A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

SZIA FICÁNKA! Nekem 2 gyerekem van, a nagy 3 éves, a kicsi 5 hó. Mind 2 a Szt. Imrében született, a nagy Faludinál, a kicsi Balogh doktornál. Már régebben írtam ide, csak elvesztettem a fonalat. Neked mekkora a baba?
Vio

Kép
vio

Fic, a profeta szoljon beloled!Kép De az sem tragedia, ha marad meg.Kép

Ancsi, lehet hogy osszecsusznak az idopontjaink.Kép Irok a mailedre!
Az utolso kepet beszurni merenylet volt!!! Legalabbis ellenem...

Vio, tenyleg nem mindennapi eset a tied! Jaj de nem szeretnek igy jarni!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Fic!
Vio második babáját éppen ELÕTTEM szülte meg, az én dokimmal és szülésznőmmel!!! Kép Amikor odamentem ,hogy jöttem szülni, Balogh dokihoz, és M. Gabihoz, akkor mondták, hogy épp mind a kettő szülésen van bent, mindjárt végezenk. No, EZ a szülés volt épp akkor és ott Vioé!!! Kép Kép A Hban teljesen elkerültük egymást, de itt a neten végre ismét megtaláltam...Kép Én sok mindent tudtam róla, mert ugye előttem szült, és mindig mondták szülés közben, meg utána is, hogy volt/van vele...Kép
Vio!
pl. azt is mondta Gabi, miután kibújt az én HATALMAS bébim, hogy ma már 2x-ra becsülte mellé a baba súlyát és hosszát. Tiedet is kisebbre tartották, ugye???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Kicsit bendzsan fogok most irni, atmenetileg ekezethianyban szenvedek!

Johanna!

Azert szerintem erdemes felhivni azt a tanacsadot! Nekem sokat segitett! Kikerdezte, hogy miket eszem es, hogy milyen Timi szeklete es ugy kovetkeztetett, hogy miket celszeru nem ennem!
Ez tenyleg eleg gaz, hogy szinte ejjel nappal faj Fanni hasa! Timie csak este fajt ugy ejjel 2 ig 3 honapos koraig! En egyebkent a teljes orlesu kenyerre tippelek! Ugye Te csak azt eszel? Most olvastam, hogy lassitja az emesztest, lehet, hogy ez nem tesz jot neki!

Neet!

Csokit Johi kerdezte!Kép

Manoka!

Ti hogy fogtok jarni babauszira?
En nagyon szeretnek, de egyreszt a net en azt irjak, hogy babakocsival nem lehet bemenni (nem tudjak orizni, usziba meg higieniai okokbol nem lehet betolni)! Masreszt meg belegondoltam, hogy osszel telen a tomegkozlekedesen beszedjuk majd az osszes bacit es huvos is lesz mar az ido! Szoval nem tudom!Kép

Bocs, ha valami kimaradt, de csak szelektiven tudtam most olvasni!
Irni meg keptelen vagyok tobbet, mert falra maszom a billentyuk keresgelesetol meg a tajszolasomtolKép!

Ildi
ildi76

Ildi!
Akkor bocsi, Johi, te se egyél sokat. Kép (Inkább küldjétek el nekem....)

Fic,
Se kendő, se kenguru nem volt, Eszter sokkal jobban szeret babakocsiban, mint hozzámpréselve, ez már a kezdetektől így van.

neet
neet

Eszter felállt a kiságyban!!! (Ragasztottunk neki micimacikat a falra, és le akarta szedni őket. Kép Kép Kép)
neet
neet

Sziasztok!

Ügyes csajszi ez az Eszter!!! Kép Ne rakjátok nagyon magasra a micimacikat, mert a végén még "falra másztok" majd Kép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Ja, voltunk ma tornán, szerintem nem is megyek többet, mert jövő héten meg utána nem lesz délelőtt, azután meg már nem császkálok át a városon Marcival. Ma is nagyon elfáradtam.

