dokihoz járni, azt orvos és a kismama állapota válogatja, persze az is fontos, hogy 2 nap túlhordásnál tartasz vagy 2 hétnél.

Nekem nem kellett sűrűbben járnom kedden voltam a szokásos nst-n , pont arra a napra voltam kiírva és a dokival abban maradtunk, hogyha nincs semmi akkor csak vasárnap találkozunk és addig nst-re se kellett mennem. De gondolom, egy hét után már más a helyzet ott már sűrűsödnek az nst-k.
Tényleg annak mennyi a tarifája?

Juc, hogy van Panna?
zsebi2004

Melcsi! Írtam emailt!

KépKépKépKép
proone

Sziasztok !

Melcsi ! A dokidat nem ismerem , de mi is Érden lakunk Kép

Manóka ! Köszi Kép

Proone ! Köszönjük a táblát !

Ancsi ! A vége felé egyeseknél már kevesebbet mozognak.

Áron csak cicizni hajlandó , nem kell neki semmi sem cumisüvegből se víz , se lefejt tej , mondjuk teát nem is próbáltam . Ha ilyen meleg van sűrűbben felkínálom neki , úgyis csak akkor eszik , iszik , ha kell neki .

Kép
Kép
greenolive

Gigi ! Miért nem vagy benne a táblában ? Kép
Szülésznő : inkább csak felsorolta az alternatívákat , hogy mehetek fürdeni , labdázni feküdhetek az ágyon ,ha akarok, nekem egyébként a kád baromira bejött , csak aztán elfolyt a magzatvíz és akkor ki kellett jönni !

Kép
Kép
greenolive

Melcsi!
Befektetheted a babát az ágyadba!!! Kép És annyit babusgatod, amennyit akarod!!!

Szent Imre rulez!!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!
Nekem még nincs babám, de hamarosan szeretnénk. A Szenti Imre Kórházzal jók a tapasztalataim, ezért onnan szeretnék orvost választani. Sok jót olvastam a férfi dokikról, de én nő orvost szeretnék, (azért nem ragaszkodom hozzá). Urbán vagy Kocsis doktornőről tudna valaki kicsit több infót (tapasztalatokat)írni? Akár ide, vagy a nmaria@invitel.hu címre. Köszi szépen! Jó babázást!
ruth

Szia Ruth !

Én Kocsis doktornőnél szültem ( én is nőt akartam Kép) és szuper volt , majd a következőt is nála szeretném Kép
Halk szavú , nem beszél feleslegesen , de minden kérdésemre maximálisan válaszolt .
Kérdezz ,mit szeretnél még tudni róla !

Kép
Kép
greenolive

sziasztok!
Vio!
neked irtam a másikra!
Bogárka!
akkor a Tündit mindketten ismerjük???
Juc!
Panna?

És mikor lesz köv. tali savoyában?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ruth, en Urban doktornonel szultem egy eve, nagyon korrekt, rendes, elegedett voltam vele. Mire vagy kivancsi?

Jovok majd am, de ujabban fozok, meg ket napja atszereltuk a kisagyat nemracsosra es a leesesgatlokkal kuzdunk (mar a masodik tipusnal tartunk es a gyereknek meg szokatlan/kenyelmetlen/leesik, egyik nap pl. csak 1 orat aludt emiatt), meg mar megint akarok intezni nehany felujitast is...
moosejaw

Melcsi!

Már megkaptad a választ ágybafektetés ügybenKép.Annyit lehet veled a baba amennyit csak akarod,sőt nem is szeretik ha beviszed éjszakára.

Zsanci!

Panna most nem lázas,vidám.Remélem így is marad!
Savoya:Who knows?

Jucus
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?