A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

WishKép
Képzeld, én is éreztem a petefészkeimet, múlt héten még mindig olyanok voltak, mint stimu alatt! Aztán hétvége óta semmi, azt hiszem, most már végre minden a régi. Mióta nem szedek egy regiment gyógyszert, újra embernek érzem magam és nem kísérleti nyúlnak.
Az jutott még eszembe, hogy talán a stimuk óta érzékenyebbé váltunk a petefészek-működésre, és minden "rezdülésüket" érzékeljük, ha visszagondolok, nekem múlt héten lehetett egy nagy tüszőm, az nyomhatott. Lehet, hogy Te is ezt érzed..?
Én is nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz az első találkozás a guru nénivel, majd beszámolok róla. Nekem a Lányok beszámolói elég meggyőzőek voltak, pszichológuson még nem gondolkodtam, remélem, nem is lesz szükség rá, na majd megláttyuk!Kép
AnnaKép
Olvasod a topikot mostanában? Olyan rég nem jelentkeztél. Gyere lécci! KépKép
hajnesz

Hello Mindenki,

Reméljük jól vagytok!

Ma voltunk a yamamotoban ismét!
Juditnak kicsit fájt de a siker érdekében ez utólag feledésbe merül.
Nagyon örültek Stella híreinek, hogy sikerült a lombik, s gratulálnak neki. (Először nem tudták kiről van szó, majd a villamos ájulás, második alkalommal jegelésre beugrott nekik, hogy ja a pécsiek?)

Egész hétvégén úton voltunk, szomszédok szomszédok, barátok.
Na meg a futás sem maradt el Enigma férjével.

Enigma is nagyon jól van, tegnap este a szemünk láttára vitte be szervezetébe a szükséges fehérjét!
Enigma bácsi tutti vacsorát készített.

Jól vagyunk, gyűjtjük az erőt.
Holnap megyünk ismét vérvételre a Kaáliba - Kromoszóma vizsgálatot megcsináltatjuk.

Hajnesz,

Reméljük kicsit jobb már a hangulatod, ha nem
legközelebb jössz velünk futni ok?

Ha nem ok, viszünk!

Lkt,

Tegnap nem jöttetek a csontért, kénytelenek voltunk másik kutyunak oda adni!
Szegény kexi, remélem nem éhezett, de biztosan megint elfogyott a feltöltőkártyájáról a cucc, mert napok óta nem hívott!

Wish,

Helyzet? Milyen volt az első nap a melóhelyen?

Jók legyetek!

Puszkók

Kép
farkasok

Hajnesz! Hajrááááá! Te is Bátor ember vagy,ne feledd. Nekem azt mondta legutóbb a guru néni, hogy ez a bátor emberek sportja. Bátorság előhozni azt, amit jó mélyre ástunk.

Wish! Ha pszichológuson gondolkodsz, azt tudom, hogy Dévai is tud ajánlani, meg a Kaális Nóri is pszichóhoz jár, ja meg Gigi dokija is ott van. E-mail elment.

Én lenni rossz passzban. Ki kellett volna hagyni a férjem nélküli szülői ház látogatást, pont most amikor a gyerekkori rosszat emésztem ismét. Na mindegy, hátha kialszom magamból a sírhatnékot.
lkt

Timi Kép
A francba, nagyon sajnálom, hogy rossz passzban vagy. Nekem igazán szép gyerekkorom volt, de még így is ki tudak néha borítani, szóval megértelek.
Sírd ki magad ha az esik jól. Ha nem sírod ki magad akkor benntartod a feszültséget és ezzel pont a legrosszabat teszed magaddal.
Mindenesetre ezt vígasztalásul küldöm:
Kép

(Igaz a kamaszkoromról jobb nem beszélni, amennyit apámmal veszekedtem.... Sajna tök egyforma természetünk. Most utólag visszagondolva olyanok voltunk, mint két kis kos akik folyton fejjel egymásanak rohannak. Kép Azóta én okossabb lettem Kép Okos kos Kép)