Szegény Rampusz nem ússza meg az oltás mellékhatásait mégsem Kép Pedig már reménykedtem, de most taknyos lett, meg szédeleg, meg nyügi Kép 3 vágta magát hanyatt a földön, na nem hisztiből, hanem elesettKép Most már elaludt, de olyan rossz hallani ahogy alig kap levegőt, kiszívni meg nem tudom, mert apa nincs itthon, én meg akkor sem bírtam lefogni amikor nem volt pocaklakó.
Holnap megyek az első nst-reKép Remélem fog ficánkolni a kis csibész, mert inkább este aktív, majd eszek csokit, bár nem szeretem!

Fic: nyugodan beleteheted úgy, én csak ezt a pózt tudtam megkötni és így mászkáltunk. 4 hetes volt Marci amikor óvodai kiránduláson voltunk a Mogyoró-hegyen, végig aludta én meg élveztem a mosolygó arcokat Kép

pocakpacni

Sziasztok, ma nem vagyok és teleírjátok a topikot????? Biztos tudtátok Kép
Holnap sem leszek, úgyhogy írjatok csak nyugodtan Kép

Gigi, levelem megkaptad???? Nem jött válasz Kép

Bogárka csütörtökön mikor jó nektek???

Moose, én sem tudom követni ezeket a méreteket, de ma péládul a C&A ban vettem 2 pulcsit egy 80-asat és egy 86-osat és tök egyformák voltak. Csak azért vettem ám, hogy legyen a fiúknak használtruha utnánpótlás Kép
Ha célirányosan megyek vásárolni akkor már minta cuccot viszek magammal.
zsebi2004

Dora: gondoltam ám a barátnődre, meg rád is, hogy nem vagy-e bent, de rohanás volt, éppen beértem a tornára, utána meg sietni kellett apához a lányzóért.
Eszemben volt, hogy talizhatnánk, meg Ficnek is akartam sms-t küldeni, főleg mert ott voltam a Brumi-maciban, de Bendi is köhög, meg Marci sincs jól, és nem akartam fertőzni velük Kép
Majd legközelebb, meg légyszi kérd el Fictől a telcsiszámom, vagy én a tied, mert ha megyek nst-re és esetleg kibújt a bébid, akkor meglátogatnálak Kép
Ancsi: ez neked is szól! Nst-re úgyis Rampusz nélkül kell mennem, csak utána rohanás van haza, hogy apa tudjon dógozni menni! De rátok szakítok időt!!!!Kép

pocakpacni

zsebi,
de megkaptam,el is kezdetem válaszolni csak aztán ded tüntetni kezdett elleneKépés még nem fejeztem beKépne hari!!!!!!!!!!!!igyekszem!!!

ancsi,
miből gondolod hogy alergia ha kálciumot mondott?????csak mert engem is csípett meg egyszer egy cecelégy vagy mi a túró és nekem is mondta a dokim a kálciumot de nem is vagyok allergiás és ő sem vetette fel hogy esetleg talán.....

gigi
Vendég

Zsebi!
Petra kb 1-3-ig szokott aludni ebéd után, úgyhogy vagy a 9-12 vagy a 3-6 időszak lenne jó. Talán a délelőtt kicsit nyugisabb, mert mostanában Donibaba kihagyja a délutáni alvást, így 4-re már elég zizi... na meg én is. Ja és most jut eszembe, csütörtökön Apa 5-re jön haza, és mennek együtt teknőstetetni Petrával anyósékhoz, akik elutaztak, úgyhogy a délután 3-5-re módosul.

Pocak!
Méltem Neked "szakmai" ügyben. Megkaptad? majd írj esetleg ha sikerül felvenni velük a kapcsolatot. Kíváncsi vagyok, hogy tetszik-e a dolog... valaha én is csináltam, és szerintem nagyon izgi! Kép

Ma extra nyügi volt Doni estefelé... talán pocakfájás lehetett, mert ilyen eddig még nem volt. De most végre elaludt Kép

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Pocak!
Haromnegyed hatkor kaptam az sms-t, hogy megszuletett a kislanya.KépKép Egesz gyorsak voltak, en kb. 10-kor jartam a szuleszten, akkor inditottak be a szulest.

