A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hajnesz Kép
Nálunk nem örülős dolog, ha nincs munka. Le kell jelenteni, hogy mit dolgoztál, ha nincs mit jelenteni=nem dolgoztál=szabi arra a napra. Leegyszerűsítve ez a kép. Ki vagyunk zsákámányolva a végletekig Kép
De még 3 napi munkát összekapartama magamnak, amit ráadásul otthon fogok csinálni Kép Ez jó, mert kedden megyek varratni, és így legalább nem kell elkéredzkedni vagy szabit kivenni rá.
Mág talán egy hetetit össze tudok szedni, csak szabin van az az ember akivel tudnám egyeztetni, hogy engedélyezi-e.

wish

Jaaa, értem! Hát ilyenről sem hallottam még. És ez így teljesen korrekt? Vagy ha mernél szólni valamit, jönne a válasz, hogy nem kötelező itt dolgozni, 100 jelentkezőt is találnánk a helyedre...?
Hányszor is kell varratni menni?
hajnesz

Hajni Kép
Tulajdonképpen korrekt. Kicsit leegyszerűsítve írtam le, de nincs kedvem bekrampácsolni, hogy hogy van. Majd egyszer elmesélem.

wish

Sziasztok!
Hajnesz! Nagyon jókat írtál a gurunénivel kapcsolatban, szerintem hasznos lesz neked mindenképpen. Írjál még róla! Érdekes.

Wish! Hogy megy a diéta? Jobb és könnyebb így főznöd? Én is csináltam már ezt, de most norbizom. (Készülök a húsos korszakra előre.)

Stelláról nincs hír?
vanda978

Wish!
Megvigasztallak,sajnos én szülésnél már 105 kiló voltam.Kép
Amit terhesség alatt felszedtem /8 kiló/azt szülés után azonnal le is adtam.Akkor kiszámolhatod,hogy nem vagyok egy nádszál.KépSőt,te kevesebb vagy.Kép
Amúgy már kezdek belenyugodni,csak ez a lógós hasam ne lenne.KépNa de majd ha Domi már jár majd leadom amint futkosok utána.Kép"Legalább is most ezzel vigasztalom magam.Kép"Teszek is fel az én rosszcsont fiamról képeket.KépJa,pénteken itt alszanak nálunk Gigiék és meg is kérdezem tőle mikor lesz tali.Már nagyon várom!KépPuszi.Alvásban gazdag éjszakát kivánok!KépDia
KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Dia! Ez a gyerek annyira de annyira édiKépKép Mikor lehet már megismerni vééégre?

Wish! Ez a munkahelyi felépítés nekem is nagyon furcsa, az azért tök jó, hogy otthonról is dolgozhatsz.

Hajni! Nagyon izgultam Érted, és nagyon-nagyon örülök , hogy így sikerült az első alkalom.Sőt, én az első után nem voltam ennyire elragadtatva. Nagyon szuper!!!! Száz, hogy segíteni fogKép (Neked is)
lkt

DiaKép
Szuper képek!!! Domi egyszerűen ennivaló, mivel lehet ilyen virgonc vigyort kicsalni belőle?
Olyan nagyfiú már!
TimiKép
Szegénykém tűkön ülve vártad a beszámolómat, de muszáj volt egy kis shoppingolással lecsitítani háborgó kis lelkemet! Kép Örülök, hogy beszéltünk! Kép
hajnesz

Lldicsi! A kisfiad borzasztóan aranyos. Kép Úgy látom fotogén lehet, hogy mindig így "vicsirít". És még a zoknit is szereti! Tényleg nagyon drága.

A kilókról jut eszembe, hogy lombik előtt van valami limit? Hallottam ilyesmiről, hogy le kell fogyni egy bizonyos súlyra. Ha ez valóban így van, akkor nagyon bele kell húznom. Kép
vanda978

Dia Kép
Tényleg nagyon édes Domi KépÉn is szeretném már megismerni végre személyesen őt is és Téged is Kép
Azt bezélgettük Timivel, hogy szeptemberben kéne a következő talit tartani, de még nincs fix időpont. Majd csinálok egy táblit holnap és kitaláljuk mi a legjobb.

