A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi, Pocak: sokszor eszembe juttok, én már nagyon izgulok, hát ti? Kép
fic.
ficánka

Azt a gátmasszázsolajat, amit itthon használok, be lehet vinni a szülésre, vagy akkor másfajta kell?

Jöhet néhány kép?

Pussz: Pocak
pocakpacni

Fic: Kép én nem annyira, de már várom!

pocakpacni

cukimuki Vince csa úgy alszik, ha tologatom a kocsit, ezért egy kézzel írok.

Johi: szegény Fanni baba, és persze szegény Te, ez szörnyűséges lehet! sztem is kérj sos segítséget!
ficánka

Az mitől van, hogy Marci hisztizik a túró rudi evése után? Fáj a foga? Nem kap sokszor, de ált. a gyerekek nem szoktak ilyen balhét csinálni tőle, szereti, mert nem köpi ki, és még el sem fogyott amikor kitört a gyalázat! Most meg üvöltKép Passz!

pocakpacni

Nem is annyira a nemszabad időszak túlélési szakaszát kérdeztem, bár az is érdekes, hanem ezt a mindenhova-utána-kell-mászni-de-nagyon-gyorsant.

Zsanci!
Hát ez király. KépKép

Eszter ma is fényt eszik.... reggel 1/4 10kor evett utoljára. 6 órája!!

neet
neet

Pocak,
jöhet, csak ne olyan masszírózósKép
neet
neet

Pocak: persze csak vicceskedek, nem is kell izgulni, én sem izgultam, csak nagyon vártam annak idején. Kép főleg Te, a legtapasztaltabb itt köztünk ... tényleg, senkinek nincs még 3 a topicon, igaz? Te leszel az ELSÕ!!!!!! én már úúúúúúúgy szeretném látni a babácskádat! majd kapok sms-t, ha action van?
ficánka

Ildi: nálatok is hasonló volt a helyzet? És mi lett a megoldás? védőnéni volt: Fanni éppen édesen aludt, elment kezdődött minden előröl... na ez az én formám. Ma megyek dokinkhoz, hátha mond valami okosat. Szoptatósok sem tudnak mit mondani, mindenki szerint jól van mellre téve és tényleg a mellemnek semmi de semmi baja nincs, és szopizik hol többet hol kevesebbet. Nem egy díjbirkozó, de hízott 930 grammot a 7 hét alatt. ez szerintem normális. Lehetne több is, de ennyi és ez nem is aggaszt.

Kép
Kép
johanna1975

Most offolok, picit ledőlök a következő etetésig.

Pocak: képeket igenigenigen! Kép

cupp,
fic.
ficánka

Fic: attól, hogy a harmadikat várom, még nem érzem amgam tapasztaltnak, sőt... Kép Max. lazábbnakKép Persze hogy kapsz sms-t!!!

Képek:
pocak ma!
Kép

gyerekek ma Kép
Kép

Marci "új" ágya
Kép

pocakpacni

Johi: sajnos segíteni nem tudok, csak a "hülye sablonszöveggel" kitartás, valószínűleg elmúlik idővel!!!
Nem tudom mit csinálnék a helyedben, nagyon jól bírod, én iszonyú türelmetlen tudok lenni és az végképp nem jó!

pocakpacni

Pocak: azért ne szerénykedj, persze, hogy tapasztaltabb vagy, már én is tapasztaltabb vagyok, mint a szülés előtt! Kép ígyértve. az is igaz, hogy laza is vagy, és azt én külön nagyon csípem Benned! a pocakod hatalmas, mi lesz itt? nekem tök sokat nőtt az utsó néhány hétben, mint gondolom mindenkinek. de az enyém teljesen másmilyen volt, nekem fent volt végig, a tiéd meg lent van. és szép gömbölyű nagyon! voltál mostanában uh-n, kíváncsi lennék, mekkorát saccolnak. a kőcök még mindig gyönyörűek! Kép csajszikád jól van már? az ágy pedig csúcsszupi. olyan ikeás-féle, nem? na, mostmár tényleg megyek vízszintbe!
ficánka

Ancsi: akkor nem kőőőőőőőő a málnalevél "tejám? "

Néhány kérdés: honnan tudom, hogy hall vagy láta baba? mert néha igen erős kétségeim vannak. Ott dumcsizok neki Õ pedig totál másfele pislog... Aztán nem arra néz, ahonnan a hangot hallja meg hasonlók, szóval néha para hegyek, hogy nehogy se lát se hall dömötör legyen a gyerk...

