A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Kandi Képkösziiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!

Ui: már kb 1 kg barackot megettem KépKépKépKépKép Meg egy joghurot reggel Kép
Vendég

Noémi
Azok nagyon egészségesek!Natinál Én a savanyúságokat és a gyümiket ettem nagyon!Reggel 6-kor almapaprikát...koviubit...Pénteken nem akarsz tesztelni????Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi Kép utálom a negatív teszteket, szombaton leszek a 28. cn.on. De ki tudja, talán. Én vasárnapra gondoltam, hétfőn úgyis doki. Kép
Vendég

Hát, most... így gondolkozva...

TUD VALAKI AJÁNLANI NAGYON ÉRZÉKENY TESZTET???
HOL VEGYEM MEG?

Akkor megcsinálom péntek reggel a tesztet.

Tudom, hogy a clearblue 50 HCG fölött mutatja ki a terhességet. Olvastam, hogy van 10 és 20 érzékenységű is, de nem tudom a nevüket.

Jajj, de izgatott lettem!
Vendég

Kedves Noé!

A Babaproject előtt állók ide c. topicból ugrottam át. Umique a cickafark tea felelős, én pedig az érzékeny teszteké!Kép

10-es a Qupido. Viszonylag kevés helyen lehet kapni, lehet, hogy járnod kell egy kicsit utána. 1600 Ft.
Wish ajánlott Rapipreg tesztet, abban is van állítólag 10-es is, 500 Ft-ért, én még olyat nem nagyon láttam.
A Qupidot merem ajánlani, mert tényleg pontosan fele annyi sőt inkább 2/5 annyi HcG-t kimutat, mint az átlagosra kallibrát tesztek.

Nagyon drukkolok így látatlanban isKép

Juca

tjuca

Noémi
Tjuca már írta,szerintem már bőven a 20-as teszt is kimutatja!
Dm-ben lehet kapni GraviHcg,Rapipreg stb!
A lényeg:clearblue NE LEGYEN!
Terhességi tesztek és érzékenység:
Qupido: 10
Rapi preg corax: 20
Rapi preg direct: 20
Gabriel: 20
HCG: 20
Clear blue: 50
Medi-lab: 20
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Juca Kép Kandi Kép nagyon köszönöm aranyosak vagytok, hogy segítetek. Ma meg is veszem a tesztet. Nagyon kíváncsi vagyok. Nagyon köszönöm mégegyszer!

Puszik
Noémi

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Aki olyan vidám lett ettől a hírtől, hogy legszívesebben azonnal tesztelne. Kép
Vendég

Noémi
Na ácsi...Én azt kérdeztem,hogy pénteken??? KépKépKépKépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Jó étvágyat kívánok mindenkinek!
Megyek vásárolni,majd jövök még...vagy ne????Kép
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Megjöttem a vérvételről. RENDBEN VAN!!! Péntek reggel csinálják a punkciót és hétfőn kapom őket vissza. Természetesen a doki most is stresszelt egy kicsit hogy mi legyen ha nem találnak életképes spermát a lefagyasztottban. De ilyen verzió szóba sem jöhet.
Iszonyú jól csináltátok a tüszőnövesztést, mert még 3-ra lát esélyt, hogy péntekig még jók lesznek.

Noémi már mindannyian nagyon várjuk a teszt eredményét, de próbáld meg kivárni az idejét, mert ha negatívat mutatna még most akkor nagyon el fogsz keseredni ami meg ugye árt a babónak.(Azért ha mégis megcsinálod feltétlenül várjuk az eredményt Kép )

Kandi lehet hogy az ideg volt, mert azóta semmi bajom!

Kisegér, Saci ti hol tartotok most? Kicsit le vagyok maradva.

Mégegyszer ezer köszönet mindenkinek!

