Nekem ugye van már két lánykám és szerencsére(kopp-kopp)nem nagyon betegesek.
Én egyátalán nem vagyok gyógyszer párti,csak ha már minden kötél szakad!
Dorottyával nem is tudom mikor voltunk dokinál,az allergiáját leszámítva(de az szezonális és idén tök jó szert kapott,nem is prüszköl,nem fáj a szeme hál'Istennek!)ezen kívül semmi gyógyszert nem szed.
Virág sem túl gyakran beteg,de ha valami lenyomja,akkor SOHA nem úsztuk még meg antibiotikum nélkül,mert őt sajnos két éves koráig az Édesanyja rögtön antibiotikumokkal tömte,akkor is ha csak egyet köhintett és sajnos hozzászokott a szervezete és másra már nem is reagál,pedig komolyan mindennel próbálkoztam nála,de a vége mindig az antibiotikum lett,mert olyan magas lázakat tud produkálni amin sem borogatás,sem hűtőfürdő sem semmilyen természetes gyógymód nem segít...
Sajnos ez van
Így hát elhatároztam,hogy majd Marcinál másképp lesz......homeobogyikban én sem vagyok járatos,csak most kezdtem nézelődni ez ügyben és megkérdeztem a védőnőt,aki mondta,hogy a két gyerekorvosunk közül az egyik(nő) kizárólag ilyen módon gyógyít,a másik(ffi)pedig"hagyományos"antibiotikumos doktorbácsi.Egyébként Virágot is a doktorbácsihoz szokta vinni Apa.
Na én úgy gondoltam eddig,hogy mejd szépen összeismerkedem ezzel a homeopata doktornénivel és Marcival hozzá fogunk járni...de most Roki írásai alapján elbizonytalanodtam.....
Lehet,hogy nem is annyira jók ezek a szerek???
Ugyanakkor én is azt tapasztalom Virágnál,amit Benianyu
Beninél,hogy már 1-2 nap után sokkal jobban van az antibiotikumtól,de azt ugye 4-5 napig szedmi kell és én feleslegesnek tartrom terhelni a kis szervezetét.
Higgyétek el Virágnál is bevetettem mindent,de sajna az ő szervezete már nem reagál enyhébb szerekre
és nem akarom,hogy Marcinál is ez legyen....
Akkor most mit csináljak???
Segítség!!!!!

\popjpeg