Más szoptatás alatt kakaó és csoki kis mennyiségben ehető? mert most ettem egy kis szójapudingot, hát legalább ennyi vigaszom legyen...

Kép
Kép
johanna1975

Pocak: cukik a bébik....Én is türelmetlen vagyok. Lassan már másról sem szól az életem, mint a pocakfájás miértjéről olvasásáról, orvoslásáról, a sírás elkerüléséről, mármint hogy én ne sírjak.... Kaptam valami homeobogyót, az sokat segít.... De én is türelmetlen vagyok és főleg, hogy nem tudom, hogy mi a fene lehet. Tudod meg a miért pont én szöveg is lejátszódik bennem többször. De majd a doki biztos megnyugtat.

Kép
Kép
johanna1975

Moose! de külön megkértelek, hogy ne olvasd el amit írok, mert tudtam, hogy nagyon duLván a mókusok elé fogsz küldeni. én kéhlek a nyomásnak engedek, amikor kilyuggatom a kiscsaj fülét, meg magamra gondolok, akinek későn csinálták, és már 2x be is forrt.
A baba pedig azért nem akar megfordulni, mert utálj fejjel lefele lenni, sokkal kényelmesebb neki, ha a hátán van a hasamban :P

Pocak! mintha most a Brendonban lenne egy csomó fajta járóka kupon akcióban, de mind fa. valaki írta, hogy hiába szép a fa, ha nem olyan jól válik be.

Neet! 38+3

Zsanci! legalább happy volt a baby fekete szájjal?

Ficánka! én is! és mondom, olyan marhaságok jutnak eszembe, hogy "mit fogok én kezdeni egy gyerekkel, hogyan nevelem?".

Johi! hát úgy látszik, hogy sajnos nem lesz szükségem a málalevél tejára, hacsak nem a hastágulásban is segít. Kép

ancsipancsi

Johi: te kaptál bogyót, vagy a bébi? Egyébként lehet, hogy néha "túl" sokat olvasunk? Régen volt a Spock, meg a nagyanyák oszt annyi...Kép
A dokid meg biztos megnyugtat abban is, hogy hallás-látás oké!

Fic: nem ikeás, hanem ezer éves kiságy székapva és átalakítva! Uh-n voltam Szabolcs u.-ban, de nem saccoltak, a BPD-je 93mm Kép A tied is tök szép gömbölyű volt, és emlékszem mikor egyik hétről a másikra nőtt egy szép nagyot Kép Nekem most már kezd nehéz lenni, de szerintem Marci miatt is! Ezt a pár hetet már kibírjuk akárhogy Kép

pocakpacni

Kb. egy órával ezelőtt írtam egy hosszabbat és most akárhogy keresem, biza nincs itt sehol...elszállt a drágaKép
Szóval Ancsi,
neked írtam, a "díjazással" kapcsolatban, hogy én úgy hallom, a terhesgondozás kb.8-10X-ese jár a szülésért, szerintem a császárért jár a több, mert azért az mégiscsak egy műtét. Viszont ilyenkor a szülésznéni díját "megspórolja" az ember.
Az meg hogy mikor illik odaadni, hát szerintem úgyis lesz még a kórházban (szülés után!) egy amolyan jótanácsosztogatós búcsúbeszélgetés, na én akkor adnám át. Pláne hogy nem a saját dokinál hanem helyettesnél fogsz szülni, így lehet hogy többet miután hazamész nem is találkozol vele. Tényleg, az fel sem merült hogy esetleg szülésre mégis bemegy a dokid? Vagy annyira messze lesz? Végülis mindegy.
Azért írd meg milyen volt a mai találkozás!
Pocak,
tényleg nagyon "kis" formás hasad van!Kép
zozi

Ancsi: köszi, de szerintem majd karácsonyra kap, vagy már előbb kell beleszoktatni? Én mindenképpen fát szeretnék, mert szerintem a műanyagot Marci pik-pak felborítja, ha belekapaszkodik! Márpedig bele fog Kép
Ezek szerint mégsem fordult megKép

pocakpacni

Johi: Miket eszel, hogy ennyire fáj a ded hasa? Nem lehet, hogy az a baj? Vagy próbáltad már kihagyni kaját miatta?
Ha a zajra nem kapja oda a fejét, az nem baj, a babáknak még más az érzékelése, de ezen ne idegeld magad!

