A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jiny

Köszi, de sajnos otthon sincs NAT GEOKép
De biztos klassz lehet. Talán majd egyszer máshol is adják.

Tünde
gtünde

KAndi Kép- koszi, esetlehg a du.t megprobalom felvetetni

Tundi Kép orrulok, hogy nyaraltatok es hogy nem idegeskedsz-> ez csak igy megy !! orulj, hogy iden meg csak 2 esben tudtatok nyaralni. nekunk is ezt mondta egy par,,2 gyerek logott rajtuk,,es naluk rogton jottek....azt mondtak, hogy orultek volna par ev "egyedulletnek". annak kell orulni ami van,,,nemde???? Kép Kép
fotokat megprobalom emgnezni !

Mili Kép drukkolok

Nikol Kép olvasss foljebb - alanyok pont errol irnak...amugy ol Babymark al lehet nezni,,,Rossmannban is lehet kapni, ha jol tudom. vagy kerdezd gyogyszertarban: peteerest kimutato gyogyszer/LH teszt

Barbi Kép ez jo hir !!! sok sikert

GTunde Kép en ishasonlo cipoben,,nekem is a prolakitin magas egy kicsit, de meg nem keptam ra bromot, nem tudom, hogy miert. En is megerzem a peteerest, nekem is hamarabb jott ebben a honapban,,mar a 7 napon ereztem -es igazam is volt. Szoval biztos hamarabb meg fog jonni...es hat en is 30 folott vagyok - sajnos Kép Kép

Saci
saci

GTünde
Persze-azért javitód a statisztikát,mert bejött a teszt....ez természetes!

22.naposan már látszik,hogy dobog a szív!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Tündi30Csodaszépek a képek....főleg az esküvői!Gratula!
kandi72
Budapest III. kerület

Tundi - megneztem a kepeket! haaat , Te aztan ugyes vagy ! nagyon szepek a kis alkotasaid Kép a furdo hol van? es szep helyeken is jartatok !!
saci

Saci

Amúgy nálatok nincs egyéb gond?
Mert nálunk úgy tűnik, hogy egyikünkkel sincs baj. Néha úgy érzem, jobb lenne, ha lenne, mert akkor tudnánk, miért nem jön össze + azon lehetne segíteni. De így? Meg az is tök jó lenne, ha egyszer már csinálhatnék egy terhességi tesztet és ne érezném már 1 héttel előre, hogy megint nem sikerült.

Tünde
gtünde

Kandi, Saci
Köszi Kép A fürdő Visegrádon van, wellnes centrum.

Tündi
Vendég

GTunde Kép "szerencsere" a PCT m pozitov lett (az emberem spermajat hatastalanitom Kép - ez nem egy hivatalos megfogalmaz.) - elotte evekig azt mondtak, hogy semmi bajunk,,es azt valoban nehez orvosolni. Es idegesito is. De ilyen esetben is segit a lombik ! az inszemeknek sok ertelme nincs. neked volt mar pct-d? a parok 5- 10 % nal ez a gond.
CAt nek a masik topic ban is lombikkal jott ossze 2 gyonyoru fiu - o is ha jol tudom hasonlo cipoben jart

Tundi Kép koszi , egyszer megnezzuk. ott megszallni is lehet?
saci

Saci

Még nem volt PCT-m. Tudom, mit jelent, de konkrétan hogy végzik?

Tünde
gtünde

Sziasztok!

Ez ám a termés! Egy napig nem jöttem csak, és két (!) oldalt kellett végigolvasni! Kép Egy pár nappal ezelőtt pedig meg se kottyant volna KépKépKépKép
Üdv az újaknak, kövessétek Spulnit hamar! Spulni, itt is gratula!

Mihone Kép SZÍVBÕL GRATULÁLOK NEKED!!! ÚGY ÖRÜLÖK!!! Tudod már, hogy egy, esetleg két babó baradt a pocidban? Nagyon sok pocaknövelőt küldök neked!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Wish Kép klasz lesz a szeptember, olyan babaeső lesz, hogy alig fogod győzni a zebrákat a táblicskuban. Remélem van bőven, hogy mindenkinek jusson. És ugye minden szentnek magafelé... úgyhogy neked is fog jutni! KépKépKép

Tündi Kép welcome back! Gyönyörűek a képek! Mi Makarskán voltunk néhány éve, idén Krk-en. Remélem az első inszemed sikerülni fog! Drukkolok!

