A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsan!
igen, ismerem én is...jó pár éve buliztunk is együtt párszor Kép

Savoyatali: szerintem legyen jövőhéten valamikor, akkor már biztos nem lesz ilyen meleg... Melyik nap?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Nem leszek a jövőhéten,de azért menjetek csak !Én majd még beiktatok egyedül egy MayazástKép

Juc
20170114224602

Bár tulképp nekem jó lenne az ehét péntek is...
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Meggondalandó!Kép
20170114224602

hát, én így, 2,5 héttel a szülés előtt, minden franctól félek Kép . pl. most 9-től álmos lettem, és eddig aludtam. felébredtem, jó puha hassal,és megint attól kezdtem fosni, hogy miért nem mozog annyit a baba. elalvás előtt csuklott, és most is mozgott egy icipicit, de holnap NST-n megpróbálom eloszlatni a kételyeimet Kép

JA! ÁTLAGOSNÁL KEVESEBB MAGZATVÍZ, az jelent valamit? ez van az UH papíromon. meg hogy II. fokú érettség.

ancsipancsi

Szülés előtt 1 héttel nekem is átl. kevesebb volt és II. fokú . Ez teljesen jó , sőt talán II-III. is jó még .

Kép
Kép
greenolive

akkor tali? péntek?
Zsebi!
holnap a spillerben? mert B csak csütörtökön jön haza.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ancsi,
az érettség azt jelenti hogy hogy látja el a lepény a babót,nekem az utolsó uh-n már III volt.a kevesebb magzatvíznek meg asszem annyiból van jelentősége hogy ha túl kevés nagyon érzed hogy mozog a baba meg fáj is!legalábbis ezt mondta egy barátnőm akinek kimondottan kevés magzatvize volt,nem "csak" kevesebb!!!!!
nekem egy hetes túlhordásom volt és kétnaponta kellett mennem nst-re a kíírt időpont után!azaz szombatra voltam kiírva,elötte pénteken voltam és mondta ha semmi nem törénik hétfén nst.és utána szerdán meg pénteken...a péntekire szerncsére már nem került sorKép

ma házassági évfordulunkKép
Vendég

green,
mert nem akartam belekerülniKép nem szertek "nyomot" hagyni magam utánKépde átküldjem az adataimatKép?
nem tom még mikor megyünk....ha nem lesz ilyen meleg....
Vendég

Gigi! és a kórházba jártál nst-re?
múltkor azt mondta a bába, ha keveset mozog az nst-n a kőc, akkor elküldenek valami más vizsgálatra. most komolyan ott vagyok (1-2 napja még nem így éreztem), hogy inkább legyen császár, csak legyen meg mielőbb, nehogy valami baj legyen. habár császár esetén is meg kell várni a beindulást. Kép

ancsipancsi

Sziasztok lányok!
Hazajöttünk tegnap Szolnokról, nagyon-nagyon jól éreztük magunkat. Gréti minden nap pancsolt a medencéjében, szinte egész nap meztelenkedett, még szopizás közben is. Olyan jól nevelt, hogy csak a pelusba pisilt-kakilt.

A visszaolvasással meg sem próbálkozom. Valaki megírná a fontosabb eseményeket? (új baba, új fog, első megfordulás, felülés, állás, stb)

KépKép
KépKép
lindicita

A rossz hír, hogy egy hülye csomó már 3 hete a cicimben tanyázik, holnap megyünk dokihoz, nem tudom mit kezdenek vele.

A jó hír: Gréti imádja a dinnyét. Persze még csak kostolót kapott, mert még 2 hetet várni akarok az igazi kajáltatással, de úgy rátapadt a falat dinnyére, mint a pióca, és az összes levet kiszippantyúzta belőle, a kis fogával meg harapott is belőle darabokat, amit aztán kiköpött.

