A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gigi, ha én csinálnék valamit az nagy égés lenne, kétbalkezes lévén nem fogok semmibeKép
Oldalad mennyire lukas már?Kép
Szóval inkább marad a vásárlás.

Holnap Spiller (gazdagréti lakótelep alján van) cukiba nincs kedve másnak is jönni? Eddig Zsancival ketten randizunk ott, de hátha más is kedvet kapKép
zsebi2004

Sziasztok!

Nincs időm visszaolvasni Kép
Megvagyunk ám, csak tegnap apa szabin volt, csípőszűrés okán és elcsavarogtuk a napot Kép Ma meg takarítottam... Holnap meg... Áhhh, be vagyok táblázva a hétre... Kép

Megdícsérték a kicsilányt, mondták, hogy látszik, hogy tornázik, mert nagyokat kacagott a dokinénivel, ismerte a gyakorlatokat. És jól meg is fordult neki, ha már nem hitte el, hogy ilyet is tud Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Valakinek csinál még olyat a gyereke, hogy már cicizés közben űvölt? mert nekem sajnos rendszeresen, hogy már akkor fáj a hasa vagy kevés a tej nem tudom. De mostanság állandóan fájdalmasan űvölt.... annyira fáj nekem is,h ogy legszívesebben én is sírnék...

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok,

Igyekszem pénteken megjelenni, de hát ez az időtől függ..... ki gondolta, hogy ilyen jó idő után egyszer csak majd 15 fokkal csökken és még esni is fog.

Neet: drukkolok, hogy apának összejöjjön a munka.

Gratula az összes évfordulósnak, mi még nagyon zsengén nyomjuk a kapcsolatot, de a gyümölcse már meg van.... remélem azért majd én is be fogok tudni számolni nagy számokról.

Ja és persze az ügyes babóknak is mindenféle gratula.

Lányok mivel serkentsem a tejem? urtica urenset néha nyomom, az jó vajon? a teával leálltvam szerintem babó nem csípte... bár ha iszom ha nem fáj a hasa.... egyszerűen már megkattanok, ott tartok hogy kiiratok tápszert és akkor tudom hogy nem miattam fáj a pocija. Annyira rossz érzés, hogy azért fáj neki,m ert én szarul eszem vagy mégsem. Jaj, segííííííííííítség....

Kiborult Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Juc: torták nem semmik.... de gondolom az áruk sem. Én majd csak arra szülijére vennék ilyet, amikor már értékeli is, tehát az elsőre biztosan nem.... tényleg mennyi az annyi?

Kép
Kép
johanna1975

Panna megint lázas.Kép
Viszont Somával kitakarítottunk.Õ pucolta meg mind a két füriben a tükröket és törölgette le a port mindenhol.Nekem csak porszívózni kellet.A felmosás estére maradt,ha már nem mászkálják össze.Ugye,hogy milyen ügyes egyeske?

Johanna!
Nekem csinált!Rángatozott és sírt.Aztán megkínáltam egy kis lefejt tejjel és megitta.Esetleg próbáld ki,ha nem éhes akkor nem fogja elfogadni.

Pohárból itatás:na Sománál nem is volt cumisüvegünk m,ert én azt mondtam,hogy nem kell!Aha!Tök jól ivott pohárból is,de azért útközben csak könnyebb volt cumisüvegből itatni!És nem lett sem cici.cumi zavaros és tud pohárból is inniKépKinek mi jön be,mi a kényelmes.Ez is egyéni szerintem.

Spillert passzolom,mert nem tom,hogy mi lesz Pannával.De még az is lehet,hogy a Mayát is kihagyom Kép

Juc
20170114224602

Torták:nem tudok pontos árat,mert attól függ,hogy mekkora meg milyen kívánságod van.De nem olcsó!Valami ártájékoztató van az oldalon is azt hiszem.Én pici marcipános tortácskákat 300Ft/db/ért vettem.De ebben annyi marcipán volt,hogy egyet bírt csak megenni az én marcipánmán pasim.(a nagyobbik pasim)
Juc
20170114224602

Juc: fejés???? az mi? nálam ez szóba sem jön. Egy gramm tejem sincs pluszban... ettől is ki vagyok készülve. Pont annyi van amennyi neki kő. vagy még leeht, hogy annyi sem???? Hívok majd egy tanácsadót, de gyanítom hogy hasfájás, de ennyire hogy már szopi közben kezdődik?

