A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Én eredetileg pécsi vagyok, de két éve Budaörsön lakom. 12 hetes terhes vagyok, s valószínűleg szeptember- október tájékán visszaköltözünk Pécsre. Ha így lesz, szükségem lenne egy jó szülész- nőgyógyászra.
Tudnátok ebben segíteni?

A Megyei kórház nagyon szimpatikus, de nem ismerem az orvosokat! Kép
Meg az is kérdés, hogy az utolsó trimeszterben egyáltalán elfogad- e valaki!

Előre is köszönöm a segítséget:
Andi
12+3

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Szia Andi!

Örülök hogy gyarapítod a pécsiek táborát,bár mostanában elég kihalt egy kicsit,és gratulálok a babához.

Én 3x is a megyeiben szültem,és nekem nagyon szimpatikus és aranyos doki a Borsay Péter,és a Varga Tamás.Csak jókat tudok róluk mondani.Ami még a szakértelmüket bizonyítja,nagyon sok páciensük van.

És szerintem nemkérdés hogy egyáltalán bármilyen doki is átvegyen a végefelé.

Remélem tudtam segíteni!

Szia
Móni

cerka

Szia Móni!

Köszönöm a segítséget!
A Varga Tamásról már én is sok jót hallottam, lehet, hogy majd bepróbálkozom vele, ha tényleg visszamegyünk!
Olyan furcsa lesz majd váltani, mert most egy nagyon tüneményes dokihoz járok, és kicsit félek, milyen lesz majd újhoz menni.

Mégegysze köszönöm a segítséget:
Andi

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Szandi81!
üdv itt Kép én is a megyeiben szültem a Varga Tamást és a Hartmann TAmást javaslom én az utóbbinál szültem és nagyon rendes volt mind szakmailag mind emberileg nagyon meg voltamvele elégedve. Mivel több mint egy hónapot feküdtem bent elég jól ismerem a többi dokit is a Borsayról lebeszélnléek.
puszi Csilla
bim_bam

Szia Csilla!

Mi a bajod a Borsayval?Szerintem egy nagyon rendes doki,hozzá jártam a naggyal is meg az ikrekkel is tanácsadásra,és nála is szültem mind a 2x.
Ebből is látszik hogy nem vagyunk egyformák Kép
Móni

cerka

Szandi!

Üdv itt!

Cerka!

A helyettesítö doki elöször nagyon szinpi volt,bár nem olyan nagyon vizygálta meg a gyerekeket,és nem is kérdezett annyit(mondjuk ez érthetö,nem ismeri öket).Csak utánna minden egyes alkalommal beszolt,hogy miért járnak bölcsibe.Hát szívesen felajánlottam volna neki,hogy probáljon egy lépést is tenni az utcán a 3 gyerekkel.Multkor is,amikor találkoztunk,ugy tudtam csak velük hazajönni,hogy egy idös házaspár segítettKép
Akinek nincsenek ikrei(föleg 3-as)az miért olyan nagy szakértöje mindennek,miért tudná ö jobban mint én,hogy mi a jo a gyerekeknek?
Nekem csak ennyi bajom van vele!

Üdv mindenkinek!

Bea

Kép
beatrix2

Szia Andi!

Én is Varga Tamást ajánlom, nála szültem, nagyon türelmes, klassz doki!

Minden jót: fdm
fruttadimare

Sziasztok!

NAgyon szépen köszönöm a segítséget!
Már 98%, hogy szeptember közepén megyünk Pécsre vissza. Mások is a Varga Tamást ajánlották, úgyhogy valószínűleg őt fogom felkeresni!

Még egyszer köszönöm:
Andi
13+5

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Sziasztok!

Tudom jó régen nem jelentkeztem már....
Egyébként figyellek benneteket rendszeresen, és közben itthon növesztem a pocakomat.

Andi! Én úgy hallottam, hogy Varga Tamásnál nagyon sokan vannak, ajánlom figyelmedbe még Koppán dokit is, ő egy fiatalabb doki, egyébként szakmailag biztosan jó lehet, mert pl. Varga doki rá bízza a pácienseit ha szabadságon van és fordítva.
Nekem idáig nagyon jó véleményem van róla, tök lelkiismeretes.

Most megyek.

Vigyázzatok a babákra és a pocaklakókra.

Üdv:
Belyus :o))))
33+6
belyus

Sziasztok!

