A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Na lányok,

Itt az idő, hogy lassan időpontot fixáljunk szeptemberre, azt hiszem.
Aki tudja, hogy hogy lehet színesen és vastag betűvel egyszerre írni ide, az kérem, ne titkolja előlem tudását, közérdekűt szeretnék írni!

KépKép
unique

Unique!
Nekem fogalmam sincs, de írd csupa nagy bötűvel!
Az nem elég?

udud
Vendég

!korí élefazssiv tnednim jjuJ
Kép
Vendég

szijjasztok,benezek mar hozzatokKép)

Kép
monyoka

Gondolom ti is probaltatok a gyertyallos dogot.Hát mintmondjak nekem nem igazánjön be.
Nekemanyuval vannak gondok,állandoan azzal nyaggat hogy mikor lex már nagymama,mintha mi nem erre törekednénk.Kép

Kép
monyoka

Sziasztok lányok!
Csak most volt idő benézni, és elolvasni a mai termést.Úgy látszik, hatott a tegnapi zebrátlanság miatti "háborgásom", ezért így ismeretlenül is nagyon-nagyon gratulálok Spulninak!KépOlyan jó ilyen híreket olvasni!Háborgok egyet ma is, hátha lesz holnap eredménye: Ejnye-bejnye!Mindenki húzzon bele!

Monyóka!
Üdv köztünk!KépMég én is nagyon új vagyok itt, remélem te is jól érzed majd itt magad.A lányok nagyon segítőkészek és aranyosak, ezért jöttem én is ide.

Babus!
Nagyon édi a kiskrapek, kérek még képeket!(ez csak véletlenül rímel (előjött belőlem a magyartanárKép)

Réka!
Szerintem a legfontosabb, hogy tudd, mindent megtettél azért, h. egészséges babád szülessen. Egy genetikai vizsgálat (amennyiben lehetséges)megnyugtatna téged is.

Szisszka!
Mensi elkerül még?Mikor tesztelsz? Drukkolok!Kép
pille

Monyóka!
Hogy érted, hogy nem igazán jön be a gyertyaállás? Hogy nem annyira tudod megcsinálni? Vagy nem esik jól? Pedig erősíti a hasizmokat, meg a karizmodat, is, ha tartod magad.
De állítólag a párna a popsi alá is segít.

réka
Vendég

Pille!
Köszönöm, én is így gondolom, úgyhogy valószínűleg elmegyünk egy genetikai vizsgálatra, csak még kikérdezem Jucát, hogy hogy csinálják.
réka
Vendég

Monyóka!
Én is hallottam a gyertyáról, hát sajnos én már nem tudom megcsinálni,olyan béna vagyok, úgy látszik öregszem Kép
Az én anyukám is hasonló lehet, ma ebéd közben azt ecsetelte, mikor fogok táppénzre menni (a nemlétező baba miatt). Már most kezd türelmetlen lenni, pedig még csak 1 hónapja mentem férjhez.
Tényleg, ma vagyunk egy hónapos házasok!
Na jó, akkor ezt ma még megünnepeljük Kép
pille

MonyókaKép
De a legtutibb a gyertyaállás + párnadömping popó alá és így elaludni. Kép Nem felkelni még pipilni sem! Kép Na néha nagyon nehéz, azt állíthatom. Főleg ha előtte betermel az ember egy jó adag innivalót, amire, valljuk be, minden esély megvan. Na olyankor piszkosul tudtam szívni a fogam Kép
Igazán nem mondhatja a kis hamis a pocimban, hogy nem jártam meg érte mindent... Kép

PilleKép
Legfőképpen szeretnék Neked is zebrát rajzolni, persze csak ha szeretnél a táblába kerülni Kép (ez felkérés volt keringőre Kép)

DudduKép
Bocsi, lehet, hogy lemaradtam valamiről? Mi ez a genetikai vizsgálat-dolog?

Ja, és

SzisszkámKép
Nem kaptam meg a mailt Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique!