Egyeskéd nagyon ügyes. Milyen kis házias, meg kell zabálni.

Kép
Kép
johanna1975

Juc!

Nagyon nagyon sajnálom Pannust!Kép
Bendike is sok sok gyógyipuszit küld, meg apa és én is!
Holnap ha megyek be a városba azért rádcsörizek hogy hogy vagytok.

PUSSSZZZ
eszti25

Ja Juc!

És Soma nagyon ügyike, és ari hogy segít az anyucinakKép

Johi!

Sajna nálunk is van hogy szopi közben ébred rá hogy neki fáj a pocija. Ez kb 20-30perc sírás 1kaki és utána tud újra szopizni. Éppen most is 1ilyenben vagyok benneKép úgyhogy megyek vígasztalni, majd irok még.
eszti25

Helló lányok!

Itt aztán van élet!

Alig győztem visszaolvasni csak a mai napotokat!

Köszönöm a szívélyes invitálást, kedves Bogárka, Neet, Zsebi és Recca!

Tudod, kedves Neet, a két nagy után olyan hosszú volt kihagyás, mintha elölről kezdtem volna. Imádok terhes lenni, rendesen túl is hordtam mindegyiket, de most, 36 évesen, 3 császárral a hátam mögött kicsit félek belevágni. Talán szégyellnem kellene, de elsősorban magam miatt félek. Hogyan viseli majd a kiképzést hasfalam és a méhem? - ez a dilemmám.

(Bocs a közbevetésért, de nem tudom kihagyni, hogy Lili lányom építőkockázik és most közölte velem, hogy "Te is ezt csinálnád, ha lenne eszed" - hogy neveljem, ha folyton elröhögöm?)

Úgyhogy mi már döntöttünkKép, de a végső szót majd Balogh doki mondja ki!

Kedves Ancsipancsi!

Nem ismerem az előéletedet, de nekem egyik lányom sem indult el magától, de még erőteljes beavatkozás hatására sem, mégis megcsászároztak. Illetve Dorkánál elfolyt a magzatvizem, Lucánál eltűnt a nyákdugó, de Lilinél már abszolút nem volt semmi - és nem tudom, milyen egy fájás Kép Sajnos!!!

Kedves Eszti!

Valahol írod, hogy a gyerkőcöd jobb combja vastagabb, mint a bal. Remélem, nincs semmi komoly gond, de örülj, hogy ilyen hamar észrevették. Mi Lili esetében kezdettől fogva mondtuk, hogy valami nem stimmel, de leráztak - illetve csak próbáltak. Az orvosok olykor abban sem értettek egyet, hogy melyik lábával van gond...
Ha érdekel a tortúránk, később megírom!

Most megyek építőkockázni, megjött az eszem!Kép

Sziasztok!

Kriszta
Vendég

Johi!

Akkor bocs a tippet.Nekem is alig volt mit lefejnemKép

Eszti!

OK,hívj!Apátokkal már nem talizok ezen a héten szerintem,mert nem hívott eddig és péntek már nem lenne jó nekem(anyum nem jön,ill.Soma megy hozzá)Muszáj leszek egyedül beülni autókámba!

Juc
20170114224602

Rabkrisz!

Mi családunk egyik ága szintén Rab.Nyomozzuk ki,hogy nem vagyunk-e rokonok?!

Juc
20170114224602

Helló Juc!

Hát azt nagyon bírnám! Apámék nyolcan vannak testvérek (hét fiú, egy lány Rab), ill. van egy "feledik" Rab is. Úgyhogy itt minden lehetséges!
Említek néhány "előfordulási helyet": Bp. XI.és XII., Dunakeszi, Göd, Érd, Győr, és a Balaton-felvidék. Na meg mi, makádi gyüttmentek...