Zsanci: Durva ez a festék dolog!

KépKép
oxigen
Györköny

Jah: Pocak: Jó nagyot nőtt a hasad! Kép És a gyermekeid még mindig tündérek Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Hú, nálunk megint leszakadt az ég!
Igaz, már fel sem tűnik hogy aug.-ban október van Kép
zozi

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Johi,
persze, értem én, és csodállak a kitartásodért és a türelmedért, borzasztóan nehéz ez Kép remélem, doktor bácsi mond valami okosat!!!

Neet,
a gyorsan-utána-mászok korszakot követi a még-gyorsabban-utána-mászok korszak, mi most épp itt tartunk Kép a "nemszabad"-ra először volt az angyali mosoly, mi meg ott olvadoztunk, azóta ez is változott, most már kiröhög minket Kép Ja, és egyre magasabbra pakolunk, még szerencse, hogy a könyveket nem bántja... és ugye ajtózár-konnektordugasz-fiókzár és tsai is beköltöztek már a lakásba Kép

vera
kisün

Zozi! BZS-nél a terhesgondozás drágább, mint máshol Kép , a helyettes terhesgondozási díját nem tudom, de nem is tudtam meg, mert elbeszélgettünk, viszont nem teremtettünk alkalmat erre a dologra. A dokim vidéken lesz, nem jön be erre külön.

Úgyhogy NEM LESZ BEFEKVÉS Kép . Megvárjuk, hogy beindul-e, és ha 17-ig nem (18-ra vagyok kiírva), csak akkor fektetnek be.

BB persze nagyon szimpi volt így elsőre, úgyhogy legalább már nem félek tőle Kép

38+4

ancsipancsi

Sziasztok lányok!

Ismét hazajöttünk Szolnokról. Gréti már túlvan az első almán, barackon, és ennek keverékén.
Ma adtam neki sárgabarackot, hát attól úgy megfájdult a hasa, hogy nagy krokodilcseppekkel sírt. Úgy sajnáltam.

Ma megérkezett a 3 hónapos védőoltásunk is, így azt kereken 6 hónaposan fogja megkapni.

Képzeljétek, aug.11-én lesz Gréti fél éves, én meg aznap 30. Úgyhogy duplán bulizunk.

Johanna! Sajnálom, hogy ennyit sír Fanni. Gréti is nagyon nyűgős volt, csakis kézben létezett 4 hónapos koráig. És mi is vártuk már nagyon, hogy felénk, azaz a hang irányába forduljon.

Ja, és Gréti átment fókába. Ha valamit meglát, a körmeivel belekapaszkodik a szőnygbe, és úgy húzza oda magát. Már gyakrolja a fekvőtámaszt is, de még általában fejjel érkezik a padlóra.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!
Welcome back!
akkor nem csak mi vagyunk lemaradva. a 3 hós már megvan, de a 4 és az 5 hós még nincs!!!
A sárgabariról azt irják, csak 8 hós kortól jó adni! Kép én még semmit nem adtam.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci! Hogy-hogy ti is le vagytok maradva?

Én elkezdtem adni a gyümölcsöt aznap, amikro megint egy bazi nagy csomó lett az egyik cicimben, és kb huszadjára megint megfogadtam, hogy ez az utolsó, a következőnél abbahagyom a szoptatást, mert az idegeim (meg a cicim) nem bírják az állandó masszírózást, fejést (még éjjel is), meg persze a fájdalmat, és azt az érzést, hogy ettől most tuti csak úgy szabadulok meg, ha levágják a cicimet tőből.
Csakhogy ehhez az is kell, hogy Gréti egyen mást. Meg hát már csak 1 hét volt hátra a fél éves koráig.
Egyébként mára már nem fáj a cicim, a csomó is kisebb, úgyhogy megint pozitívan látom a dolgokat, és még sokáig akarok szoptatni.