/ jel, aztán a szín neve angolul, utána pedig {}-be a szöveg. Ha még vastagon is szeretnéd, akkor a zárójelen belül ugyanez csak /b{}-be a szöveg.
Na ez elég bonyolult lett!
De fent baloldalt a Segédletek/Formázáson belül részletesen le van írvaKép

Babus

Kép
babus2005

Réka!
Na majd én is próbálkozok még ezzel a gyertyás dologgal, a múltkor a férjem csak egy kicsit nézett hülyének, hogy mit csinálok... KépPersze ha szabályos gyertya lett volna, lehet, hogy értette volna. Neked biztos jól megy, jó kondiban lehetsz. Úgy hiányzik nekem is valami mozgás!
pille

Nem, a Dokumentáció/Formázásban van leírvaKép

/red{/b{Babus}}

Kép
babus2005

Mindegy elrontottam, mennem kell etetni, bocsiKép

Kép
babus2005

Unique!
Nagyon szívesen, szerettem volna, de nem akartam "bepofátlankodni" KépMit kell tennem?
pille

PilleKép
Hát, megnézed a táblát és az összes adatot, ami benne van, megadod nekem. Kép
Lakhely, életkor, szül dátum, ciklushossz, hányadik cn vagy ma, mióta próbálkoztok

Puszi

KépKép
unique

Már régóta motoz az agyamban, hogy érdemes lenne, mert bátyám és nagynéném is betegek. Feljebb leírtam részletesen, később leírom, ha nem találod, de most csöngettek.
dudu
Vendég

Unique!
Köszi!
Lakhely: Jászberény, életkor:25, szülinap:júl.21, ciklushossz:?(még azon fáradozok, hogy legyen) cn.:?(elvileg néhány napon belül lesz az 1.) Próbálkozás: 2005. július.
Remélem mindent megadtam.
Ja és én pedig kérnék egy zebrát a nevem mellé... Vagy az nem jár?? Kép
pille

Pille mi gyertyáztunk 1-2 cer.Mégpedig ugy hogy en gyertyába "álltam "férjem pedig tartotta a derekamKépCsaladi vállalkozás.Olyan jokat nevettünk ezen hogy eccer lecsusztam es bevertem a fejem a szekrénybe,na azota nem csináljuk.Szegeny párom meg nemtudja mivan,és kerdezgeti folyton :na mivan mar sose vagy termékeny(gyertyaállást termékeny napokon csináltuk)Öfolyton ösztönöz engem,nagyon édin viselkedik.Multkor pl,azt mondta:fel a lábakat,nagy adagot kaptálKép)
Mostmár okosan csinálom a dolgokat,mert 1honapja ugy begözöltwm hogy nagyon össze is vesztünk.
PILLE GRATULA AZ 1 HONAPHOZ!mi is nemrég hazasodtunk(2 honap)

Kép
monyoka

mit jelent a cn?

Kép
monyoka

Monyóka!
Monyóka!
Köszi! Én is gratulálok neked, akkor ti is friss házasok vagytok!Eddig eszembe se jutott, hogy segítséggel is lehetne a gyertyaállást csinálni, majd akkor így fogjuk!Kép
A baba-témán vesztetek össze?
Én igyekszem nem görcsölni a témán, bár tudat alatt mindig ezen jár az agyam.
Mi nemsoká kezdjük az első Closty-s kúrát, na akkor majd beleadunk apait-anyait!
pille

cn: ciklusnap, hányadik napon vagy a menstruációs ciklusodban.
pille

pille és ha már 4ik napja késik akko hanyadik a ciklusnapom?

Kép
monyoka

A ciklus a mensi 1. napjától a köv. mensi 1. napjáig tart. Ahány nap eltelt az utolsó mensid óta, azon a ciklusnapon vagy.
Lehet, hogy babás vagy? Teszteltél már? Érzel valamit?Jaj de izgi!Kép
pille

Sziasztok!Kép

Szisszka!Kép

Köszi megvagyok,csak nagyon izgulok,mert holnap délelőtt vizsgázok kreszből.Szorítsál!Kép
Fájdogál a hasam és a mellem középidő óta. Szerinted ez normális?