VandaKép
Ezt én is hallotam, de szerintem Dévainál nincs ilyen különben engem tuti elküldött volna. A 85 kilóm mellé csak 162 centi vagyok emi nem kicsit túlsúlyos.
Én is szoktam NorbizniKép De ma kimaradt az edzés, mert moziba mentünk (azért azt gyalog). A Farkas Gym ma zárva volt, legalábbis telefonos kisasszony nem vette fel.

Amit leírtam a munkahelyemről az tényéeg egy kicsit furi így visszaolvasva. Úgyhogy inkább leirom, mi van, hogy nehpgy elátkozzátok szegény főnökeimet (=tulajdonosok) Az van, hogy mi mindent projektben csinálunk és minden projektnek előre meg van határozva, hogy mennyi óra alatt kell megcsinálni. Amikor dolgozol valamin, akkor lejelented a projekt kódjára, hogy ezen a projekten ennyi és ennyi órát dolgoztál. Ha nincs munkád nincs projekt sem amire jelenthetsz és meg kell legyen egy nap minimum 6,5 óra jelentett idő. Talán így már barátságosabb egy fokkal. Igaziból az az egy "baj" van vele, hogy nem lehet pihenősre venni a munkát, mert akkor túlfut a projektre előre meghatározott órakeret amiért nem dícsérnek meg. Cserébe viszont a hivatalos törvényi szabinál jóval többet kapunk. És általában ha van min dolgoznia a embernek, akkor úgyis bőven többet dolgozik, mint nyolc óra, mert szeretjük csinálni a munkánkat. Bár már jobban szeretnék babázni Kép
Ja! A munkatörvénykönyv módosítás miatt kaptam projketkódot a lombikozásra Kép Ezenetúl nem kell szabit kivennem ha megyek Dévaihoz Kép

Jó éjt mindenkinek!

TimiKép
Holnap felhívom a guru nénit. Bármikor lehet hívni?

wish

WishKép

Nálunk lehetne a következő találkozó. Mi szeptember 10-én megyünk nyaralni egy hétre, szerintem utána lenne jó. Persze lehet elötte is ha a többségnek úgy jó! Mindenki guru nénihez jár?Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Szevasztok,

Dia,
Domi egy csúcs, kis vigyorex.Remélem mindig ilyen őrítően virgonc.Szerintem végképp a prototípus kategóriába tartozik.

Gigi,
Bármikor jó, majd úgy alakítjuk a saját programunkat, bár nekünk pont beleesik a punkció abba a hétbe, de ha még nem lesz akkor transzfer akkor tutira ott leszünk, mellesleg a 1.számú prototípust is le kell meóznunk. Apa mikor jön haza?

Wish,
Farkas Gym tegnap kocsit takarított és a recepciós telcsit otthon hagytam, de ma nyitva tartunk és én is igyekszem tekerni majd 8 után addig kellene egy kicsit vasalnom ,még mielőtt felgyülemlik egy rakás ruha. Ez a rohadt sziget még hajnali fél háromkor is úgy szólt, hogy az agyam dobom el, még jó hogy éjszaka nincs olyan meleg és becsukhatom az ablakot, de azért még is csak túlzás, hogy ilyenkor ilyen hangosan szól a zene.

Vanda,
Szerintem ha az ember egy kicsit jobban odafigyel akkor biztos beindul a fogyás, bár mindennek a titka a sport, ha kicsi is de kell. Wish most nálunk váltott bérletet, amelyet minden gépre érvényes - egy elliptikus tréner - és mivel tegnap a Gym átmenetileg zárva volt így ma már 12 percet kell mennie.

Hajnesz, Lkt,
Tessék gyúrni a lelkivilágot és egyenesbe jönni. Küldöm a telepatikusan az energiákat.

