A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc!
Mi sem természetesebb!! Hiszen ma voltam tornázni, most egy évig megint nem kell mennem, és büntetlenül ehetek mindent!!!!!!
Kettő helyett fogok enni!!! Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci nekem gyanús vagy, részesedést akarsz???? Kép
Találtam még egy két darabot, téli sapkát meg ilyeneket, viszem magammal hátha valakinek megtetszikKép

Juc, tényleg Soma kinőtt ruciaival mi a terved?? Látom ám miket vásárolsz Kép
Pannára nem adhatsz vagány fiúrucikat Kép
zsebi2004

Sziasztok!
Mi is megyünk holnap!

Proone!
Valami nem stimmel a táblán, Emmát még csak egy hónaposnak mutatja, pedig már lassan 3!

Kép
Kép
manoka11

Zsebi!

Mit vettem már megint?Egyébként eladnám öket.Már nem férünk el a sok kinőtt cucctól.
Azon gondolkodom,hogy tavasszal kimegyek a Börzére mert ez már tarthatatlan.DE:lehet jönni hozzánk home-turira is!
Egyszer már vittem Bogárkához cuccostKép

Jucus
20170114224602

Ja és este kérek ám beszámolót a taliról!
Kik is mennek?

Jucus
20170114224602

Juc!
De most elmész, hogy turizzunk igy??? Kép vagy a kulcsot a lábtörlő alá teszed??? Kép És mielőtt mész börzézni, tényleg legyen nekünk elő-turi!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsebi!

Kulcsot ott hagyom,OK?De szeptember elején nem ér rá,kedveském?Kép

Juc
20170114224602

<font color="0000ff">Manoka!
Írd meg még egyszer Emma születésének napját, nálam 2005.06.12. van beírva, de akkor ezek szerint az rossz.

Lányok!
Szerintetek ilyen értékeknl terhességi cukorbeteg vagyok vagy sem???

éhgyomorra: 4,52
itatás után 1 órával: 7,46
itatás után 2 órával: 7,03

Pussz!</font>

KépKépKépKép
proone

Jucus,

Cipő Somának????? Nagyon királyul néz ki!!!!

Ugyan Zsanci, reklamált, de mintha én tettem volna Kép
Jucus, én tényleg vevő vagyok Soma kinőtt cuccaira, úgyhogy ha hazajöttetek a Balcsiról akkor szívesen megyek turizni, és akkor kevesebb ruhát kell kivinni a börzére. Most vagyunk méretváltásnál, a tavaszi cuccok már nem jók rá.
De jó, most tök izgatott lettem, megyünk turizni Kép

De ettől az esőtől már kivagyok, nem akarja mostmár abbahagyni???????

Mi megyünk a mai bulira!!!
zsebi2004

Proone!
Elvileg 7,8 a határ, de engem már 7,19-cel diabetológiára küldtek. Lehet, hogy majd csak annyit mond a dokid, hogy figyelj a szénhidrátbevitelre jobban... de lehet, hogy nem mond rá semmit Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

<font color="0000ff">Bogárka!
Diabetológián előírtak neked diétát? Mit mondtak? Tovább vizsgáltak vagy mi volt...?

Köszi!
Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Zsanci!
itt vagyok, én, és ha minden jól megy a mai tali is rulez, csak eléggé kivagyok az elmúlt pár naptól: Doni ölbebaba lett, de olyan, hogy leülni se lehet vele Kép Nem tudom miért gondoltam, hogy más lesz, mint a nővére, de most dettó azt csinálja. Petrának is ilyentájt nyílt ki a csipája, és ez kb 12 hetes koráig nem sokat változott. Ráadásul szüleim elutaztak nyaralni, így anyukám most nem tud jönni. Na persze a Zuram szabin van, de a héten már kétszer be kellett mennie, meg állandóan hívogatják telefonon is Kép
Ráadásul tegnapelőtt hajnalban bejelzett az a hülye légzésfigyi, és én azóta sem tudom, hogy vajon téves volt, vagy tényleg nem vett 20 mp-ig levegőt a drágám. De hát én akartam... én hülye... Apa csak ennyit mondot rá: Wellcome in the world of high technology. Na, kösz!
Ja, és azóta újra hanyat altatom éjszaka, amiből az van, hogy tiszta nyűglődés, 2 óránként ébredés, nyekergés, tekergés. Kép
És ráadásul ez a hülye idő is, amitől én alapból depis tudok lenni ... így most extrém depis vagyok Kép
Azért akarok mindenképp menni ma, hogy kicsit feldobjon a társaságotok! Kép
Na megyek reggelizni...

