A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Vanda
Nagyon ügyes vagy, és Máté nagyon édes Kép Remélem raksz majd még nekünk fel képet róla!

Unique
Megbeszéltük a tábla kérdést Kép Nekem egyébként a talira a 24-e lenne jobb, hátha akkor el tudunk menni, de ez még nagyon feltételes. Helyszín van már?

Tündi
Vendég

Duddu!

Mi kivártuk az egy év sikertelen próbálkozást, és mikor az letelt, akkor mentünk a családtervezőbe. Sejtettük, hogy valami nem oké, de hogy mi, azt ők derítették ki, és hozták rendbe. A rubeola oltást (ha jól emlékszem) hetedikben kaptuk meg, de csak a lányok.

Annácska!

remélem mára már el is felejtettétek a tegnapi izgalmakat! Még olvasni is rossz volt...

Sysy!

Egy nagy kalappal a mai vizsgádhoz! Nem is, egy egész Kárpát-medencényit! Majd írd meg, hogy sikerült.

Unique!

Olyan kíváncsi vagyok, mi lesz az UH-n! Ugye még ma be tudsz számolni az eredményről?

Vanda!

Máté igazi tündéri kiskrapek!

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok Kép
Dudu Kép
Köszi, már sokkal jobban vagyunk, a lánykám sem emlegeti a tegnapi napot, de sajnos megfázott és most a torka fáj.
A pocakom fáj az este, de reggelre jól lettem Kép

Juca Kép
A rubeolával kapcsolatban igazad van. Én is védett vagyok ennek ellenére ma kért a doki egy ellenőrzést, biztos ami biztos alapon Kép

Sysy Kép
Nagyon drukkolok a kreszhez Kép

Unique Kép
Nem 6, hanem 7 csövet vettek le reggel. A végére már azt hittem nem is marad a vénámben vér Kép
Komolyan eddig simán bírtam akár délig is egy pohár kakaóval, de most már reggel úgy kelek, hogy éhes vagyok Kép
Már szédelegtem mire beértem a cégbe reggelizni.
Mikorra mész dokihoz? Nagyon szorítok neked Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!
Sysy én is ugy terveztem hogy 2hét mulva textelek,de szerintem ugysem birom ki addig.Ha vasárnapig nem jön meg akkor megcsinálom a textet(akkor mar 9 napos késés lex).Lex ami lex jobb mint a bizonytalanság.Szoritok a vizsgádhoz de szerintem ugyis sikerülni fogKép
Vanda
Hát ez a bébi anyira aranyos hogy azt le se lehet irni,és a neve is gyönyörü.Ha nekem fiam lex Márknak fogom hivni,ha lányom NóéminekKép
Spulni
Téged nem nagyon ismerlek ,de remélem ez változni fog.GRATULA a zebrádhoz,ügyesen dolgoztatokKép)
Remélem egyszer én is ilyen boldog lexek ha bejelentem a zebrasodástKép
ja,akkor már én is felkerülök a táblára ugye??

Kép
monyoka

Köszönöm mindenkinek a szorítást!!!!!!!Kép

Amikor hazajövök megírom hogy sikerült.

Nagyon izgulok már!!!!!!Kép

Sysy
sysy77

Éva Kép
Lehet, hogy a pocakod most áll vissza a rendes kerékvágásba Kép
Drukkolok, hogy így legyen Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Sziasztok!

Tegnap este meccset néztem, tök jó volt!
Életemben először a magyar csapatnak drukkoltam, pedig a Manchester Unitedért 12éves korom óta rajongok! Kép Kép Kép
Tegnap ott olvadoztam a tv előtt, persze csak úgy hogy ne legyen túl feltűnő!Kép Kép Kép

Sysy
Drukkolok a kresz vizsgádhoz!
Majd mesélj, hogy sikerült!!!
Nem tudom, hogy normális e, de nekem szokott fájni a hasam, egészen mensiig, a cickóm viszont csak mensi előtt pár nappal szokott fájni.
Drukkolok, hogy most már jöjjön az a babóca!