Most találtam rá erre a topicra. Az őszi babás topicba szoktam írogatni.
Ma vagyok pont 34 hetes. Bajai vagyok, de Pécsre járunk dokihoz, és ott is fogok szülni, hacsak majd a körülmények nem hozzák úgy, hogy nem érünk át Pécsre...
Van köztetek olyan, aki a Klinikán szült? Főként arra lennék kíváncsi, hogy császár után hogy működnek ott a dolgok? Milyenek a csecsemősök? Hogyan állnak a szoptatás kérdéséhez? stb.

Üdv: Ildi 34+0

Kép
vrucsincá

Belyus!

Végre hogy jelentkeztél,már azon gondolkodtam el,hogy talán már babázhatsz !Kép
De látom még huzod pár hétig.Hogy birod?föleg a meleget? Írj magatokrol egy kicsit!

Ildi!

Én a klinikán szültem!
Miért érdekel pont a csaászár?valami akadálya van a spontán szülésnek?
A császár után az intenzívre visznek,ott 12 orát szigoruan feküdni kell.Az ágyak kényelmesek és automaták,a növérek kedvesek.A felkelés után kapsz hashajtot,és addig élvezed a vendégszeretetüket kaja nélkül,mig nem lesz székleted.Persze utánna is darálthust adnak(valami borzadály,de én akkor azt éreztem a világ legjobb kajájának).
Ezután kerülsz le az osztályra.Hát van,hogy nagyon siralmasak az állapotok,persze ez a kismamáktol függ,ha sok a rendetlen igénytelen anyuka,hát akkor kaotikus állapotok uralkodnak.Bár ez máshol is így van.
A csecsemösök közül vannak kedvesek,meg tök utálatosak is.Kinek ki a szimpatikus.Ki kell tapasztalni,és ahoz fordulni,akit kedvesnek találsz.A legtöbbjük azért segítökész.

Bea

Kép
beatrix2

Ildi!

Kinél szeretnél szülni?

Bea

Kép
beatrix2

Szia Bea!

Volt egy nőgyógyászati nagyműtétem 2003-ban, a fél méhemet kioperálták egy sövény miatt, ezért lesz valószínűleg császár.
Dr. Bay Csaba a dokim. Õ a párom unokatestvére. Maximálisan megbízom benne. Õ volt az, aki megműtött, és Akinek köszönhetően most babát várunk.

Ildi 34+1

Kép
vrucsincá

Sziasztok!

Bea!
Nekem 24 órát kellett volna feküdnöm a műtét után,de mivel lusta volt a nővér,így megvárta a váltást,és így 27 óra lett belőle.Azt hittem meghalok,annyira fájt az egész hátam.És nekem nem kellett megvárnom hogy legyen székletem,elég volt ha pisilni tudtam.De hát ez a megyei.

Andi!
A Koppányt én is tudom ajánlani,szerintem is nagyon aranyos doki.Kezelt egyszer,és én nagyon meg voltam vele elégedve.

Sziasztok!
Móni

cerka

Sziasztok!

Tudna v.ki segíteni nekem?
A Megyei Kórház érdekelne engem.
Van- e ott őssejt levétel?
Melyik doki foglalkozik ezzel?
Karg doktorról tud-e valaki v.mit pl. mikor rendel? Hol rendel? Mert én csak a nevét tudom.

Kép
lara26

Sziasztok!
Lara!
Én sajna nem tudom hogy csinálnának-e ilyet a megyeiben,ezt szerintem személyesen kéne megkérdezned ott,a doki nevét még nem is hallottam.Sajnálom hogy nem tudtam segíteni.

Többiek,merre vagytok?Mindenki nyaral?

Sziasztok!
Móni

cerka

SZia Móni!

Köszi, hogy válaszoltál. Nekem már ez is segítségnek számit!
Van még egy kérdésem: Dr. Kassai Enikő?
azt tudom, hogy a Megyeiben dolgozik a terhes pathológán és ő is nőgyógyász. Viszont ő nem vállalhat beteget a kórházban.Miért nem?