Hogyan tovább? Te jössz!

Kriszta
Vendég

Sziasztok Lányok!
Itt akkora a pörgés, hogy a keme szóló válaszokat csak a tegnapi archivban tudtam elolvasni.
Kedves Bogárka, Zsebi és Ancsipancsi!
Köszönöm a beszámolót a gyerekágyas részlegről! Bevallom, erre számitottam, mert ezt olvastam a Születéskalauzban is a kórházról. De az élet nem mindig igazolja a leirtakat, ebben az esetben viszont ugy látszik, igen.
Hogy tudtam volna megirni a cimemet úgy, hogy a doki ne tudjon azonositani? Még tapasztalatlan vagyok, tanácsokat várok net téren.
Kedves Greenolive!
Merrefelé laksz Érden? Irhatnál egy emilt, én egy eléggé pözponti helyen, és lehet hogy már jártál is nálunk, csak nem tudjuk.
Kedves Proone!
Megpróbálom elovasni az emiledet, ha rájövök, hogy kell.A gyerekem nincs itthon, úgyhogy nincs segitségem ha elakadok valamiben. De remélem menni fog. Nekem ez lesz az első kapott levelem.
Puszi mindenkinek
Melcsi

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

JOhi!

Szóval nálunk is megy a szopi közbeni hasfájás.
Kép nagyon együtt érzek veled, és megértem hogy így állsz a dolgokhoz, de NE TEDD!! Én úgyanígy voltam, hogy tápszer, nem szopiztatok soha többé, de szerencsére sokan ellátak sok jó tanáccsal(itt a topikban és mégegyszer köszi nekik)a baba azóta sem látott tápot, és hála az égnek egy kis türelemmel már rendesen megy a szopi. A kajálások miatt is kivagyok, mert megpróbálok ugy enni hogy neki ne legyen semmi rossz. de sajna vmitől mégis. Persze már azon is gondolkodtam, hogy nem eszem semmit, de ezzel is csak neki ártanékKép

Úgyhogy kérlek ne add fel!! Hidd el ha ideges vagy attól tényleg nem lesz tejcid, és az a babódnak nem lesz jóKép én sok sok levest eszem és nagyon hatásosKép néha úgy kelek fel, hogy mindenem tejes.
Úgyhogy igérd meg lécci hogy nem adod fel, és nem idegeskedsz!

Juc!

Sajna apa miattKép
Igen a muszáj az nagy úr! Látod ráveszed magad hogy 1dül beülj és mire föleszmélsz rájössz hogy milyen jól vezetsz, és milyen jól belejöttélKép

Rabkri!

Bízom benne hogy nincs gond, mert amozgásban nincs semmi. Ugyan ugy rugdalozik mind2 lábával stb, csak egy picit vastagabb 1ik mint másikKép
Ja és érdekelne a történetetek! ha gondolod ide írj d eírhatsz a hamorieszter@freemail.hu ra is

Pusz
eszti25

Köszi a sokadik drukkot is, úgy néz ki, apjuk holnap kezd az új helyén, de már örülni is fáradtak vagyunk. Talán az jelent valamit, hogy most előszőr vettünk egy pezsgőt... Kép

Rabkri!
Azt hiszem, értelek. Hát akkor vágj bele, ha úgy érzed. De ha 3 babó után már elégnek találod a "bulit", sztem az is természetes. Hahó, Mókusok, rég találkoztunk....

10. évforduló? Életem összes pasija nem tesz ki 10 évet, úgyhogy passz. Én is béna vagyok, ráadásul az utóbbi időben csóró is, ígyhát az elmúlt másfél évben csak megveregettük egymást vállát a kedvessel. Ja, és Esztert tettük a fa alá. Kép (Karácsony rulez)

Johanna!
Eszter is szokott (volt) sírni a cicin, ilyenkor ált.ban végkimerülése volt, letettem és lassan vagy gyorsan elaludt. Már csak 2x szopik, szóval ilyen már nem nagyon van, legfeljebb este, pl ma is, szóval ne aggódj, nem egyedi eset.