Enigma Híradó,
Köszönik jól vannak, babócák szépen fejlődnek, tegnap látták őket -ez titok-. Dia is megnyugodott egy kicsit. Tessék küldeni az energiát és a türelmet Enigmácskának -ez olyan oroszos-. Külön puszkó a Pixx-Zuxx családnak!!! Ja aki Enigma felé jár dobjon fel neki egy-két baracokt vagy főtt kukoricát vagy valami gyümit mert azt mértéktelenül tud enni.

Szanikám,
Mi van azzal a számítógéppel? Ja akarok mondani, hogy úgy tűnik lesz nálunk gép selejtezés, mert az irodai dolgokhoz már kevés az anyag bennük, de ha úgy gondolod, hogy érdekel megkérdem, hogy mit kóstál és akár el is tudjuk vinni nektek!!!

Png,
Elmondtátok???? Ugye nyaraltok, remélem babóca is élvezi!

MAdaranka,
Hol vagy? Tessék jelentkezni!

Aki eddig nem jelentkezett kérem tegye mert feledésbe merül, és nem tudunk energiát küldeni.

Puszkó Farkasok J

Kép
farkasok

JuditKép

Hát nagyon remélem, hogy jöttök a találkozóra. Mindenképp meg kell tekintened a két kis prototípust. Domi állandóan vigyorog. Kivév amikor nem Kép De nem gond, ha elöbb akarjátok, mert nekünk úgy is jó. Itt lesz egy másik barátnőm is. Nekik is lombikkal lett kisfiúk. Olivérnél egy héttel idősebb.

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi Kép
Én guru néni ügyben még nem tudok nyilatkozni, de én is valószínűleg elmegyek hozzá Kép
Viszont egy barátnőnek nagyon kelle a te pszohodokid elérhetősége, légyszi küldd el priviben.
A zseptemberi tali nálatok részemről rendben van. zerintem döntsd el, hogy Neketek mikor lenne alkalmasabb (nyaralás elött vagy után), mi meg majd alkalmazkodunk Kép

Judit Kép
Semmi baj, elmentünk moziba helyette és bár terveztem egy kis norbizást utánna, szomszédolás lett belőle Raymondnál. Szóval ma ha még az ewdzőm is azt mondja, akkor ma tényleg muszály a 12 perc. Bár ma 800 oldalt le kell fénymásolnunk az ajánlathoz sok példányban és sajna legalább a kétharmadát kézzel kell nyomni, úgyhogy gőzöm sincs mikorra érek haza. Szuper tanácsadói munka=fénymásolás Kép

wish

Stella jobban van, egész vidám volt, bár már nagyon unja a kórházi létet. Szegényke inkább csak végigszenvedi a napokat és várja hogy elmúljanak. Mostmár nincs annyi víz benne és szépen ürül az is magától. Mérnie kell mennyit iszik és mennyit pisil, úgyhogy most "bilizik".Kép
Jó, hír az is, hogy így viszont nem kell már majd olyan sokáig bennmaradnia, de időpontot még nem mondtak neki, hogy mikor mehet haza.
Sajnos UH, nem volt újabb, majd csak hétvégén lesz valamikor. Izgul is szegényke, hogy minden renden van-e odabenn, mert ugye hogyha nem vizesedik tovább, akkor lehet, hogy nem nő a hcg és annak meg nőni kellene. Mondtam, hogy ne aggódjon minden rendben lesz és még nagyon sok ilyen aggódni való lesz úgyis a terhesség alatt.
Egyébként mindenkit üdvözöl, és kéri továbbra is drukkokat. Akinek még van tartalékban, az küldje csak bátran neki Kép

wish

De jó, végre van újabb feljemény Stelláról! Köszi, Wish!
Számíthat ránk is, rendületlenül küldjük a drukkokat!!! KépKépKép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hajnesz

Gigi! Nekem ok - mint már mondtam-, ha Nálatok lesz a talcsi. Nekem aug utcsó szombatja nem jó, de különben a Veletek való találkozásért mindent hajlandó vagyok eltenni, módosítami, lemondani stb. Kép De tényleg, ez nem lenni vicc!
Jelentem, topik függő lettem!!!