A hőm fent van,de még csak a 20. napon vagyok.
Egy biztos hogy megfogadtam ,hogy nem élem bele magam még egyszer úgy mint a múlt hónapban,mert nem szeretnék csalódni,csak várom csendben a fejleményeket. Hátha ez meghozza a gyümülcsét!!!!!!!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

Sysy!
Nagy-nagy kalappal a holnapi kreszhez!
Biztosan sikerülni fog!

Akkor tényleg ne törődj inkább a tünetekkel. Ráérsz arra még! Persze tudod, hogy nagyon-nagyon szurkolok, csak féltem a lelkivilágod!

Unique!
Megtaláltad, amit korábban írtam?

Juca!
Vajon visszaolvasol? Vagy leírjam újra?
A családtervező kp.ról érdeklődtem, hogy milyen volt, mert lehet, hogy nekünk is el kellene mennünk.

dudu
Vendég

Duddu!Kép

Köszi a szorítást!Kép
Remélem tényleg sikerül,majd holnap délután megírom!

Jó lenne ha már két héttel később lenne,dehát ez van,marad a várakozás...

Veled miújság?

Sysy
sysy77

Dudu!

Ugyan nem nekem szól a kérdés, de azért biztos nem baj, ha én is megosztom veled a családtervezős tapasztalataimat. Az első látogatáskor egy védőnővel találkoztunk, aki kikérdezett minket nagyon alaposan a családban fellelhető összes betegségről, elküldött egy teljes vérképet csináltatni, tüdőszűrőre, rubeola oltásról kellett igazolást vinni, hogy megkaptuk-e. Ha teljesítettük a házi feladatot, mehettem a nőgyógyászhoz. Azóta már másik doki rendel ott, mint amikor mi voltunk. Nálunk nem került szóba genetikai vizsgálat, de rendel ott egy genetikus is, szerintem ő titeket is megvizsgál, ha indokoltnak tarják. Na, remélem kicsit tudtam segíteni.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

pille meg nem csinaltam textet.gondoltam várok még vele.nem igazan szokott rendszeres lenni,bar az utobbi idoben megjott 30 napra.csak anyit erzek hogy ehes vagyok de nem kivanok semmit.ma pl egy falatott se ettem ,csak 2-3 gyumit meg egy szelet dinnyet.
SYsy szoritok a vizsgadhoz.

Kép
monyoka

Monyoka!Kép

Köszi a szorítást!KépKépKép

Sysy
sysy77

UniqueKép

Gyertyaállásban aludni??? Te tényleg mindent megtettél ezért a kis porontyért.Kép

junko
Vendég

pille most olvasom a kerdesed.Azon vextunk oxxe,hogy en allandoan sexelni akartam,ha volt kedve(M) ha nem .erre o mar teljesen kikeszult mert masrol mar nem is tudtunk bexelni,csak hogy akkor ma kell mert ma termekeny vagyok ,holnap azert kell,mert hatha.Apszult nem is elveztem a sexet,es ezt o eszrevette es aztmondta ha ilyen vagyok nem csinaljuk tobbet.Aztan leultunk es megdumaltuk,hogy hulyen viselkedtem,es sikerult rendeznunk a dolgotKép
milyen kurat kezdtek el??

Kép
monyoka

neharagudjatok meg nem igazan tudok kiigazodni:
SYsy te terhes vagy?

Kép
monyoka

Monyóka!
Sysy még nem terhes, de nagyon szeretne, és nemsokára az is lesz, mert annyira drukkolunk neki.
Igaz Sysy?

Évi!
Köszi, hogy írtál. Szóval igazából azért írtam, hogy eldöntsük elmenjünk-e most, vagy ráér babócával a pocinkban. De úgy néz ki, elmegyünk hamarosan. Ti csak úgy mentetek, vagy volt valami problémátok is?

dudu
Vendég

Duddu!