KépKép
jiny

Jiny Kép de jo !!! akkor mukodott a noveszto !
az is jo, hogy a vervetel rendben volt...

velem nincs semmi, kicsit mashol vagyok agyilag most,,majd ha lesz vmi beszamolok....
vizsgalatokra kell mennem a Szabolcsba,,ennyi.

tundi Kép te meg olvasol minket? vagy atmentel mashova? nem baj,,csak neha irja magadrol....
saci

Saci Kép Tündi szabin van, majd csak a hétvégén lesz. Szurkolok a vizsgálatokért neked.

Jiny Kép hát ez óriási!!!! Nagyon drukkolok továbbra is! Ugye már látod a 3 babócát, amit visszaültetnek hétfőn?? Kép Drukkolok, küldök még tüszőnövesztő energiákat!!!
Fognak találni életképes kiskatonákat, ne aggódj. Nagyon drukkolunk érte!

Kandi Kép hát persze, hogy gyere vissza!!!

Kisegér Kép most olvastam vissza az április 11-21-ig ami történt, mert nem emlékeztem rá. Nem is tudtam, hogy egy napon történt velünk, pénteken. Nagyon szurkolok nektek, hogy most minden rendben menjen!!!
Vendég

Hahóóóóóóóó
Sehol senki?
Jiny na ugye....csak magamból indultam ki(Nekem is mindig hányingerem van ha izgulok Kép )Ügyi vagy,hétfőn már kismama leszel!
Noémi,merre költöztetek el?Csütörtöknél elöbb ne vegyél tesztet,mert....tudod Te azt!Kép
Saci levelemet megkaptad?
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi Kép békáson maradtunk, csak 3 házzal odébb mentünk. 4 emeletes ház 4. emeletére. Iszonyat hőség van most, de éjszaka tűrhető. Nappal úgyis megfagyok a munkahelyen a légkondi miatt. Kép

Na jó. Kép várok csütörtökig Kép
Vendég

Noémi
Jaj az jó-Én meg Békáson dolgozok-Duna felőlin!Csillaghegyen lakunk-van légkondink...hála!Merre dolgozol?Mikor mész haza?
Csütörtökön hazafele....nem reggel! KépKépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Én hegyfelőlin, tudod Kép. Egyszer mi is csillaghegyre akarunk, azt hiszem Kép.

Kandi Kép most nem vehetem meg? Nem csinálom meg, megígérem KépKépKépKép
Vendég

Kandi ---igen,,,koszike Kép Kép a levelet,,mondom majd a dokinak, hogy irja fol nekem !!

pusz saci
saci

Sziasztok Kép

Jiny Kép
Ez fantasztikus hír. Kép
De azért még mennek a drukkok a kiskatonáknak, hogy ügyesek legyenek. Kép

Noémi Kép
Milyen Békásmegyer? Mi is gondolkoztunk rajta és még nincs elvetve az ötlet.

Kép

Kép
pkagi

Noémi
Kép
Nem-nem...csütörtökön délután!
Pkagi
Gyere Békásra és mindegyikötök hozhatja,a csemetéjét a bölimbe!
Saci
Rendicsek!KépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Mi volt mindkettőnknek pénteken, Noémi???? Hú, most nagyon nem értem... bocs
kisegér

Ági Kép én imádom Békást, bárkinek javaslom. Én Káposztásmegyeren laktam, a párom az Andrássy úton, és most Békáson élünk 4 éve. Nekem a hegyfelőli oldal a szimpibb, ott minden egy sarokra van. Az sztk, bölcsik, ovik, iskolák, gimnázium, tucatnyi üzlet. A hévmegállónál piac, bicikli-közelben van az omszki-tó, szentendre, római part, aquincum, hegyek, csobánka stb. Gyalog is nagyon szépeket lehet túrázni a lakótelepről. Csak ajánlani tudom. Nagyon kellemes a lakóközösség, sok a gyerek, csupa zöld (nem most épült Kép), folyamatosan újítják, fejleszik, sok pénzt költenek rá. Sok helyen a távfűtést is tömbfűtéssé alakították már, a mi házunkat jövőre korszerűsítik. Na? Remélem jól hangzik KépKépKépKép Gyere! Kép

Kandi Kép akkor várok holnap délutánig a teszttel Kép

Kisegér Kép nem szeretném a sebeidet felszakítani. Mindegy. Inkább előre nézek, mint hátra. Sok puszi! Kép

Holnap lesz a forgalmi vizsgám 10:20-kor délelőtt. Gondoltok majd rám?