KépKép
KépKép
lindicita

Zsanci, jó a holnapi randi a spillerben, mikor?
És a pénteki kávézás is jó. Akkor még Jucus is tud jönni és odaadhatom a cuccost, ha már addig nem futunk össze.
zsebi2004

ancsi, csak meghulyitenek ezekkel a vizsgalatokkal!Kép bizz magadban es bizz a bababan. nem lesz baj! probalj arra figyelni, Te hogy erzed, hogy vagytok! es az ugy is van. NO PARA!!!!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Szia Green, Moosejaw!
Köszi, hogy írtatok. Szakmailag és természetileg is érdekelne mindkét dokinő. Korrekt-e,alapos, figyelmes vagy kapkodós stb. én pl. nem vagyok oda a mézes-mázos mosolyokért, de a jó humort szeretem, mégha éppen szenvedek is. Jó volna, ha nem csak azt mondaná el, amire rákérdezek, hanem azt is, amit nem kérdezek, de fontos tudni. Nincs sok tapasztalatom...remélem majd lesz és jó lesz. Az érdekelne pl., hogy a szülés előtti és az utáni "gondozásban" mennyire volt(ak) figyelmes? Milyen összegekre kell számítanom? ( nmaria@invitel.hu ) Ha szabad ilyet: meddig próbálkoztatok, míg sikerült a baba? Tudom, hogy mindenkinél egyedi, de én kicsit vacogok a gondolattól, hogy nem "jön össze"...
ruth

Rabkri, Melcsi, Ruth udv itt!!!

Coolio
recca

Sziasztok Lányok!

Mi is hazajöttünk anyukáméktól!
Visszaolvasni sajnos nem tudok, pláne, hogy vacakol a gépünk, úgyhogy lehet, hogy egy ideig most nem is leszek!
Csak annyit, hogy Timi baba rohamos fejlődésnek indult az elmúlt két hét alatt! Tekereg, forgolódik össze-vissza, négykézláb rugózik, úgyhogy már sehol nem tudom otthagyni! A kiságyban meg mindenbe beleakad és nem is akar benne megmaradni! Tegnap hasonfekve leszedte a mobiljátékot a feje fölül, pedig direkt magasra felkötöztem és a légzésfigyelőt is szétszerelte! Úgyhogy most jól elvagyok, nem unatkozom!

Én is kíváncsi lennék a fontosabb történésekre, hátha még vissza tudok jönni!
És valaki idelinkelné nekem a Kusza központos babaúszás weblapját? A neten valahogy sehogy sem sikerül megtalálnom!Köszönöm!

Ildi
ildi76

mi a heten (foleg penteken) biztos nem csatlakozunk a kavezokhoz, mert penteken utazunk el. a messzi, es nem tul meleg svedorszagba. 20fok es esoKép de azert biztos jo leszKép

Coolio
recca

ancsi,
igen,én még oda!és nekem se mozgott sokat az utolsó időben!!!!!nst közben megpróbáltuk felkelteni....nem sok sikerrel!aztán a következő nst-re már úgy mentem hogy megittam itthon egy kávét és ott egy colátKéphát nem kellett ébresztgetniKép
Vendég

Gigi ! Igen fúrja az oldalam Kép Bálint mennyi idős pontosan ? És te hányadik hétnél tartasz ?

Lindicita ! csomó : Kép . dinnyét nem csak később szoktak adni ?

Ruth ! Nem mondanám hogy mézes mázos , de kedves ! Alapos , figyelmes , mindig megfelelően koncentrált rám egyáltalán nem kapkodós , nem viccelődős tipus .
Hát én csak terhesen voltam nála először , így nem tudom előtte milyen . Szülés után voltam kontrollon , rendes volt , legközelebb rákszűrésre megyek majd .
Ja és mivel én terhesen voltam életemben először nőgyógyásznál , így meg is mondtam neki , bár csodálkozott , de nem "torkolt le " . Mindig óvatosan vizsgált , nekem sosem fájt .
Próbálkozás : nekünk a második hónapban jött össze .
Ja és anyagiak : én nem kérdeztem rá , annyit adtam amennyit gondoltam . de azért előtte tájékozodtam .

