Itt lassan nagyobb kezd lenni a pörgés!
Na de ilyet. Akkor inklább költözzünk vissza. Egyet se bírok követni, nemhogy kettőt.
Csudaédesek a gyerkőcök.

holnap elovasom, miről is pörögtök annyira. Most megyek.
Pussz, Beu
2005.07.31 21:18
!
. Úgyis szoktam még ide a Babanetre is írkálni, eggyel több vagy kevesebb...
.
.
!
! Bár Nektek ráadásul nem is egyre... 2005.07.31 22:53
Remélem, jól drukkoltunk!
Az arcomat jótékony homály fedi, nem látszik, hogy milyen kelkáposztára van vizesedve...
Ha van még esetleg (rólatok is), szívesen megnézném! 2005.07.31 23:19

a leghatékonyabbanak a nurofenes fecskendő bizonyult, 5 ml-ekkel próbálkozom, de ezt sem mindig fogadja el. Ma szerintem nem ivott többet összesen 2 dl-nél + egy kis meggy, fél alma, nem sok. Főleg ebben a hőségben. Összeszorítja a száját, rázza a fejét, ha véletlenül akarata ellnére mégis belétuszkolom, kiköpi. TEljesen el vagyok keseredve. Nincs valami ötletetek? Sztem a tokra is fájhat, már az orra is folyik. Levi holnap kapná a 3 hós oltást, nem is tudom, beoltják-e így, ha a tesó beteg, mert mi van, ha ő is elkapja? HOlnap bezsélek a dokival.
2005.08.01 08:33
! Levi is csinálta ezt, de "szerencsére" Õ februárban, akkor legalább meleg nem volt. Mi is mindent bevetettünk: fecskendő, pohár,cumisüveg,anya bögréje, apa bögréje, volt hogy lefogtuk és beletuszkoltunk 15 ml-t. Bocs, hogy nem tudok segíteni. Szorítok, hogy jobb legyen a helyzet minél előbb. Mi kaptunk egyszer egy infúzióoldatot, azt hiszem Neolyt-nek hívják, ilyen esetben azt szoktam adni,hogy legalább egy kicsi ásványianyag kerüljön a szervezetébe.
! Õszintén irigyellek
! Nekem az alapbálnatestből lett egy még nagyobb bálna
vagy inkább
.
!
. Õk voltak szakembernél és végül sikerült leszoktatni. Egyébként Õ is középső gyerek, mint Mondiri rokona)
! De akkor valahogy más volt. És rettegek a hegszétválástól
.
! 2005.08.01 11:28
:d
Már vizsgáztál? Hogy sikerült?
Domestos
Pápán elmarad, de az messze van. 2005.08.01 11:51
Szoval ezt lehet,hogy 4 gyereknel meg lehet tanulni (lehet?) de masodszorra meg tuti lampalazas az ember lanya
Csak gondolom Te/Ti is elegge feszultek vagytok a szules+teso miatt es Beki ezt erzi is. Szoval dacol ahogy tud. Ha elviseli sztem en meg adnek ra pelust, majd magatol ugy is szol,hogy mi a helyzet!
2005.08.01 12:32
Talán egyszer ő is pelusmentes lesz, bár jó pár hónapig sztem még tandem csomagolom a két kölköt. 2005.08.01 13:44
. Vizsga???
. Anka és Julcsi versenyeztek, hogy kinek a foga jön később, én abszolút emlékszem, mert Anka nyert 10 hónaposan
... Kíváncsi leszek az öcsire.
Jó, hogy megúsztátok. Ujjszopi szerintem is múlni fog, Jázi egyszerűen nem az a típus...
Szerintem
TigrisJázi
A bilizéssel egyáltalán nem bizti, hogy elrontottad. Szerintem vannak olyan gyerekek, akiknél ez nem megy egyik napról a másikra. Ne add fel, legyél türelmes, ne szidd le, próbálkozzatok. Mi is ezt tesszük... Ha emlékszel, egyszer írtam hasonló sztorit én is, amikor Anka "csakazértis" a lavórra pisilt, nem a bilibe. Most már a pisi többnyire ok, de a kaki sokszor a pelusba megy, és közli is, hogy "most épp kakilok a pelusba".
Ja, és szerintem is hasonlítanak, bár újszülöttként sokkal nagyobb volt a hasonlóság, most már kevésbé látszik.
.
). Semmi nem használ. A sarokból kijön, a hideg víztől még jobban ordít, ha otthagyom, ugyanúgy ordít, nem hagyja abba. A baj az, hogy egy többlakásos társasházban nem hagyhatom fél órán keresztül torkaszakadtából üvölteni. Na meg ugye Dani is aludna. Igazán nem tudom már, mit tegyek, kifogytam a fegyverekből (elveszem pl. a játékát, és csak másnap kapja vissza stb.). Ja és elkezdett csapkodni, engem is megüt, pedig én soha nem bántottam... Mit tegyek, hogy azért érezze, hogy ez nem helyénvaló? Teljesen tanácstalan vagyok, lécci segítsetek. 2005.08.01 14:09
) emlékeim szerint 3mm volt, és az átlagos volt. Semmit nem éreztem, minden jó volt, főleg szülni
és mikor már minden kint volt, betapintott és megállapította, hogy a hegvonal ép.
Legújabb dili: nem alszunk délután
Pedig össze is bújnék vele
) Hűség nagy erény, főképp házasságban, na de addig nézelődni csak szabad?!!!