Babus
Örülök, hogy Kristófka meggyógyult! Kép

Annácska
Ez szörnyű dolog! Nem is értem hogy történhetnek veled ilyenek!!! Kép

Csibe
Harkány nagyon szép hely,imádom!
Mi a Hotel Agroban szoktunk megszállni. Imádom azt a helyet! Kép
Nekünk még első nászutunk sem volt, nemhogy második... Kép

Vanda
Máté nagyon nagyon szép kisfiú!!!
Szuperek a képek! Kép

Unique
Mikor mész Uh-ra?
Majd mesélj!

Juca, Lányok
Oltási könyvecskétek nincs már meg?
Nekem megvan, és abban benne van minden oltás amit kaptam!!!!
Esetleg keressétek anyukátoknál!

Sziszka

szisszka

Helló Csajok,
sajna nincs jó hírem. Tegnap délelötti UH-án megállpitották hogy már nincs szívhang. Pénteken megműtenek elveszik tőlem a kis Drágámat. Megbeszéltük a párommal hogy Angyal gyártásban nagyon jók vagyunk de még a babagyártást gyakorolni kell. Tegnap a szívünk szakadt meg, erre abszolút nem voltunk felkészülve, mert tényleg csak egy nagy csöppet barnáztam. Most megtanultuk hogy itt mindenre fel kell készélüni.
Na de majd a következőnél résen leszünk.
Vigyázzatok magatokra.

Unique,
légyszi vegyél ki a táblából. Köszi.

Kivi
kivi2

Éva
Úgy legyen, hogy most áll vissza a pocakod!
Úgy örülnék, ha májusi babócás lennél!!! Kép

Monyoka
Nem csak akkor lehet bekerülni a táblába, ha zebrás leszel. Szólj Uniquenak, ha benne szeretnél lenni, add meg az adataid, Lakhely, életkor, szülinap,ciklushossz, hanyadik cn-en vagy, meg hogy mióta próbálkoztok!

Annácska
7 csövet vettek le?
Úristen!
én a vérvételt jól birom, sosem volt bajom vele, de tőlem csak 1 max 2 csövet vettek le... na de hogy 7et?! Nah, nem is tudom azt hogy fogom túlélni!!!

Sziszka

szisszka

Kivi
Nagyon nagyon sajnálom! Kép
pffúú, le vagyok döbbenve rendesen... fogalmam sincs mit kel ilyenkor mondani... szerintem nem is lehet...
SAJNÁLOM! Kép Kép Kép Kép

szisszka

Kivi!

Imádkozok érted, hogy minden rendben legyen. Add ki magadból a feszültséget, mert különben nagyon nehéz lesz.

A következQ baba meglátod egészséges lesz, mint a makk!

Juca (ha most vagy késQbb priviben szeretnél nekem bármit írni, a címem a profilomban van)

tjuca

Szisszka!

Mit hallok? Hogy fogod túlélni a vérvételt, na mesélj szépen, teszteltél már azóta reggel????

Juca

tjuca

Kivi Kép
Nem tudom mit mondjak Kép
Nagyon-nagyon sajnálom Kép
Rettentően szomorú vagyok Kép

Annácska

annácska

Lányok Kép
Elruhanok fogorvoshoz. Sietek vissza Kép

Annácska

annácska

Kivi!

Szóhoz se jutok,nagyon sajnálomKép Teljesen megdöbbentemKépKépKép Kívánom, hogy minél előbb talpra tudj állni.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Juca
Nem nem, még nem teszteltem, majd holnap reggel. Kép Kép Kép
Csak feltételezés volt, hogyha egyszer majd ennyi vért kell venni, hogy fogom kibírni...

Annácska
Sok szerencsét a fogdokihoz!!!

Sziszka

szisszka

Sziasztok!

Kivi!
Nagyon sajnálom!KépKépKép Ez rettenetes!
Sok-sok erőt kívánok hozzá, remélem hamar renbejössz!

Szisszka!
Holnap reggelig keresztbe tett ujjakkal fogok itt ülni a gép előtt!! Hajrá!

A tegnapi Illés koncert nagyon jól sikerült, anyukámmal majdnem az első sorban álltunk. Jó volt a hangulat, élveztük rendesen!
Sajnos nekem még mindig nem jött meg, egyre inkább érzem, hogy pénteken fog, pont indulás előtt KépKép

Megyek, eszek egy kis dinnyét, aztán jövök vissz!