Jucus!
Nagyon sajnálom a csöppet, gyógypuszik mennek és nagyon gyors javulást kívánok!!!
Ja, és ma Eszter is fénnyel táplálkozott, Somát jutatta eszembe, és ezen jól megnyugodtam. 10 után csak du fél 5kor evett, és akkor sem falt úgy igazán. Most lefekvés előtt kapott egy adag tejpépet, de a felét rámköpte nagy vigyorok közepette. (Õ vigyorgott, én vicsorogtam.)
neet
neet

hát a nyelvtan nem ment túl jól ma, fáradt vagyok, vazzeg. Kép
neet
neet

Ancsi!

A mozgásban szerencsére nincs gond. Mozgatja, rugdos, stb. Ugyhogy remélem csak vmi "hízási" zavar lesz. nem csodálkoznék hiszen 7hetes és 5kg10dkgKép
Kinél fogsz szülni?

Én úgy tudom ha a kiírt időpontig nem indul be szülés (farosnál és nem is fordul meg) akkor beszélnek időzített császárról, mert kb 1hetet hagynak csak. Bár nálam csak 1napot hagytak volna, ha kihúzzuk addig.
eszti25

Eszti!

Azért nem kellKép!

A combija meg szerintem tuti attól nem egyforma,mert a pocakodban úgy feküdt.

A kengurút meg oda adnám ha jösz,mert tudod,elutazunk szombatonKép

Kriszta!

Nekem sógoróm R.és az Õ családja .XI-ben laknak és László.Szülei Furtán élnek.Hát nem tudom,de talán még sem vagyunk rokonok,de azért majdnem!

Pusza:Jucus
20170114224602

Sziasztok!

Pénteki KV-zásra én is jelentkeznék! De most komolyan.Kép

Johi, nálunk is volt ilyen sírás, mit sírás, üvöltés! Amig párom sétált a gyerekkel addig lefejtem a tejet (éppen elkezdte a szopit, tehát az ö adagját le tudtam fejni), és üvegböl szépen bekortyolta. Utána még szopizott.
Ne add fel!
zanza

csak egy keveset tudtam olvasgatni, szoljatok, ha valamirol lemaradtam, valakinek nem valaszoltam volna...

Ruth, 8 honap volt (en meg arra leszek kivancsi, hogy a kovetkezom mennyi ido lesz) es majd holnap irok melt, ha el nem felejtem.

Kri, ez a Lili szuperjofej, nem lehet, hogy az egesz fuzetet kozzeteszed, amibe az aranykopeseit gyujtotted? Juct es Zst mar kertem, de biztos nincs idejuk... a pocimat meg en is feltenem a helyedben, doki mit is mondott?

Minden fenyevo mamajanak: enyem lanyka iszonyu mennyisegeket fogyaszt, sargabarackbol es dinnyebol kimondottan raklapszam akarja nyomni, de ugy altalaban minden taplalekra barmikor azonnal ugrik, a legszornyubb melegben is marhasokat eszik, es minden eves utan szornyu disznool van es meg jo, hogy meleg van es lehet egyszal pelusban meg elokeben etetni (illetve hat sajat kezuleg intezi, azert ilyen veszes), mert igy csak a pelust kell lecserelni rajta zuhanyozas utan meg az etetoszeket kiganezni (huzatot vagy parnat vagymiaz mar levettem, csak a kemeny muanyag vaz maradt, rossz ranezni).

Ja Juc, hogy lehet ilyen szuper takaritoszemelyzetet nevelni? Mi a titkod?

Zs, kepzeld csutortokon elviszem a fodraszodhoz a nyuszit. O, hogy fogom sajnalni a furtjeit, dehat gyorsan megno ujra, ugye, viszont sokkal kevesebb kiutese lesz a nyakan meg a vallan. Ja, es a hulye maria bababolt most kuldott egy levelet, hogy megjott vegre az autosulesem, mikor mar egy hete irtam nekik, hogy koszi, de nem aktualis. Tiszta hulyek ezek.