Még gondolkodom, nem tudom melyik lenne a jobb, mert már egyszer régen voltam pszihlógusnál más ok miatt, de azt úgy forgattam meg ahogy akartam és még csak nem is volt szándékos a dolog. Végül azért is hagytam abba, mert rájöttem, hogy így nem fog tudni segíteni nekem. Szóval nekem valaki igazán jó kell, aki nagyon profi és aki szimpi is. Jajj, nem tudom Kép
Az is lehet, hogy nem igazán jó kéne, csak olyan aki igazán tud segíteni Kép
Olyan hatérozatlan vagyok, vagy mégsem? Kép

Gigi Kép
Elküldenéd a te pszihológusod elérhetőségét. Egy barátnőmnek mindenképpen nagyon kell egy.

wish

Sziasztok!
Roxal!
Annnnnyira aranyos vagy!Köszi.KépNem is tudod mennyire szorítok itt mindenkinek a sikerhez!Csak az tudja mennyire nehéz újból és újból megrázni magad egy egy kudarc után és menni tovább aki átélte ezt.Ezért is teszek fel időnként képeket,hogy lássátok érdemes menni,csinálni tovább.KépJaj úgy szeretnék már élőben is talizni veletek!Kép

Timi!
Légyszi,légyszi ne légy szomorú!KépKüldök egy malackás képet remélem felvidít.Kép

Mindenkinek puszi.Dia

Kép

Kép
Kép
lldicsi

KépKépKépKép!
Judit, és persze Wish, látjátok, megéri szenvedni azokkal a cérnákkal, ti lesztek a következő yamamoto babások! Kép
Tegnap felavattam a Sauconyt, kemény 4 + 1 (ez utóbbit kis pihenő után újra csatlakozva apához) kört futottam az Orczy kert salakján, nem hiszem, hogy bírnátok ti ezt a tempót, túl kemény iramot diktálnék nektek! Kép
Nem válaszoltatok arra a kérdésemre, hogy kié a Beagle. Most már mondjátok meg, különben ma sem fogok tudni aludni! Kép
TimiKép
Ennyire rossz a helyzet? Úgy sajnálom. Szörnyű lehet, ha az ember nem kap lelki támogatást onnan, ahonnan a legtermészetesebb dolog lenne, hogy kapjon, a szüleitől. Akkor inkább sírd jól ki magad, minthogy ezen őrlődj.
hajnesz

Hajni Kép
Hős vagy. Én ma akartam menni sportolni, de fáj a fejem. Azért még egy kis jógát belegyúrok a napba, aközben nem zötykölődik az agyam.

Vanda Kép
Elkezdtem egy diétát én is Kép Remélem használni fog és egy karcsúbb Wish megy majd vissza Dévaihoz.

Timi Kép
Az jutott még eszembe, hogy ölelgesd jól meg Keksz kuyust, az biztos segít Kép

wish

Sziasztok!

Már így utólag én is bánom, hogy nem Pesten csináltattam meg mndent, de csak azért nem, mert akkor sógornőmnél kellett volna maradnom ki-tudja-meddig. Szóval nem a pénz miatt, mert azt itt is oda kell adnom. Meg igazából most jöttem rá a gyakorlatban is, hogy milyen vízfejű ez az ország. Sárospatakról is többet gondoltam, de tényleg. Én szívesen élek itt mert szép meg minden, meg mert szeretem, csak sajnos nincs itt semmi. Már kicsit unalmas, hogy mindenért minimum Miskolcra kell menni, de ezt nemcsak az egészségügyre gondolom. Na jó befejezem, kicsit elkeseredtem.
Hajnesz, köszi a lehetősget, lehet, hogy élni fogok vele, mert béna vagyok.

A guru néni miben különbözik a pszichológustól? Mi folyik ott? Kép
Ez a yamamoto-s dolog tetszik nekem, ki volt már itt "cérnázáson"?

