Isten éltesse Anikó Bencéjét. Remélem jó egészségben találja!
Rebekának is minden jót kívánunk!
Lányaim:
Zs.
2005.08.05 20:14
) pocaktársam!
Én saram, nem mentegetem magam, de ígérem a napokban megpróbállak felhívni! Becsszó!
Be nem állt a szája, tök cuki volt!
És mindenkire mosolygott, tök idegen emberekkel összebarátkozott, nagyon édes volt.
A lénye, hogy nem lett semmi baja! 
2005.08.05 23:52
?
Te mit tapasztaltál?
Biztosan sokat foglalkozol vele és tehetséges is !
Nektek is szuper tortátok volt! Horváth cukiból? szalad az idô a babákkal..... 2005.08.06 07:44
2005.08.06 08:14
És örülök, hogy nem felejtettél el te sem.
Ált. nem. Majd kell új, csak anyagilag elég vacakul állunk, úgyhogy nem tudom mikor lesz.
Mostanában ahogy írtam Orsinak, Gergő milliószor felkel.
Én csak reménykedem benne, hogy a fogaitól van most ez, mert amúgy velünk már egész jól aludt. Tarts ki, csak jobb lesz valamikor!
2005.08.06 09:29
2005.08.06 13:03
A napokban megpróbálok még jönni és feltenni pár képet az egy évesről!
2005.08.06 18:59
Puszi 
2005.08.06 20:42
Szerintetek ne toljuk el 1-2 nappal a talit?
2005.08.06 20:44
Az a gond, hogy próbáljuk leszoktatni ezekrôl az éjszakai felkelésekrôl, így hagyjuk kb. max. fél óráig üvölteni, legtöbbször visszaalszik, de van, hogy óránként újrakezdi, ilyenkor nem bírom tovább és nevelés helyett, (következetlenül..
) megszoptatom vagy megitatom...
Az elalvással semmi gond, szépen kialakult a rutinszer? elaltatás, már énekel velem Emma, nagyon édes
Csak éjféltôl 2-3 óránként felébred... Mondjuk most megint nagyon nyáladzik, gondolom fogzik....)
mi sajnos csak péntek este tudunk elindulni, akkor ezek szerint fel kell készülnünk kb. 15 órás útra?
Mire megérkezünk,szegény férjem is kivülrôl fogja tudni az összes gyerekdalt
vagy a gyerekek fognak kicsit csápolni metallicára, majd meglátjuk ki erôsebb a családban 

múltkor néztem meg "kismama magányomban" a szelid motorosok c. filmet, a végére jól elszomorodtam... sokáig csak hallottam a címét a filmnek, de nem tudtam, mirôl szól...
legalábbis a képrôl nézve
2005.08.06 20:59
2005.08.06 22:50
Apa zenéjét imádják,ha nyűgösek,csak bekapcsolja,és mintha elfújták volna a hisztit.
Úgy tömte magába a rákocskákat,a friss grillezett halakat,és tengeri herkentyűket,hogy már attól féltem,valami baja lesz.
Állandóan az apjával akart lenni,és képzeljétek a Maxi is,úgyhogy volt néhány órám arra is hogy kicsit olvassak VÉGRE!!!Persze nem mondhatnám hogy nem pihentünk eleget,a gyerekek nagyon jól aludtak,Maxi este 8-tól reggel 9-ig húzta a lóbőrt

!!!!!tudja valaki mi lehet Süncsiékkel?Már nagyon sok emilt próbáltam küldeni Nekik,de nem megy el,visszadobja ,hogy hibás cím,ill.hogy nem működik
Maya már meg van,de oda nem tudom visszavinni,mert nem az a lelkész bácsi van már ott,és nem tudom,hogy ott is mit szólnának.És messze is van

2005.08.06 23:33
Egyébként nagyon huncut kiscsajszi
Ja, és két foggal is büszkélkedik.
Mi Újpest központban lakunk, így nincs messze..
Elég sokfélét evett már, így mertem adni neki. Különben nagy cicibubus
Dani még mindig nagyon helyes
Gergő is kezd rá hasonlítani...
2005.08.07 08:26
Én cicistának hívom Gergőt, de ez sokkal jobb!
Mert nekünk meg a jövő hét nem lesz jó, ugyanis jön a család és már előkészülünk a 18-ra, Gergő szülinapjára. Ha esetleg utána lenne, de az sem jó, mert akkor már 20-a van...szóval így mi valószínűleg erről lemaradunk.

