A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Babcsi
Fiam kipróbálta a Pg53-jópárszorKép....7éves lesz...és párszor nálla is páfrányok voltak,tetszett Neki nagyon/gyakran szórakozik vele.Szerintem pont Neki való! Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kandi

De a Babymark azért jó, ugye?

Tünde
gtünde

Tünde!

Az enyém is csinált UH-t, de aztán szerintem mégis a ciklushossz alapján számolt, mert ugye még érett tüszőket nem láthatott...gondolom, mert nem mondta, csak azt, hogy azok a kis pontok a petefészekben, na azok a tüszők. Majd azt mondta, hogy hétvége legyen az idő és ha nem jön meg vagy megjön találkozunk és nem mondta, hogy menjek UH-ra megint xy napon, hogy érnek-e. Szóval ennyi...

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Hát ő tudja. Biztosan ki lehet következtetni a peteérést. De a tesztet szerintem azért csináld meg.

Tünde
gtünde

Tünde!

Természetesen megcsinálom, biztos ami biztos. Reméljük használni is fog!

Ti mióta próbálkoztok? Szerinted normál esetben mennyi idő alatt jön össze a babuci?

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Mi már 2003. február óta.

Szerintem kortól is függ, de ha egy évig nem sikerül, utána lehet meddőségről beszélni.

Tünde
gtünde

Kandi72!

Hahahahahaha...ez tetszett...Akkor ez a Pg53 tényleg egy hasznos és főleg szórakoztató játék!

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Tünde!

2003. óta! nem kis kitartás kell hozzá és remélem hamar meghozza nektek a gyümölcsét!
(én meg jövök itt a friss próbálkozásunkkal).
A korról annyit, hogy 35 éves vagyok és ez lenne az első baba, még nem kisírleteztünk előtte, mivel későn mentem férjhez és a gyogyót is 10 évig szedtem egészen idáig, csoda, hogy rendesen megjött, amiket hallottam meg olvastam már,hogy utána hónapokig semmi! Remélem ez nem fog gátat szabni a babaprojektnek, meg a prolactinom sem!

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Hát már én is benne vagyok a korbanKép 36Kép Én is elég későn kezdtem próbálkozni, de hát későn is találtam meg a páromat. Én nem szedtem gyógyszert, úgyhogy ebben a témában nem vagyok otthon. Köszi a biztatást!

Tünde
gtünde

Babcsi

De ha fellapozol 15 óra 58 magasságába, ott leírtam mi történt baba ügyben velem eddig. Már ha érdekelKép

Tünde
gtünde

Tünde!

Természetesen érdekelt és elolvastam. Hát, igen sok mindenen keresztül mentél, de a cél érdekében ugye mindent. Biztos vagyok benne, hogy a kitartásod meghozza a várt eredményt és boldog anyuci leszel!!!!!
Ezek szerint a ciklusoddal baj volt ezért mentél dokihoz először? Mennyi volt a prolactinod és mennyit szedtél/meddig?

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Hát a ciklusommal épp nem volt akkor még baj, csak már több, mint másfél éve próbálkoztunk és semmi. Aztán volt a hormonvizsgálat meg a többi. Ja, és később lett rövid a ciklusom.

Bromocriptint szedtem, 2x1-et amig el nem fogyott (15 nap). Először 31,8 ng/ml, majd 40,9 ng/ml volt, a gyógyszertől lement 4,1-re. Utána nem kellett tovább szednem. Gondolkoztunk is, hogy esetleg most is azért nem lesz baba, mert megint esetleg magas. De, ha jól tudom, a magas prolactin-szint csak a peteérést befolyásolja.

Tünde
gtünde

Babcsi

Amúgy meg szerintem mások sokkal több mindenen keresztülmentek, mint én, mégis optimistábbak, mint én.Kép De azért most újra reménykedem.Kép

Tünde
gtünde

Sziasztok!