Adri

Kép

Kép
adriana

Na akkor az előző napit visszaolvastam, de előbb nem nagyon tudtam menni.
Adrian nagyon érdekelneKép)és előre is köszönöm a címem mbalassa@hotmail.com.

Spulni neked is köszönöm és gratulálok.

Duddu
Unique-al egyet értek, az ha az ov. tesz pozitív az LH kiugrást jelzi, az azt követő 2-3 napban kell apait anyait beleadniKép hajrá!!!!

Unique
Miért mi van abban ha valaki ismer egy két chip&dale fiút??Kép))))
Amúgy nekem is borzasztóan fáj a derekam múlt hét hétvége óta, de már nem is merek reménykedni vagy de csak nem szeretném beleélni magam. A menszi előtt is szokott ilyen lenni, de nem ennyivel előtte majd csak jöv. héten lenne esedékes az is hétvégén...

Mónyóka
Hát a szerelmes pillanatokat tényleg nem szabad erőltetni. Erre mi nagyon vigyázunk, ha nem esik jól csak azért nem megy mert éppen aktuális lenne az időpont. Bár én azt figyeltem meg magamon, hogy olyankor még tudat alatt is sokkal jobban szeretném a drága férjem frakkját elkapniKép
Amúgy a múlt hónapban pont így sikerült a peteérésemet megtalálniKép

Annácska én is remélem most már jól vagy.
Amúgy lenne egy kérdésem hozzád és Unique-hoz. Ti amíg nem tudtátok biztosan, hogy baba van, azelőtt éreztetek valamit, mit? Hogyan sejtések vagy semmit?

Sys
Szorítok és ne izgulj, hidd el nem lesz nehézKép)De tényleg. Tudod, hogy én is nemrégen csináltam meg. Én a héten kapom kezembe a jogsimatKép))

Virág
Virag2

Most ismétlik az "élet az anyaméhben"-t a Nat. Geo.-n, ha valakit érdekel, és tv közelben van!

Virág!
Küldöm a mailt!

Adri

Kép

Kép
adriana

KIVI

Ezt azért írtam nagy betűkkel, hogy meglásd és ha valaki tudja a számát feltétlenül hívja fel. Nehogy engedni merjétek a műtétet, amíg legalább egy másik orvos meg nem erősíti ezt a vélemény, ugyanis nemrégiben olvastam egy hasonló esetről, amikor is a második orvos szakvéleménye után kiderült mégsincs baj csak az előző félrenézett valamit. Azóta az a baba megszületett egészséges él és virul!!! Ez nagyon fontos, hogy megtudd!!!!
Virag2

Kivi!
Rettentően sajnálom. Kép Ez szörnyű lehetett.

Vanda!
Nagyon édi Máté! Kép Tegnap válaszoltam a leveledre.

Annácska!
Nem semmi fogorvosi látogatásban volt részed. Hát ezt nem kívánnám senkinek. A lánykád nem ijedt meg nagyon?

Nicol

Kép
nicol

Kivi
Kép Hát én is csak keresem a szavakat Kép Kívánom hogy mielőbb rendbejöjjön a lelketek, és visszatérj hozzánk! Sajnálom, őszintén! Kép

Tündi
Vendég

Adri
Köszi! Kép
Nincs nat.geog.-om, azaz magyar nincs, csak 1 csomó külföldi Kép

Nicol
Kicsilányod eszik már rendese,ugye?

Puszika: Sziszka

szisszka

Kivi Kép annyira sajnálom! Ha van kedved valakivel beszélgetni ezzel kapcsolatban, szívesen segítek. Nekem 9+0 hetesen ment el a babám áprilisban, ez a második volt. Nagyon szeretnék segíteni. Esetleg olvasd el a www.angyalokszulei.hu oldalt. Nekem nagyon sokat segített.

Puszi
Noémi
Vendég

Kivi
Annyira nagyon sajnálomKépKépKép
Tényleg nem tudom, mit írjak.
De amit Virág írt, az elgondolható, én is hallottam és olvastam már több ilyen esetről is. Hátha.