Wish! Én is kezdem LKT fiúval hétfőn a 90 napos fogyit, de nekem nem fog 90 napig tartani. Egyszer én már csináltam, csak 1 hónapig, de az is nagyon segített.Addig is már kezdem a ahngolódás, no szénhidrát 3 óra után.Ja, meg ma végre tényleg viszem Ebet isibe, ott biztosan jól megdolgoztatják gazdit is. (Gyerekek, jön Rágcsa is= 12 cm magasságKép Előre röhögök, hogy mekkora jelenet lesz ez a németjuhászok közöttKépKépKépKép, majd beszámolokKép)

Farkaska! Stílusod még mindig szenzációs, Te vagy itt a fény az éjszakában.Szanit majd felhívom a felajánlásoddal. Esetleg elküldjem Neked a telefonszámát priviben?
lkt

Timi Kép
Én is kb csak 60 napig fogom csinálni. Ha kezdjük a stimut átállok a víz-fehérje diétáraKép

wish

Jaj de jó, hogy Stealláról tudunk újatKépKépKépKép Elhiszem, hogy izgul, de nincs ott semmi baj, persze aztán az lenne a megnyugtató, ha minden nap lenne UH. Tőlem is mennek nyugtató energiákKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Wish-Farkasok! Enigmát csóloltatom, nagyon ügyes!!! És főleg olyan szép, egyensúlyozottaságot árasztó kismama!!!!!!!!!
lkt

Mi is szeptemberben megyünk nyaralni, remélem, nem fog egybeesni a talival. Ha lesz időpont, gyorsan tegyétek fel és akkor úgy választunk last minute utat! Kép
Mi ez a Farkas Gym??
Persze továbbra is mennek Enigmának az energia és türelem sugallatok!!! Gyerekek , hogy elment az idő, nemsokára lesznek új topikbabák! Kitartás, Enigma!!! KépKépKép
hajnesz

Hajni Kép
A Farkas Gym a te műanyag..., ja ez egy másik topik Kép
Farkasok kisszobájában van egy edzőgép (elliptikus tréner) és azt neveztem el Farkas Gymnek. Oda járok edzeni Kép Most még beetető áron ingyen van, remélem nem lesz túl drága a bérlet Kép

wish

Oké, ez volt az egyik feltevésem. Kép
Szerintem ugorj be néha Margit helyére és garantált az ingyen használat! Kép
hajnesz

Hajnesz,

ma du 5 köröl a szigeten várunk.

Zuxx&Farkaskoma

Ellenvélemény nem is lehet!

Kép
farkasok

Zuxx&Farkaskoma,

Ellenvélemény nincs, szerintem is öt körül a szigeten fogtok várni. Kép

De komolyra fordítva: én szigorúan csak 160-as pulzussal lötyögök a pályán, ahogy Nóri meghagyogatta, nem hinném, hogy ez nektek élvezetes futás lenne, hacsak nem egy szegény elcsigázott törékeny nő ötszöri diadalmas lekörözésének mámoros érzésére hajtotok. Kép

Eredményes futást kívánok! Kép
hajnesz

Hajni Kép
És te honnan tudod, hogy mikor 160 a pulzusod?

wish

Onnan tudom, hogy bemelegítő futás után manuálisan megmérem és ahhoz képest kicsit gyorsabbra vagy kímélősebbre fogom a kocogást. Meg futás közben is érzem, hogy szaporább lesz a pulzusom, olyankor úgy 20 métert csak lazán csoszogok, érezhetően visszaáll nomálisra, aztán folytatom a kocogást. Ja és végig egyenletesen tudok lélegezni, nem kell kapkodnom a levegőt, az is azt jelzi, hogy "okés" a pulzusszám. Kb. így. Persze egy polar órával (a te műanyag haverod...) minden könnyebb lenne, ha majd úgy érzem, megérdemlem, beszerzek egyet! Kép
hajnesz

