A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fic!
Ha Te ma tartod (és nem februárban), akkor nagyon boldog névnapot!!! Kép Persze ha nem, akkor is! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Gigi! igen, csak miket kell intéznünk? (tajon kívül)

Eszti (25)! biztosíthatlak, hogy nem jó bőrben, ráadásul perpillanat egyre nyúlik, mind a végtagjaimon, mind a fejemen. állítólag kezdődik látszani a vizesedés.

Johi! a beöntést én is várom. Kép

Moose! a hóvégi talira úgy érzem nem fogok menni Kép , tekintve, hogy ennél kevésbé kényelmetlen állapotomban sem jutottam el. remélem lesz még utána is bababuli!!

a mókusokról az jutott eszembe, hogy az előző Kismamában felfújható jószágok (mókus (!), hal, kacsa, stb.) voltak, és kíváncsi lennék kinek a keze volt benne, hogy melyik előfizető milyet kapott. persze jelentem én kacsát kaptam. (talán a sok hápogásom miatt)

áááááááááá, ma vagyok 39+0!

ancsipancsi

Jóreggelt!

Milyen búbról beszéltek a 2hós otásnál? Nálunk semmi ilyesmi nem volt. Estére egy kis hőemelkedés (37,6), lázcsillapító nélkül lement, 9-5-ig alvás volt. Nem hiszem, hoyg csak én vagyok ilyen szerencsés... Ráadásul este mosolyparti volt vacsi közben, csak a fürcsi előtt (fél 9 tájban) volt egy icipici nyűgösködés, de azt hiszem, ez belefért. Kép
Ma reggel nagy mosollyal ébredtünk, most aludt vissza egy kicsit szopi előtt Kép
Szóval lányok semmi para!

Fic, Bogárka: Boldog névnapot, ha ma... Ha nem ma, akkor is boldog napot. Kép De azt meg mindenkinek!

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi: állítólag majd a 3hós lesz brutkóbb.... de meglátjuk. De nálatok amúgy is tiszta nyugis a csaj. Nálunk s zerintem az én feszkómat veszi át.

Zsanci: Te mint homeós szakértő. Szerinted lehet olyan, hogy az egyik homeós szert ha én szedem a gyerek sokkal nyugisabb. Ezt vettem észre, egy napig nem szedtem és rögvest visszaesett, persze lehet véletlen is, de nem hinném. Bevettem este és most ismét jobb. Ja és olyan szerinted lehet, hogy a szertől én érdekes szagut izzadok, pisilek, stb... nem részletezem tovább?? érdekes dolog ez. Egyébként Ignatia a nevezett szer....

Tényleg Zsuzsák Boldog névnapot. Nem tudom még az álnevek mögött kit érint, de az is mindenképpen vegye magára. De Ficről és Bogárkáról én is tudok....

Nálunk is meglepőten nyugis volt az éjszaka, volt valami a levegőben ezek szerint....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Jajj csajok milyen szerencsétlen vagyok Kép
Felcuccoltam reggel: sütit bedobozoltam, ruhákat összepakoltam, Brúnót összeszedtem, lemálháztam az autóig, nyitnám az autót de nem nyílik, se kép se hang, megkerülöm az autót ás látom a kapcsoló állásából, hogy rajta hagytam a világítást........Kép
Visszacuccoltam és most itthon ülök keseregve, hogy nem tudtunk elmenni Bogárkához, és nagyon rosszul vagyok mert itt van egy tepsi sütemény amit majszolgatok. Persze apa ma reggel utazott el és majd csak vasárnap jön haza.

Moose, mit tudsz a 15 hós oltásról? Valamit írtatok, hogy 2 részletben is lehet? Egy kis infót adjatok.

SzomorúZsebi, aki nem tud elmenni sehova sem.
zsebi2004

Hellóóóóóóóóó Csajok!

Fic is szeret Zsanci Kép meg Mindenki Kép NAGYON!!!