Puszik
Noémi
Vendég

Noémi
Csak a vásárlás lesz holnap-ugyi?Kép+Kép+Kép+Kép+Kép
Fogod bölcsibe adni a babád?-de azért majd átjössz a Duna felőlire,hogy hozzám járhasson?! Kép
Holnap vizsgázol???Azt hittem van már jogsid!Szoritok holnapra-merre ne menjek kocsival?Képés hol ne parkoljak az út szélén? Kép
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Noémi sok sikert holnapra! Ügyesen ám, szorítok nagyon.

Kandi saját bölcsid van? Az nagyon jó. Én is imádok gyerekekkel foglalkozni. Igazából védőnő szerettem volna lenni, de sokminden miatt nem jött össze. Kár hogy nem szegediek vagytok!

KépKép
jiny

Kandi Kép igen Kép, napközben már nem tesztelek. Csak péntek reggel, meg vasárnap reggel Kép
Nem szeretném bölcsibe adni a babát, per pillanat. De szívesen átmegyek hozzád a másik oldalra "boldogítani". Kép
Melyik bölcsi? Mit csinálsz ott? Most is dolgozol?

Jiny Kép nagyon köszi, elteszem a drukkokat holnapra! Te hogy vagy?
Vendég

Noémi
A Kelta leghátul a vágállomásnál!Gondozónő vagyok!-de már megvan a vezetői végzettségem is...KépOvi elött 3évesen jót tesz egy pár hónap bölcsi Kép-akkor hozzám hozod majd ugyi,ha mégis...
Jiny
Saját nincs,de ezt a sajátomnak érzem(úgy értettem,hogy hozzám! Kép )
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Noémi
3 hetes zárási szabimat töltöm itthon Natival!
kandi72
Budapest III. kerület

Noémi én jól vagyok. Most nem volt hányingerem, csak kicsit émelygek. Szerintem tuti hogy a rengeteg hormon miatt is. Már várom a hétfőt nagyon. Jó lesz már tudni hogy bennem vannak. Kép

Kandi a bölcsi attól még bölcsi. Én biztos hogy be fogom adni a gyerkőcöt még az ovi előtt 3-4 hónapra. Neki és nekem is jót fog tenni. Én csak jót tudok mondani a bölcsikről. Szerintem előnye vannak azok a gyerekek akik járnak bölcsibe az ovi előtt azokkal szemben akik nem jártak. Rengeteg mindent meg tudnak ott tanulni. Látják hogy a másik mit csinál és utánozzák. Meg az a gyereknek is élmény, hogy sok vele hasonló gyerekkel játszhat. No meg egyfajta rendszert is kialakít.

Hú ez kicsit hosszú lett. Bocsi.

KépKép
jiny

Kandi Kép néhány hónapra feltétlenül. A tesómat sajna 6 hónaposan kellett bölcsibe adni (anyukám egyedül nevelt minket) és ezért nem. De egy pár hónapot ovi előtt mindenképp! És akkor tuti hozzád viszem!

Jiny Kép pénteken lesz a punkció, ugye? Nagyon szorítok, meg hétvégére és hétfőre mégjobban.
Vendég

Igen a péntek meg a hétfő a nyerő nap. Kép

KépKép
jiny

Oké Noémi-szavadon foglak!Na kicsit játszanom kell Natival,meg közben kajcsit készítek,de majd jövök!Jiny:sok víz+fehérje+pihi+nyugi és minden okés lesz!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Noemi Kép hogy ment a vizsga?

Kandi Kép akkor majd mi is jarunk Hozzad !! csak mar tartsunk ott !