Hajnesz, olyan jót nevettem... Kép
Hát én is így gondoltam először, hogy ilyesmi a pulzus, aztán elsőre úgy felszökött laza 5 perc után 175-re, hogy na! És észre sem veszi az ember, nálam a szívszapora 200-nál kezdődik. Jobb lesz, ha kipróbálsz egy órát, mert úgy sokkal okosabb leszel. Kép
Ja, még annyit, hogy rengeteget mérgelődtem az elején, hogy mi ez a lassú tempó, de ezt csináltam vagy 3 hétig, és már egyre gyorsabban tudok futni ugyanilyen pulzus mellett, úgyhogy van ebben valami. Én a végén, amikor már nagyon unom, száguldok vagy 10-15 percet, és leszarom a pulzust.
Jó mozgást!
s_norka

Hajni Kép
Szerintem megérdemled Kép

wish

Hááát, ha Ti mondjátok...
Ma este valami finomat kap az uram vacsira és közben felvázolom neki a témát. Kép
hajnesz

Sziasztok Csajszik!Kép
Köszönjük az újabb dicséreteket.KépDomi azóta vicsorít így amióta "sok"foga van.KépVagy ezt csinálja,vagy morog mert nagyon akaratos.Ma voltunk a dokinőnél Domi 8520gKépÉs valahogy le kell szoktatnom a fogcsikorgatásról.KépMert tönkre teszi a zománcot.Na de hogyan????Amikor nem hallgat rám.Kép
Ha eréjesen rászólok,hogy nem szabad,akkor rázza a fejét,hogy nem és kinevet.Kép
Nagyon várom már a talit!Legalább addig is lesz sok sok bébicsőszöm.KépDomi pedig imádja a nőneműeket.KépSzokta is neki mondani Gigi,hogy ringyó.KépPuszi mindenkinek!Ja!Teszek fel egy morcos képet,hogy lássátok ilyen is szokott lenni Domi.Kép
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Dia Kép
Morcosan is nagyon édes Kép

Én meg kész vagyok!!! Mehetek haza Kép Holnap azt hiszem korábban hazamegyek Kép

wish

Fetrengek!!!!!!!!

Lkt,
Ebes suli milyen volt? Kifáradt el hamarabb, te vagy a kutyák? ÜL-fekszik-hasal-kultúráltan szórakozik! Pacsi-farkcsóva? Érdeklődnék, hogy farkcsóvára van vezényszó, ezt kérlek kérdezd meg legközelebb az Eb-suliban, mert akkor ezt betanítanám Krisztiánnak, komolyan mondom fekszek a röhögéstől, az egész úgy nézhet ki mint a Pityke őrmesterben MArcipán és kis fehér kutya -fejtörő:hogy hívják a kis fehér kutyát??-tényleg nem tudom!!! Remélem a munkahelyi feszkót sikerül a kutyasuliban levezetni!Ne hogy elfeletjsd levenni a pórázod a suli után(hihi)!!!
JA Szanit kérdezd meg légyszi, hogy ha van gép akkor kell-e nekik?

Hajnesz,
A pasik még nem értek haza, várnak, szerintem beültek sörözni -feltétlen vegyél egy ilyen óracsodát Krisztián azóta még jobban akar futni, és olyan kiegyensúlyozott ettől az egész futás témától meg a félmaratonitól, jó látni, hogy van valami cél ami totál független a minden napos megszokásoktól. Mondanám, hogy holnap is várnak ötkor, de holnap anyukáját visszük fodrászhoz Zircől így az elmarad, nagy valószínűséggel csak vasárnap fog újra futni. Mit adtál apának vacsira hogy bevegye az órát?

Snori,
"száguldok vagy 10-15 percet és leszarom a pulzust" Na ez kell nekünk vagy hogy kukimanót idézzem :ezt kell nektek bolond zene, villanygitár, áramos dob zipzáros paplany" Ez már a talpraállós Snori.Fej fel cici ki has be popi ki ez az ideális babaváró pozíció!!!!.