A Nestlé-s sárgabarackos üvegen meg az van, hogy 4 hónapos kortól adható. Meg is örültem, mert szegény Grétikém 2 napig nem kakált, megfogta a hasát az alma, úgyhogy gondoltam ez biztos nm fogja meg.
De csak 2-3 kanállal adtam neki, mert aztán megláttam az üvegen, hogy cukor is van benne, úgyhogy én ettem meg. Pedig olyan sokáig válogattam, és a végén mégis ilyet választottam.
Pedig nem is akartam üvegeset adni neki, de nem volt a boltban normáls barack.

KépKép
KépKép
lindicita

Gréti ma álomkóros. Délután aludt 2 órát, felkelt 6-kor. Szopizott és szopi közben bealudt, még azóta is alszik. Pedig ilyenkor szoktunk sétálni menni.
Remélem azért éjszaka is fog aludni valamit.

KépKép
KépKép
lindicita

Sárgabarackot ne, őszit igen, ringlót ne, szilvát igen, én ezeket hallom folyton.

Lindi!
Ha pár napig nincs kaksi, az nem biztos, h székrekedés, de ha kemény lesz és szenved, akkor igen. Minket a répa "tréfált" így meg. Kép

Ildi!
Ehetsz csokit, csak ne sokat, mert az őt is megfogja!! De pár kis kocka / nap nem számít, csak ne falj be egy egész táblát.

Ancsi(38), köszi. Kép ÉS: Húha! Itt a finish ideje, hajrá, szüjjé(majd)má' tudod... Kép hihetetlen, a múltkor még itt "paráztál" hogy ez csík vagy nem csík, azt tessék...

Lindi!
Én 11én már Balcsin korcsolyázom, úgyhogy előre is boldogságos napot nektek!

Kisün!
A fiókjaink úgy tele vannak pakolva, h kizárt, h a csaj kihúzza.

Eszter és Blaye Vincéje holnap 8 hós, Isti meg holnapután! Éljenek! Hová lettetek csajok? Azaz fiúk?
Ki jön a Bogárkás talira? Már csak 3 hét, nem? Lassan megint szervezhetjük, ki mit(kit) hoz. Nyammmmm. Kép Előrendelém a MACISTORTÁT és a TÉSZTASALIT és a SAJTOS SÓS RUDAKAT és a KÓKUSZOS ezt-azt és a GYÜMÖLCSTORTÁKAT meg a többi finomságot...
neet, a bélpoklos
neet

sziasztok, megint 1kezes vagyok ... Kép

Ancsi: nekem is voltak félelmeim - szopi, tisztába tétel, köldökcsonk stb. - aztán minden ment magától. tudod, amikor ott lesz a kezedben a babácskád, már minden olyan egyértelmű lesz. ott van, és neked kell róla gondoskodnod. és ösztönösen tudni fogsz mindent, és biztosan nagyon fogod élvezni. Kép

Zsanci: láttad, mit írtam Neked korábban?
"patikusnéni azt mondta, hogy csak olyan szer létezik, ami HIB+DPT egyben, vagy meg kell rendelni pharmafutáréktól. Vegyem ezt, vagy rendeljek csak külön HIB-et? Egyébként még semmi dudor Vince bal karján, pedig 7 hetes lesz holnap. Írd meg a telószámod lécci ha nem titok!"

Pocak: a végén már nelkem is picit nehéz volt, pedig nem volt Marcim ... Kép de lett 57 centis, 3,5 kilós Vincenzóm. Kép még mindig nem értem, hogy iss fért el bennem. Kép

Lindi: hellóóóóóóóóóóó! Kép hogy értve "megérkezett" az oltás?

