A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Wish Kép már nem látod, de azért nagyon jó pihit nektek!
Vendég

Alina Kép Ági Kép nagyon köszönöm a drukkokat! Még 6 napig tartogatom őket Kép Ti hogy vagytok kismamik ilyen nagyon melegben? Remélem tudtok hűsölni valahol.

Ági Kép vannak új képek pocaklakódról? Kép

Saci Kép akkor jöhet a következő, ámde annál sikeresebb inszem? Nagyon drukkolok!

Wish Kép én is gondoltam rá, hogy az utrotól vannak a tüneteim. Az étvágyam nem változott semmit és néha szúrkál a hasam. De remélem, hogy nem az utro hatása KépKépKép

Puszik
Noémi
Vendég

Wish
Jo pihizést

Noémi
Nagyon drukkolok neked hogy sikeruljon.

Szilva
Kitartást kívánok és jo pihizést. Remélem feltoltodsz sok pozitív energiával és mihamarabb teljesul a vágyad.
mili

Sziasztok!Azt akarom kérdezni,hogy ismertek-e olyan(kismamát) akinek segitet a cickafarktea teherbe esni??
Vendég

Szia Mili!!! KépKépKép Te hogy vagy????? Remélem nálatok nincs ilyen hőség Kép
Nagyon köszönöm a drukkokat.
Vendég

Keditke Kép úgy tudom, hogy Unique-nak a Babaprojektes topikban. De sokmindenkinek segített a mensi beállításában is.
Vendég

Noemi - igen,,lassan,,bar egy csomo vizsgalatot ujra kell csinalni,,,de remelem legkesobb szeptemberben elkezdodik a 3. inszem. Most eppen ilyen belefaradt kedvemben vagyok,,szoval nem igazan tudok erre koncentralni,,meg nem is erdekel...majd holnap osszeszedem magam Kép

Wish - jo nyaralast ! pihend ki magad,,mert jovore mar 2 gyerekkel utazhatsz !!! Kép Kép

Keditke Kép a cickafark sokat segithet,,de nagy dolgokat nem orvosol,,csak kicsit korrigal..

Milli ;) miert? te hol vagy? ahol nincs meleg? Osloban? Kép
saci

Sziasztok!
Most jöttem a dokitól. 2 db 20mm feletti petécském van meg 5 db 15mm körüli. 8mm a nyálkahártya. Kicsit el vagyok keseredve. A holnapi vérvételtől függ hogy csütörtökön kiveszik e őket.

Noémi22 kitartást, nemsokára eredmény Kép

KépKép
jiny

Saci Kép ez a meleg az oka biztos Kép ha már a vizsgálatoknál tartasz majd, már alig várod, hogy az inszemet csinálják. Aztán meg az eredményt Kép. Nagyon drukkolok neked!!!!!!!!

Jiny Kép ezek nagyon szép tüszők! Az nem lehet, hogy inszemet csinálnak belőlük? De a két 20 mm felettiből még akár mindkettő is osztódhat és vissza is ültethetik! Ne add fel!!!
Sok tüszőcskenövelő energiát küldök neked!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszik
Vendég

Noémi22 nem tudnak inszemet csinálni, mert a férjem betegsége miatt 2 éve lefagyasztott mintából dolgoznak. 6 szál van lerakva, amit nem kockáztatnak inszemre, ráadásul nekem kétoldali petevezeték elzáródásom van.Kép
Ezért is félek hogy mi lesz ha nem sikerül. Az én két kis petém meg a férjem 6 kis szálja nem valami sok. Lehet hogy csak egy vagy két lombikra elegendő.
Holnap minden kiderül.

KépKép
jiny

Jiny Kép nagyon szorítok nektek. A hat szál az mit jelent? Ezt nem tudom. De remélem, hogy sikerülni fog. Biztosan nagyon jó kezekben vagytok. Hová jártok? Első lombik lesz?

GIGAMEGADRUKKOKAT küldök nektek, meg a két petécskének!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Szia Noémi
Írtam Neked emailt múlthéten,nem kaptad meg? Kép
Szorítok érted is! Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Jiny Kép szia - ne aggodj a nyalkahartya gyorsan vastagszik. sok vizet kell inni + a Wish tippje, fel bebi aszpirin.(naponta) Az is segit allitolag. nagyon drukkolok ! ++++++

Noemi Kép olyan aranyos vagy ! igazad van....
saci

Kandi Kép válaszoltam is! Kép Hogy vagy?

