A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ide is beírom:Eladó Baby Control légzésfigyelő.3 lapos,még garanciális.15.000Ft.

Juc
20170114224602

Manó!

Én tegnap este vasaltam de még min.1 adag lesz az utazás elött.Csak elkezdeni szar szerintem.Ha kipakoltam már akkor megy mint a karikacsapás.Bár azt még sosem próbáltamKép
20170114224602

ma azt mondták, hogy lehet, hogy be kell feküdnöm 1 héttel a kiírt időpont előtt, mert nagy valószínűséggel császározni fognak. ha addig beindul a szülés, akkor rohannom kell Kép , ha nem, akkor megcsászároznak előtte, hogy ne induljon be, nehogy elakadjon.

és a villamoson átadták a helyet nekem!!! CSODA TÖRTÉNT!

Eszti! még nem tudom kinél szülök, mert a dokim szabin lesz, és hátha mégis itt lesz...szóval... Kép

Moose! nem lehet, hogy Nyúl felbukott valami kis kaját, és azt tömködte vissza a szájába a kezével, fürcsizés közben?

Manó! gondolom legrosszabb esetben bedugod a lázmérőt a popijába, vagy ha az se segít, akkor glicerint nyomsz be neki. ez a két inger általában segít.

ancsipancsi

Manó: bár nem vagyok túl okos anyuka, de nekünk az ánizstea nagyon bejön. Majd ha nem felejtem viszek neked belőle egy kis mintát és akkor ki tudod próbálni. Sima ánizsmagból főztem teát, garantáltan jön a kaki tőle... A hülyékkel pedig nem kell foglalkozni. Nekem meg mindig azzal jönnek, hogy nem is hiszik, hogy én szültem Fannit, mert túl jól nézek ki. Mi az hogy túl jól? kérdezem én... meg hát ki a fene szülte volna??? ki tudok én is készülni ezektől....

Fic: ugye a pénteki talit várod??? Vince már ekkora, hát Fanni elbújhat mögötte, Õ még csak 4100, úgyhogy jól növekszik a fiacskád.

Kép
Kép
johanna1975

APA DOLGOZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!!!!
Mi lesz pénteken? lemaradtam... de bármi is az, nem tudok menni, mert rengeteg fordítást kaptam, és azt csinálom, meg kénytelen vagyok főzni is, miután a szakács csak esténként jár most már haza. Kép
neet
neet

Manó! Csak 1-jén kell mennem, a 36.héten. Kép Azért jó lett volna a találka...

Szerintetek Sensitive mosópor, és öblítőn kívül mást is lehet használni, ha így is úgy is kivasalom. Én Biopont használok, meg kék Coccolinot.. De vasalok utánna. Attól nem lesz baja a babának? Vagy ti mit használtok? Ugye nem kell elkülönítve mosni?
És mindenki eldobható pelust használ? AZ kb 10e Ft havonta, nem?
mkatus

Mkatus!

Sajna akkor nem talizunk holnap...
Én pont ezt az összeállítást használom a mosáshoz biopon sensitiv folyékony és fehér cocolino az is sensitive!
Hát én gondolkodtam egy darabig a nem eldobható peluson, de gátmetcés után örültem ha pelusozni tudtam nem hogy még mosni meg vasalni...

Na mostmár megyek vasalni!
Eddig megreggeliztem egy fél sonkát egy pohár zsírral ha már ugyis kövér vagyok:-OOO
na jó csak vicc volt..
manó27

Sziasztok!

Ismét villámlátogatok Kép
Manó: Dejó, hogy itt vagy, most már ne nagyon tűnj el! És ha jól emlékszem erre a hétre még látogatást is megbeszéltünk.

MKatus: A gyerek cuccait én mindig külön mosom, így is 3 naponta megvan egy adag, Mondjuk nálunk van macska, meg kutya is, szóval a mi ruháink szőrösek Kép meg én mindent 60 fokon mosok a gyerekre. Így nem keverem. Nálunk Ariel megy, meg sensitive öblítő. Minden jó, ami nem csapja ki a gyerek bőrét, de ez úgy is csak akkor derül ki, ha már hazamentek.

Tök jó lenne a péntek, csak most meg autóm nincs... Kép Brühühühühühühűűűűűűű

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok,
Találka megvolt csak késveKép Igi nagyon édes, jókat röhögött Brúnón.
Cukrászda nem bababarát - banyák ott pusmogtak hátul - és nem Zsanci barát mivel nem volt tejszínhab.