Kisün, Neet: ahogy olvaslak Titeket, az jut eszembe, hogy minden kornak megvan a maga szépsége ... Kép és don't worry, be HAPPY KépKépKép ... és csak tologatok, tologatok ...

fic.
ficánka

Neet: én is várom a talit, meg a finomságokat Kép én most nem ígérek gyümisturbótojtát, mert minden Vincétől függ. Kép de az BIZTOS, hogy én viszem Vincenzót, Zanza meg Rékát és minket, a kis bordó csoda meg mindannyiunkat. Kép
ficánka

Neet! Köszi!

Ficánka! A gyógyszertárba most érkezett meg, mert én azt az újabbik fajtát vettem meg Grétinek, és az a poén, hogy a másodikat meg a harmadikat meg tudtam venni, pont az elsőt nem, állítólag a héten hozták forgalomba. De nem is bánom, hogy 3 hónappal később kapja meg Gréti.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok! Kép

Szeretnék csatlakozni a csapathoz!
Hét hetes poronty van a hasamban,
és szeretnék egy orvost találni a Szent Imrében,
amiről csupa jót hallottam.

Olyan orvos kellene, aki partnerként kezel, vagyis felvilágosít a dolgokról, és aki emberszámba vesz, vagyis például nem várat meg minden alkalommal, ha időre hívott oda egy vizsgálatra.
Tudtok segíteni?
A profilomban van email-cím, nagyon örülnék, ha ide megírnátok a nevet-telefonszámot.

Köszönettel:
Anyahajó (egyenlőre nem a méreteimre vonatkozik a név, de a párom megelőlegezte Kép
anyahajó

Anyahajó: üdv a csapatban, és gratulálok a 7 hetes Pocaklakódhoz! Kép itt mindenki ajánlani fogja a sajátját, de abban biztos vagyok, hogy akárkit is választassz, nem fogsz csalódni.

Na, Csajok, én offolok, vacsizok gyorsan valamit, amíg alszik a kőc, aztán fürcsi, szopi ... és ma tuti én is korán bealszok!

Cupp és jóccakát!
fic.
ficánka

Lindi!
Igen, emlékszem, hogy én sem adtam a s.barit, mert cukor volt benne...Kép És a nestlé meg ráir akármit, csak vegyék meg a cuccait. sztem...a tejpépre is az van irva...
örülök, hogy ismét + vagy, kell is az!!! Sztem, de ezt csak félve mondom, széééééép lasssssssan le kéne állni a fejésről. De tényleg lassan. Nekem addig volt sok tejem, amig fejtem, aztán nagyon fáradt lettem, és inkább gyakrabban cicire tettem, és mindig kevesebbett fejtem, és igy nagyon lassan, kb. 1 hónap, beállt kereslet-kinálatra. Addig nem volt a legjobb, és gyakran gondoltam arra, hogy inkább fejek, mert melleim csomósak, kemények, és lila csikosak voltak, de megérte, mert mostanra mindez elmúlott. Első gyereknél én sem hittem el, hogy jobb lesz, ha nem fejek, de nagynéném addig mondta, mig ráálltam, és szép lassan befejeztem. És a szoptatás is jobb lett, mert nem volt a görcs, hogy utána fejni!!
De ez inkább csak az én véleményem, nem tanács, tehát saját fejed után menjél!!!
Csak engem jól átvágtak első gyereknél, hogy fejni, fejni, fejni, és az lett a vége, hogy úsztunk a tejben!!! Kép

és mi azért vagyunk lemaradva oltásilag, mert a doki nem erőlteti, és én sem, plusz közbejött egy láz a foga miatt, majd doki elutazott, aztán meg azok a rettenetes meleg napok a múlt héten, és akkor doki mondta, hogy inkább most ne...a héten talán megkapja...bár nagyon ellenzem, mert nekem kell lefogni a lábát, és érzem, amikor a doki beszúrja...Kép a másik doki legalább volt olyan figyelmes, hogy az asszisztense fogta a lábát a kőcnek, én csak a fejénél izgultam!!! Meg Igi olyan más! Sokkal érzékenyebb az ilyenekre. A 3 hós oltás után is belázasodott, pedig B két évesen volt először lázas...