Green!
Doninap február 17-én van, de azért köszönjük, hogy gondoltál ránk! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Proone!
150 grammos diéta, és kéthetente kontroll, de csak sima reggeli után ...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Aztán mivel a 3.-on már tök jók voltak az értékek, elengedtek...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc: Én is megyek turizni!!! Bár nekem Panna kinőttjei kellenének Kép
Elértük a 62-68-as méretet, kezdenek kifogyni a vagyányságok Kép

KépKép
oxigen
Györköny

<font color="0000ff">Bogárka!
Engem nem küldött a doki diabetológiára, csak tájékoztatott, hogy terhességi cukorbeteg vagyok. 180 g-os diétát írt elő, hetente egy nap éhgyomorra és minden étkezés után mérjek itthon vércukrot (6x egy nap jajjj!) és másnap telefonba olvassam be neki a mért értékeket...
Jó móka lesz 4 héten keresztül...</font>

KépKépKépKép
proone

Moose! az a baj, hogy én nem kértem egész napos esőt, hanem egy hatalmas záport, ami egy órán át áztatja a földeket és felfrissíti a levegőt. aztán ez lett belőle Kép
legközelebb kárpittisztítót tégy a szappanbubi fújóba Kép

Fic! semmiről nem maradsz le, mikor hazajössz, mindent meg fox tudni, addig is pihenj!

Dora! nincs ilyen szokás, hacsak nem indokolt. azt nézik meg, hogy a lepény minden darabja kijött-e, és ha nem, akkor biztos megkeresik a maradékot.

Neet! hogy a hülyék klubjának fényét erősbítsem: van egy plüssmalacom, amire azt mondtam az anyunak, hogy oda nem adom a kőcnek, mert sajnálom a malacot!! erre anyukám felhajtott egy másik totál ugyanolyat, de persze 3 évvel fiatalabb kis rózsaszínt, míg az enyém már süldő (koszosabb) malac. sajnos ezt is eléggé megkedveltem, úgyhogy a párom már most csesztet, hogy ezt igenis oda kell adni a gyereknek.
mondom neki, jól van, betesszük a kiságyba, de elég balesetveszélyes. erre ő: "igen, megfulladhat!!! mármint a malac!" Kép Kép Kép annyira röhögtünk.

Csela, sajna én sem hallottam a nevét az új dokidnak.

Jucus! én azt tervezem, ha kifogyok a lánycuccokból (amiket vettünk/kaptunk), akkor megkérdem itt a mamákat, hogy kinek van eladó ruhája, és mennék home turira, minthogy megint ilyen bazi sokat kőccsek göncre, amit pár hó alatt kinő.

Proone! ez határeset. érdekes, hogy a fennmaradó 1 órában milyen lustán dolgozott a hasnyálmirigyed.
Mikor voltál cukiterhelésen?

ancsipancsi

Proone!

Nem vagy terhességi diabéteszes!7,8-ig jó a 2 órás érték 75gr cukoroldat után.
Én az voltam de nekem 11 volt !
Ez a diéta dolog így nem állja meg a helyét!Ne haragudj,hogy ezt mondom de a 180gr diéta nem diéta!Annyira beleástam magam a témába,mivel én még inzulinoztam is magam,hogy ezt biztosan tudom!Egyébként van egy topik is erről:https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7484/1498.html?1123217709

Érdemes átolvasni,sok dolgot meg tudhatsz belőle!

Oxi!

Jöhetsz,bár Panna most a 68-s méretet hordja és attól félek,hogy a kinőtt nyári cuccai Vikinek elég lengék lesznek ősszelKépDe tessék majd jönni és nézegetni!

ZSebi!

Turi rulez!

Jucus
20170114224602

<font color="0000ff">Ancsi!
Hétfőn voltam, az UH szerint a 24. hetem legelején. Az is lehet, hogy az első órában elég sokat sétálgattam, a másodikban meg alig, inkább csak ücsörögtem, nemmozogtam. Azt azért gondolom, hogy ettől lehet, hogy nem dolgozott annyira a hasnyálmirigyem, mert anyu cukorbeteg és tudom, hogy ha pl. nekiáll takarítani, akkor könnyen leesik a vércukor szintje és nem is kell annyi inzulint beadnia magának. SZóval fizikai megterhelés haására jobban dolgozik ezek szerint a hasnyálmirigy...