Saci Kép Kép - te kis zebrásjelölt Kép
Vendég

Noémi
Ne má...nem kaptam meg Kép el tudod küldeni esetleg megint?Most nézem,hogy 14.-én írtam...az nem most volt akkor...
Remélem +at tesztelsz!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi Kép nem szokta elmenteni a kimenő mailjeimet, nincs meg az üzi. A lényeg az, hogy a megmaradt gyógyszerek topikban szerintem nagyobb eséllyel túl tudsz rajtuk adni. Sajna későn olvastam a leveled, mert különben jól jött volna Kép. Amúgy mizújs????
Vendég

Noémi22 a 6szál azt jelenti hogy 6 adag van lerakva. Lehet hogy csak egyet kell felhasználni de lehet hogy 6-ot ehhez az egy lombikhoz. Ez a felolvasztáskor fog kiderülni.
Ez az első lombikunk. És én azért még reménykedem hogy az utolsó is.Kép

Saci mennyi az a sok víz? Én a stimu kezdetéig napont jó ha fél litert ittam. Amióta elkezdtük a napi 3 liter megvan. Meg félek a túlstimulálástól is. Csak nem tudom mit tudok még tenni a víz iváson kívül. Mert enni azt nem nagyon birok amióta adják a szurikat.(Nem mintha nem tenne jót az alakomnak Kép )

KépKép
jiny

Noémi22 elfelejtettem megírni a szegedi Kaáliba járunk.

KépKép
jiny

Jiny Kép a napi 3 liter nagyon jó. Egyél még sok fehérjét, joghurtot, kefírt, sajtot, az is segít. A túlstimulálástól ne félj, az orvosok tudják mit csinálnak, a stimuláció alatt folyamatos kontrollon vagy. Az alakoddal pedig ne törődj, úgyis gömbölyödni kezdesz majd néhány hét múlva. Kép
Kívánom, hogy ez legyen az első és utolsó lombikotok is! Feltéve, hogy a két babaával kiegyeztek. Mert ha nem, akkor jöhet a második lombik majd KépKépKépKépKépKép
Vendég

Noémi22 én múlt hét kedd óta nem voltam vérvételen csak UH-n. Holnap megyek másodszor és elvileg utoljára.
Nekem elég lenne a két babó.Kép

KépKép
jiny

A kaáliban nem néznek naponta hormont vérvétellel?????? Ez furcsa. Ettől függetlenül remélem holnap minden rendben lesz. Nagyon szurkolok neked? Hány órára időzítsem???
Vendég

8-ra megyek. De eredmény csak 11 körül. Utána írok egyből.

KépKép
jiny

Jini Kép
Neked duplán mennek a drukkok. Holnap feltétlenül jelentkezz mi volt. Kép

Noémi Kép
Ma voltam ultrahangon és az AFP eredményemért.
AFP jó és a pici is jól van. Azt mondták erős kis srác. Kép Mostmár legördültek a kövek a szívemről. Kép
Képeket majd dobok fel, de a férjem újratelepítette a szerver gépet és még nem tett fel rá még minden programot. Talán a héten. Kép
Te hogy érzed magad?

Kép

Kép
pkagi

Noémi
Sajnálom,hogy már nincs meg az elküldött levélke!Kép
Nállam az a helyzet,hogy nem csinálom tovább a stimukat,mert kb.:30 cisztám lett,most szedek egy gyogyit (merckformint)ami jó a PCO-soknak (inzulinrezisztenciára van!)-ettől várjuk azt,hogy ne legyen újra lapar stb.Ettől lehet ciklusom és esetleg spontán PÉ-m ....bár ez nállam O-esély!Ki tudja...hátha,ha már nem lesz tesó,lesz ciklusom és mensim,ami nállam,olyan mint a fehér holló!!!!
Te jól érzed magad?Hányinger stb.?
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi Kép ez a merckformin...engem is erdekelne,,mert allitolag pco gyanus vagyok

en most hulye vagyok? Noemi,,te terhes vagy? es lemaradtam? vagy miert lenne hanyingered? ??

Agi Kép jo erzes jo hireket hallani,,- orulok nektek!!!

Jiny Kép a Noe mar mindent leirt feljebb,,szoval azokat edd es probalj lazitani...tudod,,mint a regi Hofi szam Kép "lazitani tra tra.." Gondolunk rad holnap !! majd irj...
saci

Jiny
Megy a drukk holnapra!
KépKép
Pkagi:Hurrá-gratula a fiacskádnak is,mert ügyi eredményeket produkált!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Saci
Küldhetek Neked mailt?-abban benne lesz...ami esetleg érdekel!
kandi72
Budapest III. kerület

Köszönöm Lányok! Holnap már többet tudok!