Ja, és enyim Igi UTÁLJA a kocsit. Pedig már menetiránnyal szembe forditottuk, hiszen minnyá 9 kiló, de ez sem hatja meg. Vasárnap is olyan hisztit nyomott, hogy úúúúúgy megijedtem, hogy remegett a lábam. Megint nem vett levegőt, aztán meg megijedt és próbált, de akkor már nem tudott, és semmi nem használt, ráztam, kiabáltam, fújtam, ő meg csak fuldoklott!! Épp kezdtem kitépni a székéből, és akkor vett először levegőt. Inkább nem utazunk sehova, de én ezt nem csinálom, amig ennyire utálja az autózást. Bezzeg B ilyenkor tök hálás volt ,hogy kivettük a babahordozóból, és "igazi" széket kapott...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jaj Fic!
BOCSI!!!!!!!!!!! én adtam a 2 hós oltásra is a DPT-set. Nem volt gond! Dudorra Ledum D30!!
Telószámot irom!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet!
minket is a répa tréfált meg, és egyáltalán nem röhögtünk!! Kép Szegény B-nek még a feneke is vérzett!! Kép SOSE' FELEJTEM EL!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci! Próbáltam már sokszor nem fejni, de mindig csomó lett az eredménye. Egyébként csak este szoktam. Kb 1 hónappal ezelőtt napokig már csak 20-30 milit fejtem ki esténként, aztán úgy gondoltam, hogy na ez már elfér benne éjszakára. Másnapra akkora csomó lett benne, hogy a fél cicim egy agy kő volt, és napokig nem is jött belőle tej.
Most már meg se merem próbálni, hogy nem fejem ki este. Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Hahó Csajszik!

Votivról van ám infom: épp ma írt nekem mélt!!! Kép Õk jól vannak, csak sajna a férje nagylánya nagyon beteg, és ez őket is eléggé leterheli Kép. De Isti jól van, már álldogál a kiságyban, 2 foga van, és még mindig ugyanolyan huncut kis csibész a fotókon, mint régen!!! Kép

Johi!
Doni is néha tök máshova vigyorog, de ez természetes (én csak azt szoktam, mondani erre, hogy az aurákat, meg az angyalkákat nézi Kép ). De vannak azért módszerek: pl. látásnál mozgasd az ujjaidat a szemétől kb 20-30 centire és várd meg amíg fixálja, majd mozgasd balról jobbra. Ugyanígy a hanggal is, "vidd" a hangot egyik oldalról a másikra! Biztos követni fogja! Nyugi Kép

Na, nálunk Doni kezdi megmutatni az igazi énjét!!! Kép Ma bírt össz-vissz 2,5 órát aludni. Szép teljesítmény egy 6,5 hetestől, nem? És persze ha ébren van folyamatos szórakoztatást igényel, ha már sokat van ébren akkor meg cipelést... de hát ez benne a gyönyörű Kép. Mindenesetre most lazább vagyok, mint Petránál, mert tudom, hogy egyszer vége lesz Kép

Képzeljétek ma délután úgy éreztem alig csurran-cseppen valami a cicikben. Na erre ittam egy pohár alkoholmentes sört, egy pohár birsalmalevet, egy pohár malátakávét, és estére spriccelt a cicikből a tej mikor Doni egy pillanatra megállt pihenni Kép. Hogy ezek használtak e, vagy elvonult a front (ezt már Petránál is megfigyeltem, hogy frontérzékenyek a cicik), vagy csak placebo volt az egész, nem tudom, de nagyon bejött Kép

Na, de most megyek, fárasztó volt a mai nap, itt voltak a dédik Miskolcról, és kicsit már ők is olyanok így 80 körül, mint a gyerekek, úgyhogy 4 gyerekre voltunk ketten Anyukámmal ...

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci!
Én is majdnem sírtam, elhiheted, ahogy erőlködött szegénykém.... jajjjj. SZóval a "megtréfált a répa" szöveget idézőjelek közé kellett volna tennem. Na más talán tanul belőlünk: répát csak ritkán és nagyon pépesen, aztán tejet, barackot és más lazítót tessék adni!
neet
neet

Szia Anyahajó!
Párod sejt valamit... Kép leszel te még nagyobb is! Kép HAJRÁ!!!
neet
neet

Zs, furdonadrag szerintem nem nagyon eselyes, a ragokat viszont egy pillanat alatt betiltja majd az FVF. Irod nekik? Ha kell segitseg, dobj egy melt es intezem. Csomagolasa megvan meg? Mert jo lenne, ha minden adatot megtudnank adni, hogy jol beazonositsak (gyarto, vonalkod stb.).