Es ma este, ahogy kivettem a kadbol iszonyu budos volt a keze, mintha kidobta volna a taccsot es abban turkalt volna (bocsi a vizualis tipusoktol), pedig nem volt semmi (vagy ennyire nem figyelek ra, meg sehova, hogy nem vettem volna eszre, ah, csaknem), vagy lehet, hogy nem a sajatja volt, hanem pl. macskae, vagy lehet, hogy a kukaba nyulkalt bele, vagy a slozba, vagy csak azert van, mert allandoan a szajaban matat es nagyon melyen benyulkal? Vagy kerdezzek meg egy dokit es ne itt agonizaljak?

tanacstalanmoose
moosejaw

Sziasztok!
Tyűha, jó sokat írtatok ma, alig győztem visszaolvasni, de hős voltam, már vagy fél órája olvasok.
Pénteken tutira lesz kávézás? Mert akkor mi is mennénk, és szólok a barátnőmnek, hogy inkább csütörtökön jöjjön látogatni.

Képzeljétek, ma megint voltunk az Emma kis barátnőjénél, akivel egy napon születtek, iszonyú édesek voltak a csajszik, most kezdték el felfedezni egymást. Először csak feküdtek a kiságyban és óvatosan méregették egymást, aztán nyúlkáltak és próbálták egymás kezét megfogni, főleg Emma akart nagyon barátkozni.

Ruth!
Én Kocsis doktornőnél szültem májusban, ugyanazt tudom elmondani róla mint Green. Nekem bejött, nagyon korrekt, ketteskét is nála szeretném szülni!

Johi!
Ne add fel a szoptatást, én is éreztem már hasonlót, írtam is ide a fórumra, hogy Emma üvölt szopizás közben is, aztán itt lelket öntöttek belém a csajok. Mindig sír Fanni, vagy csak bizonyos időközönként? Én ugyanis azt vettem észre, hogy Emma olyankor sír szopi közben, amikor elvileg a menstruációm lenne. Mondjuk még csak 2 hónapja figyelem, szóval nem biztos, hogy van összefüggés, még „tesztelem” a dolgot. Álítólag ha nem is menstruálunk, ilyenkor hormonhatásra mégis megváltozik a tej összetétele, és az érzékenyebb babák ezt megérzik. Nem lehet, hogy nálatok is ilyen gond van.
Van egy gabonagolyós receptem tejserkentésre, csak nem találtam emailcímet a profilodban, írj mert átküldeném!!!

Kép
Kép
manoka11

Moose!

Mire kértél?Én nem tudom vagy nem emlékszem!

Juc
20170114224602

Lehet, hogy nem is kertem, csak toprengtem, hogy vajon hany fuzetet irtal mar tele aranykopesekkel... de akkor most kerek meg, jo? Szal miket magyaraz a sracod? Es tenyleg, verdaval minden oke? Jol megy? Es Te jol mesz?
moosejaw

Szép Jóestét Mindenkinek!

Johi!
Ne ad fel!Nekem detto ugyanez volt a probléma, de ha én elmondom, hogy oldottam meg akkor biztos a mókusok elé kerülök...
Szóval én fejek több okból kifolyólag is. Azt hittem énis mint itt sokan, hogy kevés a tejem, mert itt volt a védőnéni és látta mit csinál a törpe, Õ szentül megvolt győződve, hogy kevés a tej.
Na én akkor lefejtem, hogy lássam mennyit eszik.
Hát az az igazság én most is többet fejek mint cicizek.
Hát ez van...