Egyébként én is meg a párom is roppantul szurkolunk, hogy valakinek sikerüljön már egy vagy kettő babó, mert a múltkori széria (már bocsi) katasztrofálisra sikerült. Remélem nem én vagyok a rossz ÓMEN, csak pont rosszkor kapcsolódtam be.
vanda978

Wish! Melyik diétát választottad? Hajrá!!!
vanda978

Vanda Kép
A 90 napos diétát választottam, ahol minden nap más típusú kaját ehetsz. A yamamotóban ezt javasoltáka páromnak és ő már fogyott vele 11 kilót (most van a 60 körül). Úgyhogy egyrészt úgy tűnik beválik ez a diéta, másrészt pedig így könnyebb főzni kettőnkre csak egyféle kaját kell készíteni Kép
Cérnázáson volt Stella, Judit és én. Eddig fele-fele a sikrearány, reméljük Judit feljavítja 66%-ra Kép A Kaális topikból volt már Norka is és Zsebi is megy majd valamikor.

Ha a képekben segítség kell nekem is szólhatsz. Lehet, hogy az lene a legjobb, ha valamikor telcsiznénk egymásnak este és eltávirányítanálak, hogy mit hogyan csinálj, mert akkor megtanulod és legközelebb már magadtól menni fog Kép

Dia Kép
Engesztel-engesztel-engesztel. Nem akartalak megbántani ezzel a prototípus dologgal, viccnek szántam, de úgy látom nem jól sült el. Domi nagyon édes baba és már a fényképek alapján nagyon kedvelem őt is. Ha majd találkozunk, számíthat tőlem egy nagy dögönyözésre, ha csak Oli el nem riasztja hogy milyen rémes volt, amikor őt nyúztam Kép

wish

Sziasztok!
Gyorsan visszaolvastam jo sokat irtatok ma.
Ha jol emlékszem Roxal és Wish beszéltetek a kenetröl ne aggodjatok azt menet közben is letudja venni a Dévai nekem is az egyik ultrahangozásnál vette le és mondta hogy majd sürgösségileg megkéri az eredményt.
Ja a petefészkeim nekem is fájnak pár napja ugyan ugy mint stimukor azt hiszem most volt valamikor a peteérésem,szerintem van még bennünk a hormonokbol és azért érezzük ugyan ugy.Vagy hülyeséget beszélek?
Na jo megyek is alukálni mindenkinek jo éjszakát kivánok és szép álmokat!

Kép
póci

Na ugrott a mai jóga Kép
Azzal kezdődött a kazi, hogy 3-4 órával evés után csináljuk. Hát én nem fogok éjfélkor élénkítő jógát csinálni, majd inkább reggel.

Póci Kép
Azért erre a fagyibabás dologra majd kérezz rá Dévainál, ha viszajött a szabiról.
Az ha csak most fáj a petefészked biztos a pé-t jelenti. Nekem folyamatosan fáj a stimu óta. Vass doki azt mondta a transzfer 21. napon, hogy még mindig kicsit nagyobbak, de majd elmúlik. Hát ajánlom neki! Kép

wish

Na ki nem tud aludni? Kép

wish

Énnnnn!
Vagyis tudnék de Domi 5-kor ébresztett.Persze most ő már alszik.Kép
Nem haragszom rád!KépNeked is nagyon,nagyon szorítok!Mi ez a diéta izé?Dévai mondta?Mert engem is mindig ezzel szekált.KépSajnos még mindig nem tudtam leadni azt a 30 pluszt.KépÉljenek a hormon gyógyszerek!KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Dia Kép
Egy ilyen kislegény kedvéért én is felkelnék Kép
Dévai mondta, hogy estleg fogyhatnék, de ezt magamtól is tudom. Azt hiszem jobb lenne, ha nem lennék 100 kiló terhesen. Ez sajna nem vicc, most 85 vagyok. Nálam nem a hormongyógyszerek, hanem a rendszertelen mozgáshiányos életmód. Nademajdmost milyen fitt leszekKép

Én most azt hiszem szép halkan meghalok. Ötkor aludtam el, azóta kétszer állítottam odébb a vekkert, de most muszáj indulnom a munkába. Bizonyára igen hasznos leszek ma a cégnek Kép
Na azért rohanok.

wish

Wish!

