A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jiny Kép jeee, nem tudtam ! nekem rengetegnek hangzott a 7 tuszo ! du. ra sok sikert - es majd irj utana....

Wish Kép hogy s mint?

Spulni Kép hello - irj magadrol egy kicsit,,hogy megismerhessunk...rolunk a tablazatban olvashatsz..

saci
saci

Jiny Kép
Én úgy tudom 3 babót kaphatsz vissza.
Az utroval és nem feküdtem, csak az estit tettem be úgy hogy lefekvés előtt, de dolgoztam és reggel és délben nem bírtam lefeküdni a munkahelyemen. Kép

Noémi Kép
Már nagyon várlak!!! Kép

Wish Kép
Nektek mikor következik a következő?
Nem gondoltál arra, hogy felkeress egy másik intézetet. Nagyon sok helyen olvastam, hogy érdemes, mert mindenhol egy kicsit másképp csinálnak valamit, lehet hogy neked az a más lenne a nyerő. Az az 5 próbálkozás olyan kevés. Kép

Kép

Kép
pkagi

Noémi, hol vagy, mi újság?

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Pkagi én úgy tudom, hogy 35 felett adnak 3babót vissza. Legalábbis a Kaáliban. Én meg még bőven 30 alatt vagyok. Azért rá fogok kérdezni. Szeretnénk a harmadikat is... Kép

KépKép
jiny

Jiny Kép
A törvény valami olyasmit ír, hogy indokolt esetben lehet kettőnél többet visszatenni. Megindokolni meg bármit meglehet.Kép
Sajnos azt a babót amit nem kapsz vissza megsemmisítik, mert egy embriót nem fagyasztanak.

Ági Kép
Nem gondolom, hogy el kellene mennem másik intézetbe, nagyon megbízom a dokimban Kép
Szeptember végén kezdjük majd valamikor a következő stimut. Most egyelőre várakorzó állásponton vagyok, hogy mikor jön meg a következő mensim, a múltkor jó sokáig váratott a kimaradt mensi után.

Noémi Kép
Drukk++++++++++++++++++++++++ Kép

wish

Noémi Kép
Ne csigázz. Gyere. Kép

Kép

Kép
pkagi

Sziasztok!!!!!!
Noémiről még semmi hír? Kép
Remélem mindenki jól van...utálatos idő van...szerintetek péntektől jó idő lesz?Lehetőségünk lenne,lemenni B.Fenyvesre 5 napra!Szerintetek?
Saci infotól okosabb lettél? Kép
Jiny sok sikert !!!
Wish,hogy vagy?
PkagiHogy van a pocaklakó?-és Te?
Na majd jövök késöbb!
AndiKép
kandi72
Budapest III. kerület

Ja és Wish, Nati barna hajú és szemű /Dévai ilyet is tud ám!
kandi72
Budapest III. kerület

sziasztok

köszönöm a szíveslátást!
szóval rólam: 26 éves vagyok, 2,5 éve egy jó kis prákapcsolatban élek. a baba gondolata kb 1 éve vetődött fel bennem, de a párom mostanra enged a nyomásnakKép a barátnőmnek 1 hónapja született babája, gondolom tudjátok, ez mit jelent Kép - nekem is kell, mivel egyidősek vagyunkKép, meg aztán anyukám is nyaggat, jövőre nyugdíjba megy - neki is kellKép, 2 volt kolléganőm 1-1 lánya is most szült/terhes, egyszóval annyi a baba körülöttem, hogy már nekem is hiányzik egy kis manó az életemből. ők jópéldát mutatva járnak előttemKép

egyelőre természetes módon próbálkozunk, ebben a hónapban pé után 1 héttel fájtak a fészkeim 2-3 napig, de holnap kell megjönnie...

egyelőre a sógornőmék gyerekein élem ki magam, 2,5 éves kislány és 6 éves fiú.

gratulálok a kismamáknak és természetesen mindenkinek minden jót, jól kapaszkodó magzatkákat kívánokKép)

Orsi
Kép
Kép
spulni

Kandi Kép
A keresztlányom nővére is az Kép Õk mind a ketten Dévais gyerekek. Szóval vana családban szőke és barna minta is Kép
Nagyon nehezen megy a munka... Kép

wish

Szia Wish!

Én is szeretnék bekerülni abba a szép táblába.