Juc,
Balatoni vezetés: nagyon jó!!!!!, én azóta vagyok bátor, hogy ott minden nap vezettem akár naponta többször is, jó kis 70-es út ráhajtás stb. meg a kis utcák, szóval nyomasd minden nap, és ha hazajöttök már másképp fogod látni a világot Kép

Zsanci, elfelejtettem kérdezni milyen akvárium ügyleted van? Van akváriumotok????????
zsebi2004

Proone,
meg korabban en is leirtam az adataimat, de akkor ujra megteszem.Feltenned a tablara?

Nev: Dora
Kor: 26
Gyerek: Katalin Zoé
Kora: 37+1 het pocakban
Szules varhato idopontja: 2005. aug. 23.
Orvos: Dr. Urban Marta v.
Szuleszno: Czakker Judit v.
Lakohely: Bp. 9.ker.

Koszi! Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Rabkri ! E-mail címedet nem találtam a profilodban . Mi Vincellér részeén lakunk , ti ?

Juc ! Jobbulást !

Zsanci ! Áron nem is eszik annyira sokat , csak sokszor Kép Még mindig 6-7 szer eszik egy nap .

Manó27 ! nekem is vannak csíkok , pedig én is kentem , most vettem Vichy-t , vmit mintha érne , de eltüntetni semmi sem fogja Kép Nekem is van még pocakom , de azért majdnem mindegyik gatyóm rám jön . Én nem fogok fogyizni szoptatás alatt , nem kockáztatok , pedig még van feleslegem 3 kiló kb ., de inkább a combomon , hátsómon .

Gigi ! Szűrésnél drukkolok !

Kép
Kép
greenolive

sziasztok!
Zsebi!
Látod, én semmit nem vettem a Spillerben a banyákból, mert háttal ültem nekik. Mi nem tetszett nekik???? Mi voltunk az EGYETLEN vendégük....És tényleg nem Zsanci-barát a hely...Kép
Akvárium-ügy: csak egy sima, játék akvárium, amit egyész Európában nem lehet kapni. Fisher-Price. Na, olyat szerzett nekem a Jucus!!! Kép
Juc!
Levélke megérkezett. Köszi.
Manó!
Fodrász a Móriczon van.
Neet!
Gratula apának!!! Bár én jobban örülnék, ha apa nem dolgozna, csak pénzt keresne...Kép
Green!
Enyim Borisz se evett sokat. Csak sokszor. És én úúúúgy örültem, mert vékonka voltam, mint a cérna...most meg...hjaaa...fünf kiló plusz!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

jaj, és tényleg!
Igi még sosem nevetett ennyit! Nem tudom Brúnó mivel viccelte meg, de elkezdett rajta kacarászni, és utána percekig nem hagyta abba. Bármit is csinált Brúnó! Olyan jó volt hallgatni...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Nem egyszerű titeket visszaolvasni Kép
Hétvégén nem volt netünk, hétfőn este lett megoldva. Tegnap elmentem tornázni Marci nélkül, és szerintem fáradtabban értem haza, mint amikor velem van.
Találkoztam Dorával is a rendelőben, jól kidumáltuk ezt a sz.r időt Kép

Hétvégén apa megcsinálta a polcokat a szekrénybe, én meg bepakoltam!!! Nagyon jó érzés volt, hogy nem zsákokban meg szanaszét figyelnek a cuccok. Már csak a kórházi pakkot kell összekészíteni Kép Na, jó azt még húzom, addig úgysem szülök Kép
Hétfőn este eldőlt, hogy Marci gyerekheverőn fog aludni. Mindez azok után, hogy megijedt valamitől, én ki akartam venni az ágyából, és ahogy nekidőltem, reccs... Elrepedt a felső léc Kép Jogos, nem 80 kiló nekitámasztására lett tervezve, de akkor is alig másfél éve vettük újonnan! Most ki van szedve az egész rács és úgy alszik RampuszKép Tetszik neki, éjjel meg amúgy is mindig kiköltözik mellénk a szivacsra.
Apa megoldotta a dolgot, megragasztotta és megerősítette két léccel, a pici egy darabig úgysem ugrál benne, csak fekszikKép

Az élménybeszámoló után lenne két kérdésem is:
Málnalevél teából mennyit lehet naponta inni? Be lehet ízesíteni, lehűteni?
Gát masszázs olajból hány csepp kell? És volt valaki akinek apa csinálta, mert mi tegnap elröhögtük azután másba fordult az egészKép Végülis meg lett masszírozva;)

Szopiztatás: Marci is csinált olyant, hogy üvöltött és megfeszítette magát, elég rossz volt. Az akkori dokinéni azt mondta, hogy lehet szélgörcstől is.