Nem álltál át még a nyaralás óta. Én ezt biztos nem bírnám... Persze, én bárhol bármikor képes vagyok aludni, tehát nekem ismeretlen ez, hogy háromkor még nem tudok aludni... Ma éjjelre küldök neked álomkórt Kép
Mit takar ez a diéta?

Dia!
Én is felkelnék ötkor a kislurkóhoz. Aztán majd persze ha lesz(nek) akkor hogy fogunk sírni Kép

Póci!
Köszi a kenetes tájékoztatást.

Vanda!
Biztos nem te vagy a rossz ómen Kép pedig milyen jó lenne rád fogni... Kép Komolyra fordítva, szerintem most már lassan tényleg sikerülni kellene.

Hajni!
Tisztelgek előtted. Az egyetlen sport, amire nem tudom rávenni magam, az a futás. Nagyon ügyi vagy. Pedig nekem is le kellene adnom még a következő programig vagy 2-3 kilót. S ugye ez csak mozgással megy...

Timi!
Tudod, hogy mi mindig itt vagyunk. Vagy hívjál fel, ha rossz passzban vagy, s nincs férjecskéd sem. Csak ne legyél lehangolt, kérlek. Tényleg, inkább sírj, legalább megkönnyebbülsz. Nekem sem volt egyszerű gyerekkorom, de nekem legalább nem kell szembesülnöm vele. Még...

Farkasok!
Judit jól van? Még mindig kiráz a hideg ettől a cérnázástól, de remélem segít Kép Köszi a híreket Enigmáról, már épp kezdtem aggódni, mi is lehet vele. Szerencsére telnek a hetek.

Többiek vajon miért nem írnak? (Emi, Png, Nikosz, Anna, Lavy stb.) Remélem, mindenki nyaral...

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Azt hiszem ezután a virrasztás után működni fog az álomkór, csak valahogy ki kell húzzam ötig, nehogy még itt kapjon el Kép

Emi szabin van, a többiekkel fogalmam sincs, hogy mi lehet. Remélem én is, hogy minden rendben van
velük.

Jézusom, mindjárt leszédülök a székről Kép

wish

WishKép
Egy kis kávé nem segítene? Tudom, hogy nem iszol, de néha csodákra képes! Minden elismerésem a diétához, na ez az ami viszont nekem nem menne. Anyukám meg tesóm is ezt csinálják, le is adtak 10 kilót, szóval tutira működik, viszont nem tudom, Laci hogy viseli a gyüminapokat, de Anyukámnak olyankor csak szépeket és jókat szabad mondani, különben tiszta hiszti egész nap! Nem beszélve arról, hogy ez következő nap délig tart... Kép
Hú Csajok, ha már ennyire felmagasztaltatok Kép futásilag, úgy érzem, ebből ma is lesz egy adag!!!
VandaKép
A guru néni pránanadival foglalkozik, energia áramoltatással segít megtisztulni a negatív tudattartalmaktól, mérgektől, stb.
hajnesz

Hajni Kép
Én is sportolni is akarok a diéta mellett.
Laci jól bírja a gyümölcsnapot, bár olyankor nem csak reggeli, ebéd, vacsora van neki, hanem szerintem tízóraira és uzsira is eszik némi gyümölcsöt. Én így az első nap után még jól bírom Kép

wish

VandaKép
Bocsi, ez a guru néni nem az a guru néni, ő is pszichológus! Kép
hajnesz

Wish!

Na látod, én meg ezt nem bírnám... Már diétailag Kép Ébren vagy még? Kitartás!