Jucus!
Szerintem a doki ezzel a 180 g-os diétával csak az esetleges rosszabbodást akarja kiküszöbölni. Az nem lehet..? Úgy tudom, a kritikus időszak a 24-28. hét, akkor szokták vizsgálni, én pedig az elején voltam még. Vagy ez hülyeség...? Sokmindent hall (olvas) az ember.</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Mostmár aztán elállhatna ez a randa eső, irgumburgum! Nem bírom sokáig ezt a bezártságot!

Zsanci: méltem!
Tegnap lehet, hogy nem vetted észre, de találtam ilyet:
http://www.hazipatika.com/store/product?pid=1302

Oxi: ez lehet, hogy Neked is hasznos!

Eszter: mennyémá 'öregjány', Te a 25-tel? Kép tényleg majdnem egy időben szültünk, én 06/21-én, de 10-re voltam kiírva, úgyhogy nyögdécselhettünk volna együtt is. Kép igenigen, kismuki és Vince névre hallgat. és én is várom már a következő várandósságot, és a barátaink szerint nem vagyok komplett, hogy még alig vagyok túl a gyermekágyon, és máris a következő után áhítozok, dehát olllllllyyyyyyyyaaaaaaaan jóóóóóóóóóóóó! Kép és azt is gondolom, hogy szerencsések vagyunk, hogy így gondolkodunk, meghogy komplettek is! Kép mi is várunk kb. 2 évet, úgy gondoltuk, hogy legyen Vincenzó 3 éves, amikor születik a húga, aki Réka lesz. de ez még a jövő zenéje, most élvezem a babázást, és tök jól vagyok! csak álmosan, de bizakodok, hogy egyszer eljön az a nap, amikor átalussza a kisfiam az éccakát. Kép ti hogy vagytok? ugye jöttök a hóvégi talira, hogy megismerkedhessünk?!

Recca: jó utat, jó pihit!

Zanza: tökrendi vagy KépKépKép, én meg méltem!

Manó: Te is tökrendi vagy, és ha Te nekivágsz Zsombival, akkor én is merhetek Vincével?

Zsanci: és Te is tökrendi! Kép

SZERETLEK BENNETEKET!!!!!!!!! KépKép

Na jó, csajok, most felébredt a kismuki, de még jövök, és addigra eldöntöm, hogy mi legyen!

Cupp,
Fic.
ficánka

Proone! anyukám is cukros, ő meg azt mondta, hogy a nagyobb fizikaira meg felmegy. Kép az optimálist meg úgysem találod meg.
én is nagyon fostam a cukiterheléstől, (főleg, hogy anyuci az, meg korábban nekem is rossz lett), de most szerencsére jó lett.
Jucus szerintem arra is gondolhatott, hogy nem elég, hogy 180 gr-ot eszel, de megvan az is, hogyan oszd be egy nap. (napi 5 v. 6x-i étkezéssel)

ancsipancsi

Sziasztok !

Végül nem adtam kúpot éjszakára , hanem beállítottam az órát és másfél/két óránként keltem ellenőrizni , de nem volt lázas . Most jó komás vagyok Kép

Proone ! Én is 7,8 as határról tudok !

Ruhák : vannak olyan cuccaink amik egyszer sem voltak Áronon , köztük egy csomó ajándék , mert ugye úgy vásárolnak , hogy 62-es méret jón a három hónapos babára . Hát azokat mi már rég kinőttük , sőt a 68-asokat is többségben . Az vigasztal csak hogy még majd úgyis szeretnénk babát , meg húgomék , férjem húgáék is a közeljövőben !

Mi ma vendégeket várunk , úgyhogy nem megyünk a mai talira , de nagyon jó talizást nektek !

Kép
Kép
greenolive

Proone!

Az igaz,hogy mozgástól jobban lemegy a cukor de levileg a terhelésnél nem is szabad sétálgatni,pont azért,hogy nyugalmi helyzetben lássák.A 180gr diéta tényleg csak arra jó,hogy kicsit vissza fogd a szénhidrátot,de az sem mindegy,hogy mikor milyen szénhudrátot eszel és mennyit.Ezt diatetológus tudja megtanítani.(mert
Az igazi terhességi diabéteszben csak 150gr CH-ot lehet enni.Nézd abból semmi baj sem lehet ha oda figyelsz a CH bevitelre.De nem vagy cukros!Esetleg majd megismételtethetik a biztonság kedvéért majd egy-két hét múlva a terhelést.
Ancsi!