Köszi a jókívánságot, nem ma tartom a névnapot, hanem februárban, szerintem az az "igazi", de én is kívánok mindenkinek nagyon boldog napot!

Bogárka: Neked még külön is, főleg, ha ma tartod!

És akinek szülinapja van, annak NAGYON BÓDOG SZÜLIT!

Nekem nagyon boldog napom van, mert holnap megyünk nyaralni, és ma készülődök. 17 napig együtt lesz a család!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No meló, no stressz, csak "hávájdizsinapszecsó"!!!!! KépKépKép

fic.
ficánka

Zsebi: nem lehet "bebikázni"? vagy mi lenne, ha Bogárkáék mennének hozzátok? meg mások is, akik tudnak? Kép
ficánka

Lindi és Gréti!
Boldog Szülinapot!! Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ja, a nyaralás alatt csak az e-maileket fogom tudni nézegetni, meg ha találok internet kvzót, akkor babanetre is felkuksizok, de ezt inkább nem ígérem, mert nemtom hogy ott van-e. De írjatok nekem a ficmami vagy a zsuzsanna pont roman freemailre, és akkor válaszolok, meg a talin találkozunk, amit már nagggggyyyyyyyyyon várok!

Dóra, Ancsi, Pocak: kívánok Nektek nagyon szép szülést, egészséges és nyugodt kisbabát és sok-sok tejcsit! Tényleg pihenjetek, amennyit tudtok - meg amennyit hagy drága Pocak a két kőc -, hogy legyen sok-sok energiátok. Egyetek finomakat, nevessetek sokat, simogassátok a pocakotokat, és beszéljétek meg a szülést a gyermekkel! Nagyon drukkolok Nektek!!!!

cupp,
fic.
ficánka

Zsuzsik, akik ünnepelnek, boldog névnapot!
Johi!
én is ignatiát szedek, meg a bébim is. én 200-ast, ő meg 15-öst.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

dr.Zsanci: utolsó kérdés oltással kapcsolatban ígérem, hogy ugyi a bogyeszokat feloldod vízbe, és úgy adod, de mennyibe, v az mindegy??? KépKépKép már megrendeltem a bogyeszokat, úgyhogy mire kapja Vincenzó az oltást, meglesz. kben épp 29-én fogja kapni, amikor lesz a tali! és a kép rólatok teljesen rendben van, nem is értem, mi a bajod vele! és ez nem nyalistáskodás, hanem tényleg!!!!! KépKépKépKépKép
fic.
ficánka

Moose!
B azt mondta ma a Mustang nevű autóra, hogy Manguszt! Kép Meg múltkor azt mondta, amikor éjjel átjött, és lepattintottam a Bigiről, és én bújtam mellé, hogy ne ébressze fel, ezt mondta: "Nem neked hoztam át magam!"

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fic!
ezeket a pici bogyókat én bizony nem oldom fel. Szépen elszopogatja. Először néhány perces korában szopogatott bogyót, tehát a te nagy fiad is szopogathatja!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci: Borisz nagyon aranyos, tök jó az ő gyerekszája! Kép én azért gondoltam, mert a H-ban az árnikát úgy adta neki a dokinéni. jó, akkor a szájába teszem, had szopogassa.

Most megyek, szopitime!
ficánka

Jó reggelt!
Zsanci! Köszönöm a köszöntést!
Apjuk meg jól kitolt velem szülinapom alkalmából. Beígérte, hogy mindjárt hazajön, és elmegyünk vásárolni, Grétit is direkt bealtattam, hogy friss legyen, elvégre az ő fél szülinapja is van, ez alkalomból bababoltba is mentünk volna, errefel most hív, hogy elnézte a dolgokat, és nem ér rá, majd csak délután.
Pedig beugrik ma hozzánk Blaye meg Vince, és jó hideg dinnyén kívül nincs is itthon más.
(Bocsi Vera)

Gréti nagyon jól viselte az oltást, még láza sem volt, a lábán se látszik semmi.
Viszont a hülye gyógyszertáros nem jó kivezetőszert adott, csak a Diperte-t adta oda.
Zsanci! Szerinted ma még adjak neki a másik Hib-esből, vagy már felesleges?