Jobbulast a gyerkocoknek!
Mikor jartal a Brumiban? Mi Ficcel valahogy fel 12-kor futottunk ossze onnan nem messze. Vince a beszelgetes vegefele megmutatta a gyonyoru kek szemeit.Kép Mennyi lanyt fog elcsabitani vele!Kép

Irj a zdorakukacexternet.hu-ra, elkuldom a szamomat!

Hordozokendot barmelyik bababoltban lehet kapni? Gondolkodom rajta, hogy kene, igaz egy kengurunk mar van.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Zsanci!

Ugyan én még sosem hallottam erről a krémről, de szívesen utána járok nektek, hogy lehet e kapni és hogy mennyi, ha igen megpróbálok szerezni mert stellába bnőmnek van kártyája. Amúgy ezt fodrászkellékeseknél lehet kapni?

Bogárka!

Anyukádra visszatérve a kkor jól emlékeztem, de a hajra nemKép amúgy amikor megláttalak azzonasl leesett, hogy te vagy azKép
eszti25

Gigi,
nincs harag, csak nem tudtam, hogy átment-eKép
Kalcium: az semlegesíti a csípést vagyis a csípéskor a szervezetbe került anyagot. Nem feltétlenül allergia, de automatikusan azt ajánlják.
Ha kicsit tovább boncolgatjuk a témát: bizonyos mérgezéseknél ajánláják a sok tejet amiben ugye kalcium van ami semlegesíti a mérget, ez valami savas lúgos dolog azt hiszem Kép
Szóval csípésnél a kálcium pezsgőtabletta mindenképp használ.
zsebi2004

Ja és Zsanci!

Happy Birthday Borisznak!!
eszti25

Sziasztok!

Fic, Réka is így volt kötve, és jókat szundizott, kb. 3 hónaposan meg balhézott ha nem kifelé volt fordítva, és nem tudott nézelödni.Kép
Ja, nem kis bordó csoda, hanem közepes, nehogy megsértödjön Ökelme.Kép

Ancsi, dec.-ben (az se tegnap volt Kép) szültem BB-nél, érdekel, hogy mi mennyire voltunk hálásak?

Votiv, de jó, hogy elökerültél, Isti még mindig nagyon jóképü. Nagylánynak pedig gyógyulást!

Neet, nagy gratula Esztinek!

Johi, amit írtál, hogy félóránként felébred és sír, mintha a saját történetünket olvastam volna, mi megpróbáltuk végsö elkeseredésünkben a szélcsővet, és a babamasszázst. Nekünk így használt, és annyi elönyöm volt, hogy nekem állandó segítségem volt/van, így tudtam pihenni. Ami tényleg fontos. Próbáltam figyelni arra is, hogy mit eszem, nekem pl. nem jó, ha tejet iszom.

Zanza
zanza

Bogárka: akartam is írni, hogy megkaptam a mélt, de hát a szenilitás Kép Holnap megtanulmányozom, de ma az agyam nem alkalmas komolyabb dolgok befogadására!

Dora: ha mész be hozzá, akkor mondd meg neki, hogy ügyi volt, és nem hiába várt biztosan!!! Holnap írok mélt, de ma már bezárok, mert alvás tuti nem sok lesz Marci miatt, holnap meg korán kelek!

Jó éjt mindenkinek!!!!

Pocak 36+5

pocakpacni

Zsanci!

Ha van idősd böngészd át ezeket az oldalakat. Itt rendelhetsz olyan krémet, és a legalsónál (High Cosm)ott megis tudod venni személyesen.

http://www.hazipatika.com/store/product?pid=1302

http://plaza.velvet.hu/index.php?module=product&ps_id=32645&category=3591,3613,3 615&prodfilter=

HighCosm Bt.

Cim: 1134 Budapest, Csángó u. 20/D
Tel: (06-1)450-1960
Fax: (06-1)450-1961
Email: highcosm@freemail.hu
http://www.highcosm.hu/

Egyenlőre ennyit tudtam segíteni, de a stellát még megkérdezem.