Fic, Murr is a harmadik babat varja, csak az o pocija ket honappal fiatalabb Kép hat nem nezed azt a szep tablat, amit Proone gyengebbek kedveert minden nap belinkel? Ja, a 2hos oltas pedig csak HIB! HIB+DiPerTe a 3hos, 4hos es 5hos lesz! Remelem a doki jobban figyel nalad...

Pocak, eves kozben hiszti itt is van, de nem attol fugg, hogy mit eszik. Meg nem jottem ra. Szerintem faradsagtol lehet, bar ha olyat eszik, ami nagyon kedvere valo, akkor faradtan is remekul szorakozik Kép

Kisun, mostmar futni kell, nem? Vagy legalabbis ugrani. Hogyhogy nem bantja a konyveket? Nem foglalkozik veluk, vagy igen, de szep ovatosan? Enyem lany rengeteget "olvas", nagyon ugyesen lapozgat, altalaban ujsagot tep, konyvet nem, viszont atgyalogol rajtuk, ha utban vannak.
moosejaw

Sziasztok!
Mozgalmas és nemolvasó hétvége után jó sokáig tartott míg visszaolvastam.

Neet!
Jó hogy összefutottunk a camponában! Eszti nagyon helyes, a férjemet teljesen lenyűgözte, ahogy "vezetett"Kép Nagyon szimpi a párod, szóval tényleg örültem a spontán talinak!

Bogárka!
Mi a Karolinán voltunk, hétfőn és kedden van 13-16 között (az óra nem 100%, de mindenképpen valami lehetetlen időpont). Nagyon sokan vannak, de gyorsan megy, nem kell előre bejelentkezni.

Ancsi!
Füllyukasztás: hazamenetel reggelén kell szólni a csecsemősöknek, ők megcsinálják, 2000 pénz.
Én nem sterilizáltam, mert itt mindenki azt mondta, hogy felejtsem el.

Ildi!
Jöttök babaúszásra szeptembertől? Mi 3-án akarjuk elkezdeni.

Kép
Kép
manoka11

Pocak!
Nagyon helyesek a srácaid!

Kép
Kép
manoka11

Moose!
Majd megnézem a tescoban, hogy milyen gyártmány pontosan, csak az a gáz, hogy B-jé volt, csak ő már idősebb volt, amikor kapta, tehát nem rágta. Viszont mostanság is láttam ilyet, most majd meg is nézem, sőt lehet, hogy veszek is egyet tesztelés képpen. A fürdőgatyót én is esélytelennek látom, csak leirtam, hogy milyen gáz, mert te is irtál róla. És, hogy a corában 500 ft ért vett gatyónak semmi baja, pedig 1 évvel "öregebb" ennél a bolyhoskánál!!!
Neet!
Tudom, hogy te is könnyeiddel küzködtél, amikor azt irtad, hogy megtréfált a répa!!! El tudom képzelni, min nemtél keresztül!! Kép Kép
Na, jóéjt lányok/asszonyok! Örülök, hogy Votivról is van hir, és nem csak az újságban olvasom...ott vhogy nem ennyire személyes...Kép És nagylánynak jobbulást!!!

sziasztok!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose,
könyvekkel itt ugyanaz a helyzet, ha érdekli és leveszi őket, akkor max. lapozza, csak az újságokat szereti apró darabokra lapozgatni Kép de mostanában sokkal érdekesebb dolog pl. a virágcserép, meg a soksok föld amit ki lehet belőle pakolni... szóval igazad van, részemről futás Kép

Anyahajó,
üdv itt! Mire gondoltál dokiügyben, SzTK-ra vagy magánrendelésre? Mert itt (majdnem) minden orvos csúcsszuper, szóval ilyen szempontok is bejönnek a képbe Kép

vera
kisün

Zs, mar nem emlekszem, irtam-e hogy nagggyon sok bollldog szulinapot Bnek! Kép Ragokabol meg nehogy vegyel megegyet, fogyved majd vesz es teszteli, csak ird fel egy fecnire az adatokat a csomagolasrol (vagy fotozd le, az kenyelmesebb, de nemtom szabad-e, meg megver a szemelyzet, inkabb jegyzetelj). Nekem is van itthon ket ilyen fejbekolintos tipus a brendonbol, de ezek nem festik be a gyereket.