Jó munkát NeetApa!!!!

Pénteken megint nem jutok el veletek kvzni, mert visszük Marcit szuriraKép Én úgy izgulok, főleg az utóhatások miatt. Melyik patikában lehet beszerezni a szükséges kivezető szert? És mi is az, tudom erre más kaptam választ, de ráfogom a picire a feledékenységetKép

Én is várom már a talit, elhatároztam, hogy ha kell a szülőágyról visszafordulok, csak elmehessekKép Igaz előző nap meg Tahiba megyünk bulizni, az kicsit odébb van a Szent ImrétőlKép Bogárkáéktól gondolom gyorsabban odaérek Kép

Pocak 35+6

Pussz: Pocak
pocakpacni

Pocak!
MMR nevű bogyó, Remedia gyártja. a gazdagréti gyogyótárban szokott lenni.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci köszi!!! És szerinted más homeos gyógyszertárban is beszerezhető? Mert nekem Grét elég messzi van (XIII ker.) És hogy kell adagolni, vagy ezt már kérdezzem inkább a dokitól? Csak nem vagyok benne biztos, hogy mondaná, mert arról sem szólt, hogy szerezzem be, pedig ő is homeos!

pocakpacni

Sziasztok!
Mi is élünk még, csak a melegben inkább a kertben heverésztünk, nem nagyon kapcsoltam be a gépet (az is csak melegít Kép ) Szúnyoginvázió is van, de azért annyira nem vészes, főleg engem találnak meg, szerencsére V-t nem. Viszont többször elszenvedtem vöröshangyacsípést, hát az nagyon durva, fáj és csíp, de remélem, nincs vröshangya-tenyészet a kertben, hanem csak 1-1 idevetődött...

V-t az utóbbi napokban többen lánynak nézték, és volt, aki mondta, hogy olyan szép, biztos kislány, de látta, hogy kék zokniban van - és abból gondolta, hogy mégiscsak kisfiú! Pedig levágtuk a haját, mert nagyon izzadt alatta, én nekiestem egy hajvágó géppel és kb 5 perc alatt kicsi édes tüsi haja lett! Szerintem teljesen fiús, zsivány arca van, főleg amikor mosolyog...

Majd visszaolvasok, ha lesz szabad 1-2 napom, vagy hetem, mert nagyon sokat írtatok ám!

Ancsi, Neked nagyon drukk, nehéz lehet ebben a melegben a nagy pocakkal!De hamarosan babázol, és az mindennél jobb lesz!

Blaye
blaye

neet,
hatalmas gratula apánakKépvééééééééégre!!!!!!!!
én németül fordítok,nem érdekli azokat akik neked adtak angoltKép?

ancsi,
és ezt ki mondta,a bzs?mármint hogy programozottan császároznak ha nem indul be...

zsanci,
de jó neked hogy van olyan akváriumod....majd ha a 3. is nagy lesz megörökölheti az én harmadikam aki soká lesz..Kép?

manó,
csikjam nekem egy halommalKép pedig én a vichy-vel kentem,egy halom pénzbe került és sz@rt sem ért és nagyon el is voltam keseredve...és ha látsz valami tuti frankó egyberészes fürdőrucit szóljál mert engem is érdekel.eddig még nem kaptam,ezért nem fürdökKépegyet láttam a calzedoniában de 20.000 volt,úgyhogy még spórolnom kell ráKépmeg sajnálok is annyit kiadni érte...
Vendég

El kell, hogy keserítselek benneteket, de a csíkok megjelenésének sajna nincs köze a krémek minőségéhez és mennyiségéhez, nem krémfüggő hanem bőrfüggő. Mindíg elfelejtettem kenni a hasam, akkora voltam mint egy bálna és még sem repedt meg a bőröm. Ez is csak egy jó üzletKép Persze biztos vannak olyanok akiknek pont segített annyit a krém, hogy nem repedt vagy csak kicsit, de szerintem ők nagyon kevesen vannak.