Pusz
eszti25

Zsanci!

http://www.highcosm.hu/html/luna.htm
Itt megtalálod az árakat és a termékek leírásait. a 150ml 396ft-533ft-ig. Fura árakKép

Viszont ahogy nézem az oldalt asszem ez is rendelős. De nem biztos. Ja és ez a Dr. Kelenék cége és ők a forgalmazók. elsőkézből vehetőKép

Jó éjt!

Remélem tudtam vmennyit segíteni.
eszti25

Dora, ha jol emlekszem, akkor Votivnak is eleg koran nyitva volt mar a kapu, es emiatt fekudnie is kellett egy darabig, aztan o is majdnem valami 42 hetig huzta!

Pocak, ez az MMR oltas volt? Eddig nekunk semmi gond nem volt oltassal, de ettol most nagggyonnagggyon felek! Minden gyerkoc tokbeteg lesz tole Kép Dr. Zsanci, szerinted ha eddig meg nem probalkoztam homeoval, nem lenne gond, ha mondjuk ezzel a kivezetoszerrel kezdenem?

Ok Ancsi, legyunk baratok Kép igen, csak a fulbevalo miatt... nem is tudtam, hogy uuutalod az allatokat... es a malacos kepet en nem ertem, mit csinal ott az a gyerkoc? a cicas aranyos, majdnem stimmel, de egyelore az alutasakos kajat nyomja a macska talkajaba, ugy alutasakkal egyutt Kép ja, a palacsintakat viszont meg nem kaptam meg! Neet-tel kuldted at, vagy Zanzaval, mi? Kép

Ja, apa mar napok ota pedzegeti, hogy elutazhatnank. Azt hiszem valami baja van. Nalunk en vagyok az utazos, ot ugy kell mindig elvontatnom... Blaye, megkerdezhetem, hogy hova mentek? mert en is arrafele szeretnek! (anyosrol meg jot vagy semmit, de hetvegen majd jol leugatom a fejet, mert nem ert a szep szobol, hogy ne lobalja a gyereket az erkelyen Kép apos meg a masik agyatlan, aszondja "ez csak az elso emelet" basszus, az agyunk meg csak 40 centi magas, de meg attol is lehet komolyabb baja, ha arrol leesik, most nagyon kiakadtam rajtuk)
moosejaw

sziasztok!
Votiv!
örülök, hogy itt...Kép Isti nagytesójának meg sok sok pozitiv energiát küldünk!!!
Eszti!
sajna én sem tudok többet erről a krémről,Oxi irta, hogy hol lehet kapni...emil, homeóbogyó ügyben készül...
Bogárka!
mink is egésznap kézben figyelünk...Járj, Igi, járj!!!Kép

szörnyű kelepcében vagyok: Igi egész nap kézben, igy semmit nem tudok B-vel csinálni, csak kiabálni. Felvinném bölcsibe, de Igi utálja az autót, és csak sir. Én meg már telitődtem Igi sirással...Kép Nem akarok többet...B meg ettől vérszemet kap. Vizezik, rosszalkodik, hűtőt nyit(babazárat már letépte), szóval totally kipurc...Mindkettőt sajnálom, mert van egy két igényük, amiről nem tudnak lemondani, különben tök jó srácok, már egész jól elvannak együtt, akár 3 percre Kép is. És Igi imádja B-t, és úgy látom ez kölcsönös...De, ha fáradtak, megzizzennek, és persze richtig nem egyszerre ketyeg a biológiai órájuk, tehát legjobb esetben melegváltás van az ágyikóban. Rosszabb esetben nem hagyják egymást aludni (pl. ma) Leány legyen a talpán, aki ezt ép lélekkel megússza...!!!

na, el is dugulok, mert már megint csak a panaszáradat jön...
megyek eszem egy kis szülinapi tortát, hadd hizzon a hasam, ha már úgyis elterveztem, hogy csini leszek a lagzira.