Próba: április óta
c. hossz: 24-36 (legrövidebb, leghosszabb ami volt ápr.-tól napjinkig)Kép
Város: Komló
Életkor: 26

Kép
lara26

Lara Kép
Hényadik ciklusnapon vagy ma?

wish

Wish!
Hát igen a legfontosabb elmaradt!27.cn

Kép
lara26

Sziasztok!

Még nem tudtam visszaolvasni, most jöttem meg a dokitól. A 3. inszem nem sikerült, elkezdjük ma a 4.-et, szombaton délután meg is jött.
Wish Kép remélem jól telt a pihi. Kijavítasz majd 2 cn-ra? Szilvának Kép sem sikerült, összefutottunk a dokinál. A többit majd ő leírja.

Puszik
Noémi
Vendég

Olyan nagyon kedvesek vagytok lányok KépKépKép, hogy így szurkoltatok értem, ma kicsit összekanalazós hangulatom van, Szilvának is mondtam délelőtt. De csakazért sem adom fel Kép, apával már annyira várjuk ezt a babát, hogy elmondani se tudom. Szóval, - bár én lehet, hogy inkább kuksoltam volna még egy hónapig, hogy várjak - apa javaslatára inkább folytatjuk, magától úgysem történik semmi. Jövő héten hétfőn kell visszamennem UH-ra, és akkor okosabbak leszünk.

Jiny Kép neked nagyon-nagyon drukkolok mára az ET-re, remélem mindhármat visszakapod, és akkor abból 2 biztosan megtapad. Sok-sok babatapasztót küldök neked! A tüszőnövesztők is szépen hatottak Kép.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Nem is mondtad, hány szál kiskatonára volt szükség a megtermékenyítéshez?

Lara Kép nagyon izgulok érted, remélem visszamegy a hőd, de legalább is a mensid jó messzire elkerül Kép.
Vendég

Noémi Kép
Sajnálom Kép. De remélem a következő hónap már vidámabb véget ér Kép
Így gondoltad az összekanalazást? Kép
Kép

wish

Noémi, sajnálom nagyon de örülök hogy folytatjátok és nem adjátok fel.

Én is holnap megyek vissza a BMC remélem mi is folytathatjuk az inszeminációt.
Szerintettek ma elkezdtem vérezni, de nem igazából( tisztasági kevés, betét sok)így most ez számít az első napnak vagy még várnom kellenne egy vagy két napot.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Wish Kép valahogy így Kép. Olyan aranyos vagy, hogy így bíztatsz. Én már úgy szeretném, ha neked is sikerülne a következő!

Barbi Kép nekem a tegnapom volt ilyen, ma pedig zutty, jön rendesen (elnézést). Én azt mondtam, ma van a 2. cn. Holnap kérdezd meg akár személyesen. K. nagyon ki van pihenve, remélem ebben a hónapban aranyat ér majd a keze Kép.
Nagyon drukkolok nektek! Ma iszonyú sokan voltak, remélem holnap kevesebben lesznek.

Puszi
Vendég

Lányok ez elég gáz nem ,hogy nem tudom eldönteni hogy akkor most megvan vagy nincs!
Noémi, bízom benne,hogy holnap kevesebben lesznek beszéltem ma Mártival mondta hogy sokan vannak. Izgulok hogy mindent rendbe találnak-e.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Az én dokim azt mondta, hogy az számit, amikor már rendesen jön. De majd holnap elmondod, hogy volt és meglátjuk mit mond rá a dokid. (K ügynök? Kép)

wish

Barbi Kép
Nekem az orvosom azt mondja az az első nap, amikor úgy rendesen megjön. Nekem volt olyan, hogy előtte egy hétig kevéske aztás jött.

Noémi drága Kép
Ne keseredj, vagyis egy pici engedélyezve. Kép Én hiszem, hogy sikerülni fog nektek és igenis jól tettétek, hogy belevágtatok, hiszen egy lépést meg is tettetek. Örülök, hogy nem hagyjátok abba. Gondold úgy, hogy ismét mnajd lehet izgulni. Kép Tehát ma kezditek a stimut és még a hónapban meg lesz az inszem. Kép Jaj de jó. Kép

Kép

Kép
pkagi

Noémi

Sajnálom, de a jovo honap biztosan sikeresebb lesz. Jo hogy már kezditek is a kovetkezot. Igy legalább érzitek hogy haladtok elore a cél felé ami már nincs is olyan messze.Kép

Barbi
Szerintem ha már ma egész nap megvan és nem barnázás hanem vér, akkor szerintem ma 1cn napod van.
mili

