A kalóriák meg éljék a maguk világát

A 24-i tali nekem oké, ha Bp-en leszünk.
Vera
Sajnálom, ami Kornéllal történt, de igazán remek a kis krapekod, hogy ilyen strammul bírja a doki félrediagnosztizálását, meg a felépülést. A fognövesztéshez akkor most külön gratula is jár.
A telcsiszámot felírtam, rettegj, hogy mikor hívlak

Judy
Megtámadjuk együtt Veráékat???
Lau
Neked nagyon drukkolok, hogy a kezelés viszonylag kíméletes legyen, de annál hatásosabb. Remélem hamarosan azt írod nekünk, hogy a dokik 100%-osan gyógyultnak nyilvánítottak

Trompipi
Én szuper terror-mutter vagyok, így én nem is biztos, hogy jó tanácsadónak számítok. Ellenben már hónapok óta nagyokat alhatok

Nálunk anno úgy volt, hogy elalvás előtt kézben ugyanannyit sírt, mint a kiságyban, ezért döntöttünk a kiságyban elaltatás mellett. Kb 4-5 nap után már egyáltalán nem volt sírás. Időnként azért bementünk hozzá simizni, kedvesen nyugtatgatni, de sosem vettük ki. Néha mostanában is sír 5-10 másodpercig (kitartó, mi??
) lefektetéskor, de többnyire csöndben van. Olyannyira, hogy általában 20.00-kor totál kiütve érzi már magát, és mozdulatlanul marad a kiságyban
Anita
Szuper a kép, hát még Eszti sérója
Nálunk szerencsére nincs szösz-felszedés és evés, ellenben minden mást megeszik
Viola
Nem tudom hogy a felületességem miatt van-e, de nem emlékszem, hogy mikor költöztök. Megvolt már, vagy mostanában lesz?
Macsek
Most, hogy én már megint nem mensizek, oszthatom nyugodtan az eszet

Nekem egy kicsit volt csak hosszabb, és intenzívebb, mint a terhesség előtt. Azt mondják, hogy ilyenkor (mármint a nagy szünet után) a méh alaposabban tisztítja magát. De szerintem nem ártana a saját megnyugtatásod miatt, ha felhívnád a dokidat, és Tőle kérdeznéd meg, hogy jó-e ez így! Én is rakok fel két képet, egy iggggen komolyat, amelyen a bicajomat készíti elő a nagymester a tekeréshez, meg egy csaptelep-megszerelős - fürdős képet.
Csirkesz

Ne idegesíts, hogy még 17 hetesen is. Én már kivagyok, de persze nem fogyok, hanem hízok, mint a kölökgólya, mert ha nem eszem folyamatosan öklendezem. Úgyhogy állandóan tömöm a fejem