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok, belekotty megint! Ha nem baj!Kép

Pszichológus ügyben: érdemes a szájhagyomány után menni, ki a nagyon jó (vesédig lát), ki kevésbé az (gyengusz, nem ura a helyzetnek), mert sajna színes a paletta... Nem tudom, Csigó Katiról hallottatok-e már? Nem hozzá járok, de ő a Nyírő lombikosaival is foglalkozik, a pszichonet-en tán megvan a telefonszáma.
Más: a futást ezerrel javaslom. Én egy hónapja kezdtem el, nem véletlenül. A legkeményebb izommunka, fogyásra kitűnő, de túlzásba vinni nem kell, mert leállhat tőle az ovuláció (menekülés-szaga van, mesterséges stressz). A pulzusszámot lent kell tartani 160-on (sokkal nehezebb, mint gondolná az ember, mert aki edzetlen, annak kalapál a szíve), így elfutkározhatsz egy órát is, viszont a prolaktin, kortizol és egyéb stresszhormonok jelentősen lecsökkennek. Csak ajánlani tudom! Kép
s_norka

NóriKép
Én egy ideig keresgéltem a neten "azt a bizonyos Nyírős pszichológusnőt", mert emlékszem, hogy egyszer tán pont a Kaálisban olvastam róla, de sehol nem találtam róla infót. Szóval ő lenne az? Legalább már tudom, hogy hívják. Kép Köszi a segítséget!
Egyelőre teljes bizalmat szavazok a "mostani" (holnap megyek hozzá először)pszichológusomnak, mivel már nagyon sok jót hallottam róla topiktársaimtól.
A futásról írtakért külön ezer köszi!!! Sajna prolaktin bejátszik nálam is...
hajnesz

Hajni Kép
Az "ez a guru néni nem az a guru néni" milyen megfejtést takar. Én nem értem Kép

Roxal Kép
Ez tuti jó diéta, mert abszolút nem éhezik közben az ember. De azért a sportot sem fogom hanyagolni.
Még ébren vagyok egyébként, szerintem ki fogom bírni, csak majd este korán lefekszem.

Nóri Kép
Gyere nyugodtan belekotyogni bármikor Kép
A futásnál hogyan méred a pulzusszámodat? Van valami speckó órád, vagy számolgatod?
A futás nálam az egyik sport alternatíva, csak nem tudom hogyan fogják bírni a térdeim.

Lányok, az elöbb lombikfelvilágosítást tartottam a konyhában a munkatársaimnak Kép Kérdezték, hogy nem unom-e sokadszorra elmondani. Mondtam nem, mert kis túlzással másról sem tudok beszélni Kép
Bár mostmár a diétámról is tudok Kép

wish

WishKép
Én eddig abban a meggyőződésben leledztem, hogy a guru néni a pránanadis, mert Szanira vezettem vissza az egészet, aki sokszor írt a pránanadiról. Persze furcsa volt, hogy Lkt felől soha nem hangzik el a pránanadi szó, de ez már tőlem nem is olyan meglepő én megoldottam magamban, hogy nem kell mindig használni azt a szót, aztán Lkt felhívott és helyre tett, hogy ez a néni nem pránanadis, hanem egy pszichológus. KépKépKép
Tudom, nehéz eset vagyok, ne is figyeljetek rám. Kép
Azért annak örülök, hogy ezzel meg is oldódott a gondom: vajon megkeressek-e egy pszichológust? Kép
hajnesz

Hajnesz Kép
Akkor ezzel az én gondom is megoldódott Kép
Szóval ez a guru néni "csak" pszihológus gurunéni és Szaninak még van egy pránanandis guru nénije is. Egyszerű Kép
Hova mész holnap a lakására vagy a rendelőjébe?

wish

WishKép
Örülök, hogy ilyen flottul megoldódnak a gondjaink!!! Kép
A lakására megyek. Felhívtad?
Most már tessék dolgozni! Kép
hajnesz

