Unique, na ez jo hir

ugyes voltal, majd tudosits!
Zs, en is reklamalok meg segitek kepugyben! Es Votivnal is reklamalok es Neetnel is es ...hu, ki is hianyzott meg? Nem jut eszembe, de valaki log meg.
Lindi, a Kiskorona utcaban cuki is van, vagy csak ide lehet telefonozni a rendeleseket? Mert nyitvatartast nem irtak, de vegulis mindegy, mert annyira kozel van, hogy reggel le is setazok a nyullal es ha tenyleg itt vannak, rogton jol megkostolom mindet
Zsebi, ennyire nagydarab lenne a nyulam? Vagy ilyen vekonyka srac Bruni? Vagy nem egyforman meretezik a kulonbozo Corakban a cuccokat? Na majd holnap jol megmeregetem a nocim. A 24hos eppen jo ra. Egyaltalan nem lotyog es nem hosszu, pontjo. Egyebkent az intersparos bodyk szinten jo minosegu pamutok, mar en is kimostam a delelotti beszerzest.
Gebesegert meg ne irigyeljetek, mert aki mindenhol vekony, az tenyleg mindenhol az (ertsd: a mellek is fogynak/eltunnek/stb.). Egyebkent Zanza kb igy kell csinalni: keveset es rendszertelenul enni, idonkent aggodni vagy bosszankodni, idegeskedni kicsit, rengeteget ugralni a gyerek mellett, futni utana, emelgetni es hosszutavon cipelni, rohanni a babakocsival (lehetoleg emelkedore felfele)

de valszeg alkati dolog is lehet, mert nyul elott, 38as koromban is barmennyit ehettem, meghat ugye a szules sem hasznalt, sot... es a tesoim is tok gebek, meg kisebb didikkel, rossz rank nezni

Votiv meg ne panaszkodjon, mert o most toknormalis (az elso pikniken legalabbis az volt eshat le is fenykepeztuk, ugyhogy nincs apellata

)!
Manoka, ugye, hogy rohan az ido? Fog tenyleg lehet, a dokink vagy szazszor elmeselte, hogy az unokajanak negyhosan mar ket foga volt

a nyalazos szenvedes nekunk is haromnal kezdodott, de fog csak hathosan jott. Utazasugyben meg kepzeld, kineztem tegnap ket helyet a bakonyban es ma rajottem, hogy az egyikhez apanak van 25% kedvezmenye (valami nyugdijpenztaras kartya, egy rakat hotel meg fitnessz meg fodrasz meg mittomenmik elfogadjak, medimom is 10%ot ad mindenfelere, nogyogy, uh is), ugyhogy mindjart intezem is