Szerintem simán hagyd az ördögbe a bilit pisiléskor, Julis is egy darabig fűbe pisilt, ha pucérkodott. Mostanában már biliba megy. De csak ha pucér, akármilyen kis bugyi van rajta, mindjárt becsorgat, sőt be is tojik.
) De biztos fáj a torka, csóringernek
Puszi a kis csókos szájú fiacskádnak!
2005.08.01 14:13
hehehe, bocs) 2005.08.01 16:34

Sajnos nem tudom mit kell tenni abban az esetben ha nem iszik a gyermek
Dokinéni mit mond? Mielöbbi gyógyulást nektek!
Vigyázz magadra, tessék ám pihenni!
Bilizés nálunk is így megy
Mit csináljak sztetek?
2005.08.01 19:25
Lekopogom, de hagy dicsekedjek egy kicsit, mi még nem láttuk Petrát őrjöngeni. 3-szor volt talán megahisztis eddig az életében, de az is rövid ideig tartott és se előtte se utána semmi más tünet nem volt.
ezek szerint magától is megérik a gyermek arra, hogy pohárból igyon.
remélem a peluskérdés hasonló lefolyású lesz majd egyszer valamikor.
2005.08.01 20:35

Hamarabb fektetni nem tudjuk, ha néha mégis, akkor már háromnegyed hatkor kakukkol ...

Dokinéni mondta, húzgáljam a fütyit körömvirágkrémmel. A régi dokinéninkkel ma találkoztunk, ő azt mondta, inkább hagyni kell. De ha mégis húzgálnám, akkor ígymegúgy, megmutatta, hogy kell. Erre ma este meghúztam úgy, ahogy mutatta, és körömvirágrémmel is bekentem, és képzeljétek, berepedt a kis bőre neki, ott volt egy piros kis vércsepp 

Gyorsan még kentem rá k.virág krémet, de azt kívántam, bár inkább tört volna le a kezem, mikor először hozzányúltam
Mit tegyek szerintetek? 2005.08.01 20:39
2005.08.01 21:30
)Most fel akartam csippenteni valahogy az elejtett fonalat (végre van adsl-em is), ám két helyen se kedvem, se erőm hozzá

El is ment a fene nagy ingerenciám a regényírástól, így most csak egy kép Meskéről:
2005.08.01 21:39
Nálunk a csajok nagyon szeretik
2005.08.01 23:27
!
. Nem tudom, mit ronthattál el, szerintem semmit. Adj neki egy kis időt, tuti, meglesz az eredménye! De ez szerintem is dacolás, a szőnyegre pisilésből legalábbis ez tűnik ki! Türelem, türelem!
. Nemivásra nincs ötletem, de úgy látom, a gyümi megy neki. Ha abból picit többet adnál? Jobb, mint a semmi! És mit mondott a doki?
. De majd gondolok Rád, ha ott tartunk!
!
.
. Persze a múltkori bakimnál volt egy kis gáz, de szépen túlléptünk rajta. Azóta nincs gond.
. Én tudom, mit tennék, de nem szeretném kihívni magam ellen az ellentétes véleményeket
!
. De szerintem, és így Titeket olvasva, ez tök gyakori, mármint az "önmegismerés". Csak kérdés, ki mennyi ideig végzi, és persze hogyan.
! Pohárból ivás
.
.Ez azért elég jó, nem? Úgy tűnik, nagy szerencséd van a Csajokkal!
. Most mi lesz? Sírt is?
.
.
. Jó lesz majd riogatni vele!
).
! 2005.08.02 00:02
Köszi!
Megyek is aludni, de azért még feldobok néhány képet
2005.08.02 07:09
) 2005.08.02 07:51
. Majd csak megszokom a szürkeegér-szindrómát
.
! 2005.08.02 08:14
Annyira helyesek
Gergőt 2 méteres távolságra lehet max. megközelíteni ilyenkor, mert rugdos és toporzékol
2005.08.02 08:30
) ) Az önmegismerés is normális. De sztem túlzás semmiből sem ok. Mondom én, akinek van egy tuti különös ex középsője. Határon voltam anno, hogy nekiinduljak-e a psznéninek.
NAná, éjszaka fájások, MArci felsírt, leálltak. Aztán da capo al fine. És burokrepedésseé indult, hogy nehogy elvétsem...2005.08.02 09:21
2005.08.02 12:30
)
2005.08.02 13:51
2005.08.02 14:17
2005.08.02 14:19
. Húúúúúúú de jók a képek a kispasijaidról!!!
, csak még jobban ordít, ha bármit becsukok rá, sőt, kijön, és leordítja a fejem...
2005.08.02 14:27
2005.08.02 20:38
2005.08.02 21:08
2005.08.03 22:25
2005.08.04 00:50
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|