Saci Kép az inszem is megoldás lehet a pozitív PCT-re. Remélem nem jutsz el a lombikig.

Alina Kép olyan aranyos vagy, köszönöm. Elpityeregtem magam, amit írtál. Hétfőn, ahogy ott álltam a sorban a kórházban, a sírógörcs kerülgetett, csak a párom miatt nem fordultam ki és jöttem el. Mert megígértem neki. Azóta már sokkal jobb a kedvem, a mostani sikerülni fog. Ugye? Kép Na, elég belőlem. Gratula a 14. héthez!

Barbi Kép el is kezdtétek a stimut? Mert szinte egyszerre folytatjuk. Nekem is ez a 4. Kép.

GTündi Kép BabcsiKép remélem, hogy hamar lesz pocaklakótok, nem kell sokáig várni. A magas prolaktinra adott bromo ugyan leviszi a szintjét, de ha hirtelen abbahagyod, a duplájára is visszaugorhat. Meddőségi klinikákon a bromot addig javasolják szedni, amíg be nem töltöd a 12. hetet állapotosan. Akkor pedig fokozatosan kell leállni vele, úgy, ahogy elkezdi szedni az ember.

Gtündi Kép nálunk sincs semmi gond, de remélem az inszem nektek is fog segíteni.

Még nem biztos, hgoy mindenkinek tudtam válaszolni, jövök később.

Puszika
Noémi
Vendég

Előfordul, hogy normális az ondó, van petesejtérés, jól működik a petefészek, megfelelő a hormonok mennyisége, átjárhatók a petevezetékek, és mégsem jön létre terhesség. Ilyenkor gyakran kiderül, hogy a nő szervezete ellenanyagot termel a hímivarsejtekkel szemben, és az bénítja meg a hímivarsejteket. Ezt a PCT-teszt segítségével lehet megállapítani, ami szintén egy egyszerű vizsgálat: a peteérés idején, közösülés után nőgyógyászai vizsgálattal a méhnyakból nyákot kell venni, és mikroszkóp alatt megtekinteni.

Dr. Lázár Erika
szülész-nőgyógyász szakorvos
kandi72
Budapest III. kerület

kandi72
Budapest III. kerület

Noémi

Köszi a válaszokat. Mi is gondoltunk rá, hogy esetleg megint a prolactinom magas. Majd ha megyek legközelebb a dokihoz, megkérdezem.
Remélem a következő Neked is sikerül, nekem most kimarad egy hónap. Nagyon drukkoltam Neked most is, mert nekem 25-én volt az inszemem, de már 1 hét múlva éreztem, ebből nem lesz semmi. És úgy reméltem, hogy legalább Neked sikerül. Sajnálom.

Kandi72

KösziKép Megnézem.

Tünde
gtünde

Pkagi, Kandi72, wish, Saci, Lara26, Nancsi, Alina, Noémi, Jiny, Mili
Köszönöm a gratulációt, átadom a leendő kispapának isKép

Mihone
Sorstárs!!! Nagyon örülök, hogy áprilisra nem maradok egyedül!Kép

Egyébként én pihenni nem nagyon tudok, meló 8-17 között + költözik a cégem 3 hét múlva és én vagyok a főszervező. Egyébként meg még olyan valószínűtlen minden...Kép
Tegnap olyan migrénem volt, hajnali 1/2 3 kor arra ébredtem,hogy majd szét reped a fejem. Bevettem 1 advilt. Ugye még nem kapott belőle a baba??? Muszály volt, ilyen rosszul még nem voltam...

Tegnap nem bírtam, megmondtam anyukámnak. Esett az eső, a szembenlévő háznál pedig feltűnt egy szivárvány, de úgy, hogy elejét és végét is láttuk. Égi jel... Nem bírtam ki, megmondtam. Erre anya: néha majd felhívlak, hogy hogy vagy, jó? egyél gyümölcsöt, stb... már most szétaggódja magát. tudtam én, hogy még bőven ráér a közlés, de muszály voltKép))

Mindenkinek, aki még vár a csodára:Kép

Orsi
Kép
Kép
spulni

Saci
Igen, szálloda is egyben. Akartam neked honlapcímet írni, de levették arról a lapról, nem tudom miért Kép De keresek telszámot ha érdekel.