KépKép
jiny

Jiny
Csütörtökig,még nagyon sokat nőnek a 20mm-esek és a kicsik is!Én 24-22-22mm-től lettem 3-as iker terhes.Igyál 3l-szénsavmentes ásványvizet,Joghurtot(2-3dcl min.),sajtok,fehérjék,gyümölcs stb./naponta!Bio cink is jó nagyon!
kandi72
Budapest III. kerület

Van fölösleges Puregonom-Menogon-Fostimon-Progi injekcióim.....ha esetleg érdekel valakit szóljon/az árát megbeszéljük!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Már vissza is értem. Sajnos nem túl jó hírekkel. Reggel elkezdtem hányni. Amit még nem tudni hogy mitől. Fél 10-re kell mennem vissza a vérvétel miatt. Viszont van már 4-5 kivehető méretű tüszőcském.Szóval minden attól függ hogy milyen lesz a véreredmény. Szorítsatok nagyon!
Félek hogy kárba vesz minden.

KépKép
jiny

Jiny Kép
Mennek a drukkok ezerrel.

Kép

Kép
pkagi

Jiny Kép nagyon drukkolok, hgoy a vérvétel rendben legyen. Kívánnék én is neked hányingert, de úgy 12-14 nap múlvára Kép Nagyon szorítunk!!!!

Ági Kép
NAGY-NAGY-NAGY Gratula a kisfiatokhoz!!!!Tyűha, akkor bejött a kisfiú nálatok??? Nagyon örülök!!! Jól emlékszem, ugye? Hogy kisfiút szerettetek volna. Az AFP eredményekhez pedig szintén nagy gratula! És, hogy érzed magatokat?

Saci Kép természetesen nem maradtál le semmiről. Egyelőre még van 5 nap az otthoni tesztig és 6 nap a BMC vizeleteredményig. Szerintem csak húznak a lányok KépKépKépKép

Kandi Kép sajnálom, de azért remélem, hogy minden rendben lesz veletek. Csodababák pedig vannak. Talán egy nem várt pillanatban. Ha ciklusod és mensid van, akkor bármi lehetséges Kép.

Rövid helyzetjelentés:
A tüneteim elmúlni látszanak, az étvágyam maradt csak a régi. Még mindig alig bírok húsra és édességre nézni, viszont minden reggel joghurtot eszem és nagyon sok gyümölcsöt. Régen pedig rá se bírtam nézni a joghurtra. Ez érdekes. A petefészkeim szúrkálnak néha, most éppen a jobb, valamikor a bal oldali. És néha a méhem is szúrkál. De ha jól emlékszem a múlt hónapban is voltak ilyen szúrkálásaim. Szóval, vasárnapig még 5 nap Kép. Maradt még egy kis drukk valakinél nekem vasárnapig? KépKépKépKép
Vendég

Jiny, a hormonok simán csinálnak hányingert, ne aggódj. Az eredményeidnek jónak kell lenniük, a nyálkah. is kellően vastag meg a tüszők is elég nagyok. Minden rendben lesz. Lesz még ebből ikres terhesség is! Nagyon szorítunk.

Noémi, HOGY VAGY??? Drukkolok neked is! Remélem, a zebra már ott lóg a gólya csőrébenKép

Ági, nagyon örülök, hogy a baba erős és minden rendben vele. Nagyon szép kisbabád lesz. 4D-re nem mentek vmikor?

Én visszamegyek a Szabolcsba, úgy érzem, ők jobban foglalkoznak az olyanokkal, mint én. A Kaáli túlságosan lombik-orientált, és ennél kisebb beavatkozáokat valahogy kevésbé szívesen csinálnak, az az érzésem. egyelőre jobb lesz így.
kisegér

Ági Kép nagyon várjuk a képeket, ha a párodnak sikerült megcsinálnia a gépet. Kisfickóról is van fotótok?
És tudjátok már, hogy milyen nevet kap az a kis csöppség? Vagy vannak elképzelések?
További problémamentes 4 hónapot kívánok!
Babakocsit találtatok végül?
Vendég

Jiny
Nagyon félsz...szerintem idegileg vagy ki...és esetleg azért hánysz????-amúgy meg van egy vírus,ami hányás-hasmenéssel jár!Jobbulást!Szorítok!és az a 4-5 is lehet tökéletes!!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Noémi, hatalmas drukk neked!!! Hány napja volt az inszemed?
kisegér

SACI, a metformin+pco-t üsd be a Google-n, angolul és magyarul is rengeteg írás van róla.
Én is szedem, nagyon jó.
kisegér

Kisegér Kép szívből kívánom, hogy az új dokidban 100%-ig meg tudj majd bízni. Jelentkezz, hogy milyen volt az első benyomásod róla. Az én gólyám már alig várja, hogy hozzád is menjen! KépKépKép Csak el ne tévedjen útközbe, hozzám is jöhetne a héten Kép Utána meg Jinyhez. Aztán Sacihoz és végig a táblicskun.
KépKépKép
Vendég