Annácska
Még olvasni is rémes volt.
Én biztos még jobban bepánikoltam volna, én rettegek a tűztől. Röhögjetek ki, de én még egy gyufát se merek meggyújtani.

Más:
Csak az én fegyelmemet kerüli el, vagy tényleg nem írogat már ide Judyt és Gyöngyi? Mert az ikres topikba naponta, esetleg naponta többször is írnak. Oda egy csomó képet is felraknak a babákról, itt pedig sosem látok képeket.

Mennem kell, festjük a hajamatKép

Babus

Kép
babus2005

Virág!

Igen, ez igaz, de a mqtét elQtt automatikusan megnézik még egyszer, nálam egymástól függetlenül egy szonográfus, egy orvos, és az én orvosom. Ennewk így kell(ene) lennie, és hidd el, ha a legkisebb remény van arra, hogy csak elnéztek valamit, nem végzik el a mqtétet. (csak halkan jegyzem meg, sajnos, azt még én is láttam, hogy baj van, pedig sas nem vagyok, de még az uh-hoz sem értek).

Kívánom, hogy csak tévedés legyen.

Juca

tjuca

Kivi!
Nagyon sajnálom! Sok erőt kívánok nektek!
És tényleg nézesd meg még egyszer, bár ahogy Juca írja, ez automatikusan meg fog történni.
Veled vagyunk gondolatban, ide bármikor jöhetsz!
És gyere is, írj magadról!

réka
Vendég

Évi 79!
Ne aggódj ezeken a tüneteken. Biztos minden rendben van. Egyébként rendes menzid volt? Mert ugye van olyan, hogy összejön a babó, de mégis megjön egy kicsit és csak később jönnek a tipikus tünetek. Nem akarom beléd beszélni, csak eszembe jutott.

Virág!
Nálunk is így van, hogy pé. környékén sűrűbben szeretek Apához bújni.

Adri!
Gondoltam rád tegnap este, s pont úgy képzeltelek el, hogy az első sorban énekli az egész család az örökzöldeket.
Biztos tutti jó volt!

Monyóka!
Be kerülhetsz a táblába zebra nélkül is, csak írd meg az adataidat Unique-nak.
Ja, most látom, hogy Sziszka már ezt leírta. Bocsi...

Lányok!
Szerintetek mitől lehet, hogy kb. 2 napja a bal petefészkem (legalábbis nagyon arrafelé) fáj. Nem túl erős fájdalom, abszolút viselhető. Főleg mozdulatokra, pl. mikor leülök. Napközben jobb, estére erősebb. A melegvizes fürdő nagyon jól esett neki. Gondoltam felfázásra, mert elég sokat járok pipilni, viszont iszom is min. 1.5-2 liter folyadékot, tehát ez normálisnak tűnik. Ja, és most vagyok pé. környékén.
Van ötletetek? Köszi:

réka
Vendég

Sziasztok!
Kivi!
Még nem nagyon ismerjük egymást, de én is csatlakozom a többiekhez: őszintén sajnálom, ami veled történt!Kép Biztosan nagyon nehéz, de talán egy icipicit segít, ha arra gondolsz, hogy ennek valamiért így kellett történnie. Próbálj meg a jövőbe nézni,szorítunk, hogy mielőbb túltedd magad rajta.

Annácska!
Szörnyű, hogy mik történnek.Szerencse, hogy az ijedtségen kívül más bajotok nem történt!Kép

Csibe!
Én nem kaptam rubeola elleni oltást, de egy egyszerű vérvételből megállapította az orvos, hogy már átestem a betegségen, így nem is kapok. A rubeolán észrevétlenül is áteshet az ember.Ha kapsz oltást,utána -ha jól tudom- kb. 3 hónapig nem lehet próbálkozni a babagyártással.