Jiny Kép remelem nincs mar hanyingered,,annal nincs rosszabb...
drukkolok, hogy gyorsan teljenek a napok ...es mar itt is a hetfo !!!
saci

Kandi Kép
Aranyos ez a kis mozgókép.
Ha már ilyen járatos vagy bölcsiügyben megkérdezném.
Ugye csak akkor veszik fel bölcsibe a gyerkőcöt, ha van igazolás, hogy az anyuka dolgozik? Ha igen hány órásnak kell lennie a munkaviszonynak, illetve a bölcsi utánanéz e a papírnak.
Értem ezalatt azt, hogy én monduk ha gyeden leszek szeretnék elmenni egy tanfolyamra és szeretném beadni addig bölcsibe, mert nem tudom megoldani a felügyeletet számára. Apósom vállalkozó és tudnék kérni tőle igazolást, hogy dolgozom nála, de természetesen a gyedre igényt tartanék. Remélem érthető voltam. Kép

Noémi Kép
Még igazából nem tudjuk visszamegyünk e Szolnokra vagy nem. Ott van a lakásunk. Itt meg albérletbe lakunk, az ottani meg ki van adva albérletbe. Ördögi kör. Kép
Szeretnénk még ebben a hónapban lefixálni ezt az egész dolgot, mert elég fárasztó ez a kettős élet, főleg hogy mivel ide nem vagyunk bejelentve le kell állandóan Szolnokra járnom tanácsadásra.
Hogy vagytok egyébként?

Jini Kép
Mennek a drukkok. Kép

Kisegér Kép
Most nem vagyok képben hol is tartasz?

Kép

Kép
pkagi

Saci Kép holnap lesz Kép, de jól, remélem Kép.

Kandi Kép naná!

Ági Kép a rokonságom egy része szolnoki. Remélem minden úgy történik, ahogy akarjátok a közeljövőben. Drukkolok érte! Pest - biztos látod - teljesen más. A lehetőségek is mások, bár én elfogult vagyok, világ életemben itt laktam, itt is születtem. De az is biztos, hogy Bp-en kívül sokkal nyugodtabb az élet, a környezetről nem is beszélve. Egyébként jól vagyunk. Azt hiszem sokkal erősebb a kapocs a párom meg köztem április óta. Új lakás, hirtelen inszem, meg sok szerelem. Jól érzem magam most, sokmindenen nem stresszelek már. A pszichológus is jót tett. Szóval, jöhet a trónörökös Kép.
Olvasgattalak a családineten is, örülök, hogy minden rendben veletek.

Ági Kép Kisegér Kép most készült volna a 4. inszeminációjára, de végül visszament a Szabolcsba időzített együttlétre. Tegnap azt írta, hogy egyelőre szünetelteti a babanetet, mert besokallt és túl sokat foglalkozik a kérdéssel. Sok nyugalmat és lazítást küldök neki!!!

Puszik
Vendég

Noémi Kép
Miért nem kapcsolódsz be a családinetes fórumba.
Lelket tudnál önteni beléjük, mert ők most elég negatívak. El vannak keseredve és alig tudnak, akarnak kimászni a gödörből, pedig írom én nekik, hogy a pozitív hozzáállás fél siker, hisz tudod én is 2,5 évig vártam a babóra, de valahogy szerintem nekik egy kismami szájából nem tűnik túl meggyőzőnek, pedig hidd el én együttérzek mindenkivel.

Kép

Kép
pkagi

Saci-Te is Békási vagy?Persze,hogy Te is-protekció !
Noémi-Na akkor huzzá bele pénteken!Sajna csak szombat reggel jövünk haza!Üzensz egy sms-t!KépKépKépléci-léci-léciKép
Pkagi-írsz mail címet?Inkább levélben!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Ági Kép sajnos nincs időm - meg energiám - ennyi fórumba írni. Így is alig követem a dolgokat, olvasgatni még csak-csak, de figyelni, írni, az már sok... úgy érzem. Pedig szívesen segítenék, csak nem megy. Esetleg küldd át őket ide is Kép. A babaprojektes topikban ráadásul sokkal összeforrottabb a társaság, mint itt, innen sokan elmentek más fórumokba (intézményibe, babás, kismamis, ikres stb. Kép), meg szabira.