Válasz: igen, 1 hónapja a futócipő mellé kaptam egy pulzusmérőt is. Abban a Decathlonban vagy mi a csudában, a budaörsi Ikea mellett, van olcsóbbért is, 13-ért vagy hogy. Igaz, ez meg már hogy nem olyan szuper, ez abban látszik, hogy szabályosan fel kell ébreszteni: induláskor még alszik, hiába van már az embernek ugye pulzusa, aztán 220-230-at ordít Kép, végül 1-2 perc után beáll. Fontos szerintem, mert 170-es pulzus felett már nem ég a zsír, csak hörög az ember.
s_norka

Wish! Megoldásod csak részben helyesKép Szani maga tud prananadizni a férjével együtt, tehát neki prananadis nénije nincsen, mert azt otthon, úgyis mondhatjuk, hogy kéznél tartja.Tehát Szani guru nénije az a a guru néni, akihez én is (most már Hajnesz is) járok. Titulusa szerint egészségfilozófus, de gyakorlatilag cihológus (igaz cihológusnál még soha nem voltamKép), szóval semmi energia, beszélgetés ezerrel.
Guru néni téma kivesézveKép

Írtóra jól esett, hogy ennyire törődtök velem, köszönöm nagyon!!KépKép Még mindig nem vagyok egyáltalán toppon, habár tegnap du Apával voltam, jó sokat bezsélgettünk, de valahogy nem akar múlni ez a rossz kedv. Kíváncsi vagyok, a mai guru nénis talákozó után merre fordul a hangulatom.

Wish! Én is álmos vagyok, mint állat, de én erre a követhetetlen időre fogom (37 -20-14-25 fok pfújjjjjjjjjj).
lkt

Szevasztok,
Remélem nem az én múlt heti vinnyogásom tett mindenkit depissé.
Ja tényleg lett a Kaálisok között egy spontán terhesség ( 1. inszem előtt, már megvettek mindent), és szombaton lett egy 1.lombik Kriszta71-nek. Szóval van ami feldobjon, bár be kell nektek, hogy valljam, hogy először elsírtam magam, hogy mi a francért nem velem történik ez, majd rájöttem, hogy egyszer - naggggyon ajánlom hogy a soron következő alkalommal- össze kell hogy jöjjön, de azért ez a rádöbbennés eltartott 2napig, majd azért volt bűntudatom, hogy hogy lehetek ekkora egy görény. Szóval jól lecsesztem magam, és most már kezdek jobban lenni.

Hajneszkám,
A csávók nagyon elkezdtek futni, úgy hogy nyugodtan csatlakozhatsz, még hétvégén is futnak! Nem ám kibújsz alóla. Én a mai nappal kezdek futni, remélem menni fog és kitartóan tudom csinálni, mert a combomon gyönyürő hurkák vannak és ezek nem-evéses módszerrel nem akarnak távozni. Mellesleg, a sport jót tesz az agynak.Ja a kutyák a tesóméké: beagle: Tádé (lány), szálkásszőrű tacsi: Mazsola (fiú), cocker spániel:Cherry ( Cherik=Coco= és még sorolhatnám a beceneveket- már 10 éves, ja lány). Arra gondoltam, hogy veszek neked egy igazi porcelán kutyát- lehetőleg Herendit- vagy egy elemes típusút! Mit szólsz?

Lkt,
Tegyelek a kirakatba!!!! Hogy mertél elmenni egyedül a szülőkhöz. Ezennel megtiltom és Keksznek és Rágcsának is küldtem jeleket, hogy amennyiben ilyen gondolatok kerülgetnek bátran harapjanak meg vagy vakkanccsanak egy rémisztőt, és akkor magadhoz térsz vagy legalább is bekakilsz.

Roxálkám,
Hamar eljön a mi időnk is és teljes energiával csak magunkra kell gondolni. Az alvás technikám nekem is hasonlít a tiédhez, bárhol és bármikor, bár mióta cérnázásra járok észervettem, hogy este 10-kor még csinálnék valamit. Na azért nem tart sokáig a meggyőzés és már hunyok is.

Vanda,
Ezt jól elnyújtották, szerintem is hívd fel a Dévait és beszéljétek meg hogy egy esetleges vérvételes újra csinálás nem lenne-e gyorsabb mint várni a régire.