Kisun, mar megint lelassultam, de holnap tenyleg irok. Viragfold itt szerencsere nincs elerheto, de mostmar nemcsak a macskat uldozi, hanem benyulkal a madarkalitkaba is...
moosejaw

Lindi! asszem a bébiételes üvegekre nem mindig a legjobb kort írják, viszont ne keseredj el, nem mérget adtál a babának, hanem csak egy kis barackot. legalább tudod, hogy még nincs itt az ideje.

CUKOR a bébiételekben: ha az összetevőknél felsorolják, hogy CUKOR, akkor hozzáadott cukrot is tartalmaz. de ha csak a fehérje-szénhidrát-zsír-stb. aránynál van a szénhidrátnál mondjuk 50-es érték, az annyit jelent, hogy a gyümölcs bizony szénhidrát (meg a rizs meg stb.). elméletileg a hozzávalók felsorolásánál a legelején annak kell szerepelnie, amiből a legtöbbet tartalmazza a kajcsi!

Neet, a szülésen vagyok, de hát a baba az jól elvan bennem Kép

TEJ: ugyebár szoptatás alatt nem szabad sok tejet inni, merthogy több olyan fehérje összetevője van, ami a babának blablabla. és a húsokkal mi van, kérdezem én? mondjuk nem iszom tejet, de két pofára falom a húsokat? igaz asszem a vöröshúsoktól óvakodnom kell, ami nem lesz nehéz feladat.

Anyahajó! Isten hozott nálunk! a doki kiválasztásánál ne legyen fő szempont az, hogy nem várat meg, mert az, hogy megvárat, csak azt jelenti, hogy marhára kelendő! Kép én maszekon járok dokihoz, és általában 1 órát mindig várok rá, mert egy csomó kismama jön úgy, hogy nincs bejelentkezve, de éppen "haldoklik". (jaj, sárgás folyadék jön belőlem, jaj piros, jaj stb.) a doki pedig arra van, hogy őket megnyugtassa, és én ennek örülök, mert én is kerülhetek ilyen helyzetbe. én két dokival találkoztam a Szt. Imrében, akik emberként kezeltek, kezet fogtak (!) , magyaráztak, nem néztek sík hülyének, nem kezeltek le, ezek pedig dr. Bardóczy Zsolt és Bálint Balázs.

Zsána! mivel fejted a ciciket?

Bogárka, még csak 6,5 hete szültél???? úúúúú de lassan megy az idő!!! tök jó, hogy szinte egyforma korú gyerkőceink lesznek.

Manoka11!!! csak az utolsó napon lyukasztják?? hát igen! hogy majd a fülgyulladással én küszködjek, mi? Kép és hogyhogy nem sterilizáltál? úgy érted, hogy nem folyadékkal? de gondolom kifőzéssel igen, ugye?

Moose, legalább Arátok van? Kép

38+5

ancsipancsi

sziasztok csajok,
HELP!!!!!!!!!!!!!!!
bálintot szerintem megcsíphette valamit vagy huzatot kapott vagy nem tom de teljesen fel van dagadva a szemöldök alitti rész + a szemhéja.tegnap reggel láttam,a délutáni alvás után rondább lett és ma reggelre meg még rondábbKép Kép Kép és fájhat is neki mert nem nagyon tetszik neki ha hozzáérék,kimondottan húzza el magát!!!!!törölgetem neki ecettel meg kenegetem fenistillel felváltva,ki tud jobbat????????vagy inkább hatásosabbat?vigyem dokihoz??????????nem tom eldönteni,help plííííííííííz!!!

egy kétségbeesett gigi anyuka aki úgy érzni mintha most kezdeneKép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?