Pedig már annyira szerettem volna Veletek találkozni, még nem is láttam Mayát csak fotón.
2005.08.07 08:46
2005.08.07 11:50

2005.08.07 12:26

2005.08.07 12:32

[
[2005.08.07 18:10
2005.08.07 19:42
2005.08.07 20:16
Különben, ha esetleg rossz idő lenne és 17-én nálatok lenne, akkor azért lehet, hogy elugranánk.
Az összes kispasid cuki!
Tényleg annyira furi, hogy már elment 1 év, valahogy hipp-hopp elszaladt! Én is ma nézegettem Gergő képeit és Õ is annyit változott, már olyan kisfiús. És egyre szebb, teljesen odavagyok érte!
2005.08.07 21:15
2005.08.07 22:03
2005.08.08 06:15
Minden rendben velunk, Lili jol van. Csak annyi melom volt, hogy nem volt idom masra a Lilizes mellett.
Olyan edes. A ket szo kozti kulonbseget is kezdi erteni, ahogy eleteszem a papucsot es a cipot. Elmentunk szombaton a Baumax-ba, Lili velem setalt mikozben a papa vasarolt es Lili minden gyerek elott megallt, vigyorgott es mutogatott a cipojukre mondvan, hogy szipo vagy pucs.
Az egyik kislany nem ertette, de en tolmacsoltam neki, hogy Lilinek nagyon tetszik a cipoje. Mit ne mondjak egy nagyon elhasznalt, koszos csunya cipo volt. A kislany is csak csodalkozott.
De Lili odavolt erte.
Jo kis dobparti volt.
Lili nagyon probal baratkozni, de a tobbseg mindig elhuzodik, ha megprobalja oket megsimogatni vagy megerinteni.
Ujabb szokasa, hogy o hintaztat engem. Be kell ulnom a nagyhintaba es o elottem allva a hintat fogva hintaztat.
Jo eros.
Es hat ugye Lili meg baba. Nem lehet neki megmondani, hogy maradjon egy helyben.
Olyan reg nem voltal, hogy mar nem emlekszem, hogy hany gyereked van.
O nagyon szerencses. Ugy tanult az allamvizsagara is, hogy az elozo nap elolvasta a konyvet es mar tudta is. Nem csodalom hogy 3 diplomaja van. En is jo tanulo vagyok, de ennyire jol nem fog az agyam.
Nekem tobb nap kell, hogy megtanuljam a konyvet.
En aludni se tudnek ha Lili mellettem lenne. Amikor beteg, at szoktuk hozni egy kis kenyeztetesre, de egy fikarcnyit se tudok aludni. Minden egyes pisszenesre, mozdulatra feleberedek. es Lili nagyon mozgekony almaban. Korbe-korbe mozog az agyaban is. Es, szoval, ize, ha este van kedvunk ahhoz, hat akkor akadaly lenne a Lili az agyunkban.
Szoval mi ilyenek vagyunk.
Gergo nagyon edes. latszik, hogy elvezte a nyaralast.
Gyonyoruek.
Miert nem akartok? Vegul is van 2 gyonyoru gyereketek, ti is osszeilletek.
Sok valtozas nem lesz, csak annyi, hogy lesz egy papirotok rola.
Ha te vagy az a kepen, akkor legalabb mar ismerlek.
Gyonyoru 3 fiad van.
2005.08.08 08:58
Délben megyünk mázsáltatni, mert 14 hónapos lett a nagylányom! Két éves koráig írom a havi súlygyarapodását...
Már reggel, mikor kinyitotta szemét, közölte, hogy "tátá". Nagyon menős, és nem nagyon bírja, hogy ha nem lehet menni. Már a délelőtt folyamán többször mondta, hogy menjünk, de sajan itt esik folyamatosan.
2005.08.08 09:31
) és megint aludtam 1,5-2 órát, mire újra cici kellett Neki. Most az ágyában alszik el, és első cicizésnél jön hozzánk és mindegy hányszor kel (most különben néha sűrűbben, szerintem fog a ludas)így tök jól alszunk. Szerintem ahány gyerek, annyi féle, látod Mariannál ez nem működik és pont a gyerek miatt. Pedig Neki is mennyivel kényelmesebb lenne. Én már régen nem foglalkozom azzal, hogy ez, vagy az milyen nehezen szoktatta le az együttalvásról, vagy a cumiról a gyerekét, mert csak görcsölnék miatta. Egyelőre még szopizik éjjel és e miatt így csináljuk és ez mindenkinek jó a családban.
Ha majd már nem lesz éjszakai cicizés, és akkor is ott akar aludni, akkor ráérek gondolkodni a megoldáson.
De én úgy gondolom most, hogy ha nem fog éjjel cicizni, akkor aludni fog.
2005.08.08 11:10
Nagyon jók a képek! Ez milyen bevásárlókocsi hogy eléri Gergő?
[
[2005.08.08 11:17
2005.08.08 11:47
2005.08.08 11:49
De ha már nagyon nem férek visszateszem az ágyába hagy pihenjek már én is kicsit
és mikor először megláttalak,picit megdöbbentem
Ha találok képet róla felteszem
Nagypapám azt mondta mikor megkérdeztem h.természetesen elvállalja,csak azt kellene kitalálnom mikor legyen és a keresztszülők kik legyenek
Ha nem veszi észre akkor nagyon ügyesen megy "nagy" távolságokat
Ha nem fogom meg a kezét akkor meg hisztizik
Amikor állva végzi akkor annyira édes
Tegnap óta mindenki "Ette"(Eszter)
Még apa is Ette