Wish,
Éjjeli bagoly. Ezúton kérlek, hogy jelezz Stellának, hogy várják a hívását a Yamamotóban, tegnap varratáskor mondtam nekik, hogy sikerült neki, csak még kórházban van. Most nem esett jól a varratás, és úgy tűnik meg vannak velem elégedve, kevesebb cérnát kaptam, bár még a lábamon szeretnének javítani.Ezért oda többet, a hasi cérnák most fájtak, de elég stresszes voltam, megjegyzem ez a nyomi Krisztián is volt, így most már tuti fix, hogy az ötödikre ( szeptember 5. 14:40) nem kérem meg hogy jöjjön el, mert a hazaszállítás nem ér annyit, mint amennyit értetlenkedett, és tutira nem küldött pozitív energiát- valami autós újságot olvasott- és utána sem volt egy kicsit sem együttérző, meg is büntettem este, nem bújhatott át pedig majd meg fagyott. Na most legalább tudja hol a helye.Ja és meg is kellett etetnem, ahogy hazaértünk, pedig szurkálás után mindig pihenni szoktam, hát most nem.

Na jó megszűnök.

Gyerekek ha én talpra tudok állni és minden mást megpróbálok lesz@rni, akkor ez nektek is megy.

Millió puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok,

Futást én is nagyon tudom ajánlani, Enigma Urával nagy futók lettünk (Õ eddig is az volt), s ezt megkoronázva ma én is vettem egy POLAR futóórát!
Mert anélkül csak észnélkül szalad az ember!
Nagyon jó igaz az időn kívül még semmit nem tudtam rajta beállítani :-)))))

Farkaskoma

Kép
farkasok

Judit Kép
Fussunk együtt!!! Hátha úgy könnyebb Kép

wish

És Judit Kép
Ez már olyan igazi Juditos üzi volt Kép

Farkaskoma Kép
Én is néztem hogy veszek a sportolásomhoz egy polár órát. Azaz egyelőre inkább csak kölcsönzök erre a két hónapra.

wish

Wish,

Még van 1-2 db a kifutó S120-as termékbő, ami nagyon megfelelő és "csak" 15 360 Ft.
www.polarorak.hu
www.fitness-trade.com

Futófarkas

Kép
farkasok

Krisztián Kép
A kollégám mennyasszonya polár órák kölcsönzésével és eladásával foglalkozik. Sztem elég olcsón bérelhetőek.
www.pulzustrener.hu

wish

Nem rossz kütyük ezek a polár órák. Wish, ez hogy derült ki, egyszercsak elkiáltottad magad, hogy nem foglalkozik itt valaki polár órák bérlésével?? Erre egyből jött a válasz a túlsó sarokból, hogy de, a menyasszonyom azzal foglalkozik! Kép
Stelláról nincs valami újabb hír?
hajnesz

JuditKép
A porcelántól és az elemes típustól eltekinthetünk, igazi jöhet! De csak úgy 5 év múlva, oké? Kép (Nem baj, ha Border collie...)
Amúgy szerintem itt senki nincs, aki mások sikerét egyben ne a saját kudarcának élné meg. Egy kis depi bőven belefér, aztán szépen felállunk és újra együtt örülünk egymásnak. Ügyes csajszi vagy Te, nem egy görény! Kép
hajnesz

Lkt!
Bocs hogy bepofátlankodom, ide, de a múlkor a Kaális topikon írtad, hogy Lázár Erikát ha nem tudom elérni megadod az elérhetőséget! Írtam neki emailt, amire még tavasszal álaszolt most nem nagyon kéne a szuri tudsz segíteni, hogy telefonon hol leheten utolérni????

Köszi

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebike!