Zsanci, de béna vagyok valahogy nem kapcsoltam össze a dolgokat, pedig elég sokat áradoztál az akváriumrólKép
zsebi2004

Pocak, en kb. ket-harom csesze malnalevelteat iszom meg, lehutve es mezzel edesitve. Szerintem egesz jo ize van.
A korhazi csomagom meg sehogysem all. Par dolgot meg be kell szereznem...
Marcikanak puszi elore a szuri helyere!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Úristen, csajok!
Olyan sötét lett...csak nem vihar közeledik????????
Pocak!
Előtte este 1 bogyó, szuri reggelén egy bogyó, szuri után közvetlenül egy bogyó.
Zsebi!
Cuccokat megnéztem, hát, csorog a nyálam. De pl. A Filás cuccot nem tudom megvenni, mert kb. 1 hónap van a nyárból, és jövő nyárra meg már kicsi lenne. Pedig ő lenne a legmenőbb a kertben!! Kép Kép
Többit majd pénteken.Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Tegnap lejottek kicsit Ficek, de nem sok idore, mert Vince felebredt es kovetelte, ami neki jar...Kép
Tunderi kiskrapek!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!
Végre egy kicsit lehűlt az idő! Már azt sem bánom, hogy esik, legalább a lakás is kihűl egy kicsit!

Mi mennénk a Savoyába, de Emmát nem tudom és nem is akarom itthon hagyni, ráadásul mostanában kétóránként kér enni. Ugye ott nem néznek ki semmiféle banyák, ha elkezdem szoptatni?

Kép
Kép
manoka11

Pocak, leesesgatlotok van? Vagy csak leesestompitotok (matrac)? Csak azert kerdem, mert mi par napja szereltuk at a kisagyat es eloszor egy Primi Sogni markajut vettem a Kikaban, de az volt vele a gond, hogy 1. a talpa egy hosszu csovaz es a kemeny kokuszmatrac tokre huplis lett tole, a gyerek allandoan felsirt, olyan kenyelmetlen volt, 2. nem gatolta meg a leesest, mert a matrac es ekozott jo nagy res volt, amin kicsuszott (labbal, de majdnem az egesz gyerek, csak a feje maradt az agyon, mert az mar beszorult Kép ), szoval hetvegen viszem vissza a Kikaba, es ha nem adjak vissdza azonnal a zsetonom, akkor rajuk boritom az asztalt. Hetfon viszont vettem egy Brevi markajut a Brendonban (most epp akcios is, tudod a Baba magazinban vannak valami kuponok hozza), ami nem csovazas, hanem csak kisebb muanyag nyelv a "laba" es nincs is akkora res a matrac es ekozott, ugyhogy egyelore ugy tunik, ez mar jo lesz. Persze azert en is korbeparnaztam az agyat, de eddig nem volt gond.

Mano, ne is foglalkozz azzal az agyatlan nocivel. Ha tudna szamolni meg lenne memoriaja, akkor most nem hajat vagna...

Gigi, calzedoniaban ne vegyel semmit, epp most fogom oket bemoszerolni a fogyvednel. Sogornom most vitt vissza egy furdoruhat, hogy egyszer volt rajta (jo, mondjuk egesz nap, naes) es maris teljesen kibolyhozodott (meg is neztem tegnap, szornyu, mintha mar evek ota nyuzna, tokszar). Erre fonokno aszondja, hogy bolyhozasra nincs garancia, valamint vasarlaskor mindenkit tajekoztatnak, hogy 1. ne uljenek a furdoruhaban medence szelere, 2. ne fekudjenek a furdoruhaban homokon, csak torulkozon, 3. na, erre mar nem is emlekszem, de meg hozzatette, hogy az ove is ilyen. Sogorno mondta, hogy ot ugyan nem tajekoztattak, mert akkor nem vett volna 9ezeret meg egy furdoruhat, hogyha nem tudja hasznalni, de a no szerint mindenkinek mondjak. Hat ezen a sztorin en is jol begurultam, ugyhogy le is fotozom a termeket meg a mellekelt utmutatot (mert valami fecnit kapott, de azon persze nincs ilyen duma, hogy csak divatbemutaton lehet felvenni), es mindjart jol meg is reklamalom. Meg valakinek hasonlo tapasztalata? Mert akkor intezhetetnk egyfustalatt...
moosejaw