Oxi! A 2 hónapos oltást Gréti észre sem vette. Pedig mondta a doki, hogy most egy kicsit nyűgösebb lesz, többet babusgassuk. Erre még a bébihordozóban hazafele bealudt, és aludt kb 3 órán keresztül. A 3-4-5 hónapos a durva, na meg a 15 hónapos.

Ja, és képzeljétek, a babaszoba küldött nekem szülinapi köszöntő e-mailt.

KépKép
KépKép
lindicita

Fic!!! Jo utat es jo pihenest!
Majd kuldok sms-t, ha megszuletett Katababa.Kép
Pusszantas nektek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lindi, sok sok boldog szulinapot Kép es en ugyan a homeohoz nem ertek, de szerintem a hib nem olyan gaz, mint a diperte, azzal biztos nem lesz gond (es enyem lany csak az elso dipertetol lett lazas, masik kettot mar eszre sem vette). Ja, es kepzeld ma reggel egyszeruen elvittem apat meg nyulat a hivatalba es pikkpakk igenyeltunk neki egy utlevelet Kép tokjo

Fic, szuperjo nyaralast es talin aztan ott legyetek am! addigis cupp Kép Kép

Nem tudjatok, hol tudok also halot venni az esernyobabakocsimhoz? (Brendonban mar neztem, volt is abc desginhoz, de az easy sport-ra nem lehet rarakni. Hulye gyarto. Szoval ahogy setazok, mindig sasolom, kinek milyen van es lattam olyan also kosarakat, ami stimmelne az en kocsimhoz, de meg nem sikerult megkerdeztem a tulajdonosokat.)
moosejaw

ja es ma reggel mar ketten is majdnem elutottek, ugy kellett felreugranom a babakocsival Kép ezt uuuuugy uuuuuutalom...
moosejaw

Moose! Köszi. Nekünk 3-4 nap múlva már postázták is az útlevelet.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Ancsi, méltem neked!

Johi, a szélcsövet nekem is a dokinéni mondta, mint végső megoldást. Nekünk segített.

Boldog névnapot Zsuzsák!

Fic, jó utat!
zanza

Moose, nem jó az egyen alsó bevásárlóháló? Talán létezik ilyen.
zanza

Zsuzsáknak boldog névnapot Kép
Lindinek pedig boldog szülinapot Kép
Fic,
igen bika kellene, de ez jelenleg több ponton hibádzik, bika apa kocsijában, ami apával együtt elment pár napra. Én meg ugye csak egy NÕ Kép vagyok és nem értek ehhez, nincs autóklub tagságom de ezen most nagyon gyorsan változtatok, és nem fogok senkit megkérni a házban, hogy ugyan segítsen már.
És a családban nem hemzsegnek az autós férfiak.

Tényleg Bogárka, sütit átvigyem anyukádnak??? Dobj egy címet és délután viszem is.

Gigi, helyzet???? Légyszi informálj a történésekről!!!!!
zsebi2004

Zanza, van egy peg perego-s also halom (asszem 250ftert vettem multkor, tokjo, az abc design meg 1590 vagy 1990, mar nem is emlekszem), de az sem stimmel. Most neztem a neten, de sehol nem talalok, csak a tolokarra akaszthato halok vannak, ilyen also kosarat senki mas nem arul!? kenytelen leszek barkacsolni egyet magamnak, ha nem akarom emiatt lecserelni a babakocsit Kép tenyleg, hogyhogy nem szeriafelszereles ez az ernyokocsikon? jo, hogy csak kicsit lehet rarakni, de akkoris kell! persze a tervezok meg sose toltak gyereket tartalmazo babakocsit bevetesen Kép nekik fel sem tunik a hianya, vagy asziszik a masik halo eleg...
moosejaw

Zsebi, még a betolás segítene, viszont egyes kocsiknál az tilos.

ancsipancsi

Lányok,

Bocsi, megint én. Balogh doki sajna nem tud elvállani, áprilisban bizonylatan, mikor lesz Kép
Meg tudnátok adni vagy a Bárdóczy doki vagy a Bálint Sándor doki számát?
Kicsit el vagyok kettyenve... Kép

Nagyon köszi!