Noémi Kép
Milyen inszem?????? Én még csak UH-ra megyek jövő héten!!! Jesszus, mi vár rám? Egyszer már össze akartál nekem hozni valami beavatkozást, még a végén tényleg valami ilyesmi lesz belőle Kép Ne fesd az ördögöt a falra itt nekem Kép
Nektek is tök jó lehetett Krk-n Kép Nincs képetek róla a neten?

Tündi
Vendég

Tündi Kép ne haragudj, valamit félreolvastam. Az UH is épp elég. Nagyon drukkolok. Kép Tényleg ne haragudj.

Spulni Kép Zituskának voltak iszonyú migrénjei a terhessége elején, a megint megjött babásai topikban. Kérdezd meg őt, biztosan fog segíteni.

Ja, és egy aranyos mondás, "ha eleget állsz az esőben, akkor előbb utóbb meglátod a szivárványt is." Kép
Vendég

noemi22
köszi, keresni fogom zitusKép

Orsi
Kép
Kép
spulni

Kedves NoémiKép

Hidd el ez a természetes reakció!!
És ha érzel érzelmi kitöréseket (hiszti, türelmetlenség, sirhatnék, kiabálhatnék) az is természetes és ne is tarsd vissza, jó?

És különben is, utoljára teheted meg hogy tombolsz, kismamaként már neeem...Kép

Sok sikert az inszemhez.Kép

MihoneKép
Gratulálok!!!!Kép

TündiKép
Már hiányoltalak...aha nyaralni voltál!!Kép
Mennek a drukkok az UH-hoz.Kép
Vendég

GTunde Kép felidoben, es olyan mint egy nogyogyaszati vizsg. . Elozo este hazaselet (utalom ezt a szot !!) es megnezik, hogy a sperma hogyan viselkedik a te nyh.al. mikroszkop ala teszik es mar latszik is. nalunk sajnos az, hogy az osszes sperma "allt" egyhelyben es nem mozgott - ami nem jo, ugye

koszi NoeKép en is remelem, hogy nem kell a lombik

je,,nekem is faj a fejem,,akkor az jo jel is lehet?? Kép

Tundi Kép raer,,de jo lenne egy elerhetoseg, koszi

Splulni Képa szivarvany tenyleg egy csoda volt tegnap !!!!
saci

Alina
Köszi szépen, majd megírom ám hogy miket növesztek itt magamban Kép

Noémi
Dehogy haragszom Kép Lehet hogy te tudsz valamit amit én még nem Kép
Kapod már a szurikat az inszemhez?

Tündi
Vendég

Saci Kép
Danubius Spa & Conference Hotel Visegrád ****superior
2025 Visegrád, Lepence-völgy
Tel.: (+36) 26 801 915 Fax.: (+36) 26 801 914
E-mail: info@thv.hu, Internet: www.danubiushotels.com/visegrad

Tündi
Vendég

Mihone Kép
Gratulálok Kép Mikor derül ki, hogy hányan vannak?
Esetleg elmondhatnád a tuti receptet, hogy én ne bénázzak többet a lombikkal Kép

Tündi Kép
Megnéztem én is a képeket. Nagyon szép helyeken voltatok. Nagyon jó lehetett. Úgy szeretem a tengert Kép

GtündeKép Babcsi Kép
Üdv itt Kép

Noémi Kép
Jobban van a derekad?

Barbi Kép
Hurrá, akkor kezdhettek megint? Kép Nagyon drukkolok Nektek is.

wish

wish

Jiny Kép Mihone Kép
Egy ciklusnapot még írjatok a táblához légyszi.

wish

Jiny Kép MihoneKép

Úgy értem azt, hogy hányadik ciklusnapon vagytok Kép

wish

LAnyok Kép- ki kapott valaha tuszorepeszto injekciot? az milyen?
faj? vagy "csak" sima szuri?
nekem 3 db tuszom van,,nonek is rendesen,,de nem igen akarnak most megrepedni...olyankor mi van?
a doki el is van csodalkozva, hogy closty nelkul ennyi nott..Kép

Tundi Kép nagyon koszi,,egyszer megnezzuk mi is...

koszi Saci
saci

Saci Kép
Guggolás és hasprés és megrepednek maguktól is.
A tüszőrepis injekció popóba megy, és nem fáj.

wish

Saci Kép
nekem van is itthon egy felesleges ampulla Kép

wish

Saci, nekem mindig fájt a tüszőrepesztő, én is popsiba kaptam de amikor nyomják bele a folyadékot csíp nagyon még a könnyem is kiszokot csordulni.De ezek szerint nem mindenkinek fáj.