fat bottomed girls you make the rocking world go round...vagy mi...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Eszti!
köszi a segitséget, ja és köszi a felköszöntést! Ez mindenkinek szól: KÖSZI, KÖSZI!!! Nagyon jó volt ám a buli!! Kép Jövőre itt a helyetek!! Megdöntjük az 50 m2-en hány ember tud egyszerre lenni - világrekordját. Idén csak nem voltam elég bevállalós, azért nem hivtalak meg titeket! De jövőre már BÁTOR leszek!!!
Moose!
Nyugodtan elkezdheted!! Sőt, ha egy éven belül vagy, a többi oltást is ki tudod még vezetni...ne kérdezd, miért, a doki mondta, és én nem akartam faggatni, mert igy is túl sokba volt nekem...Kép Ja, és 15 hós oltást lehet ám 2 részletben kérni. Mi igy kértük és semmi bajunk nem volt, még egy enyhe láz sem, mig a többi fiú a kertben mind pöttyös, meg lázas lett...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSANCI! Aha, a Gabi, mikor kibújt Kira, azt mondta: -Jó nagy baba, 3,50 biztos megvan!!! (férjem kamerázott utána, onnan tudom a szöveget pontosan). Na, később megmérte a csecsemős, közli Gabival, hogy ez bizony több, mint 3,50. Gabi kérdezi: -Mennyi, 3,70?
-Nem! 3950g!!!
Azt hittem, lefordulok a szülőágyról!!! (Gabi majdnem fél kilót tévedett...)
Azok után, hogy a fiam 3250 g volt. Egyébként nem tudlak valahol meglesni, pl. fotóalbumod van??? Mert lehet, hogy ismerős lenne az arcod. Végül is egyszerre voltunk ott. Hanyas is volt a szobád??? Nekem a 11/2!
Kép vio

Kép
vio

Sziasztok!

Votiv!
Jó, hogy jelentkeztél, Isti nagyon helyes!
Az unokatesómnak volt pár éve ugyanez a betegsége, mint a párod lányának, (ő akkor kb. 12-13 éves lehetett) és teljesen meggyógyult. Azt mondják, ilyen fiatal korban jó arányban gyógyítható. Persze elég húzós volt a kemoterápia, nagy fájdalmai is voltak, de a lényeg, hogy meggyógyult.

Ildi!
Mi a délelőtt 10 órára gondoltunk, de ez még nem végleges. Kenguruban nem tudnád hozni Timit? A kezdő tanfolyam állítólag 10 alkalom, az október végéig befejőzidk, és akkor még azért nincs annyira rossz idő.

Kép
Kép
manoka11

Vio!
Az nlc honlapján van fent rólam kép...én egyébként a 13/2-ben voltam...és majdnem hozzád kerültem, de végül is azért válaszottam ezt a szobát, mert itt egyedül voltam, és az akkor éjjel NAGYON jól jött...csak nyöszörögtem egész éjjel, annyira fájt mindenem! Nálunk egyébként a hosszát, ja meg a súlyát is kisebbre becsülte. Hossza 59 cm, a súlya meg 3500g. És én is onnan emlékszem a beszélgetésre, hogy megvan videón...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manoka!
Hova mennétek úszni?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci! Hooogy? Hogy találom meg??? Nem tudooom!
Szerintem megismerlek! Te láttál engem? A fotóalbumomban???
Vio

Kép
vio

Gigi! az allergiát kiváltó tünetekre adják a kálciumot (meg még egyéb más dolgokra). nagy bakot nem lehet vele lőni, viszont igen hasznos. azért majd figyeld a babucit a jövőben.

Zanza! nagyon érdekel! írd meg kérlek az itt található e-mail címemre!!!

Moose! imádom az állatokat, csak én az a fajta elvetemült vagyok, aki nem akarja (kis) lakásban tartani őket. (habár volt pár papagájom az életben, többek közt egy bazi nagy Sziklapapagáj is) alig várom, hogy legyen akkora lakhandink, ahol külön szobát kapnának a jószágok. Kép a malacos képet akkor értenéd, ha tudnád mennyire malacbuzi vagyok. imádom őket!
Apósodék nem normálisak. mi az, hogy ez csak az I. emelet?? nem mindegy, hogy hányadik? szóljál már a férjednek, hogy állítsa le őket, meg hogy szervezzen már valami utazást nektek.