Kép
lara26

Szia Lara!
Megmondom őszintén,gőzöm sincs!Õ valami új doki lehet,mert még a nevét sem hallottam,de lehet hogy tudom ki mégiscsak,mert amikor bent feküdtem,volt ott egy új dokinő.De semmitöbbet nem tudok róla.Bocsi hogy ismét nem tudtam segíteni.
Szia!
Móni

cerka

Sziasztok! Bocs hogy most írok , de nyaraltunk.
Lara! Én ismerem a doktornőt.Azt nem tudom , miért nem vállalhat, hiszen ott dolgozik, igaz csak félállásban.A szakvizsgája sincs még meg, de így van a Koppány is.Ügyelni szokott az Enikő, rendes rendelése nincs.De úgy tudom ennek ellenére vannak fogadott terhesei."Betegeit" akartam írni, de hát ez nem az.Én is feküdtem bent a megyeiben a patológián és a szobatársam fel is kérte.Nagyon aranyos, lelkiismeretes, de kicsit kinézik onnan a többi régebbi, bár 9-10 éve még a Diskában láttam már.Konfliktusa van amiatt is , mert ő ellenzi az abortuszt és nem is hajlandó csinálni.Amúgy 4 gyereke van, gátvédelem híve.Kielégítő voltam?
Õssejt témában én sem tudok segíteni.
További jó nyarat mindenkinek:Ildikó
sildiko

Sziasztok!

Most találtam rá erre a lapra. A klinikán szültem az első babámat és szeretnék többet tudni a megyeiről. Sok jót hallottam róla. Hogy állnak a gátvédelem kérdéséhez? Ott is 3000-4000 Ft 1-1 tanácsadás? A Varga Tamást többen ajánlották már. Mikor rendel? Sokat kell időpontra várni?

Köszi ha tud valaki segíteni.

Hanga
hangarose

Szia Hangarose!

A Varga Tamás tényleg nagyon profi, de már annyi a páciense, hogy nem győzi.Õ pártolja a gátvédelmet, de az Enikő(lásd előző hsz-om)is igyekszik.De sok múlik a szülésznőn.Azt is lehet választani.Most nem tudom a nevét, de azt hiszem a fő-fő szülésznőt szokták ajánlani , ő nagyon profi.
A többieket nem hallottam, hogy nagy gátvédelmesek lennének.Rendelési időket sajna nem tudok.A pécs honlapján nincs rajta? Ez most jutott eszembe , még nem néztem meg én sem.
Pénz témában járatlan vagyok, az én dokim nem kért tőlem pénz, csak a végén adtam neki, de valaki úgy indít, hogy megmondja, hogy mennyi az annyi.Van olyan is, akinek megmondta a doki, hogy csak magánba tudja fogadni, ott persze mindenért fizetni kell, de az uh és még egyéb vizsgálat azért a kórházban volt.Szóval igazodjon ki aki tud!
Szerencsés és sikeres dokiválasztást!!
Ildikó
sildiko

Sziasztok!

Én 3,5 éve szültem a megyeiben, Bódis doki az orvosom és Koppány doki volt az ügyeletes. Maximálisan megtettek értünk mindent hogy ne császár legyen a vége és sikerült :-). A szülésznőkre sajna nem emlékszem, de kedvesek és segitő készek voltak. A csecsemös növérekel nem voltam megelégedve, de talán nem is az ö hibájukból inkább a gyerekorvosnő volt bunkó.

Nina

Kép

Kép
nina000

Sziasztok!

Lara!
Én a doktornőhöz kerültem mikor bementem az ügyeletre 14 hetesen. Nagyon aranyos, jó fej, de nekem borzalmas volt, mikor megvizsgált. Hihetetlenül fájt. Kép Pedig nem szokott, ha más vizsgál. Én ez alapján nem választanám, de lehet, hogy csak egy rossz vélemény vagyok és éppen hisztis voltam. De én nem szülnék nála.

Andi
16+3

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81

Sziasztok!

A Varga doki keddenként rendel a megyeiben,én is odajártam,nem a magánjára,és ott nem kellett fizetni semennyit.Időpontot telefonon lehet kérni v személyesen,de nem kell sokat várni,legalábbis amikor én jártam.
Ennyit tudtam segíteni.
Sziasztok
Móni

cerka

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a sok- sok infót.
Akkor szerintem a Dr.Karg Norbertet fogom választani. Az Anyósom hozzá jár, + a nővérem is volt már nála -neki köszönheti, hogy lett gyereke. Itt Komlón azt mondták a tesómnak, hogy nem lehet gyereke. Ennek ellenére már van 3.

Kép
lara26

sziasztok!
merre vagytok????
gabi
gabi32

Mi nyaralunk!Vagyis itthon vagyunk és megyünk mindenfelé.
Tudtátok, hogy van Kadarkút mellett egy vidrapark?(Kaposvártól kb20-30 km)14 tóból álló tórendszer.Nagyobb gyerkőccel nagyon jó napi program.
Szóval mi :ismerd meg szűkebb hazádat-című játékot játszuk, és teljes pihi, semmi net, minimális tv.Kimentünk egyik nap Ausztriába is a dinóparkba, nagyon jó.
Hát ennyi! A héten még megpróbálunk visszazökkenni a hétköznapokba.Jövő héten már sűrűbben leszek.Sziasztok!ILdikó
sildiko

Sziasztok,

tudtok olyan dokit Pécsett, akinek van uh gépe a magánrendelojében?
Elore is köszi,

Kriszta
soraya

Sziasztok!
Sildikó!
Milyen jó kis programokat csináltok,tök jó lehet!