Noémi
Ezek a jelek jók,hányadik napon vagy/insem óta?
Csoda baba már van egy:Nati az....nem hinném,hogy lenne még jelentkező hozzánk Kép

Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Noémi, aranyos vagy. Mindig jól esik a biztatás. A dokim már tavaly csinált nekem egy terhességet, a Kaáliba azért mentem át, mert 20 perc innen, meg állítólag szuper hely. Szóval ismerem a dokit, szimpi is, de még jobban meg akarom ismerni.
kisegér

Kisegér
Te is szeded a gyogyit,mióta?Én csak 2 hete!Neked sem volt ciklusod,menzid?Lh-Fsh arányod most milyen lett tőle?Bocsi a sok kérdésért!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kisegér Kép egyszerre írtunk! Kép
Júli 21-én volt az inszemem, tehát ma 12 napja. Vérvételből már holnapután lenne eredmény. De most nem kértem. Kép Hisz egyszer úgyis sikerül, nemigaz? Kép

Jiny Kép Kandinak szerintem igaza van. Csak arra godolj, hogy sikerülnie kell. Ez nagyon fontos. A félelmeink ugyanis 90%-ban az agyunk szüleménye. És általában sajnos valóra is válnak. Viszont ha pozitívan gondolsz a dolgokra, hogy mind a 4-5 tüszőcskében lesz érett petesejt, hogy a férjed katonácskáiból elég lesz 1 szál, hogy mind a négyet megtermékenyítse, és utána 3 kis emberkét visszakapsz, majd otthon sziesztázol 2 hétig, és utána pedig lesz egy pozitív vérvételed, akkor az agy ezt programozza be. Sokkal szebb, ugye?

Neked is leírok egy nagyon rémisztő és elgondolkodtató idézetet:
"Az ember nem azt kapja az élettől, amit megérdemel, hanem amit elvár."

Ezért csínnyán kell bánni a félelmekkel Kép
Küldök neked tüszőnövesztő energiákat!
Meg katonaerősítőket is!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Látod milyen sok?? Akkor a ráadás Kép

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tessék megszámolni Kép
Vendég

KAndi - persze, hogy irhatsz: sacixx@hotmail.com

Noemi, - ez jo jel,,hogy mas dolgokat kivansz enni ! ossze fog most jonni...erzem !!

Jiny Kép en is gondolok Raaaaad !!!!

puszi saci
saci

Kiseger Kép koszi,,megnezem majd
saci

Noémi Kép
Köszönjük szépen jól vagyunk. Kép Pocakom iszonyatosan nő, dehát ez a dolga neki. Kép
Babakocsit nem vettünk kint, sőt semmit. Minden drágább kint nem érdemes kimenni.
A párom akart nagyon kisfiút, nekem mindegy volt csak a lényeg az egészség volt. Kép
2 nevünk van, de a babónak nem akarunk két nevet adni, úgyhogy választani fogunk. Patrik és Dominik.

Kisegér Kép
Szurkolok neked a régi új helyedhez. Kép
Mi már voltunk 4D-n 15 hét 4 naposan. Az az igazság lehet hogy ez hülyén hangzik, de nekem nem volt igazán akkora élmény amennyibe került. Nagyon rövid az egész.
Lehet azért is volt ez így, mert 2,5 év várakozás után az ember már inkább az egészség miatt aggódik, ha már sikerült legalább legyen egészséges.

Noémi Kép
Nálam nagyon sok drukk van és megy belőle bőven neked is. Kép

Kép

Kép
pkagi

Kandi Kép ejnye-bejnye! Kép hát miért is ne adna egy második csodababát? Bár tudnám garantálni, de nem tudom. Kép Viszont szívből kívánom!!!
Vendég

Saci Kép olyan aranyos vagy!!! Köszönöm szépen a bíztatást! Bár igazad lenne a mosttal kapcsolatban! KépKépKép
Vendég

Ági Kép nagyon szép név mindkettő. Nekem a Dominik jobban tetszik magyarul. Angolul inkább a Patrick. Volt egy kedves Patrick nevű holland ismerősöm. Szép névválasztást nektek!!!
A 4d különben szerintem is arra jó, hogy egészségileg megnézzék a babát, hogy szépen és egészségesen fejlődik-e a pocakban. Természetes, hogy így érzed, szerintem mozizásra csak a papáknak való Kép.

Köszönöm a drukkokat. Elteszek belőlük, és aztán duplán visszaadom KépKépKép
Vendég

Noémi
Megy a szurkolás 1000-el!
Kép
Saci
Küldtem a levélkét!
kandi72
Budapest III. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X