A terhességi cukor nem azonos a "sima cukorral" ezért más szabályok érvényesek rá!

Jucus
20170114224602

Látom másnál sem jobb sokkal a helyzet. Fanni is tiszta hiszti, nem alszik csak fél meg egy órákat.. és utána Õ is főleg kézben szeret lenni néha még ott sem... sír, sír és sír... már mindent megvettem hasfájásra, de semmi sem segít.

Manó: Õ is gyakrabban eszik, én sem értem. És ő is csak kevesebbet 60-70-et,d e azt max 3 óránként. Úgy látszik most ilyen korszakuk van.

Bogárka: gyere mindenképpen..... nálatok nincs hasfájás?

Ugye 4kor kezdődik a tali?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

<font color="0000ff">Azt senki nem mondta egy szóval sem, hogy ott kell ülnöm a váróban... Leírva se láttam sehol, úgyhogy ez van. Nem hiszem, hogy annyit sétáltam volna, hogy nagyon befolyásolná a dolgot, végül is nem lépcsőztem, nem futkároztam, csak kisétáltam egy parkba jóóóó lasssan és ott üldögéltem, hogy ne a váróban kelljen.

Az jelent valamit, hogy ilyen nagyon édes dolgoktól megfájdul a fejem..? (régen is) Pl. pár kanál méztől, édes sütiktől, ilyesmitől. Mert a fejem az most is fájt a 75 g cukortól. (Egyébként régen a nagon olajos ételektől is ugyanez volt: fájt a fejem)

A 180 g-ot kb úgy osztottam el, hogy reggeli 30 tízórai 30, ebéd 60, uzsonna 30, vacsora 30. Nem kaptam hozzá semmi instrukciót, csak hogy osszam el szépen. Ja és 3 óránként eszem.
Ma délután ebéd után egy órával megmérem majd a cukromat, mert most jön haza anyu a ckormérőjével a nyaralásból...</font>

KépKépKépKép
proone

Jucus, tudom, hogy másképp, csak mikor én voltam terhelésen, előre adtak egy lajstromot, hogy a 180 grammot (vagy 150-et, eredménytől függően) hogyan osszam be, napi hányszori étkezéssel, és hogy reggelire stb-re mennyi legyen a CH érték. Gondolták ennek a debellának úgyis szüksége lesz rá Kép
úgyhogy ezért írtam Proone-nak.

ancsipancsi

Manóka11: ha jöttök elmondod nekem a gabonagolyó vagy minek a receptjét, ami növeli a tejcsit. Ugye te mondtad, hogy tudsz ilyet??? Valami kéne, mert nagyon kevés ami van. Igaz nem fejek, de nincs is mit. Ha igy folytatom, tápos lesz a babóm. Ajajajaja.....

Kép
Kép
johanna1975

Proone!

Látod,nem mondtak semmit a lassú és a gyors Ch-ról sem,ugye!?Igy viszont nem igazán jó a diéta.De szerintem nem is kell neked!Viszont ha megfájdul a fejed az lehet akár allergia is a cukorra.Bár a 75gr szer intem senkinek sem esik jólKépNO para,ezt én mondom LÓpiciJUcus az utcahírmondójaKép
20170114224602

Brúnó bazi nagyot eset a fotelről Kép
Ezt tanulta ma feljutni arra az egy fotelre amire eddig nem tudott Kép
parketta + szőnyeg volt a fogadó talaj
csajok mit figyeljek nála??????

Mintha nem lenne elég bajom még ez is.....

Bazi büdös van a lakásban, mivel karalábéfőzelék lesz ebédre, na nem nekem Kép
zsebi2004

Zsebi: szemét, arc színét és hogy hogyan viselkedik, ha úgy mint máskor akkor semmi gáz. Sírt? mennyire? megnyugodott... mit ütött meg? De a parketta és a szőnyeg eléggé felfogja az ütést. Nálunk is már leesett ráadásul 4 hetesen, és semmi baja nem lett... mi elvittük dokihoz, de tök felesleges volt. Úgyhgoy nyugi.... Ha olyan mint máskor akkor semmi gond. És még hányszor fog leesni, elesni stb... tanulniuk kell ezt is. Tudom ez zsenge vigazs, de igy van.