2005.08.08 11:55

2005.08.08 13:17
Nyaralunk...
Ez nagyon jó!!! Szívből gratulálok! Õk majd hamar összenőnek!
Edinának is nagyon ízlett! PErsze utána meg nagyokat pukizott
Zsófinál nálunk is minden oké volt még, bár már akkor megkaptam, hogy ha nem járok bizonyos foglalkozásokra, akkor majd...
Edina is nagyon helyes, mert ha megyünk sétálni, és mondom neki, hozza a cipőjét! De ha szólok neki, hogy a szandit vesszük fel, megy és kicseréli.
2005.08.08 14:26
[
[2005.08.08 15:41
Hát igen, én is hallottam árakat.
Sajnos nekünk ezért nem lesznek soha ilye fotóink, pedig nagyon tetszenek!
Nagyon cuki lehet!
2005.08.08 16:11
Úgy örültem,amikor láttam,hogy írtál,és fQleg,hogy milyen csodálatos hírt hoztál.
Izgulhatnánk megint együtt a hajrában Értetek.Mikorra vagy kiírva?
Tök édik a képek.Nekem a bevásárlókocsisok a kedvenceim.Nagy kópé a fiad,ez látszik rajtuk.
Imádom a mqtermi felvételeket,de valszeg nekünk sem lesz a piszkos anyagiak miatt.
Tegnap pl.este 9 és 12 között háromszor volt fent.
Utána meg nem emlékszem,annyira elfáradtam.Csak teszem a dolgom,mint egy gép.
Igen,emlékeztem,csak nem akartam írni.Képre kíváncsi vagyok.És akkor ezek szerint legalább elsQ látásra szimpi lehettem.
Olyan édesek ez a lurkók.Bence a "GergQt "mondja nagyon szépen.
Büszke is a nagyfiam,hogy ez volt az elsQ szava.
Medence jó lehet.HOmokozót mutattam a gyerekeknek,teszett nekik.MOndtam,hogy majd leteszteljük.
Várják már a fiúk az utazást?Hol fogtok lakni?
Óriási lett GergQ,mióta nem láttam.JövQ héten én is készülök Bencével mérésre,kíváncsi vagyok...
Nálunk sem volt egyszerq,a keresztmamit együtt keresztelték Bencével.De nem mindenhol vállalják el. 2005.08.08 16:23
Bencének nem merek ilyesmiket adni enni,mert Q harapni nagyon szereti,de rágni nem tudja a kaját.Fuldokol tQle.
Örültem,hogy írtál. 2005.08.08 16:26
) ez jóval rugalmasabban működik. Persze a lelkész felajánlja, h esetleg nem akarnak-e megesküdni (amennyiben tudomása van róla, vagy a beszélgetéskor kiderül)...

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|