Noémi, mikor mész a BMC-be Uh vagy inszemre, Én Kedden megyek Uh és talán pénteken lesz az inszem szívesen találkoznék veled.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Wish
Én is rajongok a tengerért, mindig tudtam hogy tengerparti városban kellett volna születnem Kép De így marad az utazás időnként valóságosan, amúgy meg a képzeletben gyakran Kép De legközelebb már mindenképpen poronttyal, ezt kívánom neked is Kép

Tündi
Vendég

Barbi Kép én hétfőn megyek UH-ra, gondolom még a héten meg is lesz az inszem. Jó volna találkozni. Majd tudósítok. Lehet, hogy egy napon csinálják az inszemünket. KépKépKép

Tündi Kép igen, napi 50 NE puregon. Ma már a 3. stimulációs napon vagyok túl. Amúgy 4. cn. Kép Én is imádom a tengert, milyen szerencsések azok, akik tengerpartra születnek, nem is tudják...

Wish Kép nem mondj ilyeneket, hogy bénázol. Nem rajtad múlik. A következő biztos befutó lesz, már most tartalékold az energiabombáimat! KépKépKép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ezt csak neked. Megszámoltad??? Kép
A derekam sajna nem változik, 2 oka lehet, vagy vesemedencegyulladásom lesz megint, vagy a lumbágóm újult ki. Remélem inkább az utóbbi. A gyulladás most nem lenne jó. Köszi a kérdésed. Talán csütörtökön elmegyek dokihoz is. KépKépKép
Vendég

Alina Kép olyan kedves vagy! Remélem többször tényleg nem kell szomorkodni. Bár azt mondják, teher alatt nő a pálma, azért én már elég nagy vagyok remélem... KépKépKépKépKép.
Vendég

Sziasztok!
Tegnap voltam itt először akkor csak Tündével beszélgettem, azóta látom sok minden történt!

Noémi, köszi a bíztatást, neked is sok sikert kívánok, mint mindenkinek aki még nem, de biztos hamarosan kismami lesz!!!

Tünde
Tegnap este felvittem a bromo adagot 1/2-re erre ma hányinger, fejfájás, émelygés. Nem érdekel, akkor is beszedem és hozzászoktatom a szervezetem, ha ez kell akkor kell és kész (nekem a dokim csak 1 hónapot mondott de amit itt olvastam e szerint tényleg 12. hétig kell majd szedni). te nem buktál ki 2X1/naptól? az azért nem kis adag!

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép bromoból én is 2*1 adagot kaptam, de én az egytől is émelygek. szóval, amikor az egyet már bírtam, akkor emeltem 1*2-re, vagyis, mindig éjszakára veszem be a gyógyszert, így átalszom a rossz időszakot, amikor rosszul vagyok tőle. Másképp sajnos nem bírom én sem a mai napig. Szerintem nem lehet hozzászokni. Bár egyén válogatja. Talán ez segít. Próbáld meg éjszakára, úgy, hogy lefekvés előtt 2 órával beveszed, és reggelig a mellékhatás ki is megy. Kb. 1,5-2 óra, amig a mellékhatás elkezdődik.
Hát... ez van.

Ne maradj sokáig azért KépKépKépKépKépKép:Kép)
Vendég

Ja, és már nem is szedek kettőt, csak egyet. Éjszakára.
Vendég

Noémi

Mi az amit már igen magas prolactinnak tartanak? Nekem mint már Tündének tegnap írtam 1 hónapja 748 mU/l volt aztán 10 nap 1/2 tabl. után lement 465.2-re (25.2-625.5 a tartomány a papírom szerint). Akkor nem bírtam tovább szedni a gyomrom miatt. Ez a 465 még nagyon magas szerinted? Egyébként az ovolációt akadályozza vagy mit mert tegnap beszéltünk róla de én sem vagyok teljesen biztos , hogy mi a lényeg! Szóval ha te vagy valaki elmagyarázza azt megköszönném nagyon.