Unique

KépKép
unique

Én is köszönöm a köszöntéseket, bár ahogy Fic, én is februárban tartom - úgy látszik tényleg az az igazi! Kép

Lindi, Gréti!
Nektek is nagyon boldogságosat!!! Kép

Zsebi!
Annyira sajnálom a délelőttöt. Kép Petra még egy fél órája is azt emlegette, hogy "Búnóék jönnek, Hol vannak Búnóék?" Sütit egyétek meg, majd hozol máskor. De ha nagyon sok és rátok romlana, akkor ha annyit mondok, hogy "piramis" ház a 139-es utolsó buszmegállója mögött, ez mond valamit? De csak estefelé...

Moose!
Petrától is egy gyerekszáj: tegnap délelőtt nyüstölte Anyukámat, hogy tegye be neki a Vizipókot. Olyan aranyosan kérte, hogy Anyukám azt mondta: "jaj, nem lehet Neked ellenállni" Erre Petra megszólal: "Nem! Ülni!"

Fic!
Jó nyaralást Nektek!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ancsi!
én úgy tudom, csak a dizeleket nem lehet betolni...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Csajok!
ki vette meg Zsebiék 700 ft-os fehér kimbaloo pólóját???? Felezzük a költségeket és szeretném egy hónapra kölcsökérni. Kb. addig jó még Igorra. Viszont van egy gatyónak, ami CSAK azzal a pólóval király (szintén kimbaloo). Na, ki segit nekem?? Ha még megvan Zsebi, akkor stipp stopp köll!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Eléggé hulla vagyok ma! Nagyon rosszul aludtam, reggel meg voltunk mozgásvizsgálat kontrollon! Még 1-2 gyakorlatot csinálgatni kell Timivel, és 2 hó múlva visszamenni, de valszeg nem lesz gond! Viszont azon meglepődtem, hogy azt írták a papírra, hogy a kutacs záródott! Én úgy tudtam, hogy az csak 1 éves kor körül szokott, nem? Na, nem parázok!

Lindi!

Happy Birthday!KépKépKép

Fic!

Jó nyaralást!Kép + irigykedő szmájli

Unique!

Én sajnos nem tudom a telcsiszámokat, de biztos lesz, aki tudja!

Képzeljétek! Timinek már jó ideje az a kedvenc időtöltése, hogy ijesztgeti magát! A fejére húzza a pelenkát és kapálózik teljes gőzzel, meg kapkodja a levegőt! És élvezi!Kép De, ha ezt mondanám bárkinek nem hinné el! Persze figyelek nehogy baj legyen és ha akarja le tudja húzni a pelust a fejéről! Más babája is csinálja ezt? Csak kíváncsi vagyok! Vagy extrém esetről van szó?Kép

ILdi
ildi76

Bogárka!
Én ott nem ismerek semmi piramisos házat...Kép pedig annyit járok arra!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi!

Párodtól kapunk majd helyzetjelentést, ha a H-ban lesztek? Tök izgi már a dolog! Kép
Talira akkor Ti nem jöttök, ugye? Pedig már múltkor is kíváncsi voltam rád!Kép
Szerintem kiérdemelted a legtitokzatosabb topictag címet!Kép Persze Moose Nyúla után, mert ugye az Õ neve még mindig titok!Kép
ildi76

Zsanci,
a poló még megvan,

Bogárka,
piramisház, persze, hogy mondd valamit Kép A nappalinkból látszik a piramis az ablakaival. Fél hétre hoznak nekem ruhát Kép, és akkor ha időben ideér a csaj akkor utána átvisszük a sütit, meg akkor a ruhákat is odaadom anyukádnak és majd ha talizunk akkor ráérsz visszaadni ami nem kell.