Soraya!
Én sajna nemtudok ilyet.

Gabi!
Én mindig vagyok,és írogatok.

Sziasztok!
Móni

cerka

Sziasztok!

Bocs lányok a zavarásért, igazából én csak Cerkához szólnék!
MIÉRT TÛNTÉL EL az Izgiről? Valami baj van? Már hiányoltunk!
Úgy örültem, hogy itt megláttam a neved! Én is pont írni akartam a topicomba, erre láttam, hogy Te meg itt bujkálsz!
Jelentkezz kérlek!

Monika

És még egyszer bocs a bepofátlankodásért!

Beatrix!

Boldog szülinapot az ikreknek!!

Dandy
dandy

sziasztok!
Azért írok mert vettünk egy kis pulit de nem bírja a BArbus macerálását és félek meg fogja harapni, ezért továbbadnám. Fekete 3 hónapos és fiú. Amúgy nagyon aranyos tud ülni pacsit adni ha hívom odajön és szépen megy pórázon.Kedves élénk kiskutyus, kis bújós. Ha tudtok valakit akit érdekel szóljatok köszi.J aén 10 e ért vettem azóta kapott 2 oltást és 2 féregtelenítést az összesen 15 eft, de ha jó helye van odaadom olcsóbban is.
Puszi Csilla
bim_bam

Kriszta,
úgy rémlik, hirdette vki magát magánrendelőben 4D-s uh-val még a tavasszal. Én a Babacenterben láttam kiplakátolva a lépcsőházban. Mivel nekünk nem volt aktuális, elfelejtettem, hogy ki az... De esetleg nézd meg a Zsebibaba Füzetet, talán abban is benne van. Mintha a Citrom utcában lenne...

Mások,
nem tud valaki itt Pécsett szoptatási tanácsadót? Nagyon jó lenne, ha valaki hozzáértő látná a kisfiamat szopizni, mert kissé meg vagyunk akadva.

Üdv
Kriszi
kriszi

Kriszi:

Hivatásos szoptatási tanácsadó nincs Pécsen, de sokan foglalkoznak vele az lll-es elvek alapján. Vannak köztük még védőnők is! A Zsebibaba füzetben találsz elérhetőségeket!

Dandy
dandy

Sziasztok
Kérdezte valaki a gátvédelmet, hogy ki az a szülésznő, aki ért hozzá. Én a Harmat Hajnalka szülésznőnél szültem a második babámat is. A kislányomnál gátvédelemmel szültem szülőszéken, csak ajánlani tudom. Az orvosom Hartmann Tamás volt, vele is meg voltam elégedve. Engedi, hogy a szülésznő tegye, amit az anyuka és a szülésznő helyesnek tart. Természetesen addig, amíg orvosilag lehet.
Monika
monazsu

Hahó,
Kovács Éva csinálta nekem a gátvédelmet a második babámnál, és noha az elsőnél volt metszés, most minden rendben ment. Ja és mind ő, mind Harmat Hajni a Megyeiben vannak.

Dandy,
kösz, akkor keresgélek. Lehet, hogy Maróy Ditta is tud ajánlani vkit.

Üdv
Kriszi
kriszi

Kriszi: Igen, a Ditta említett nekem egy nevet, de már nem emlékszem rá, azért írtam, hogy érdeklődj náluk.

Dandy
dandy

Sziasztok!
Reg jartam erre! Kép
Dandy
Hogy vagytok? Mikortol mesz vissza dolgozni?Vagy hogyan tovabb ha az urfi mar 2 eves lesz?
Kriszi
Logsz egy maillel! Latom gond van a szopival Kép

Mi jol vagyunk, unatkozni nincs nagyon idom! Kép Elvileg 2hét mulva megyunk Pecsre!!! Kép Nem tudjatok, nem lesz veletlen borfesztival?Vagy az kesobb van?
Norka
norkini

Szi Norka!

De jó hogy jelentkeztél! Kép
Tényleg nem unatkozol? Kép Kép
Köszi jól vagyunk! Zajlik az élet. De ezt itt hosszú lenne elmesélni. Igen, Martin 5-én lesz 2 éves. Én meg 5-től megyek fél állásba dolgozni.