Lányok: átmentem terrorba, hagytam a csajt először 25 percet bömbini... ilyen még nem volt. Ill. csak babakocsiba vagy kézbe. De igy még kiságyába soha. Igaz, hogy érdemes tényleg hagyni néha? én olyna hülye vagyok ehhez... mennyit hagyni... mikor hagyni stb... olyna de olyan nehéz ez.

Kép
Kép
johanna1975

Johi!

Elölem felvásárolta Neet az ostortKép,és ezért én nem tudom hagyni sírni.Jó,pár percet persze ha nagyon dolgom van de sokáig nem.25 perc nekem már sok!És az sem igaz,hogy erösődik a tüdeje az ordítástól!

Juc
20170114224602

Zsebi Kép Hogy van kis gézengúz azóta ?

Johi ! Tudod ebben eléggé megoszlik a társaság Kép Én egy percig sem hagyom sírni , de majd megkapom érte a magamét Kép

Kép
Kép
greenolive

Zsebi!

Hányás,szédelgés,hosszú ,elhúzodó sírás,aluszékonyság.Ezek figyelmeztető jelek lehetnek és akkor egy koponyía röntgen nem árt.Viszont sokkal jobban viselik a dedek ezeket a baleseteket mint mi!Szerintem az ijedtségen kívül nagy baj nem lehet!

dr.Juc
20170114224602

Proone!
Manóka születési ideje: 2005.05.12. Köszi a javítást!

Johi!
Máris leírom a gabonagolyó receptet és berakom a táskámba, hogy el ne felejtsem, aztán majd szólj rámKép

Emma reggel 6-kor ébredt, szopizott, aztán f8 körül visszabújtunk együtt az ágyba, ő azóta is alszik fent a galériánKép Olyan édes! De hogy is tud ilyen rengeteget aludni? Hajat akartam mosni (hogy szép legyek délutánKép), de gondoltam, majd a déli alvás alatt, mondván, hogy mindjárt felébred... na ezt jól megszívtam, ha most annyit alszik, nem lesz déli alvásKép De hajat akkor is mosokKép

Kép
Kép
manoka11

Proone!
Nem Manóka születési ideje, hanem Emmáé!!!
Teljesen dilis vagyok maKépKép Jó, hogy akarom magam fiatalítani, na de ennyire azért nem!

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok,

Hát én sem azért hagytam, hjogy erősödjön, hanem mert hajat kellet mosnom, és fürdenem és hasonlók... de jót tett, mert kézben sem tudtam volna eddig elaltatni. Szóval szerintem néha kell... sőt nem lehet, hoyg ha állandóan felkapjuk, azzal csak ingereljük őket. Pedig pont megnyugvásra lenne szükségük. Én csak kérdezem, hiszen nagyon kezdőv agyok és először hagytam sírni.

Manóka11: köszi előre is. Ugye 4re kő menni?

Na megyek mert ébredezik, most nem hagyom sírni...

Kép
Kép
johanna1975

Zsanci!

Oké! olyan krémet tudok, de milyet is? Kép
mélem: hamorieszter@freemail.hu

Fic!

Igen szeretnénk elmenni a hóvégire! A terhességes dologgal dettó ugyanigy állok mint teKép Sőt még a kislány is egyezik, csak a név nem. Nálunk a felmerült nevé: Dorina,Alexandra, vgy vmi ilyesmi.
A korom igen igen ez a szemtelenül fiatal én vagyokKép Bár ezt már Jucussal kiveséztük, mert ő is felháborítónak tartotta a koromatKép Igaz Juc??Kép
Nálunk a fáradtság is azonos, bár én imádtam/ok aludniKép
Babóm elejétől fogva csak 2szer kel fel éjjel, de mostmár 95% ban csak 1szer és azt is hajnalban. 10-05ig alszik többnyire. Szerencsésnek érzem magam, mert ez 5hetes kora óta van igy. Reméljük előbb útobb nálatok is beáll.

Jucus!

Jó utat! Jó pihit/nyaralást! És sokkal szebb időt néktek! Pussszzz

Most mék de majd gyüszök még!
eszti25

<font color="0000ff">Jucus!
Köszi!
Majd anyu segít a diétában és ha jók lesznek az eredményeim, akkor remélem, békén hagy a doki pár hét múlva...
Annyit tudok, hogy szőlőcukrot, répacukrot tilos enni, meg hogy pl. a tej gyors felszívódású. De anyu tényleg töbet tud erről, majd rá hagyatkozom, csak érne már haza. Kép Õ jópár éve cukorbeteg és 3-4 éve már inzulinozik is.