Ja betolni, de kivel??? én úúútálok ilyeneket kérni, nem szeretem ha hülepicsának Kép tartanak, ráadásul a saját házunk előtt Kép Kép Kép inkább kihagyom
zsebi2004

Zsanci es Bogarka, koszonom a bemondasokat Kép Kép Az en lanyom meg csak azt mondja, hogy ann-nnnnna, meg hogy aaaa (ez a tigris Kép ), ja meg egy csomo mindent, de azokat en meg nem ertem (pl tumbatumbatumbatumba Kép ).

Ildi, minden baba ezt csinalja, es nem ijesztgetes, hanem bujocskazas! Neked meg azt kell mondanod, amikor elokerul, hogy kukk vagy hogy kukucs! Mert ez is olyasmi, amit partnerrel jobb csinalni, mint egyedul Kép egyebkent meg nuyl nem is titokzatos, majd meglatod Kép
moosejaw

Zsanci de csak azért nem ugrik be a ház, mert a te lelki szemeid előtt egy piramis szelet jelenik meg sok tejszínhabbal ugye??? Kép Kép Kép
zsebi2004

Zsanci!
A Rétközzel párhuzamos utcában van, és ha a buszmegálló mögött bekukucskálsz, akkor látni. Olyan szürkésfekete a teteje, és piramis alakú ...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsebi!
Nagyon köszi! Annyira aranyos vagy!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Dóra, Moose, Zanza, Bogárka, Ildi: köszi, biztosan nagyon szuper lesz a nyaralás!!! KépKépKép

Moose: igen, talin ott leszünk, megyünk Zanzával meg Rékával!!! Kép már várom, hogy megismerhesselek személyesen Titeket!

Csajszik! Nem tudom, hogy lesz-e még időm bekuksizni, úgyhogy elköszönök most mindenkitől. Még nem volt ma időm pakolászni, de mindjárt jön anyukám, és segít. No, nem parázom túl a helyzetet, csak eddig még sosem mentünk hármasban ilyen messzire. Remélem, semmi fontos nem marad itthon, ha meg igen, akkor megvesszük, és kész. Kép

Szóval: nagyon szép napokat kívánok Mindenkinek! Vigyázzatok magatokra és persze a gyönyörűséges kőcökre, és élvezzétek a nyár utolsó heteit! Talira mindenki jöjjön!!!!!!!!

Ha van valami, az e-maileket megnézem, és persze sms-t is küldhettek, Manó, Dóra, Zanza, Oxi, Zsanci meg még biztosan más is tudja a számomat!

Sok-sok cupppppppppppppp,
boldogságos fic. Kép
ficánka

Zsebi!
Igen, a tejszinhabot kerestem!!! Kép Kép Kép de, ha "csak" egy ház, akkor mindegy...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZsebiKép
Látom, Te Bárdóczy dokinál szültél. Meg tudnád adni a számát? Szeretnék beszélni vele.

Köszi!

Unique

KépKép
unique

Unique,
email ment Kép
zsebi2004

ZsebiKép
Köszi! Válaszoltam! Kép

KépKép
unique

sziasztok,
na akkor jelentek,most jöttünk haza a heim pálból,voltunk a dokinéniknél mert tegnap du-este szörnyen nézett ki bálintKépde minden ok,kapott antibakteriális kencét és már tök szépn a szemeKép
és voltunk vásárolni és nagyon sokat vásároltunk és nagyon élveztemKép

mindenkinek minden boldogot kívánokKép

zsanci,
figyi,a 15 hós az mmr+opv+hibII.erre csak az mmr kivezetőszere kell?hib nem?dpt-n gondolkodtál?