Most dobjatok a mókusok elé!
manó27

Moose!
Majd mesélj, milyen volt a fodrász! De biztos jó, hiszen Bogárka is ismeri!! Kép Kép
Juc!
Pannának gyors gyógyulást kivánok!!!
Lindi!
Helló!!!
Eszti!
Nekem meg képzeld, a fiam csak az egyik lábával rugdos általában. Csak a jobbal. de voltunk uh-n, és ott mindkét lába átment a vizsgán, bár protekciósak voltunk, mert Szekszárdon nézték.
Johi!
Kitartás! Sajnos tanácsot nem tudok adni, egyik fiamra sem jellemző, hogy haragudna a cicire.
Green!
A múltkor irtad a fiad súlyát! akarsz versenyezni?? Kép Bár persze én csak egyeskét tudom benevezni, ketteske viszonylag normális mennyiségeket eszik. De egyeske...el sem hinnéd...Kép Kép Manapság viszont ő is a fénnyel táplálkozók szektáját erősiti...
Zsebi!
akkor holnap...
sziasztok!
még küldhettek ötleteket 3 éves szülinapos meglepésére...Kép
Juc again!
ma voltam a Mayában, és sütöttem egy csirkés tortillát...elég jó lett!!! Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lányok énis mennék pénteken!
Akkor ez most hol van pontosan??
manó27

Manó!
itt van egy éhes mókus, de mielőtt ráduszitanám, megetetem...Kép
Moose!
aranyköpés mára: lent van a fiú a nagyszülőknél, és felhivtam, beszéltük 2 egész mondatot, de ő már rohant játszani, ezért ezt mondta: " ...bla bla bla, és voltam kint a parton. Letettem!" és odaadta az apósnak a telót, hogy ő már nem beszélhat többet, hiszen letette a telót. Ja, és lent, amikor még ott voltunk, játszott papást-mamást a másik unokával, és állandóan ilyeneket mondott: "Jó, akkor most menjünk el a Szaboja parkba!" utána meg, "Akkor most menjünk el a Tescóba!" Mondtam is páromnak, hogy ez aztán a 21. századi kölök. Állandóan shoppingol.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

mindenkinek,aki jön pénteken:
savoya park, maya kávézó. 4-5 között. minden finom. ha van rá tejszinhab.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zs, koszi Kép akkor majd tudositok penteken a hajnyirasrol. Szulinapra meg szerintem legyen valami elmeny is (ertsd vigyetek el valahova, aminek nagyon orulne) meg valami kezzelfoghato ajandek is (ami utana is megmarad, de ne egy csomo minden, hanem csak egy vagy ketto ize), na most jol kisegitettelek, mi? Kép
moosejaw

Még egy kérdés!
Nekem hatalmas maradt a pocim és nagyon zavar!!!
Semmi nem jön rám csak a kismama dolgok mit lehet csinálni?
Már elkezdtem tornázni, de gondolom a fogyókúra szopi alatt tilos...

Ma voltam fürdőrucit nézni egyrészeset, mert persze tele van a hasam repedássel.Pedig ha valaki akkor én annyi de annyi kencét tettem rá!
-ennyit az avonos terheség csikok elleni kencéről....Na szóval 46-os jött rám azért az durva nem??
Erre az eladó nőci:milyen gyönyörű baba ezért megérte 1-2 számot váltani...

Aha 40-es volt a méretem egy két szám...

na most jól ledegradáltam magam
manó27

Zsanci, de jó, hogy jössz pénteken!!!
Látni szeretném Igit, meg Manóka Emmáját meg minden babát mamát ezért tessék jönni!
Bogárka!Te is elhozhatnád Donit!

Ja lányok ha ennyien leszünk akkor le kellene foglalni a helyet nem??
Vagy ott mindig van hely?
manó27

Mano, ne ess panikba, egyebkentis meg olyan apro a babad. Nekem az segitett, amikor elkezdtem setalni a nyuszival, ugyanis en nagyonsokat es nagyongyorsan megyek, nem is szeret senki velem jonni, apa szerint meg veszelyes is, siman osszeutkozhetek barkivel a sarkokon, a hazakbol kilepokrol nem is beszelve. Mostmar persze ez nem igy van, bar a lepkedo csajom is nagyokat es gyorsan lep, pedig csak kezenfogva csinalja, nem egyedul... huh, lehet hogy o is ilyen veszelyes gylogos lesz, mint az anyja Kép na mostmar tenyleg mentem, joejt.
moosejaw

Manó!
Viszem Donit, sőt vsz. az egész családot! Kép
Tök jó, hogy Te is jösz! Kép

most megyek, mert Doni ölben és Petra is nyúz...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Szaisztok,

Jaj lányok, nagyon nagyon köszönöm a sok biztatást... Hálám jeléül mi is igyekszünk menni pénteken. Agárdot áttesszük szombatra és akkor tudok menni, már várom ám nagoyn.....