JELENTEM: csöcsösödöm. a felső része domborodik pár napja.

na húzok NST-re BZS-hez. jön még valaki? Kép

ancsipancsi

Jó reggelt mindenkinek!

Zsanci!

Örülök, hogy ha tudtam segíteni. Kép

Ancsi !

Ez a csöcsösödöm duma ariKép
A kórházban szülés után másnap mikor már bírtam bicegni, elmentem zuhiba, és mikor levetkőztem majdnem hanyatt vágtam magam a látványtól!
Amúgy sem volt soha pici mellem ,na de akkor! A frissen készített szilikoncici látványa jutott eszembeKép (csak onnan tudom, hogy 1bnőmnek az van és láttam műtét után)
Szóval majd akkor hogy meglepődsz amikor beindul a tejcsid!

Ahogy olvasgatok látom hogy még mindig nem fordult be babód, és hogy vszínű császár lesz? Mit is mondjak? Átérzem a helyzeted. De hidd el utána azt mondod majd hogy nem is volt vészes.
Na megyek mert dedem sídogál!

Ja amugy a nagy újság!
8hetes babóm átaludtta az egész éjszakát! este 8-reggel6ig!
eszti25

Sziasztok,

Zanza: szélcsővet még nem vettem, de azért majd lehet, hogy fogok.... És nálatok mikorra javult meg a helyzet?

Zsanci: hát tényleg nehéz lehet, mert még mindketten olyan pindurkák. Tanácsot nem tudok adni, mert még ezzel a pici lánnyal is alig bodogulok néha...

Eszti: kicsit irigykedem ám:-)) az átalvás miatt, de remélem egyszer majd mi is eljutunk ide.

Ma bemerészkedek a városba a babakocsimmal, buszra elvileg fel tudom tenni, hát megpróbálom. Ma nincs brutál meleg de hideg sem, ideális kipróbáló idő....

Votiv: én is csak minden jókat tudok kívánni Isti féltesójának. és drukkolok, hogy minden jó legyen.

Lányok: most kegyetlennek fogok tűnni, de a dokim mondott valamit, amit elöször nehezen akartam megfogadni, aztán mégis...... Szóval történetesen Fanninak ugye sokat fáj a hasa, és emiatt nem tudott aludni eddig. Mert amikor felsírt mi rohantunk és felkaptuk, igaz akkor nem is tudta magától abbahagyni tehát tényleg kellett a segítség. Most kap homeot és most is rájön sokszor a hasfájás alvás közben, de felsír, és hagyni kell és visszaalszik, álmában sír és ha felkapom, azzal csak rosszabbat teszek, mert akkor tényleg felébred teljesen és akkor lőttek az alvásának. Hangsúlyozom nem magam miatt nem veszem fel, csakis miatta, mivel még alszik és álmában éri ez a dolog... mindig odamegyek, megsimizem, megpuszilom és megnézem persze, hogy nincs-e baj. De van hogy odaérek és már nem is sír... ezt csak azért irom, mert hátha más is jár hasonló cipőben. Szóval nem miden sírásnál kell őket felkapni, persze mgnézni és ilyesmi az természetes. A másik kaja után fél órával mindig nyűgös lett és ilyenkor elkezdtük ringatni és altatni, mostanában úggy értékelem ezt a nyügit, hogy bekéri magát az ágyba és valóban, hol 1 hol 2 hol pedig 15 percet sírdogál, gögicsél stb és többnyire alszik, ha nem akkor persze kiveszem, de ilyen még csak egyszer volt. Most semalszik túl sokat, de azért 3 órák meg vannak, ha pedig felkapjuk, akkor ugye vannak a régebben említett fél órák. Hát akkor már inkább ez jobb szegénynek... Na nem szaporítom a szót.... Köszi hogy meghallgattatok... Johi

Kép
Kép
johanna1975

Haho lányok!