Így van ahogy mondod!!!!!!!Kép
Köszi a szorítást!Kép
Remélem hogy már ott csücsül a baba a pocimba,csak még nem tudok róla!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKépKép

Úgy szeretem ezt a topicot,itt mindig van valakinek egy jó szava a másikhoz!!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok Kép
Most értem haza, elég vacak napom volt Kép
Délután a fogorvosnál voltam. Alig egy órája voltam ott, mikor a tűzoltóság kitessékelt a rendelőből, mert a tetőszerkezet égett.
Az autóm pont a bejáratban állt, amit elálltak a tűzoltóautók Kép A lányomat az ölembe kapva rohantam át a sűrű fekete füstön, hogy kijussak az épületből Kép Na jó nem is ragozom tovább, iszonyatos volt Kép
Három órát dekkoltam az utcán szétfurt foggal... Mikor visszaengettek minket a doki egy ideiglenes tömést tett a fogamba, holnap megcsinálja reggel a véglegest.
Közben a tűzoltók kegyeskedték kiengedni az autóm a törmelékek alól és a párom, aki közben sietett a megmentésünkre ki tudott tolatni. Az autómnak hála az égnek nem lett semmi baja, csak rettentően fekete szutykos Kép
Azt hiszem nagyon rám jár a rúd mostanában Kép

Bocsika a topik-off-ért, de muszály volt kiírnom magamból.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szisszka!

Igen, Harkányban is voltunk, nagyon jól éreztük magunkat! Bár volt egy kis eső, ami nem hiányzott, de semmi nem tudta elrontani a kedvünket!Ez olyan második nászút volt édes kettesben!Kép

Gyertyaállás!Kép Bevallom tegnap én is kipróbáltam, a kis férjem meg jót rötyögött! De meddig kell így állni? Már nem olyan jó a kondícióm, így maradt a kispárna!Kép

Családtervezésről írtatok. Ide mikor kell menni?Illetve kell v. csak lehet? Én nem emlékszem rubeola elleni oltásra! Ezt kapjuk, kaptuk vmikor v. kérni kell?

Kedves Junko!
Ha már Te is szegedi vagy nem mesélnél picit magadról? Lehet, hogy ismerjük egymást!Kép

Én a találkozóra egyedül megyek, a férjem dolgozik! Junko, mehetnénk együtt!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

sysy es mikor fogsz textelni??

Kép
monyoka

Annácska!

Még olvasni is szörnyű, hogy mi történt!
Remélem jól vagytok!
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Monyoka!

Hát én várok még legalább 2 hetet,mert még csak a 20.napon vagyok,úgyhogy még messze az idő.

Annácska!

Szörnyű volt olvasni ami Veletek történt!Kép
Remélem hogy most már egy kicsit megnyugodtatok.
Kívánom hogy aludjatok jól!

Sysy
sysy77

Kép
vanda72

Ez az egyik kedvenc kepem Materol...

Kép
vanda72

Sziasztok,

most ismerkedem a kepfeltoltes tudomanyaval...

Vanda
vanda72

Spulni Kép
Hatalmas gratula a zebrácskádhoz Kép
Úgy látszik tényleg beindult a zebracsorda Kép

Edina Kép
Olyan jó olvasni, ahogy a 9 hónapról írsz, remélem nekem is hasonló időszakom lesz Kép
A lánykád nagyon édes, nagyon megpuszilgatnám Kép

Unique Kép
Hogy számoltad ki a 6+1-et? Nekem tetszik a rózsaszín és tényleg nem volt Annamarival sem semmi rosszullétem Kép
Szerintem jót fog tenni a kis pihi, legalább rá tudsz hangolódni az uh-ra Kép Drukkolok, hogy minden rendben legyen Kép
A vérvételen egy rakás mindent néznek, a szokásos vizsgálaton kívül enzimeket, ellenanyagokat, vércsoportot, rubeola védettséget, különböző nyomelemeket, meg még egy csomó mindent amiről nem tudom, hogy mi, de biztos fontos Kép