Na jó van drágáim elteszem a gépet hunyni meg Kritszitán bácsit is vagy lehet hogy már járt Eb-suliba nagyon riszál itt! Idefigyelj Lkt titokban beirattad meg el is végeztetted vele? Nana elő az agarakkal!!!

A Farkas Gym továbbra is várja sok szeretettel új és régi sportkedevelő tagjait, a beetető árat -ingyééééé-tartjuk. Belépő:"HEllo Farkasok mi az ábra?" vagy "Margit ma engem küldött!" "Ó Judit ma pont madártejet főztem!" " Krisztián egy lábmaszi 20 perc múlva?"

Puszkó Farkasok J és K ügynök (Rágcsa: Who let the dog out? Who!Who!)

Puszkó Farkasok J

Kép
farkasok

DiaKép
Nem tudtál kiábrándítani morcos Domival! Esetleg ha hang fájlt is csatolnál az üzihez...neeem akkor sem!!! Így is szeretjük! Kép
LktKép
Tényleg, hogy szerepeltek az ebek? Rágcsa alakított? Édes kis bogaram! Kép
JuditKép
Lecsót kapott mer szereti! Kép Természetesen elfelejtettem közben megemlíteni az órát, csak itt a gépnél jött elő, mikor visszaolvasta a mai babanet termést. Egy határozott NEM volt a válasz, de csak azért, mert feléltük a tartalékainkat, de ha sok pénzünk lenne, már holnap kapnék egyet!!! Úgyhogy marad a manuál mérés. Kép
Jó hallani, hogy Farkaskoma így rákapott a futásra! Mondd meg neki, hogy lélekben velük fogok futni, meg sörözni!
hajnesz

Farkasné! Stílusod lenyűgöz, ezt már meg kellett mutatnomm LKT fiúnak is.
Tehát elfáradtam, de a kutyám az meg egyenesen kidőlt. Keksz összefoglalója:" Szegény én, Keksz a Kutya nem győztem kapkodni a fejem a csomó kutyakollegától, meg gazdi is olyan furcsa volt, 1,5 órán át csak utasítgatott, pórázról le nem engedett, a végén még hülye akadálypályát is kellette teljesítenen (nem vagyok én bohóc-ugattam- de gazdi hajthatatlan volt), viszont az is furcsa volt, hogy percenként kaptam jutalomfalatot, (vagy 3-4 virslit felzabbantottam) a végén már nem is értettem, hogy mi az ábra. Szerencsére Rágcsa otthon maradt, megkérem a gazdit, hogy próbálja erről a sulisdiról Rágcsa gazdit lebeszélni, mert több mint nevetséges lenne a jelenléte. Elképzelem, amint Rágcsa vezényszóra ül, sétál, na meg a németjuhászokra kitalált akadálypályán is igencsak furcsa látvány lenne...
Aszonta Gazdi, hogy ezentúl legalább hetente 2x, de inkább 3x fogunk menni erre a furcsa helyre...

Ez a futásosdi tudom, hogy rabulejt. A legkedvesebb barátnőm is egyenesen imádja, ott van minden futó eseményen, már nyomja a félmaratont. Minden este fut, de iszonyatos távokat. Azt mondja, hogy ő is utálta a futást régebben, de most meg iszonyatosan lelkes. Ha Ti is ennyire áradoztok róla, a végén még kipróbálomKép
lkt

WishKép

Én a Tétényi útra jártam a pszichoterápiás ambulanciára. Nem tudom a telcsiszámot, de ha az ismerősöd felhívja a központot akkor biztosan kapcsolják. Az Éva szabadságon van és már csak egyszer-kétszer lesz mert máshová megy dolgozni.

Nálunk van itthon futógép, de egyszerűen nincs időm rámászni. Ha napközben alszik egy-két órát akkor meg mást kell csinálnom. Ha meg este lefekszik akkor már nincs hozzá erőm. Pedig kéne mert bájaim kezdenek aggasztó mérteket ölteniKép Azt nem lehet, hogy ti futtok én meg fogyok tőle????