Kép
Kép
greenolive

Zsebi!
10 fele?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
10-kor nyitKép, legyen 1/4 11 Kép

Gigi, én is kiváncsi vagyok ám, reklamálok, hogy miért nem vagy benne a táblázatbaKép Küldöm a levelet szülésznő ügyben.
zsebi2004

Sziasztok,

Lindi és Ildi: de jó hogy vagytok...

Ildi: Timi ügyes csaj, és akkor tényleg nem lesz sok nyugodt perced mellette. De ez igy is van jól.

Lindi: csomó nem jó hír, de remélem semmi komoly. A cd is remélem lassan odaér.

Pénteken savoyaban kávézás? lehet csatlakozni? még nem tuti hogy leszek, de ha tényleg olyan szar lesz az idő, mint amit mondanak, akkor nem megyünk nyaralni. Pont csüt.től mondanak nagyon rosszakat, akkor nem mozdulunk, nem sok értelme van. és akkor esetleg csatlakoznék.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

jaj, es kepzeljetek Benke poharbol iszikKépKép
na jo, ez igy tulzas, de nagyon probalkozik. mielott mokusok vagy valami: nem az en otletem volt, hanem az ove! tegnap az olemben ulve addig kalimpalt a poharam utan nagy nyogesek kozepette, mig egy masikba ontottem neki egy kis vizet. boldogan megmarkolta a poharat es kitatotta a szajat. a "rendes" ivast meg gyakorolni kell, de a "lefetyeles" mar egesz jol megyKép. meg elkezdett nyulkalni a kajak utan: pl. a turorudit alig lehet megmenekiteni eloleKép. hajaj, pedig meg messze van, amikor ilyeneket ehet! a purekig is meg 1,5 honap. vagy megse???

Coolio
recca

zsebi,green,
mail mentKép
Vendég

Sziasztok!

Ancsi!

Reccanak igaza van NO PARAKép

Nem kell megvárni míg beindul! Nekem sem kellett de beindult. Én 06.19re voltam kiírva és megbeszéltük, hogy ha nem indul be, 20.án befekszem 21"szülés". Amúgy 15.én hajnali 4korszüóltem, és 14.én este még volt nstm uhm+1vizsgálat. Az uhn nekem is azt mondták kevesebb a vizem, de ez nem ad okot aggodalomra, mert ő elvan így is csak a szülés közeledtét jelzi.

Szóval a lényeg hogy nem indítanak meg, éés nem várják meg míg magától beindul, ha faros a baba, és "időzített császáros vagy".

Juc!

Örülök, hogy csajszy jobban van, mert akkor holnap lehet hogy elugrunk felétek, ha jó nektekKép

Bogárka!

Köszi mégegyszerKép sajna van még mit tanulnomKép

Gigi!

GRATULÁLOK a házasságidhoz!! Már csak azért is mert nekünk csak évfordulónk van és nem házasságiKép

Különben én is szeretnék már második babát!
Nagyon várom már hogy újra sírjak az örömtől, hogy 2csíkom vanKép
Igaz Bendi még csak 7hetes de én már várom.(persze ez még min.2évKép) És kisjányt akajok!!!Kép

Képzeljétek voltunk Bendivel csípőszűrésen és kiderült hogy jobb combija vastagabb mint a bal és visszakell vinnem fejlődésneurológushozKép
remélem nincs gond!
Valakinek nem volt ilyene?
Amúgy minden renben vele, csak vasatgabb.

Pussz!
eszti25

Ildi!

Grat Timcsihez, hogy ilyen ügyike. Lehet hogy műszaki zseni lesz? Kép valaki azt sem tudja hogy kell bekapcsolni ő meg már ennyi idősen szétkapjaKép ari lehet!
eszti25

Recca!

Szerintem mégsemKépÉs Svédország RULEZ!

Johi!

Ne csináld már,gyere!

Eszti!