Beszámoló az orvosomtól:
Elvittem a 3 ciklus görbéit. Az én görbém ( amit excel táblában láttok)azt mutatja, hogy ebben a ciklusomban nincs peteérés!
Volt UH is ott pedig láttunk egy szép nagy cisztát! Abban egyeztünk meg hogyha elmúlik a vérzés, visszamegyek aztán csinál UH-t és akkor meglátjuk hogy kiürült -e a vérzéssel vagy nem . Ha nem akkor leszedi a korházban. Ennyi.

Kép
lara26

<!--attachment: j_lius_cn-250147.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*14.8**j%falius+cn%2exls --><center><pre>
Kép
július cn.xls (14.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép
lara26

Lara

Sajnálom, így ismeretlenül isKép
Ha nem megy föl a hő 37-re akkor nincs peteérés?

Tünde
gtünde

Ja és mondta, hogy akkor ír nekem peteérést segítő gyógyszert.
Szedett már valaki olyant?

Kép
lara26

Lara

Én igen, ha a clostilbegyt-ről van szó. Lettek is szép petéimKép

Tünde
gtünde

Lara

Csak még baba nemKép
gtünde

Akkor bizony nincs.
De legalább erre a cisztára időben ráleltünk.
Jobb ez így. Még rosszabb is lehetett volna nem?

Kép
lara26

Lara

Persze. De remélem nem kell befeküdnöd.
gtünde

Hát ha nem távozik a kis aranyos akkor azt mondta, hogy be kell feküdnöm.

Kép
lara26

Tünde!

Ahogy olvasgattam, valóban sokan már sok mindenen átestek de azért ne becsüld le a kitartásod! és főleg ne keseredj el mert az úgysem segít!
Nekem 748 mU/l volt és 10 nap 1/2 bromó után ment le 465,2-re. Ez mondjuk egy másik mértékegység. Most azért szedem megint, hogy nehogy amiatt ne jöjjön össze. Igen, én is úgy tudom,hogy a magas prolactin a peteérést gátolja, de a terhesség megtartása szempontjából sem jó ha magas (bár laikusként nem akarok butaságot írni). Kellene csináltatnod még egy hormonvizsgálatot, hogy ne emiatt aggódj. Én is meg fogom kérni a dokimat. Úgy olvastam, hogy ezt a ciklus első felében érdemes megcsinálni, mert a második felében magasabb az érték. (?).

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Lara

Akkor szurkoljunk, hogy távozzonKép
Ha meg mégsem, akkor meg azért, hogy túl legyél már a beavatkozáson és érjenek azok a peték!
gtünde

Lara26!

Én is úgy tudom, hogy ha nem megy 37 fölé akkor nincs peteérés. Sajnálom, hogy cisztás vagy én is szurkolok, hogy eltúnjön!

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Lehet, hogy tényleg magasabb, mert az én magasabb értékem is akkor volt. Amúgy elkeseredni mindig a menzi elején szoktam, utána meg már várom a félidőt, hogy mehessen a dolog.
Most ez a hónap kimarad gyógyszer+UH szempontból, mert a dokim szabin van. De azért fogunk próbálkozni, hátha így is összejönKép Azért vettem a tesztetKép

Tünde
gtünde

Tünde!

A bromóhoz még annyit, hogy úgy olvastam, hogy abbahagyás után visszaugorhat a szint, nem akarlak rémisztgetni csak ezt olvastam és is azért kezdtem el újra szedni (az orvosommal persze megbeszéltem).

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Hát ha visszajön szabiról és közben nem leszek terhes, úgyis megyek hozzá és rákérdezek. Persze ő azt mondta, hogy stressztől is lehet magas. Tehát csak egyszeri volt a kiugrás. Nem tudom, majd meglátjuk.

Tünde
gtünde

Babcsi

Amúgy meg nem rémülök meg könnyenKép

Tünde
gtünde

Tünde és Lara26!

Mindenkinek jó pihenést! Kezdek álomittas lenni. Remélem legközelebb is itt lesztek és beszámolunk a fejleményekről!

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Habár néha elgondolkozom azon, hogy a hugomnak előbb lesz unokája, mint nekem gyerekemKép
gtünde

Babcsi

Jóéjt!
gtünde

Tünde!