Ági Kép mindig felvidítasz. Jól esnek a szavaid, és hogy így figyelsz, mi történik velünk. Bízom ebbena hónapban is. Kép Végül is már 2,5 éve mindig ezt teszem KépKépKép talán majd most sikerül. Kép

Mili Kép te hogy vagy? Köszi a drukkokat. Neked mikor viszonozzam? KépKépKép
Vendég

Kép
Kép

wish

Noi!
Nem szeretném azt olvasni, hogy egy kis pihi! Kép Engem is biztattatok! Hálás vagyok érte! Igen is kell foglalkozni a baba témával különben várhatjuk mindannyian , hogy hozza a gólya. Igen MI nekünk kell "megdolgozni" érte és persze az orvosoknak ha egy kis segítségre szorulunk!

Kép
lara26

Jaj Lara Kép az Isten szóljon belőled. Nem adom fel, csak olyan nehéz. Persze a lombikhoz képest ez semmiség, csakhát... sebaj, lezárom, és a következőre összpontosítok. Mert sikerülnie kell!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Ilyenvidámlettem! KépKépKépKépKépKépKépKépKép

Küldök mindenkinek egy kis energiabombát ezen a csodás hétfő délutánon Kép, meg egy gólyahozó bombát is! Kép

Kép

Puszik
NoémiKép
Vendég

Kandi Kép mindenkepp menjetek nyaralni ! jo lesz az ido,,ha meg nem - akkor is pihenes,,es levegovaltas...koszi az infot

Spulni Kép de jo, hogy meg csak 26 vagy. a masik, hogy ha a bartnodnek nem lenne gyereke,,akkor nem lenne rajtad sem nyomas,,szoval csak nyugi ! nem kell egymast kopirozni - de azt persze megertem, hogy varsz gyerekre. es jonni is fog !!!

Noe Kép pedig ugy biztunk benne ! de a jo hir, hogy jon hamar a kovetkezo es az mar valoszinuleg az utolso proba ! de jo !

nekunk kicsit lelassult az inszem,,egy csomo extra vizsgalatot kernek a Szabolcsba,,ami persze jo is..szoval mar csak szept,ben fog osszejoinni,,ahogy en szamolom. de nem baj.
Szilva Kép remelem nem vagy nagyon ki - mi itt varunk vissza teged,,es egyutt megyunk elore !
par ev mulva mar mindneki babas lesz, es hogy fogunk ezen rohogni, hogy igy gorcsoltunk..!!
Kép
saci

Wish-- jo a kep Kép Kép engem is megrohogtetett...

miert nehez a munka? csak ugy,,vagy faj vmid? remelem nem !!!
nektek nem kell 3 honapot varni? mehetsz ujra szept.ben? az jo lennne !!!
saci

Saci Kép milyen kicsattanó jó kedved van, jó olvasni téged!
Drukkolok, hogy minden vizsgálat hamar meglegyen. Miket kérnek a Szabolcsban?
Vendég

Sziasztok!

Noémi Kép Nem is tudom mit mondjak! Nagyon sajnálom!!! Ja és mindegy hogy inszem vagy lombik, mind a kettő elég nehéz! Ne becsüld le az inszemet se!
Csak egy szál kellett az is bőven elég volt.

Már bennem vannak, de csak ketten 8 sejtes állapotban. A harmadikat nem kaptam meg. Azt mondták első lombik én meg túl fiatal vagyok és majd a harmadiknál odaadják mind a hármat. De minek nekem három lombik???? A mostanival mi van??? Na mindegy, legalább egy képet kaptam róluk.

Saci milyen extra vizsgálatokat kérnek?

KépKép
jiny

Jiny Kép ez nagyon szép hír! Úúúúúúúúúúúúgy örülök nektek! És csak 1 szál kellett? Ez mégszuperebb. Látod? Kár volt úgy idegeskedni, már két picuri várja, hogy otthonra leljen a pocidban.
Akkor sok-sok babatapasztó energiát küldök nektek! Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Energiadrukkokat is küldök! Pihenj sokat és várjuk az eredményhirdetést! Mikor kell menned? Vérvételre mész?

Puszi
Noémi
Vendég

Persze csak 9 hónapig kell a pocidban lakniuk, addig a kinti otthonukat úgyis berendezitek ... KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Beszélj hozzájuk, nagyon drukkolok mégegyszer!
Vendég

Köszi a drukkokat, remélem olyan hatásos lesz, mint a tüszőnövelők. Kép
14 nap múlva kell tesztet csinálnom meg a 16.-on addig meg szedni az ilyenkor szokásos gyógyikat. Utánna meg telcsizni nekik az eredménnyel.De a 14 napot úgy sem bírom ki. Szerintem 10 nap lesz belőle.

