Beuka,
Nem sírtam ám nagyon, csak egy icipicit rosszul esett, hiszen emiatt igyekszem minden nap időt szakítani a netezésre, amikor már hullafáradt is vagyok a melótól, mert tudom, hogy várjátok!
Melincsi,
Mesélj Magatokról!
Olyan rossz, hogy az emberkék, amikor bezebrásodnak, eltűnnek szem elől...
Tudom, hogy akkor már nem mi vagyunk a 'sorstársak', de akkor is olyan jó lenne néha-néha hírt kapni felőlük! De Natának nagyon-nagy gratu, Leventének sok-sok tejet és nőjön nagyra!
Azért ha esetleg dobna/dobnál képet a kiskrapekról, nem sértődnénk ám meg!
Ezekhez a hőmérős, dokis dolgokhoz én továbbra sem tudok hozzászólni...
Viszont el akartam Nektek mesélni, hogy milyen kis édes a pasim: tegnapelőtt este elmesélte, hogy nézte a TV-t délután és volt egy műsor az ikrekről (és Õ megnézte!!!!) és volt egy arról, hogy mire kell odafigyelni a gyereknevelésnél, stb. És mindkettőt nézte, kiokosodott.
És elkezdte nekem mesélni, hogy az nekem mennyire megterhelő lenne, ha ikreket várnék és utána is még jó sokáig, stb. Én majdnem megzabáltam! 

(Ja, azt tudni kell, hogy nálunk is és náluk is van a családban nem is egy ikerpár, így még talán esélyünk is lenne rá - én nem bánnám!
) Tegnap este pedig megnéztük az Élet az anyaméhben-t. Aaaaaaannnyira tetszett!
És Õ sem reklamált még a szülős résznél sem, pedig nem bírja az ilyen dolgokat...
Kata

Lehet, hogy ha előrukkolnál neki valami ilyesmivel, akkor tökre örülne. Bár tudom, hogy oda Anyósodék nyakába nem akarsz szülni.