Megint eltüntem, de sajna most szomorú okom van rá...
Gondolkodtam sokat, hogy leírjam-e nektek, mert kicsit depi vagyok még mindig.
Az történt, hogy a hétvégén véres volt a székletem és én ettől teljesen beparáztam ezért csak sírtam sírtam .....
Persze ennek a tejcsi látta kárát mert nagyon megcsappant.
De ha valaki ezt nyugodt szível csinálja végig akkor azzal kezet fogok!
Szóval hétfőn felhívtam a dokim,hogy mi a teendő.
Õ azt javasolta, hogy sebészet és szerinte aranyér.Tegnap voltam sebészeten és a doki nemtalált semmit, de egy végbéltükrözésre jó vagyok nála...
nagyon félek !!!!!
hétfőn lesz de már most kivagyok tőle....

volt valakinek hasonló???
manó27

ja és Neet!
NAGY NAGY GRATULA ESZTINEK!

POCAK!
Nagyon édesek a törpéid és a hasad is hatalmas!

Eszti!
Énis irigyellek az átalvással, de kérdés mit csinálsz te?
hányszor fejsz ennyi alvás mellett???

Votív!
jó,hogy hallunk felöled!

Ancsi!
Kitartás énis hallottam olyat akinek 39. héten fordult meg!

Johi!
Látod milyen ügyesek vagytok már!
manó27

Manó27: Ó Te szegény. Nagyon remélem, hogy nincs semmi komoly. És azóta is többször volt ilyen? mennyi mennyiségben volt benne vér? Ne ess kétségbe, bár tudom, könnyű ezt mondani. Zsombit nem viselte meg, hogy Te stresszes vagy?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi!

Hát sajna folyt belölem és tűz piros volt és a széklet után jött...
Na jó neharagudjatok, hogy így leirom!
az a furcsa, hogy amióta szültem azóta csak hasmenésem van, de olyan szinten, hogy széntabletát szedek...

Talán tegnap amikor a sebész azt mondta, hogy nem aranyér nyugodtam meg egy kicsit...

nemtom mi ez és most nagyon félek a tükrözéstől
manó27

zsanci,
kifejtenéd bővebben hogy mit jelent az egy éven belül vagyok akkor a többit is kivezethetem??????????????a dtp-ket amiket anno kaptunk???????mert azt nagyon akarnám,helpelsz?akkor mivel 3 dpt-t kapott 3szor kell ugyanaz az dpt kivezetőszer?szóval akkor hogy is van ez?most fog menni apa megrendelni az mmr-t,akkor rendelne dpt-t isKép
köszikösziköszi
gigigigigigiKép
Vendég

Sziasztok!

Mostmár vannak ékezeteim! KépTegnapról, ami lemaradt:

Kisün!

Köszönjük! Remélem párom el tud majd jönni a talira és nem gondolja meg magát addig!

Na, a többit el is felejtettem, hogy miket akartam még írni!KépKép

Johi!

Ez tök jó, hogy így rájöttetek, hogy mikor mit kell csinálni kőccel!Kép Tényleg nem kell mindig felkapkodni! Lehet, hogy most jobb lesz a helyzet! Sétálni merre mentetek? Hogy sikerült tömegközlekedni?

Manó27!

Ne izgulj! Szorítunk! Nekem is volt tükrözés anno még régen! Lehet, hogy egy kis repedés van a vastagbélnél! Nagynénémnek is volt, nem csináltak vele semmit!
Egyébként nálam is előfordult ilyen, amit írtál! Most bocs, hogy igy leírom....de valszeg a széklet megsértette a végbelet és én is frászt kaptam! Tiszta vér lett a WC!Kép Szóval reméljük nálad sincs komolyabb baj!

ILdi
ildi76

Manó!
én is csak azt tudom mondani, mint Ildi...nekem is volt, és az ok is hasonló...Kép Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manoka!

Októberben még tényleg nincs annyira hideg! Akkor lehet, hogy mégis mennénk! De kenguruban már nem bírjuk el Timit, apa sem!10 kiló!
És Ti felhívtátok? Mert be kell jelentkezni vagy mi! Majd akkor megkérdezem, hogy mi a helyzet, ha valaki csak babakocsival tud menni!
ildi76

Sziasztok,

Manó27: hú ez nem hangzik jól. Ilyen nekem nem volt. De ne parázz,m ert az szar....