KépKép
jiny

Sziasztok!!!!
NoiNagyon sajna-bajnaKép,francbaKép,nem feladni,tudod Nati...Puregon nem kell,vagy más esetleg a stimudhoz?
SaciLesz-ami lesz,megyünk pénteken....viszek bundát és sok sok levegőt szívok magamba,ha más nem lesz,csakKépKép
JinyDe jó-de jó!Akko lehet érted ill. értetek szorítani!pihizz sokat!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Jiny Kép
Gratulálok. A nyolc sejtes az tankönyvi embrió Kép Remélem alaposan kapaszkodnak a kicsik Kép

Saci Kép
Ki kell hagyni hérom hónapot, de az elöző kezdésétől számítva, így mire kiderült, hogy nem sikerült, egy hónap már le is telt a háromból.
Ha szeptemberben mész inszemre, akkor majd lehet, együtt izgulhatunk, hogy sikerült-e Kép

A munka azért volt nehéz, mert egy hónapig nem dolgoztam Kép Fáj a fejem is, de ez benn nem zavart valahogy, most itthon inkább zavar Kép Pedig már aludtam is.

wish

Kedves NoémiKép

Én is nagyon sajnálom hogy ez az inszem nem sikerült, de nagyon remélem hogy a következő sikerülni fog, igaza volt a párodnak, hamar belevágni!!!

Tényleg nagyon pozitívan írsz, de azért szerintem van benned egy nagy kanál szomorúság is, és szerintem nyugodtan add ki magadból ne fogd vissza magad, sírj, kiabálj nyugodtan, vagy csak nekünk írd ide le...tudod mire gondolok.

puszilunk, és drukkolunk tovább...Kép Alina
Vendég

sziasztok

elképesztő, hogy a nő mit meg nem tesz a babáért. annyira becsüllek titeket - ezért egyszercsak nagy lesz a jutalomKép) ha összejön az inszem, majd tolhatjátok az ikerbabakocsitKép)

szomorú, ha nem sikerül, de a reményt nem szabad feladni ( bár múlt hónapban azt a csalódottságot, amit éreztem...Kép )

képzeljétek, ma vagyok a 28. cnon és eddig semmi... de nem merek tesztelni sem, nehogy csalódjak, csak beszélgetek befelé, hogy "tessék kapaszkodni" - normális????

Orsi
Kép
Kép
spulni

SpulniKép

Normális.
katie

katie
kösziKépKépKép

Orsi
Kép
Kép
spulni

Spulni Kép
Reméljük kapaszkodik Kép Bíztasd csak Kép

wish

Spulni Kép
Még anyita dologhoz, hogy nekem a lombiknál, amikor már véreztem és negatívat teszteltem, azaz 99,9999999%-volt, hogy nem sikerült, még akkor is azt mondogattam magamban, amikor felfeküdtem a dokinál az UH-hoz, hogy "Lécci, lécci, lécci...".
Szóval a remény hal meg utoljára Kép

wish

koszi a kerdeseket Noe es tobbiek Kép
a tobbi vizsgalat azt jelenti, hogy az atjarhatosagim is mar tobb mint 2 eve volt es jogosan nem fogadja el a doki,,mert kozben sajnos volt pl fertozesem,,ami "eltomithette".
aztan: a pct is ujra csinalja, mert neki nem tetszett, hogy a multkor elotte nem uh. tak meg
ill . a 3. es 21 napi hormonvizsgalat is lesz/volt

ha ezek mind megvannak,,akkor johet az inszem,,de mivel pl a 3 napi hormonrol most lemaradtam,,megint varhatok egy honapot,,szoval ha jol szamolom,,majd szept.ben lesz az inszem Kép
Wish - ja,,egyutt izgulhatunk - ugy konnyebb Kép
Kandi Kép menjetek csak - tuti, hogy jo lesz !....
a bunda jo otlet....haKép

jo ejt:saci
saci

ja es most is ott "ult " harom tuszo ! el is csodalkozott a doki, (voltam uh-n)
hogy noveszto nelkul igy vannak,,,de en tudom, hogy nalam ott van a baj,,hogy nem tudnak megtapadni. Vhogy erzem.
nekem van peteeresem,a pasim spermaja is rendben,,de vmi azt sugja, hogy a tapadas nem megy.
pedig a nyh. is vastag.
majd csak kitalalunk vmit,,nem?

jezus, mar ejfel van !!! megint nem fogok aludni Kép
saci

Saci Kép
Én sem tudok aludni. Most meguntam a forgolódást és felkeltem.
Három tüsző az tök jó Kép Ikrekre hajtasz ezek szerint Kép
Szegénykém jó sok vizsgálat vár még rád Kép

wish

Sziasztok lányok!