Olyan jól esik, hogy mindenki mellém áll és nem engeditek feladni, pedig néha nagyon ott tartok, hogy na most már nem. Majd tartok bemutatót a tudományunkból, hátha akkor okosabbakat tudtok mondani. Bár most nagyon édesen alszik és az éjszaka is szuper volt. Hogy ez a szopizás miért ilyen bonyolult dolog, mikor azt mondják, hgoy a világ legegyszerűbb dolga. Vagy csak mi parázzuk túl a dolgot.

Neet: hát ez szuper, mármint apa új helye.... Te is jössz ugye pénteken illetve Ti is?

Manó27: mit jelent, hogy többet fejsz mint cicizel? mármint a lefejtet adod neki? A méreteid miatt tényleg ne aggódj. Le fog menni, idő kell hozzá...

Valaki tudja, hogy mikortól lehet szaunázni? ugye az rosszat tesz a tejnek? tehát még felejtesem el egy ideig.... pedig az nagyon hiányzik. 6 hetes kontrollon minden okés, igy lehet élni az életet most már rendesen. Ez jóóóóóóóó....

Kép
Kép
johanna1975

szép jó reggelt csajokKép

annyira,de annyira szép délutánunk volt tegnap hogy nagyon.......elmentünk egy fél 6-os mozira a camonába(6 hónapos terhesen voltam utoljára mozibaKép) utána vacsi a dunaparton,élőzenéven meg minden és utána felmentünk a corzóra és ittunk egy pohár pezsgőt az intrerkontinental teraszán potom 2300 ft/pohárértKépés nagyon romi volt és nagyon szép és szuper volt.és mikor hazaértünk kaptam ajit meg apa is tőlemKép

sajna a pénteki talira nem tudok menni,nincs kocsim....Kép

ma megyünk csipőficam szűrésre 3-raKép

még jövök csak húúúúúúúúúúúz a gyermekKép
Vendég

Sziasztok Lányok!
Sajna nincs időm visszaolvasni mostanság, de legalább írok, hogy ne tudjatok teljesen elfelejteni. Kép
Vincenzó tegnap volt 6 hetes és 5,20 kg, ami azért nem semmi. Egyáltalán nem kövér, hanem hosszú és masszív kismuki. Voltunk csípőszűrésen, az is okés, kifejlett egészséges a csipeje. Kép Persze én tudtam, hogy így van, mert szoktunk tornázni és akkor láttam, hogy már teljesen okés, de a nagyszülőket meg zapát is meg kellett nyugtatni és ők az írásos orvosi leletnek hisznek. Múlt szerdán voltam 6(5)hetes kontrollon, mivel dokibám hétfőtől szabizik, minden rendben, de ezt lehet, h már írtam. Látom, Johi is épp örül annak, hogy lehet élni az életet rendesen ... én is úsztam a hétvégén, nagyon jól esett, és hát zapa is örül mert mostmár lehet ... aztatat. Kép Szóval szerdán itthon hagytuk szopi után Vincét anyukámmal, és akkor olyat produkált, ami azelőtt nem volt, kb. fél órán keresztül beszélgetett anyukámmal meg mosolygott ezerrel. Mosolyok már voltak, de nem ilyen intenzitással és ideig. Azóta ez rendszeres, nekem is szólnak néha, de főleg zapának. Nagyon édes, meg kell zabálni! Kép Szóval élvezem a babázást nagyon.
Remélem, Ti is jól vagytok mindannyian! Nagyon várom már a talit!
cupp,
fic.
ficánka

Sziasztok!

Eligazítást szeretnék kérni..
Legközelebb a 36.héten kell dokihoz mennem, ezúttal már a kórházba. Az 1. emeletre, ambulanciára, ahol kenetet fog venni a doktornő. (Kocsis Éva) Tudja valaki, hogy ez pontosan melyik szoba? És ilyenkor is kell neki pénzt adni? Végülis akkor már hetente kell járni hozzá..
Nálatok hogy volt?