Vanda!
Gyönyörű ez a Máté!Majd még teszel fel képeket?Kép

Sysy!
Ismeretlenül is szorítok!Nekem csak másodjára sikerült a KRESZ,de ennek már 8 éve!Neked biztosan sikerül!Majd várjuk a beszámolót!Kép

Képzeljétek, 19-én és 20-án Svájcból jönnek a szomszéd faluba látogatók, akiknek tolmácskodnom kell. A baj csak az, hogy a svájci német elég érdekes...Nekem pedig csak egy egyszerű német nyelvvizsgám van, nemhogy Svájcban, de Németországban sem voltam még. Érdekes lesz Kép
pille

Pille!
Nincs is ennél jobb nyelvgyakorlás!
Egy pár nap alatt biztos belejössz.
A lényeg, hogy megértsék, nem?
Turisták? Vagy valami speciális témában kell remekelned? Milyen nyelvizsgád van: közép, felső?

réka
Vendég

Réka!
Sajnos csak közép.A szomszéd falu testvérvárosának polgármestere, jegyzője és néhány képviselő jön.Egész napos rendezvények vannak ilyenkor a faluban, és persze ők mindegyiken részt vesznek.Én is abban a faluban tanítok, és hát nem nagyon tud senki németül.
Majdcsak megoldjuk v.hogy. Nyelvgyakorlásnak tényleg nem rossz.
pille

Babus2005, Szisszka, Pille
Köszi a gratulátKép

Duddu, Évi79
Nekem is ez volt, jobb-bal petefészkem fájdogált a 20. cntól, felváltva, kb 5 mpig, aztán később csak néha beleszúrt. Az okosok szerint fogantatás után a 4-10. napon ágyazódik be a baba, lehet...???Kép)

Kivi2
szívem szakadKép(

dido
dokihoz aug 20 után terveztem, remélhetőleg akkor már lesz szívhangunk isKép

Monyóka
én 1* felraktam a falra a lábam (gyertyaállás ebben a korban?Kép ), 1* meg párnát raktam popsim alá és gondoltam szépetKép) egyébként megjegyzem, én sem vagyok éhes és tudod, mitől..Kép

Sysy77
én is teszteltem a 22.cn a tünetek miatt, de feleslegesen, hiszen a baba még nem termelt hormont, így nem lett pozitív

annácska
remélem ma már a tűzoltós történet csupán egy vicces eset és a kislányod sem fázott meg nagyonKép

Vanda72
milyen gyönyörű fiad van! vigyázz, hogy a kiscsajok ki ne rángassák már a babakocsibólKép

Noemi22
Mit lehet tenni, hogy megmaradjon a baba? Mitől megy el? Ez annyira szomorúKép... Igaz, nem erre gyúrunk, de a párom azt mondta, mostmár legalább tudjuk, hogy összejönKép

Kép

Orsi
Kép
Kép
spulni

Réka!

Igen pontosan így volt, az első sorban voltam anyukámmal, a nővérem, hugom, meg apukám pár sorral hátrébb kerültek. Ez olyan koncert volt, ahol nem ciki a szülőkkel jönni.KépKépKépKép
Pé környékén nekem is szokott fájdogálni a petefészkem, ha elmúlik, akkor ez normális, ha továbbra is fáj, akkor lehet felfázás az oka.
Tipp: apucit elkapni ám ma este!!!KépKép

Pusz
Adri

Kép

Kép
adriana

Spulni!
Nekem nem valószínű, hogy u.az az oka, mint nálad. Bár úgy lenne. De mostanság van pé-m.

Adri!
Úgy lesz, csak nem tudom, hogy biztos jó-e, hogyha minden nap. Nem tudtam előre, hogy pontosan mikor lesz a pé., ezért már megelőző hadműveleteket is végeztünk az elmúlt 3-4 napban. Kép De végülis tegnap este volt határozottan kimutatva az LH-csúcs.
Azt olvastam, hogy két nap kell a katonáknak, hogy újraszerveződjenek. Kép De párom annyira édes, azt mondja, hogy inkább többször kevesebb, mint egyszer sok, no meg szedi a ginseng-et is szorgalmasan, így lehet, hogy elég egy nap nekik.
Ez nagyon sokat számít nekem, hogy ő is ilyen aktív, mert így már nem érzem annyira egyedül magam ezzel az egésszel kapcsolatban.