Ildi: még nem tömegközlekedtünk, elhalasztottam, még olyan kicsi, legalább az első oltását megvárom, ill. a másodikat. Aztán majd megyünk, igazából inkább megyek a környéken vele. Valamikor sétálhatunk együtt. Ha eljössz a villamossal akkor itt vannak szép heylek..Mit szólsz? megdumcsizzuk majd. irjál mélt, elküldöd újra aszámod, vonalas és mobálj is érdekel.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Ildi: levittem Fannit mert sírt és a kocsiban még ha nem tolom is jól elalszik. NOs, szóval céltalanul mászkálni nem volt kedvem a városban, dolgom igazából nincs, mert szombaton mindent elintéztünk. Fannit meg még nem akarom kitenni minden hülyeségnek, csak azért, hogy én egy kicsit mászkálhassak. A héten jön anyós pajtás és anyu is volt úgyhogy most nem vagyok annyira fáradt.
Még azért nem vagyok teljesen elégedett az eredménnyel, jó lenne ha a görcseire is lenne valami megoldás. Szélcsövet nem javasolta a dokinő... hát majd meglátjuk. Ti voltatok nála mostanság?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

manó,
anyukámnak volt ilyen tükrözéseKépnyombélfekélye van amúgyKép Kép nagyon szorítunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zsanci,
kérdeztem tőled és nem válaszoltálKépszelektíven olvasol vagy velem van bajodKép??????

gigi
Vendég

ildi,
mondtam már hogy köszi a címet???????vagy bunkó mód elfelejtettem?????mert akkor köszi és bocsiKép
Vendég

Gigi!
bocsi, csak még gondolkozom rajta...egyébként érdemes megvenni a DPT-s bogyót. majd irok

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci! Ird már le, hogy nézhetem meg a képet, mert így édes kevés az esélyem.
Vio

Kép
vio

Mano, persze, hogy mondd el, ha valami gond van! En is megremultem volna, de azert en sirj! Es plane ne felj a tukrozestol, mikor meg nem is tudod milyen, ez is csak egy vizsgalat, egy szuleshez kepest szerintem semmi, eszre sem fogod venni (persze nem tudom, mirol beszelek, de en igy gondolom).

Ancsi, minden oke, te csak olvasgass felpolcolt labbal es nyomjad le a gyereknek a palacsintakat, semmi massal ne foglalkozz mostmar Kép

Apa nem akar hat napra menni, csak haromra. Ja, es biztos nem is Ausztriaba, hanem csak valami posvany belfoldre. Hu, ez nehez dio...
moosejaw

Ja, A baba valaszol c. konyvben nezted mar a megforditos trukkoket?
moosejaw

Vio!
neked is bocsi, sajnos, ha nem vagy regisztrálva, nem fog menni. próbálok majd ide képet rakni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moos: miért posvány az a belföld? tök jó helyek vannak, nehogy mááá emiatt szomorkodj. Szuper lesz bárhová mentek. Ti hárman, szóval poziítiv hozzáállást kérek. :-)) Az idegenvezető beszélt belőlem, bocsika, ha bántó lenne,.

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!

Bogárka, Dora: küldtem mélt!

Moose: igen MMR, nekünk sem okoztak az oltások ált. nagy gondot, most is tulképpen csak "náthás", de éppen elég a szörcsögést hallgatni, meg éjjel így sem túl jó alvó, hát még ha levegőt sem kap! Mondjuk ma éjjel egész jól aludt apa meg én köztem Kép Az, hogy mi nem aludtunk, nem számít Kép

Reggel voltam NST-n, hát az 5 (öt) db. enyhe mocorgásból kettőt úgy produkált hogy meg lett böködve Kép De este 11-re meg nincs időpontKép Hiába ettem, ittam, csokiztam! Még egy gyenge kávés tejet is bedobtam indulás előtt! Legközelebb brutál leszek és kólát fogok inni, de ne bökdössék a pocimat!!! Ill. csak belülről Kép

pocakpacni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?