OK,ha nem lázasodik be akkor szerintem gyertek!Még úgy is dumcsizunk itt addig!

Juc
20170114224602

Recca!

Szerintem mégsemKépÉs Svédország RULEZ!

Johi!

Ne csináld már,gyere!

Eszti!

OK,ha nem lázasodik be akkor szerintem gyertek!Még úgy is dumcsizunk itt addig!

Juc
20170114224602

Juc, en is azt hiszemKép
amugy a kaja utan nyulkalast nem Pannatol leste el?Kép a kis huncutokKépKép

Coolio
recca

Gigi, mail mentKép

Jucus engem le se bagózik, megyek telesírom a párnámatKép
zsebi2004

Na, jól feldobtam ezt a pénteket, aztán utána jutott eszembe, hogy egy barátnőm bejelentkezett vagy szerdára vagy péntekre, de akkor gyorsan fel is hívom, hogy inkább szerdán jöjjön...
És péntek hány óra?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gigi ! Gratula a házasságihoz ! Nekünk is nemrég volt , itthon ünnepeltünk , így jött össze , de azért jó volt ! Kép

Ildi ! Nagyon ügyik vagytok már ! Mi még csak próbálkozunk a forgással már csak centik hiányoznak Kép Most hátról hasra gyakorol . Nálunk játéktömködés megy szájba ezerrel Kép

Recca ! Ügyi Benke ! Mennyi haja van , hihetelen Kép

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!
Zsebi!
akkor negyedtizenegy. Oké?
Juc!
Éljen Panna a láztalan!
Recca!
Pohárból ivás RULEZ! B már újszülött korában csak pohárból kapott inni, hogy ne szokjon rá a cumira. Nem is szokott rá, csak 2 évesen. most viszont leszokott, mert múlt héten összevesztünk, és mondtam, hogy kivágom a cumiját a kukába, ha nem alszik, csak szivat, hogy fog, ha kap kakaót. Hát persze szivatott, tehát, fogtam, kivágtam (bár ő külön kérte is, hogy akkor most dobd ki), kijött velem, megnézte, visszament, és kivettem, de azóta sem kérte. Egyébként tök ki vagyok akadva, mert szürkülnek a fogai elöl, és sztem ez a köcsög mézes tejtől lehet, amit néha még éjjel is kapott, amikor nagyon kivolt (öcsi születése után) és sztem ez kicsit tönkretette. Na, megyek, keresek egy jó gyerekfogorvost, aki majd jól meglézerezi, és nem kell fúrni. Viszont most már csak bögréből kap tejet, és azt is csak fogmosás előtt. Egyébként azt hiszem olyan anya lehetek, mint egy náci kiképző tiszt. Nem csoda, hogy jól érzi magát a nagyapjáékkal...Kép Bár ott is van egy SS őrmester...Kép
Szombaton 3 éves a nagyfiam, ki kéne neki találni vmi JÓÓÓÓT! Ötlet??? Vettünk neki tegnap tortát a Szamosban, potom 5500 Ft, egy pici, de annál szebb torta. Vki tud olcsóbb marcipános tortát a jövőre nézve??? Egyébként azon gondolkozom, hogy megnézem majd, milyen torták vannak a Mayában, mert ott a 10 szeletes 2000 ft volt.
na, megyek, gondolkozom a meglepetésen B-nek. Énekeljek fel neki egy lemezt??? Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Olcsóbb tortát nem tudok,de izgalamasat igen!
http://gportal.hu/portal/mesetorta/
Mi is innen rendeltük a sajtos egérke tortácskákat.

Zsebi!

Dehogynem!!!!!!!!!Lebagozlak én!

Juc
20170114224602

Gigi!
És persze, nagy gratula a házasságihoz. Mi is forogtunk, de a szúnyogok elb@szták az egészet, ezért a héten ismét megpróbáljuk!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Éljenek az évfordulós feleségek és a pohárból ivó utódok! Kép

Itt milliom a szúnyog, Eszti füle hegyétől a kislábujjáig be van pöttyözve.