Még annyit, hogy ne is rémülj meg :-) nem azért írtam. A magas prolaktinszint valóban lehet a stressztől és még sok minden mástól (gyógyszerek pl. antidepresszáns), de van egy régebbi topik ahol elég sok mindent leírnak, ill. a neten körülnéztem ez ügyben, szóval ha érdekel neked is érdemes utána nézni, vagy csak egyszerűen az orvosodra figyelni és nem túlstresszelni a dolgot ahogy néha én teszem..hihihi..

Jó éjszakát

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Na lányok, asszem én is megyek. Korán járok dolgozni, úgyhogy jóéjt mindenkinek!

Tünde
gtünde

Sziasztok!Nagyon-nagyon boldog vagyok,tegnp is és ma is pozítívat teszteltem!Itt a kis babóm a pocakomba!Első lombikom sikeres lett, remélem a kis picur meg is marad!!
Gratulálok Spulninak is és mindenkinek kitartás és fontos hinni a sikerben, a babók ezentúl csak úgy potyognak a pocikba!!!!!!!!!!!!!!!

Mi 2003. április óta próbálkozunk!
Eddig 6 insemem volt és Július 23.-án petesejt leszívásom és ET pedig júli. 26.-án.Szegedre járok!C-hossz:30-32 nap, rendszeres!

Puszi mindenkinek!
Életkor:25
mihone

MihoneKép
Gratulálok, vigyázz nagyon magatokra!
Junko a másik topicból
Vendég

Mihone
Nagy nagy gratula Neked is...két + teszt egynapra....nem semmi!Kép

Tünde-BabcsiIgen a Pg53-szerintem hülyeség-és kevés embernél jött be tudomásom szerint!Nagyon sokszor téves eredményt mutat!Az ovi tesztekről csak jót hallottam eddig!Sok sikert Nektek !
kandi72
Budapest III. kerület

Mihone tiszta szívből gratula. Nem is tudod milyen reményt adtál most nekem.

Én is szegedre járok, ET 2. nap 24 év. Ja és első lombik. Kép

Nagyon vigyázz rá!!!

Doktornőhöz jártál?

KépKép
jiny

Mihone Kép akkor hat oriasi gratula ! te is megkuzdottel ezert a gyerekert -de megerte !!!!

Tunde - babcsi Kép mekkora nagy levelvaltas volt Kép jo olvasni !!!
a hormonvizsgalatoknak csak ugy van ertelme,,ha a 3. es a 21 napon is elvegzik. Ha visszaolvastok par hetet,,a Wish leirja, hogy melyik az a wb oldal,,ahol meg vannak adva a normal ertekek - lehet, hogy google on megtalaljatok

Lara Kép a hot magadhoz kell viszonyitani. nem az a lenyeg, hogy hany fokon van, hanem hogy mennyit emelkedik. siman lehet peteeresed, ha nem igen megy 37 fole is,,csak akkor alacsonyabrol kell indulnia - nekem ezt mindta a doki...
de a legjobb, ha neki megmutatod. Amugy ez a homerozes egy lutri, ha nem ugyanabban az idoben kelsz es fekszel -> maris mast mutat..szoval tul komolyan ne vedd.

Wish Kép remelem ma tudsz aludni es nem szorakoznak a hormonok. nekem 1 poharka bor is szokott segiteni az "elajulasban" . Kép
saci

Mihone

Ez nagyon-nagyon jó hír, gratulálok!

Kandi

Hát én sem sokáig használtamKép A Babymark remélem tényleg jó, habár ebben a hónapban nem szedem a clostit, de hátha így is lesz peteérésem. Pénteken kezdem figyelni, majd tudósítokKép

Saci

Meg is volt mindkét vizsgálat, az értékek a prolactin kivételével jók voltak. Nekem az eredményen rajta voltak a határértékek, úgyhogy lehetett rögtön látni mi újság. A prolactin meg a gyógyszertől rendbejött.