Köszi előre is!

32+6
mkatus

Sziasztok,

Moose, Brúnó is képes egész nap enni, bármilyen kaját meglát azonnal kér belőle.

Itt ülök indulásra készen, hogy randizzak Zsancival és persze Brúnó nem akar felébredni, de szerintem valami érzékelője van, mert ha valahova időre mennénk akkor rendszeresen keresztbe teszKép bezzeg tegnap délelőtt 40 percet aludt.

Péntek nekem is jó, úgyhogy mi is megyünk a kávézóba, de lehet, hogy Brúnó nem jön ha apukája hazaér időben.
zsebi2004

Moose!

Tudod,Egyeske annyit beszél,hogy nem győzném írogatniKépDe tényleg!Majd néha írom ha valami nagyon helyes!
Puntoka köszöni jól van,garázsban pihen mert az az állat biztosító még mindig nem kötvényesítette a Cascot.Igy nem szívesen állok ki vele.De jól fog menni a vezetés!(optimista smily)Lányok mondták,szóval már csak ezért sem éghetek be elöttük.Majd a Balcsin jövök-megyek majd mint a távirat!Kép

Panna nem lázas,viszont rekedt és nehezebben nyel.Az étvágya viszont óriási.Õ egyenlőre nem szektatagKép
Pénteket azért nem erőltetném,a fene se tudja,hogy akkor most milyen stádiumban van a "vírus".Nem fertőzködnénk.Jó Mayázást!

Manó!

Ne keseredj el!Nekem azt mondta a hülye védőnő(új) amikor eljött hozzánk és Panna 3 hónapos volt,hogy "látom jön a következő baba!"Szóval hasméretről csak ennyitKépFürdőruhát meg ne vegyél!Én sem találtam magamnak olyat amiben szép lennék,szóval kérlek Te se shoppingolj újat.És a többiek se,mert akkor fürdőruha irígy leszekKép

Jucus
20170114224602

Mkatus!

A doktornő a Bátfai utca felől rendel az 1 emeleten a ultrahang rendelő után lévő ajtó.
Én a kórházba már nem adtam pénzt, nem is kért.
manó27

ZSanci és mindenki !

Elszállt a másik gépem,ezért a mélcímek is!Dobjatok meg egy méllel,hogy újra el tudjam menteni a címeteket!

Zsanci!

Neked van egy üzenetem akváriumos lánytól.

Jucus
20170114224602

Mkatus!

Ja és ha holnap mész akkor énis ott leszek a dokinéninél 6 hetes kontrolon 7 hetesen:-)
u
Lányok!

Külön köszönöm a biztatást, egyébként Jucus nekem dettó ez volt csak nem a védőnénitől hanem a fodrászomtól múlthéten, hogy még nem szültem meg???
Na ezzel vérig sértett hiába kért bocsánatot és könnyes szemmel jöttem haza, Apa alig tudot megvigasztalni....

Johi!
Hát igen én szivtelen anyaként üvegből adom a gyereknek.De most is itt lóg a cicimen és eszik rendesen.
manó27

Az egy hülye picsa!Vagy tupir böske!Vagy nem is tudom,hogy mit mondjak az ilyen tapintatlan,buta majomra!

Juc
20170114224602

Nagyon ari vagy Juc!
Tegnap Zsombi is szemlélte az anyát, és mutattam neki, hogy itt maradt anya hasa ahol eddig laktál és csak mosolygott!
Azt hittem megzabálom!!!
manó27

Okos anyukák!

Nekem reggel 6 óta erőködik a fiam kakival, de csak a puki jön és semmi más úgy sajnálom, de nem sír csak nyög nagyokat aztán bealszik és így tovább...
most tettem tisztába és semmi...

mit csináljak?
manó27

Manó!
van egy jó fodrászom! Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!

Neked nem a Spillernél kéne lenned?Kép
20170114224602

mennem kéne vasalni deutálom!!!!

Zsanci!
köszi merre van?
manó27

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?