Puszi

KépKép
gigi28

Gigi!

Kép ha az megy, hogy más fut, s én fogyok tőle, arra én is benevezek.

Timi, Farkasok!

Élvezetes olvasni soraitokat, felvidiltam tőle!

Hajni!

Hm, lecsó, én is szeretem, csak nálunk nem lehet főzni, mert a férjem paradicsomra allergiás. Órád meg majd lesz Kép

Dia!

Domi aranyos vigyorgósan, meg morcosan is, úgysem tudsz kiábrándítani. Kép

Wish!

Hogy vagy a diétával?

Eszter
Kép
roxal

Sziasztok Kép
Futunk Judittal mindenki helyett de a távfogyasztást nem tudjuk garantálni.

Diéta köszöni jól van, ez az ötödik nap és -1 kg.

Mindjárt indulok haza Kép

wish

Wish!

Gratulálok! Nekem még két kilót le kellene adnom a programig... Kellemes hétvégét, jó pihenést, Farkasoknak puszi, Enigmának meg pocaksimi Kép

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Várjuk ki a végét, összesen 10 jó lenne ha lemenne.
Bár lehet visszaszámolni Kép 10, 9... Majd öt nap múlva folytatom.

Még nem indultam haza, még másolom a fájlokat amik kellenek jövő hétre. Olyan lassan megy Kép

wish

Tényleg Wish nagyon ügyes vagy! Én is tegnap ráálltam a mérlegre, és olyat láttam, hogy azt inkább el sem mondom. Hétfőn indul a 90 napos, addig is du szénhidrátról hallani sem akarok. Pfújj vajas kiflike, sütike, spagettikécske stb KépKép

Kérdezte tőlem dél felé Keksz, hogy a topkiról senki nem reagált az élménybeszámolójára.
lkt

KekszKép
Nekem rettentően tetszett a beszámolód, többször el is olvastam már, csak ma egy kicsit lusta vagyok és ha pár percig nem vagyok lusta, akkor takarítok, de mindenképp reagáltam volna a soraidra!!! Nagyon ügyi lehettél már így elsőre, ha 4 virslit is kaptál jutalmul!!! Kép
Biztos vagyok benne, hogy hamar rákapsz a dolog ízére!!! Már nem a virslire gondoltam. Kép
Azért kíváncsi lettem volna, Rágcsa barátod mit alakít a "nagyok" között, ki tudja, nem egy rejtett tehetség lapul benne, hmm? Persze, ha ez Téged kompromittál, megértem.
Mondd meg a Gazdidnak, hogy nagyon büszke lehet Rád, és várjuk a további élménybeszámolóidat!!!
hajnesz

Csajok, én biztos izmokat kezdtem növeszteni, mert hiába futok, jógázok, bicajozok, alattomosan másznak fel a kilók rám!!!
hajnesz

Hajnikám! Szerintem kell azért egy kis idő mire hat a sport. De tényleg az is lehet, hogy ezek már a növekvő izmokKép
Csak kitartóan folytasd a mozgást!! (mondom ezt én, aki tavasz óta a tornaterem környékére sem mentemKép izé...)
lkt

Hajni, muszáj figyelemmel kísérnem a sportos tevékenységedet. Kép Amit tapasztalsz, teljesen természetes. Másfél kg jött fel rám az 1 hónap alatt, de a derekam vékonyabb... izmok. Kép
s_norka

Édesek vagytok, szóval van rá tudományos magyarázat! Kép Máris megnyugodtam. Kép
hajnesz

Hajni Kép
Megerősítem a többieket.
Mérd meg a mell, derék, csípő, és comb kerületedet és azt is nézd, ne csak a kilókat.