Jucus: Nem jössz értem kocsival pénteken? Kép Már úgy is tök profin vezetsz és itt lakom a szomszéd(város)ban. Kép

PofátlanOxi

KépKép
oxigen
Györköny

Juc, nem irtad, hogy kell megtanitani a "takaritaniakarast" Kép ja es meg azt is szeretnem megtudni, hogy hogyan kell kiharcolni a sajat verdat apatol! iszom a szavaid Kép
moosejaw

Zsanci nálunk is tök sötét van fel kellett kapcsolni a lámpákat.
A fila az egyik kedvencem, de sajna kicsi méret, nem baj majd megmutatjuk a fiús anyukának, hátha megtetszik és jövő nyáron láthatjuk, a lényeg hogy köztünk maradjonKép
És lesz utánplótás is ha érdekel majd Kép , például ami ma rajta volt Kép
zsebi2004

Csíkok: Nekem van egy "csodaszerem", de meg kell tanulni bemasszírozni. Szervezzek rá egy tanfolyamot? Kép
BTW, a terhességi krémek is csak akkor igazán hatásosak, ha szakszerűen dolgozzák be a bőrbe, akkor is csak 90%. Van akinek mindegy.
Akkor viszont a kicsit vizezett testápoló is jó és sokkal olcsóbb. Szóval népetetés.
Nah ezt nagyon gyorsan írtam, de bogozzátok ki. Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Moose: Nekem is van saját verdám Kép Nálam bejött, hogy mindenhová elvitettem magam. Még a kozmetikushoz is, meg értem is kellett jönni, mondván, hogy kettőnké a kocsi Kép Ha nem akart vinni, elkértem a kulcsot, merthogy későn érek haza, nem akarhatja, hogy megtámadjanak a metrón, buszon (mondjuk elég sz*** helyen laktunk) Megunta. Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Nagy kérdés: Mennyi idős koráig kell büfiztetni a babókat? Végig, amíg szopik? Vagy ez megint hülye kérdés?

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi, engem mindenhova nem visznek el. Plane, mivel allandoan vasarolni akarok menni, es az sokba kerul Kép a bogozas viszont nem megy, ugyhogy tanfolyamra jelentkezek!
moosejaw

Sziasztok!
Most picikét visszaolvastam, úgyhogy Pannának gyógycupp, Zsombinak küldöm a ...manókat, fodrászoknak és védőnéniknek szemüveget (meg azanyájukat), Marcinak meg előre gyógycupp. Én nem a pénteki talira gondoltam, mert arról csak most informálódtam, hanem az augusztus végire. Mennék én, csak nincs autóka, valakinek nem esünk útba?

PofátlanFic KépKép
ficánka

Vincenzo Kép de ugye, ot nem vinned? olyan picike meg...

15 hos oltashoz meg nincs ujabb oltoanyag? Itt nem lehet kevesbe brutalisat valasztani? vagy hol kerdezoskodjek? semmi infotok?
moosejaw

Moose: Csak tompítónk vanKép Én is gondolkodtam, hogy kéne venni, de nem sok időt tölt így sem az ágyábanKép A mi ágyunk mellett van egy matrac és kb. este 11-től azon alszik! Addig is csak azért van a saját helyén, mert abból a pár órából nem engedek, hogy apával kettesben lehessekKép

Tök jó, mire elhatároztam, hogy most aztán már elindulok a könyvtárba, elkezdett esniKép Én akkor is elmegyek, de Marci marad apával szerintem. Viszont legalább lehűlt a levegő, nagyon élvezem, Marci sem olyan pöttyös a kiütésektől!

Én a csíkokat nem vagyok hajlandó meglátni! Ezen már nem idegesítem magam. Ha apa szólna érte, akkor én visszavágnék azzal, hogy az ő pocija ugyan nem csíkos, de nem is sokkal kisebb mint az enyémKép

Pusz: Pocak

pocakpacni

Oxi!
Nekem nincsenek csíkjaim, úgyhogy a tanfolyamod annyira nem érdekel, de emlékeztetlek, hogy valamikor azt ígérted, majd jársz itt mindenkit masszírozniKép Az mikortól is lenne egész pontosan????

Fic!
Vincenzo nagyon édi!