zsebi,
most olvasom hogy gyakran jársz a camponába..oda én is,ott tali?

unique,
barnát feladtad?a francba most hogy lesz meg nekemKép?

gigi
Vendég

gigiKép
Örülök, hogy jobban van a gyerkőc! Lehet, hogy csak annyi kellett neki, hogy a doki néni megijessze Kép
barna dokit feladtam Kép balogh dokit is Kép

KépKép
unique

Gigi!
Megpróbálok utánajárni a bogyónak, addig is, sztem nem lehet gond belőle, ha a többit is kivezeted. Sőt, sztem tedd azt!!!
A taliról jut eszembe! Savoya Park vmikor megint??? Csak, hogy hizzon a holdvilág képem...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose!

Köszi a felvilágosítást!Kép Én meg már rögtön pszichológiai szemmel néztem a dolgot! Persze, hogy kukucsuzunk közben!Kép De most tényleg kíváncsi vagyok, hogy valójában miért csinálják? Egy 6-7 hós baba még biztos, hogy azt hiszi, hogy ha Õ nem lát, akkor Õt sem látják! Talán ez izgi nekik! Van itt gyerekpszichológus, aki meg tudná magyarázni?Kép Na jó, nem offolok!Kép

Unique!

Barna dokit miért adtad fel? Õ sem ér rá akkor?
Vagy nem lehet Õt elérni?Kép

Gigi!

Örülök, hogy jobban van Bálint szeme!Kép

Párom 2-kor elment az ebédhez tojásért! Hát még mindig azt várom! Ebből már csak vacsi lesz!Kép

Ancsi után ki a következő? Dora? Mi a sorrend? Csak, hogy képben legyek!

ILdi
ildi76

Gigi, Zsebi!
Camponába én is... szinte naponta... akár lehetne tali ott is... bár ne hagyjuk cserben Mayáékat, olyan arik voltak, nem is írtam, a múltkor mikor mentem fizetni, elkezdi számolni a csaj, majd a felénél rávágja: "Tudod mit, adj 2ezret, kaptok kismamakedvezményt!" Utána összeszámoltam, kb. 2500-2700-ért ettünk-ittunk. Más is kapott, vagy csak mi voltunk ilyen szerencsések? Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

IldiKép
Azért adtam fel, mert egyszerűen nem tudtam kinyomozni a számát. Ennyi. Kép Én a legjobbat szeretném, de tudom, hogy ez nagyon szubjektív és mindenkinek más a legjobb. Ezért is rájöttem, hogy hiába kérdezgetem, hogy melyik dokit ajánljátok Kép

Bizti, hogy a párod csak tojást vesz? Kép

KépKép
unique

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy ismeri-e valaki Dr. Bencsik Andrást. Hozzá szeretnék járni, ugyanis az első szülésemmel a Margitban nagyon pórul jártam. Ha ismeri valaki, kérem írjon róla.

Keisha
keisha

Bogárka!
Ti voltatok ilyen szerencsések!!! Kép De akkor ott a helyünk!! Kép
Unique!
Dr. Barna István
Magánrendelő: Praxis, Bp. Bartók Béla u. 92-94 IV.20.
tel: 385 8495
előjegyzés: h-p délután
Rendelési idő: H:16-20 óráig
P: 15-20 óráig
Van még lakástelefon, meg mobil, ha kell elküldöm emilben.
bocsi, hogy eddig nem irtam, de reméltem, hogy vki majd tud segiteni. Nekem nem ő a dokim, de oda járunk a praxisba gyerekdokihoz, és egyszer elraktam a névjegykártyáját, de nagyon elkevertem. De most nagy nehezen előkapartam a táskám mélyéről...lukas a zsebe és elbújt benne.
Gigi!
Sajnos pici Barnáról még mindig semmit nem tudok!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

emil cimük:
barnafam@axelero.hu gondolom már nem axelero, hanem tcom vagy vmi ilyesmi...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?