Manoka!
Javítottam, de nem tudom feltölteni, nem enged fel a freeweb... Kép

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Na, ti hajmosó nők! A hiúságotok miatt lesz nagytüdejű a gyermeketek, ezt szűrtem le a fenti hsz-okból. Kép
Egyébként értem én a problémát, nekem is hosszú macera a hajmosás, és én is akkorra ütemezem mindig, amikor a baba alszik.
neet
neet

Zs, jo volt a fodrasz, majdnem felorat kestunk, de azert ugyesen megnyirta a nyulat, es csak otszaz penzt kert es nem akart elfogadni borravalot sem (biztos nem iszik bort Kép de azert valamennyit sikerult otthagynom), lehet hogy azert mert toled kaptam a szamat? vagy azt hitte, rokonok vagyunk a vezeteknev miatt? es ha a nyulat kerdezed, hat szerinte allati erdekes am, hogy masnak fesulik meg vagjak a hajat, meg amit a masik fodrasz eszik, meg a lampak es a padok, a hajszarito meg egyenesen szuper! Kép es sokkal jobban birta, mint a multkor a szemeszetet, pedig ott hozza sem ertek (mondjuk akkor eppen aludni akart volna...)

Zsebi, kanaperol, agyrol mar mienk is leesett, figyeld egesz nap, ha barmi fura, vidd dokihoz.

Nem akarok beleszolni, mert mar tobbszor megvitattuk ezt a kerdest es mindenki unja mar, de Johanna, ne hagyd sirni ilyen sokaig! Ez rengeteg ido! (es egyaltalan nem erodosik a tudeje, csak kimelegszik benne, kimerul, bereked, csalodik benned stb. stb.)
moosejaw

Ja Neet, meg nem is gratulaltam! Apa szuperugyes Kép Eszti meg meg szuperugyesebb Kép
moosejaw

Sziasztok lányok!

Ha 2 hét múlva megyünk Bécsbe babacuccokat vásárolni kér valaki valamit?
Ha igen, az e-mailemre írjátok meg (ildi142@freemail.hu), mert egyre kevesebb időm van idejönni. Gréti annyi mindent produkál már és nem akarok lemaradni róla, meg most már tök szépen beállt az alvási rend, azt a kis nyugit meg kihasználom házimunkára.

KépKép
KépKép
lindicita

Eszti ! A felmerült nevekből az egyik az enyém Kép

Kép
Kép
greenolive

hahó,
csak bekukk,bálint nagyon nyügi...
élek még meg minden,ahogy tudok viszaolvasok....

balye,mailt kaptam,csak még nem votl időm válaszolniKépcd-ket küldjed!

cupp
Vendég

Johi!
Igen, 4 körül találkozunk!

Emma még mindig alszik! Én meg még mindig nem mostam hajat, mert mindig azt gondolom, mindjárt felébred. Igazából nem a hajmosás, hanem a szárítás a hosszú procedúra. De majd legfeljebb beviszem magammal a fürdőszobába arra az időre.

Kép
Kép
manoka11

Johi!
Ha beírod a google-be, vagy más keresőbe, hogy tejtermelést serkentő süti, bejön több oldal is, ahol le van írva a recept. Amivel még megpróbálkozhatsz: alkoholmentes sör, kesudió, birsalmalé. Ezeket a szopitopikból szedtem még anno, mikor Petra pici volt sokat olvasgattam ott. Próbáld ki őket, aztán hátha valamelyik bejön! Kép

Remélem délután tudunk menni! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Mi is 4 féle beesünk. Ha adddig hazaérkezik az autó. Éppen nyaral a bordó csoda.Kép
Rékussal nem tudom mi van, 10 óra óta alszik, igaz, fél 6-kor ébresztöt fújt.Kép
zanza

Lindi, melyik uzletekben fogsz vasarolni?
moosejaw

a folyamatos keményedés jelent valamit? pár hete megy, de egyre sűrűbben, ha felállok mindig, de fekve is óránként többször.

ancsipancsi

<font color="0000ff">Johanna!
A nővérem alkoholmentes sört ivott, azt mondta, attól bizony van teje.
Persze, nem biztos, hogy nálad beválik, de egy próbát talán megér, főleg, ha esetleg szereted is a sört (én utálom...).

Proone</font>

KépKépKépKép
proone

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?