Kép
Kép
manoka11

<font color="0000ff">Láttátok már?
Megváltozott a Szent Imre Szülészet honlapjának kinézete. A tartalma szerinetm maradt, legalábbis első ránézésre...
Szülészet honlapja

Dora!
Beraktalak a táblába, bocs, hogy nem vettem észre múltkor az adataidat..!</font>

KépKépKépKép
proone

Manoka11: még jó hogy hozzad Emmát, én is viszem űvöltő Fannit.... szegénynek nagyon fáj a pocakja.

Kép
Kép
johanna1975

Moose:
A megelőző krémek népetetés, helyette jó a kicsit vizezett testápoló is, ha tudja az ember, hogyan kell bemasszírozni. Persze van, akinek még ez sem segít, mert olyan típusú a bőre.
Ha már kialakultak a csíkok, tudok rá egy "csodaszert", de azt is szakszerűen kell alkalmazni, erre javallottam a tanfolyást.
Érthetőbb? Kép
Engem sem vitt el mindenhova a Zapa, de mindig nyavajogtam neki, azt unta meg. Kép

Nah, nem osztom tovább az észt...

KépKép
oxigen
Györköny

Csíkok: egyetértek, népetetés, és bevallom, hogy én is nagyon sok pénzt elköltöttem, és kentem Avont, Vichyt, Ilcsit meg még mást is, de elfelejtettem, és közben meg rájöttem, hogy mindegy, mit kenek, csak masszírozni kell, és hogy szerencsés vagyok, mert nagyon jó a bőröm. Anyukámnak sem lett csíkja, és hárman vagyunk tesók, és hatalmas volt a hasija a kisöcsémmel, úgyhogy lehetséges, hogy a genetika is bejátszik. Lett nekem egy kb. 3 cm hosszú a csípőmön, és örültem neki a szülés után, mert előtte azt hittem, hogy egy ér látszik annyira ki, és az ijesztős volt.
Fürdőruci: én is készülök venni, mert csak két részesek vannak, és azoknak a felsője nem jó, meg ha emberek közé megyek inkább egyrészes kéne, de úgy döntöttem, hogy nem megyek emberek közé Kép Anyós és após lesz ott a nyaraláson (aminek a helységnevét nem írom le Zsanci miatt), ők meg kénytelenek lesznek elviselni a látványomat. Kép Felsőrészt is csak azért nézek másikat, mert egyet mozdulok, és kiesik a cucc a melltartóból, és nincs kedvem állandóan azt figyelni, hogy kilátszik-e a mellbimbóm, mint a múlt hétvégén.
Na, ezt gyorsan írtam, de remélem érthető azért.
Én is szeretnék autót!!!!!!!!!!!!!!! Kép Jucusnak olyan jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! Kép
És igen, tegnap voltunk Dóránál, akinek nagyon szépen gömbölyödik a pocija, és már nagyon várom én is, hogy lebabázzon, és menjünk együtt sétázni! Kép
Cupp,
Fic.
ficánka

Manoka: Múlt héten kérdezte Moose is Kép Õsszel sztm már meg lehet oldani, edzem a lánykát, hogy hagyjon dolgozni is Kép

KépKép
oxigen
Györköny

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Johi: minden babó fejlődik a maga ütemében, Vincenzó egy kissé beindult, de ha csajszi lenne, akkor gázos lenne, mert nagyon félnék, hogy túl nagy lesz és sosem talál magának pasit Kép ezt zapának is mondtam tegnap, de szerinte akkor bombázó lenne, én azért nem szeretném ... szóval a kisfiam ekkora, izmosodik is rendesen a karom meg a vállam, de én örülök, mert mindig olyan csirke kezem volt! Kép

Moose: én nem tudom senkire sem hagyni Vincét, akkor inkább ne menjek? furcsa, mert már én tök nagynak látom, mások meg azt mondják, milyen picike. Kép oltás ügyben pont tegnap konzultáltam a dokinénivel, azt mondta, hogy épp most hiánycikk, de sztem patikákat kell felhívni!

Pocak: itt a pávás gyógyszertárban is van homeó, zapádnak közel van, 11-13 között mindig van a nőci, aki ért hozzá, meg lehet telefonon is beszélni vele! Kép
ficánka

Sziasztok!

Vagyok ismét! Legalábbis egy órácskára! Most nagynénéméktől írok!
Az igazság az, hogy sztrájkba fogtam! Apa nem hajlandó megszüntetni a nagyszobai kupit és áttelepíteni a gépet a kisszobába, ezért azt mondtam,akkor nem kell gép és kész! Úgyhogy most ezért nem vagyok!Kép

Jucus!