Kb. 2 óra múlva tudom megnézni az emailt, de telefonszámom nincsen, viszont megadta a rendelőjének az elérhetőségét, hátha ahhoz van telcsiszámom. Hazaérek, és máris nézem.
lkt

Timikém Kép
Te még ilyen későn is dolgozol Kép

Én jelentem voltam edzeni a Farkas Gym-ben. Sajna tíz perc után kb leestem a trénerről, annyira elfáradtam. Na de holnap már majd 11 percet nyomok, aztán 12-őt, aztán 13-at és nemsokára 24 órás edzésnapot tartok Kép

Ja, Farkaséknál nem megy net, úgyhogy ma nem nagyon jönnek.

wish

Wish!

Áh dehogy! A guru néni után Apánál a munkahelyén vártam, hogy végezzen, és kéz a kézben induljunk haza.
lkt

Timi Kép
Megnyugodtam Kép

Gyerekek, durván ide hallatszik a sziget Kép Szegény Farkasok, nekik még az ablakaik is abba az irányba néznek.

Na mit szoltok, milyen jól bírom azzal a kis alvással Kép De azért mostmár megyek alukálni.

wish

Wish! Hogy vagy? Sikerült jó későn lefeküdnöd!!! Akkor Ti is (na meg Farkasék is) elbúcsúztattátok az Illést?Kép Mindezt önként és dalolva?
lkt

Jesszus, kicsit nem jövök, aztán mennyit írtok.

Wish!
Hogy aludtál? Szigettől eltekintve...

Timi!
Már énis megrettentem, azt ígérted, visszafogsz a tempóból. Azért megnyugodtam, hogy nem dolgoztál...

Judit!
Ez már igazán hozzáállás. Örülök, hogy nem kell személyesen megrázni téged, ügyesen felállsz te magadtól is Kép

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Kép
Köszönöm jól aludtam, fel se ébredtem egész éjszaka. De azt érzem, hogy még rá kell húzni egy kis alvást, hogy kipihenjem ezt a virasztást.

Timi Kép
jobb kedved van már neked is ugye? Kép
Judit már igazi önmaga, jót dumcsiztunk vele tegnap este.

Hajni Kép
Milyen volt a gurunéninél?

Na dolgozok egy kicsit. Pusza mindenkinek.

wish

Kép

wish

WishKép
Már első alkalommal olyan tudatalatti blokkok kerültek a felszínre, amikről fel sem tételeztem volna, hogy oltári nagy elfojtások. Egyszerre volt megdöbbentő szembesülés és katarktikus élmény. Mindenképpen pozitív benyomással jöttem el és megyek is vissza jövő szerdán. A horoszkópomban semmi jel nem utal arra, hogy fizikálisan ne lehetne gyerekem, fiút is, lányt is látni benne. Úgyhogy most nekilátunk a múlt boncolgatásához. Azt is látni, hogy most megyek keresztül egy nagyobb változáson, ami segít majd az önelfogadásban. Gondolom, ezért is "találtam" most rá a guru nénire! Kép
Nem akarok reklámot csinálni, de szerintem aki úgy érzi, hogy belül még rendbe kellene tenni egy-két dolgot, annak hatalmas segítség lehet egy ilyen szakember. Mert ha csak visszük tovább magunkban a sok elfojtott érzelmet, az egyszercsak visszacsap valamilyen formában.
Hú, de okos lettem hirtelen, most már leállítom magam. Kép
hajnesz

Wish! Igen, tegnap kiveséztük gurunénivel a problémámat. Megkönnybültem. Jó, hogy van ez a gurunéni nekem.
lkt

Lkt Kép
Örülök, hogy megkönnyebültél.

Hajni Kép
Örülök, hogy pozitívan élted meg az első találkozót. Remélem segíteni fog és nem kell sokáig várni a kis Hajnikra és Lajosokra Kép

Én is megkönnyebültem, mert gyakorlatilag kész vagyunk a munkával aminek péntek dél a határideje Kép
Jövő hétre viszont nincs munkám még Kép

wish

WishKép
Úgy legyen! Kép
Te aztán szupernő vagy, nyomod a netet ezerrel, közben kész a pénteki meló! Kép
(Annak nem örülni szoktak, ha jövő hétre nincs munka??Kép)
hajnesz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?