Én csak olvasgatlak titeket és együtt szurkolok veletek, de még nem történik semmi velem,nem nagyon tudok a témákhoz hozzá szólni, így nem írogatok.

Noémi nagyon sajnálom, hogy nem sikerült az inszem, de fel a fejjel a következő biztos sikert eredményez.

Wish!
Javíts ki a táblában légy szi,ma vagyok a 5. cn.
Én most várakozó állásponton vagyok várom a szeptembert, hogy elkezdődhessen az 1. inszemem.

Bahika
bahika

Sziasztok Kép
Úgy látom szeptemberben babadömping lesz. Kép

Kandi Kép
Mi jól vagyunk. Kismanó mocorog rendesen, de ezt még csak én érzem a párom nem igazán. Az előtejem is beindult. Remélem ez azt jelenti, hogy tudom majd szoptatni a kismaszatot, mert jó sok tejem lesz.
A terhességet nagyon jól viselem, de szerintem itt mindenki jól fogja, mert ha már ennyit vártunk rá akkor teljesen másképpen fogjuk fel és nem a negatív dolgokat hangoztatjuk, hanem csak is a szép dolgokat látjuk. Kép
Én úgy voltam vele ha a nap 24 óráját a WC csésze felett töltöttem volna, akkor is a világ legboldogabb embere lettem volna. Kép
Hál istennek mondjuk ez a dolog messzire elkerült engem. Kép

Kép

Kép
pkagi

Agi Kép remeljuk igazad lesz ! jo, hogy mar erzed a mocorgast, micsoda jo erzes lehet ! koszi , hogy megosztod velunk - mert komolyan erot ad, hogy igenis aprankent mi is babasodunk.

Wish Kép haat, jo sokaig fent voltal...en sem aludtam sokat,,hulla vagyok most. jajjj.
ma is kell LH tesztet csinalnom, a doki mondta. A tegnapi negativ v olt.
most ez hogy van? ott ulnek a tuszok. es van olyan, hogy az magatol nem tud megrepedni? akkor mi lesz veluk? vagy mindenkepp megreped,,csak azt kell kivalasztani, hogy mikor? a megrepedes utan 24 oran belul lehet teherbe esni?
vilagositson mar fol vkiiiii Kép Kép

Bahika Kép mindjart itt a szeptember ! akkor egyutt mehetunk a nyari babasokhoz - remeljuk !!! Kép
saci

SziasztokKép
Teljesen be vagyok zsongva hogy megyek dokihoz 3 hónap után, remélem nem fog délután a visszájára fordulni.
Pkagi örülök hogy minden jól alakul.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Saci Kép
Én ötkor mentem el végül aludni, de akkor még nem tudtam elaludni egyből Kép
Enyhén szólva mosott rongy vagyok.

A tüszőrepit a Billingsből is észre fogod venni, Elvileg az LH csúcs után kb 24 órával repednek meg, de egy kis haspréssel rá lehet segíteni Kép
Utánna 24 óráig elvileg meg lehet őket termékenyíteni.
Szóval ha jelez a teszt, vagy van billinsed akkor irány az ágy és apával ki se gyertek két napig (biztos, ami biztos alapon)Kép

Barbi Kép
Meglátod minden rendben lesz Kép

Ági Kép
De jó lehet érezni a baba mocorgását Kép

wish

sziasztok

nem birtam tovább, felhajtottam qupidot, és vártam... 5 percig... aztán képzeljétek KÉT CSIK ÉN ANNYIRA BOLDOG VAGYOK!!!!!!!!!! most meg az jár a fejembe, hogy 12 hétig csak rajta múlik! Annyira jó, akinek még nem sikerült, kivánom ezt az érzést!!! bár nem merem beleélni még magam, de azért....
bocs ha zavaros voltam, azt hiszem, meg tudnám ölelni a világot!!!!!!!

Orsi
Kép
Kép
spulni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?