Nekem a doki nem is mondta, hogy hőmérőzzek. A peteérést legtöbbször megérzem, meg azt is, ha meg akar jönni. Utóbbit van, hogy már egy héttel előtteKép Most is így volt, ráadásul a 25. napon megjött. Ez van. De nem adom felKép

Köszönöm a sok biztatást, tényleg kell ez az ember lelkének.

Tünde
gtünde

Mihone

Ez nagyon-nagyon jó hír, gratulálok!

Kandi

Hát én sem sokáig használtamKép A Babymark remélem tényleg jó, habár ebben a hónapban nem szedem a clostit, de hátha így is lesz peteérésem. Pénteken kezdem figyelni, majd tudósítokKép

Saci

Meg is volt mindkét vizsgálat, az értékek a prolactin kivételével jók voltak. Nekem az eredményen rajta voltak a határértékek, úgyhogy lehetett rögtön látni mi újság. A prolactin meg a gyógyszertől rendbejött.

Nekem a doki nem is mondta, hogy hőmérőzzek. A peteérést legtöbbször megérzem, meg azt is, ha meg akar jönni. Utóbbit van, hogy már egy héttel előtteKép Most is így volt, ráadásul a 25. napon megjött. Ez van. De nem adom felKép

Köszönöm a sok biztatást, tényleg kell ez az ember lelkének.

Tünde
gtünde

Sziasztok Lányok,

Tegnap voltam dokinál mindent rendbe talált és kezdődhet a következő inszemináció úgy örülök neki.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Saci
Drukkolok az inszemhez nagyon! Mindjárt szeptember lesz Kép
Igen, nyaralás megvolt, szuper jó volt, találsz néhány fotót a Tündi30 munkái albumomban, ha érdekel Kép Gyönyörű helyeken voltunk.
Persze a baba nyaralás alatt sem jött össze, úgyhogy kezdjük a vizsgálatokat. Jövő héten megyek UH-ra szerdán és pénteken, majd andrológia, vérvételek, aztán meglátjuk. De cseppet sem idegeskedek már az egész miatt, örülök hogy eljutottunk idáig Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni pár kérdésben.Babát szeretnénk a párommal, kérdéseim a következők: -Magasnak tekinthető-e a 26,7 ng/ml-es prolaktinszint? (Orvosom szerint ez még nem olyan nagy eltérés, hogy bármilyen beavatkozást kellene csinálni.)A ciklus 21. napján mért 15ng/ml progeszteron peteérést jelent?A hőmérőzésen kívül van olyan eszköz, amivel a peteérést pontosabban meg lehet határozni? Előre is köszi
nikol82

Spulni,Mihone
Szívbol gratulálok nektek, remélem ezzel elindítottátok a babaesot. A toprengést a negatív gondolatok felejtsétek el, csakis a pozitív gondolatok a megengedettek és megláttjátok minden rendben lesz.

Barbi
Ez nagyon jo hír. Sok sikert a kov. inszemhez.

Saci
Neked is szorítok az inszemhez. Már nemsokáran itt is a szeptember.

Jiny
Kitartást kívánok ehhez a 2 héthez, azután meg egy hatalmas zebrát.Kép

Velem most annyi hogy ma vagyok 28cn napon, várom mi lesz. Titkon reménykedek a júliusi spontán honapban még akkor is ha az esélyunk rá a dokik szerint nagyon kevés.
mili

Sziasztok!
Ha valaki tudja nézze most a NATIONAL GEOGRAPHIC-ot!Baromi jó-és érdekes!Én már láttam....most megy!
Tünde Oké tudosíts,javitsd a statisztikát,hogy jó a BM-k!
kandi72
Budapest III. kerület

Barbi hajrá: Kép

Mili ezt kívánom Neked az elkövetkezendő napokra :Kép
kandi72
Budapest III. kerület

tök jó ez a műsor

Kép
lara26

Kandi

OK, de inkább a babások statisztikáját javítanámKép
Milyen műsor megy a NAT GEO-n? Nem mintha tudnám nézni, a melóhelyen nincs TVKép

Tünde
gtünde

Tünde Élet az anyaméhben a film címe. 15 órától ismétlik. Két órás film a kezdetektől Kép

KépKép
jiny

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?