Az én anyukám azt mesélte a koncertről, hogy ott volt a 8.C. színe java, azaz az ált. iskolai osztálytársai (!!) és fél 3-kor ért haza. Mert mindig, mikor haza akartak indulni elkezdett szakadni az eső. Jó duma, nem?
Vendég

Réka
Nincs kizárva hogy konrétan a tüszőrepedést érzed meg. Szerintem sem lenne rossz este apával hancúrkodni egyet Kép

Babus
Nagyon régen írtak is Gyöngyiék valóban Kép Hol van az ikres topik? Régen kerestem, de nem találtam meg.

Tündi
Vendég

NicolKép
Nagyon aranyos vagy, hogy szóltál!Kép

TündiKép BabusKép és a TöbbiekKép
Ne haragudjatok, hogy nem jelentkezek túl sűrűn, de igazából nem tudom nagyon követni a topicot a sok új tag miatt - nagyon jó hogy sokan vagytok!!! Azt pedig nem tartom fair-nek, hogy csak a régieknek írjak (mert őket azért mindig követem!Kép ), mert mindig mindenki nagyon kedves volt velem még ismeretlenül is.

AnnácskaKép
Már nagyon régen akartam írni, annyira örültem amikor olvastam hogy végre sikerült!!!Kép Kicsit meg is könnyeztem...Kép

StellaKép
Te voltál a második akit megkönnyeztem! Nagyon nagyon örülök, és gratulálok! Nagyon megérdemeltétek!Kép

VandaKép
Megkaptad a levelem?

BabusKép
Örülök, hogy Kristóf jobban van. Haláli kis kópé, esetleg tudok ajánlani neki egy lánykát későbbre...Kép

Rakok fel majd képet is a lányokról, de sajna most etetnem kell, meg fejni, stb.
Ja, a találkozóról, mi még mindig Írországban nyomjuk, szóval én most kihagynám...Kép

Puszi mindenkinek,

Gyöngyi

bgy

Tündi!
Gyermeknevelés - Ikrek alatt találod őket!

Bgy!
Várom majd a képeket! Kép

Nicol

Kép
nicol

Nicol
Köszi Kép Megnéztem az albumotokat Kép Nagyon szép kis tündérkétek van Kép

Gyöngyi
A lényeg hogy jól vagytok, majd lesek a másik topikba képeket Kép

Tündi
Vendég

Lányok,
Ez most nem az "igazi" tábla, csak úgy gyorsan összedobtam, tegnap bennhagytam az "igazit" a munkahelyemen... Kép
Előre is bocsi a hibákért Kép

Kép
Kép

KépKép
unique

Spulni Kép ha tudnák az orvosok, hogy mitől marad meg biztosan, vagy mitől megy el.... biztosan mindegyik baba megszületne. Ezt nem lehet tudni. KépKépKépKépKép

Drukkolok, hogy veletek minden rendben legyen.

Stellácska kismami Kép nektek hármótoknak KépKépKép is nagy-nagy gratula, most már egyre hangosabban.

Puszika
Noémi
Vendég

Tündi Kép az ikres topik a Gyereknevelés főcím alatt van közvetlenül. Kép
Vendég

Unique Kép esetleg nem lenne gond, ha bekéreckednék ebbe a táblicskuba is? Hátha szerencsét hozol KépKépKépKép. Lehet?

Noémi, 27 év, Budapest, 2002. ősz, 28 nap, ma 4. cn, 4. inszemináció folyamatban.

Nagyon köszönöm,

Noémi
Vendég

KiviKép
Annyira de annyira sajnálom... Kép Nem is hiszem el, hogy ilyen megtörténhet Kép Borzasztó. Orvos mondott valamit, hogy mitől történhetett ez? Kép

AnnácskaKép
A 6+1 úgy jött ki, hogy az utsó menzid jún.28-án kezdődött, vissza is néztem a dátumot. Így jön ki. Kép Szörnyű ez a rengeteg vér, amit vettek, de legalább jól kivizsgálnak! Kép Munkahelyen nem tűnt fel, hogy támolyogva közelítesz az asztalodhoz? Kép
Szörnyű, ami a fogorvosnál történ! Nekem el is ment a kedvem a fogorvostól hirtelen Kép
Remélem, minden rendben Veletek! Kép