Saci Kép tényleg? Te is békási vagy? Melyik oldal?

Puszik
Noémi
Vendég

Kandi Kép

p.k.agi@interware.hu

Köszi

Noémi Kép
Persze megértem. Kép

Kép

Kép
pkagi

Írtam Ági-figyeld!
NoémiNa írsz egy sms-t pénteken????
kandi72
Budapest III. kerület

Noemi - nem,,en nem,de ha lesz gyerek,,akkor milyen vicces lenne a Kandihoz vinni...
allitolag mar bolcsibe sem konnyu bekerulni..
Kép
saci

Kandi, írok! Kép Megküldöd a számod privibe?
Vendég

SaciDe kár,már azt hittem te is....
Noémi06 30 2579830...megírom itt,mert már tök mindegy Nekem....Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Miért is tök mindegy?
Már alig várom, hogy teszteljek. A vélt tüneteim egyre fogyatkoznak Kép.
Ma 25. cn és 13 nappal vagyok az inszem után. Hogy' telik az idő! Csak ez az utolsó 4 nap nem mocorog KépKép.
Vendég

Azért mindegy,mert egy kedves lány-akinek nagyon keresett a munkája...tudod fiuk hivogatják....na szóval ugyan az,az utolsó 7 száma mint az enyim...de Õ 20-as....érted?Férfiak hada meg remegő kézzel,néha engem hívnak fel!T-com nem tud ez ellen tenni!-sok kellemetlen szitut okozott már...de másfél éve,megszoktam!Számot nem cserélek,mert 8éve ez a számom!KépKépKépKép

Repesztő szuri is hozzá segíthet az erősebb tünetekhez,és az meg már kiment belőled...ezért érzed kevésbé!....szerintem....
kandi72
Budapest III. kerület

Na, most kezdett zuhogni itt az infoparkban, meg villámlik, besötétedett.
Szóval, talán nem is volt tünet a tünet Kép

Sajnálom a telefonszám miatti kellemetlenségeket. Talán most babanetes telefonokat kapsz majd többet! Kép
Vendég

Noémi pont Te írtad nekem hogy semmi negatív gondolat mert a végén még elhiszi az ember és tényleg bekövetkezik.Nehogy feladd nekem itt a végén. Neked hogy esne ha a mamád lemondana rólad??? Kép
Fel a fejjel minden rendben lesz. A kellemetlen tünetek meg csak a beágyazódás környékén vannak eleinte nem? Kép

KépKép
jiny

Kandi ha megtudsz valamit Noémiről -amíg ő nincs- akkor majd írd meg itt légyszi!

KépKép
jiny

Jiny Kép olyan drága vagy! Köszönöm! Na szép! Most adtam volna fel? Azonnal visszaszívom. KépKépKépKép Pénteken úgyis jövök az eredménnyel. Meg vasárnap este is, ha úgy jön ki. Hétfőn meg telefonálnom kell az eredményért. Szóval, lesz itt tudósítás kérem Kép
Vendég

Noémi
Én nem azt írtam,hogy az okozta....felerősítí a meglévő tüneteket....most,hogy kiment a szuri hatása---a sajátodat érzed(saját hormonok)!Érted??????Kép
Jiny Én csak szombaton jövök haza...Noémi meg ide írja pénteken nektek ...nem?
Na pusza elmentem egy kicsikét messzibe!Jók legyetek!Noémi várom az sms-t!
pusza-puszaANDI
kandi72
Budapest III. kerület

Holnapi vizsgára NoémiKépKép-vigyázzon Rád!
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Noémi!
Holnapra 1 kalappal kiivánok neked a vizsgához!xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Képzeljétek azt ÁLMODTAM, hogy pozitívat teszteltem, és nagyon örültünk a férjemmel. Kár, hogy ez még csak álom. Na mindegy. Ma vagyok a 22.cn-n és a hőm meglepően hasonlít az előző ciklusra, pár tized fok eltéréssel.

Kép
lara26

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?