Na, kaptam melót, fordítok ezerrel, majd valamikor jövök. (Apjuk épp a 3. interjúra megy egyazon cégnél, csak nem.....?????)
neet
neet

Gigi, én is kávéval kezdtem az nst-s napot, de lehet, hogy rendes kávét kéne innom, nem neszt? holnap reggel ezt teszem. úgyis van ott egy isteni kávézó!
gratulálok az évfordulóhoz.

amúgy összevissza tömtem a fejem minden szarral idegességemben Kép, fánk, főtt kukorica, joghurtos eper. aztán mikor ledőltem, a kőc elkezdett mozogni. azt vettem észre, hogy néha úgy mozog, hogy csak látom a hasamon, de nem érzem. furcsa.

Recca! az az érdekes, hogy egyes könyvek azt ajánlják, hogy a szopis babákat ne is kínáljuk üvegből, hanem rögtön pohárból.

Eszti! szerintem a dokim nem híve az időzített császárnak, mint ahogy maga a kórház sem. ójaj Kép. legjobb lenne, ha béfordulna szépen.
Nem emelgette a babád a vastagabb combját jobban? Szóval nem lehet, hogy edzettebb?

Zsanci! sajna a szamos torták ennyibe kerülnek, viszont k. finomak. mi is néha szoktunk kapni pici csokibevonatos marcipánost. lehet, hogy ez ennyibe kerül???

Ildi! Timcsi ha így halad, letornázza az egész súlyát Kép .

ancsipancsi

hol az üzenetem????????????????

Valami olyasmit írtam, h éljenek a Gigik meg a poharas babák, meg apa, mert 3. interjúra indul egyazon cégnél.
neet
neet

hol az üzenetem????????????????

Valami olyasmit írtam, h éljenek a Gigik meg a poharas babák, meg apa, mert 3. interjúra indul egyazon cégnél.
neet
neet

Nálunk is rengeteg szúnyog van ennyi még sosem volt .
Áron szobájából igyekszem kiúzni őket , de néha beszökik egy -egy . Szerintetek lehet szúnyogriasztót használni abban a szobábna ahol Õ van ?

Kép
Kép
greenolive

na végre. Kép
neet
neet

Ancsi!
Épp nemrég írtam, hogy Petra is csak poharas baba volt Kép Nem is ismeri az üveget Kép

Péntek rulez!!! Kép 4-5 között, mint a múltkor???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

neet,
ancsi üzije felettKép Kép
és kösziKép

zsebi,
mail ment

green,
akkor szerintem jövő hét vmikor,hmmmmmmmmmmmm?
de még beszélünkn addigKépoltás miatt szorítok,én is kivagyok tőlükKép
Vendég

Ja, nálunk is rengeteg a szúnyog, és én azt a konektoros vapet használom, igaz nem pont a szobában van, de az előszobában, nem messze a szobaajtótól.
Petra is tiszta pötty, nála meg a fenistil csepp jött be, hogy ne legyenek tenyérnyiek a dudorai...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!
Igen!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lányok,

Van valami ötletetek 10. házassági évfordulóra Kép
Valami maradandót szeretnék apjuknak.

Zsanci,
Holnapi randi rendben!!! Kép
zsebi2004

zsebi,
mail mentKép
és én nagyon kreatív vagyok ámKép
mire gondoltál?venni akarsz valamit vagy csinálni vagy venni és csinálni....
Vendég

Bár szerencsére Áront nem csípik, legalábbis nem látom , de ha merné, kinyúvasztom Kép

Gigi ! Nekünk okés ! Majd még beszéljünk addig !

Kép
Kép
greenolive

Zsebi ! Gondolkozom mi mit adtunk egymásnak a 10 . fordulón ., de nem tom Kép
Mi lassan 14 éve vagyunk együtt , de 2 éve esküdtünk , így újrakezdtük a számlálást Kép

Kép
Kép
greenolive

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?