SzisszkaKép
Végre átjött a levél. Kép Köszi a drukkokat! Kép

Mindjárt még olvasok... Kép

Lányok,
Voltam ma UH-n Kép Doki megnézett, majd mondta "gyönyörű, nagyon rendben van minden".Kép Kedves apuka is megnézi? Természetesen. Kép
Jó helyen van, minden ok. Kép És ekkor elfordította a monitort, éééés..... OTT VAN!!!! ÉS DOBOG A SZÍVE!!!!! Kép Kép Kép
Én elbőgtem magam... (Bocsi.) Férjem is megkönnyezte. Olyan boldog vagyok! (sajna Kivi miatt nem felhőtlen Kép)
Méreteket nem mondott, csak hogy szép, 7 hetes a baba. Kép

Kép érkezik, bajlódnom kell picit a fényképezővel. Kép

Pusza

Unique

KépKép
unique

Unique
Nagyon jó hogy rendben vagytok, de hát miért is ne lennétek, nem igaz? Kép Vigyázz magatokra Kép

Noémi Kép
Nagyon örülök, hogy bent leszel a táblánkban Kép

Tündi
Vendég

<font color="ff0000">KÖZÉRDEKÛ!!!!
TOPIC TALI 2005. SZEPTEMBER 24. SZOMBAT, PONTOS HELYSZÍNRE ÖTLETEKET VÁRUNK!!! ÍRJÁTOK BE A NAPTÁRBA!!! Kép
</font>

KépKép
unique

Unique!

Örülök, hogy minden rendben! Nagyon megható lehetett, amikor hallottátok a pici szívét!
Nagyon várom a képet!!KépKép

Adri

Kép

Kép
adriana

Unique Kép gratula a 7 heteshez! Csodás érzés, mindenkinek - meg magamnak is Kép - kívánom. További problémamentes pocakosodást! KépKépKépKép

Kivi Kép nagyon sok erőt kívánok neked! Beszélj az érzéseidről, a gondolataidról. Kívánom, hogy sok erőt adjanak neked odafenn, hogy feldolgozd ezt a szörnyű dolgot, és azután tudd lezárni, és továbbfolytatni. Alinának a 3 hónap szünet után sikerült spontán a babája, most 14. hétben van. Februárban volt a műtétje. Nekem még sajnos nincs új pocaklakóm, de április óta, mikor a műtét volt várok rá. Tényleg, ha bármiben tudunk....

Puszik
Noémi
Vendég

Tündi Kép köszönöm. KépKépKép Én is, remélem hamar kapok egy zebrát Kép.
Vendég

Unique!

Gratulálok a kis dobogó szívű babádhoz! Nem csodálom, hogy megkönnyeztétek...

Noémi!

Örülök neki, hogy ide is írogatsz. Olyan szívesen olvastam a hozzászólásaidat a másik topicban.Neked is a Kaáliban csinálják az inszemet?

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

SpulniKép
Erre tényleg nincs gyógyír. Ma a dokim azt mondta, pici alkohol segít a babának a bennmaradásban. Hátha ez segít. Kép Vörösbor, pálinka... Én nem ittam eddig sosem alkoholt, de lehet, hogy egy picit fogok Kép Csak egy kortyot Kép

VirágKép
Nincs abban semmi rossz, ha vki ismer egy chip&dale fiút, csak a férjem ezt nem így gondolja. Kép Ennyi. Kép
A jelek pedig nekem is akkor lettek jelek, amikor a tesztem + lett Kép Utólag. Kép

NoéKép
Köszi. Kezdhetem rajzolni a zebrádat? Kép

TündiKép
Okés (táblaKép) Kép
Köszönöm a jókívánságot! Reméltem, hogy minden ok lesz. Kép
Most jöhet majd a "rendes" dokim, a választott. Még a nyaralás előtt jó lenne eljutni hozzá is. Kép

AdriKép
Nagyon klassz érzés volt, az bizti. Kép Köszi! Kép
Rendesen feltöltötték a Szigetet, nem volt mocsár a koncerten? Kép

SysyKép
Na mizu a vizsgával? Kezdhetek reszketni? Kép

DudduKép
Mindjárt visszanézem a korábbit, egyelőre kicsit le vagyok fáradva... Kép

KépKép
unique

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X