SAjna nem tudom, mikor lesz a borfesztivál, de lehetséges, hogy azon a hétvégén. Ha jól emlékszem, valamikor aug. végén szokott lenni.

Dandy
dandy

Dandy
Es hova mesz dolgozni?Vissza ?

Azt mondjak azon a 7vegen lesz valami kipakolos buli a Setaeren! Kép Bar ahogy Jázi ebred mostanaban tobbszor is ejszaka,nem tudom bevallaljuk-e az utat ... (eskuvore mennenk)
Norka
norkini

NOrka!

PTE 3.sz.Belklinika ambulanciájára megyek.(volt Honvéd kórház) Nem innen mentem szülni. Közelebb van, és így megtakarítok 1-1,5 óra utazást. Talán a társaság se lesz rosszabb.

Ha nem túl fárasztó az éjszakai ébresztésKép, akkor jöhettek.

Dandy
dandy

Borsay Péterről ha tudtok valamit kérlek írjátok!
Köszi
Z
fzóra

Szia FZóra,

Én személyesen nem ismerem a Borsayt, de egy ismerősöm nála szült és elégedett volt.

Fdm
fruttadimare

Sziasztok!
Fzóra
Én meg nála szültem 2x is és sztem baromi jó doki,nagyob kedves,és jófej,én nagyon meg voltam vele elégedve.Ha jól tudom akkor fkeddenként az ambulancián rendel délelött a megyeiben.Komolyan csak jókat tudok róla mondani,és úgy h én nem fizettem neki egy fityuinget se.

Dandy
gratulálok a melóhoz

Norka
örülök h benéztél hozzánkKép

Beatrix
valaki kérdezett a cseten,de már nem emlékszem a nevére,asszem e betűvel kezdődik,de nembiztos,azt mondta h az ikres topicban szoktatok beszélgetni,és már hiányol.

Sziasztok!
Móni

cerka

Köszi szépen a válaszokat!
nagyon fontos nekem, hogy tényleg igazán jó dokit találjak most hozzá kezdtem el járni. Lehet, hogy már nagyon kritikus lettem de egyenlőre nem tartom túl alaposnak, (lehet,hogy még nagyon az elején vagyunk? 10 hetes vagyok.) Az első babámat a klinikán szültem és a picikém második nap fertőzés miatt meghalt. Ezért a klinikától elment a kedvem. A Megyei kinézetre sokkal szimpatikusabb higiénikusabb, viszont az itteni orvosokról nem sokat tudok.
Sziasztok!
Zóra
fzóra

FZóra!

Tudja, hogy mi történt az előző babáddal?
A fertőzés anyai eredetű volt?
Ha bármi gondod panaszod van, vagy kérdésed, ne szégyeld feltenni! Írd fel esetleg papírra a kérdéseidet , hogy ne felejtsd el!

Dandy
dandy

Kedves Dandy!
Köszi szépen, hogy írtál.
Természetesen tudja, hogy mi történt,azaz még a tervezett terheség előtt elmentem hozzá akkor mondtam neki először. Aztán másodszor már terhesen a magánrendelésén. Meg is egyeztünk, hogy vesz hétfőn amikor az uhra megyek leoltást de nem vett azóta már (amúgy is olyankor tök nagy a rohanás) 2szer voltam ultrahangon de úgy tűnik nekem, hogy kicsit "feledékeny". Úgy veszem észre megígér dolgokat és a következő talákozáskor már azt sem tudja ki vagyok.
Amúgy szimpatikus kedves látszik, hogy jó indulatú és nem pénzéhes. Tudom, hogy nincs tökéletes orvos de én nagyon félek.
Igen azt mondták, hogy anyai eredetű a fertőzés amire a terhességem alatt semmi jel nem utalt de egyszer sem vett az orvosom leoltást.
Köszi
Zóra
fzóra

Sziasztok!

Vagyok én is,csak itthon voltak a lányok,mert nem volt bölcsi,és hát...............
Most álltam neki a romeltakarításnak,mert hiába volt juniusban festés,a falak televannak maszatolva + még festömüvésznek is képzelték magukat (vagy csak a grefiti tetszik nekik)na mindegy,most kezdhetem elörölKép

Cerka!Talán ebatta kereset?

Legyetek jok!

BeaKépKép

Kép
beatrix2

Kép

Kép
beatrix2

KépKépKép

Kép
beatrix2

Vissza: Lakóhely szerint