Babus Kép
Kritófka még mindig zabálni való Kép
Hallottam már olyat, hogy csak úgy véletlenül jött a tesó, a hugom is Kép, majd kiderül Kép

Tündi Kép
Jó, hogy vidám vagy Kép Olyan jó ezt látni, már nagyon hiányzott Kép

Monyóka Kép
Üdv a csapatban és mielőbbi babásodást Kép

Csibe Kép
Viszonylag jól vagyok, csak nagyon megijedtem.
Még életemben nem láttam még távolról sem tüzet, nem hogy ilyen közelről Kép

Sysy Kép
A lányomat itthon gyorsan letettem aludni, nagyon kétségbe volt esve, mikor jöttünk át a füstön, most már szerintem ő is megnyugodott.
Azt hiszem jót fog tenni az alvás erre a nagy riadalomra Kép
Egyébként most láttam a hírekben a tüzet, hát beleborzongtam.
A holnapi kresszedhez nagyon szorítok Kép

Jó éjt!

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Vanda Kép
Gyönyörű Máté Kép
Gratulálok hozzá Kép

Annácska

annácska

Szia Csibe!
A családtervezőbe egyáltalán nem kell menni. Nekem is csak az esetleges genetikai kérdések miatt jutott eszembe, hogy érdemes lenne.
Szerintem a rubeola elleni védőoltást gyerekkorunkban kaptuk.
réka
Vendég

Jó reggelt!

Annácska!
Örülök, hogy túl vagytok a szörnyűséges napon. Remélem lánykád már el is felejtette az egészet!
HOgy vagytok ma?

Vanda!
Hát sikerült képet feltölteni, az tutti.
(Esetleg egy kicsit kicsinyíheted, mielőtt felrakod)
Az első képen annyira aranyos Máté!

Unique!
Hányra mész UH-ra? Veled vagyok gondolatban.
JObb is, hogy szabit vettél ki, úgysem fogsz tudni mással foglalkozni, gondolom.. Kép
És hol marad a nagy közérdekű??

dudu
Vendég

Lányok!

Ma megyek kresz vizsgára!!!!!!!!!!!!!
SZORÍTSATOK!Kép

Sysy
sysy77

Sziasztok!

Vanda!

Odavagyok MátéértKép

Duddu!

Szia, bocs, tegnap már nem tudtam írni. Csatlakozom Évihez, nálunk is ez volt a menet, kivéve, hogy nem kellett ott orvoshoz menni, választhattunk.
Genetikára egy szerda 11 órára hívtak be, így nem tudtunk elmenni. Szerintem ha felhívod Qket szavesen mesélnek.
A minden betegségbe beletartozik pl. a magas vérnyomás is nagyszülQkig, szóval elQtte nem árt egy kicsit felkészülni. Itt védQnQvel beszélgettek elQször, és Q küldd mindenfelé. Szerintem nagyon kedvesek.
Ja és mi bejelentkeztünk telefonon, ott adtak egy idQpontot, és nem kellett semmit mondani, mondjuk nálam volt vetélés, de itt mindenkit szívesen várnak.
Ja és teljesen ingyenes.

Rubeola!

Nem akarok hülyeséget mondani, de azt hiszem 82-tQl oltanak mindenkit. Minket oltottak gimiben, pedig 78-as vagyok. Persze mindig azt mondják, hogy gyakorlatilag nincs fertQzés, mert ugye ez gyerekbetegség, és most a gyerekeket régóta oltják, plusz a lányok nagy része átesett rajta, tehát védett. Azt nem tudom, hol lehet megtudni, hogy kaptatok-e vagy sem.

Juca

tjuca

Szia Juca!
Köszi! Felhívom őket és nem várok a magzatra. Úgyis tök hosszadalmas folyamat, szóval jobb előbb.
Csak előtte elkezdjük kikérdezni a családot.

Sysy!
Ügyes leszel! Várjuk a híreket!

Sziszka!
Mizú' veled?

dudu
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?