Wish
Köszi az üdvözlést

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Noémi

Köszi a válasz. GTündi szedett 2X1-et én maradok az 1/2-nél ha nem muszály többet és én is este veszem be és így is főleg d.u. rosszul vagyok tőle. Remélem nem kell emelni az adagot mert a terhesség 12. hetéig nem biztos, hogy kibírnám, meg hát ugye nem tudni, hogya az mikor lesz.

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Wish Kép Barbi Kép koszi az infot,,- a haspres az feluleseket jelent? hasizomgyakorlatot? mert akkor nekilatok, az ugysem art sosem Kép
saci

Saci

Most olvastam csak vissza amit korábban írtál. Nekem az első tesztet amikor még nem szedtem bromót a 4.napon csinálták, utána a 19.-re esett, bár ez nem mérvadó mert ugye a bromó lenyomta

Kandi
A pg53 tényleg egy vicc miután Lara tegnap azt írta, hogy a 7 éves kisfiának is bepáfrányosodott...hahaha..rá kellene írni, hogy ajánlott 7 éves kortól. Ezek a viezeletből kimutatható LH tesztek azért jók, ugye?

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Kandi
bocs, te írtad
Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi, Noémi

Én tényleg 2x1-et szedtem, a dokim javasolta, hogy ha rosszul vagyok tőle, akkor próbáljam egy tablettával, azt is este. Õszintén szólva én semmilyen mellékhatást nem éreztem. Egyet este és egyet reggel szedtem. Pedig amúgy a vérnyomásom is alacsony szokott lenni, mégsem volt semmi émelygéses, szédüléses panaszom.

Tünde
gtünde

Saci én a hasamba kaptam és mivel elég sok volt a többi szurihoz képest ezért jobban feszített. De gyorsan el fogod felejteni.

Wish cn 21.

Noémi mondtad már a dokidnak a hátpanaszaidat? Pár napja nekem is nagyon fáj a derekam. Nem lehet hogy ez valami mellékhatás és nem gyulladás? Egy kérdést lehet hogy megérne a dolog...Kép
De látom a gyógysugik amiket küldtem nem sokat értek. Kép

Három nap telt el az ET óta. A napok iszonyú lassan telnek. Szerintetek lehet hogy megérzi valaki a beágyazódást? Vagy máris kész vagyok idegileg? Tegnap volt egy nagyon erős mensihez hasonló görcsöm. Azóta semmi. Mikor lehet leghamarabb tesztelni???
Kezdek lassan megzanzulni.. Kép

KépKép
jiny

Tünde

Jó neked, én nagyon gyógyszerérzékeny vagyok.
Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Nekem furcsa is volt, hogy semmi tünet, mert a doki eléggé a lelkemre kötötte, hogy az először este szedjem be, hogy ne legyek rosszul.

Tünde
gtünde

Babcsi

Én egy külföldi oldalon olvastam, hogy 30-600 mIU/l a normális szint.

Tünde
gtünde

Lányok

Hogy lássam mindig az új üzeneteket, állandóan frissítenem kell vagy be lehet valahol ezt állítani?

Tünde
gtünde

Tünde

Nem vagyunk egyformák, de örülök, hogy te így reagáltál rá, mert mástól is hallottam az ismerősok körében, hogy képtelenek voltak még kis mennyiséget is szedni. Pedig fontos, hogy ha kell, beszedd.

Képzeld néha fájdogál, szurkál a hasam, és a mellem és érzékenyebb, lehet, hogy azért mert nemsokára pé-m lesz? Már mindent bebeszélek magamnak. Persze megint megcsináltam egy LH tesztet és semmi, nem baj, ha elfogy kénytelen leszek venni még egyet :-)

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Tünde

600-ig jó a szint? A kérdés akkor inkább az, hogy mi az ideális a határértékeken belül.

Babcsi

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi

Én is épp azt számolgattam, hogy nekem elvileg pénteken, a 8. napon kéne kezdenem, aztán lehet, hogy nekem is el fog fogyniKép Nekem a menzi előtt is szokott fájni a mellem. Amióta meg a clostit szedtem peteéréskor meg a petefészkem elég rendesen. De kibírjuk, nem?

Tünde
gtünde

Babcsi

Hát szerintem bármi, azért van a határérték. De a dokinak kéne tudni ezt.

Tünde
gtünde

Babcsi

Neked a hormonvizsgálatkor nem kellett vinned "mintát" a férjedtől? Mert nekem a doki legelőször azt nézette meg, hogy nem a páromnál van-e a gond.

Tünde
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?