Kekszi Kép
Én a nagymunka miatt nem reagáltam. Most ugyan már hazaértem, de rohanok(!) edzeni(!!) (csak megvárom, hogy Krisztián is hazaérjen Kép) és utánna is sok elintézni valóm van. De megdícsérlek, hogy ügyes kutya voltál, fogadj szót mindig a gazdinak és csináld a gyakorlatokat bármilyen hülyeségnek is tűnek. Meglátod meg lesz az eredménye. Ha más nem hát legalább 3-4 virsli Kép

wish

Kekszikém,
Ja tényleg te fiú vagy lány kutya vagy? Nem mintha a nemi hovatartozásod bármilyen mértékben is befolyásolná az idomíthatóságod, bár ha fiú vagy szerintem nem virslit hanem egy lánykutyust kellene neked jutalomfalatként mutogatni. Ha mégis lány lennél akkor maradnék a virsli mellett, na nem valami biocucc, ja a következő taliról is küldjük a legjobb falatokat.

Hajneszkám,
Azt kell mondjam, hogy tényleg lehet ám kg-at felkapni sportolás elején mert az izom az nehéz, de feltétlen meg kell jegyeznem, hogy a lombik után én most kezdem érezni, hogy az összes víz amit a gyogyik hatására megtartottam, még csak most kezd el igazán távozni, mert szokták mondani, hogy mintha fogytam volna, pedig én meg a hurkákat látom a combomon. Szóval kitartás és számoljuk a perceket mikor kapod meg az órát.

Remélem Krisztián beengedte Wish turnenozni a Farkas Gymbe, bár lehet hogy fel kellene őket hívnom, hogy mit is csinálnak.

Puszkó FArkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok Kép
Krisztián hazaért és beengedett, úgyhogy már megjártam a FG-t és ma 25 percet tekertem a tréneren, hogy behozzam a kihagyott napokat. Kicsit csalás volt, mert eggyel könyebb fokozatra állítottuk, de azért mégiscsak 25 perc volt Kép

Hajnesz Kép
Nálunk van testzsír % mérő mérleg, majd minden héten eljösz és megméred at is és akkor látni fogod, hogy egyre fittebb Kép
Hogy döntöttél csikung ügyben?
Lányok, nemsokára mindeki fittipaldi lesz a topikban. Meglátjátok, Roxal is be fog állni közénk Kép

wish

Hi,

Elmentem az anyukámárt na meg a kis asszonykámért, de jelentemén is tekertem 5 km (24,1 perc), s közben volt egy telefon is autóügyben.
Megvennék a kis fókát, de előbb el kell adja a fazon a Peugeot 307 Sv?? olyan teli üveg tetős, 7 személyes, digit klíma.....1 éves (épitkezik), ha valakit érdekel 3,6 millió az ára s akkor elviszik a kis fókát is!

Puszi

Farkaskoma

Kép
farkasok

Na ez a különbség. Nekem a 25 perc csak 3,2 km volt KépKép
Jön haza Laci és azt mndta ő is megy a Gymbe.
Mondom én, hogy fitt lesz itt mindenki Kép

wish

pfú tényleg Lányok, ha marad ez az elviselhető meleg, én is meglátogatom a fitnesst. Melegben gyűlölöm, mert hiába a légkondi, akkor is a télinél sokkal jobban izzad mindenki.
Jelentem, ma Norbisan éltem du, semmi, de semmi szénhidrát, csak kerülgettem a friss kiflit, de kibírtam, hogy ne nyúljak hozzá, megvárjuk a holnap reggelt, akkor viszont kettőt benyomok fincsi vajacskával, na meg a még fincsibb eperlekváromat is meglátogatomKép reggel lehet. Főleg, hogy utána ismét kutyasuli. Az első után is érezetem (még mindig) a cimbi-combimat, azon is támasztotam ezerrel, hogy Kutyuli maradjon mindig a lábam mellett.

Farkasanya, Keksz kisfiú (már nem olyan kicsi, néha már előbukkan minden szemérem nélkül a férfiassága...). Azt javasolja mindenki, hogy ivartalanítsuk, de ugye pont nálunk beszélni ilyenről... Majd meglátjuk, ha esetleg majd látjuk ennek kárát (fut hajthatatlanul valami csajszi után meg ilyenek), akkor talán majd fontolóra vesszük a dolgot.
lkt

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?