Mi a baja Pannának? Valami vírus? Remélem hamar rendbejön!Kép
Oltást megkapta? Használtak a homeos bogyók?
Gyomrod hogy van? (Bocs, de nem tudtam visszaolvasni az
elmúlt 2 hetet!)

Fic!
Jó a kép!Kép

Ada!
Lizáról is tetszik a kép, ami a táblában van!Kép

Csíkok:

Én beszéltem annakidején egy illóolajos csajszival! Õ azt mondta, hogy tök mindegy mivel kenjük a hasunkat, a lényeg, hogy gyakran tegyük és igyunk sok folyadékot! Én is hajlamos vagyok rá ( a combom tele van csíkokkal 14 éves korom ót), de szerencsém volt és most a terhesség alatt nem lettem csíkos! Én búzacsíra meg jojoba olajjal kenegettem, ha jól emlékszem!

Senki nem tudja a Kusza központos babaúszás weblap címét???Kép

Zsanci!

Szülinapi ajándék: felfújható úszómedence??? Én örülnék neki 3 évesen!Kép Persze, csak, ha lehet hova tenni, akkor megoldható!

Úgy néz ki, kapunk egy járókát kölcsönbe! Remélem akkor több időm lesz!

Anyukám múlt héten megtanította Timinek a "nem"-et! Persze nem mondani, csak a fejével mutatja! És mostmár elég, ha csak mondjuk neki, hogy "nem-nem" és máris rázza a fejét!Kép Nagyon tetszik neki!

Majd még jövök, ha tudok!

Puszi
Ildi
ildi76

Szia Ildi!
A Kusza az ami a Camponában van? Mert engem is érdekelne, akarom vinni szeptembertől Emmát. Holnap megyek Beetrixékhez, majd jól kikérdezem, mert ők is oda vitték Lillát anno.

Kép
Kép
manoka11

Szerintem jobb lett a honlap!

Oxi: azért érdekelne a speckó eltüntetésKép

Fic: Most irigylem Dorát, erre senki nincs még mindig, aki jönne velemKép Majd többször idecsalom a nővéremet Kép

pocakpacni

Ildi!

Doki bá mondta,hogy vírus.Most már nem lázas viszont fáj a torka szegénykének,megyünk vissza dokihoz.

Az oltással nem volt gond de tudod,hogy azok a homeos gólyzlik nem arra vannak,hogy ne legyen nyügös tőle!De nem volt az egyébként!

Juc
20170114224602

Oxi!

Mennék én,de amit írtál egyik sem igaz.Sem a tuti vezetés sem a közel lakásKép

Moose!

Nem neveletem egyeskét takarításra,magától csinálja egyenlőre.Úgy kell mindig visszafogni mert még a kajákat is Õ akarja elkészíteni igazi késsel.Na erre nem mindig van türelemm.De ne izgulj,még 10 év és elmúlik nála!

Kocsit meg nem kiharcoltam,hanem vettük,hogy legyen mivel könnyebben közlekednem két kölökkel.Nálunk ez csak anyagi lehetőségünk függvénye volt.(meg,hogy be merjek ülni)Idáig nehezen bírtuk volna,de most a másiknak lejárt a részlete és most kezdjük ennekKépSzóval semmi titok!

Juc
20170114224602

Ildi!

Képzeld a gyomrom is vírustól volt kikészülve.Elmentem dokinénihez,hogy utaljon be gyomortükrikire és kikacagott.4 nap diéta és elmúlt a halálos kór.Ja és -3 kg!Ami még tartja magát,de nem sokáig mert szalonnát fogok enni szalonnával a Balcsin,mert imádom a sültszalonnát lila hagymával,fehérkenyérrel!

Eszti!

Sorry,de tényleg nem akartam felébreszteni törpe Mukimat,alig tudott elaludni.Fél 6-tól van rendelés,megyünk vissza,hogy kapjon valamit a fájós torkáraKép

Juc
20170114224602

<font color="0000ff">Ildi!

A KUSZA uszoda honlapja: http://www.hofeherfoka.hu/

Oda járok AquaNatalra, de most nyári szünet van, csak augusztus végén lesz újra nyitva. Kép
Leeresztették a nagy medencét is, mert valamit javítanak rajta.

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?